Tidigare Pfizer-konsult: Injektionerna innehåller digitala kontrollplattformar

publicerad 16 februari 2022
- Gästskribent
Karen Kingston. Foto: eget verk

ÖVERVAKNING. Stew Peters Show har tidigare intervjuat flera oberoende forskare som med mikroskop funnit misstänkt innehåll i flaskorna med mRNA-vaccin. I det här avsnittet intervjuar Stew Peters Pfizer-konsulten Karen Kingston som är en BioTech-analytiker. Dessa artefakter verkar vara injicerbara datorenheter, påstår hon.

Karen Kingston (läs mer om Kingston efter artikeln) säger att vaccinpatenten bevisar att det handlar om kontrollplattformar. Kingston hävdar att allt hänger ihop och hon läser direkt ur patenten.

Transkribering: extern resurs | Video: Stew Peters Show, 11 oktober, 2021

Extrakt från intervjun

Karen Kingston: Ja, Stew, tack för att jag fick komma tillbaka igen. Jag har bevis för att allt de säger är sant. Låt oss börja med den viktigaste utmaningen, den viktigaste frågan, vilket är att amerikanerna trodde att de genom att vaccinera sig, skulle få en biljett tillbaka till sin integritet och frihet. I själva verket är det en inkörsport till en plattform för lydnad, och potentiellt en plattform för avrättning, om du inte är lydig, baserat på ditt resultat.

Låt oss gå tillbaka till det ursprungliga patentet som jag tog upp förra veckan med er, som är patent nr 2021/0082583. Om du går till avsnitt 0378, kom ihåg, att det i detta patent talas om att ha en mängd enheter som ansluter till externa servrar, inklusive appar. Enligt detta patent, avsnitt 0378, kan du bli tvungen att ladda ner en obligatorisk dedikerad app.

Det står att:

“…med tanke på pandemin, kan regeringen beordra medborgarna att installera en särskild applikation på sina smarta telefoner för att hjälpa regeringen med logistiken för vaccinationsprocedurerna.”

Vidare står det:

“I vissa utföranden, är appen och/eller den smarta enheten konfigurerad att hela tiden informera om var användaren befinner sig och för att kommunicera med intilliggande smarta enheter (till exempel via Bluetooth), för att bedöma samspelet mellan användarna, till exempel närhet mellan användare, användarnas rörelser och så vidare.”

De har algoritmer även för det som vi gick igenom förra veckan och hur de använder poängsättningsmodellen. Du kanske säger att det låter lite extremt. Och ja, patentet fortsätter med att säga i avsnitt 0380, att appen “kommer att skicka ett meddelande till användaren, för att öka hans medvetenhet om beteenderegler under pandemin, att komma och vaccinera sig, att undvika vissa platser som löper stor risk för smitta.”

Detta kan låta surrealistiskt, men så sent som i förra veckan i Australien, i västra Australien, lanserade de G2G-appen som heter “G2G Now”. Jag har en skärmdump för dina tittare. Om du går in på deras hemsida: “Vad är G2G nu?” Lyssna på vad det är. Det är en app som

“…är ett verktyg som hjälper den västaustraliska polisen att skydda samhället genom att utföra fjärrkontroller, virtuella kontroller i appen av personer i karantän. Appen använder teknik för ansiktsbekräftelse och uppgifter om telefonens position, för att se till att personer i karantän stannar kvar på sin adress under hela karantänperioden.”

Vidare står det att:

”du kommer att få push-notiser för att checka in, och du har 5 minuter på dig att ta ett foto av dig själv. Den bilden kommer att matchas med din plats.”

Det fortsätter med att säga:

“Tänk om jag sover eller duschar, eller om jag inte svarade för jag inte var nära min telefon?”

Oroa dig inte.

“G2G Now är utformad för att göra människors liv enklare, inte svårare. Om du missar ditt incheckningsfönster kommer du att få en andra incheckningstid. Om du missar den andra begäran kommer appen att uppmana dig att ange en orsak. Polisen kommer sedan att avgöra om ytterligare åtgärder, om några, är nödvändiga, som en fysisk kontroll av polisen.”

Det står vidare:

“Får jag böter om jag missar mitt incheckningsfönster flera gånger?” Det står: “Du kommer att uppmanas att ange en anledning, och om det händer för många gånger, kan det leda till böter på upp till 50 000 dollar eller fängelse.”

Vidare står det:

“Spårar eller registrerar appen min plats?”

Ja, det gör den.

Det här är en bra fråga.

“Vad händer om jag har karantän på samma adress som min partner, men jag ombeds att rapportera mycket mer regelbundet än honom? Är det något fel på min app?”

Nej, det är inget fel på din app.

“De slumpmässiga scheman ger myndigheterna möjligheten att kontrollera människors behov. Det är inte ovanligt att människor får incheckningsförfrågningar på olika sätt, från olika tider på dagen eller mer än andra människor.”

Och jag gillar verkligen den sista frågan.

“Vad kommer mina foton att…”

Kom ihåg att du får ett meddelande som säger:

”Vi vill försäkra oss om att du är, där du säger att du är, och att du inte har lämnat den plats som vi har sagt att du är skyldig att befinna dig i. Så, det är bara att ta ett foto. Du kan sova eller duscha, vara mitt i en lek med dina barn eller hålla på med matlagning. Du behöver bara ta ett foto av dig själv.”

Frågan är:

“Kommer mina foton endast att användas för den här appen och för att uppfylla kraven för karantän, eller kommer de att finnas i polisregistret?”

Här står det att de:

“…samlas in via appen G2G Now för övervakning av karantänsbestämmelserna. De samlas inte in för allmänna polisiära ändamål.”

Det låter för övrigt som om appen endast är avsedd för polisiära ändamål.

Det står:

“Informationen kommer att lagras och användas endast i enlighet med vad som är tillåtet eller krävs enligt lag.”

Vi lever i en tyrannisk fasciststat nu. Det betyder att allt om dig nu ägs av regeringen, inklusive dina bilder, var du bor, vad du gör och din tid. Tydligen ägs din tid, vad du gör med din tid, nu av regeringen.

Stew Peters: Jag vill att alla ska förstå en sak. Detta är inte bara något som Karen Kingston hittar på eller drömmer om. Hon har inte på sig en foliehatt. Detta är ingen konspirationsteori. Detta är faktiskt bevisat och offentligt avslöjat. Hon tog med sig bevisen. Vi visar dem på skärmen. Detta är ett patent. Vi har också tidigare rapporterat, Karen, om det faktum att Australien redan har börjat tillämpa detta beteende, eller lydnadskontrollerande manipulerande plattform, genom att redan genomdriva detta.

Ta en bild, ta en selfie, är där du ska vara eller så kommer polisen och kontrollerar din typ av process. Jag menar, det här är inte något att leka med. Detta är inte någon vild fiktiv roman. Detta är verkligheten. Detta händer. Det händer just nu i Australien och det är på väg hit. Tänk nu på militären. Militären är nu föremål för samma lydnadsträning. Ofta utvecklas saker och ting för att vara bra, men kapas sedan för att bli onda. Föreställ dig att en militär skulle kunna fjärrstyras för att vända sig emot sina egna medborgare.

Karen Kingston: Det är just det som är poängen, Stew. För dem som säger att:

”det här är en extern app, och förra veckan sa Karen att enheten kan vara en smart enhet inuti dig och detta har inget att göra med… Det finns inga bevis för att detta har något att göra med COVID-19- vaccinerna.”

Låt oss gå tillbaka till patentet. I avsnitt 0352 står det:

“…vacciner är alla föreningar som anges på Världshälsoorganisationens webbplats.” Sedan går du till länken till Världshälsoorganisationen. Det står “COVID-19-candidate-vaccines.”

Sedan i det här patentet fortsätter det med att säga:

“…som alla införlivas i detta dokument genom hänvisning, som eventuellt kan tillhandahållas till exempel i ett kit, med sådan programvara som beskrivs här och/eller förses med bruksanvisningar för målinriktning av superspridare.”

Du tänker:

“Jag fick inget kit och jag fick inga instruktioner.”

Tänk på den 13 december 2016, under Obamas Care Act. I avsnitt 3024 antogs det att under en EUA [Emergency Use Authorization] och inom klinisk forskning har man avstått från informerat samtycke, om informerat samtycke inte ligger i den mänskliga försökspersonens bästa intresse av att veta. Så om vår regering bestämmer att vi inte ska veta att vi har injicerats med en smart enhet, för att det inte ligger i vårt bästa intresse, så kommer det inte att avslöjas för oss.

Om du går vidare till patentet, vill de kanske inte att vi ska veta det, eftersom de i avsnitt 0400, beskriver hur vaccinets styrka baseras på ditt beteende. Återigen är detta en lydnadsanordning. “Systemet används för att identifiera vilka personer som får vilka typer av vacciner, i förhållande till deras styrka. Till exempel, de personer som fick och/eller identifierades att ha hög superspridningspoäng, kommer att bli vaccinerade med ett mer kraftfullt vaccin.”

Så om du inte är lydig får du ett starkare vaccin. Det fortsätter till avsnitt 0408 där man är som… Om jag vet att jag inte är lydig eller att jag kommer att få ett starkare vaccin, kommer jag inte att dyka upp för min incheckning. Men anledningen till att du kanske inte vet det, är att de vill garantera att din hälsovård behandlas konfidentiellt. Det är så privat att du kanske inte ens får veta att din hälsa är i fara. Så 0408 ordagrant:

“I vissa utföranden kan meddelandet om att få behandling, kan eller kan inte innehålla information om resultaten av beräkningarna.Till exempel en person som har identifierats som en superspridare kan eller kan inte få information om att han har identifierats som sådan. Den potentiella fördelen med att inte lämna sådan information är att ytterligare förbättra skyddet av användarens integritet.”

Om ni fortfarande tror att detta är för vår hälsa och att vi riskerar att bli förkylda…

I avsnitt 0004 förklaras varför vi behöver en smart enhet inuti oss, för att vår regering kan avgöra om vi måste injiceras med biologiska agenser. Låt oss klargöra att det rör sig om biologiska vapen.

På grund av att pandemin:

”…är mest smittsam under de tre första dagarna efter symtomdebuten, även om spridningen kan ske innan symtomen uppträder, efter att de har försvunnit, och från personer som har mycket lindriga symtom eller inte har några symtom alls.”

Du kan alltså vara mycket sjuk utan att veta om det, utan att ha några symtom, känna dig helt frisk och bli identifierad som en superspridare. Men regeringen, eftersom de är oroliga om din säkerhet och din personliga integritet, kommer inte att tala om för dig att du löper hög risk och injicerar dig med ett starkt vaccin.

Men oroa dig inte, om du går till avsnitt 0409, kan du vara berättigad till en varning eller en kupongkod. Ordagrant från detta patent:

“Särskilda koder, till exempel i form av kuponger, kommer att tillhandahållas alla personer som har viktiga eller relevanta yrken som läkare och poliser.”

“Genom att införa koderna i deras personliga elektroniska apparater, kommer systemet att få information om att den krypterade/anonymiserade användaren behöver korrigera sitt resultat.”

“Korrigeringen kan antingen öka eller minska poängen.”

Kanske är du polis eller kanske är du en…

Stew Peters: Om du är polis och villig att upprätthålla detta tyranni, kommer ditt resultat att sjunka. Därför behöver du inte kontrolleras med en starkare dos. Om du är läkare och villig att delta i sjukhusets “dödsfält,” eller de nya “ugnarna” och föreskriver denna kontrollerande lydnadsplattform, kommer ditt resultat att sjunka eftersom du uppfyller kraven.

Karen Kingston: Exakt, Stew det är vad det är. Men om de vill läsa hela patentet är det sant att de är säkra för ett tag, kanske veckor, månader eller år, vem vet. Men om du går in på avsnitt 006, så kommer detta från en publikation med titeln “Prioriteringsstrategier för vaccin mot pandemisk influensa,” i 27 EU-länder och “Global Health Security Action Group,” som nu är 38 nationer, 38 medlemmar.

Det är “Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling.” Detta patent, “Strategin för vaccinering” är i stort sett vad de säger, att det är den bästa för dessa utvecklade länder.”

”De prioriterade strategierna under pandemiska tider” och dess slutsatser är begränsade till de kritiska grupperna. Till exempel vårdgivare, läkare, sjuksköterskor, laboratorier och sjukhus, leverantörer av viktiga tjänster, till exempel poliser och brandmän, personal inom den offentliga sektorn, personal från regeringen och högriskpersoner som gravida kvinnor och barn.”

Så vid någon tidpunkt kommer du att prioriteras för att vaccineras.

Låt mig förklara varför, för det finns en anledning. Blinken har förbundit sig till:

“Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling.”

Vår utrikesminister har gjort detta åtagande att införa en organisation för artificiell intelligens för att integreras i dessa globala samhällen. Och Lynne Parker, chef för det nationella initiativet för artificiell intelligens i Vita Huset, ringde till OECD-mötet den 4 oktober.

Hon ringde in och det hon sa var:

“Vi måste förbereda både den framtida och den nuvarande amerikanska arbetskraften för integrering av AI-system i alla sektorer av ekonomin och samhället.”

Hon fortsätter med att säga, (detta är den 4 oktober.) Tänk på att detta var för bara några veckor sedan.

“Vårt mål är att fylla AI-talanggapet…” Som om AI är en annan grupp av människor. Det finns en brist på AI-talanger. “

…och förbereda de amerikanska arbetstagarna för framtidens jobb genom att genomföra politiska åtgärder, som säkerställer en mångsidig, inkluderande och kunnig arbetskraft.

“Vi skulle vilja se en integrering av AI-relaterade begrepp, som skolgång från dagis och till och med förskola, genom doktorandtjänster, inklusive kommunala högskolor…”

De är fast beslutna att ersätta amerikaner med artificiell intelligens. Om du googlar Reuters, vår favoritpublikation, [sarkasm] från och med januari i år, har de en mängd artiklar från ett företag i Hong Kong, som är redo att införa en AI-sjukvårdspersonalstyrka – nu. Hon var Sophia och har utvecklats till Grace. Du kan hitta den informationen på nätet. Det är mycket lätt att hitta.

Stew Peters: Otroligt! Detta är fruktansvärt och det är precis vad vi har varnat för. Vi spekulerade i detta. Vi visste att detta skulle komma, vi har sagt det. Dessa lögnens skiljedomare skällde ut oss i alla medier. Så kallade faktagranskare som ägs av regeringen och betalas av de globalister som vill se dig död. Och de satte fel stämpel på oss, eller hur?

Eftersom vi var “konspirationsteoretiker” i går och “sanningssägare” i dag. Allt detta kommer nu fram i ljuset. Hur kan de komma undan med detta? Hur kan de komma undan med detta nu när det är avslöjat? Vad rekommenderar du att folk ska göra? Jag har bara ett par minuter kvar här. Jag skulle kunna prata med dig hela dagen.

Karen Kingston: Jag rekommenderar att folk tittar på fakta och bevis, och förstår när någon har illvilliga avsikter och är sociopatisk, berättar de inte att de kommer att skada och kränka dig. De berättar vad du behöver höra för att de ska kunna uppnå sina mål. Jag vill säga att jag är ledsen. Jag är ledsen för det amerikanska folket. Jag är ledsen för vårdpersonalen, och jag är ledsen för den amerikanska militären. Ni har blivit förrådda av general Milley. Ni har blivit förrådda av Lloyd Austin. Ni har blivit förrådda av Biden och många, många andra ledare.

Transkribering: extern resurs

Vem är Karen Kingston?

“Karen Kingston is a pharmaceutical and medical device business analyst. She has over 20 years of experience in business development, marketing, sales, public speaking, and strategic consulting. As an executive strategist, her clients range from start-ups to Fortune 500 leaders, including Allergan, Pfizer, Johnson & Johnson, Medtronic, and Thermo Fisher Scientific. She has developed key messaging, business plans, pricing strategies, global campaigns, go-to-market strategies, and other core marketing assets for inline products and blockbuster launches.

She began her career as a top-performing Pfizer sales representative in NYC and was quickly recruited to the marketing side of the business. She played an integral role in the re-launch of VIAGRA shifting the focus to younger men and empowering patients to speak to their doctors about Viagra. She has led sales training, marketing and communication workshops and has appeared on FOX, MSNBC, and CBS as the spokeswoman and Director of US Marketing for InnoVision Labs.

In 2007, Karen founded Varitage. She specializes in improving lead generation, nurturing, and conversion for B2B and B2C customers. Karen works closely with her clients and team to provide actionable insights to make real-time, well-informed strategic decisions that result in significant improvements across critical marketing KPI’s.”

Källa: Karen Kingston, Linkedin

Länkar

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice