Vi Tillsammans: Är coronavaccin för barn nödvändigt och säkert?

publicerad 5 januari 2022
- av Gästskribent
Barn. Foto: Alvin Mahmudov. Licens: Unsplash.com https://unsplash.com/@alvinmahmudov

COVIDKRISEN. Coronavaccin för barn är nödvändigt? Är det säkert? Vi tillsammans hjälper människor som värnar om barnens medicinska frihet att hitta och stärka varandra.

Text: Vi Tillsammans

Myndigheter och media beter sig inte riktigt som vi är vana vid. Det offentliga samtalet har en nästan hysterisk fixering vid att alla måste injiceras med en tidigare obeprövad medicinsk produkt. Det gör oss föräldrar oroliga. Är coronavaccin för barn nödvändigt? Är det säkert? Det har gjorts tidigare misstag som skadat ett otal barn, exempelvis medel mot svininfluensan, neurosedyn, men även andra.

Mild barnsjukdom

Efter den inledande paniken så förstod vi att barn faktiskt mycket sällan insjuknade i Covid-19. I övrigt friska barn får milda eller inga symtom alls när de blir smittade. De milda symtomen gör dessutom att våra barn sällan smittar andra.

När vi väl kom till insikt kunde vi föräldrar delvis återfå lugnet. Våra barn var inte i fara.

Coronavaccin utvecklade med expressfart

Det fanns ingen tid att undersöka effektiv behandling utan allt hopp måste läggas vid vaccin utvecklade med expressfart. För att uppnå billig massproduktion valde läkemedelsindustrin en obeprövad mRna-terapi. Lydigt tillät myndigheterna vaccinen att användas långt innan säkerhetsstudier, som fortfarande pågår, var klara. De uppenbara riskerna bagatelliserades i media.

Barn som en sköld

Inget fick komma i vägen för vaccinkampanjen. Vi började ana oråd och blev chockerade när kampanjen tog sikte på de som minst av alla behövde det. Våra barn. Hur kunde någon på fullaste allvar mena att vi skall använda något tidigare obeprövat på barnen. Det mest värdefulla vi har.

De säger att vi behöver ge dessa injektioner till våra barn för att skydda de äldre. De vill använda våra barn som sköldar. Det är ofattbart, både etiskt och moraliskt. Barn skall skyddas mot världens otrygghet, där vi vuxna skall ta smällarna för dem. Inte tvärtom. Hur får de ihop det?

Coronavaccin för barn eller ett starkt immunförsvar?

Det finns saker som är viktigare än att undvika en infektion. Det känns märkligt att behöva säga det. Det är vi vuxna som ger barnen trygghet när de utforskar livet. Vi skadar dem om vi lär dem att vara rädda för varandra. Hur skall de lära sig förstå känslor om de inte kan se varandras leenden, dolda av ett munskydd som konstaterat inte skyddar mot virus?

Ett barn utvecklar och stärker sitt immunförsvar. Det sker helt naturligt genom att utsättas för virus och bakterier. Vi är skapta för att leva fullt ut i denna värld, och vi vuxna måste agera förebild för våra barn.

Text: Vi Tillsammans | Foto: Alvin Mahmudov. Licens: Unsplash.com

Vi tillsammans (vi-tillsammans.nu) vill att objektiv information ska komma fram, och vi vill hjälpa människor som värnar om barnens medicinska frihet att hitta och stärka varandra.

Relaterat

Vi Tillsammans kampanj


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Svenskar som tagit två eller tre sprutor utomlands har på vissa håll hänvisats till att vaccinera om sig – det trots att det knappast finns några studier på hur sex doser påverkar människors hälsa.

  Utdrag från nyhetsartikel.

  • Bra tack, ska referera till din utsago (har dock ingen källänk) men nu har ju vansinnet gått så långt att det för s a s normala människor handlar om endast en sak; brandutryckningar. Att få människor i sin omgivning att ÖHT inte någonsin mer komma i kontakt med giftet. Är det en drog dessutom? Hörde om ngn som injicerat sig o blev yr i pannan som vore det en fylla..vad är det eg som händer. Vill inte säga huur förbaskad jag är, utan nöjer mig med att säga att jag hyser just nu ett ooerhört inre raseri gentemot ‘dem’ som förmått de korrupta meningslösa ‘politikena’ att anamma denna falseflag mot oss. Varenda en av dem ska letas upp.. varenda en av dem..så är det, så kommer det bli

 • Det är mig veterligen första gången i historien som ett läkemedels dysfunktion skylls på dem som inte fått det.

  Innovativ affärsidé!

 • forts…

  > “Det fanns ingen tid att undersöka effektiv behandling utan allt hopp måste läggas vid vaccin utvecklade med expressfart. “

  Det här är uppenbart inte sant. Behandlingen av covidpatienter har utvecklats och förbättras löpande, och senast i december godkändes två nya läkemedel för behandling. 

  > ”Vi började ana oråd och blev chockerade när kampanjen tog sikte på de som minst av alla behövde det. Våra barn. Hur kunde någon på fullaste allvar mena att vi skall använda något tidigare obeprövat på barnen. Det mest värdefulla vi har.”

  Man kan naturligtvis argumentera för att barn inte bör vaccineras, men att göra det genom att låtsas som att covid inte utgör någon risk för dem samtidigt som man gravt överdriver riskerna med vaccinet, är ingen bra början.

  Det är sant att barn inte drabbas lika hårt av covid som äldre, men siffror från CDC talar ändå om fler än 500 dödsfall i åldrarna 0-11 och över 8 000 som behövts läggas in på sjukhus (detta gäller USA). Till det kommer naturligtvis att barn drabbas av att deras vårdnadshavare dör eller blir allvarligt sjuka.
   
  Så ja, lyft gärna fram problem med vaccin och vaccinpass och diskutera gärna om det är värt att vaccinera barn. Men det blir ju totalt poänglöst om man inte är det minsta intresserad av att belysa frågan på ett nyanserat sätt. Då blir detta bara ett forum för konspirationsteoretiker och allmän inbördes beundran. 

  • Haha Mattias, det här är inget annat än en harrang av ‘intellektuellt’ ohederlig (ditt eget begrepp) textsmörja. Allt du ‘skriver’ måste du vrida 180gradr, sedan kan vi börja fjiiskutera

  • Läs mitt svar ovan om vaccinens (vilket de inte är) rätta uppgift.
   De säljs in som vaccin men dess orsak och verkan är tvärtom vad många både experter och användare anser ett brott mot mänskligheten och särskilda Individer.
   Att det är tydligt att denna Protein-baserade markör mRNA som omprogrammerar nukleus dvs cellkärnan i ditt DNA så att du inom tid blir helt utan immunförsvar är och bord vara alldeles uppenbar tom för de vaccinerade.
   Det borde stå helt uppenbart.
   Vad som dock är mindre uppenbart är att det kommer behövas mera politiska frihetliga inskränkningar och påbud för vaccinerad såväl som icke vaccinerad.
   Vaccinens uppgift är väldigt enkel.
   Och också dess metodik och urval.

   Att ingen kan köpa och sälja?

   Dess uppgift är inte att förhindra smitta, inte lindra sjukdom eller ens öka dina antikroppar.
   Dess huvudsakliga arbetsuppgifter är att göra dig beroende av ständiga booster-doser och raffinerade vaccinlösningar tillsammans med löften som botemedel mot tex cancer eller andra virus.
   När du väl har injicerats med bara en dos mRNA så kan man enligt uppgifter som upphovsmannen till mRNA-Vaccinet tillhandahåller vänta sig ett överaktiverat immunförsvar och därefter inget immunförsvar alls.

   Problem,reaktion och lösning.

   Alla bygger de på ett urlakat immunförsvar.

   • > “Att det är tydligt att denna Protein-baserade markör mRNA som omprogrammerar nukleus dvs cellkärnan i ditt DNA så att du inom tid blir helt utan immunförsvar är och bord vara alldeles uppenbar tom för de vaccinerade.
    Det borde stå helt uppenbart.”

    Varför borde detta vara uppenbart?

  • Och glöm för all del inte att dina fränder på sina sk ‘pljattfjormar’ censurerar allt som kan innebära ngt nyanserat, det är ju just därför ‘de’ censurerar. Och det spelar då ingen roll om det är forskare som är 10’tals till antalet, har all relevant bakgrund och kan tala för sig (det är ju därför dina kompusar censurerar. Nä Mattias, sopa först framför din egen dörr och slavsopa sedan framför ‘deras’ (det är ju det ‘de’ vill göra oss till, slavar) och kom sedan o kom. Har du fattat..

   • Jag är ledsen men nej, jag fattar inte. Du tycks ha blandat ihop mig med någon annan. Jag har inga “fränder” på andra plattformar, jag vet inte vilka dessa “de” är (det är i alla fall ingen jag känner eller har att göra med) och det är högst oklart vad det är för dörr jag ska sopa rent framför. 

    Detta var lika obegripligt som ditt tidigare inlägg där du beskyllde mig för att komma med en “harrang av ‘intellektuellt’ ohederlig textsmörja”, utan att med ett ord kommentera det jag skrev.

    • Jo du har fränder, dvs som lanserar sitt shitt o som vill att du ska tänka som ‘dem’/parasiterna. Har du då inte föörstått nått..Begriper du inte att du är på väg o bli en lakej, dock du måste först passera ‘användbar/nyttig idiot- stadiet. Vet inte vaar du befinner dig på rangskalan, men du kommer få besked av ‘dem’ snart, dvs om du är en av ‘dem’. Men du behöver iinte korrigera Mig i huruvida jag riktat min replik till rätt el fel individ. Du har skrivit vad du har skrivit, o enl Min uppfattning är det att det var/är en harrang av smörja..lev med det.. el inte

     • Okej, nu fattar jag. Det var jag som blandade ihop dig med någon som kunde resonera på ett vuxet sätt. My bad!

      Jag nöjer mig att notera att jag ofta hör uppmaningar på sidor som den här att man ska tänka själv och inte följa massan, att man ska ifrågasätta och tänka kritiskt. Tyvärr verkar detta bara vara orwellskt nyspråk, för det enda som ska eller ens får ifrågasättas, det är den etablerade åsikten. Den som företräds av en majoritet av forskare, den som uttrycks av politiker, den som återfinns i tidningen. Den är alltid fel. Den bygger på lögner och konspirationer, och om man inte accepterar detta som ett faktum, ja då är man lurad, köpt, har inte öppnat ögonen ordentligt. 

      Den avvikande åsikten, den som levereras av en okänd tysk läkare på Youtube, den ska å andra sidan alltid omfamnas. Då är det fråga om en sanningssägare. Men att blint acceptera saker bara för att de råkar stämma överens med vad jag redan tycker, det är inte kritiskt tänkande. Att avfärda allt man inte gillar med att det är lögner och köpta forskare, det är inte att ifrågasätta, det är att förneka. 

      • Du skriver själv i ett av dina inlägg att jag ska vända på det jag skriver 180 grader innan det blir aktuellt att diskutera. Så jag måste alltså börja med att acceptera åsikten jag vill diskutera? Men då handlar det inte längre om att tänka själv, då handlar det bara om religiös övertygelse. Då gör man ju det man beskyller alla andra för att göra, man springer med strömmen utan att tänka själv. Man råkar bara springa åt andra hållet. 

       Missförstå mig inte nu – jag säger inte att mainstream media och politiker aldrig far med osanning, eller att företag med ekonomiska resurser att göra det inte försöker lura dig. Men denna insikt måste vara början på diskussionen, inte slutet. Världen är inte svart eller vit. 

       Så, nu kan du rösta ner det här inlägget också och skriva något slagkraftigt om att jag är blind för sanningen och bara skriver massa trams. Vi gör alla det vi är bäst på. 

      • Var och en blir salig på sin egen tro, fortsätt du därför att tro på de massiva lögnerna som kommer via denna mordkampanj, samt fortsätt att anse att det är ok att dina..nej just det var ju inte dina kompisar, parasiterna censurerar..

  • Hm,
   Har du fått ditt vaccin? Jaså inte, skynda dig.
   Den första stickan skyddar dig från sjukhusvistelse och efter andra stickan är du immun.
   Det tredje sticket stärker immunförsvaret, så efter den fjärde dosen är du helt skyddad.
   När 80 % av befolkningen kommer att få den femte dosen kan begränsningarna tas bort, eftersom den
   sjätte dosen stoppar viruset från att föröka sig och förhindrar det från att spridas.
   Jag är lugn och tror att den sjunde dosen kommer att lösa våra problem, och vi har ingen anledning att vara
   rädda för den åttonde dosen.
   Kliniska studier med den nionde dosen har visat att antikroppar är mer stabila efter den tionde dosen.
   Den elfte dosen säkerställer att det inte blir några nya mutationer, så det finns ingen anledning att kritisera
   idén om den tolfte dosen. Den trettonde injektionen är verkligen när du når sjunde himlen!

   • Detta är inte första gången jag läser ett svar på ett av mina inlägg, och funderar på om någon bara råkat trycka på fel knapp. För jag hittar ingenting i det här inlägget som har det minsta att göra med någonting jag skrev.

    Eller har jag bara missat att det är uttagningen till SM i Goddag yxskaft?

    • Allt du skriver och tänker, Mattias är dolt i de dödas vittnesmål. SVERIGE nu minst 350 döda, i EU, USA, GB
      45 250 Covid-19-injektionsrelaterade dödsfall
     underlåtenheten att rapportera skador och dödsfall är stor. Endast 1-10% !?

 • Jag är för en öppen och nyanserad diskussion kring vaccinets fördelar och nackdelar, och tycker det är bra att man lyfter fram problem med vaccinet. Dock tycker jag inte det verkar finns utrymme för några nyanser på den här sajten. 
   
  Användningen av läkemedel och vaccin är alltid en avvägning mellan fördelar och nackdelar, men den diskussion lyser med sin frånvaro här. Eventuella fördelar avfärdas, gärna med hänvisning till märkliga konspirationsteorier, och nackdelarna är i bästa fall överdrivna, i värsta fall byggda på rena felaktigheter.
   
  Några nedslag i artikeln:

  > “För att uppnå billig massproduktion valde läkemedelsindustrin en obeprövad mRna-terapi. “

  Det här är inte sant – mRNA-tekniken är långt ifrån oprövad. Tekniken har beforskats i över 20 år, och de första kliniska studierna inleddes redan 2013. 

  Det här betyder inte att det inte kan finnas problem eller risker med tekniken, men låtsas inte som att det här är något som plötsligt dök upp häromåret. 

  > “Lydigt tillät myndigheterna vaccinen att användas långt innan säkerhetsstudier, som fortfarande pågår, var klara. “

  Det här är i bästa fall missvisande. Ett så kallat nödgodkännande (vilket är det vi pratar om) betyder att man inte väntar in all den evidens man vanligen kräver för ett läkemedel, men det innebär inte att det inte existerat några krav på genomgångna säkerhetsstudier. 

  Covid-vaccinet har testats precis som alla läkemedel: den stora skillnaden är att uppföljningen av fas 3-patienter har varit något kortare än vanligt. Det fanns alltså oerhört mycket säkerhetsdata att utgå från innan nödgodkännandet genomfördes, faktiskt mer än i vanliga fall eftersom man haft oerhört många deltagare i studierna.

  Att kraven för säkerhet har varit något lägre är relevant att ta upp, men att försöka påskina att vaccinet inte testats rigoröst innan det började distribueras är intellektuellt ohederligt. 

  • En länk till CCCA:s (kanadensiska läkare och forskare) noggranna analys av Pfizers forskningsfusk för att få ”vaccinet” nödgodkänt. Videon heter ”More harm than good.”

   https://www.canadiancovidcarealliance.org/media-resources/the-pfizer-inoculations-for-covid-19-more-harm-than-good-2/

   I november avslöjade British Medical Journal (BMJ) allvarliga brister och forskningsfusk i den fas-III-studie som låg till grund för godkännandet av Pfizers ”vaccin” hösten 2020

  • > “Det enda lilla problemet med ditt påstående att Vaccinen är säkra och tillförlitliga[…]”

   Lustigt, för jag är helt säker på att jag inte påstått något sådant i något av mina inlägg. 

   Jag gjorde en specifik kommentar kring hur forskningen kring mRNA-vaccin karaktäriserats, och hur ett nödgodkännande framställdes som att man struntar i genomföra ordentliga säkerhetstester. 

   > ”Alltså kan lärdomar dras av att just den anledningen [att försöksdjur dog] “nödgodkändes” vaccinen.”

   Det är inte så ett nödgodkännande fungerar. Men visst, det är möjligt att djur dog under testen, och att även att det (som ett annat inlägg påstod) förekommit forskningsfusk. Men inget av det har med nödgodkännandet att göra. 

   Återigen; fakta och nyanser är det enda jag efterfrågar. Vilket tydligen räcker för att vissa ska rösta ner mina inlägg.

 • En självklarhet meddelas i dag! Ökad vaccinering = ökad dödlighet!
  https://nyadagbladet.se/utrikes/tysk-undersokning-okad-overdodlighet-med-okad-vaccinering/
   
  Reiner Fuellmich och Dr. Wodarg – nya rön – tillräckligt för att avveckla vax covid-industrin.
  Tusentals “Dr. Mengeles” kommer att ställas till svars. Det finns ingen immunitet för avsedda mordförsök.

  Länk till hela intervjun:
  https://rumble.com/vrsdt1-reiner-fuellmich-and-dr.-sam-white-there-is-no-immunity-for-coordinated-eff.html

  SE VIDEON OCH SPRID VIDARE I ALLA DINA NÄTVERK
  https://rumble.com/vrsggl-reiner-fuellmich-dr.-wodarg-new-findings-are-enough-evidence-to-dismantle-t.html

  • Senaste studien från Koch Institutet -Tysklands hälsomyndighet- som är mycket respekterat i Europa. Alla som injekterar sig utvecklar AIDS -Acquired Immunodeficiency Syndrome- och Cancer. Fruktansvärt sorgligt att återigen få det bekrätat, fortlöpande massmord av Sveriges befolkning, tredje dosen verkar vara dödsslaget.

   https://dailyexpose.uk/2022/01/02/german-gov-data-suggests-fully-vaccinated-developing-ade/

   Ni har väl inte heller missat överdödligheten hos elitidrottare? Från 4st 2020 till 382st 2021, det är en ökning på 9450%. Här är några av dom.

  • Bra engagemang, Magnus. Läste på wearswar.com att ngn s a s dr mengele aldrig funnits, mer än i the all liers bemärkelse. Tvärtom räddade han och många andra liv på löpande band. Även lögnerna har haglat sedan -45, och bra mkt längre än så såklart, och inte bara falskflaggattackerna mot Mänskligheten. Den riktige dr död har sedn -80 talet hetat ‘dr’ fauci och hansk sk ‘kolleger’

   • Äntligen någon som också börjat fundera på den förmodligen uppdiktade historien efter WWII slut. Det är samma skrupellösa fanatiker som gått i arv till dagens propaganda vad gällande C19. Psykopater med en enda uppgift. Äga allt! Egoism = ondska, och likgiltighet. Det är dags för 99,99% av folket att vaknar upp och inse att vi blivit fullständigt blåsta genom världshistorien. Först då har sanningen gjort oss fria.

    Någon! Rätta mig om jag har rätt? Mvh

    • Jajamän Tor, nog har vi blivit blåsta har vi, ända upp i taknocken. Men inget vi har kunnat rå för, vi har ju bara följt de direktiv som tillsagts oss, fr barnaålder, t ex ‘ni ska läsa den o den (kontrollerade, men det visste vi ju inte) ‘histotieskrivningen’ el annat för den delen,, så välkommen i klubben. Meen det finns inte någon rimlig förklaring idag till varför folk forsätter bli blåsta/låter sig blåsas, när för första gången så mkt tillgänglig alternativ ääkta kunskap och historieskrivning finns tillgänglig. Kolla gärna Thomas Goodrich ‘Hellstorm’ på samma webbsida, its a veryvery sad story..

     • Med lite arbete så kan vi förhoppningsvis bli många sanningssökare. En till vaken, är en till vaken, och så vidare. En tom säck kan inte stå, den finns som PDF fil för nedladdning. Det var min början till fyra års kvällsstudier.
      G. Orwell 1984 var den första ögonöppnaren i tonåren.

      Skall glana ( kika ) på Hellstorm, fast att den låter bekant.
      Kan ha läst den, eller inte. Spännande. Och tack.

 • Nej men bojkott är nödvändig och säker…

  01/04/22

  BIG PHARMA  VISNINGAR
  Ta tillbaka bojkotten: Säg nej till Big Pharma, storbanker och totalitär kontrollAtt ta moraliskt ansvar för vårt personliga utövande av köpkraft och dra tillbaka stöd från enheter som försämrar det gemensamma bästa kanske inte räcker för att stoppa tyranniet på kort sikt, men historien visar att sådana handlingar kan ge långsiktig utdelning.

  Ta tillbaka bojkotten: Säg nej till Big Pharma, storbanker och totalitär kontroll • Barns hälsoförsvar (childrenshealthdefense.org)

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *