Så här tänker PK/vänstermänniskor enligt “Awaken with JP”

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 1 juni 2022
- Jan Norberg
Foto: Awaken with JP

Nu har vi alla äntligen fått förklarat för oss hur PK/vänster människor tänker, redogörelsen kan synas en smula komplicerad, men den är träffande i sin enkla logik.

Den här sortens förklaringsmodeller borde göras också för svenska förhållanden.

Humor och satir är ju numera under luppen hos Myndigheten för Psykologiskt Försvar, ännu en myndighet som skall ”skydda” oss från otillbörlig påverkan. Vi måste alla skärpa våra sinnen så att vi inser när vi utsätts för psykologisk påverkan.

Dessutom är humorn och satiren inbäddad sarkasm för hur PK/vänstern tänker. Det är enligt Morgan Johansson livsfarligt för oss som individer, men framför allt för sosseväljare.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Kommer ”svensken” någonsin att kunna befria sig ifrån den socialistiska tvångströjan påtvingad dem med hjälp av utplundrad egendom i form av SKATTER?
  Undrar hur länge svensken vill acceptera att socialisten traktar efter ditt LIV. Vansinnet med ett kinesvirus lyckades inte helt denna gången, men socialisten kommer igen med nya försök, garanterat.

 • makten att bestämma över dina tankar borde du ha själv. Men du blir dagligen bombarderad med vad som är “rätt” och vad som är “fel”. Utgångspunkten är alltid en viss ideologi, socialreligiös eller existentiellt religiös. De tekniskt religiösa är ju ett konstigt gäng för sig själva.
  Så bestäm själv över dina tankar. Ingen utom du har svaret och du har det inom dig. Lyssna inåt!
  Om man skulle följa det gamla rådet “gör mot andra vad du vill att andra skall göra mot dig”, tja, då borde vi sänka alla politiker och bankfolk i en giftig håla i Östersjön, inneslutna i en betongkapsel.För det är ju vad de tydligt vill.
  Det spelar ingen roll om de är V, C, M eller bankfolk.De har absolut ingen respekt för Livet eller någon annan än sig själva.
  Girigheten efter Makt och Pengar står i första rummet.
  VINSTEN ÄR HELIG.
  De knäböjer elegant inför Mammon, för att använda lokala jordiska uttryck. Jag skulle nog använda andra och mer träffande uttryck.

  • Du skriver:

   “Om man skulle följa det gamla rådet “gör mot andra vad du vill att andra skall göra mot dig”, tja, då borde vi sänka alla politiker och bankfolk i en giftig håla i Östersjön, inneslutna i en betongkapsel. För det är ju vad de tydligt vill.”

   Ja, så skriver du, zacharias, och avslöjar dig grundligt – precis som du gör i det du därefter skriver.

   Var hämtar du din logik?

   Du maler på med billig övertygelsepropaganda och hoppas tydligen på att människor ska gå på det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *