Tidigare Pfizer-konsult: Injektionerna innehåller digitala kontrollplattformar

53

ÖVERVAKNING. Stew Peters Show har tidigare intervjuat flera oberoende forskare som med mikroskop funnit misstänkt innehåll i flaskorna med mRNA-vaccin. I det här avsnittet intervjuar Stew Peters Pfizer-konsulten Karen Kingston som är en BioTech-analytiker. Dessa artefakter verkar vara injicerbara datorenheter, påstår hon.

Karen Kingston (läs mer om Kingston efter artikeln) säger att vaccinpatenten bevisar att det handlar om kontrollplattformar. Kingston hävdar att allt hänger ihop och hon läser direkt ur patenten.

Transkribering: extern resurs | Video: Stew Peters Show, 11 oktober, 2021

Extrakt från intervjun

Karen Kingston: Ja, Stew, tack för att jag fick komma tillbaka igen. Jag har bevis för att allt de säger är sant. Låt oss börja med den viktigaste utmaningen, den viktigaste frågan, vilket är att amerikanerna trodde att de genom att vaccinera sig, skulle få en biljett tillbaka till sin integritet och frihet. I själva verket är det en inkörsport till en plattform för lydnad, och potentiellt en plattform för avrättning, om du inte är lydig, baserat på ditt resultat.

Låt oss gå tillbaka till det ursprungliga patentet som jag tog upp förra veckan med er, som är patent nr 2021/0082583. Om du går till avsnitt 0378, kom ihåg, att det i detta patent talas om att ha en mängd enheter som ansluter till externa servrar, inklusive appar. Enligt detta patent, avsnitt 0378, kan du bli tvungen att ladda ner en obligatorisk dedikerad app.

Det står att:

“…med tanke på pandemin, kan regeringen beordra medborgarna att installera en särskild applikation på sina smarta telefoner för att hjälpa regeringen med logistiken för vaccinationsprocedurerna.”

Vidare står det:

“I vissa utföranden, är appen och/eller den smarta enheten konfigurerad att hela tiden informera om var användaren befinner sig och för att kommunicera med intilliggande smarta enheter (till exempel via Bluetooth), för att bedöma samspelet mellan användarna, till exempel närhet mellan användare, användarnas rörelser och så vidare.”

De har algoritmer även för det som vi gick igenom förra veckan och hur de använder poängsättningsmodellen. Du kanske säger att det låter lite extremt. Och ja, patentet fortsätter med att säga i avsnitt 0380, att appen “kommer att skicka ett meddelande till användaren, för att öka hans medvetenhet om beteenderegler under pandemin, att komma och vaccinera sig, att undvika vissa platser som löper stor risk för smitta.”

Detta kan låta surrealistiskt, men så sent som i förra veckan i Australien, i västra Australien, lanserade de G2G-appen som heter “G2G Now”. Jag har en skärmdump för dina tittare. Om du går in på deras hemsida: “Vad är G2G nu?” Lyssna på vad det är. Det är en app som

“…är ett verktyg som hjälper den västaustraliska polisen att skydda samhället genom att utföra fjärrkontroller, virtuella kontroller i appen av personer i karantän. Appen använder teknik för ansiktsbekräftelse och uppgifter om telefonens position, för att se till att personer i karantän stannar kvar på sin adress under hela karantänperioden.”

Vidare står det att:

”du kommer att få push-notiser för att checka in, och du har 5 minuter på dig att ta ett foto av dig själv. Den bilden kommer att matchas med din plats.”

Det fortsätter med att säga:

“Tänk om jag sover eller duschar, eller om jag inte svarade för jag inte var nära min telefon?”

Oroa dig inte.

“G2G Now är utformad för att göra människors liv enklare, inte svårare. Om du missar ditt incheckningsfönster kommer du att få en andra incheckningstid. Om du missar den andra begäran kommer appen att uppmana dig att ange en orsak. Polisen kommer sedan att avgöra om ytterligare åtgärder, om några, är nödvändiga, som en fysisk kontroll av polisen.”

Det står vidare:

“Får jag böter om jag missar mitt incheckningsfönster flera gånger?” Det står: “Du kommer att uppmanas att ange en anledning, och om det händer för många gånger, kan det leda till böter på upp till 50 000 dollar eller fängelse.”

Vidare står det:

“Spårar eller registrerar appen min plats?”

Ja, det gör den.

Det här är en bra fråga.

“Vad händer om jag har karantän på samma adress som min partner, men jag ombeds att rapportera mycket mer regelbundet än honom? Är det något fel på min app?”

Nej, det är inget fel på din app.

“De slumpmässiga scheman ger myndigheterna möjligheten att kontrollera människors behov. Det är inte ovanligt att människor får incheckningsförfrågningar på olika sätt, från olika tider på dagen eller mer än andra människor.”

Och jag gillar verkligen den sista frågan.

“Vad kommer mina foton att…”

Kom ihåg att du får ett meddelande som säger:

”Vi vill försäkra oss om att du är, där du säger att du är, och att du inte har lämnat den plats som vi har sagt att du är skyldig att befinna dig i. Så, det är bara att ta ett foto. Du kan sova eller duscha, vara mitt i en lek med dina barn eller hålla på med matlagning. Du behöver bara ta ett foto av dig själv.”

Frågan är:

“Kommer mina foton endast att användas för den här appen och för att uppfylla kraven för karantän, eller kommer de att finnas i polisregistret?”

Här står det att de:

“…samlas in via appen G2G Now för övervakning av karantänsbestämmelserna. De samlas inte in för allmänna polisiära ändamål.”

Det låter för övrigt som om appen endast är avsedd för polisiära ändamål.

Det står:

“Informationen kommer att lagras och användas endast i enlighet med vad som är tillåtet eller krävs enligt lag.”

Vi lever i en tyrannisk fasciststat nu. Det betyder att allt om dig nu ägs av regeringen, inklusive dina bilder, var du bor, vad du gör och din tid. Tydligen ägs din tid, vad du gör med din tid, nu av regeringen.

Stew Peters: Jag vill att alla ska förstå en sak. Detta är inte bara något som Karen Kingston hittar på eller drömmer om. Hon har inte på sig en foliehatt. Detta är ingen konspirationsteori. Detta är faktiskt bevisat och offentligt avslöjat. Hon tog med sig bevisen. Vi visar dem på skärmen. Detta är ett patent. Vi har också tidigare rapporterat, Karen, om det faktum att Australien redan har börjat tillämpa detta beteende, eller lydnadskontrollerande manipulerande plattform, genom att redan genomdriva detta.

Ta en bild, ta en selfie, är där du ska vara eller så kommer polisen och kontrollerar din typ av process. Jag menar, det här är inte något att leka med. Detta är inte någon vild fiktiv roman. Detta är verkligheten. Detta händer. Det händer just nu i Australien och det är på väg hit. Tänk nu på militären. Militären är nu föremål för samma lydnadsträning. Ofta utvecklas saker och ting för att vara bra, men kapas sedan för att bli onda. Föreställ dig att en militär skulle kunna fjärrstyras för att vända sig emot sina egna medborgare.

Karen Kingston: Det är just det som är poängen, Stew. För dem som säger att:

”det här är en extern app, och förra veckan sa Karen att enheten kan vara en smart enhet inuti dig och detta har inget att göra med… Det finns inga bevis för att detta har något att göra med COVID-19- vaccinerna.”

Låt oss gå tillbaka till patentet. I avsnitt 0352 står det:

“…vacciner är alla föreningar som anges på Världshälsoorganisationens webbplats.” Sedan går du till länken till Världshälsoorganisationen. Det står “COVID-19-candidate-vaccines.”

Sedan i det här patentet fortsätter det med att säga:

“…som alla införlivas i detta dokument genom hänvisning, som eventuellt kan tillhandahållas till exempel i ett kit, med sådan programvara som beskrivs här och/eller förses med bruksanvisningar för målinriktning av superspridare.”

Du tänker:

“Jag fick inget kit och jag fick inga instruktioner.”

Tänk på den 13 december 2016, under Obamas Care Act. I avsnitt 3024 antogs det att under en EUA [Emergency Use Authorization] och inom klinisk forskning har man avstått från informerat samtycke, om informerat samtycke inte ligger i den mänskliga försökspersonens bästa intresse av att veta. Så om vår regering bestämmer att vi inte ska veta att vi har injicerats med en smart enhet, för att det inte ligger i vårt bästa intresse, så kommer det inte att avslöjas för oss.

Om du går vidare till patentet, vill de kanske inte att vi ska veta det, eftersom de i avsnitt 0400, beskriver hur vaccinets styrka baseras på ditt beteende. Återigen är detta en lydnadsanordning. “Systemet används för att identifiera vilka personer som får vilka typer av vacciner, i förhållande till deras styrka. Till exempel, de personer som fick och/eller identifierades att ha hög superspridningspoäng, kommer att bli vaccinerade med ett mer kraftfullt vaccin.”

Så om du inte är lydig får du ett starkare vaccin. Det fortsätter till avsnitt 0408 där man är som… Om jag vet att jag inte är lydig eller att jag kommer att få ett starkare vaccin, kommer jag inte att dyka upp för min incheckning. Men anledningen till att du kanske inte vet det, är att de vill garantera att din hälsovård behandlas konfidentiellt. Det är så privat att du kanske inte ens får veta att din hälsa är i fara. Så 0408 ordagrant:

“I vissa utföranden kan meddelandet om att få behandling, kan eller kan inte innehålla information om resultaten av beräkningarna.Till exempel en person som har identifierats som en superspridare kan eller kan inte få information om att han har identifierats som sådan. Den potentiella fördelen med att inte lämna sådan information är att ytterligare förbättra skyddet av användarens integritet.”

Om ni fortfarande tror att detta är för vår hälsa och att vi riskerar att bli förkylda…

I avsnitt 0004 förklaras varför vi behöver en smart enhet inuti oss, för att vår regering kan avgöra om vi måste injiceras med biologiska agenser. Låt oss klargöra att det rör sig om biologiska vapen.

På grund av att pandemin:

”…är mest smittsam under de tre första dagarna efter symtomdebuten, även om spridningen kan ske innan symtomen uppträder, efter att de har försvunnit, och från personer som har mycket lindriga symtom eller inte har några symtom alls.”

Du kan alltså vara mycket sjuk utan att veta om det, utan att ha några symtom, känna dig helt frisk och bli identifierad som en superspridare. Men regeringen, eftersom de är oroliga om din säkerhet och din personliga integritet, kommer inte att tala om för dig att du löper hög risk och injicerar dig med ett starkt vaccin.

Men oroa dig inte, om du går till avsnitt 0409, kan du vara berättigad till en varning eller en kupongkod. Ordagrant från detta patent:

“Särskilda koder, till exempel i form av kuponger, kommer att tillhandahållas alla personer som har viktiga eller relevanta yrken som läkare och poliser.”

“Genom att införa koderna i deras personliga elektroniska apparater, kommer systemet att få information om att den krypterade/anonymiserade användaren behöver korrigera sitt resultat.”

“Korrigeringen kan antingen öka eller minska poängen.”

Kanske är du polis eller kanske är du en…

Stew Peters: Om du är polis och villig att upprätthålla detta tyranni, kommer ditt resultat att sjunka. Därför behöver du inte kontrolleras med en starkare dos. Om du är läkare och villig att delta i sjukhusets “dödsfält,” eller de nya “ugnarna” och föreskriver denna kontrollerande lydnadsplattform, kommer ditt resultat att sjunka eftersom du uppfyller kraven.

Karen Kingston: Exakt, Stew det är vad det är. Men om de vill läsa hela patentet är det sant att de är säkra för ett tag, kanske veckor, månader eller år, vem vet. Men om du går in på avsnitt 006, så kommer detta från en publikation med titeln “Prioriteringsstrategier för vaccin mot pandemisk influensa,” i 27 EU-länder och “Global Health Security Action Group,” som nu är 38 nationer, 38 medlemmar.

Det är “Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling.” Detta patent, “Strategin för vaccinering” är i stort sett vad de säger, att det är den bästa för dessa utvecklade länder.”

”De prioriterade strategierna under pandemiska tider” och dess slutsatser är begränsade till de kritiska grupperna. Till exempel vårdgivare, läkare, sjuksköterskor, laboratorier och sjukhus, leverantörer av viktiga tjänster, till exempel poliser och brandmän, personal inom den offentliga sektorn, personal från regeringen och högriskpersoner som gravida kvinnor och barn.”

Så vid någon tidpunkt kommer du att prioriteras för att vaccineras.

Låt mig förklara varför, för det finns en anledning. Blinken har förbundit sig till:

“Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling.”

Vår utrikesminister har gjort detta åtagande att införa en organisation för artificiell intelligens för att integreras i dessa globala samhällen. Och Lynne Parker, chef för det nationella initiativet för artificiell intelligens i Vita Huset, ringde till OECD-mötet den 4 oktober.

Hon ringde in och det hon sa var:

“Vi måste förbereda både den framtida och den nuvarande amerikanska arbetskraften för integrering av AI-system i alla sektorer av ekonomin och samhället.”

Hon fortsätter med att säga, (detta är den 4 oktober.) Tänk på att detta var för bara några veckor sedan.

“Vårt mål är att fylla AI-talanggapet…” Som om AI är en annan grupp av människor. Det finns en brist på AI-talanger. “

…och förbereda de amerikanska arbetstagarna för framtidens jobb genom att genomföra politiska åtgärder, som säkerställer en mångsidig, inkluderande och kunnig arbetskraft.

“Vi skulle vilja se en integrering av AI-relaterade begrepp, som skolgång från dagis och till och med förskola, genom doktorandtjänster, inklusive kommunala högskolor…”

De är fast beslutna att ersätta amerikaner med artificiell intelligens. Om du googlar Reuters, vår favoritpublikation, [sarkasm] från och med januari i år, har de en mängd artiklar från ett företag i Hong Kong, som är redo att införa en AI-sjukvårdspersonalstyrka – nu. Hon var Sophia och har utvecklats till Grace. Du kan hitta den informationen på nätet. Det är mycket lätt att hitta.

Stew Peters: Otroligt! Detta är fruktansvärt och det är precis vad vi har varnat för. Vi spekulerade i detta. Vi visste att detta skulle komma, vi har sagt det. Dessa lögnens skiljedomare skällde ut oss i alla medier. Så kallade faktagranskare som ägs av regeringen och betalas av de globalister som vill se dig död. Och de satte fel stämpel på oss, eller hur?

Eftersom vi var “konspirationsteoretiker” i går och “sanningssägare” i dag. Allt detta kommer nu fram i ljuset. Hur kan de komma undan med detta? Hur kan de komma undan med detta nu när det är avslöjat? Vad rekommenderar du att folk ska göra? Jag har bara ett par minuter kvar här. Jag skulle kunna prata med dig hela dagen.

Karen Kingston: Jag rekommenderar att folk tittar på fakta och bevis, och förstår när någon har illvilliga avsikter och är sociopatisk, berättar de inte att de kommer att skada och kränka dig. De berättar vad du behöver höra för att de ska kunna uppnå sina mål. Jag vill säga att jag är ledsen. Jag är ledsen för det amerikanska folket. Jag är ledsen för vårdpersonalen, och jag är ledsen för den amerikanska militären. Ni har blivit förrådda av general Milley. Ni har blivit förrådda av Lloyd Austin. Ni har blivit förrådda av Biden och många, många andra ledare.

Transkribering: extern resurs

Vem är Karen Kingston?

“Karen Kingston is a pharmaceutical and medical device business analyst. She has over 20 years of experience in business development, marketing, sales, public speaking, and strategic consulting. As an executive strategist, her clients range from start-ups to Fortune 500 leaders, including Allergan, Pfizer, Johnson & Johnson, Medtronic, and Thermo Fisher Scientific. She has developed key messaging, business plans, pricing strategies, global campaigns, go-to-market strategies, and other core marketing assets for inline products and blockbuster launches.

She began her career as a top-performing Pfizer sales representative in NYC and was quickly recruited to the marketing side of the business. She played an integral role in the re-launch of VIAGRA shifting the focus to younger men and empowering patients to speak to their doctors about Viagra. She has led sales training, marketing and communication workshops and has appeared on FOX, MSNBC, and CBS as the spokeswoman and Director of US Marketing for InnoVision Labs.

In 2007, Karen founded Varitage. She specializes in improving lead generation, nurturing, and conversion for B2B and B2C customers. Karen works closely with her clients and team to provide actionable insights to make real-time, well-informed strategic decisions that result in significant improvements across critical marketing KPI’s.”

Källa: Karen Kingston, Linkedin

Länkar

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

53 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
20 februari 2022 kl 19:59

Antagligen passar dom på att samla data på många olika transhumanistiska komponenters beteende i olika populationer utan att dessa har ngn betydelse för vaccinationerna.
Den stora mängden vaccinerade är testlab för att samla mkt data.
Det skulle förklara varför det verkar som det är en massa olika saker rapporterade
Och jag gissar att det i andra tilltänkta transhumana tillämpningar inte är trådlös elektromagnetisk kommunikation inne i kroppen utan att det är elektromagnetism i tunna nanoteknologiska långa ledningar som en sorts konstgjorda nerver.
Och först där dom mynnar ut nära hudens yta kopplas signalerna till en transponder

Att somliga vaccinerade rapporterar förnimmelse av elström kunde kanske vara nån sorts biobränslecell som förbränner socker och genererar ström som ett batteri.
Såna prototyper har jag sett beskrivas redan i en bok från sena 70-talet

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
20 februari 2022 kl 20:47

Jag tror att du har en gyllene guldklimp där!
En golden-nugget som man säger i algoritm-världen.

Det är det,DEM är ute efter såklart!
Algoritmer, tankar,känslor,köpvanor (köp/sälj).
Indikativt kan vaccinen tom läsa de vaccinerades tankar?
Noder där data kan avläsas?
0= du kan inte köpa och sälja!
1= du kan köpa och sälja (Modernas program-språk?).

-Mjae, kanske, kanske inte, eller kanske värre än så?

-Varför inte ställa oss själva frågan,(eller de som är vaccinerade)
-Mig veterligen, aldrig, NEJ! över min döda kropp!

Men de som nu har tagit vaccinen!
-ÄR DU VACCINERAD?
-Vad blir kontentan?
-Ja isåfall,-Varsågod, då kan du köpa och sälja!
Du blir en etta, du blir NUMBER ONE!
-Ready Player One?

-Nej, inte,-Varför inte lilla vän?
Du är väl ingen nolla?

-Vill du inte hylla det nya systemet?
-Det kommer att lösa alla dina problem med tvångstankar,
neuros,psykos,depression,cancer och tvivelaktiga hatfulla tankar, speciellt
mot staten?

-Vill du inte vaccinera dig och få ett bot mot dålig karma och tidigare liv?
Alla arbetsgivare kräver vaccinintyg
hösten 2022 eller våren 2023 (beroende på situationen i Ukraina).
-När du söker nytt jobb krävs vaccin?

-I många kommuner är det numera krav att du (åtminstone inom omsorgen)
är vaccinerad.
Det händer redan, det händer nu gott folk!

-Inte ett knyst om detta i media!
Inte så mycket som en kyrk-mus enträget pipandes i ökensanden…

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
20 februari 2022 kl 21:49

Eftersom ca 5% av de numrerade batcherna av injektionsvätskan står för ca 90% av de allvarliga s.k. “adverse reactions” så är ju det en tydlig indikation på att alla inte får samma sak. Det stora experimentet verkar onekligen vara uppdelat i olika mindre delexperiment.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
20 februari 2022 kl 22:32

Ja, men samtidigt kvarstår faktum att 90% av vaccinerna
oavsett kvalité, batch eller märke innehåller grafen.

Det stora experimentet är alltså uppdelat på ALLA vaccin.

Här följer en stor och härlig intervju om situationen i Nya Zeeland.
En situation som kan uppstå i Sverige om 2-3 år?

Läkare ger sin synpunkt på kontrollsamhället (grafen).
Dvs testerna i vaccinen, som du vet om.
Och testerna som du inte vet något om.

Nya Zealand är med sin mindre befolkning lättare att testköra
för den globala eliten (ca 5 miljoner invånare).

https://www.bitchute.com/video/MlJgFW5aNklG/

PatrikD
Patrik
Reply to  Fredrik Eriksson
21 februari 2022 kl 03:09

Att 90% innehåller grafen har jag inte sett, då hade överdödligheten varit betydligt högre redan nu? Vart har du läst det? Alla injektioner innehåller inte grafen, dom har hittat det i ca 10% av kärlen, det är en rätt stor del placebo sen används även “det rätta” mRNA/spike som i sin tur gynnar deras kommande cancer och aids vacciner. Det är som Anders sa troligen runt 5-6%, den tredje dosen verkar dock vara värre och dom föjande 7st som är planerade är troligen inte bättre.Sverige planerar 26Ghz år 2025 och det är den frekvensen som grafenoxid reagerar på samt den frekvensen som är knuten till IBM:s patent om självmonterande routers/nanoteknik och det är då “tänkt” att människan och maskin ska förenas. Nu kommer ju detta givetvis enbart sluta i en extrem häloskatastrof som kommer att eka i generationer då denna tekniken är långt ifrån fullt utvecklad utan befinner sig i beta stadiet, även om det nu är fascinerande hur high tech denna tekniken är, en vätska som kan självmontera till en antenn som förstärker strålning eller till ett färdigt chip via specifika millimeterfrekvenser. Men det är ju officiellt ett fortlöpnande experiment från början tänkt till 2025. Alla censurerade direkta dödsfall etc.är troligtvis dom som fått in det direkt i någon ven när dom inte aspirerat. Här är en kort lite summering om transhumanism och vad dom här WEF psykfallen försöker att göra med människan om ni inte redan sett den:

https://www.bitchute.com/video/uOntnOE3vL8b/

Fredrik Eriksson
Gäst
20 februari 2022 kl 19:11

Här följer mer info för den som vill förkovra sig.

Tanken är alltså att RFID inte behövs.
Grafen fungerar som en elektrisk ledare/kommunikatör tack
vare lagrens olika funktion.

En ungefärlig korsjämförelse kan visas här!
https://graphene-flagship.eu/media/xhbhslae/20220215-fact-sheet-mpw-run-1.pdf

Aachen har via svenskt stöd via EU-fonden ett utav världens största? tekniska kunnande inom Grafene som ledare?

-Inte?

-Tänk om?
-Det står att dess Grafene-nano-metrar kan fås med skräddarsydd funktion.
Kolla sedan på kartan vilka Svenska “medarbetare”.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
19 februari 2022 kl 23:20
Fredrik Eriksson
Gäst
19 februari 2022 kl 12:29

Mikael Hagenbo har skrivit en intressant artikel.
Som förklarar vad en Luciferiansk Initiering innebär (tack vare vaccinen).
ID/Kontroll och Pass.

Men mycket mer än så.

http://hagenbo.blogspot.com/2022/02/laura-aboli-we-are-nothing-more-to.html

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
18 februari 2022 kl 16:20

Till Christianpz mfl
Angående den Hitachi chip du tog upp
https://thefutureofthings.com/3221-hitachi-develops-worlds-smallest-rfid-chip/
Notera följande info:
The µ-Chip uses an external antenna to receive radio waves
Mao chipen på 0,15mm bestämmer inte den verkliga storleken
Christian var inte oförskämd men ni andra som ojade er: det kunde vara på sin plats med en ursäkt utan hånfull ironi!

Och vad videon beträffar så handlar det vad jag gissar om hur dom identifierar biomolekyler vilket troligen används som INDATA till en transponder som det ju inte nämns ngt om.
Så en sak som återstår att klara ut om man vill få grepp om det är hur den anordningen som utvärderar sånt överför data till en transponder.
Jag tror att det hon tar upp är en teknologi som ännu inte tagits i bruk men kanske kommer att användas.
Och när det sker rätas nog ovan nämnda frågetecken ut.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 23:25

Du har totalt missat poängen med vaccinen.

Vaccinens uppgift är inte att skydda mot sjukdomar lidande eller död.
RFID är bara ett villospår.
Anthony Patch förklarar det att Kabbalens uppgift är att
scanna den vaccinerades unika DNA och binda det i den astrala sfären.

Man kan nämna det Quantum Entangled DNA.
https://www.drstevenlin.com/human-dna-quantum-entanglement/
Den ligger till grund för själva patentens verksamma funktion
men här har den en extremt och ren andlig funktion.

Att fånga de vaccinerades själ i en som Anthon Patch kallar det svart-kub.
Denna svarta kub används inom FN (i det religiösa rummet).

Denna information är inget för den räddshågne men uppgiften är
en Lucieferiansk Initiering (eller rit).

Det är därför barnen (extra oskyldiga) är nästa på deras agenda.
Kanske rent av redan i Mars.
Och det är därför det är sånt kuliss-bygge i Ukrain (med omnejd).

Algoritmer och mönster som gör dig en unik digital individ.

Om Anthony Patch har rätt?

https://medium.com/iff-technology/quantum-entanglement-within-dna-where-do-we-stand-b3c72c6b53e4

-Ja jag anser det, googla Geordie Rose (Quantum-Datorer).
Samt Einstens egna om om Quantum-teknologin,
Einstens kommentar var: Spöklik kommunikation på distans.
Quantum-teknologin medgör OMEDELBAR kommunikation utan
fördröjning eller latens, snabbare än en fiber-optisk kabel.

https://www.brighteon.com/665ba5a9-84b5-4a8e-b8b4-990c2508bd98

I KORTHET DITT DNA TALAR!

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
19 februari 2022 kl 20:04

rfid är inte alls ett villospår men den har antagligen inte använts alls för de flesta som vaccinerats. Apiject som gör kanyler till vaccinationerna har som tillval, anger dom, att man kan få in ett sånt IDchip som antagligen använder rfid tekniken
Och det chipet är inte alls litet utan ca 1cm som jag tog upp. Det finns på deras webbsidor ett reklamblad med ett foto på chipen. Det är en fullt synlig plastbit med ingjutna små integrerade kretsar. Men där storleken behövs för antennen.
Inget rfid injiceras som ngt mikroskopiskt genom en sprutas smala öppning utan kanylen har en separat del vid sidan som för sig stoppar in chipen (just under överhuden?)

Såna detaljer skjuter dom upp att förklara i många artiklar med braskande rubriker i altmedier men så småningom kommer det att komma fram i ljuset om och när dom faktiskt börjar använda sånt.

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
18 februari 2022 kl 15:16

Jag har förgäves försökt hitta någon teknologi där man kan få nanopartiklar att avge elektromagnetisk strålning med någon effekt och frekvens som kan uppfattas på kanske 10+m avstånd. Nanopartikeln skall också innehålla någon form av intelligens så att signalen kan innehålla information. Nanopartikeln skall också kunna innehålla någon form av input dvs censor som den skall förmedla mätvärden från. Den skall också kunna ta emot signal som styr när och vad skall skickas. Nanopartikeln skall också få energi i realtid för sitt uppdrag. Eller har den också inbyggt batter?
Börjar bli lite smått om plats…. Någon expert från IKEA som packat kanske..

Nä, detta är en blindgångare….. finns tillräckligt många villospår i den synliga världen.

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  leif bengtsson
19 februari 2022 kl 13:42

Jag önskar av hela mitt hjärta att du har rätt!

Men jag är inte så säker på att ditt resonemang håller riktigt. Nanoteknologi och bioteknologi har det forskats enormt på under de senare decennierna och precis som när det gäller forskning inom försvarsindustrin, typ det som i USA i stor utsträckning styrs av myndigheten DARPA, så finns det anledning att förmoda att stor del av denna forskning hålls hemlig för allmänheten.

Men här är ett intressant dokument! Här visas det nämligen i detalj hur transhumanismen skall genomföras i människors kroppar:

https://www.docdroid.net/tvx0R9b/intra-body-nano-network-brief-summary-by-mik-andersen-pdf#page=13

Fredrik Eriksson
Reply to  Hans Dahl
19 februari 2022 kl 13:59

Här följer en gammal mera ålderdomlig teknik där man använder människans naturliga kraftfält för att mäta och kommunicera via
handen och pannan.

https://www.academia.edu/1929774/A_near-field-sensing_transceiver_for_intrabody_communication_based_on_the_electrooptic_effect

Här är också en annan sorts kommunikativ metod.
Galvanisk doppler.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC4156009/
https://research.ijcaonline.org/icetcc2017/number2/icetcc86.pdf

En tredje mekanism som visar pannan och handen.
Intrabody Communication for Implants
https://research.ijcaonline.org/icetcc2017/number2/icetcc86.pdf

En naturlig fråga måste dock vara, är implantaten gömda i vaccinen?
-Latent i fråga om 5G?

-Ser man på vetenskapen (dokument) och tekniken samt den
andliga och medicinska biten ser jag inga hinder för att Grafenet skulle kunna vara doppler/ledande/kommunicerbart (om man korsjämför) med tidigare och “äldre” teknik.

Bland annat sensor och nätverk WBAN (panna/hand) från ett dokument från:
https://lamor.fer.hr/images/50020777/Jerbic2013.pdf

Ett klargörande dokument som jag anser i högsta grad är kopplad till vaccinen och redogör för vad tekniken kan (och är).
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1570870517302068

Sök på:intrabody sensors hand+head

leif bengtsson
leif bengtsson
Gäst
Reply to  Hans Dahl
20 februari 2022 kl 23:16

Grafen är bara nano dvs atomtjocka flak av grafit med viss yta i nanostorlek.

Nä det finns inga lätta vägar att gå här.
Kolla dom nya processorkretsarna. Hade tekniken funkat hade den

redan använts i våra nya processorer. Då sitter dom dessutom monterade uppbyggda på stora kiselklumpar..

LeifB

Karl Gunnar karlssonkarlgunnar01@gmail.com
Reply to  Hans Dahl
1 juni 2022 kl 13:53

Sveriges MUST och FOI och FRA/SÄPO Bofors Ericsson SAAB NATO NASA DARPA är grovt involverade i det här sedan decennier tillbaka. Vi som är torterade med dessa teknologier (EMF) Electro Magnetiska Frekvenser, blir inte trodda och ni som inte är utsatta tror vi hittar på när vi försöker slå larm om vad polis och militär sitter och gör emot oss. Nazisterna med Mengele sa , THE more we do to them, the harder they have to understand we are doing it!. Läs på Cyber-Torture.com och inse att detta som i MSM medias kallas för “Havanna Syndromet” inte bara handlar om några hundratals individer som jobbar på ambassader utan att det handlar om tidernas största skandal och brott emot mänskligheten med hundratusentals torterade. Via Obama Brain Initiativet samt EU Brain Initiativet så har dom kartlagt exakt vilken frekvens som i sin tur skapar en unik effekt i nervsystemet via att ens EEG stimuleras. TMS Transcranial Magnetic Stimulation är teknologin avsedd för sjukvård men som av MUST FRA med flera används som nervvapen mikrovågsvapen. Ibland skriver ni om Ukrainska Biolabb men att vi har detta i Sverige sedan länge har ni tydligen missat. IOT Internet of bio and nano things samt The Internet of Things. RNM Remote Neural Monitoring.

Karl Gunnar karlssonkarlgunnar01@gmail.com
Reply to  Karl Gunnar [email protected]
1 juni 2022 kl 14:39

Dom behöver inga Chip för att göra detta utan dom använder EEG mappning och varje människas EEG spektrum är unikt. Dom tar våra EEG data samt DNA biobanker data och sedan har dom individens unika frekvens. Detta går även att göra på distans via din SMART phone. Det var DARPA som lanserade SMART teknologier från början och din telefon känner av omgivningen med din puls etcetera. Via att SÄPO och MUST installerar appar som inte syns för användaren i ett bakgrundsprogram så används även våra telefoner emot oss i denna övervakning. Dock så har det under decennier nu avslöjats tiotusentals människor som läkare undersökt som dom hittat chip i utan individernas tillåtelse eller vetskap. Dom använder radar och antenner och satelliter och luftvärn och likt dom låser fast emot quadcopters etc så låser dom fast detta emot EEG och Biometrisk. Varför tror du det ibland ramlar ner hundratals fåglar ifrån himlen.. Varför tror du tiotusentals människor som är torterade slår larm om dessa teknologier inom mikrovågor Gigahertz Megahertz. Tror du alla plötsligt bara “hittar på” eller.. Men jag kan berätta för dig att du kan vara glad över att du inte är utsatt för det här är helvetet på jorden tro mig!.

Fredrik Eriksson
Reply to  Karl Gunnar [email protected]
1 juni 2022 kl 21:19

Japp, tekniken kallas Bio-Field, och är knuten till alla människor.
Det är så “Smart-Watch” tekniken fungerar.
Vaccinet med sitt Grafene enligt Pierre Gilbert fungerar både som en aktivator och regulator, men också
en låg sändare med 15 mA (väldigt liten drivkraft).
Bio-Field är förmodligen (en del) som kommer bygga upp
QR-koder (såna finns överallt) och kopplat till ett Neuralt-Lidar-teknik (som numera finns i Iphone 13 Pro).

Den tekniken reglerar pannan och handen (app, BioField).

Mvh
F

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Karl Gunnar [email protected]
1 juni 2022 kl 22:12

Jag vet att du talar sanning, Karl Gunnar.

För många är detta helt ofattbart och enormt svårt att ta till sig.

För fem år sedan deltog jag tillsammans med Ingemar Ljungqvist i ett projekt med syftet att lyfta fram den information du nu ger. Tyvärr kom vi inte så långt med vårt projekt, eftersom vi motarbetades, men jag kom i personlig kontakt med ett flertal människor som utnyttjas och torteras, precis på samma sätt som du, och jag insåg att mardrömmen är verklig.

Det är utöver de flesta vanliga människors vilja att följa med i händelserna, när de tvingas inse att du och många andra används som försökskaniner mot er vilja i dessa så oerhört grymma experiment.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  leif bengtsson
19 februari 2022 kl 20:30

Du har helt rätt i att nanopartiklar kan inte användas som små radiosändare.

Jag tror att dom i hjärnforskningen har sk hjärnkorn på kanske 1 eler 2 mm som kan spridas ut i hjärnan och som kan läsas av strax utanför skallen. Det är bara för väldigt kort avstånd och behöver nog en stark radiosignal för att få drivspänning.

Det finns även ngt dom kallar intelligent dust=intelligenta dammkorn som kommunicerar med väldigt svagt ljus. Teoretiskt är det möjligt från en så liten partikel som en tusendels mm (=1000nanometer) men som du påpekar är det hopplöst svårt att få plats med batteri. Man skulle kunna tänka sig att använda ljus av en viss våglängd, tex vanligt dagsljus, för att ladda en liten kondensator inuti kornet en tidrymd T och sen låta kornet ge ifrån sig en id signal, under en mycket kortare tid, med en annan kortvågigare UV-våglängd där det inte finns något ljus annars så att bakgrunden är helt svart.

Jag känner inte till någon viktig tillämpning till nåt sånt

Karl Gunnar karlssonkarlgunnar01@gmail.com
Reply to  petergrfstrm
1 juni 2022 kl 15:10

https://nhscorrupt.medium.com/tortured-when-good-soldiers-do-bad-things-versus-murder-for-profit-club-coined-by-nsa-whistle-185ce3749bd9 Peter här kan du läsa om vad visselblåsare som jobbat med detta i hela sina liv slår larm om, men du kanske är bättre insatt än alla andra inom detta.. Vi lever idag i ett osynligt smog av dessa frekvenser. Läs boken The Body electric och böcker av Renée Pittman om du vill lära dig mer. Vissa mikrovågor/frekvenser Signalspaning har extrema effekter i människor och djur och det är vad allt handlar om. Detta började redan år 1920 med en Karl Berger men var till en början tänkt att användas för sjukvård men sedan har försvarsindustrin plöjt in triljarder inom detta och gjort det till vapen. Ray Kurzweil och militär säljer in TRANSHUMANISM som något “Roligt och spännande med möjligheter”.. men vi som redan är offer för detta har lite annat att berätta om men tystas ifrån debatter på SVT med mera. Dr José Delgado är en annan individ som redan på 60 talet lyckades ta kontroll över nervspektrum, vart tror du vi är idag inom detta 60 år senare?.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
1 juni 2022 kl 21:16

Det är därför att det är Blue-Tooth teknologi.
Bara ladda ner en Blue-Tooth app, så ska du se att de vaccinerade dyker upp i sökfältet med en 666 Mac-Adress.

!!!
Den arbetar i 5mA (har jag för mig).
Dvs selfassembly-nano är kapasitiv och drivs av kroppens el sas.
Kanske var 15 mA…tom…

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  leif bengtsson
19 februari 2022 kl 22:18

Nanopartiklarna skulle i princip inte behöva avge någon elektromagnetisk strålning alls eftersom de inte är särskilt intresserade av vad som kommer från oss. Det räcker med att nanopartiklarna är reaktiva för elektromagnetisk strålning utifrån så de på så vis kan påverka funktioner hos oss.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  Anders Johansson
20 februari 2022 kl 01:59

Men sen är det t.ex. en läkare som hävdar att hans “vaccinerade” patienter dyker upp som en MAC-adress på hans mobiltelefon trots att de inte ska ha några egna elektroniska apparater påslagna. Den biten i sig är väl mer viktig än om den exakta tekniken bakom är nano, mikro eller makro.

DR LUIS DE BENITO – COVID VACCINES APPEAR TO INSTALL A “MAC ADDRESS” INSIDE THE VAXXED
https://robscholtemuseum.nl/dr-luis-de-benito-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-address-inside-the-vaxxed/

Last edited 11 månader sedan by Anders Johansson
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Anders Johansson
20 februari 2022 kl 08:47

Det är bra för newsvoice’s läsekrets att vi hjälps åt med faktagranskning.
Då är det viktigt att skilja på makro och osynligt små.
I det sistnämnda fallet skulle ju storebror kunna undgå upptäckt men om det inte går med annat än makro går det lättare att avslöja det.
Det är därför jag tjatar om det.
Och elektriska apparater behöver inte vara påslagna om dom innehåller en rfidchip som får sin drivspänning från radiosignalen utifrån.

Anders Johansson
Anders Johansson
Gäst
Reply to  petergrfstrm
20 februari 2022 kl 11:25

Men en eventuell MAC-adress är ju det primära och tekniken bakom mer sekundärt. Likaså har forskare i jag tror det var Belgien uppmätt ström i de “vaccinerade” och även de som fått injektionen har beskrivit känslan av ström. Sen har många även uppvisat en magnetisk aspekt o.s.v. Allt det här och så mycket mer tyder ju på att någonting kring dessa injektioner är något väldigt nytt. Som du själv skrev så kräver RFID en speciell nål och det skulle väl människor märka då nålen hade varit en bit grövre än normalt. Att de sen vill injicera hela jordens befolkning, p.g.a. något som för de flesta bara är en allvarlig förkylning, är ett illavarslande tecken i sig. Oavsett vilken teknik de än använder sig av och varken du eller jag känner till exakt hur lång de har kommit.

Fredrik Eriksson
Reply to  Anders Johansson
1 juni 2022 kl 23:48

Ja, det är korrekt!

Svaret är ja.

WHO har redan förberett de vaccinerade vad som kommer att ske
via NATO (FN).

Så här säger de bland annat om Covid och BlueTooth.
https://www.bluetooth.com/learn-about-bluetooth/use-cases/covid/

https://www.bluetooth.com/wp-content/uploads/2021/01/MRN-How_Bluetooth_Technology_is_Enabling_Safe_Return_Strategies.pdf

Bluetooth® Market Research Notes provide in-depth analysis of trends and forecasts highlighted in the annual Bluetooth Market Update. While it is well known that governments are leveraging Bluetooth® technology to power their Exposure Notification Systems to track, trace and slow the spread of COVID-19 in the population, organizations are also looking to use the technology to enable a safe return to offices, commercial buildings, public spaces and public venues.

Mvh
Det finns så mycket information, så att folk kan inte missa poängen, vad som är vaccinens syfte.
Oavsett skuldmättnad (FN/WHO/WEF) så är anledningen kontroll.
Fullständig kontroll, så att dessa invidider till slut inte ens bestämmer över sig själva.

De kommer säga att tekniken är bra för dig.
As the COVID-19 impact continues around the globe, Bluetooth® technology is being leveraged by governments.

Agneta Holst
Agneta Holst
Gäst
18 februari 2022 kl 12:06

Dettra är mycket värre än vad jag trodde. Jag ska försöka översätta det mästa, myckert arbete men det är det värt. Jag vill gärna bidra med något, men har inga pengar i Sverige. Utlänskt credit card, går det? Tur och tack att ni finns!

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
18 februari 2022 kl 11:52

Jag inser att det vore motiverat att förklara skillnaden mellan rfid och ickeradiotekniska små saker.
Poängen med RFID är att den ska kunna arbeta utan batteri. Ibland kan dom ha ett litet svagt batteri enbart för att behålla minnesdata. Men för att ge ifrån sig en användbar radiosignal duger inte det.
Drivspänningen alstras kortvarigt med en yttre signal. Till skillnad från batteridriven radioteknik finns ingen känslig radiomottagare som kan hantera svaga signaler.
Det gör att minsta användbara signal är väldigt mycket starkare än den som behövs för vanliga mobiler.
Och om man dessutom vill använda en mindre antenn än för en vanlig bluetooth- apparat krävs det enormt mkt starkare signal.
Jag räknade på exemplet 0,15mm och fann att det skulle krävas så hög intensitet att man skulle kunna smälta järn.
Om man istf 0,15mm valde 4mm som förekommer som rfid-antenn till en så liten chip som 0,15mm, var det inget problem med hög temperatur även om det fortfarande krävdes en stark signal.
Det kokar ner till att det kan inte göras osynligt litet när det kan sända ut en ID-signal till en mobil en bit bort.

Erik Forsman
18 februari 2022 kl 08:53

Peter Grafström är sig lik
kokar soppa på en spik
lite computing och implantat bara det är ingenting att spara.

Ja man tager vad man haver
i texten man begraver
ett par gamla transponders som bara skaver sånt kan passa skandinaver.

Blanda med biomolekylära data som injiceras under huden det kommer ingen att hata.

Lite nano och 5g bara det gör i ingen skada. En biomarkör gör alla på gott humör.

Elektroder med hemliga koder och blinkade dioder blandas med katoder, kustoder, pagoder, synoder och antipoder det väcker Peters applåder.

Last edited 11 månader sedan by Erik Forsman
G. Lundgren
G. Lundgren
Gäst
Reply to  Erik Forsman
23 februari 2022 kl 22:05

Hahahaha, sicket fantastiskt bidrag i rim 😀 Gjorde min kväll – tack!!!

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
17 februari 2022 kl 12:26

Allt prat om mikroskopiska datorenheter vars identifikationskod kan läsas av med mobilen från avstånd är falskt.
Den transkriberade texten under videon innehåller heller inget om det. Bara texten ovanför.
Eftersom videon inte fungerade helt för mig vet jag inte om hon påstod det eller om det lagts till artikeln av ngn annan.

PatrikD
Patrik
Reply to  petergrfstrm
17 februari 2022 kl 12:49

Jasså det är falskt? Och vilka meriter har du som gör att du står över alla forskare, regeringar och myndigheter som bekräftar detta? Kan man inte ens Engelska så kanske inte ska uttala som om nanoteknik? Här är ett axplock:

Dr Andreas Noack: https://www.bitchute.com/video/Ix08Rqx7Fe4F/
Dr Robert Young: https://www.bitchute.com/video/FbPKH0rDgV8Z/
Dr Ricardo Delgado: https://www.bitchute.com/video/rvhCcO4U5cci/
Dr Matt Shelton: https://www.bitchute.com/video/fOobkqcxZLtO/
Pfizer patent: https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/12/08/covid-19-patent-horrors/
Greg Reese sammanställning: https://banned.video/watch?id=61f94e7d17bdc33301c16f51
Grafenoxid under EMF strålning: https://www.bitchute.com/video/lIQSkemjYjEB/
Grafenoxid söker sig till elektromagnetsikt energi i bl.a hjärtat: https://www.bitchute.com/video/0L8g87UDYAQv/
Engelska forskare bekräftar grafen hydroxid i injektionerna: https://dailyexpose.uk/2022/02/13/uk-lab-confirms-graphene-in-covid-vaccines/
Spanska läkare varnar för PCR testerna: https://dailyexpose.uk/2022/02/14/please-stop-getting-swabbed-emergency-physician-says/
Argentinas regering bekräftar nanoteknik: https://dailyexpose.uk/2022/02/01/researchers-explain-nanotechnology-in-covid-injections/
PubMed Gov data emf strålning/covid: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8580522/
Pfizer VD Albert Bourla -”viruset” är ett s.k ”pseudo virus” som dom själva skapat i datorn: https://www.bitchute.com/video/diSfxWYgFiit/

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Patrik
17 februari 2022 kl 22:34

Nanoteknik dvs osynligt små ting kan inte per radio fås att svara med en sån id signal.
Chipar i fullt synlig storlek kan däremot.
Inget av det du citerar ändrar på den begränsningen.
Och fullt synliga rfid-chipar finns tillsammans med vaccinerna som option
Det finns därför ingen anledning att spekulera om ngt annat

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
17 februari 2022 kl 14:53

1. WO2020060606 – CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA

https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
17 februari 2022 kl 23:20

Det är inte ngt nano.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 01:02

New Zealand scientists found that there is an undeclared nanotechnology in Pfizer’s Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccines that assemble into microchip circuit boards – which can be used to track people – when exposed to heat over time.

Hope and Tivon from Fix the World Project Morocco are back and in part two of our comprehensive conversation they drop some shocking bombshells.

https://www.brighteon.com/21f2e5f5-e5fc-407c-8697-c50e4cf9cf52

Vildjurets Märke ÄR I vaccinet!
Det är en BioMarkör (inuti vaccinet)
Self assembling nano-molecules.

Kopplar upp dig på BitCoin/Meta/Neural-datanät
via Vaccinen (Grafene-nano-molecules).

Selfassembling…

RFID är 80-tal…fråga bara Mikael Willgert…
Han har tidigare arbetat åt Investor.
Det är därför “han gör avbön nu”.

För att sona sina synder?

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 06:38

PG, när man läser dina dementier om att avancerad nanoteknologi existerar, får man lätt intrycket att
du – efter en fyrtioårig törnrosasömn – yrvaket reagerar på de obegripliga fakta omvärlden nu presenterar för dig.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Hans Dahl
20 februari 2022 kl 09:08

jag har aldrig förnekat att det finns nano och det finns tex i stekpannor och regntäta material som andas men det jag tjatar om är att enskilda mikroskopiska nanoprylar duger inte till att sända och ta emot radiosignaler. Och därför behöver man inte misstänka att storebror kan spionera med osynligt små tingestar
Här kan du se ett exempel på rfid chip från 2020
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-02474087/document
Där framgår att dom måste ha antenner på flera cm
Dom arbetar med ung samma frekvenser som mobiler
Och rfid finns ingående beskrivet sen 70-talet och antennmässigt har inget förändrats.

PatrikD
Patrik
Reply to  petergrfstrm
21 februari 2022 kl 03:17

Dr Ricardo Delgado är nanotekniker och mikrobiolog, kolla på denna 10min videon, dom har lagt över 20000 timmar senaste året på denna summeringen. Det är rätt fascinerande teknik även om det är i beta stadiet. Injektionsvätska som blir till självmonterade antenner/routers/nanochip där montering kontrolleras och styrs via frekvenser. Även IBM har flera patent på detta inom 26Ghz frekvensen som är tänkt att dras igång år 2025 i Sverige. Ett perfekt sätt för total kontroll och sammanslutningen mellan “man and machine” även om det i verkligheten inte är något annat än ideologiskt vansinne/massmord: https://www.bitchute.com/video/rvhCcO4U5cci/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  petergrfstrm
23 februari 2022 kl 23:22

DARPA kanske utvecklar stekpannor som amerikanska elitsoldater kan svinga i krigen…?

Eller vad var din tanke, PG?

Och när DARPA inte håller på med att utveckla stekpannor,
så är det filantropisk hälsoutveckling som gäller:

“Nanobots in the human body to monitor a person’s health”https://www.businessinsider.com/darpa-military-projects-that-will-change-your-life-2012-7?r=US&IR=T#nanobots-in-the-human-body-to-monitor-a-persons-health-3

Här är lite information om DARPA:

https://en.wikipedia.org/wiki/DARPA

Karl Gunnar karlssonkarlgunnar01@gmail.com
Reply to  Hans Dahl
1 juni 2022 kl 14:10

Det är inte bara DARPA och SAAB och Bofors och FOI/FRA som håller på med detta. Varför tror du Ryssland och andra stormakter är så rädda för NATO MFL.. THE internet of bio and nano things samt Raytheon Raven Claw har du också missat. Läs lite om vad NSA visselblåsaren Karen Melton Stewart avslöjat. Ta även och bildgoogla DARPA chips och dess historik. Läs på om Targeted Individuals och vad Edward Snowden avslöjade, men du kanske tror att alla offer för detta “bara ljuger” och att det är försvarsindustrierna och polis och militär med SATNAV och SIGDEV vi ska tro på.. Signalspaning är en hel värld dom flesta av er inte ens kan ta till er pågår och hur extremt detta är med alla dess effekter dom gör i mig och andra torterade. Cyber-Torture.com NATO cognitive warfare.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
17 februari 2022 kl 15:04
petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
17 februari 2022 kl 23:17

Det är inte nano. Typ 1-3cm stora elektroder men det beskrivs inte helt tydligt hur dom menar.
Den sändare dom pratar om är den ena stora apparaten i fig5

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 00:59

Det är fail-safe assembling teknologi.
Det visar bara på vad som finns.

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 02:40

Diagram of the intra-body nano-network • The nano-network is a set of objects and elements with the ability to interact with each other through signals in the form of pulses, electromagnetic waves, and electric fields, being also able to operate in the molecular spectrum. • These components may be already assembled or pending self-assembly when the conditions of temperature, magnetism, and environment are suitable. • Within the nano-network, two types or strands can be distinguished: 1. The one that is fixed in the brain 2. The one that is fixed in the rest of the body.

Det är alltså temperatur som gör den själv-körande.
Magnetism plus temperatur och material.
Huvudet och handen signalerar att du kan köpa och sälja.

Tekniken är kompatibel med QR och modern appartur.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
20 februari 2022 kl 18:06

nanonetwork kan betyda något makroskopiskt tillverkat av nanomaterial
Det står strand connected to the brain. Strand kan vara en makroskopisk ledning
Vanliga biologiska nerver passar också in på beskrivningen så det kanske är som ett artificiellt nervsystem
En nerv leder elektromagnetiska signaler utan att det är trådlösa signaler

Fredrik Eriksson
Reply to  petergrfstrm
20 februari 2022 kl 19:02

Tekniken kallas nano-bow-tie Grafene-antenna.
Tekniken ryms inom Thz-sfären.

Graphene bow-tie nanoantenna for wireless communications in the terahertz band & other news.
https://www.brighteon.com/187d05e6-e255-41a6-9c65-6630adb51066

Birgitta
Birgitta
Gäst
Reply to  petergrfstrm
17 februari 2022 kl 18:00

Länken till hela videon:
https://www.redvoicemedia.com/2021/10/receipts-patents-expose-medical-devices-in- jab-injectable-computing-system/

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Birgitta
17 februari 2022 kl 23:17

När dom skriver computing så menar dom nog att biomolekylära data kan bestämmas men för att skicka dessa data trådlöst till en mobil måste dom ha en transponder som inte kan vara liten.
Och den transpondern är antagligen menad att ‘injiceras’ i form av en fullt synlig platta under huden och inte som ngt osynligt i en vätska.
Då krävs nog ett snitt i huden och kanylerna för det ändamålet har en separat del för det, och kommer inte ur samma munstycke som vaccinet.

ChristianPz
ChristianPz
Gäst
Reply to  petergrfstrm
18 februari 2022 kl 09:32

Hitachi utvecklade redan 2007 världens minsta rfid chip.
0.15 x0.15 mm.
Hålet i en kanyl är 0.2.
Just saying.
https://www.nbcnews.com/news/amp/wbna17284751

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  ChristianPz
18 februari 2022 kl 09:35

Jisses. Redan 2007. Det är värt en nyhetsnotis i NV.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
18 februari 2022 kl 10:16

Som sagt rfid-kretsen behöver en antenn.
Även vaccinchippens beståndsdelar är så små men likväl är hela chippen 1 cm
Låt inte dom som raljerar här i kommentarssektionen få pinka revir som dom gör. Dels är det otrevligt och dels skrämmer dom bort seriösa bidrag.
Vetenskap och teknologi begriper en minoritet. Vill du hellre ha ett gäng okunniga mobbare som dominerar newsvoice?