Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

31%

31.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Kändisar normaliserar insektsätande

publicerad 3 augusti 2022
- Gästskribent
Nicole Kidman. Photo: Vanity Fair

OPINION. I min intervju med Maria Zeee kanske du har hört oss nämna propagandaansträngningarna för att få insektsätande att framstå som normalt. 2018 gjorde skådespelerskan Nicole Kidman en video för Vanity Fair där hon äter “mikroboskap” från ett silverfat. Det här är en förolämpning mot folket i länder som saknar mat, som tvingas äta insekter för att överleva.

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com | Översättning: NewsVoice

Lägg märke till hur hon använder ätpinnar, en bekräftelse till vissa asiatiska kulturer där denna praxis inte ses som onormal. Många kändisar har också sagt att de införlivar insekter i sina dieter.

Kanada har redan börjat bygga en “alternativ proteintillverkningsanläggning” där de kommer att odla syrsor för mänsklig konsumtion. Detta är helt i linje med Klaus Schwabs agenda att minska utsläppen (skylla på boskapen och inte fabrikerna) och kontrollera världens befolkning. Det finns en anledning till att de försvårar jordbruket i first-world nations.

Läs mer: Globalister vill kontrollera livsmedelssystemet – Syrsor på menyn

Faktum är att WEF [World Economic Forum] släppte en artikel 2021 med titeln “Varför vi behöver ge insekter den roll de förtjänar i våra matsystem”. Artikeln syftar på den växande befolkningen, ett ständigt bekymmer bland globalisterna, och hävdar att det inte kommer att finnas tillräckligt med jordbruksmark för att odla mat till de uppskattningsvis 9,7 miljarder människor som kommer att sitta fast på denna planet år 2050.

Artikeln fortsätter:

“Nu måste vi övervinna de sista stora hindren: förutfattade meningar om insekter som en källa till mat och lagstiftning när det gäller användning och konsumtion av proteiner som härrör från insekter. Förbudet mot användning av insekter som proteinkälla har börjat utvecklas i Europa.

Under 2017 utökades godkännandet för användning av insektsproteiner från foder för sällskapsdjur till att även omfatta foder för vattenbruksdjur. I år rapporterade Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) att mjölmaskar är säkra för mänsklig konsumtion och ett beslut förväntas tas om användningen av insekter i fläsk- och fjäderfäfoder.”

Europeiska unionen godkände faktiskt användningen av viss insektskonsumtion 2021. Till och med Forbes publicerade en artikel som lovordade den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) för att ha godkänt åtgärden. Alla förespråkare nämner samma fördelar som alla handlar om “hållbarhet” och om att rädda miljön. Njut av mjölmaskarna och syrsorna.

Jag kan inte se detta som ett normalt menyalternativ och vägrar att konsumera insekter för någon galnings agenda att styra världen.

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com

NewsVoice: Armstrong säger i intervjun med Maria Zeee att WF:s agenda kommer att misslyckas.

Källa


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq