Iranier varnar Sverige: Stoppa islamiseringen eller förlora ert land

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 10 november 2020
- NewsVoice redaktion
Muslimsk kvinna. Foto: Sam Sander Williams.Licens: Pixabay.com

SVERIGE. NewsVoice har varit i kontakt med iranier som varnar Sverige för islamiseringen. Iran förföll på bara några få decennier ner i ett svart hål av islamsk religiös fanatism, våld mot kvinnor och avrättningar av otrogna. Sverige tar steg i samma riktning. Regeringen ser ingenting komma på denna livsfarliga väg, menar flera iranier.

Text: NewsVoice | Muslimsk kvinna. Foto: Sam Sander Williams. Licens: Pixabay.com

Yavar Zand säger sig vara en så kallad “andra generationens invandrare”, men som är svensk medborgare eftersom han föddes i Sverige av iranska föräldrar. Iranier berättar att skräckväldet i Iran nu har har pågått i över 40 år. Innan var Iran ett fritt och modernt land med jämlikhet mellan könen. Idag går inga kvinnor säkra på gator och torg.

NewsVoice har varit i direkt kontakt med Zand, som dock inte vill träffas så att vi kan verifiera att det handlar om en andra generationens invandrare från Iran. Det finns dock goda skäl att hålla sig borta offentligheten och journalister.

Video: Iran före och efter extrem Islam – Snart Sveriges tur?

Det var i detta fria Iran som den första generationens invandrare från Iran levde i. Denna verklighet beskrivs i den första halvan av videon nedan. I andra delen av videon framgår vad landet förvandlats till efter att islamisterna tagit makten och gjort att 10,000-tals iranier flytt till Sverige.

NewsVoice har träffat en iransk kvinna som endast gick med på att mötas om hennes identitet fick förbli skyddad. Hennes berättelser om Irans förfall var skrämmande. Hon säger att Irans säkerhetstjänst har agenter i Sverige för att bevaka vad de 100,000 iranier som finns i Sverige gör, var de är och hur de pratar om Iran.

En annan iransk kvinna hade under en period mail-kontakt med NewsVoice redaktör. Trots att inget politiskt diskuterades i mail-växlingen berättar kvinnan att hon togs in för förhör av Irans säkerhetstjänst i Theran. De ville veta varför hon hade kontakt med en västerlänning. Kvinnan var under bevakning eftersom hennes syster tidigare flytt till Europa.

Från Säkerhetspolisen Årsbok 2019:

Den iranska statens flyktingspionage i Sverige är riktad mot minoritetsgrupper som den iranska regimen uppfattar som ett hot. Det handlar till exempel om att kartlägga regimkritiker och mål i Sverige kopplade till shia- och sunnimuslimer.”

“Den man som åtalades den 6 november för grov olovlig underrättelseverksamhet mot person döms av Stockholms tingsrätt till två år och sex månaders fängelse. Mannen döms för flyktingspionage och för att på uppdrag av den iranska staten olovligen ha samlat in uppgifter om exiliranier i Sverige och utomlands.”

Ytterligare iranier som NewsVoice mött vill helst inte diskutera situationen i Iran. De vill enbart ha ett lugnt liv i Sverige, men nu ser de med fasa på hur den svenska regeringen islamiserar landet med rekordfart.

Video: Iran före och efter islamiseringen

https://www.youtube.com/watch?v=vTCvzBQDwZc

Kultureliten i Iran – de som inte såg det komma – avrättades allra först av islamska extremister efter att de tagit kontrollen 1979

Yavar Zand förklarar i en artikel i Projekt Sanning:

“När islamisterna blev tillräckligt starka på slutet av 70-talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var den godtrogna ”kultureliten” i landet dvs dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”inte såg det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade på för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet var igång. I princip medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades.”

Alla kvinnor som jobbade som jurister, domare, åklagare…. avsattes över en natt. Dr Parsa, mellanöstern första kvinnliga minister, en läkare dessutom, arresterades och dömdes till döden anklagad för att ha: “spridit synd på jorden och motarbetat Gud”. Hennes brott var att hon hade kämpat för kvinnornas rättighet och jämställdhet.”

Grov främlingsfientlighet mot det svenska folket

På Facebook skriver Yavar Zand om hur många invandrare hatar Sverige och svenskarna:

“Varje dag läser jag kommentarer som invandrare skriver om Sverige och svenskar på sociala medier. Varje gång undrar jag hur svenskar skulle reagera om de kunde läsa dessa kommentarer. Jag har blivit chockerad och förlamad av det enorma hatet som finns mot Sverige och svenskar bland många av dessa invandrare.

Jag ser varje dag kommentarer på sociala medier som tydligt och klart gläder sig över att det går dåligt för Sverige, att svenskar dör pga coronaviruset. Jag ser hur dessa invandrare använder glada emojis när något sorgligt publiceras om Sverige, till exempel när bilar brinner eller när någon svensk tjej blir våldtagen.

Jag själv har invandrarbakgrund. Föddes här av föräldrar som kommer från Iran. Jag har lärt mig att vara tacksam för den unika chansen till ett anständigt liv jag fick av Sverige och svenskar. Men jag börjar bli riktigt orolig om hur min och Sveriges framtid kommer att se ut med alla dessa personer vars varenda cell i kroppen hatar och avskyr Sverige runt omkring mig. Jag har ALDRIG sett någon säga tack för hjälpen man fick genom åren av Sverige och Svenskar. Dessa människor kan omöjligen bidra till att göra Sverige bättre. Jag ser i deras kommentarer att de till och med njuter att se Sveriges undergång, och de är MÅNGA.

Jag och andra Sverigevänliga invandrare blir lynchad varje gång vi skriver något positivt om Sverige på sociala medier. Man blir attackerad av tiotal personer direkt och på en gång när man tar Sveriges sida i någon fråga oavsett ämnet. De hånar Sverige och svenskar. De säger att man hade det bättre i sina hemländer och att Sverige är primitivt, kallt, skit och att svenskarna är snåla och vidriga.

Vilka har släppt in dessa människor i Sverige? Borde människor som hatar i princip ALLT som Sverige står för få vara i landet? Vet svenskar över huvud taget om vad som pågår i deras land? Borde inte finnas någon myndighet som följer upp detta? Kommer inte dessa människor att hota Sveriges existens när de blir tillräckligt många? Och många många andra frågor som jag inte hittar något svar på.

Hur kan någon själv välja att flytta till ett annat land, få så mycket hjälp och ändå bara visa så mycket hat och avsky mot det landet, jag förstår inte det. Jag tycker så synd om Sverige. jag ser en liten försvarslös flicka som håller på att bli våldtagen och det finns INGEN som hjälper henne. Jag kan bara säga Svenskar VAKNA, er naivitet kommer att kosta er landet.”

Yavar Zand skriver att SVT stängt av honom från kanalens Facebook-sida och att utrikesminister Anna Linde stängt av honom på sin Twittersida. Zand beskriver sig själv som den typ av “invandrare” som förmodligen är det värsta som kunde hända den sittande regeringen och SVT, en “invandrare” (egentligen en svensk medborgare) som tar ställning för Sverige mot det invandrarrelaterade våldet och näthatet riktat mot svenskar.

Text: NewsVoice

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Islamismen tog över Iran därför att US/UK tvingade fram det.
  Liberalismen är en trojansk häst och var avsedd att vara det även om liberaler är för okunniga och hjärntvättade för att förstå det.
  Liberalismen var avsedd att lösa upp alla samhällen så att en världsregering kan ta över under västoligarkins ledning.

 • Islamismen tog över Iran därför att US/UK tvingade fram det.
  Liberalismen är en trojansk häst och var avsedd att vara det även om liberaler är för okunniga och hjärntvättade för att förstå det.
  Liberalismen var avsedd att lösa upp alla samhällen så att en världsregering kan ta över under västoligarkins ledning.

 • Jag gjorde en långresa med bil 1966 tillsammans med en kompis ner genom Västeuropa och sedan från Spanien till Marocko och körde genom Nordafrika till Egypten. Från Alexandria tog vi bilen som däckslast på ett fartyg som anlöpte Beirut, varifrån vi sedan fortsatte österut via Syrien, Irak, Iran, Afghanistan och till Pakistan. I Damaskus åt jag min första kebab detta år – långt innan denna maträtt blivit populär i Sverige.

  I Irak/Bagdad bodde vi på KFUM:s (YMCA:s) hotell innan vi fortsatte till Iran som var ett fantastiskt land. Om det inte hade varit för de “krumelurer”=bokstäver som
  på deeras språk fannns på affärsfasaderna så kunde man lika gärna ha trott att man var i Paris.

  Västerländskt klädda kvinnor rörde sig fritt och många kunde engelska om man behövde fråga om någonting. När Khomeini och de andra dårarna hade gjort sin statskupp så sjänk tyvärr detta fina land ner i ett medeltida barbari.

  Vi fortsatte genom Afghanistan som också var ett intressant land med gästfria och hjälpsamma människor till skillnad från de vettvillingar som nu i grunden har fördärvat detta land.

  I Pakistan (Karachi) badade vi i Indiska Oceanen och handelssekreteraren på svenska ambassaden tog oss en natt med ut till ett ställe där jättesköldpaddor
  kom upp för att lägga ägg. En mäktig upplevelse att se dessa väldiga djur kravla upp på stranden för att under en bra stund leverera sina ägg i sanden och dölja dom under sand innan de kravlade tillbaka till havet.

  Vår “guide” bad oss ta tillfället i akt att gå upp på skölden av ett djur och “rida” några tiotal meter innan det återvände till havet – en upplevelse som man aldrig glömmer.

  Återvägen till Sverige på denna halvårslånga resa gjorde vi längs en annan rutt men lika späckad med fantastiska upplevelser.

 • Jag gjorde en långresa med bil 1966 tillsammans med en kompis ner genom Västeuropa och sedan från Spanien till Marocko och körde genom Nordafrika till Egypten. Från Alexandria tog vi bilen som däckslast på ett fartyg som anlöpte Beirut, varifrån vi sedan fortsatte österut via Syrien, Irak, Iran, Afghanistan och till Pakistan. I Damaskus åt jag min första kebab detta år – långt innan denna maträtt blivit populär i Sverige.

  I Irak/Bagdad bodde vi på KFUM:s (YMCA:s) hotell innan vi fortsatte till Iran som var ett fantastiskt land. Om det inte hade varit för de “krumelurer”=bokstäver som
  på deeras språk fannns på affärsfasaderna så kunde man lika gärna ha trott att man var i Paris.

  Västerländskt klädda kvinnor rörde sig fritt och många kunde engelska om man behövde fråga om någonting. När Khomeini och de andra dårarna hade gjort sin statskupp så sjänk tyvärr detta fina land ner i ett medeltida barbari.

  Vi fortsatte genom Afghanistan som också var ett intressant land med gästfria och hjälpsamma människor till skillnad från de vettvillingar som nu i grunden har fördärvat detta land.

  I Pakistan (Karachi) badade vi i Indiska Oceanen och handelssekreteraren på svenska ambassaden tog oss en natt med ut till ett ställe där jättesköldpaddor
  kom upp för att lägga ägg. En mäktig upplevelse att se dessa väldiga djur kravla upp på stranden för att under en bra stund leverera sina ägg i sanden och dölja dom under sand innan de kravlade tillbaka till havet.

  Vår “guide” bad oss ta tillfället i akt att gå upp på skölden av ett djur och “rida” några tiotal meter innan det återvände till havet – en upplevelse som man aldrig glömmer.

  Återvägen till Sverige på denna halvårslånga resa gjorde vi längs en annan rutt men lika späckad med fantastiska upplevelser.

 • Historien har lärt oss att diktaturer har först gjort av sig med dem som har hjälpt dom till makten . Tyvärr är historia kunskap ett mycket efterblivet ämne i svensk skola.

 • Historien har lärt oss att diktaturer har först gjort av sig med dem som har hjälpt dom till makten . Tyvärr är historia kunskap ett mycket efterblivet ämne i svensk skola.

 • Här är en dikt som skrevs av en motståndare mot nazismen som växte fram i Tyskland för hundra år sedan där människor förtrycktes och förföljdes allt mer för sina åsikter och sin etniska tillhörighet.

  Den vänder sig till alla dem som bara tittar på när friheten försvinner undan för undan – för att de ÄNNU INTE SJÄLVA direkt drabbats. Dikten är skriven av den tyske prästen Martin Niemöller. Den är tänkvärd, eller hur?

  ”Först kom de för att hämta judarna,
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte jude.
  Sedan kom de för att hämta kommunisterna
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte kommunist.
  Sedan kom de för att hämta socialdemokraterna
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte socialdemokrat.
  Sedan kom de för att hämta fackföreningsfolket
  men jag höjde inte min röst
  för jag tillhörde inte någon fackförening.
  Sedan kom de för att hämta mig
  och då fanns det ingen kvar
  som kunde tala för mig.”

  • VI kommer att TYVÄRR få uppleva något liknande på grund av att de i många årtionden hjärntvättade svenskarna fungerar så här: “Det är inga som är så blinda som de som INTE VILL SE!”

 • Artikeln har mycket höga tittarsiffror (just nu 5060 visningar) och ovanligt många likes (just nu 3800+), men samtidigt ytterst få kommentarer (ingen på Facebook och endast 7 efter artikeln just nu). Spekulera gärna om psykologin bakom dessa uppgifter.

 • Här är en dikt som skrevs av en motståndare mot nazismen som växte fram i Tyskland för hundra år sedan där människor förtrycktes och förföljdes allt mer för sina åsikter och sin etniska tillhörighet.

  Den vänder sig till alla dem som bara tittar på när friheten försvinner undan för undan – för att de ÄNNU INTE SJÄLVA direkt drabbats. Dikten är skriven av den tyske prästen Martin Niemöller. Den är tänkvärd, eller hur?

  “Först kom de för att hämta judarna,
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte jude.
  Sedan kom de för att hämta kommunisterna
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte kommunist.
  Sedan kom de för att hämta socialdemokraterna
  men jag höjde inte min röst
  för jag var inte socialdemokrat.
  Sedan kom de för att hämta fackföreningsfolket
  men jag höjde inte min röst
  för jag tillhörde inte någon fackförening.
  Sedan kom de för att hämta mig
  och då fanns det ingen kvar
  som kunde tala för mig.”

  • VI kommer att TYVÄRR få uppleva något liknande på grund av att de i många årtionden hjärntvättade svenskarna fungerar så här: “Det är inga som är så blinda som de som INTE VILL SE!”

 • Artikeln har mycket höga tittarsiffror (just nu 5060 visningar) och ovanligt många likes (just nu 3800+), men samtidigt ytterst få kommentarer (ingen på Facebook och endast 7 efter artikeln just nu). Spekulera gärna om psykologin bakom dessa uppgifter.

 • Det senaste avtalet om invandring, Global Compact, 10.12.2018:

  https://www.youtube.com/watch?v=M-89Dc9SsrY

  (Helene Fritzon (S) skrev på Migrationsavtalet “Global Compact for Migration “Sweden stands ready”)

  Tidigare avtal och lagändringar för att säkerställa invandring till Sverige:

  – Marrakesh deklarationen, som avser immigration från Afrika.

  – The New York Declaration for Refugees and Migrants, 2016.

  – FN:s Agenda 2030, undertecknat av Sverige hösten 2015.

  – Grundlagsändringen av Regeringsformen 2010, som försvårar EU-utträde., framdriven av Reinfeldt-ministären, slutligen beslutad 24 nov 2010.

  – Den svenska ratificeringen av Lissabonfördraget den 10 dec 2008, beslutat med enkel majoritet, EUs tredje konstitution och den hittills mest överstatliga. I princip avhänder sig den svenska riksdagen sitt beslutsfattande i helt avgörande samhällsfrågor till EU byråkratin.

  – Barcelonadeklarationen och efterföljande associationsavtal inom Euromed (senare Medelshavsunionen 2008 mellan 48 stater) från 1995 och framåt.

  – Socialdemokraternas Bommersvik-överenskommelse med muslimska organisationer om inflytande 1999

  – Beslut i riksdagen av Proposition 1975:26 den 27 februari 1975, föreslagen av Olof Palme & Anna Greta Leijon. Dess tre delmål och riktlinjer; jämlikhetsmålet (A), valfrihetsmålet (B) och samverkansmålet (C), betyder att: Invandrare ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som befolkningen i övrigt.

  Ända sedan sjuttiotalet har svenska “förtroendevalda” undertecknat en massa avtal och ändrat lagar i syfte att skapa fri immigration – utan att tillfråga, eller ens informera det svenska folket.

  Ända sedan sjuttiotalet…

  Ordstävet säger: “Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli.”

  Och KROKIGT HAR DET BLITT!

  • Mycket talar för att vi inte har en opposition i Sverige utan enbart skådespelare på samma scen. i USA skall man ha 3/4 majoritet för en författningsändring. Här skriver inte ens några tidningar tydligt om ändringsförslag.

 • Det senaste avtalet om invandring, Global Compact, 10.12.2018:

  https://www.youtube.com/watch?v=M-89Dc9SsrY

  (Helene Fritzon (S) skrev på Migrationsavtalet “Global Compact for Migration “Sweden stands ready”)

  Tidigare avtal och lagändringar för att säkerställa invandring till Sverige:

  – Marrakesh deklarationen, som avser immigration från Afrika.

  – The New York Declaration for Refugees and Migrants, 2016.

  – FN:s Agenda 2030, undertecknat av Sverige hösten 2015.

  – Grundlagsändringen av Regeringsformen 2010, som försvårar EU-utträde., framdriven av Reinfeldt-ministären, slutligen beslutad 24 nov 2010.

  – Den svenska ratificeringen av Lissabonfördraget den 10 dec 2008, beslutat med enkel majoritet, EUs tredje konstitution och den hittills mest överstatliga. I princip avhänder sig den svenska riksdagen sitt beslutsfattande i helt avgörande samhällsfrågor till EU byråkratin.

  – Barcelonadeklarationen och efterföljande associationsavtal inom Euromed (senare Medelshavsunionen 2008 mellan 48 stater) från 1995 och framåt.

  – Socialdemokraternas Bommersvik-överenskommelse med muslimska organisationer om inflytande 1999

  – Beslut i riksdagen av Proposition 1975:26 den 27 februari 1975, föreslagen av Olof Palme & Anna Greta Leijon. Dess tre delmål och riktlinjer; jämlikhetsmålet (A), valfrihetsmålet (B) och samverkansmålet (C), betyder att: Invandrare ska få samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter som befolkningen i övrigt.

  Ända sedan sjuttiotalet har svenska “förtroendevalda” undertecknat en massa avtal och ändrat lagar i syfte att skapa fri immigration – utan att tillfråga, eller ens informera det svenska folket.

  Ända sedan sjuttiotalet…

  Ordstävet säger: “Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli.”

  Och KROKIGT HAR DET BLITT!

  • Mycket talar för att vi inte har en opposition i Sverige utan enbart skådespelare på samma scen. i USA skall man ha 3/4 majoritet för en författningsändring. Här skriver inte ens några tidningar tydligt om ändringsförslag.

 • En gökunge i boet kastar ut de andra ungarna och blir matad.

  Här är en intressant artikel som illustreras hur laglöst Sverige blivit:
  https://samnytt.se/ordningsvakten-fran-iran-brot-benet-pa-fotbollssupporter-javla-svennejavel/

  Förövaren får skadestånd…

  Vi alla som vill skapa sann frihet, fred, frid, rättvisa behöver agera mot vanstyret som infiltrerat våra ledande instanser.

  Det är tid för oss alla att engagera oss. Vi ska agera lugnt och fredligt och vi ska kräva att de ledare som förstör vårt land ska avsättas och ställas inför rätta i en rättsprocess som utgår från våra grundlagar.

  • Jag är svensk, vuxit upp under tiden invandringen blossade upp, ser skillnaden på nu o innan, vanlig svennaon som lever i verkligheten, sett hotet komma närmare hela mitt liv, vanliga svenskar fattar detta men politikerna lever i la la land.. Jag såg i gbg när jag va tonåring hur dom gick med t shirtar tryckta år 2040 har vi tagit över sverige ex. Många är bara här för att ta över. Dom blir skickade av shia extremister för o ta över i massor, många är uppmanade av sin religion att ta över, kolla bara Michael moores dokumentär 9/11 hur dom trycker upp koraner i massor med dolda budskap o ta över väst. Dom för krig mot oss o politikerna lotsas som ingenting. Det är så sorgligt!!

 • En gökunge i boet kastar ut de andra ungarna och blir matad.

  Här är en intressant artikel som illustreras hur laglöst Sverige blivit:
  https://samnytt.se/ordningsvakten-fran-iran-brot-benet-pa-fotbollssupporter-javla-svennejavel/

  Förövaren får skadestånd…

  Vi alla som vill skapa sann frihet, fred, frid, rättvisa behöver agera mot vanstyret som infiltrerat våra ledande instanser.

  Det är tid för oss alla att engagera oss. Vi ska agera lugnt och fredligt och vi ska kräva att de ledare som förstör vårt land ska avsättas och ställas inför rätta i en rättsprocess som utgår från våra grundlagar.

  • Jag är svensk, vuxit upp under tiden invandringen blossade upp, ser skillnaden på nu o innan, vanlig svennaon som lever i verkligheten, sett hotet komma närmare hela mitt liv, vanliga svenskar fattar detta men politikerna lever i la la land.. Jag såg i gbg när jag va tonåring hur dom gick med t shirtar tryckta år 2040 har vi tagit över sverige ex. Många är bara här för att ta över. Dom blir skickade av shia extremister för o ta över i massor, många är uppmanade av sin religion att ta över, kolla bara Michael moores dokumentär 9/11 hur dom trycker upp koraner i massor med dolda budskap o ta över väst. Dom för krig mot oss o politikerna lotsas som ingenting. Det är så sorgligt!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *