Självspridande smittsamma vacciner utvecklas – 95% av populationen smittas om 5% vaccinerats

Tekniken kringgår informerat samtycke om ett medicinskt ingrepp.

-

VACCININDUSTRIN. Självspridande smittsamma vacciner ska förhindra nästa pandemi, tror forskare. Tanken är att botemedlet ska vara lika smittsamt som den sjukdom som den bekämpar. Det börjar med en vaccination i en värdkropp som sedan replikerar “injektionen” vilken sprids till andra som en smitta.

Förespråkare för självspridande vacciner säger att de kan revolutionera folkhälsan genom att störa spridningen av infektionssjukdomar bland djur innan människor smittas och en pandemi utvecklas.

De självspridande smittsamma vaccinerna ska sprida sig från en person till en annan precis som ett smittsamt luftvägsvirus. Endast 5% av den regionala befolkningen behöver i teorin injiceras. Resterande 95% smittas teoretiskt genom överföring i samhället.

Smittsamma vacciner kringgår “besväret” med motsträviga människor som vägrar att ge sitt samtycke. Förespråkare menar att en massvaccinationskampanj som normalt skulle ta månader av dyra ansträngningar för att vaccinera alla  förkortas till bara några veckor.

Kritiker hävdar att virusen som används i dessa vacciner själva kan mutera, hoppa över arter eller starta en kedjereaktion med förödande effekter i ekosystem och populationer.

Jonas Sandbrink, en biosäkerhetsforskare vid University of Oxfords Future of Humanity Institute, varnar att när en konstruerad och självspridande smitta sprids i naturen vet ingen vad som händer med smittämnena och vart de tar vägen.

“Even if you just start by setting it out into animal populations, part of the genetic elements might find their way back into humans.” – Jonas Sandbrink

Forskare utvecklar för närvarande självspridande vacciner mot ebola, bovin tuberkulos och lassafeber, en virussjukdom som sprids av råttor.

Afrika verkar som vanligt vara testregion (red anm).

Aaron Kheriaty vid Medical Ethics vid UCI Health och Senior Scholar vid Brownstone Institute kommenterar torrt:

“Government-funded research of lab-engineered viruses to create contagious self-spreading vaccines that bypass the consent of citizens. What could go wrong?”

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Reservation: Artiklarna som undertecknad läst nämner inte mRNA-tekniken. Det är oklart om mRNA-teknik ska massproducera själva “vaccinet”.

Källor och relaterat

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

40 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

40 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Sten B
Sten B
Gäst
22 juni 2022 kl 18:01

När ska sanningen ges utrymme? Ska folk behöva trilla av pinn i hundratusental på kort tid innan vansinnet upphör? Förmodligen för det är nog enbart medvetna massor som säger, NEJ, STOPP! som kan få en ände på vansinnet. Glädjande nog fanns en artikel på msn.se om kraftig ökning av biverkningar: Kraftig ökning av rapporterade biverkningar (msn.com) Naturligtvis är det positiva att fakta presenteras, inte biverkningarna sig

Sophie Holmström
Sophie Holmström
Gäst
22 juni 2022 kl 15:12

Vi är i en förintelse sedan länge.

Alla vaccin är biovapen och avrättning och inget annat. Det visar innehållsförteckningen trots att den inte är fullständig.

De som tar dessa gaskammarsprutor kommer att få Cancer, skadas eller dö.

Anna R
Gäst
19 juni 2022 kl 22:08

Det är antagligen så man fått igång en så kallad influensa i många år nu genom att sprida den via gamla och sköra som snällt går och tar denna årliga sprutan. Och fom 2009 så är alla influensor så kallade PANDEMIER (enl WHO) bara det att våra politiker, myndigheter, msm (och de som styr över alla dessa) bestämmer när man skall skrämma upp världen befolkning i onödan. Ett praktiskt och enkelt sätt att tillförskansat sig makt genom att sprida skräck. Utnyttjats i alla tider.

Tobbe
Tobbe
Gäst
19 juni 2022 kl 09:44

Detta är per definition ett biologiskt vapen.
Det är så långt från definitionen “vaccin” som det går att komma.

Kalla det för vad det är, låt er inte luras av läkemedelsbolagens manipulerande av ert eget språk!

Dan Astrom
Dan Astrom
Gäst
19 juni 2022 kl 06:24

Det låter som en skapad pandemi om den sprider sig till människor som av olika skäl inte vill ha, vad det nu är, i sin kropp. Nu börjar de såkallade vaccinerna alltså uppträda som viruspartiklar. Var ska detta sluta?!

Ingemar
Ingemar
Gäst
18 juni 2022 kl 22:01

Det handlar väl om ett namnbyte, en skapad smittsam sjukdom som istället kallas för “vaccin”? genialt, va!?

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Ingemar
18 juni 2022 kl 23:23

Ja, verkligen. Deras idé är brilliant och de flesta kommer säkert att gå på illusionen, som vanligt.

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
18 juni 2022 kl 21:56

Dom flesta vakna förstår att ett naturligt virus som t e x mässlingen ger ett livslångt skydd mot sjukdomen efter att man genomgått den, det är fakta, ingen kan motsäga det.
Ett laboratorie framkallat virus (som kovidioti) är inte naturligt, man kanske kan säga att det är syntetiskt (alltså fuskvirus)
Dessa fuskvirusar ger inget livslångt skydd efter att man genomgått dem, för dom är inte naturliga.
Därför hjälper inte vzzinerna.

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
18 juni 2022 kl 21:16

Synd vi har en socialistisk regim i Sverige som är fullständigt likgiltig inför kroppslig integritet och autonomitet.

Männskliga rättigheter är ju ett minne blott!

Dessa preparat har de nog redan spridit ut i befolkningen. Vi har ju noll procents skydd mot sådan här brottslighet.

Själv röstar jag på de isolerade stammar som finns kvar i djungeln, och möjligtvis isolerade mormonsamhällen och liknande. För oss övriga är det nog kört. De gillar ju testa nya saker och se effekterna i efterhand. Och fem procent av befolkningen är väl redan så lobotomerade eller obildade att de tror på vad dessa psykopater säger tyvärr.

Dan Astrom
Dan Astrom
Gäst
Reply to  Josef Persson
19 juni 2022 kl 06:29

Fullständigt likgiltiga är fel ordval. Tror inte att de styrande förstår något av detta spektakel då dom är fullblods narcisister och tittar sig i spegeln varje morgon och ser där en person utsänd av sin gud för att rädda världen.
Med detta sagt, dom behöver mentalvård…
Kunskap har dom bevisligen inte!

jesslar53
jesslar53
Gäst
18 juni 2022 kl 19:41

“”Endast 5% av den regionala befolkningen behöver i teorin injiceras””
Jag undrar om läkemedelsindustrin kommer att tillverka något sådant vaccin,
vart ligger förtjänsten???

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  jesslar53
18 juni 2022 kl 23:22

De kanske tiodubblar priset per injektion?

Dan Astrom
Dan Astrom
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
19 juni 2022 kl 06:30

Eller varför inte ett vaccin mot vaccinskadorna?!

jesslar53
jesslar53
Gäst
Reply to  Dan Astrom
19 juni 2022 kl 07:45

Ja ingenting förvånar längre , dom verkar vara kapabla till vad som helst, man kan bara inte tänka sig deras nästa drag.

stig lönnqvist
stig lönnqvist
Gäst
Reply to  jesslar53
18 juni 2022 kl 23:47

Vinsten är i biverkningarna.

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
18 juni 2022 kl 17:49

Då är det dags med motmedel, är det gen’terapi’gift igen så finns naturläkemedel som sköljer ut spikproteinet ur kroppen. Det här är att likna vid en kapprustning mll de som startat kriget mot Mänskligheten, och folken som blir drabbade och måste finna motmedel mot dessa våldsamma och livsfarliga attackörer

jonnyjonson
jonnyjonson
Gäst
Reply to  jonnyjonson
18 juni 2022 kl 23:43

Ska stå Folken, och inte folken, sorry

Pernilla
Pernilla
Gäst
18 juni 2022 kl 16:07

Bye , bye humanity!! Detta är totalt vansinne men väntat….

Rita Ekholm
Rita Ekholm
Gäst
18 juni 2022 kl 15:29

FÖRFÄRLIGT Finns redan klara misstankar, C.vid vaxet och spikproteinet smittar, framförallt från ny vaxade till ovaxade via slemhinnor och luften.
Har en bekant som säger att hon känner av ganska fort vaxade personer, har svårt att vistas länge i samma rum, hon är även EL överkänslig och känner av strålningen, det gör faktiskt många
Även en anställd i kontoret här fick problem efter att vi satte till ny router, var i kontakt med Anders Sydborg, köpte en strålningsmätare som visade att hon satt på det värsta stället i kontoret, strålningsmätaren bara tjöt och visade rött, vi burade in routern i aluminium bur, enligt Sydborgs instruktioner och strålningen sjönk drastiskt och problemet är löst
Grafen oxiden är magnetisk, det vet man, och reagera på även av strålning
Globalisterna vill komma åt oss alla, ingen skall komma undan 

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Rita Ekholm
18 juni 2022 kl 21:01

Varför slå sig själv i huvudet bara för att det finns så bra smärtstillande?

Om man förstår att stålningen skadar människoor, och om man är villig att vidta åtgärder, och man är villig att betala dyrt för åtgärden, något som ett paket aluminiumfolie för 20 kr på Lidel kan åtgärda.

Varför då inte bara stänga av det trådlösa, byta till kabel?

robert öjefors
Gäst
18 juni 2022 kl 13:04

Självspridande vaccin,det blir nog början till slutet för mänskligheten! Vilka idioter.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  robert öjefors
18 juni 2022 kl 13:40

Självspridande vaxidioter?

Ladulås
Ladulås
Gäst
Reply to  robert öjefors
18 juni 2022 kl 13:48

Tja, det är väl naturens gång.

De superintelligentas hybris växer sig så stor, att de till slut blir rena dårhushjonen, förstör för alla andra och i slutänden för sig själva. Naturen får börja från början igen, med någon annan djurart, och hoppas på bättre lycka nästa gång.

robert öjefors
Reply to  Ladulås
20 juni 2022 kl 01:32

Kunde inte sagt det bättre själv,klockrent!

robert öjefors
Reply to  robert öjefors
19 juni 2022 kl 17:55

Ville svara på din kommentar Torbjörn,men det funkar inte,vet inte om det är knas på din dator eller min?Men jag svarar,det finns gott om vaxidioter!

victor
victor
Gäst
Reply to  robert öjefors
20 juni 2022 kl 12:18

Samma här.. funkar inte

Conny Freij Larson
Conny Freij Larson
Gäst
18 juni 2022 kl 12:24

De så kallade eliterna hos mänskligheten har utvecklat hybris, när de tror att de kan manipulera med levande organismer, utan att det får konsekvenser. De har inte förstått att människan är en del av naturen, inte dess härskare.
Jag vet inte var egot, det destruktiva egot, kommer ifrån. Kanske det kom redan hos de första människorna. Och jag funderar på varför det överhuvudtaget utvecklats.
Det finns ingen annan art på jorden som är så usel på att hantera framgång som människan. Så fort hon ser att hon lyckas, slår hon sig för bröstet och tar ton. Ingen ödmjukhet, ingen respekt för andras liv. I stället ser hon egen vinning.
De andliga aspekterna på livet tycks fortfarande alltför avlägsna för att vända trenden. Uppvaknandet kanske kommer, men det känns som lång tid kvar.

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
18 juni 2022 kl 12:23

https://www.thelastamericanvagabond.com/self-spreading-vaccines-self-amplifying-mrna-vaccines-covid-vaccine-menstrual-disruption/
Self-Spreading Vaccines, Self-Amplifying MRNA Vaccines & COVID Vaccine Menstrual Disruption (många länkar)

Forskningen har pågått länge på självspridande vaxx men frågan är: Var C19 vaxxet självspridande – som vaxx eller själva nanoteknologin i någon form….?

https://odysee.com/@live4everod:1/womanwithararedisease:9
Woman who can sense that jabbed are toxic

Mopping Up
Mopping Up
Gäst
Reply to  Mopping Up
19 juni 2022 kl 03:02

https://blog.nomorefakenews.com/2021/08/06/pfizer-document-describes-vaccine-shedding-from-person-to-person/
Pfizer document describes vaccine “shedding” from person to person
by Jon Rappoport
August 6, 2021

“The woman just came physically close to a person who already received the vaccine. That’s all. That’s all that happened. But it’s enough. It means THERE CAN BE A TRANSFER OF VACCINE COMPONENTS FROM PERSON TO PERSON, AND THIS IS NOT GOOD, THIS IS DANGEROUS TO PREGNANT AND BREASTFEEDING MOTHERS AND THEIR BABIES.”

EFFEKTER AV C19 VAXX GENOM LUFTEN FÖR KVINNAN OVAN SOM BESKRIVER SINA REAKTIONER OCH GENOM PFIZERS EGNA DOKUMENT GENOM FYSISK ÖVERFÖRING SOM DET VERKAR.

Fredrik Eriksson
Reply to  Mopping Up
19 juni 2022 kl 18:46

Det är inte vaccinet som sprids utan Gp-120 glykoprotein med 4 strängar på sin egen proteinsträng.
Vaccinen innehåller 16 strängar
Viruset 4 strängar
Aids innehåller 22 strängar.Sars cov- är alltså ett bio-skal för Hiv-1 som också kan aerosolbindas. Förstärkningar sker genom 5G och det patenterade Gp-120.
Det är alltså inte vaccinet som sprids utan ett aerosolbundet Glykoprotein som har spjälkats med 4 strängar Hiv-1.
Vaccinen innehåller 16 strängar och det är alltså det som orsakar spridningen.
Blodproppar och Grafene-Flagship är själva kärnan i verksamheten så att säga så att fler ska vaccineras med ännu mera uppdaterade vacciner eftersom biverkningarna uppkommer i regel 6-12 månader efter injektionstillfället.
Viruset aktiveras mellan ca 6-12 grader och når sin högsta kulmen efter 7 dagar.
Povodine/Nyodex eliminerar dessa proteiner samt maskros-blad.
Så man har i regel 7 dagar på sig att bryta kedjereaktionen som Gp-120 orsakar.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
19 juni 2022 kl 23:48

Har du stött på Bryan Ardis? Hans teori om ormgift istället för virus håller hela vägen så långt som jag sett. Här en intervju av Stew Peters, med en sammanfattande förklaring samt vetenskaplig bevisning. Sist hittar man en video om hur ormgift koagulerar blod. Självspridande vaccin är förbryllningsnyheter, ormgiftet sprids via vattnet, men man kan ju kalla det självspridande om man så vill.

Fredrik Eriksson
Reply to  Carina Agrell
20 juni 2022 kl 00:49

Javisst har jag det.
King Cobra Venom är hans teorem.
Den stämmer i stort med antikroppsteorin och polyklona antikroppar från just ormgiftsserum från Kungskobran.
Finns andra djur som skorpion och gräshoppa samt bakterier från mal-larver.
Novovax som kommer till hösten 2022 kommer innehålla alla 3 delarna.
Kungskobran är lite speciell därför att det är ett genomskinligt ormgift.
Jag kanske inte behöver nämna vad som också är genomskinligt och har sprutats in (som en orm-gadd) i 87,6% av Sveriges befolkning. Jag tror att antikroppar finns från orm,lejon,get i vaccinen.Detta kallas chimära antikroppar och kommer från chimeira som var en blandning av ett lejon med getrygg och en ormsvans. Vaccinet har enligt mitt teorem en mycket mera ondskefull,militärisk effektivitet.
Detta kallas chimeric antibodies på engelska och Kungskobran kan mycket väl falla inom dessa generella ramar även om andra djur brukar användas, mestadels DNA-förändrade möss, men slutprodukten bör bli densamma en mänsklig chimeira.
https://www.proteogenix.science/scientific-corner/antibody-production/what-are-chimeric-antibodies/
https://www.sinobiological.com/resource/antibody-technical/chimeric-monoclonal-antibody
https://www.news-medical.net/life-sciences/Types-of-Antibodies.aspx
Själva reagens-motorn som vaccinen bygger på.
Det är alltså en blandning av polyklona och monoklona antikroppar.
https://blog.addgene.org/antibodies-101-polyclonal-antibodies

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
20 juni 2022 kl 09:23

Tack för länkarna! Intressant att gensoppan kan funka, men urartar väl vid någon punkt? Som Ardis påpekar så avspeglas djävulens rätta ansikte i ormen. “Lejon med getrygg och ormsvans” är nog frestande för ohejdade genetiker att blanda in mänskligt genom! Det har nog redan gjorts med okänt resultat?

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
20 juni 2022 kl 09:26

Frågan är varför “virus” fortfarande diskuteras?

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Carina Agrell
20 juni 2022 kl 05:18

https://scientific.healthcare/interview/bryan-ardis/

29 min i filmen pratar han om c i avloppsvattnet kopplat till ökad förekomst av c-utbrott på olika ställen. Det ser vi nu i Sverige:

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/okade-halter-coronavirus-i-avloppsvattnet
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/fler-bekraftade-coronafall

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
19 juni 2022 kl 23:55

I videon berättar han om det som vi kunnat läsa om i Svt:s nyheter i dagarna – ökad “virusförekomst” i avloppsvattnet och ökande fall av “covidinfluensa” på ett antal orter. Ca 29 minuter in i filmen pratar Bryan Ardis om detta.

https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/okade-halter-coronavirus-i-avloppsvattnet
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/fler-bekraftade-coronafall

Fredrik Eriksson
Reply to  Carina Agrell
20 juni 2022 kl 16:00

Det är värre än så?
Recombinant DNA från bland annat gräshoppor,larver och skorpioner (recombinant teknik) ökar tydligen antalet antikroppar på ett modernare sätt än polyklon och monoklon teknik.

Polyklona och monoklona antikroppar?
Är tekniken så harmlös som den verkar?
Pfizer,Moderna, Astra Zeneca,Sputnik,J&J och asvlutar med Novovax/Novavax?

Covid-19 är detsamma som Sars de har 87,9% samma uppbyggnad?
-Men är det hela sanningen?, skulle sanningen kunna vara närmare 100%?
De sista 12% räknas på ett annorlunda sätt?
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC77117
39/

Har man ljugit för befolkningen? 
Eftersom det är samma genetiska stam, med mycket små kanske mindre än 1-2% egentlig marginal med vissa undantag?

De vaccinerade skapar nya stammar?
Det är alltså dem som ligger bakom, delta,omikron, etc?

Vaccinen är redan nu verkningslösa, ett medvetet val?
-However, the development of new strains has changed the effectiveness of different vaccines.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9204680/

Recombinant DNA är hörnstenen i den nya teknologin?
Giftet finns i larver samt andra insekter samt gräshoppor?
https://knowgenetics.org/recombinant-dna-technology/
https://www.pharmatutor.org/articles/pharmaceutical-products-of-recombinant-dna-technology-an-overview

Är alltså tveksam till kobra-teorin i vattnet,eftersom just biverkningarna av 5G motsvarar samma tex, smak och luktbortfall.

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
20 juni 2022 kl 21:56

Tack! Jag har länge försökt peka på sammanträffandena ökad covid på vissa platser och 5G tester.
https://newsvoice.se/2020/03/experimentell-valfardsteknik-5g/
https://www.annell.se/har-testar-stockholm-ny-smart-infrastruktur-med-digital-ict-5g-lysdioder-och-tradlost-casambi-ble/
https://sverigesradio.se/artikel/7437518

Jag trodde själv länge att orsaken till varför jag fick återfall på återfall berodde på en antenn vid tågstationen där jag gick av när jag skulle besöka barnens familjer.

Det skulle dock lika gärna vara deras kommunala vatten. I min bostad destillerade jag vattnet eftersom jag dels är kemikalieöverkänslig och dels för att jag bodde i en lägenhet där vattnet kom från en egen brunn på ett jordbruk och därmed fanns jordbrukskemikalier i vattnet.

Det troliga är väl att både 5G och gift i det kommunala vattensystemet kan vara källor? Sonen och hans sambo blev sjuka en tid senare, som jag tolkar det när de ackumulerat tillräckligt mycket gift. Att barnen klarar sig beror enligt Ardis på deras förhöjda värden på melatonin.

Fredrik Eriksson
Reply to  Carina Agrell
22 juni 2022 kl 15:45

Iom att elpriset kommer bli katastrofalt högt finns det en utmärkt bas-behandling av dricksvattnet. Om man inte vill använda destillat, processen brukar ta 3 timmar för bara några liter.
Några ml limejuice eller en gnutta bikarbonat (ej bakpulver) sägs ha en neutraliserande liknande effekt.

Basisk eller makrobietisk kost likaledes.

Limejuice eller en gnutta bikarbonat brukar i regel eliminera spikproteiner i dricksvattnet.
Virus gillar som sagt inte en basisk miljö.
Däremot socker är livsfarligt.

Appropå Ace-2 salt-receptorer som också är en otroligt viktig fråga,dvs osmosis.
Först nu finns det bevis på att Covid (Ace-2) binder till salt-receptorer.
För mycket salt och socker?
Mac Donalds,Maxs mm?
Iallafall sockret verkar vara bundet till Ace-2.
Saltet är nog också likaledes förknippat med en ökad dvs höjd risk för Covid Ace-2 salt-receptorer/status.
Salt+socker+låga blodvärden+sur makron tarmflora bör alltså utgöra en grund att spikproteinerna fäster på Ace-2.

https://www.healthline.com/health/diabetes/ace2-diabetes-type-1#takeaway

Carina Agrell
Carina Agrell
Gäst
Reply to  Fredrik Eriksson
30 juni 2022 kl 17:58

Tack – och tack för länken! Kollar detta…

NewsVoice
NewsVoicehttps://newsvoice.se
NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV