Många klanfamiljer accepterar inte vaccinpassen – Kan bli stökigt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 december 2021
- NewsVoice redaktion
Torbjörn Sassersson och Petrit Latifi, decmeber 2021

Vi kan förvänta oss ett turbulent Sverige om regeringen beslutar sig för att införa obligatoriska vaccinpass när etniska svenskar och nysvenskar går samman för ett gemensamt motstånd mot coronarepressionen. Det varnar Petrit Latifi vars familj kommer från Kosovo.

Torbjörn Sassersson ställde en hypotetisk fråga till Petrit Latifi:

Vad skulle hända om de gamla vägtullarna runt Stockholm fick funktionen som kontrollstationer för vaccinpass?

Det något oväntade svaret löd, att det kan bli stökigt om “invandrare” beslutar sig för att åka in till huvudstaden, till sina släktingar, vänner och företag, och samtidigt vägrar visa upp vaccinpass, eftersom de inte har några. Det kommer att bli mycket tjafs och kanske kilometerlånga bilköer. Har klanledarna beslutat sig för att deras familjemedlemmar inte ska vaccineras kommer motstånd att uppstå på olika sätt.

Denna åtgärd och det faktum att butiker som kräver vaccinpass hamnar i ett ekonomiskt underläge i relation till butiker som bara väljer att följa restriktionen med ett max antal besökare i lokalen, är en annan avgörande faktor. Marknadskrafterna sätter in och avgör vad som gäller.

Invandrare, migranter och nysvenskar väntar på att svenskarna ska göra riktigt motstånd

Intervjun med Petrit Latifi tog avstamp i frågan varför invandrare, migranter och nysvenskar är så tysta i debatten gällande avvecklingen av yttrandefrihet, pressfrihet och rörelsefrihet i Sverige. Alla medvetna personer ser denna negativa utveckling i landet och ute i världen. Borde inte alla dessa människor som flytt från andra kulturer och samhällen på grund av regeringsförtryck, krig och armod, göra sin röster hörda? De kom ju till Sverige för att de sökte och fann en fristad, säger Sassersson.

Petrit Latifi svarar att de flesta klanfamiljer primärt tar hand om sitt eget folk i sina egna bostadsområden. De ser även att svenskar inte gör något större motstånd mot avvecklingen av friheter och rättigheter, så varför ska de då hjälpa de som inte ens kan hjälpa sig själva?

Latifi säger samtidigt att när de ser att svenskarna reser sig kommer de att delta i kampen mot regeringen, läkemedelsindustrin och deras gemensamma smygande förtryck och övervakning med hjälp av vaccinpass, QR-kod och smittspårning.

Den stora Stockholmsmarschen mot vaccinpass den 22:a januari 2022

Torbjörn Sassersson frågar om invandrare, migranter och nysvenskar kommer att delta i den stora manifestationen den 22:a januari 2022 mot vaccinpass i Sverige. Latifi svarar att han tror och hoppas att de kommer att delta.

Sassersson säger att han ser fram emot att höra mer från människor som kommit från andra kulturer. Han vill att de ska delta i debatten om Sverige som land. Vill “invandrarna” ha ett Sverige som transformeras till en totalitär kontrollstat centrerad runt vaccinationstatus?

Relaterat

Nejtillvaccinpass.nu

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq