Mikki Willis nya film “The Great awakening” utbildar dig om hur du manipuleras av kommersiella och politiska intressen

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 23 maj 2023
- NewsVoice redaktion
Mikki Willis - Foto: London Real
Mikki Willis

“The Great Awakening” är den 3:e delen i Plandemic-serien. Filmen avslöjar vad som egentligen händer i världen och hur du är manipulerad av lobbyister, massmedia, överstatliga organ, myndigheter och politiker. Filmen ska vägleda dig till en ljusare framtid, skriver Mikki Willis som är producent.

Mikki Willis, 23 maj 2023 på Twitter:

It’s here: The Official Great Awakening Trailer! The themes of this movie have evolved over the past year, as it’s become increasingly clear that the plandemic was not the agenda, but rather a way to accelerate the agenda.

As we face this darkness, a worldwide awakening is inevitable. It only takes us joining and spreading this movement, one by one.

Filmen har världspremiär de 3 juni 2023

Den världsomspännande premiären The Great Awakening kan ses via livestream som arrangeras av partner-sajter till The High Wire. Evenemanget inkluderar en personlig upplevelse på “röda mattan”, med intervjuer med dina favoritläkare, journalister och pionjärer.

Se även Aga Wilsons intervju med Mikki Willis och läs artikeln: Det är vi folket som gör att makteliten får absolut makt – Nu ska förtrollningen brytas.

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

  • 90 % av folk i min omgivning skryter med att dom låter sig SPRUTAS.
    Dom vågar inte säga nej tack.

  • För alla som följt “debatten” de senaste 50 åren, är nog de flesta resistenta emot nya influenser. Om det mot förmodan skulle passera det första “filtret”, stoppas det “naturligt”av det andra. Vi får hoppas på att många ser filmen; “Det stora uppvaknandet” och givetvis kommer jag själv att se filmen.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *