Många äcklade av New York Times artikel om att det finns en “tid och plats” för kannibalism

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 juli 2022
- NewsVoice redaktion
Kannibalmat? Bild och licens: Elements.envato.com
Kannibalmat?

Många läsare uttryckte obehag efter att The New York Times publicerat en artikel som hävdar att kannibalism har en växande relevans i popkulturen. Matskribenten Alex Beggs insinuerar i sin artikel att det finns en “tid och en plats” för kannibalism. Läsare anser att tidningen försöker smygnormalisera kannibalism, skriver Fox News.

Text: NewsVoice

Artikeln är rubricerad “A Taste for Cannibalism?” med underrubriken: “En mängd nya magstarka böcker, TV-program och filmer tyder på att vi aldrig har sett så läckra ut – för varandra”.

New York Times förvånade och äcklade många om suggestiv artikel (23 juli, 2022) om kannibalism.
New York Times förvånade och äcklade många om uppmuntrande artikel (23 juli, 2022) om kannibalism.

Skribenten Alex Beggs presenterar “insikter” om kannibalismens växande relevans i popkulturen och hyllade en författares påstående om att kannibalismens “tid är nu”.

Läs mer: TV4 presenterar försiktig normalisering av klimatkannibalism

Beggs hänvisar till romanförfattaren Chelsea G. Summers berättelse om en karaktär som åt upp sin avlidne pojkväns lever serverad med toskansk stil, på rostat bröd.

Alex Beggs försöker ta reda på vad som kan underblåsa det växande intresset i samhället efter kannibalismberättelser. Artikeln lyftar bla fram pandemin, klimatförändringar och skolskjutningar som möjliga orsaker.

Den liberala författaren Adam Best skriver ironiskt att man vet att samhället har blivit dåligt när till och med New York Times rekommenderar att vi kan börja äta varandra.

Hill-reportern Zach Budryk kommenterade att inramningen i NYT får det att låta som en spännande trend om begreppet kannibalism.

Text: NewsVoice

Källor och relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Stort tack för den välbehövliga dokumentären. Mkt viktig och alltmer börjar summeras upp. Trots att alla vet, som vill veta, och har vetat hela tiden att detta är den största bluffen och det största brottet mot mänskligheten som kabalen hitintills genomfört, så fortsätter de ‘svenska’ bluff’partierna’ i dårhuset i huvudstaden att köpa in de kriminellas ‘vccn’.

   Är det möjligt att individer kan vara såå korkade..nej knappast, och som framgick i videon..deras agenda är att killing us (thats the order to the western corrupt ‘politicians’, from the globalistcabal).

   Hur tänker människor då, när de låter det sjunka in. Det är bara, som jag ser det, mängden av människor och en tillräcklig sådan som kan förändra läget till allas vår fördel, kabalen ej inkluderad eftersom de inte vill deltaga och ju har förklarat krig mot Oss. Visst det kanske finns avhoppare, men då gör de klokast i att snarast välja var de står. Så är det.

 • Helt korrekt att detta kan vara ett av deras patetiska vilselednspår. Samtidigt så, allt dessa psykopater och patologiska lögnare genomför har ett ‘värde’ för dem. De satsar alltid på alla aktörer/el spår, för att få maximal utdelning. Det det skrivs om i artikeln är de def inte främmande för, samt allt annat av liknande vidrigheter. De drivs bl a av ‘målet’ att kullkasta allt, skapa så mkt kaos det går, för att sedan ta över i villervallan. De bryr sig inte om om det sker, bara att det sker. De är helt enkelt amorala

 • Är överhuvudtaget vaccinerade människor tjänliga som människoföda?

  Blir det nu hungersnöd, vilket verkar vara planerat så kanske det inte går att äta dom vaccinerade utan att riskera att man själv blir sjuk.

 • Abnorma och makabra inslag i samhälle och kultur förekommer allt mer frekvent allteftersom ondskan blottläggs. Ex: den bisarra feminismen med Metoo-rörelsen etablerades för att polarisera och hur många föll inte dit, feminiseringen av män får en del att förstå och reagera, ytterligare fler höjer på ögonbrynen när könsförvirringen brer ut sig och prat om flera kön ska bli en helig ko, en framtida agenda där människan ska “uppgraderas” via AI blir tydligare, avhumanisering via prat om att äta människokött. Att ställa raser mot varandra är en del av planen, stöd till islam mitt i västvärlden har inga som helst goda avsikter, lika lite som nedvärderandet av vita folk. De vill skapa spänningar som ska explodera!

  Detta är mörka krafters illasinnade planering att försöka ställa sig utanför Livet, över Livet och det är Satanism. Fint att WEF har “666” i sin logga så folk får en ärlig chans att förstå vilka preferenser Svabben och hans gelikar har. Nåja, Ljuset segrar till sist, men innan dess behöver folk vakna upp och det är ju det som är själva grejen med det här spektaklet.

  • Ja, dom är socialister i bemärkelsen internationalister/globalister/monopolister. Alla västregimer idag inkl sk parlament är detta, och övertagna av globalisthopen som har sin utgångspnkt i ‘the square’ i city of london, där rotschldrna befinner sig samt i washgngt dc där rockefellrn dominerar. Dessa amoralens individer får sedan sitt utlopp via ex cfr, who, bilderbergmöten, trilaterl kommissionen, wef där de likaledes amorala schwabben, gates, soros sitter som toplakejer. Deras smutsiga mål är bl a att radera ut medelklassen (ett sjukdomssymtom på socialismen/kommunismen/bolsjevismen. Psykopatin har många namn), sterilisera större delen av världsbefolkningen samt stjäla all privategendom. Detta säger de själva så att det öht är ngn debatt om det, är futilt och slöseri med resurser. Detta är monster och ett full blown krig är redan igång mll de som står upp för moral och gangsterna som inte är annat/inte blivit annat än amorala, i total avsaknad av moral

 • Att äta sin egen art ger sjukdomen Kuru. Det kan urskiljas i HRC:s beteenden vid diverse möten. (I.e galna-kosjukan)

 • Vår värd har blivit så sjuk o infekterad av Globalisterna, sån ingenting förvånar längre
  Detta har varit normalt i tiotals år, kanske hundratals år bland toppskikten bland globalisterna.
  Där handlar det om barnoffer, deras blod, unga stamceller som skall hålla dessa monster unga länge, kanske en dag odödliga
  Varför tror ni att dom använder aborterade foster i allt möjligt, varför vill dom utöka aborträtten upp till 2 år, även på redan födda barn, låter galet, men dit är dom på väg
  För en normalfuntad människa låter detta omöjligt 

  • Det är obeskrivligt fruktansvärt när man inser att det är rimligt att koppla ihop artiklar som tenderar att normalisera kannabalism med utökad aborträtt. Vilar sådan satanistisk ande över allt. Ondskan sliter hårt i världens människor nu och jag är så tacksam att min Mor präntade in i mitt huvud och hjärta att GUD med all kärlek, visdom, kraft… har segrat och snart kommer att manifestera att det kommer att bli ljuvligt underbart igen och allt som händer nu är “bara” profetiska tecken som talar om att det blir snart. Pröva att be en minut om dagen under en period och se vad som händer i Ditt liv. Pröva.

 • Dra tillbaka klockan 100 år bara så var samhället helt annorlunda. Räcker med 50 år för att se hur samhället och människorna har degraderat.

  Då vi har degraderat så mycket att många idag inte ens tänker i banorna utanför det fysiska. Så sjuk miljö har skapats, skadliga “mediciner”, och dålig mat att vår naturliga inre kompass inte fungerar bra alls, så då är det lättare att få människor att göra barbariska saker.

  Det går fortfarande att vända på kajutan för denna planet, men vill själarna det? Rädda sin egna själ? Själen är större och viktigare att ta hand om än kroppen men kroppen är vår svagaste länk här i det fysiska.

  • Om nu detta hänt tidigare i historien, så får sagan Noaks Ark en relevans.
   Bara de högt över havet blir kvar, bort med resten.
   I en evighet kan ju detta ha hänt många gånger.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *