Stor demonstration mot vaccinpass i Stockholm – Narrativet vänder

publicerad 23 januari 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Foto: Torbjörn Sassersson NewsVoice.se

SVERIGE. Upp till 9000 personer protesterade mot vaccinpass i centrala Stockholm under lördagen, enligt polisen. Arrangemanget som var fredligt genomfört samlade alla typer av människor både för och emot vacciner.

En allt mer växande skara av människor från alla inriktningar samlades för att demonstrera mot vaccinpass. Till protesten kom svenskar och människor med ett ursprung från andra kulturer. Personer för och emot vacciner samlades med uppfattningen att vaccinpass är ett farligt steg mot ett kontrollsamhälle.

Flera svenska massmedier gav en falsk bild av demonstrationen. Skribenter från bla ETC och Expressen hävdade att demonstrationen var högerextremistisk, vilket var helt fel.

Arrangörerna bakom händelsen säger att de inte kan skydda en demonstration i centrala Stockholm från varken dåliga journalister eller extrema grupperingar som passar på att komma till en offentlig tillställning som utannonserats sedan månader.

Talare var EU-parlamentarikern Cristian Terhes (konservativ) från Rumänien, den tyska läkaren Heiko Schöning, Sandra Wigren från Nejtillvaccinpass.se, läkaren Nils Littorin från Läkaruppropet.se och ståuppkomikern Peter Wahlbeck mfl.

Se separat intervju med Cristian Terhes: Demonstrera för att rädda ditt land mot totalitär kontroll

Video och text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

 • Anhängare från Nordisk Motståndsrörelse passade på att ta sig till Sergels torg i ett eget arrangemang. De hade samma budskap, nej till vaccinpass.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag tror inte att många förstår hur viktiga dina ord är, Per:

  Scenariot under Nürnbergrättegångarna där endast några syndabockar straffades och de verkliga hjärnorna bakom Andra världskriget gick fria får inte upprepas”

  De var i och för sig inte de VERKLIGA hjärnorna bakom Andra världskriget, eftersom det planerades långt innan de var födda, men de var mycket viktiga uttänkare av sådant, som vi nu ser få en renässans.

  Wikipedia är den styrande elitens “informationskälla” till mänskligheten, men Wikipedia måste vara försiktig med sina förvrängningar av sanningen, för det finns så mycket dokumentation som skulle kunna skjuta dem i sank.

  Här är (om än väl silad, så ändå enormt intressant) information om dem som genom Vatikanens försorg undkom Nürnbergrättegångarna 

 • Politiker som sålt sig är exklusiva slavar, som låtit sig slås i bojor för att kunna frossa på hedonismens buffé.

  I egenskap av maktens formella bödlar är det de som undertecknar nödvändiga skrivelser.

  Sådana politiker har sedan ombesörjt att
  “själsfränder” fått viktiga poster i förvaltning och LIKSTRÖMMAD MEDIA.

 • Talande är att
  Researchgruppen granskar och följer dessa “rörelser” som de hårdbevakar:

  Alternativ för Sverige
  Avpixlat
  Det fria Sverige
  Exakt24
  Fria tider
  Motgift
  Motpol
  Nationaldemokraterna
  Nationalsocialistisk front
  Nordisk Styrka
  Nordisk ungdom
  Nordiska motståndsrörelsen
  Nya tider
  Partiet De fria
  Samhällsnytt
  Soldiers of Odin
  Svenska motståndsrörelsen
  Svenskarnas parti
  Sverigedemokraterna
  SwebbTV

  Men INTE NewsVoice och inte Nya Dagbladet?

  Detta är nog orsaken till att Torbjörn så manligt kan gå ut med att de riktiga männen inte behöver gå i en grupp för att känna och uttrycka styrka. Det är lätt att ha Zeb Macahan som förebild när man går expos ärenden – jättemodigt. Ställ frågan till våldsvänstern i stället? Varför går dom i grupp?

  Neutrala NewsVoices focus tycks numera fått en slagsida – letandet efter misstänkta högerextremister. Detta är synd, eftersom både ETC och Aftonbladet alldeles själva klara av detta. I brist på högerextremister går det ju alltid att problematisera fotbollssupportrar (eventuellt misstänkta högerextremister?) som var där för att skydda folket mot just de kretsar som NewsVoice omvänt nästan inte alls bevakar, nämligen våldsvänstern.       

  • Intressant att Researchgruppen inte granskar NewsVoice och inte Nya Dagbladet, om det nu stämmer. Jag hade ingen aning om det.

   Jag går dock inte Expos eller Researchgruppens ärenden. Jag har aldrig varit i kontakt med dem. Däremot vet jag att Expo nämnt NewsVoice. Min replik:

   Anders Dalsbro (Expo) och NewsVoice “coronamobilisering”
   https://newsvoice.se/2021/03/anders-dalsbro-expo-och-newsvoice-coronamobilisering/

   Jag upptäckte nu att Expo även nämnt NewsVoice i artikeln:
    ”När vi fått honom sparkad startar vi en ny kampanj”
   https://expo.se/2021/10-nar-vi-fatt-honom-sparkad-startar-en-ny-kampanj

   Erik, visst är det komiskt att läsa hur de beskriver NewsVoice i den artikeln:

   “Förra året anslöt sig flera av ytterhögerns medieplattformar till det medieetiska systemet. Bland dem Nya tider, tidigare Nationell idag som i många år fått presstöd. Även Exakt24, Newsvoice och Swebbtv.”

   Notera hur både högern och vänstern kastar bajsmackor på NewsVoice. Det är priset för att vi/jag står på folkets sida.

   När det gäller NewsVoice bevakning av våldsvänstern vill jag slå ett slag för NewsVoice och Nya Dagbladets besök i DN-Expressenhuset. Minns du?

   Är DN:s och Expressens “beskyddarverksamhet” lämplig för svenska tidningar?
   https://newsvoice.se/2018/04/afa-attack-newsvoice-expressen-2/

   Jag skulle gärna vilja intervjua de fotbollssupportrar och som skyddade folket. Kan du Erik sätta mig i kontakt med dem?

   • Precis, söker man på NewsVoice ”våldsvänstern” kommer en futtig artikel upp – att besöka DN-skrapan är inte samma sak som att granska våldsvänstern; i och för sig ett hedervärt reportage, absolut, som NewsVoice skall ha all cred för. Varför inte granska våldsvänstern? Ett tacksamt objekt då de har ett gemensamt brottsregister som är så långt att man skulle kunna linda listan runt hela Stadshuset. Häng ut dessa individer i stället. Gräv i deras kriminella förflutna. Alla vet redan att Expo är Socialdemokraternas (djupa statens) underrättelsetjänst som intimt samarbetar med med MSM. Gräv där i stället för att jaga högerextremister som är en omskrivning för nationalister.

    Orsaken till att makten hatar nationalisten är för att utan en nation kan man aldrig skapa en demokrati: FN kan inte ge oss demokrati. EU kan inte ge oss demokrati, utan det kan enbart en nationalstat göra med eget beslutande parlament där vi kan avsätta eller rösta fram de meningströmmar som folket vill ha. Det är därför makten hatar nationalister för att man hatar demokratin som begränsar deras makt. Allt våld som vänstern utför, utförs med motiveringen att den riktar sig mot nationalister – förstår man inte detta förstår man ingenting. Förstår man detta har om omvänt ett ansvar. Du väljer Torbjörn. För övrigt hur vet du att journalister inom MSM stödjer protesten? Kanske något att skriva flera artiklar om i så fall: häng ut dom hycklande journalister i stället.

    • Jag tycker att Torbjörn gör rätt i att granska allt: höger och vänster, upp och ner, ut och in…

     Det är det som kännetecknar OBEROENDE, OPARTISK media.

     Det är helt fel, anser jag, att det ska vara tabu att kritisera vissa grupperingar eller personer.

     Newsvoice är enligt min mening ett föredöme inom den fria journalistiken, en av rätt få oaser i en öken av likströmmad media (LM), där prisbelönta journalister och debatt-rädda “experter” flyter medströms som ett jättestim av döda fiskar.
     🙂

     • Kan bara hålla med!

      Inget forum mår bra av att aldrig få kritik.

      Och nu är det tydligen inte “guilt by association” som gäller!
      Guilt by not associating är tydligen det nya.

      Vi har säkert olika åsikter om mycket, men Torbjörns integritet tycker jag är helt OK. Det kräver styrka att inte dras med i något man tycker är fel, när alla bara vill följa.

      Sen kan vi alltid diskutera rätt och fel. Och att inte gilla någon betyder ju inte att man älskar dess fiende.

      Själv är jag bara trött på detta tjat om höger och vänster.
      I dagens soppa av ideologier vet ju inte folk längre ens vad som är upp och ned. Expo är ju enkom ett medium för att vilseleda och inte EXPOnera sanningen som den är.

      En ny form av ubermenschen, den gode antirasisten, den nya “högre ” rasen. Den som är förmer än “rasisten”.

      Varför inte bara kalla dem, ja vad vore ett bra namn på detta nya forum av ljugande för folket? Att ständigt dra rasistkortet alltid. Att förtrycka ett folk genom att säga att de är förtryckare. Godhetsknarkande fascister .Någon med språkbegåvning kanske kan namnge denna nygamla form av psykoperation mot folket.

      • Höger och vänster är skit samma. Det är likriktade, kollektivistiska centralstyrda rörelser för lättledda människor.

       “De är två vingar av samma äckliga fågel.”
       – Edward Griffin

       Edward Griffin liknade också etablerade politiska partiers debatter vid Show wrestling.

    • Jag drivs inte av vrede utan snarare av ett rättspatos. Vrede bryter ner en.

     Flera journalister har hoppat av public service/SMS. De berättar.

 • Och de frågorna ska ställas i en rättssal. Men jag utgår såklart fr att det var det du menade. Vidare ska det helst ske när Svenska Folket sett över Svea Rikes lagbok och ändrat lite i strafflagstiftning o medföljande straffsatser. El så kan man använda krigslagstiftning. För krig är ju som sagt vad seriemördarna sysslat med.

 • Jag är väl rätt nöjd och ok med att de fortsätter injicera sig enligt FHM:s rekommendationer och skriver kontraproduktiva ordsallader ända in i kaklet.
  Världen skiftar dock nu melan folk som hänger med in i framtiden och de som stannar kvar på Titanic.
  Alla som yttrar sig skall emellertid noga betänka var de placerar sig juridiskt – 2022 vaknar folk – 2023 börjar gruppåtalen rulla….

  https://pbs.twimg.com/media/FATe2SyXMAcdOmZ.jpg

   • Oerhört naivt,
    Ungefär som Nelson Mandelas “reconciliation” där offren till apartheid fick konfrontera sina mördare och torterare i en rättegångs liknande process utan att några straff och påföljder utdömdes, mottot var “glömma och förlåta”. De som är lite pålästa vet ju vad som händer i Syd Afrika nu.
    De som medvetet medverkat till död, förstörelse och onda gärningar ska dömas till det strängaste straff som finns av den enkla anledning att det dels ger offren upprättelse men ännu viktigare att avskräcka eventuellt kommande gärningsmän från att medverka till samma illgärningar och att dessa amöbor till människor inte ska kunna göra samma sak igen.

    • Släcka liv på straffskalan är uttalat primitivt och ett erkännande hur outvecklat ett rättssystem är. Dödsstraff är för enkelt och på sätt och vis för lindrig straffpåföljd. Det är ju godnatt, som en flykt. En fängelsetillvaro fyller ingen funktion annat än som förvaring.

     Vad vill vi få ut av påföljden? Lidande? Möjlighet till ånger och förbättring? Det rör psykopater som är nedärvt ondskefulla, egen klass och rehabilitering är uteslutet. En sak är klar, de ska aldrig leva fritt igen och de ska minst avskärmas från mänskligheten resten av sina liv. Det innebär högsäkerhetsförvaring till enorma kostnader.

     Vi pratar om de värsta brottslingarna i världshistorien. Brottet går inte att utmäta på ett relevant vis. Förvaring är troligen inte politiskt möjligt. Förmodligen är dödsstraff ändå den rimligaste konsekvensen eftersom deras blotta existens är en skymf mot mänskligheten.

     Nu har vi snackat de värsta i toppen. Vi har en skiktning av medbrottslingar på alla nivåer och där återstår en komplex juridisk hantering under kanske årtionden. Vi får ringa Leif GW och fråga vad han tycker.

  • Bra, sådana tongångar behövs det mer utav. Du berör nyckeln till det som fordras för att frigöra oss från mörkret att inte falla ned till mörkrets nivå. Gör vi det stärker vi den och därmed är en ond cirkel skapad. Ondskan i sig jublar om vi slår ihjäl dess företrädare eftersom det innebär ju mer ondska. Det spelar ingen roll vem som är utövare eller offer, bara ondskan manifesteras.

   Den del av oss som växer vid tanken på en fiende (egot) är det ögonblicket den tänkta fiendens bundsförvant. Detta är kärnan i samtliga konflikter människan upplevt under tusentals år – separationstanken som bara existerar om där finns ett “vi och dom”. Ljuset vinner när människor förenas i enhet. Mörkret har då ingen arena att leva vidare på.

   Det grabbaktiga ryggdunkandet om att “vi ska kriga”, ” ge dem vad de tål”, annat är “naivt” tillhör just det som är grogrund för, och i förlängningen kan leda till ondska.

   Avlägsnandet av ondska kräver inga yttre handlingar, den upphör att existera när vi sätter ljus på vår eget mörker, dvs. okunskap och obearbetade sidor. De enträgna tankarna på försvar är egots envisa kamp för att få leva vidare. All förändring i det yttre börjar alltid i det inre. Varje reaktion på det vi ställs inför blir också det vi möter – vi skapar våra egna livssituationer utifrån den nivå vi befinner oss på.

   • Jag har läst 6 repliker fr er och väljer att kommentera denna sista. Nej, här på forumet är det få om ens ngn som är intresserad av det ni påstår att ‘forumets vissa mörka krafter är..’. Jag tycker det är absurt att läsa fr självpåtagna rättfärdiggörare, att Människor som precis blivit attackerade inte ska engagera sig mot förövarna. Att tro att det går att sweettalka seriemördare, som dessa är som precis attackerat oss med sina giftkanyler, är mer än lovligt naivt. Mer än så vill jag inte säga, ftf

    • Det är rätt vanligt förekommande att teoretiker behöver någon som gör grovgörat för dem, så teoretikerna kan leva vidare för att själva känna sig moraliskt överlägsna dem som räddade skinnet på dem.

     I teoretiska simuleringar är det rätt lätt att glömma att detta “Kumbaya”-medvetande också är beroende av simplare former av fysiskt aktivitet, som t.ex. att skyffla in mat i munnen. Men precis som medvetandet upprätthålls av detta skyfflande är det även beroende av en mängd andra former av fysisk aktivitet.

     Har man t.ex. en hund som biter ens barn i halsen ett par mm från carotidartären så blir man ju så illa tvungen att ta bort den hunden. Detta borttagande handlar inte om hat eller våld mot hunden utan det är p.g.a. kärlek till ditt barn.

     Precis på samma sätt som en mentalt instabil hund behöver avlägsnas så behöver man även avlägsna de mentalt instabila individer som t.ex. medvetet dödar och skadar medmänniskor med påtvingade injektioner.

     Detta avlägsnande måste vara oåterkalleligt permanent.

     • Touche’, men en hund som ger sig på människor har ofta själv blivit illa behandlad, mkt illa behandlad Dock har ingen behandlat giftseriemördarna illa (jo möjligen har de blivit uppfostrade i psykopatiska miljöer), åtminstone ingen som är föremål för deras kanyler. Så utfallet för dessa kroniskt sjuka ‘individer’, ska vara strängast möjligt. Men det måste ske via rättsprocesser. Och straffsatsen kan egentligen bara vara en..

      • De med mer behjärtansvärda motiv skulle kunna få den snabbt fallande utvägen och de som drivits av girighet och ambition kilar vidare genom upphissning.

       Där allting givetvis har föregåtts av rättvis rättsskipning utifrån ett något reformerat rättssystem.

     • Din läsförståelse är helt korrekt,

      Vissa människor går varken att bota eller reformera utan man måste helt enkelt avlägsna dem permanent. Så de skyldiga bör dömas till döden genom avrättning. Helt lagligt, via ett reformerat rättssystem.

    • Vet inte vad du menar, jag undviker helst att replikera på dina påståendekommentarer, och lägger inte tid på att förvanska ngt som är meningslöst fr början,, så väx upp o sluta inta shit..Yepp oxå ett påstående, och inte sämre än några av dina, el

     • Vad gulliga ni är mot varandra!

      Men jag förstår ändå inte riktigt den här diskussionen fram och tillbaka som ju handlar om vilken form av straff som bör utdömas för sådana gärningsmän.

      Det viktiga måste väl vara att se till att de överhuvudtaget ställs till svars inför en opartisk domstol – inte att i förväg tvista om vilka straff som skall utdömas.

      Jag förmodar att vi alla här är eniga om att det är domstolen som ska avgöra det efter nogrann prövning.

      • Men det blir ju lite svårt att få till en korrekt och rättvis rättegång mot etablissemanget i deras egna domstolar.

       • Ja, det är ett enormt problem att de kontrollinstanser som inrättats i världens samhällsbyggen alltmer kommit att styras av samma intressen.

        Men ju fler som inser det och som börjar agera för att vi ska kunna verka för det som är rätt, desto närmare kommer vi det målet.

        Vi behöver tänka om och börja prioritera sanning, rättfärdighet och omtanke istället för att jaga efter fåfänglighetens vindar.

        Vi behöver kasta av oss de bojor som binder oss och göra oss fria.

        Vi behöver ta mod till oss.

      • Eexakt Hans, men att få vissa två här på forumet att begripa detta och som ständigt skedmatar fram sina slutsatser, är en ej genomförbar uppgift,, just nu iallafall

    • Hehe men dra o prata med ‘dom’ då o se hur högt värderad du blir som presumtiv 5ekolonnare,, uppför du dig dessutom som en duktig slav (glöm inte vad ‘de’ har velat och fortfarande har för avsikt att göra med oss) (‘de’ ‘omikron’pausar nu för att omgruppera,, wakeywakey..) så får du kanske leva några extraår

     • Håller med Anders Johansson och jonnyjonson ovan här.
       
      Replikerna ovan liknar mycket kulturmarxistisk subversiv taktik som vanligtvis kommer från den politiska scenen.
      Positionera sig som offer – projicera etiketter på folk som hatare osv. utan grund och söndra och härska.
      Tror dock inte det är medvetet men en slags instinktiv uttryck för föreställningen att om alla är snälla så blir jorden ett paradis.
       
      Det jag ville hålla fram är att det finns ett ekonomiskt – biologiskt och juridiskt pris att betala här.
       
      Det juridiska priset skall utdömas i domstolar som antagligen blir internationella tribunaler istället som efter WWII.
      Betänk dock, att även om EU och de Europeiska medlemsländerna inte har dödsstraff för civila i fredstid – vilket jag tror de flesta kan hålla med om att det är en vettig ordning – så är det inte givet att detsamma gäller för extremt grova brott som begåtts i krigstid…
      Är den uppenbara och systematiska Covid-kampanjen med åtföljande The Great Reset att i en domstol anses vara kriminella ekonomiska brott av Big Pharma och andra Corps eller är det WWIII och extrema krigsförbrytelser….?
      That´s all – den som lever får se… svaret på den frågan kommer rätt snart notera att alla påföljder skall utdömas av legitima domstolar som Nuremberg och även andra former och diskussionen om mot eller för dödsstraff är fri.

      • Precis så, snällismen tar sig många uttryck. Bl a i dyl uttalanden vi nu fått brottas med här i 10talet repliker. Kan ju också ha varit vanligt hjärnsläpp, inget fel i det o drabbar nog alla ngn gång, men lite jobbigt när det sker offentligt. Men jag kommer ställa upp som stöd, på allvar alltså..

     • Isåfall, välkomna dig själv i din egen klubb. Ingen här har börjat med att prata om dina dödsstraff. Du har själv tagit upp det, genom att fråga flera här på forumet relaterat till denna artikel; ‘så då menar ni att ‘de’ ska avrjättjas..’ Gör en nostalgisk tillbakablick..Och som sagt, släpp snällismen o väx. Den gör dig inget gott ändå. But be good, och det är du alla ggr

   • Det finns säkert en å annan som önskar en negativ utveckling i kommentarsfältet, men jag tror inte det är avsikten hos majoriteten. För att få en hyfsad utveckling på diskussionen kan man till en början inte ta det så personligt, dvs. se en åsikt för vad det är – en serie tankar och inte en del av ens person. Ytterst vill vi ungefär samma sak – må bra och känna oss trygga.

    Tanken på försvar, ge igen och hämnd är sprungna ur rädsla, dvs. egot. Egot är det illusoriska jaget som bygger på ältande tankar och negativitet. Utan egon skulle människan leva i ett himmelrike.

    Egot överlever inte om människor blir medvetna om det och människan överlever inte om denne inte blir medveten om egot. Det är i den avgörandets tid vi lever i nu. Det kräver extraordinära utmaningar och det spelas nu ut på allvar. Stärker vi våra egon kommer mer mörker och vice versa. Släpp rädslor, betänk att du aldrig möter något som inte gagnar dig i slutänden och du är aldrig ensam!

    Fortsättning följer.

    • Om man har en sjukdom anfaller man knappast kroppen för att bli frisk. För att överhuvudtaget inte dra på sig sjukdom lever man ett hälsosamt liv och därmed minskar man risken för sjukdom. Det är svårt att ta in för många att hela ens livssituation är en produkt av våra tankar. Vi föds inte in i en nyckfull värld utan den är ett svar på oss, individuellt och kollektivt. Om vi lär oss att svara på sjukdomen genom att förändras och utvecklas medvetandemässigt så tynar sjukdomen bort – vi blir friska! Tanken på angrepp skapar bara mer sjukdom.

     Många är oroliga och rädda för det mörker som rullas ut över oss och det förstår jag. Tankar om att få slå tillbaka och ge igen är befriande och det kan kännas tryggt att få dela detta med likasinnade. Försök att förstå att er egentliga styrka ligger i att inte använda mörker mot mörker, utan lys upp så försvinner mörkret. Ljuset är frånvaron av egot.

     Fortsättning följer.

     • Mina tankegångar har tidigare missuppfattats här på NV som ett förespråkande av passivitet och att stryka mörkrets företrädare medhårs. Naturligtvis försvarar man sig med det som nöden kräver i en skarp situation, men det är inte utmaningen. Nej, den är att förhindra att ens situationen uppstår från början. Mörkret finns där för att vi behöver det för att förstå vilka delar av oss vi ska bli medvetna om. Se på era egna liv – i vilka situationer lärde ni er något bestående om er själva och hur? Vi förändras enbart om vi prövas där vi står och vi förstår utvecklingen först när vi blir medvetna om den när vi agerar på ett nytt sätt.

      Självklart skall de människor som pådyvlat oss ondska i form av allt det som plandemin inneburit ställas till svars. Hur den världsliga rättskipningen ska utformas lämnar jag därhän, men deras kommande liv kommer präglas på ett sådant vis att de konsekvenser deras handlingar gett upphov till kommer tillbaka som en bumerang. Det är så vi lär oss att vara människor. Det du ger ut får du alltid tillbaka, så handskas varsamt med intentionerna.

      • Titta gärna på två filmer på Rumble. Den stora hemligheten och Massuppvaknandet. Vågar inte skriva nåt mer här. Då blir det bara negativa kommentarer från de som anser sig förfördelade. Kram till alla

       • Tack, Cecilia! Filmen om telefonsamtalet finns det en artikel om här på NV. Icke besitter mycket kunskap, även om jag får sila en del så är det intressant. Ska kika på den framöver.

        Beklagar att du känner dig begränsad av samtalsklimatet, men jag förstår dig. Men för allas skull ber jag dig att skriva det du känner för! Jag hoppas flera känner att det är tråkigt att läsa hur du upplever det och vill verka för en god fortsättning och ett trevligare bemötande.

    • Eftersom du är en insiktsfull person insåg du säkert att mina rader till stor del var riktade till grabbarna i diskussionen som snöat in väl mycket på externt motstånd och motståndare. Mörkrets klassiska fälla. Den egentliga “kampen” har ju redan ägt rum inombords när händelserna rullas ut i det yttre livet. Det är ett missförstånd att något utom oss ska besegras. En villfarelse som är sprungen ur egot vars fundament vilar på det. Och ingen konflikt är för liten för egot, vill jag tillägga.

     • Det insåg jag med men orkade inte bemöta din egen rätt insnöade kommentar uppdelad i tre stycken eftersom du backade ur förra gången vi diskuterade.

      Den lära du sprider om att man själv frammanar alla yttre problem via något sorts eget inre mörker låter väldigt mycket som en hjärntvätt applicerad uppifrån. Där slavarna ska lära sig klandra sig själva för den skit de själva inte ens är ansvariga för. Ungefär som när staten lägger ansvaret för psykisk ohälsa på individen istället för att ta ansvar för det människofientliga skitsamhälle staten själv har skapat. Eller våldtäktsoffrets som får skylla sig själv p.g.a. för kort kjol och dåligt val av promenadväg hem o.s.v.

      Sen är den där flummigt nedlåtande attityden gentemot den fysiska aspekten av att vara människa helt verklighetsfrånvänd.
      Om meningen med livet var att endast expandera medvetandet helt frikopplat från allt fysiskt så är det väldigt konstigt att vi ens har fysiska kroppar. Det är en växelverkan mellan medvetande och fysisk aktivitet och kan de desarmera det senare redan på tankestadiet, så har de den navelskådande slav de ville ha.

      • Ja Anders, en koncentrerad kontraanalys..väl formulerat får jag säga. Bara nu de rättrådiga o välvilliga kunde se detta..

      • Kärnan i det jag beskrivit för dig är det mest grundläggande i en existentiell livsåskådning – du är medskapare av ditt liv. Tycker du det är flummigt att dina livsbetingelser speglar den du är? I vår kultur används devisen ”som man sår får man skörda” men det har mer djupgående innebörd än vad många insett. Den livssyn jag företräder är exakt tvärtemot din tolkning – en befrielse från en synnerligen begränsande tillvaro där vi just är slavar under livet som vi måste skydda oss ifrån. Och God dag yxskaft – vad är det för värld du ger uttryck för?

       Anledningen till att jag avslutade vårt meningsutbyte förra gången var dels att det inte skedde någon som helst utveckling i samtalet och dels för att du har ett konfrontativt förhållningssätt. Du är mer angelägen om att vinna än att mötas och försöka få till ett produktivt samtal. Jag skräder inte orden; ditt kantiga förhållningssätt vid meningsutbyten växlar mellan attack och försvar. Din senaste kommentar är ett försök att förlöjliga och den otrevliga tonen är närmast desperat och står i proportion till den frustrerade ilska du ger uttryck för. Lägg ned prestigen, mogna till, se människor som medspelare och inte som motspelare. Visa vänlighet så får du vänlighet tillbaka.

       • Du ska väl inte försöka framställa dig som något högre stående väsen med barnsliga pikar som “grabbarna som snöat in” o.s.v.

        Du kommer dragande med din färdigpaketerade lösning, som du har fått av någon annan, och ska påtvinga den på andra. Men du är ju så investerad i det där eftersom det är ditt levebröd så det är som att snacka med en sektmedlem.

       • Ska ge dig en lite utförligare kommentar eftersom jag stör mig på din självgoda framtoning.

        Först skrev du en tredelad pik till oss som jag lät passera utan vidare åtgärd. Sen blev du dock så illa tvungen att i en fjärde kommentar påpeka att du skrivit denna tredelade pik till oss. Så det verkar som även du har både ett stort ego som prestige att upprätthålla. Men som du själv säger “som man sår får man skörda” och då förstår jag inte varför du gnäller när växtligheten frodas.

        Det du kallar för samtal är ju i själva verket en process med utgångspunkt att motparten ska ta till sig av dina läror och det där är ju mer en planerad indoktrinering än något ömsesidigt samtalsutbyte.

        Märker att du inte tycker om att bli ifrågasatt med logiska argument för då är jag “kantig”, “attackerande”, “förvarande”, “desperat” med “frustrerad ilska” o.s.v. och det är ju rätt så många dömande epitet från en så upphöjd guru. Så du borde kanske arbeta med dina egna tillkortakommanden innan du försöker justera andras.

     • Suuck…men visst, fortsätt gulla och se hur långt det räcker och hur ‘konstruktivt’ det kommer bli när ni pratar med ‘de’ som inte har ett enda shitt till övers för oss. ‘de’ betraktar oss helt vanliga individer som värdelösa ätare..remember

      • Att döma någon till döden genom avrättning betyder att denne är i fängsligt förvar fram till dess att domen verkställs.

       Vad du själv beskriver är din egen känslomässiga reaktion av den processen.

       • Jag gav bara en saklig förklaring på dina haltande känsloargument där du själv försöker vränga till vad andra skriver.

        • Hade det inte varit bättre att du lagt din lilla lånade ordsallad under den kommentar du fann så upprörande? Skulle ha besparat dig en hel del klippande och klistrande i affekt.

         Men att du ser en fortsatt diskussion som helt meningslös ser jag också som ett löfte om att jag nu då slipper dig.

         Lycka till med åsiktspoliskarriären.

        • Hade det inte varit bättre att du lagt din lilla lånade ordsallad under den kommentar du fann så upprörande?
         Skulle ha besparat dig en hel del klippande och klistrande i affekt.

         Men att du ser en fortsatt diskussion som helt meningslös ser jag också som ett löfte om att jag nu då slipper dig.

         Lycka till med åsiktspoliskarriären.

    • Nej Åsa, återigen jumpas det på slutsatsflaken för att passa en ‘inre’ berättelse, om jag får uttrycka mig lite flummigt. I mitt fall förhåller jag mig varken egoistiskt el räddhågset. Tvärtom försöker jag vara altruistisk och jag ä r vred, mktmkt förbaskad. Dock är jag icke hatisk, men föraktfull mot ‘de’ som startat detta krig mot Mänskligheten. Slutligen upplever jag mig som relativt rationell, det är därför jag inte känner mig hatisk och det också därför jag inte känner mig ilsk el rasande. Förstås skillnaden..

     • Att försöka klistra rädsla och/eller ilska på någon är en oärlig fulretorik för att få det att se ut som om den andre inte tänker klart. Ungefär som när staten påstår att man är rädd för att “vaccinera” sig och att om man bara övervinner denna irrationella rädsla så kommer man “vaccinera” sig och d.v.s. att problemen ligger hos en själv och inte i deras egna giftiga skitprodukt.

      Själv känner jag ingenting speciellt gentemot de lite abstrakta seriefigurer som kör det här racet utan ser mer till den konkreta skada de gör. Min egna slutsats att de behöver avlägsnas rent fysiskt är sprungen ur ett mycket fridfullt och klarsynt sinne. Att detta verkligen kommer hända är väl lite mer tveksamt. Men för den sakens skull känner jag mig själv inte förhindrad från att försöka få detta tankefrö att gro hos andra.

      • Jovisst, instämmer såklart o det är spot on. Har själv också ett fridfullt kynne o hyser mkt omsorg runt det mesta i min omgivning. Med ett enda undantag. De som medvetet och gång på gång på gång.. begår de mest vidriga av handlingar och inte har ett uns av villighet att förändra sitt sk beteende, de får och ska ta konsekvenserna fullt ut..och kommer som sagt också få göra det. Tillräckligt många ska bara inse och bli medvetna om huur illa det just nu är ställt, så ger det sig självt. Men och att bidra, så lite frö på vägen..ojaa

       • Det tillbakadragande vi kan se är nog mer en strategisk tillfällig reträtt än någon ren kapitulering. De har redan gjort så irreparabla skador att de på ett eller annat vis måste löpa linan ut. Dessa försök kommer bara upphöra när de är borta. Simpel logik utan ett uns av känsla.

        • Absolut, dessa väldrillade manipulatörer har ständiga utgångar (tror ‘de’). Är det inte plan b, så är det c till ö, tills ‘de’ drivit igenom sin sinistra psykopatagenda. Har folk med sig detta så har vi stängt minst en flank för ‘dom’. Ang ‘deras’ löjeväckande ‘virus’benämningar med nu senast omjikrjon, så uttrycker ‘de’ sig så (är min gissning) för att berättiga sin mördarkampanj samt berättigande av en slutfinish. ‘de’ måste hela tiden styra narrativet för att kunna ha kontroll på sina lögner. Och då ‘de’ vet att Folk veet att inget ‘covid’1984 har dna-sekvenserats (och då heller inte kan existera efterföljande ‘varianter’, ergo ‘de’ kommer inte ha ngn förklaringsväg ut..) så styr ‘de’ igen o igen..in utsagorna på att c1984mordinjektionerna var motiverade..;
         ‘jamenjamen se bara se, vi har nu via de fantastiska vccnrn fått bukt med efterföljande varianter och nu nu minsann håller det på o ebba ut..dvs alltså fanns det ju från början ett covid’virus’ juju,,,, dvs ‘vi’ har nog puust… hittat en förklaringsväg ut för att slippa Folkdomstolarnas utslag o vi kan sedan fortsätta planera för att culla flocken tills den kalkylerade mängden är borta..vi bara omgrupperar just nu o förvillar de värdelösa..’
         ‘deras’ resonemang alltså, skrattandes hela vägen till banken. Dvs om vi inte krokar benen på ‘dem’ innan..

        • Bara så du vet, och spelar ju naturligtvis ingen som helst roll om det inte hade varit systematiskt dvs (o inte ens då spelar det ngn roll, men nu råkar det ju va i det här sammanhanget) så är det ngn..som plockar bort thumbs up..

      • Vid utförandet av en utdömd avrättning så leder det onekligen till att den dömde dör och det är också därför det kallas dödsstraff. Skillnaden mellan det här och rent pöbelvälde är att det föregås av en korrekt juridisk process.

       Sen kan jag förespråka precis vilka lagändringar som helst. Har till och med kommit fram till att införande av dödsstraff troligtvis inte är tillräckligt. För vi kanske även behöver införa tillfälliga undantagslagar som kringgår förbudet mot tortyr, så vi vid behov kan tortera oss fram till den som ytterst ligger bakom allting.

       Men vi kan börja lite lugnt med Scopolamin-injektioner och kryper inte sanningen fram då, så rekvirerar vi ett gäng Power-tools från närmaste byggvaruhus. Helt lagligt, via ett något reformerat juridiskt system.

       Så kan ju ni stå i hörnet och godhetsvibrera under tiden.

      • Du, jag tycker faktiskt det är dags för dig att tagga ner o upphöra med dina ad hominempåhopp. Folk har rätt att skriva vad de vill, det som behöver filtreras det sköter Sajten om. Du är inte polis och ska inte tillrättavisa människor till hgr o vnstr. Ta hand om dig själv o dina vanföreställningar istället. Som tips kan jag också nämna att dina inre konflikter (apropå utsvävningar kring det tidigare..) kanske lugnar sig om det fastställs vad det beror på..Capice

       • Vi har vår fulla rätt att förespråka införandet av dödsstraff för vissa brott, då den diskussionen tillhör det demokratiska samtalet.

        Men sen är det även lite roligt att driva det där snäppet vidare så man i den bemötande ordsalladen riktigt kan se hur topplocket har gått på snöflingan.

        Så vi har ju nu då också fått en djupare förståelse för målgruppen av Nigeriabrev eller hur de kunde lyckas sälja Eiffeltornet två gånger.

        Dödsstraff, oooh yeah. Tortyr, not so much…

       • Per, jag tänker varken ta parti eller lägga mig i den här diskussionen, utan bara ge dig lite uppmuntran.

        Jag – och säkert många andra
        här – uppskattar enormt de livsviktiga råd om hälsa som du ger oss. Du är synnerligen kunnig inom området alternativ medicin och du delar frikostigt med dig av din kunskap.

        Du är en omtänksam, ärlig och uppriktig människa, men också mycket känslig, så därför vill jag ge dig detta stöd.

        Jag uppskattar även mycket dina menings-kontrahenter här.

        • Tack för det Hans, och detsamma. Det är dags, efter Hans medling, att lägga ned och fokusera på det som är viktigt och på ‘de’ som bokstavligen talat våldfört sig på världsbefolkningen. Det kommer bli allvarliga efterverkningar, och det är det vi har ickekorrupta rättssalar till.

   • Vad är det som säger att du har rätt i din uppfattning? Är du så naiv att du tror att bara för du och andra med förlåtande hållning skulle göra vår värld till en bättre plats? Tror du har gått helt fel i dina tankar. Sedan resonerar du precis som vänsterfolket gör dvs. alla måste tycka som jag tycker och de som inte gör det är ” rasister och högexttrema” , du skriver “vissa krafter”. Så länge DU inte kan acceptera andras åsikter så kommer världen inte att bli en bättre plats.

  • Med ditt uttryck “förutan” tolkar jag det som att dessa psykopater till makthavare måste avlägsnas, kanske buras in för livstid, kanske avrättas först när vi är alla dessa psykopater “förutan” kan världen bli en bättre plats förutsatt att vi alla accepterar alla andras åsikter vilket du uppenbart inte gör så frågan är om du skulle ha en plats i denna nya bättre värld?

 • NewsVoice var sent ute på bollen här, annars brukar ni vara snabbast med reportage. Inga egna filmreportage heller.

  Fanns det någon från NewsVoicwe på plats och i så fall deltog hen som representant från NewsVoice i protesten eller var närvaron motiverad utifrån ett politiskt neutralt perspektiv i syfte att bevaka eventuella högerextremister i leden och hittades några, förutom Nordisk Motståndsrörelse (som per definition är kollektivister dvs samma som socialdemokrater, kommunister, fascister) eller är artikeln baserad på hörsägen och i så fall från vem och vilka?

  • Hela reportaget ovan och texten är min dvs NewsVoice. Jag spelade även in när SVT och SR gjorde var sin intervju. Så jag var 100% på plats under hela eventet, filmade och intervjuade.

   Anledningen till att jag använder ordet högerextremister är för att spegla narrativet från MSM. Det kanske var fel grepp.

   Jag hörde att fotbollsupporters och/eller NMR var på plats för att skydda demonstrationen och det var ju hedersvärt, men jag undrar om det behövts. Manifestationen var ju inte en högergrej, eller hur?

   Det är tråkigt om gäng av fotbollssupporters behövs för att förhindra att vänsterextremister börjar röja. Jag och NyD spelade in ett sådant överfall vid en tidigare frihetsdemonstration. Då var det 4 ynkryggar som attackerade en ensam kille. Minns du?

   Ref: Extremister angrep [ensam] demonstrant – NewsVoice filmade misshandel och gripande
   https://newsvoice.se/2021/03/extremister-angrep-demonstrant/

   Var finns de riktiga männen som inte måste gå i en grupp av män för att känna och uttrycka styrka? Min förebild är alltjämt Zeb Macahan.

   • Precis vad jag trodde. NewsVoice deltog inte i protesterna, utan var där för att bevaka och leta efter högerextremister. Samma sak med sista bokmässan.
    Nya Dagbladet lade mycket tid på att smutskasta arrangörerna och strax efter hänger NewsVoice på, trots att man säger sig att stödja bokmässan?

    https://newsvoice.se/2021/11/en-alternativ-bokmassa-ska-inte-ha-kopplingar-till-frimurarlikt-grupp/

    NewsVoice anklagar E4F för hemliga och slutna möten samtidigt som Nya Dagbladet och NewsVoice har egna sluta och hemliga redaktionsmöten, där de pekar ut andra för att ha hemliga och slutna möten? Först ställa dig bakom “den farliga nationella bokmässan” (slå sig för bröstet hur framgångsrik den var) för att dagen efter attackera den samma?

    Som försvar hävdas att fru Wilson och Sassersson räddar bok-mässan. Det var ju bra. Vad som är mindre bra är att Nya Dagbladet och NewsVoice bägge representerar samma cancel-kultur som övriga Main Stream Media, som pekar ut vilka individer som skall anses som fredlösa. Hade inte Nya Dagbladet, och i viss mån NewsVoice, gjort sina Expo-repotage hade säkerligen E4F fått hyra lokalen. Nu kan samma redaktioner som spottat på vissa individer själva ta åt sig äran?

    Ingen verkar problematisera det faktum att det var genom Nya Dagbladet skandalrepotage som vissa personer blev parias, och därför inte fick hyra lokal. Spottar många på en sten, blir den till sist våt. Sedan säger man att där våta stenen vill ingen ha att göra med att göra.

    • NewsVoice är en tidning som rapporterar om händelser i samhället, alltså ska inte NewsVoice delta i protesten. Personligen stödjer jag dock protesten. Så du kanske förstår min situation. Jag har en liknande situation som journalister i MSM som också stödjer protesten, men de får inte säga det högt, som jag kan göra. Jag tänker ju inte sparka mig själv.

     Du skrev: “Nya Dagbladet lade mycket tid på att smutskasta arrangörerna och strax efter hänger NewsVoice på, trots att man säger sig att stödja bokmässan?”

     Där har du fel i kronologin. Innan och under bokmässan den 31 okt 2021 stödde jag bokmässan. Jag arbetade aktivt för att den även skulle få representanter och besökare från andra kulturer.

     Jag och framför allt Wilson räddade bokmässan genom att se till att den fick en lokal. Tor-rörelsen blev ju utkastad från lokalen i Huddinge. Vårt stöd handlade dock inte om att stödja Tor-rörelsen utan om att se till att en alternativ bokmässa kunde genomföras.

     EFTER bokmässan blev jag upplyst via vittnen om att Tor-rörelsen har personer som är både judehatare och rasister. Detta avgjorde saken för mig. Därför anser jag att Tor-rörelsens bokmässor färgas starkt av dessa attityder. Ytterligare vittnen som ni inte känner till har kommit fram och berättat mer.

     NewsVoice har inget att göra med att Tor-rörelsen förlorade lokalen i Huddinge. Tor-rörelsen skapar sina problem av egen kraft.

     Ett problem ni ger mig är att ni försöker rekrytera mina kollegor bakom min rygg.

 • De verkar resonera som att man skulle haka på en trend bara för att en kändis tycker något. Så må det fungera för många andra naiva, godtrogna men jag tror nog att vi som är emot kvaxxpass är det just för att vi INTE litar på vem som helst. Som t.ex kändisar, tv-doktorer och andra mainstreampersonligheter.
  Trist eftermäle för alla de som försökt sälja in giftet, snacka om iskalldusch när/om de kvicknar till. Tack för länken. Jag läste en annan nyligen där en kändis som till skillnad mot Wahlbeck hade en del att säga mot oss dumma “antivaxxers”. Den artikeln kommer inte vara kul att ha i bagaget framöver.
  Men men , vi gör alla bort oss då och då.

  https://www.expressen.se/kultur/om-antivaxxarna-bestamt–hade-min-mamma-varit-dod/

  Och..kolla in min hemsida, kanske finns där något som faller i smaken.

  Må bäst

 • Nyfiken på hur Charlotte von Essen lyckades förhindra Stockholms polisen att göra våldsamma utfall mot de glada DEMONSTRANTERNA?
  Anders Thornberg är väl inte den som sparar på illviljan att förnedra SVENSKA MEDBORGARE?

 • Du har helt klart en poäng!

  Men jag är beredd att ge dem en chans.

  Öppnar man en dörr, och så en hel korridor till med dörrar. För den som vågar titta efter. Och snart hittar de med hjärta ut ifrån KIs monopol på sanningen.

  Då kommer förändringen inifrån systemet självt, och inte ifrån oss som stått utanför och skakat på huvudet hela tiden.

  Aftonhatet, Häxpressen, barnkanalen (SVT) osv. De ger jag dock inte fem öre för, eller ja jag tvingas ju betala till dem ändå. Men de sysslar väl bara med skademinimering, där finns inget som är äkta. De är ju bara ruttna bortom räddning. Sluta ge dem luft, så dör de ut av sig självt. När alla vet att de ljuger dagarna i ända, så kommer de självdö.

  • Nej, Josef. De ska inte få någon chans. De förklarade krig mot oss, hånar oss, hotar oss, de är rädda nu och det ska de vara, verkligen. Glöm inte deras ‘kavla upp kampanj’ där de knipslugt raggade ‘kändisar (som också ska åtalas) in i shittet, o deras övr kampanjer för att vara tillsajjmmanjjs bara barnen giftinjicerar sig. Nej, de är körda och ägarskapet skall inför rätta och har de dubbelt medborgarskap så ska de utvisas. Heller kan det inte bli några val i sept. Det ska ‘politikerna’ inte lyckas lura folket till. Lyckas pollutikerna med det så skickar de ett underförstått hjärntvättsmeddelande att ‘ingenting har hänt och ni kan lugnt rösta på oss för vi är förtroendefulla’; ‘vi ska inte lura och döda er, inte förrän efter låtsasvalet’..

   • Jag ser inte mig själv som kristen, däremot brukar jag säga att jag “tror på” Jesu liv och gärningar. För mig är kärnan i kristendomen förlåtelsen, utan den kan ingen göra misstag, eller lära av dem. Ett misstag fortsätter dock alltid att vara misstag, och förlåtelse kan den få som faktiskt ångrar sig

    “De ska inte få någon chans”! Vilka du syftar på med “de”, och vilka jag syftar på kan väl diskuteras. Människor som gör fel, är medvetna om det, och sen försöker komma undan med det är en sak. Människor som kommer till insikt och ångrar sig är jag beredd att förlåta, dem det finns kärlek i. Jag tror aldrig det varit Littorins avsikt att skada. Men Hallengren kan väl diskuteras?

    Vidare är det väl kanske oklart vad människor menar ibland. Men nedanstående om Nurnberg är väl talande. Ingen av de riktiga förövarna hölls ju någonsin till svars. Springpojkarna hängdes, men ingen av de riktiga spelarna. De som saknar vett, ryggrad och moral avslöjas väl förr eller senare. Men de är väl mest patetiska.

    Själv är jag inte heller mycket för våld och hämnd. Det viktiga för mig är att oskadliggöra de som förstör planeten och livet på den. De som är anti liv, satanister, statsministrar, psykopater, kalla dem vad du vill.

    Visst behöver det städas i horhuset rosenBAD, men jag ser inte blodbad som ett självändamål. Människor behöver lära av historien för en gångs skull. Ett “säkert och effektivt” städbolag vore mycket bättre. Men det är väl fortfarande på utprovningsstadiet.

    • Hehe, nene,, inget blodbad,, absolut iallafall inget jag kommer deltaga i. ‘de’ vill ju ha ett dylikt som förevändning för att slå till med sina myggjagar’trupper’. Dock är jag beredd o fightas, med vad det innebär, om det blir nödvändigt..

    • Det är möjligt att det blir blodbad, men det brukar ju bli så rörigt då.

     Min poäng var väl mest att det finns de som älskar hämnden mer är vad de älskar friheten. Kanske blir jag också så hatisk en dag? Men önskar kunna undvika det.

     Att oskadliggöra ondskan kanske behöver innefatta våld? Vad vet jag? Men jag misstänker att människor inte förstår omfattningen av dessa spelares vapensystem. Jag tror inte fysiskt våld som gemene man är kapabel till räcker särskilt långt, annat än att ha som förevändning för ändå mer kontroll och övergrepp. Men så har jag heller aldrig bevittnat en stadskupp, förutom den som skett i slowmotion i Sverige.

     Oj vad de skulle oja sig på Häxpressen om 10 000 pers stormade rosenBAD istället för kapitolium. Och visst skulle någon kunna skjuta statsfascisten, eller bomba lite. Men det skulle väl sannolikt bara göra det värre, även om det rent juridiskt skulle kunna ses som självförsvar.

  • Likströmsmedia är givetvis piskade att rapportera om de världvida protesterna mot apartheid och covid-piss-pass. Det går ju inte att tiga inför världsomskakande händelser hur länge som helst.

   Men de länge nog negligerat – och i särklass största – demonstrationerna, i Kanada, där den jesuit-skolade premiärministern, kräket Justin Trudeau, nu lagt benen på ryggen och flytt, har Likströmsmedia hittils försökt att förbise med stumt tigande

  • Kors i taket! “MSM-princessan” har uppenbarligen utkommenderats till debatt!

   Det är enormt gjädjande att medhårsstrykande “experter” inte längre kan sitta oemotsagda i TV-sofforna.

   Folket kräver att vaccinkritiska röster får komma till tals i TV och trycket har nu blivit så stort att det inte längre kan ignoreras.

   Littorin är verkligen mycket stark, medan MSM-princessan ger intryck av att ringla sig så våldsamt att hon närapå slår knut på sig själv.

   Ett ord som kommer upp i mina tankar medan jag lyssnar på hennes pinsamma bortförklaringar och utläggningar: Självvoldtäkt!

   Här skildes Agnes från “vetandet”, som hon tidigare skrudat sig med.

  • Agnes Vold säger i TV-intervjun att hon tycker att det är helt absurt och bisarrt med debatt i Corona-frågan och hon berättar att hon redan i februari 2020 meddelade alla journalister att hon aldrig tänkte sätta sig och debattera när det gäller Corona.

   Men i en intervju i LäkemedelsVärlden, publicerad 1 oktober 2021 säger hon att hon inte tvekar att debattera och att hon trivs i sin roll som påverkare under pandemin:
   https://www.lakemedelsvarlden.se/tycker-om-att-forklara-svara-fragor-pa-ett-enkelt-satt/

   Hur ska vi tolka dessa diametralt motsatta påståenden? 

   Det är förresten rätt intressant att Agnes Volds morfar, Svante Arrhenius, var en av de tidiga pionjärerna i klimat-agendan:
   https://www.bbvaopenmind.com/en/science/leading-figures/svante-arrhenius-the-man-who-foresaw-climate-change/

   • Rättelse:

    Agnes Vold säger i TV-intervjun att hon tycker att det är helt absurt och bisarrt med debatt i Corona-frågan och hon berättar att hon redan i februari 2021 meddelade alla journalister att hon aldrig tänkte sätta sig och debattera när det gäller Corona.

    • Intressant att en ‘person’ menar att det är meningslöst att ‘debattera’ (ja, inte bara meningslöst enl henne utan direkt förbjudet genom censur, införande av giftpass, anställningsförbud, förbud mot försäljning av effektiva influensamotmedel etcetc..) Minner om en historisk ‘händelse’ som ekar in i våra dagar och som heller inte är tillåtlig att närma sig. Med det sagt, skall alltså vanliga hederliga medborgare som pådyvlas utsagan att ‘vi lever i en demokrati’ samtidigt stå ut med vetskapen att det är en liberaldiktatur som löper amok, ooch betala för det/ie skattemedel..Tillräckligt många måtte snart få nog/ie en förhoppning och en tro

     • Ja, människor är i skriande behov av hopp och tro!

      Historieförfalskningen lär ut att historien upprepar sig i återkommande cirklar och att krig, svält och lidande är en naturlig följd av det som de kallar sapiens inneboende natur.

      På så vis kan människor passiviseras och luras att tro att det måste vara så.

      I 1 Korinthierbrevet 13 ser vi att det finns all anledning för oss att ha hopp och tro – och därtill det allra viktigaste:

      https://www.biblegateway.com/passage/?search=1%20Korinthierbrevet%2013&version=SFB

   •  diametralt motsatta påståenden”!

    Ja en vacker dag kanske alla ser att dessa representanter för “vetenskapen” ofta ger uttryck för just diametralt olika åsikter. De logiska kullerbyttorna är många, svåra och halsbrytande.

    Kanske ser folk en dag att “vetenskapen” faktiskt inte alls är entydig. Och att debatt kan vara både berikande, intressant och ändra ens åsikter. Då kanske den med bäst argument vinner, inte den med mest pengar och åsiktsmonopol.

    Någon länka till den här. https://www.expressen.se/kultur/om-antivaxxarna-bestamt–hade-min-mamma-varit-dod/

    En bra studie i kullerbytteteknik. Vi dumma antivaxxare skall alltså inte inbilla oss at vi kan gå igenom så mycket vetenskap att vi kan ta ett vettigt beslut. Själv är han dock som upptagen författare tydligen representant för “den samlade vetenskapen”. Borde ju ha tagit honom en liten stund att läsa då. Ofattbart att han hinner skriva om mordförsöken från antivaxxarna.

    Någon sa att det i snitt kommer 128 studier om dagen om corona. Jonas Jonasson måste vara den snabblästaste djävulen på jorden. Att “luta sig mot” kan alltså fritt översättas som “litar blint på”. Och ja vi har ju religionsfrihet, eller nått åt det hållet.

    Själv representerar jag bara mig själv, och de åsikter jag idag hyser. Jag läste pfizers första studie och det var samma förbannade skräp som de alltid presenterar. Om det är “vetenskap” så kan vetenskapen dra åt helvete…..

    • Ja, de logiska kullerbyttorna är många, svåra och halsbrytande.

     När de utvalda Main-Stream-Media-“experterna” än säger det ena, än det diametralt motsatta och människomassorna köper det, kommer jag ibland att tänka på en kortkonst jag lärde mig som barn och som förbluffade många människor som jag lurade grundligt.

     jag lade alla korten i leken i rader och sedan bad jag den jag utförde mitt korttrick på att tänka på ett av korten och sedan säga mig i vilken rad kortet låg. sedan blandade jag korten på ett lite speciellt sätt och upprepade därefter proceduren. Nu visste jag vilket kort det var. Jag såg till att stapeln med kortet i kom överst i kortleken och räknade vilken plats det hade ovanifrån.

     Sedan lade jag upp alla korten i grupper om tre med framsidan nedåt. Jag visste var kortet låg.

     Nu låg 17 högar på bordet.

     Så bad jag personen peka på 8 av dem. Om kortet låg i något av dem sade jag: “Då behåller jag dem!”, annars sade jag: “Då tar jag bort dem!”. Och så fortsatte jag så tills det bara fanns ett kort kvar på bordet.

     Jag var förbluffad över hur många jag kunde förbluffa med detta trick!

     Det viktiga var att aldrig tveka, utan att alltid framföra det jag sa med auktoritet och självsäkerhet.

 • Lena Hallengren rasar mot demonstrationerna

  Expressen: Hon varnar för riskerna med att underblåsa den oro som en del känner för vaccinet. ”Att utnyttja den rädslan är farligt”, skriver hon i en kommentar till Expressen.

  https://web.archive.org/web/20220123132617/https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/hallengrens-kritik-mot-protesterna-farligt/

  Samnytt: “Helgens demonstrationer mot regeringens vaccinpass samlade många tusentals människor i både Stockholm och Göteborg. Socialminister Lena Hallengren (S) är kritisk till att man använder sina demokratiska rättigheter och menar att demonstranterna underblåser oron i samhället.”

  https://samnytt.se/hallengren-s-rasar-mot-demonstrationerna/

  • Dessa demonstrationer har varje gång varit fredliga, dom enda som varit aggressiva har varit poliser, denna gång fattade dom galoppen o skickade ut bar ett fåtal, dom hade också lika bra kunnat helt hålla sig bortta, eller också var dom med på demonstranternas sida. Majoriteten av dom svartklädda männen berättade polisen var fotbollssupportrar som kommit för att skydda demonstranterna
   Hade polisen attacker ätit som förut hade det verkligen kunnat skapa riktigt krig  
   TACK FÖR ETT FANTASTISKT ATBETE DU GÖR för fred o frihet 

   • “Majoriteten av dom svartklädda männen berättade polisen var fotbollssupportrar som kommit för att skydda demonstranterna”

    Intressant, tack för den upplysningen. Har du en länk till polisens utlåtande om det?

    Vilka skulle de har skyddat demonstranterna mot? Demonstranterna var ju blandat folk från alla hörn av och inriktningar i samhället. Demonstrationen var partipolitisk oberoende.

    Om dessa fotbollssupportrar skyddade folk mot vänsterextremister måste de har trott att demonstrationen var höger, men den var ju inte det.

    Tänker jag fel?

    • Jag tänkte när jag läste detta att de skulle skydda demonstranterna mot polis och ev andra som angrep demonstranterna, De svartklädda sympatiserade nog med budskapet

    • Torbjörn!

     På Samnytts LIVE sändning så vet inte polisen han frågar men gänget säger själva att de är fotbolls-supportrar och har anslutit sig till själva demonstrationen. Ekeroth konstaterar att detta verkar vara fallet.
     Jag var där och trodde först det var NMR men nu tror jag att det var fotbolls supportar precis som videon visar.

     https://youtu.be/eWghyF8fCr4?t=1852
     (från cirka 31m till cirka 33m)

  • “Nationalsocialminstern” övertygar starkt!

   Fakta är nu så omfattande och dessutom entydig. Vaccin skyddar mot svår sjukdom och död”

   Enligt folkmördarmyndighetens senaste statistik så är vaccinationstäckningen nu att drygt 83 procent av befolkningen har fått två doser. Lägg därtill de icke genmodifierade barnen, vars risk att dö i covid är nästintill obefintlig. Och den lilla klick antivaxxare som undgått regimen propaganda hypnos är då tyvärr försvinnande liten.

   Men man får ju ändå tacka nationalsocialminstern för hennes oerhörda omtanke om dessa människor, eftersom det ju är så “farligt” att vara ovaccinerad.

   Tyvärr är min värld inte så enkel och “entydig” som Hallengrens. Ännu en i släkten har blivit dödssjuk av “vaccinet”. Samtidigt har två till testat positivt för corona, båda vaxxade. De ovaxxinerade familjemedlemmarna har dock klarat sig fin fint.

   Borde det inte heta praktikalitetsteoretiker istället för konspirationsteoretiker?
   Tycker det ganska “entydigt” verkar som att Svenska konspirerande politiker fullständigt förlorat kontakten med verkligheten. Eller ja, de hade väl kanske aldrig någon, men nu blir det ju så uppenbart att även de blinda borde kunna se det.

   Stort tack till alla som deltog, nästa gång hoppas vi på dubbelt så många!

  • Ironiskt med tanke på att hon själv bidrar till att skapa rädsla genom överdriven propaganda, manipulerad statistik m m som ska få fler att vaccinera sig. Hon, och regeringen, om några, använder sig av rädslan.
   På ren svenska heter det: Man ska inte kasta sten i glashus.

 • Det har funnits beräkningar på cirka 10 000 deltagare på demonstrationen den 22 januari i Stockholm.
  Jag var där personligen och det var min spontana uppskattning också på plats.
  Efter detta så gick jag in och mätte upp storleken på Norrmalmstorg – som är en bra och fyrkantig yta.
  Jag skulle säga att fullpackad med människor med cirka 1 kvm var så kan detta torg fylla 5 000 personer.
  Sedan uppskattar jag att det utöver detta fanns säkert cirka 3 000 personer på de omgivande gatorna.
  Så min bästa uppskattning är cirka 8 000 deltagare på denna demonstration vilket är en dundrande succé.
   
  Det största minnet från denna demonstration var storleken men också den glada stämningen och känslan av att folk vill ha mer av detta – folk har vaknat – folk har fått nog och folk vet rätt bra och har formulerat sina egna åsikter på ett annat sätt än för ett år sedan.
  Detta kommer sprida sig rätt rejält från och med nu.
  Man får också tänka på att denna demo var en del av en global kampanj med kanske 40 städer med massor av människor världen över.
  En rätt kraftfull signal…
   
  Några skyltar ur mängden:
   
  STATEN ÄR VIRUSET
  BANKEN ÄR PANK – SPRUTAN ÄR VAPNET
  HEJ HALLENGREN – HÄR ÄR VI OM DU VILL SPÅRA OSS…
   
  Enda kritiken jag kan ha är att det kunde varit bättre förberedda tal – hade laddat energin ännu mer.
  Dock skall sägas – att energin var mycket hög på Sergels torg igår – högre energi än vad videoklippen kan förmedla faktiskt.

  Till nästa gång – kör en kampanj på THE POWER OF THREE – eller liknande – där folk tar med sina vänner och bekanta och flerdubblar antalet potentiellt. Varför inte utlysa en häftig belöning för den som tagit med mest…. Etc.
  Skapa en expanderande löpande folkfest av det här över hela året…. Med olika inslag varje

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *