Kändisar normaliserar insektsätande

13

OPINION. I min intervju med Maria Zeee kanske du har hört oss nämna propagandaansträngningarna för att få insektsätande att framstå som normalt. 2018 gjorde skådespelerskan Nicole Kidman en video för Vanity Fair där hon äter “mikroboskap” från ett silverfat. Det här är en förolämpning mot folket i länder som saknar mat, som tvingas äta insekter för att överleva.

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com | Översättning: NewsVoice

Lägg märke till hur hon använder ätpinnar, en bekräftelse till vissa asiatiska kulturer där denna praxis inte ses som onormal. Många kändisar har också sagt att de införlivar insekter i sina dieter.

Kanada har redan börjat bygga en “alternativ proteintillverkningsanläggning” där de kommer att odla syrsor för mänsklig konsumtion. Detta är helt i linje med Klaus Schwabs agenda att minska utsläppen (skylla på boskapen och inte fabrikerna) och kontrollera världens befolkning. Det finns en anledning till att de försvårar jordbruket i first-world nations.

Läs mer: Globalister vill kontrollera livsmedelssystemet – Syrsor på menyn

Faktum är att WEF [World Economic Forum] släppte en artikel 2021 med titeln “Varför vi behöver ge insekter den roll de förtjänar i våra matsystem”. Artikeln syftar på den växande befolkningen, ett ständigt bekymmer bland globalisterna, och hävdar att det inte kommer att finnas tillräckligt med jordbruksmark för att odla mat till de uppskattningsvis 9,7 miljarder människor som kommer att sitta fast på denna planet år 2050.

Artikeln fortsätter:

“Nu måste vi övervinna de sista stora hindren: förutfattade meningar om insekter som en källa till mat och lagstiftning när det gäller användning och konsumtion av proteiner som härrör från insekter. Förbudet mot användning av insekter som proteinkälla har börjat utvecklas i Europa.

Under 2017 utökades godkännandet för användning av insektsproteiner från foder för sällskapsdjur till att även omfatta foder för vattenbruksdjur. I år rapporterade Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) att mjölmaskar är säkra för mänsklig konsumtion och ett beslut förväntas tas om användningen av insekter i fläsk- och fjäderfäfoder.”

Europeiska unionen godkände faktiskt användningen av viss insektskonsumtion 2021. Till och med Forbes publicerade en artikel som lovordade den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA) för att ha godkänt åtgärden. Alla förespråkare nämner samma fördelar som alla handlar om “hållbarhet” och om att rädda miljön. Njut av mjölmaskarna och syrsorna.

Jag kan inte se detta som ett normalt menyalternativ och vägrar att konsumera insekter för någon galnings agenda att styra världen.

Text: Martin Armstrong, Armstrongeconomics.com

NewsVoice: Armstrong säger i intervjun med Maria Zeee att WF:s agenda kommer att misslyckas.

Källa


Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten

I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.

Prenumerera
Notify of
guest

13 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
4 augusti 2022 kl 21:23

Bara köpa PCR test och börja testa alla insekter före konsumption. Och så börja skrika corona för full halls så slipper den som inte vill äta insekter äta dem.

G. Lundgren
G. Lundgren
Gäst
Reply to  Josef Persson
7 augusti 2022 kl 20:42

Vilket strålande förslag, att vända deras egna vapen mot dem själva 😀

Anders
Anders
Gäst
4 augusti 2022 kl 06:00

Sök på bilder på Nicole Kidman. Hon har valt att gå “to the dark side”. Hon utstrålar något riktigt obehagligt. Samma energi som häxor i Disneyfilmer med sina stora näsor och med enorm själviskhet vill döda eller ge förbannelser.

Jämför människans kropp med djur som är köttätare och med gräsätare så ser man att våra är vegetarianer. Varför ens se insekter då som ett alternativ?

Martin Armstrong säger att eliten nu medvetet förstör oljan utan att ha ett alternativ. Så denna vinter kommer elen och gasen stängas av i delar av Europa men de bryr sig inte. Hur många kommer dö av detta?

Olja 200 dollar fatet nästa år! 50 kr litern för beensin 2023?

Vi står inför vår tids kollaps av romarriket till in på 2030-talet någon gång. Skillnaden nu är att det är globalt och västvärlden är stora delen.

Dollarn är den som faller sist! Euron ligger nu risigt till. Hur kommer den må 2025?

Kommande svältkatastrofer världen över! Ww3 2023 eller 2024?

Per Melin
Per Melin
Gäst
Reply to  Anders
4 augusti 2022 kl 09:18

Jag tycker att Nicole Kidman utstrålar intelligens och sunt förnuft, hon verkar i grunden klipsk, men hennes handlingar tyder på hjärntvätt. Hollywood-stjärnor kan inte värja sig.

Sten Bengtsson
Sten Bengtsson
Gäst
3 augusti 2022 kl 12:44

Abnorm video med Kidman (tragiskt hur hon lagt sitt ansikte under kirurgkniven vilket gör det än mer surrealistiskt). Som en scen ur en David Lynch skapelse.

Kill Gates köper jordbruksmark och är den största private ägaren i USA, odlar GMO, vill vi ska äta odlat kött, Den djupa staten ser till att det ska bli livsmedelsbrist, man försöker slå ut bönder för att ta deras mark och insekter framförs som en alternativ föda. Ännu en agenda från Djupa staten.

Per Melin
Per Melin
Gäst
3 augusti 2022 kl 11:20

Alldeles nyss, så publicerade Dr Mercola en artikel som handlar om att vi skall tvingas äta insekter. Han tar också upp det faktum att psykopaterna som styr oss är i full färd med normalisering av kannibalism. 

I Dr Mercola-artikeln finns tre videor: Den med Nicole Kidman som äter råa larver, en musikvideo med Katy Perry där man tillreder människokött samt en hamburgerrestaurang-liknande reklam, där biffar gjorda av människokött utlovas till halloween.

Hur allvarligt är egentligen allt detta menat. Vill man främst avleda människors uppmärksamhet bort ifrån andra mer avgörande agendor, vilka skall leda fram till ekonomisk kollaps, totalt kontrollsamhälle och slaveri?

Globalist Cabal Promotes Diet of Bugs — and Cannibalism Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked August 03, 2022 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/08/03/green-agenda.aspx?

Hasse BerggrenD
Hasse Berggren
3 augusti 2022 kl 11:14

Varför är det “hållbart” med 9,7 miljarder människor år 2050.
Vem har hittat på att man ska föröka sig ohämmat?

Fredrik Svensson
Fredrik Svensson
Gäst
Reply to  Hasse Berggren
5 augusti 2022 kl 19:55

Tur det finns aktuella vacciner då för att reducera världens befolkning, förstår att du är belåten.

petergrfstrm
petergrfstrm
Gäst
3 augusti 2022 kl 09:20

Tumregel:Kändisar är alltid kontrollerad opposition.