Medborgargrupper redo att stänga vaccincenter i England för att stoppa pågående brott

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 19 januari 2022
- NewsVoice redaktion
Bilder från Harborough polisstation, England.

En medborgargrupp har anmält vaccinbrott på en polisstation i Harborough, Storbritannien. Många i landet har skadats eller dött av injektionerna, uppger gruppen. Videon ovan visar hur aktivister anmäler pågående misstänkta brott mot allmänheten och hur en polisman informeras. Tidigare i januari har en pensionerad polis överlämnat ett omfattande bevisunderlag till polisen i Hammersmith. Medborgargrupper i landet är nu redo att stänga vaccincenter om polisen inte agerar.

Den pensionerade polisen Mark Sexton har levererat 115 undertecknade uttalanden till kriminaldetektiv Tobias Hussey vid Hammersmith Criminal Investigation Department i förra veckan. En kvinna vid namn Lois Bayliss och hennes team förberedde bevisunderlaget. 103 utlåtanden består av personer som uppger att blivit skadade av mRNA-vaccinerna mot Covid-19. Vissa utlåtanden kommer från anhöriga till avlidna. 12 uttalanden kommer från identifierbara NHS-visselblåsare (brittiska National Health Service).

Tobias Hussey hänvisar även till en kriminalteknisk rapport producerad av Craig Paardekooper, som beskriver vaccinampullernas innehåll och giftighet.  Sammantaget bevisar det omfattande underlaget ett överlagt mord, menar Mark Sexton. Materialet offentliggjordes även av Wolfgang Wodarg i en intervju med den tyska toppadvokaten Reiner Füllmich.

Tobias Hussey skriver att dr Michael Yeadon, tidigare VD på Pfizer, och hans kollega dr Bhakti ska diskutera hur polisen bäst kan ta emot och dokumentera bevismaterialet.

Mark Sexton och hans team menar att bevisen innebär att all vaccination med mRNA-vacciner omedelbart måste stoppas och att alla vaccincentra ska stängas utan dröjsmål. Oanvända vaccinampuller måste beslagtas som bevis.

Bevisen är nu så överväldigande att polisen inte har något val att agera, uppger Sexton.

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading

Teamet slår fast att polisen hittills misslyckas med att skydda allmänheten från skada och att allmänheten därför har både skyldighet och lagligt stöd att med hjälp av Section 3 of The Criminal Law Act 1967 stänga dessa vaccincentra och beslagta ampullerna.

Mark Sexton tillägger att det nu finns ett betydande antal människor över hela Storbritannien som är redo gå till omedelbar handling för att beslagta ampuller och genomföra stängningar samt understödja en pågående brottsutredning.

Section 3 i den brittiska lagen slår fast att:

”En person får använda sådant våld som är rimligt med hänsyn till omständigheterna för att förebygga brott, eller för att verkställa eller bistå vid laglig arrestering av förövare eller misstänkta förövare eller av personer som är olagligt på fri fot.”

Bilder från Harborough polisstation, England.
Bilder från Harborough polisstation, England.

Ett viktigt medborgerligt ingripande

Två videor från den 17:e och 18:e januari visar hur en medborgargrupp anmäler pågående brott mot allmänheten och hur en polisman informeras.

I den första videon ovan dokumenteras hur en medborgare överlämnar bevismaterial till en civil handläggare på Market Harborough Police Station i Leicestershire, Storbritannien. I den andra videon informeras polisen P.C. Steve Winn (med polisnummer 1524) om sakläget och anmälans innehåll.

Kvinnan är vänlig och bestämd och förfarandet kan fungera som ett idéunderlag för hur ett medborgerligt ingripande för att säkerställa lag och ordning kan gå till på ett fredligt och professionellt sätt (red anm).

Text: Torbjörn Sassersson, redaktör

Relaterat

Youtube "Strike 2" mot NewsVoic, 19 jan 2022e
Youtube ”Strike 2” mot NewsVoice, 19 jan 2022e

Videon ovan togs omedelbart ner av YouTube. NewsVoice Youtube-kanal fick en varning (strike 2) och kan inte ladda upp videor på 2 veckor. Youtube uppger att videon som togs ner innehåller ”felaktig medicinsk information”. Om kanalen får ytterligare en varning stängs kanalen och allt innehåll raderas uppger Yoytube. Vi placerade därför videon på vår Odysee-kanal.


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq