Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Sossarnas vurm för Islam baktänder rejält – #valet2022

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 18 maj 2022
- Jan Norberg
Jan Norberg, 25 aug 2021, selfie

OPINION. Islampartiet Nyans bildar koalition med Sossarna. Ja, så skulle löpsedlarna kunna se ut efter valet 2022 i september. Sossarna, men för all del även allianspartierna, har betraktat den islamska massinvasionen som en garanti för att ursprungssvenskarnas aversion mot islamism inte skall kunna poppa upp och få genomslag i svenska val.

Text: Hans Erixon och Jan Norberg | #valet2022

Många känner nog till Ulf Bjerelds omtalade uppgörelse mellan Sossarnas religiösa organisation Tro och Solidaritet och islamska företrädare i Sverige. På Bjerelds generösa initiativ bjöds de in till en gemensam politisk organisation där muslimer garanterades inflytande. Sossarna trodde att de därmed hade en lojal kontingent av sosseröstande muslimer.

Visst! Det blev fördelar för Sossarna under många mandatperioder men nu har massinvandringen och det folkutbyte som skett ritat om förutsättningarna radikalt för detta kortsiktiga maktspel i det dolda för de egna väljarna.

Partiet Nyans, hemsida
Partiet Nyans, hemsida

Sossarnas samarbete med islamföreträdare blir nu en mardröm för S

Islamister har under ledning av Mikail Yüksel bildat ett nytt parti! Nyans har sett dagens ljus. Borta är samarbetet under Sossarnas organisation Tro och Solidaritet. Så det ligger nog en del i vad Morgan Johansson oroar sig över, dvs att Nyans kan bli det farliga uppstickarparti som tar väljare av Sossarna.

Partiet Nyans, lägger inte ned något jobb för att försöka utmana Sossarna i det ordinarie riksdagsvalet. Varför skulle de göra det egentligen?

Islamisten Mikail Yüksel är betydligt smartare än vad Sossarna räknat med, han koncentrerar sina valansträngningar till områden där den islamska gruppen är starka. De enklaver runt om i landet som domineras av islam har ju i aktiv handling under de senaste veckorna visat vad de tycker om vårt svenska samhällsbygge. Respekt för svensk polis, vad är det?

Nyans tar sig in i Riksdagen med hjälp av en relativt okänd regel om 12% i kommunala val

Genom att få muslimernas röster i kommunala val erövrar Nyans ganska lätt de 12% som erfordras för att bli garanterade en riksdagsplats. Det krävs ingen matteprofessors kunskaper för att räkna ut hur enkelt Nyans inte bara får ett riksdagsmandat. De kommer att på detta sätt att kunna få minst lika många riksdagsplatser som om de ställt upp i det ordinarie Riksdagsvalet.

Skäggetorp

Om vi tar Skäggetorp i Linköpings kommun, där våldsamheterna urartade fullständigt under påsken, så ger det oss följande skrämmande fakta. Notera att det finns andra områden där sossarnas andel ligger över 90 % av de röstande.

Socialdemokraternas starkaste valdistrikt var Skäggetorp 1 med 61,9 procent. Linköpings kommun är Sveriges femte största kommun och hade vid det senaste årsskiftet 165 527 invånare, då ingen folkräkning skett på många årtionden så är siffran lite osäker. Om vår faktainsamling stämmer hyggligt så finns cirka 120.000 röstberättigade i Linköping. Skäggetorp har 5 olika valdistrikt.

Det skulle alltså enligt statistiken räcka med att partiet Nyans övertygar cirka 5.000 islamister i Skäggetorp att lägga sin röst på islampartiet Nyans så raderar de ut Sossarna som parti i just Skäggetorp.

Linköping har tre valkretsar uppdelade på cirka 100 olika valdistrikt.

Koncentrerar sig islampartiet Nyans på de invandrartäta valdistrikten i Linköpings kommun så att Nyans, i en av de tre valkretsarna, kan nå över 12% av rösterna så garanteras man plats i Riksdagen med hjälp av denna okända så kallade 12%-regel.

Ett parti måste i Riksdagsval få minst 4 procent av väljarnas röster för att komma in i riksdagen, alternativt få 12 procent eller mer inom en valkrets.

I Sveriges riksdag är 310 av de 349 mandaten så kallade fasta mandat, som fördelas mellan valkretsarna före valet på grundval av antalet röstberättigade personer i varje valkrets. Glöm inte att så fort du befunnit dig i Sverige en viss tid så har du rösträtt i kommunala val, även om du inte är berättigad att rösta i Riksdagsval.

De mandat som tillfaller ett visst parti i en valkrets går i första hand till de kandidater som klarat procentspärren i personvalet (5% av partiets röster i valkretsen), i fallande ordning efter antalet personkryss.

2018 fanns det totalt 6004 valdistrikt i hela Sverige, bara så att vi alla får ett hum om hur lite det krävs för att islamistpartiet Nyans utifrån sin maktställning efter valet kan ta plats i Riksdagen.

Röstfakta från Skäggetorps 5 olika valdistrikt

S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 484 58,81% +19 +0,17 465 58,64%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 499 54,00% -23 -0,77 522 54,77%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 394 43,34% -47 -1,02 441 44,37%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 370 52,11% -50 +1,20 420 50,91%
S Arbetarepartiet-Socialdemokraterna 395 53,74% -14 +0,07 409 53,67%

 

Mikael  Yüksel  har av allt att döma ingående studerat hur Kristdemokraternas första partiledare Alf Svensson tog sig in i riksdagen med hjälp av s.k. varvade listor och sedan byggde ett parti. Nu ska denna bedrift, i ett något annorlunda utförande, upprepas med en skrämmande stor väljarpotential. Håll i hatten, vänner!

Nyans har sin väljarbas ibland Sveriges alla människor som bekänner sig till Islam som religion/ideologi. Vem hade räknat med att Sverige skulle kunna tas över av de cirka 100 000 islamister som finns här, helt legalt dessutom?

Vi vet att mellan 60 och 80 procent av den övriga muslimska populationen kommer att hänga på. Vad som hände i Afghanistan illustrerar detta – hur ett fåtal Talibaner bara tog makten med allmänhetens passiva gillande.

Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

Läs om hur det gick i Iran: Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

Det är ju förståeligt att Sossarna nu fått kalla fötter, som i så många andra frågor så ser inte en Sosse faran komma innan den är en realitet.

Svekdebatten kommer var så säkra

Den största svårigheten för Sossarna fram till valet är hur de skall undgå den här sortens debatt gentemot sina svenska kärnväljare. Hur skall de förklara för de trogna svenska sosseväljarna att efter valet är de inte längre beroende av Miljömupparna? Den rollen har ju efter valet tagits över av partiet Nyans.

Tittar man närmare på hur debatten ser ut så finns det minsann anledning att bekymra sig som trogen sosseväljare. När Nyans kräver och får inflytande, så har islamiseringen av Sverige tagit sig upp till en ny och ännu mer skrämmande nivå. Traditionella sosseväljare har fått ett delikat val att göra.

Trogna, naiva svenska sosseväljare har riksdagsvalet i sin hand, vad väljer de?

Endera så fortsätter man att rösta på sossarna, vilka efter valet har bytt ut beroendet av MP mot sitt beroende av islampartiet Nyans. Eller så röstar man på något av de ännu icke etablerade uppstickarpartierna, och säkrar utvecklingen i sitt eget land.

Väljer den traditionella sossen även i detta val Sossarna så att de kan fortsätta sina galenskaper, eller lägger sossen sin röst på något av uppstickarpartierna?

Hvad hvilja den svenske genomsnittssossen med utvecklingen i Sverige?

Den åtminstone hyggligt initierade sossen Johan Westerholm har ju utvecklat sin aversion mot Islams närvaro i Sverige. Han har bland annat pekat på den starkt utvecklade antisemitism som finns hos nära nog 100 % av den muslimska befolkningen.

Läs mer: Tro och Solidaritet markerar mot tidigare ledning

Avslutningsvis så kommer inom kort en mer djuplodande analys för hur många riksdagsplatser islampartiet Nyans kan få med hjälp av denna s.k. 12 % regel. Så håll ögonen öppna men framför allt så har vi alla en uppgift att sprida kunskap om detta veritabla hot.

Text: Hans Erixon och Jan Norberg


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq