EU:s Ursula von der Leyen är involverad i covidvaccinindustrin

Christian Pavón Christian Pavón (Pavon.se) är en Europarättsjurist med intresse för politik, juridik, kultur och geopolitik. Han är frilansare och en del av NewsVoice redaktion. Stöd Christians arbete genom att swisha till: 0730 975 418
publicerad 15 december 2021
- Christian Pavón, jurist
Ursula Von der Leyen. Arkivbild: Europaportalen.se
Ursula Von der Leyen. Arkivbild: Europaportalen.se
Ursula Von der Leyen, ordförande i Europeiska kommissionen. Arkivbild: Europaportalen.se

COVIDKRISEN. Onsdag den 1 december gick ordförande i Europeiska kommissionen Ursula von der Leyen ut och proklamerade att hon ansåg att covidinvaccination bör bli obligatoriskt. Hon sa i ett tal i EU-parlamentet att läget kan bli så allvarligt i framtiden att man måste tvinga människor att ta covidinjektionen.

Text: Christian Pavón

Ursula von der Leyen har även föreslagit en straffavgift på 100 euro i månaden för alla över 60 år som vägrar ta vaccinet. Det är en direkt tvingande åtgärd där vägran att ta vaccin skulle vara att betrakta som ett brott och avgiften som en bot.

Heiko von der Leyen sitter i styrelsen på Orgenesis

Ursulas man Heiko von der Leyen är medicinsk chef för Orgenesis vilket är ett amerikanskt läkemedelsföretag specialiserade på gen- och cellterapi, någonting som är högst relevant när det kommer till vaccinering. Företaget har bland annat specifikt riktat sig in på Sars och Covid-19.

Trots att detta skapar en uppenbar jävsituation har etablerade massmedier inte rapporterat om detta eller analyserat huruvida det är lämpligt att en av världens mäktigaste personer får ta beslut om massiva inköp av covidvaccin samtidigt som hennes man sitter i en av de ledande läkemedelsbolagen för framställning av just Covid-19-vaccin.

Ursula von der Leyen går emot EU:s egen lagstiftning

Ursula von der Leyen har ända sedan början av covidepidemin förespråkat hårda tag emot corona och talat i väldigt fördömande ordalag om personer som vägrar vaccination. Hon har även i sitt state of the union address nämnt att hon vill öppna för att ha något som kallas majoritetsomröstningar vilket i realiteten skulle betyda att medlemsnationernas egna parlament då blir överflödiga.

I så fall skulle EU-parlamentet styra medlemsstaternas egna politik och därmed i de mest väsentliga frågorna göra medlemsstaterna till underordnade EU i näst intill all inhemsk politik av vikt.

Läs mer: EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen: turister måste vaccinera sig för inresa till EU

Ursula von der Leyen har sitt ordförandeskap till trots gått emot EU:s egen lagstiftning väldigt öppet. EU:s egen lagstiftning är tydlig med att alla har rätt till sin egen fysiska integritet och inte ska kunna tvingas till fysiska ingrepp:

”Var och en har rätt till fysisk och mental integritet Inom medicin och biologi ska i synnerhet följande respekteras: Den berörda personens fria och informerade samtycke, på de villkor som föreskrivs i lag.”

Hur detta fortlöper kan enbart framtiden utvisa, men det är tydligt att få etablerade röster inom politik, media och juridik har höjt sina röster emot detta.

Text: Christian Pavón

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jesuit påven styr nog ytterst även paret Von der Leyen.

  NYHETER
  22 MAJ 2021

  50-årsjubileum av diplomatiska förbindelser mellan Heliga stolen och EU Von der Leyen med påven: “Stor, förenande religionens kraft”
  EU-kommissionens ordförande Von der Leyen talade om ett mycket “varmt möte” med påven Franciskus på lördagen i Vatikanen. Foto: Vatican Media

  Påven Franciskus tog emot EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen i audiens på lördagen.Ämnen var Mellanösternkonflikten, klimatförändringar, migration och konsekvenserna av en pandemi.

  Anledningen till besöket var bland annat firandet av 50-årsdagen av upprättandet av diplomatiska förbindelser mellan Heliga stolen och EU.

  https://www.kirche-und-leben.de/artikel/von-der-leyen-beim-papst-grosse-einende-kraft-der-religion

 • Ursula von der leyen vill ju indirekt även att Nuremberg koden ska avförskaffas, lite indiskret upplägg som garanterat drar till sig ögon. När man når den nivån av desperation så kan man inte lång tid kvar på tronen. Det måste vara svårt att driva denna sortens tyranni idag när världen är så öppen, känns som dom snart måste stänga ner hela internet för att kunna lyckas med det här. Men dom är duktiga på att provocera och irritera folket den saken är klar. Hon är ju dessutom stammad ur Albrecht familjen som hade ett nära samarbete med bl.a Hitler, vilket förklarar att hon inte ser människoliv utan enbart siffror och statistik.

 • Bra grävt förresten, Christian. Även skribenter på forumet har nämnt detsamma. Ju mer av detta förräderi som uppdagas, ju säkrare beslutsfattande kan Människor göra

  • Tack! Jo det är skrämmande hur dålig grävande journalistik är idag i Sverige! Detta “avslöjande” är vi på Newsvoice först med i hela Sverige. Det är skrämmande att etablerad media nuförtiden inte täcker sådana saker som har ett sånt oerhört allmänintresse som detta faktiskt har.

   Det är därför alternativmedia verkligen behövs för idag är massmedia mer måna om att skydda systemet än att avslöja det.

 • Inget förvånar vad gäller den här skandal’organisationen’, ‘deras’/parasiternas favoritkontinentala ‘eu’ org..hehe. Inte att förglömma ville dessa sjukligt farliga individer precis i dagarna få Julen att falla i ‘glömska, genom att kalla den för ‘semester’. de/o ‘de’ är lost in the blåst. ‘de’ är o förblir ett allvarligt hot mot aalla civilisationer, inte minst mot Den Kristna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *