Från Baghdad Bob till Annalena Baerbock

publicerad 29 september 2022
- av Kristoffer Hell
Annalena Baerbock och Baghdad Bob

NOTERAT Minns du “Baghdad-Bob”, Saddam Husseins utrikesminister Muhammad Saeed al-Sahhaf året USA öppnade Helvetes portar i Irak – grundad på lögner om massförstörelsevapen som inte fanns? Al-Sahhaf höll presskonferenser om hur Irak höll på att vinna kriget över de amerikanska invasionstrupperna när amerikanska stridsvagnar for omkring i bakgrunden under presskonferenserna.

Det tragikomiska dramat med “Baghdad Bob” i Irak fick karaktären av politisk ståuppkomik. Snabbspola fram till år 2022 och Europa har fått sin egen Baghdad Bob: den tyske utrikesministern Annalena Baerbock.

Baerbock påstod att invånarna i Donetsk, Lughansk, Zaporizjzja och Cherson hade piporna från ryska automatvapen mot sina huvuden när de tvingades att rösta samtidigt som ryska soldater antingen våldtog eller korsfäste dem tre dagar i sträck. Uttalandet verkade i alla fall inte övertyga de andra deltagarna i TV-studion, av deras ansiktsuttryck att döma.

Hennes fantastiska monolog kom blott veckor efter att hon stämplat den tyska väljarkåren som irrelevant i den tyska regeringens arbete för att stödja NATO:s fortsättningskrig mot Ryssland i Ukraina – oavsett prislappen för hennes egna landsmän.

Vi kallar vad som idag pågår för fortsättningskrig då Ukraina förlorade kriget i våras – varpå NATO och USA gick in och tog över både den civila och militära administrationen.

Text: Kristoffer Hell, författare till boksviten “Västs Mörka Hjärta: 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”, “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” och “Covid 1984”

Referenser

Text: Kristoffer Hell, författare till boksviten “Västs Mörka Hjärta: 9/11, Geopolitisk terrorism & Globaliseringsagendan”, “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen” och “Covid 1984”


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Jag antar att den tyska företagseliten hade varnats för länge sen att USA,liksom Biden sa rent ut, även underhand har informerat dem om att USA kommer att göra det dom nu gjorde med Northstream om Tyskland försöker samarbeta med Ryssland. Dvs att det är Tyskland självt som hela tiden haft en pistol mot huvudet. Och att det är därför som Baerbock tillåts framföra sånt nonsens.

  • peter, det existerar ingen ‘tysk företagselit’..Monsterparasiterna äger ca 4-5 quadriljonr (tillräckligt för att ‘köpa’/ta över/kapa alla länders fysiska tillgångar på västra halvklotet..ook.) Du som redan begriper mkt, nämner ‘Usa’, anglosachserna’, och nu ‘tysk företagselit’. De rikaste, enl forbes 500 (ett shittblad ägt av rotschkdr/rickeffellr naaturligtvis, är alltid ‘de’ samma 10io’,, och såklart aldrig the maainparasites. De sa vid tillfälle, “vi kommer aldrig att avslöja oss, förrän det är dags..Haha och det är därför det är viktigt att flasha ut parasiterna nu nu. Men då måste ha klart för sig vem det verkligen är. Annars pekar man at ut deras nollor som springer ärendena.

   Du begriper säkert ekonomi. Så, den enda finansiella ‘eliten’ som existerar i “väst”, är rotschlidrn/rockfellrna (1825-…). O du vet vad som hände 23e dec 1913, vet du också att det var “our greatest achieivement ever”/ slut citat fr “de första systematiska, och s a s tillräckligt finansierade globalisterna..

   Doock, inget är så skadat att det inte kan repareras (som det stod i en text jag läste en gång). För att kunna reparera måste man vara intresserad av att reparera, efter ska man vara så intresserad att man är villig att göra felsöket (ehh typ hitta altinfo..) o därefter är det dags att fsöka få ihop pusslet.

   Skriver lite riktat till dig faktiskt, peter. Dags kolla så infot är på plats,rubbet (Anthony Sutton). Tiden är mkt knapp o “de” har “försprång”,, “ett tag till

 • Ja Holy God, vad säger man. Parasiterna stämplar nu Väljarna som personas non grata. Fast såklart inte när det drar ihop sig till banditernas kriminella omröstning, vart 4e el 5e år

 • Hon säger det i alla fall offentligt, att Tyskland och andra vasallstater till USA inte agerar i sin nations och folks intresse.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *