Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 10 november 2020
- NewsVoice redaktion
Muslimsk kvinna. Foto: Sam Sander Williams.Licens: Pixabay.com

SVERIGE. NewsVoice har varit i kontakt med iranier som varnar Sverige för islamiseringen. Iran förföll på bara några få decennier ner i ett svart hål av islamsk religiös fanatism, våld mot kvinnor och avrättningar av otrogna. Sverige tar steg i samma riktning. Regeringen ser ingenting komma på denna livsfarliga väg, menar flera iranier.

Text: NewsVoice | Muslimsk kvinna. Foto: Sam Sander Williams. Licens: Pixabay.com

Yavar Zand säger sig vara en så kallad ”andra generationens invandrare”, men som är svensk medborgare eftersom han föddes i Sverige av iranska föräldrar. Iranier berättar att skräckväldet i Iran nu har har pågått i över 40 år. Innan var Iran ett fritt och modernt land med jämlikhet mellan könen. Idag går inga kvinnor säkra på gator och torg.

NewsVoice har varit i direkt kontakt med Zand, som dock inte vill träffas så att vi kan verifiera att det handlar om en andra generationens invandrare från Iran. Det finns dock goda skäl att hålla sig borta offentligheten och journalister.

Video: Iran före och efter extrem Islam – Snart Sveriges tur?

Det var i detta fria Iran som den första generationens invandrare från Iran levde i. Denna verklighet beskrivs i den första halvan av videon nedan. I andra delen av videon framgår vad landet förvandlats till efter att islamisterna tagit makten och gjort att 10,000-tals iranier flytt till Sverige.

NewsVoice har träffat en iransk kvinna som endast gick med på att mötas om hennes identitet fick förbli skyddad. Hennes berättelser om Irans förfall var skrämmande. Hon säger att Irans säkerhetstjänst har agenter i Sverige för att bevaka vad de 100,000 iranier som finns i Sverige gör, var de är och hur de pratar om Iran.

En annan iransk kvinna hade under en period mail-kontakt med NewsVoice redaktör. Trots att inget politiskt diskuterades i mail-växlingen berättar kvinnan att hon togs in för förhör av Irans säkerhetstjänst i Theran. De ville veta varför hon hade kontakt med en västerlänning. Kvinnan var under bevakning eftersom hennes syster tidigare flytt till Europa.

Från Säkerhetspolisen Årsbok 2019:

Den iranska statens flyktingspionage i Sverige är riktad mot minoritetsgrupper som den iranska regimen uppfattar som ett hot. Det handlar till exempel om att kartlägga regimkritiker och mål i Sverige kopplade till shia- och sunnimuslimer.”

”Den man som åtalades den 6 november för grov olovlig underrättelseverksamhet mot person döms av Stockholms tingsrätt till två år och sex månaders fängelse. Mannen döms för flyktingspionage och för att på uppdrag av den iranska staten olovligen ha samlat in uppgifter om exiliranier i Sverige och utomlands.”

Ytterligare iranier som NewsVoice mött vill helst inte diskutera situationen i Iran. De vill enbart ha ett lugnt liv i Sverige, men nu ser de med fasa på hur den svenska regeringen islamiserar landet med rekordfart.

Video: Iran före och efter islamiseringen

https://www.youtube.com/watch?v=vTCvzBQDwZc

Kultureliten i Iran – de som inte såg det komma – avrättades allra först av islamska extremister efter att de tagit kontrollen 1979

Yavar Zand förklarar i en artikel i Projekt Sanning:

”När islamisterna blev tillräckligt starka på slutet av 70-talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var den godtrogna ”kultureliten” i landet dvs dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”inte såg det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade på för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet var igång. I princip medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades.”

Alla kvinnor som jobbade som jurister, domare, åklagare…. avsattes över en natt. Dr Parsa, mellanöstern första kvinnliga minister, en läkare dessutom, arresterades och dömdes till döden anklagad för att ha: “spridit synd på jorden och motarbetat Gud”. Hennes brott var att hon hade kämpat för kvinnornas rättighet och jämställdhet.”

Grov främlingsfientlighet mot det svenska folket

På Facebook skriver Yavar Zand om hur många invandrare hatar Sverige och svenskarna:

”Varje dag läser jag kommentarer som invandrare skriver om Sverige och svenskar på sociala medier. Varje gång undrar jag hur svenskar skulle reagera om de kunde läsa dessa kommentarer. Jag har blivit chockerad och förlamad av det enorma hatet som finns mot Sverige och svenskar bland många av dessa invandrare.

Jag ser varje dag kommentarer på sociala medier som tydligt och klart gläder sig över att det går dåligt för Sverige, att svenskar dör pga coronaviruset. Jag ser hur dessa invandrare använder glada emojis när något sorgligt publiceras om Sverige, till exempel när bilar brinner eller när någon svensk tjej blir våldtagen.

Jag själv har invandrarbakgrund. Föddes här av föräldrar som kommer från Iran. Jag har lärt mig att vara tacksam för den unika chansen till ett anständigt liv jag fick av Sverige och svenskar. Men jag börjar bli riktigt orolig om hur min och Sveriges framtid kommer att se ut med alla dessa personer vars varenda cell i kroppen hatar och avskyr Sverige runt omkring mig. Jag har ALDRIG sett någon säga tack för hjälpen man fick genom åren av Sverige och Svenskar. Dessa människor kan omöjligen bidra till att göra Sverige bättre. Jag ser i deras kommentarer att de till och med njuter att se Sveriges undergång, och de är MÅNGA.

Jag och andra Sverigevänliga invandrare blir lynchad varje gång vi skriver något positivt om Sverige på sociala medier. Man blir attackerad av tiotal personer direkt och på en gång när man tar Sveriges sida i någon fråga oavsett ämnet. De hånar Sverige och svenskar. De säger att man hade det bättre i sina hemländer och att Sverige är primitivt, kallt, skit och att svenskarna är snåla och vidriga.

Vilka har släppt in dessa människor i Sverige? Borde människor som hatar i princip ALLT som Sverige står för få vara i landet? Vet svenskar över huvud taget om vad som pågår i deras land? Borde inte finnas någon myndighet som följer upp detta? Kommer inte dessa människor att hota Sveriges existens när de blir tillräckligt många? Och många många andra frågor som jag inte hittar något svar på.

Hur kan någon själv välja att flytta till ett annat land, få så mycket hjälp och ändå bara visa så mycket hat och avsky mot det landet, jag förstår inte det. Jag tycker så synd om Sverige. jag ser en liten försvarslös flicka som håller på att bli våldtagen och det finns INGEN som hjälper henne. Jag kan bara säga Svenskar VAKNA, er naivitet kommer att kosta er landet.”

Yavar Zand skriver att SVT stängt av honom från kanalens Facebook-sida och att utrikesminister Anna Linde stängt av honom på sin Twittersida. Zand beskriver sig själv som den typ av ”invandrare” som förmodligen är det värsta som kunde hända den sittande regeringen och SVT, en ”invandrare” (egentligen en svensk medborgare) som tar ställning för Sverige mot det invandrarrelaterade våldet och näthatet riktat mot svenskar.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq