Därför var det viktigt för Biden att starta kriget i Ukraina – Putin ska krossas

publicerad 4 juni 2022
- Hans Myrebro
Joe Biden. Foto: Gage Skidmore. Licens: CC BY-SA 2.0

ANALYS. Joe Biden var vice president i Obamas regering där John Kerry var utrikesministerår 2014. De arbetade åt samma håll när det gäller Ryssland, men Biden var den drivande kraften när det gällde att få till stånd en statskupp i Ukraina och sedan starta kriget i Ukraina.

Text: Hans Myrebro

Därför ställde han villigt upp när det började dra ihop sig på Maidan-torget i Kiev. Han sprang där omkring tillsammans med bl.a. John McCain och delade ut “godis” till de avlönade högerextremister som svarade för våldsinslagen.

Dessa hade under många år uppfostrats och hjärntvättats genom främst USA:s försorg. Namnkunniga nazister från Hitler-tiden sågs som föredömen.

Viktoria Nulands insats kunde starta kriget i Ukraina

Viktoria Nuland, USA:s europaansvarige, kunde nämligen i samband den statskupp som ägde rum i Kiev, februari 2014, berätta att Washington sedan 1991 hade spenderat 5 miljarder USD i Ukraina på ”demokratifrämjande åtgärder”.

I själva verket var det frågan om att huvudparten av stödet gick till omstörtande verksamhet genom så kallade ”frontgrupper”, vilka arbetade med nazistledaren Svoboda från Hitler-tiden, som föredöme.

Man kan inte säga att man arbetar för demokrati samtidigt som man genomför en statskupp.

Ledstjärnan kom då att bli ett brinnande hat mot ryssar och alla som inte ansågs vara genuint germanska. Dessa betecknades som untermenschen dvs lägre stående människor på tyska. Motsatsen är übermenschen (övermänniskor).

Statsskicket var ett demokratiskt, men oligargiskt system där ekonomisk utveckling var obefintlig och där makten inte låg hos politikerna utan hos rika oligarker – där fanns ändå en kämpande demokrati.

Den demokratin föruddes och störtades av det Washington-gäng i vilken Viktoria Nuland ingick. Sedan kunde Nuland i egenskap av amerikansk politiker tillsätta en person från extremhögern, Arsenij Jatsenjuk, som premiärminister, detta i ett av Ryssland broderländer, Ukraina. Tydligare än så kan man knappast staka ut vägen till krig.

Men det ekonomiska och moraliska stöd som USA serverade gick aldrig till bekämpande av odemokratiska oligarker, utan till att uppblåsa rasistiska stämningar i nazistisk stil mot den ryska befolkningen och andra minoriteter som gärna benämndes untermenschen och som man ansåg klart skilde sig från den germanska rasen. Denna form av mental ruttenhet återfanns främst i de västliga delarna av landet.

Svenska pansarskott och ukrainska nazister
Svenska pansarskott och ukrainska nazister

Nazistsiska Azov-bataljonen

Redan från och med Ukrainas bildande arbetade alltså USA på att så ut en draksådd av okunskap och genuint hat, som efter statskuppen kom att sprida sig österut med hjälp av bland annat den nazistiska Azov-bataljonen mot den ryska gränsen, alltså mot ett land som under Andra världskriget fick uppleva hur fler än 20 miljoner av dess medborgare slaktades av nazisterna. Kan man tänka sig en mer opsykologiskt och satanisk strategi?

Läs mer: “Socialdemokraternas pansarskott” används av ukrainska nazister

Det är verkligen ynkligt, att de ukrainska soldaterna inte inser, att de inte slåss för sitt fosterland, utan att de kämpar för att Uncle Sam skall behålla makten över Ukraina.

Det var nämligen där, den 24 februari 2014 som Ukraina förlorade sin självständighet och blev en amerikansk vasallstat.

Och varför vill Uncle Sam, Biden, behålla den makt över Ukraina som man tillvällade sig genom en statskupp för 8 år sedan? Jo, han kan då använda landet som ett slagträ i sitt mål att fragmentera och destabilisera Ryssland.

Historisktkorrekt.se
ANNONS: Historisktkorrekt.se

Målet är att störta Putin

Carl Gershman, som är chef för amerikanska National Endowment for Democracy (NED), en privat, kongressstödd och anslagsgivande institution, som med ett enormt stöd från USA arbetar med att omstörta och förstöra olika regimer, kunde den 26 september 2014, beskriva Ukraina som, ”den största trofén, och ett viktigt steg på vägen att störta Putin.”

Där fick du frågan besvarad, varför det är så viktigt för Biden att starta kriget i Ukraina. De presidenter som har suttit vid makten efter 2014 har alla varit Oncle Sams knähundar.

Ukrainska ledningens krig för att utrota rysktalande Ukrainare

Kriget i Ukraina började för åtta år sedan och så fort statskuppen var genomförd och en regering med flera nazister som ministrar på viktiga poster kunde då släppa loss paramilitära grupper mot en närmast obeväpnad rysk minoritet i de östra delarna av landet.

Läs mer: Dokumentären “Ukraine: Heading East” visar krigsbrott mot rysktalande ukrainare i Donbas

Där startade det helvete som USA under många år arbetat med att förverkliga. Att USA därigenom ställer till ett helvete för fler än 44 miljoner människor ser man som oväsentligt. USA har aldrig tagit ansvaret för något förintelsemaskineri som ofta fått arbeta på högvarv.

Du kan inte starta ett krig utan massmedia

När vi letar efter tydliga orsaker till kriget i Ukraina kan vi absolut inte bortse från den demoniska roll som det västerländska mainstream media spelar.

NATO – Ett monster på katastrofkurs
NATO – Ett monster på katastrofkurs

Mediabranschen har för länge sedan spelat ut sin roll som objektiv informatör och har i stället hängivet sig åt en omättligt krigshysteri och utpekare av den makt eller stat som härnest bör elimineras.

Till slut når man sitt mål och allmänheten förstår vilken som är näste man att hängas, i detta fall Putin. Sedan kan man slå sig för bröstet självbelåtet och sturskt. Kom ihåg att Franklin Roosevelt behövde två extra år av extrem medial retorik för att få det amerikanska folket att förstå, att ett krig mot Hitler var absolut nödvändigt. Roosevelts allierade i Europa tog på sig jobbet att klara av den första fasen. Utan en massmedial krigsagenda blir kanonerna arbetslösa.

Sedan var det, det där med pengarna. USA är det enda landet som tjänar multibelopp på detta europeiska krig, som de till sist lyckades få till stånd.

Text: Hans Myrebro | Läs gärna mer i min bok: NATO-ett Monster på Katastrofkurs


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En intressant detalj i anglosaxers kritik mot Putin som kom fram i en debatt som i mina ögon framstår som om de vore psykopater med stil.
  Dvs beskrivningen går på inget vis att hålla med om men en sak stod ut: dom sa i förbigående att ett av felen var att Putin inte var kommunist.
  Dvs staten hade inte den struktur som dessa aristokratiska kritiker ansåg logiskt sammanhängande med hur styret var upplagt för övrigt.
  Det är inte för att kritikerna anser att det vore positivt med kommunism men dom vill ju Ryssland illa och för att skada dem effektivt vore det fördelaktigt om dom fick ett ineffektivt investeringsovänligt samhällsklimat.
  Originaltexten finns inte kvar längre så jag kan inte vidimera den avslöjande detaljen men jag litar på den recension av texten som skrevs tidigare.
  Hela västs informationsförmedling är ju psykopatisk men inte alltid med stil som när britternas aristokrati för lärda debatter.
  Både Kina och Ryssland (och alla andra) bör vara på sin vakt mot anglosaxernas tänkbara avsikter med att förstärka kommunistiska strömningar för att försvaga våra samhällen.

 • En intressant detalj i anglosaxers kritik mot Putin som kom fram i en debatt som i mina ögon framstår som om de vore psykopater med stil.
  Dvs beskrivningen går på inget vis att hålla med om men en sak stod ut: dom sa i förbigående att ett av felen var att Putin inte var kommunist.
  Dvs staten hade inte den struktur som dessa aristokratiska kritiker ansåg logiskt sammanhängande med hur styret var upplagt för övrigt.
  Det är inte för att kritikerna anser att det vore positivt med kommunism men dom vill ju Ryssland illa och för att skada dem effektivt vore det fördelaktigt om dom fick ett ineffektivt investeringsovänligt samhällsklimat.
  Originaltexten finns inte kvar längre så jag kan inte vidimera den avslöjande detaljen men jag litar på den recension av texten som skrevs tidigare.
  Hela västs informationsförmedling är ju psykopatisk men inte alltid med stil som när britternas aristokrati för lärda debatter.
  Både Kina och Ryssland (och alla andra) bör vara på sin vakt mot anglosaxernas tänkbara avsikter med att förstärka kommunistiska strömningar för att försvaga våra samhällen.

 • Instämmer delvis. Ukraina har varit en politisk fotboll mellan Ryssland och USA och enligt mig så står det 2-2 i statskupper. Ukraina har haft två Rysk styrda och två USA styrda regeringar. Ryssland gick i fällan när man ockuperade och annekterade Krim och sedan invaderade Ukraina. Ryssland blir då krigsförbrytaren och vad vinner man på att döda ukrainska barn, kvinnor och män samt förstöra deras bostäder och infrastruktur? Det är väl i så fall USA som Ryssland skall attackera och avnazifizera samt demilitarisera. Ett stort problem är att nästan inga länder vill leva under Rysk makt, de väljer att leva under Amerikansk makt som givit betydligt mer frihet och välstånd ett faktum alla kan se. Ryssland är en oligarki och kleptokrati, nu håller världens största land på att stjäla ytterligare land från Ukraina. Ryssland har varit ett stort problem för övriga Europa i 300 år. Ryssland behöver verkligen en stor fet smäll, förlora kriget, avnazifizeras, avmilitariseras och förlora halva sitt enorma land. Det vore rättvisa.

  • På en punkt instämmer jag:att man behöver denazifiera Usa. Kevin Barret tror jag har träffat rätt när han pekar på sambandet mellan de neokonservativa i Usa och deras nazistiska förebild. Viktig läsning!

   https://www.veteranstoday.com/2022/06/05/denazify

   Men man kan tillägga att den fientlighet som såna filosofer som Carl Schmitt och Leo Strauss pläderar för som önskvärd ju även ständigt figurerar i vanliga politiska supporters smutskastning av varandra. Strauss tar det bara till en ytterlighet.

 • Instämmer delvis. Ukraina har varit en politisk fotboll mellan Ryssland och USA och enligt mig så står det 2-2 i statskupper. Ukraina har haft två Rysk styrda och två USA styrda regeringar. Ryssland gick i fällan när man ockuperade och annekterade Krim och sedan invaderade Ukraina. Ryssland blir då krigsförbrytaren och vad vinner man på att döda ukrainska barn, kvinnor och män samt förstöra deras bostäder och infrastruktur? Det är väl i så fall USA som Ryssland skall attackera och avnazifizera samt demilitarisera. Ett stort problem är att nästan inga länder vill leva under Rysk makt, de väljer att leva under Amerikansk makt som givit betydligt mer frihet och välstånd ett faktum alla kan se. Ryssland är en oligarki och kleptokrati, nu håller världens största land på att stjäla ytterligare land från Ukraina. Ryssland har varit ett stort problem för övriga Europa i 300 år. Ryssland behöver verkligen en stor fet smäll, förlora kriget, avnazifizeras, avmilitariseras och förlora halva sitt enorma land. Det vore rättvisa.

  • På en punkt instämmer jag:att man behöver denazifiera Usa. Kevin Barret tror jag har träffat rätt när han pekar på sambandet mellan de neokonservativa i Usa och deras nazistiska förebild. Viktig läsning!

   https://www.veteranstoday.com/2022/06/05/denazify

   Men man kan tillägga att den fientlighet som såna filosofer som Carl Schmitt och Leo Strauss pläderar för som önskvärd ju även ständigt figurerar i vanliga politiska supporters smutskastning av varandra. Strauss tar det bara till en ytterlighet.

 • Bra sammanfattning och en påminnelse om att dom som brukar kritisera zionism nu visar att dom ingalunda är nazistsympatisörer, vilket kanske är en besvikelse för imperialisterna.
  Anglosaxerna har sen lång tid tillbaka haft som mål att lägga Ryssland under sig och amerikanerna fortsätter att utföra britternas gamla projekt trots att Tsar Alexander gick till undsättning för Lincolns sida under inbördeskriget.

  Michael Hudson har nog hyfsad koll på hur det hänger ihop och Lars Bern rekommenderade hans senaste bok https://michael-hudson.com/2022/05/the-destiny-of-civilization/

  Dom som i kommentarerna drar kålsuparteorin anser jag har fel men det finns en sak som samstämmer: att alla är oroliga för planeten på sikt.

  Resurserna tryter och en mindre resurskonsumerande befolkning underlättar.
  Men Ryssland Kina och andra likasinnade vill att den fattiga delen av världen ska komma ifatt innan man drar åt svångremmen även för dom.

  Det råkar vara helt i västoligarkins intresse att krossa den egna medelklassen med förevändningen att det även är bra för att bromsa resursåtgången samt rädda miljön och klimatet.
  Eftersom de flesta tiger om att Wall Street och London har legat bakom kommunismens och all radikalisms spridande finns heller ingen vaksamhet mot att vänstern och miljörörelsen ofta hamnar på samma sida som västoligarkin.

  Det finns, om man vågar spekulera, ytterligare en tänkbar samarbetsaspekt som Myrebro indirekt tog upp för 5 år sen, nämligen att bosättarproblematiken i Israel kanske finns med på ett hörn.

  Ryssland skulle kanske(?) inte helt vara emot att ryskättade judar som nu bor olagligt i Israel kunde bosätta sig i Ukraina.

 • Bra sammanfattning och en påminnelse om att dom som brukar kritisera zionism nu visar att dom ingalunda är nazistsympatisörer, vilket kanske är en besvikelse för imperialisterna.
  Anglosaxerna har sen lång tid tillbaka haft som mål att lägga Ryssland under sig och amerikanerna fortsätter att utföra britternas gamla projekt trots att Tsar Alexander gick till undsättning för Lincolns sida under inbördeskriget.

  Michael Hudson har nog hyfsad koll på hur det hänger ihop och Lars Bern rekommenderade hans senaste bok https://michael-hudson.com/2022/05/the-destiny-of-civilization/

  Dom som i kommentarerna drar kålsuparteorin anser jag har fel men det finns en sak som samstämmer: att alla är oroliga för planeten på sikt.

  Resurserna tryter och en mindre resurskonsumerande befolkning underlättar.
  Men Ryssland Kina och andra likasinnade vill att den fattiga delen av världen ska komma ifatt innan man drar åt svångremmen även för dom.

  Det råkar vara helt i västoligarkins intresse att krossa den egna medelklassen med förevändningen att det även är bra för att bromsa resursåtgången samt rädda miljön och klimatet.
  Eftersom de flesta tiger om att Wall Street och London har legat bakom kommunismens och all radikalisms spridande finns heller ingen vaksamhet mot att vänstern och miljörörelsen ofta hamnar på samma sida som västoligarkin.

  Det finns, om man vågar spekulera, ytterligare en tänkbar samarbetsaspekt som Myrebro indirekt tog upp för 5 år sen, nämligen att bosättarproblematiken i Israel kanske finns med på ett hörn.

  Ryssland skulle kanske(?) inte helt vara emot att ryskättade judar som nu bor olagligt i Israel kunde bosätta sig i Ukraina.

 • Jag som är lantbrukare,även raggare!låter nog konstigt för många! men det är sant. jag har alltid högaktat USA.kör mest amerikanska fordon,bil, traktorer lastmaskin,lastbil.Men nu är man tvungen att krypa till korset och inse att Usa är lika stort skitland,Som Ryssland.(fan vet om inte ryssland snart är bättre än Usa )

 • Det var Ukraina som startade kriget!! Bevis och svaren finns framför ögonen på alla och registrerade hos OSCE “Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa”
  Sanningen om vad som egentligen hände de sista veckorna/dagarna innan Ryssland gick till motattack kan läsas här!!

  https://www.france24.com/en/europe/20220219-live-osce-monitors-report-dramatic-increase-in-ukraine-ceasefire-violations

  Och den här är den bästa analysen om hur det hela startade, hur kunde Biden veta när Ryssland skulle slå till och den verkliga anledningen till att Ryssland attackerade först mot Kiev och den långa konvojen för att sedan dra sig tillbaka!!

  https://www.thepostil.com/the-military-situation-in-the-ukraine/

 • Jag som är lantbrukare,även raggare!låter nog konstigt för många! men det är sant. jag har alltid högaktat USA.kör mest amerikanska fordon,bil, traktorer lastmaskin,lastbil.Men nu är man tvungen att krypa till korset och inse att Usa är lika stort skitland,Som Ryssland.(fan vet om inte ryssland snart är bättre än Usa )

 • https://m.youtube.com/watch?v=gXc5AlRc_C8 Den Amerikanske journalisten och visselblåsaren Mark Dougan debatterar webbplatsen med journalister som är uppsatta på en dödslista. Ni Svenska journalister borde ta en titt och se om ni är med på denna databas. By the way så har SÄPO liknande databaser med information om er det har redan Edward Snowden med flera avslöjat. ECELON och PRISM och andra system. Kritiker listas som “Dissidenter och Oliktänkande”. Den som rapporterar med annat än västerländskt narrativ sätts upp på listor. När jag skriver detta så har jag attacker emot mina nerver med SÄPO FRA mikrovågsvapen via att dom har signalspaning och skickar dessa frekvenser emot mitt EEG. RNM Remote Neural Monitoring heter detta dom sitter Och gör emot mig och andra utsatta ifrån sina så kallade FUSION centraler. Ni som inte har detta emot er tror att vi tortyrutsatta “bara hittar på”, Tyvärr har ni aldrig haft mer fel!. Titta på intervjun med Dr Len Ber som är en Amerikansk medborgare som läkare kunnat bevisa och bekräfta utsatts för detta i Amerika av Amerika och inse det sensationella i att detta sedan i sin tur inte är på förstasidorna i varenda tidning i världen. Ingen kan längre påstå att det här handlar om “hitte på” och “konstigt” Edward Snowden ljög inte tyvärr!.

  • Jag svarade på en av dina kommentarer en gång och har mailat dig men det kanske inte nådde dig. Mitt intryck av det du skriver som jag sett där du säger att du ska berätta om dig själv är att du gör ju inte det! Jag har inte kollat allt men du smäcker upp ett collage från andra webbsidor utan att överhuvudtaget presentera kronologiskt var och när saker inträffat för DIG. När började det etc. Det är lite OT för artikeln här men det kommer väl mer lämpliga artiklar eller du kan föreslå nån annan artikel där det passar in för jag tror att det är bra att debatten sker offentligt för det kan finnas folk eller AI-bots som bluffar om sånt här

   • [Denna kommentar om cybertortyr är off topic. Ytterligare kommentarer om cybertortyr kommer inte att publiceras]

    Hej Peter! Jag bor i Södertälje och träffar mer än gärna journalister för en intervju om allt detta och hur mitt liv ser ut som torterad. Sverige är medlem i både EU och FN konventioner för mänskliga rättigheter och där står det klart och tydligt att om en medborgare i ett medlemsland anmäler att den är utsatt för brott av denna karaktär så skall det skyndsamt utredas, om så inte görs är det att klassa som ett brott emot internationell lag. Jag har anmält detta 12 ggr nu under flera års tid men polisen vägrar att utreda trots att dom är skyldiga att göra det. Teknologin som används i dessa vapen med antenner heter TMS Transcranial Magnetic Stimulation och du kan se exempelvis journalisten Michael Mosley prova på att utsättas för detta i en video. Dom tar ens unika EEG data och sedan skickas dessa olika stimuleringar. Flera offer i Amerika har konstaterats utsatta för detta men dom flesta medier sitter tyvärr tysta medans debatten utanför MSM medias kokar om detta. http://www.Cyber-Torture.com är en webbsida där visselblåsare från EU och FN slår larm om dessa EMF nervvapen och förklarar teknologin. Mvh Karl Gunnar Karlsson

 • Det var Ukraina som startade kriget!! Bevis och svaren finns framför ögonen på alla och registrerade hos OSCE “Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa”
  Sanningen om vad som egentligen hände de sista veckorna/dagarna innan Ryssland gick till motattack kan läsas här!!

  https://www.france24.com/en/europe/20220219-live-osce-monitors-report-dramatic-increase-in-ukraine-ceasefire-violations

  Och den här är den bästa analysen om hur det hela startade, hur kunde Biden veta när Ryssland skulle slå till och den verkliga anledningen till att Ryssland attackerade först mot Kiev och den långa konvojen för att sedan dra sig tillbaka!!

  https://www.thepostil.com/the-military-situation-in-the-ukraine/

 • https://m.youtube.com/watch?v=gXc5AlRc_C8 Den Amerikanske journalisten och visselblåsaren Mark Dougan debatterar webbplatsen med journalister som är uppsatta på en dödslista. Ni Svenska journalister borde ta en titt och se om ni är med på denna databas. By the way så har SÄPO liknande databaser med information om er det har redan Edward Snowden med flera avslöjat. ECELON och PRISM och andra system. Kritiker listas som “Dissidenter och Oliktänkande”. Den som rapporterar med annat än västerländskt narrativ sätts upp på listor. När jag skriver detta så har jag attacker emot mina nerver med SÄPO FRA mikrovågsvapen via att dom har signalspaning och skickar dessa frekvenser emot mitt EEG. RNM Remote Neural Monitoring heter detta dom sitter Och gör emot mig och andra utsatta ifrån sina så kallade FUSION centraler. Ni som inte har detta emot er tror att vi tortyrutsatta “bara hittar på”, Tyvärr har ni aldrig haft mer fel!. Titta på intervjun med Dr Len Ber som är en Amerikansk medborgare som läkare kunnat bevisa och bekräfta utsatts för detta i Amerika av Amerika och inse det sensationella i att detta sedan i sin tur inte är på förstasidorna i varenda tidning i världen. Ingen kan längre påstå att det här handlar om “hitte på” och “konstigt” Edward Snowden ljög inte tyvärr!.

  • Jag svarade på en av dina kommentarer en gång och har mailat dig men det kanske inte nådde dig. Mitt intryck av det du skriver som jag sett där du säger att du ska berätta om dig själv är att du gör ju inte det! Jag har inte kollat allt men du smäcker upp ett collage från andra webbsidor utan att överhuvudtaget presentera kronologiskt var och när saker inträffat för DIG. När började det etc. Det är lite OT för artikeln här men det kommer väl mer lämpliga artiklar eller du kan föreslå nån annan artikel där det passar in för jag tror att det är bra att debatten sker offentligt för det kan finnas folk eller AI-bots som bluffar om sånt här

   • [Denna kommentar om cybertortyr är off topic. Ytterligare kommentarer om cybertortyr kommer inte att publiceras]

    Hej Peter! Jag bor i Södertälje och träffar mer än gärna journalister för en intervju om allt detta och hur mitt liv ser ut som torterad. Sverige är medlem i både EU och FN konventioner för mänskliga rättigheter och där står det klart och tydligt att om en medborgare i ett medlemsland anmäler att den är utsatt för brott av denna karaktär så skall det skyndsamt utredas, om så inte görs är det att klassa som ett brott emot internationell lag. Jag har anmält detta 12 ggr nu under flera års tid men polisen vägrar att utreda trots att dom är skyldiga att göra det. Teknologin som används i dessa vapen med antenner heter TMS Transcranial Magnetic Stimulation och du kan se exempelvis journalisten Michael Mosley prova på att utsättas för detta i en video. Dom tar ens unika EEG data och sedan skickas dessa olika stimuleringar. Flera offer i Amerika har konstaterats utsatta för detta men dom flesta medier sitter tyvärr tysta medans debatten utanför MSM medias kokar om detta. http://www.Cyber-Torture.com är en webbsida där visselblåsare från EU och FN slår larm om dessa EMF nervvapen och förklarar teknologin. Mvh Karl Gunnar Karlsson

 • Dessa nazister/fascister/ultranationalister är ju de som är mest motiverade att strida i detta onödiga krig, de har terroriserat befolkningen i östra Ukraina sedan 2014 och förhindrat en fredsuppgörelse. Det har varit ett avgörande verktyg för USA och väst. Media är medvetna om det och håller dessa extremister om ryggen genom att låtsas som att det är ett påhitt av Ryssland. Annars är ju nazism det allvarligaste som finns i medias ögon.

 • Nyss var världens makthavare upptagna med att sprida covid skräck, lock downs där miljoner förlorade företag och inkomst och så sprutvansinnet där gravida och småbarn tvångsinjecerades med okända verkningslösa dödliga substanser.

  Sedan plödslig, samma mordlystna gangsters än numera hjältar i sitt bistånd och hjälp till Ukraina.
  Fast då egentligen var det dom som provocerade fram kriget, och hetsade för död och förintelse i Ukraina.

  Lita inte på dina och våra makthavare, dom vill dig absolut inte väl.
  Tvärt om, din snara plågsamma död är deras yttersta mål.

 • Dessa nazister/fascister/ultranationalister är ju de som är mest motiverade att strida i detta onödiga krig, de har terroriserat befolkningen i östra Ukraina sedan 2014 och förhindrat en fredsuppgörelse. Det har varit ett avgörande verktyg för USA och väst. Media är medvetna om det och håller dessa extremister om ryggen genom att låtsas som att det är ett påhitt av Ryssland. Annars är ju nazism det allvarligaste som finns i medias ögon.

 • Nyss var världens makthavare upptagna med att sprida covid skräck, lock downs där miljoner förlorade företag och inkomst och så sprutvansinnet där gravida och småbarn tvångsinjecerades med okända verkningslösa dödliga substanser.

  Sedan plödslig, samma mordlystna gangsters än numera hjältar i sitt bistånd och hjälp till Ukraina.
  Fast då egentligen var det dom som provocerade fram kriget, och hetsade för död och förintelse i Ukraina.

  Lita inte på dina och våra makthavare, dom vill dig absolut inte väl.
  Tvärt om, din snara plågsamma död är deras yttersta mål.

 • Ett ”informationskrig” som socialisterna förmodligen kommer att förlora?
  När vann USA ett ”krig” senast?
  De tar död på sina egna genom svältdöden om inte annat.

  • Fantastisk kommentar Lillan! Här får du sanningen serverad och det enda du kan komma med är “stolligheter”! Har du inte märkt att även MSM börjar vrida och justera propagandan efter det som verkligen händer? Ja, det är ställt utom allt tvivel att Ukraina samlade över hundra tusen man för att ställa till med en massaker i östra Ukraina. Ja, det är sant att USA hade 30 Bio-Labs i Ukraina som sysslade med sådant man inte får göra i själva USA, det anses för farligt. Ja, det är sant att det finns ett enormt problem med nazism och rasism i Ukraina vilket man förtiger i väst men är väl medvetna om. USA hade för övrigt inga problem med att stödja IS i Syrien trots de brott dessa halshuggare sysslade med. USA är inte så nogräknade med vilka de har som “kompisar” typ Saudiarabien som mördat ca en halv miljon i Jemen bara det gynnar deras agenda!

 • Ett “informationskrig” som socialisterna förmodligen kommer att förlora?
  När vann USA ett “krig” senast?
  De tar död på sina egna genom svältdöden om inte annat.

  • Fantastisk kommentar Lillan! Här får du sanningen serverad och det enda du kan komma med är “stolligheter”! Har du inte märkt att även MSM börjar vrida och justera propagandan efter det som verkligen händer? Ja, det är ställt utom allt tvivel att Ukraina samlade över hundra tusen man för att ställa till med en massaker i östra Ukraina. Ja, det är sant att USA hade 30 Bio-Labs i Ukraina som sysslade med sådant man inte får göra i själva USA, det anses för farligt. Ja, det är sant att det finns ett enormt problem med nazism och rasism i Ukraina vilket man förtiger i väst men är väl medvetna om. USA hade för övrigt inga problem med att stödja IS i Syrien trots de brott dessa halshuggare sysslade med. USA är inte så nogräknade med vilka de har som “kompisar” typ Saudiarabien som mördat ca en halv miljon i Jemen bara det gynnar deras agenda!

 • eller så är det ett perfekt tajmat “krig” där alla parter är överens,för att vidare försätta det riktiga kriget,villket är decimeringen av medel/arbetar klassen i väst Europa.
  Via sky höga bränsel kostnader villket leder till höga kostnader på allting.
  Helt plötsligt har alla politiker en perfekt syndabock “kriget i Ukraina”.
  Och om jag ska vara riktigt elak så tycker jag att sånna här artiklar är mer skadliga och missledande än dagis propgandan som SVT m.m kör med.
  Du försöker ge en massa förklaringar till “kriget”, förutom den riktiga förklarningen i mitt tycke.

  • Har läst Hans Myrebros samtliga böcker i ämnet, dvs de två om sionismens framfart i världen samt nato som ett monster. Han är en modig ock kunnig författare. Dock förstår jag inte varför man kommer in på ‘nazismen’ när det i ukrainas fall handlar om neobolsjevism. Mainstreammedias narrtivbegrepp måste man aalltid se upp med. Roosevelt var bolsjeviksupporter, Biden är neobolsjevik precis som hela washington. Då går också din hypotes Eddie, ihop med att radera ut medelklassen vilket alla vet precis är på väg att ske i väst, medan den stärks i Ryssland och Kina. Sionism och bolsjevism är vidare samma sak. Sionister är anti-nsdap men däremot ashkenazister i sitt folkliga ursprung (till skillnad mot sefarder). Så alltså, kiev och sk väst kan idag (för 80 år sedan var det annorlunda) inte både avsky ‘nazismen’ i väst och omhulda den i ukraina. Det går helt enkelt ihop. Enda förklaringen som jag ser det, är att ‘nazist’etiketten i ukraina är en falseflag och bakom skölden finns som sagt neokommunismen

   • Skall stå..går iinte ihop..sorry viktigt förtydliga i de här mkt betydande sammanhangen, även om det redan är förstått av er klarsynta här på forumet

   • “Samtliga världseldare är mer eller mindre kontrolerade och följer samma agenda”. 
    Börjar inte diskussionen som ovan,då kan man lika gärna lyssna på tomtefan till höger argumentera med tomtefan till vänster, och roa sig över deras komiska försök och övertala den andra om vem som har “rätt”.
    Den här artikeln försöker ge en sken av att det finns en riktig kamp mellan dem olika stormakterna,och inget kunde vara mer osant.
    Dem gör precis vad som helst för att försätta agendan,det är inte deras söner och döttrar som dör i krig,dem kunde inte bry sig mindre.
    Massmedias propaganda kan vissa se igenom utan ansträngning,men sånna här artiklar leder vissa in i ett träskel och man hamnar ännu längre bort från sanningen och den diskussion man igentilgen borde ha.

    • Ett bra exempel på det är WEF Young Global Leaders Program där man sedan 1990-talet utbildat ett 1000-tal ledare och många är redan presidenter och premiärministrar i Väst, Finland, New Zealand Australien, Canada, Argentina, Tyskland, Frankrike, Italien, Österrike, mfl. Dvs WEF utbildar fascistledare som nu har makten i många länder. Sedan har WEF lanserat PPP, Public-Private-Partnership som Covid-19 och Vaccin politiken är ett bra exempel på, Staten och Kapitalet i samma båt, dvs fascism. Sedan har vi Pfizers CEO som på WEF säger att han hoppas och tror att en 50% reduktion av världens befolkning kan uppnås 2023 och alla närvarande psykopater applåderar. Det är helt sanslöst.

  • Att alla parter egentligen är överens var min tanke också, men jag tror att Putins knytande av rubeln till guld motsäger det?

   • Samtliga stora riksbanker har samlat på sig stora mängder av guld senate 4-5 åren.
    Det är en garanti att dem som sitter i makten förblir kvar i makten efter US dollar kollapsen(om det nu skulle hända).
    Riktlinjerna kom ifrån brittiska riksbanken och dem var väldigt tydliga om hur det skulle gå till.
    Dem utfärdade det som en varning t.om.
    Putin motsätter sig ingeting,följer riktlinjerna bara.

 • eller så är det ett perfekt tajmat “krig” där alla parter är överens,för att vidare försätta det riktiga kriget,villket är decimeringen av medel/arbetar klassen i väst Europa.
  Via sky höga bränsel kostnader villket leder till höga kostnader på allting.
  Helt plötsligt har alla politiker en perfekt syndabock “kriget i Ukraina”.
  Och om jag ska vara riktigt elak så tycker jag att sånna här artiklar är mer skadliga och missledande än dagis propgandan som SVT m.m kör med.
  Du försöker ge en massa förklaringar till “kriget”, förutom den riktiga förklarningen i mitt tycke.

  • Har läst Hans Myrebros samtliga böcker i ämnet, dvs de två om sionismens framfart i världen samt nato som ett monster. Han är en modig ock kunnig författare. Dock förstår jag inte varför man kommer in på ‘nazismen’ när det i ukrainas fall handlar om neobolsjevism. Mainstreammedias narrtivbegrepp måste man aalltid se upp med. Roosevelt var bolsjeviksupporter, Biden är neobolsjevik precis som hela washington. Då går också din hypotes Eddie, ihop med att radera ut medelklassen vilket alla vet precis är på väg att ske i väst, medan den stärks i Ryssland och Kina. Sionism och bolsjevism är vidare samma sak. Sionister är anti-nsdap men däremot ashkenazister i sitt folkliga ursprung (till skillnad mot sefarder). Så alltså, kiev och sk väst kan idag (för 80 år sedan var det annorlunda) inte både avsky ‘nazismen’ i väst och omhulda den i ukraina. Det går helt enkelt ihop. Enda förklaringen som jag ser det, är att ‘nazist’etiketten i ukraina är en falseflag och bakom skölden finns som sagt neokommunismen

   • Skall stå..går iinte ihop..sorry viktigt förtydliga i de här mkt betydande sammanhangen, även om det redan är förstått av er klarsynta här på forumet

   • “Samtliga världseldare är mer eller mindre kontrolerade och följer samma agenda”. 
    Börjar inte diskussionen som ovan,då kan man lika gärna lyssna på tomtefan till höger argumentera med tomtefan till vänster, och roa sig över deras komiska försök och övertala den andra om vem som har “rätt”.
    Den här artikeln försöker ge en sken av att det finns en riktig kamp mellan dem olika stormakterna,och inget kunde vara mer osant.
    Dem gör precis vad som helst för att försätta agendan,det är inte deras söner och döttrar som dör i krig,dem kunde inte bry sig mindre.
    Massmedias propaganda kan vissa se igenom utan ansträngning,men sånna här artiklar leder vissa in i ett träskel och man hamnar ännu längre bort från sanningen och den diskussion man igentilgen borde ha.

    • Ett bra exempel på det är WEF Young Global Leaders Program där man sedan 1990-talet utbildat ett 1000-tal ledare och många är redan presidenter och premiärministrar i Väst, Finland, New Zealand Australien, Canada, Argentina, Tyskland, Frankrike, Italien, Österrike, mfl. Dvs WEF utbildar fascistledare som nu har makten i många länder. Sedan har WEF lanserat PPP, Public-Private-Partnership som Covid-19 och Vaccin politiken är ett bra exempel på, Staten och Kapitalet i samma båt, dvs fascism. Sedan har vi Pfizers CEO som på WEF säger att han hoppas och tror att en 50% reduktion av världens befolkning kan uppnås 2023 och alla närvarande psykopater applåderar. Det är helt sanslöst.

  • Att alla parter egentligen är överens var min tanke också, men jag tror att Putins knytande av rubeln till guld motsäger det?

   • Samtliga stora riksbanker har samlat på sig stora mängder av guld senate 4-5 åren.
    Det är en garanti att dem som sitter i makten förblir kvar i makten efter US dollar kollapsen(om det nu skulle hända).
    Riktlinjerna kom ifrån brittiska riksbanken och dem var väldigt tydliga om hur det skulle gå till.
    Dem utfärdade det som en varning t.om.
    Putin motsätter sig ingeting,följer riktlinjerna bara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *