Sossarnas vurm för Islam baktänder rejält – #valet2022

publicerad 18 maj 2022
- av Jan Norberg
Jan Norberg, 25 aug 2021, selfie

OPINION. Islampartiet Nyans bildar koalition med Sossarna. Ja, så skulle löpsedlarna kunna se ut efter valet 2022 i september. Sossarna, men för all del även allianspartierna, har betraktat den islamska massinvasionen som en garanti för att ursprungssvenskarnas aversion mot islamism inte skall kunna poppa upp och få genomslag i svenska val.

Text: Hans Erixon och Jan Norberg | #valet2022

Många känner nog till Ulf Bjerelds omtalade uppgörelse mellan Sossarnas religiösa organisation Tro och Solidaritet och islamska företrädare i Sverige. På Bjerelds generösa initiativ bjöds de in till en gemensam politisk organisation där muslimer garanterades inflytande. Sossarna trodde att de därmed hade en lojal kontingent av sosseröstande muslimer.

Visst! Det blev fördelar för Sossarna under många mandatperioder men nu har massinvandringen och det folkutbyte som skett ritat om förutsättningarna radikalt för detta kortsiktiga maktspel i det dolda för de egna väljarna.

Partiet Nyans, hemsida
Partiet Nyans, hemsida

Sossarnas samarbete med islamföreträdare blir nu en mardröm för S

Islamister har under ledning av Mikail Yüksel bildat ett nytt parti! Nyans har sett dagens ljus. Borta är samarbetet under Sossarnas organisation Tro och Solidaritet. Så det ligger nog en del i vad Morgan Johansson oroar sig över, dvs att Nyans kan bli det farliga uppstickarparti som tar väljare av Sossarna.

Partiet Nyans, lägger inte ned något jobb för att försöka utmana Sossarna i det ordinarie riksdagsvalet. Varför skulle de göra det egentligen?

Islamisten Mikail Yüksel är betydligt smartare än vad Sossarna räknat med, han koncentrerar sina valansträngningar till områden där den islamska gruppen är starka. De enklaver runt om i landet som domineras av islam har ju i aktiv handling under de senaste veckorna visat vad de tycker om vårt svenska samhällsbygge. Respekt för svensk polis, vad är det?

Nyans tar sig in i Riksdagen med hjälp av en relativt okänd regel om 12% i kommunala val

Genom att få muslimernas röster i kommunala val erövrar Nyans ganska lätt de 12% som erfordras för att bli garanterade en riksdagsplats. Det krävs ingen matteprofessors kunskaper för att räkna ut hur enkelt Nyans inte bara får ett riksdagsmandat. De kommer att på detta sätt att kunna få minst lika många riksdagsplatser som om de ställt upp i det ordinarie Riksdagsvalet.

Skäggetorp

Om vi tar Skäggetorp i Linköpings kommun, där våldsamheterna urartade fullständigt under påsken, så ger det oss följande skrämmande fakta. Notera att det finns andra områden där sossarnas andel ligger över 90 % av de röstande.

Socialdemokraternas starkaste valdistrikt var Skäggetorp 1 med 61,9 procent. Linköpings kommun är Sveriges femte största kommun och hade vid det senaste årsskiftet 165 527 invånare, då ingen folkräkning skett på många årtionden så är siffran lite osäker. Om vår faktainsamling stämmer hyggligt så finns cirka 120.000 röstberättigade i Linköping. Skäggetorp har 5 olika valdistrikt.

Det skulle alltså enligt statistiken räcka med att partiet Nyans övertygar cirka 5.000 islamister i Skäggetorp att lägga sin röst på islampartiet Nyans så raderar de ut Sossarna som parti i just Skäggetorp.

Linköping har tre valkretsar uppdelade på cirka 100 olika valdistrikt.

Koncentrerar sig islampartiet Nyans på de invandrartäta valdistrikten i Linköpings kommun så att Nyans, i en av de tre valkretsarna, kan nå över 12% av rösterna så garanteras man plats i Riksdagen med hjälp av denna okända så kallade 12%-regel.

Ett parti måste i Riksdagsval få minst 4 procent av väljarnas röster för att komma in i riksdagen, alternativt få 12 procent eller mer inom en valkrets.

I Sveriges riksdag är 310 av de 349 mandaten så kallade fasta mandat, som fördelas mellan valkretsarna före valet på grundval av antalet röstberättigade personer i varje valkrets. Glöm inte att så fort du befunnit dig i Sverige en viss tid så har du rösträtt i kommunala val, även om du inte är berättigad att rösta i Riksdagsval.

De mandat som tillfaller ett visst parti i en valkrets går i första hand till de kandidater som klarat procentspärren i personvalet (5% av partiets röster i valkretsen), i fallande ordning efter antalet personkryss.

2018 fanns det totalt 6004 valdistrikt i hela Sverige, bara så att vi alla får ett hum om hur lite det krävs för att islamistpartiet Nyans utifrån sin maktställning efter valet kan ta plats i Riksdagen.

Röstfakta från Skäggetorps 5 olika valdistrikt

S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 484 58,81% +19 +0,17 465 58,64%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 499 54,00% -23 -0,77 522 54,77%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 394 43,34% -47 -1,02 441 44,37%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 370 52,11% -50 +1,20 420 50,91%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 395 53,74% -14 +0,07 409 53,67%

 

Mikael  Yüksel  har av allt att döma ingående studerat hur Kristdemokraternas första partiledare Alf Svensson tog sig in i riksdagen med hjälp av s.k. varvade listor och sedan byggde ett parti. Nu ska denna bedrift, i ett något annorlunda utförande, upprepas med en skrämmande stor väljarpotential. Håll i hatten, vänner!

Nyans har sin väljarbas ibland Sveriges alla människor som bekänner sig till Islam som religion/ideologi. Vem hade räknat med att Sverige skulle kunna tas över av de cirka 100 000 islamister som finns här, helt legalt dessutom?

Vi vet att mellan 60 och 80 procent av den övriga muslimska populationen kommer att hänga på. Vad som hände i Afghanistan illustrerar detta – hur ett fåtal Talibaner bara tog makten med allmänhetens passiva gillande.

Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

Läs om hur det gick i Iran: Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

Det är ju förståeligt att Sossarna nu fått kalla fötter, som i så många andra frågor så ser inte en Sosse faran komma innan den är en realitet.

Svekdebatten kommer var så säkra

Den största svårigheten för Sossarna fram till valet är hur de skall undgå den här sortens debatt gentemot sina svenska kärnväljare. Hur skall de förklara för de trogna svenska sosseväljarna att efter valet är de inte längre beroende av Miljömupparna? Den rollen har ju efter valet tagits över av partiet Nyans.

Tittar man närmare på hur debatten ser ut så finns det minsann anledning att bekymra sig som trogen sosseväljare. När Nyans kräver och får inflytande, så har islamiseringen av Sverige tagit sig upp till en ny och ännu mer skrämmande nivå. Traditionella sosseväljare har fått ett delikat val att göra.

Trogna, naiva svenska sosseväljare har riksdagsvalet i sin hand, vad väljer de?

Endera så fortsätter man att rösta på sossarna, vilka efter valet har bytt ut beroendet av MP mot sitt beroende av islampartiet Nyans. Eller så röstar man på något av de ännu icke etablerade uppstickarpartierna, och säkrar utvecklingen i sitt eget land.

Väljer den traditionella sossen även i detta val Sossarna så att de kan fortsätta sina galenskaper, eller lägger sossen sin röst på något av uppstickarpartierna?

Hvad hvilja den svenske genomsnittssossen med utvecklingen i Sverige?

Den åtminstone hyggligt initierade sossen Johan Westerholm har ju utvecklat sin aversion mot Islams närvaro i Sverige. Han har bland annat pekat på den starkt utvecklade antisemitism som finns hos nära nog 100 % av den muslimska befolkningen.

Läs mer: Tro och Solidaritet markerar mot tidigare ledning

Avslutningsvis så kommer inom kort en mer djuplodande analys för hur många riksdagsplatser islampartiet Nyans kan få med hjälp av denna s.k. 12 % regel. Så håll ögonen öppna men framför allt så har vi alla en uppgift att sprida kunskap om detta veritabla hot.

Text: Hans Erixon och Jan Norberg


Så här kan du stötta Newsvoice

 • På min tid när jag for runt Arabiska viken, lärde vi oss, att det som inte var fastsvetsat försvann. En eftermiddag på västra sidan gick jag med en kompis till The Seamens club. Det som återstod var skalhuset och ett pingisbord. Märkligt nog var det rensopat på golvet.
  Och här, vi har ju dyra grejor i t.ex. våra värmeverk??

 • Samhällsanalytikern F William Engdahl skriver i sin bok “The Lost Hegemon: Whom the gods would destroy” att katolskstyrda krigshökar i den högsta ledningen i USA “leker med elden” genom att på bred front använda islamisk våldsbejakande extremism för sina syften i världspolitiken.

  Enligt professor Walter Veith är det inte första gången i världshistorien som Vatikanen använder Islam för sina syften:

  https://www.youtube.com/watch?v=QCmSBfVXEmA

  (Did Catholicism Create Islam? The True Origins of the Islam Revealed | The Islamic Connection)

 • Både bra och skrämmande artikel Jan. Borde inte sossarna ha tagit höjd för detta scenario?

  I början av min IT-karriär var jag anställd av en journaliststiftelse som var en del av Broderskapsrörelsen, sossarnas religiösa gren. Känner denna rörelse inifrån och vurmandet för massinvandringen var och är en hörnsten tillsammans med en oerhörd naivitet. Den ideologiska skiljelinjen låg i hur de såg på Israel och focus kretsade kring behandlingen av palestinierna (det finns ju kristna palestinier också). Denna stridsfråga har helt fallit i skymundan i dagens debatten, från att varit helt dominerande. Vänstern är av tradition propalestinsk och högerns proisraelisk. I dagens politiska värld ter sig fråga närmast som en ickefråga, men så var det inte då. Huvudmannen för stiftelsen gjorde flera resor i regionen och besökte både de palestinska områdena såväl som israeliska bosättningarna och på något sätt så lyckades balansera grupperna och hade förtroende i bägge lägen. Denna naiva svenska ställning ryker så fort temperaturen skruvas upp och nu har allt landat framför sossarna port och deras makt är nu hotat och de vet inte hur de skall hantera detta. 

  Sossarna kan inte anta SDs antiislamiska språkbruk av en mängd skäl och hur sossarna skall hantera detta gläder mitt falska hjärta; men då sakfrågan är alldeles för allvarlig fastnar skrattet i halsen. Den enda vägen i valteknisksamverkan – mycket hedervärt att du kämpar för detta Jan. Tack!    

  • Erik, jag passar lite i den s.k. Palestinadebatten då jag själv inte anser mig kunna tillräckligt mycket om sakfrågan.

   Däremot så skrämmer det mig hur många svenskar tycks resonera om sitt val av parti i det kommande svenska valet.

   Att pga tradition lägga sitt eget öde i händerna på Sossarna visar på hur hjärntvättade och naiva en stor del av det svenska folket är.

   Precis som Stenlund så tycker jag, efter att SD pga politisk triangulering givit bort en given valseger, att inte finns ett enda riksdagsparti som förtjänar min röst.

   Vi måste därför alla tillsammans få alla dessa uppstickarpartier att samla sig under en teknisk valplattform. Det finns några att välja mellan, personligen gillar jag Nix to the Six då den är rattad av en mycket erfaren och duktig Hans Jensevik.

   Hans må vara lite till åren kommen men när man hör honom lägga ut texten i olika sammanhang så kan man inte annat än bli imponerad. Han har dessutom som en av mycket få upplevt saker som vi andra bara kan drömma om.

   Hans fleråriga vistelse i Zimbabve där han träffade ärke diktatorn Mugabe fick honom att inse riskerna med klankulturer, islam och korruption.

   Jämför man hans enorma erfarenhet med andra så blir i alla fall mitt förslag att Nix to the Six är den valtekniska plattform som sannolikt har de bästa förutsättningarna att samla de mer oerfarna uppstickarpartierna.

   • Är mer på detta och då ställer jag och många med den enkla frågan till er som vet: vad fan ska jag rösa på?

    • Jadu Erik, om jag kunde svara på din fråga vore jag lycklig.

     Det många inte verkar förstå är att OM man röstar på ett parti som har ytterst små chanser att komma över 4 % spärren så har man inte bara slängt bort sin röst.

     Det är alldeles oavsett 349 mandat som fortfarande skall fördelas, dessa mandat fördelas då på de partier som tar sig över 4% spärren.

     Logiken blir ju då, att om alla dessa röster på uppstickarpartierna inte når upp till 4% så ökar ju den specifika vikten för de röster som skall fördelas de 349 mandaten, för de partier som faktiskt når över spärren.

     Många verkar leva i tron att man genom att rösta på ett parti som inte når upp till 4% spärren så har man med sin röst i alla fall straffat de etablerade partierna som faktiskt kommer in.

     Lika illa är det om man lägger sig på soffan och inte röstar alls.

     Jag blir förtvivlad när hör den här sortens resonemang från ganska många som överväger att rösta på något av uppstickarpartierna.

     Hjälp till att sprida kunskapen om hur det svenska valsystemet faktiskt fungerar i praktiken.

     Hur svårt skall det vara??

   • Som jag ser det vore Hans Jensevik den perfekta ledaren för valsamverkan, som person och med gedigen sund kunskap, om någon överhuvudtaget kan rädda Sveriges ekonomi så är det Hans, jag gillar hans sakliga öppenhet och sunda förnuft, en person som kunde ena de små partierna 

 • Så allvarligt som läget är idag skulle jag vilja se alla småpartier lägger ner sina stridsyxor o går ihop i enad front, slutar titta på små detaljer, alla små partier är bättre än de som sitter där nu, så kan vi tvinga fram nytt blod i parlamentet som kan förändra från insidan, även nå ut till den stora sovande befolkningen för att skaka om dom till verkligheten
  Vi behöver inte väcka dom vakna, vi måste väcka dom sovande o då måste vi få in nya sunda människor i riksdagen 

 • På min tid när jag for runt Arabiska viken, lärde vi oss, att det som inte var fastsvetsat försvann. En eftermiddag på västra sidan gick jag med en kompis till The Seamens club. Det som återstod var skalhuset och ett pingisbord. Märkligt nog var det rensopat på golvet.
  Och här, vi har ju dyra grejor i t.ex. våra värmeverk??

 • Ja du Jan Norberg, tyvärr tror jag att du är på rätt spår o kommer
  få rätt om ingenting görs nu. Alla småpartier måste gå ihop för att inte kasta bort röster.
  Tyvärr ser jag ett gigantiskt EGO i nästan alla små partier o dess ledare, därför gav jag upp, den egna ideologin o bestämmandet är viktigare än Sveriges räddning
  Vi måste också få in ärliga kandidater som arbetar för landets bästa utan personlig vinning, dom finns om man släpper in dom, jag kunde räkna upp många, dom kommer inte från dessa nuvarande politiker, snarare från affärsvärlden, forskare o sunda sakkunniga, pålästa, personer som fått nog o ser farorna
  Problemet idag är att dessa EGON blir kränkta o inte tål höra eller lyssna på andra tankar än deras egna inskränkta idéer, allt eget tänkande måste slås ner t.o.m. med oförskämdheter o diktatoriska metoder
  Jag har varit företagare i nästa 50år, uppmuntrat o sugit till mig mina anställdas idéer o funderingar, arbetat tillsammans med mina anställda, alla idéer som kommer från golvet är helt gratis, bara o plocka godbitarna, det är helt gratis, så borde också politiken fungera, politikerna borde arbeta med varandra, inte mot varandra, allt enkelt måste göras svårt  

  • Rita, du har såå rätt när det gäller stora egon hos ledare för de olika uppstickarpartierna.

   Å andra sidan är det nog inte så lätt att vara ledare för ett parti som har människor som medlemmar vilka tyvärr inte har de insikter som behövs för att kunna manövrera sig in i Riksdagen.

   Man brukar ju säga att viljan kan försätta berg, men det beror nog också till viss del på vilket berg man med viljekraft vill försätta.

   I det svenska valet måste dessa eldsjälar sätta sig över den egna viljekraften i resp parti och med gemensam kraft samagera så att 8-klöverns totala dominans kan brytas.

   Om bara en folkrörelse typ drivmedelsupproret kunde sätta sig över sina övriga politiska åsiktsskillnader och driva sin hjärtefråga så är det fullt möjligt att spräcka denna korrupta 8-klövers inflytande över svensk politik.

   Vad är alternativet?

   Islams härjningar i Sverige leder oss alla in i fördärvet.

   • Du har helt rätt, personligen var jag inne på att skapa ett brett samarbete med bl.a. bränsleupproret, kontant-upproret, el-uppropet, jägarna mf riktigt stora grupper, vilka jag viste tänkte nära vad du o jag tänker idag, jag har följt dig länge, även andra sunda personer
    Jag hade en klar plan o flera idéer hur få med dom på riktigt, har även personlig bra kontakter där o fick medhåll från flera av deras grundare, haft kontakt även med många riktigt sakkunniga som hade varit riktiga uppskattade röstmagneter, men det uppskattades inte.  
    Ägnade ca 5 månaders gratisjobb minst 15 timmar per dag, ofta långt in på nätterna för att mina barnbarn o andras barn kunde få en framtid (numera pensionär som jobbar fortfarande, svårt o lämna helt kontoret.
    Jag har aldrig förut haft med politik o göra, jag har varit bara företagare, gjorde också klar att jag personligen inte kommer ta någon riksdagstol, jag ville ha in de absolut bästa som kan åstadkomma någonting på riktigt
    Som driven person blir det svårt att jobba med Egoistiska människor som vägrar ta in fakta
    Har alltid sagt att Sverige borde ledas som ett multiföretag av duktiga välbetalda företagsledare o företagsekonomer, vilka arbetar under ansvar, presterar dom inte måste dom bytas ut när som helst, där ägarna är folket 

 • Samhällsanalytikern F William Engdahl skriver i sin bok “The Lost Hegemon: Whom the gods would destroy” att katolskstyrda krigshökar i den högsta ledningen i USA “leker med elden” genom att på bred front använda islamisk våldsbejakande extremism för sina syften i världspolitiken.

  Enligt professor Walter Veith är det inte första gången i världshistorien som Vatikanen använder Islam för sina syften:

  https://www.youtube.com/watch?v=QCmSBfVXEmA

  (Did Catholicism Create Islam? The True Origins of the Islam Revealed | The Islamic Connection)

 • Både bra och skrämmande artikel Jan. Borde inte sossarna ha tagit höjd för detta scenario?

  I början av min IT-karriär var jag anställd av en journaliststiftelse som var en del av Broderskapsrörelsen, sossarnas religiösa gren. Känner denna rörelse inifrån och vurmandet för massinvandringen var och är en hörnsten tillsammans med en oerhörd naivitet. Den ideologiska skiljelinjen låg i hur de såg på Israel och focus kretsade kring behandlingen av palestinierna (det finns ju kristna palestinier också). Denna stridsfråga har helt fallit i skymundan i dagens debatten, från att varit helt dominerande. Vänstern är av tradition propalestinsk och högerns proisraelisk. I dagens politiska värld ter sig fråga närmast som en ickefråga, men så var det inte då. Huvudmannen för stiftelsen gjorde flera resor i regionen och besökte både de palestinska områdena såväl som israeliska bosättningarna och på något sätt så lyckades balansera grupperna och hade förtroende i bägge lägen. Denna naiva svenska ställning ryker så fort temperaturen skruvas upp och nu har allt landat framför sossarna port och deras makt är nu hotat och de vet inte hur de skall hantera detta. 

  Sossarna kan inte anta SDs antiislamiska språkbruk av en mängd skäl och hur sossarna skall hantera detta gläder mitt falska hjärta; men då sakfrågan är alldeles för allvarlig fastnar skrattet i halsen. Den enda vägen i valteknisksamverkan – mycket hedervärt att du kämpar för detta Jan. Tack!    

  • Erik, jag passar lite i den s.k. Palestinadebatten då jag själv inte anser mig kunna tillräckligt mycket om sakfrågan.

   Däremot så skrämmer det mig hur många svenskar tycks resonera om sitt val av parti i det kommande svenska valet.

   Att pga tradition lägga sitt eget öde i händerna på Sossarna visar på hur hjärntvättade och naiva en stor del av det svenska folket är.

   Precis som Stenlund så tycker jag, efter att SD pga politisk triangulering givit bort en given valseger, att inte finns ett enda riksdagsparti som förtjänar min röst.

   Vi måste därför alla tillsammans få alla dessa uppstickarpartier att samla sig under en teknisk valplattform. Det finns några att välja mellan, personligen gillar jag Nix to the Six då den är rattad av en mycket erfaren och duktig Hans Jensevik.

   Hans må vara lite till åren kommen men när man hör honom lägga ut texten i olika sammanhang så kan man inte annat än bli imponerad. Han har dessutom som en av mycket få upplevt saker som vi andra bara kan drömma om.

   Hans fleråriga vistelse i Zimbabve där han träffade ärke diktatorn Mugabe fick honom att inse riskerna med klankulturer, islam och korruption.

   Jämför man hans enorma erfarenhet med andra så blir i alla fall mitt förslag att Nix to the Six är den valtekniska plattform som sannolikt har de bästa förutsättningarna att samla de mer oerfarna uppstickarpartierna.

   • Är mer på detta och då ställer jag och många med den enkla frågan till er som vet: vad fan ska jag rösa på?

    • Jadu Erik, om jag kunde svara på din fråga vore jag lycklig.

     Det många inte verkar förstå är att OM man röstar på ett parti som har ytterst små chanser att komma över 4 % spärren så har man inte bara slängt bort sin röst.

     Det är alldeles oavsett 349 mandat som fortfarande skall fördelas, dessa mandat fördelas då på de partier som tar sig över 4% spärren.

     Logiken blir ju då, att om alla dessa röster på uppstickarpartierna inte når upp till 4% så ökar ju den specifika vikten för de röster som skall fördelas de 349 mandaten, för de partier som faktiskt når över spärren.

     Många verkar leva i tron att man genom att rösta på ett parti som inte når upp till 4% spärren så har man med sin röst i alla fall straffat de etablerade partierna som faktiskt kommer in.

     Lika illa är det om man lägger sig på soffan och inte röstar alls.

     Jag blir förtvivlad när hör den här sortens resonemang från ganska många som överväger att rösta på något av uppstickarpartierna.

     Hjälp till att sprida kunskapen om hur det svenska valsystemet faktiskt fungerar i praktiken.

     Hur svårt skall det vara??

   • Som jag ser det vore Hans Jensevik den perfekta ledaren för valsamverkan, som person och med gedigen sund kunskap, om någon överhuvudtaget kan rädda Sveriges ekonomi så är det Hans, jag gillar hans sakliga öppenhet och sunda förnuft, en person som kunde ena de små partierna 

 • Så allvarligt som läget är idag skulle jag vilja se alla småpartier lägger ner sina stridsyxor o går ihop i enad front, slutar titta på små detaljer, alla små partier är bättre än de som sitter där nu, så kan vi tvinga fram nytt blod i parlamentet som kan förändra från insidan, även nå ut till den stora sovande befolkningen för att skaka om dom till verkligheten
  Vi behöver inte väcka dom vakna, vi måste väcka dom sovande o då måste vi få in nya sunda människor i riksdagen 

 • Ja du Jan Norberg, tyvärr tror jag att du är på rätt spår o kommer
  få rätt om ingenting görs nu. Alla småpartier måste gå ihop för att inte kasta bort röster.
  Tyvärr ser jag ett gigantiskt EGO i nästan alla små partier o dess ledare, därför gav jag upp, den egna ideologin o bestämmandet är viktigare än Sveriges räddning
  Vi måste också få in ärliga kandidater som arbetar för landets bästa utan personlig vinning, dom finns om man släpper in dom, jag kunde räkna upp många, dom kommer inte från dessa nuvarande politiker, snarare från affärsvärlden, forskare o sunda sakkunniga, pålästa, personer som fått nog o ser farorna
  Problemet idag är att dessa EGON blir kränkta o inte tål höra eller lyssna på andra tankar än deras egna inskränkta idéer, allt eget tänkande måste slås ner t.o.m. med oförskämdheter o diktatoriska metoder
  Jag har varit företagare i nästa 50år, uppmuntrat o sugit till mig mina anställdas idéer o funderingar, arbetat tillsammans med mina anställda, alla idéer som kommer från golvet är helt gratis, bara o plocka godbitarna, det är helt gratis, så borde också politiken fungera, politikerna borde arbeta med varandra, inte mot varandra, allt enkelt måste göras svårt  

  • Rita, du har såå rätt när det gäller stora egon hos ledare för de olika uppstickarpartierna.

   Å andra sidan är det nog inte så lätt att vara ledare för ett parti som har människor som medlemmar vilka tyvärr inte har de insikter som behövs för att kunna manövrera sig in i Riksdagen.

   Man brukar ju säga att viljan kan försätta berg, men det beror nog också till viss del på vilket berg man med viljekraft vill försätta.

   I det svenska valet måste dessa eldsjälar sätta sig över den egna viljekraften i resp parti och med gemensam kraft samagera så att 8-klöverns totala dominans kan brytas.

   Om bara en folkrörelse typ drivmedelsupproret kunde sätta sig över sina övriga politiska åsiktsskillnader och driva sin hjärtefråga så är det fullt möjligt att spräcka denna korrupta 8-klövers inflytande över svensk politik.

   Vad är alternativet?

   Islams härjningar i Sverige leder oss alla in i fördärvet.

   • Du har helt rätt, personligen var jag inne på att skapa ett brett samarbete med bl.a. bränsleupproret, kontant-upproret, el-uppropet, jägarna mf riktigt stora grupper, vilka jag viste tänkte nära vad du o jag tänker idag, jag har följt dig länge, även andra sunda personer
    Jag hade en klar plan o flera idéer hur få med dom på riktigt, har även personlig bra kontakter där o fick medhåll från flera av deras grundare, haft kontakt även med många riktigt sakkunniga som hade varit riktiga uppskattade röstmagneter, men det uppskattades inte.  
    Ägnade ca 5 månaders gratisjobb minst 15 timmar per dag, ofta långt in på nätterna för att mina barnbarn o andras barn kunde få en framtid (numera pensionär som jobbar fortfarande, svårt o lämna helt kontoret.
    Jag har aldrig förut haft med politik o göra, jag har varit bara företagare, gjorde också klar att jag personligen inte kommer ta någon riksdagstol, jag ville ha in de absolut bästa som kan åstadkomma någonting på riktigt
    Som driven person blir det svårt att jobba med Egoistiska människor som vägrar ta in fakta
    Har alltid sagt att Sverige borde ledas som ett multiföretag av duktiga välbetalda företagsledare o företagsekonomer, vilka arbetar under ansvar, presterar dom inte måste dom bytas ut när som helst, där ägarna är folket 

 • Det är en medvetet och illasinnad ordning som ligger bakom försök till upplösning av Sverige som det vi känner, samma företeelse i hela Västeuropa. Ytterst finner vi den mörka maktstrukturen med namn som t.ex. Soros som önskar slå i sönder väst för att lättare kunna ta kontroll. Det startas krig med flyktingströmmar som strategi. WEF, Nato, FN, EU you name it, same shit, de önskar en globalistisk världsordning och ett starkt västeuropa är ett hinder.

  Muslimer blir ett verktyg. Inte enbart pga. religionen och kulturkrocken. Nej, demografiskt önskar man även slå ut de vita folkslagen genom att försäkra sig om grupper med stort barnafödande letar sig till väst. Vi betalar bokstavligen för alla de ungar familjer från mellanöstern och Afrika alstrar. Vi betalar för vår egen kolonisation! Och det gör de gärna eftersom de blir rikligt belönade vi olika bidragssystem. Människor ställs mot människor och agg uppstår. Tro inte att det är svenskar som är mest negativa mot invandraren. Icke så, invandrare ser ned på svenskar och bla. pga. av vår undergivenhet och att vi ger upp vårt folk och land. Tacka fan för det, men glöm inte att det är våra korrupta politiker som krattat manegen! Och så ett muslimskt parti är väl det sista svensken önskar få i Riksdagen. Svensken är otroligt godtrogen, har haft det alldeles för bra och ett, tu, tre så är de i minoritet och blir än mer hunsade. Jäkla stolpskott, snart finns etniska endast att läsa om i historieböckerna och det är nästan som att det förtjänas.

  • Sten, du har i ofs rätt i att globalisternas påverkan på vår svenska utveckling finns där som ett dolt hot. Men det är INTE globalisternas fel hur naiva svenskar röstar i svenska val.

   Du säger att muslimer blir ett verktyg och det är iofs också rätt men vilka är det som tillåter detta att ske?

   Det är svenska väljare som i kommande val nu i september kan ändra på utvecklingen, men då måste vi tillsammans sprida de insikter du och många andra insett sedan länge.

   Den politiska trianguleringen från 8-klövern har lugnt kunnat fortsätta med sitt navelskådande utan hänsyn till den svenska ursprungsbefolkningens prioriteringar. Det har vi partistödssystemet att tacka för.

   Uppstickarpartierna har ett mycket stort ansvar för att svenskarna får en rejäl möjlighet att med sina röster visa 8-klövern vad de tycker om det väljarförakt som dessa partier visar.

   Min personliga bedömning är att vi bara genom teknisk valsamverkan kan visa 8-klöverns dårar vad vi tycker om deras ständiga triangulering.

   Jag välkomnar många kommentarer kring detta om de håller sig till sakfrågan, dvs det svenska valet. Jag lovar att i möjligaste mån svara på alla kommentarer.

  • Du e heelt rätt på det Sten. Globalisterna har sådan ‘makt’ över människors mentalitet (syftet) att folk (80-90%) inte vet om att det som placerats framför dom på läsraderna är globalisternas uppfattning, el huruvida det är deras egen uppfattning (effekten). Målet är att få oss att göra som vettvillingarna/dom vill att vi ska göra (it’s a try). Folk pratar om att gå o rösta, välja pm,s,!! ‘lita på’ att de valda tar fram ‘rätt’ indvids. Nepp, är inte så längre. Tog slut 1968, ev 1986..gissar jag, ouups. Den personen som inbillar sig att det finns ministrar hehe, el pm,s hehe att stötta sig mot är mer än naiva hoho, sorry but thats fact. Ingen människa är stupid, men stupiditet kan användas för att/bli stupid,, kallas för psykologisk autoimmunitet.

 • Det är en medvetet och illasinnad ordning som ligger bakom försök till upplösning av Sverige som det vi känner, samma företeelse i hela Västeuropa. Ytterst finner vi den mörka maktstrukturen med namn som t.ex. Soros som önskar slå i sönder väst för att lättare kunna ta kontroll. Det startas krig med flyktingströmmar som strategi. WEF, Nato, FN, EU you name it, same shit, de önskar en globalistisk världsordning och ett starkt västeuropa är ett hinder.

  Muslimer blir ett verktyg. Inte enbart pga. religionen och kulturkrocken. Nej, demografiskt önskar man även slå ut de vita folkslagen genom att försäkra sig om grupper med stort barnafödande letar sig till väst. Vi betalar bokstavligen för alla de ungar familjer från mellanöstern och Afrika alstrar. Vi betalar för vår egen kolonisation! Och det gör de gärna eftersom de blir rikligt belönade vi olika bidragssystem. Människor ställs mot människor och agg uppstår. Tro inte att det är svenskar som är mest negativa mot invandraren. Icke så, invandrare ser ned på svenskar och bla. pga. av vår undergivenhet och att vi ger upp vårt folk och land. Tacka fan för det, men glöm inte att det är våra korrupta politiker som krattat manegen! Och så ett muslimskt parti är väl det sista svensken önskar få i Riksdagen. Svensken är otroligt godtrogen, har haft det alldeles för bra och ett, tu, tre så är de i minoritet och blir än mer hunsade. Jäkla stolpskott, snart finns etniska endast att läsa om i historieböckerna och det är nästan som att det förtjänas.

  • Sten, du har i ofs rätt i att globalisternas påverkan på vår svenska utveckling finns där som ett dolt hot. Men det är INTE globalisternas fel hur naiva svenskar röstar i svenska val.

   Du säger att muslimer blir ett verktyg och det är iofs också rätt men vilka är det som tillåter detta att ske?

   Det är svenska väljare som i kommande val nu i september kan ändra på utvecklingen, men då måste vi tillsammans sprida de insikter du och många andra insett sedan länge.

   Den politiska trianguleringen från 8-klövern har lugnt kunnat fortsätta med sitt navelskådande utan hänsyn till den svenska ursprungsbefolkningens prioriteringar. Det har vi partistödssystemet att tacka för.

   Uppstickarpartierna har ett mycket stort ansvar för att svenskarna får en rejäl möjlighet att med sina röster visa 8-klövern vad de tycker om det väljarförakt som dessa partier visar.

   Min personliga bedömning är att vi bara genom teknisk valsamverkan kan visa 8-klöverns dårar vad vi tycker om deras ständiga triangulering.

   Jag välkomnar många kommentarer kring detta om de håller sig till sakfrågan, dvs det svenska valet. Jag lovar att i möjligaste mån svara på alla kommentarer.

  • Du e heelt rätt på det Sten. Globalisterna har sådan ‘makt’ över människors mentalitet (syftet) att folk (80-90%) inte vet om att det som placerats framför dom på läsraderna är globalisternas uppfattning, el huruvida det är deras egen uppfattning (effekten). Målet är att få oss att göra som vettvillingarna/dom vill att vi ska göra (it’s a try). Folk pratar om att gå o rösta, välja pm,s,!! ‘lita på’ att de valda tar fram ‘rätt’ indvids. Nepp, är inte så längre. Tog slut 1968, ev 1986..gissar jag, ouups. Den personen som inbillar sig att det finns ministrar hehe, el pm,s hehe att stötta sig mot är mer än naiva hoho, sorry but thats fact. Ingen människa är stupid, men stupiditet kan användas för att/bli stupid,, kallas för psykologisk autoimmunitet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *