Lewis Brackpools varning till brittiska föräldrar – Barn översexualiseras i skolan

publicerad 25 juni 2023
Lewis Brackpool
Lewis Brackpool

Lewis Brackpool varnar brittiska föräldrar för inslag i den brittiska skolplanen som översexualiserar barn. De utsätts tidigt för sexuella idéer och de uppmanas till en mycket tidig sexdebut. Undervisningen är även manipulativ gällande sociala konstruktioner kring sex. Han vill att föräldrar ska reagera.

Lewis Brackpool:

“Jag ber i förväg om ursäkt för eventuellt upprörande innehåll i denna video. Lektionsplaner i skolor över hela Storbritannien har läckt ut, vilket har visat att barn så unga som nio år gamla exponeras för grafiskt material [stötande innehåll].

Jag vill varna er för att en del av det är mycket upprörande, men jag måste läsa upp det. Skolor över hela Storbritannien lär barn att från födseln till ett års ålder kan spädbarn uppleva njutbara känslor genom att röra vid sina [utelämnat]. Obligatoriska RSC-lektioner omfattar hemläxor till barn om [utelämnat].

De lär ut att flickor så unga som tolv år kan finna njutning i [utelämnat], [utelämnat] och oral [utelämnat]. De lär barnen att människor kan ändra sitt kön från man till kvinna. De lär också ut att vissa ickebinära människor varken är män eller kvinnor och att män med manliga Y-kromosomer faktiskt kan bli kvinnor.”

 

 

“Vad som är värre är att de visar bilder, och om jag måste censurera dessa bilder för att visa er vad de visar för barn, då har vi ett problem. Föräldrar, ni måste bli arga. Ni måste stå upp för vad som är rätt och säga något.

Ni kan inte tillåta att detta händer i skolan. Organisera er, träffa andra föräldrar. Ta reda på vad ditt barn får lära sig i skolan och gör något åt det.”

Översättning: NewsVoice

Relaterat: Amerikanska lärare hjälper barn att byta könsidentitet utan föräldrarnas vetskap

Källa


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Jag kan med glädje meddela att efter en diskussion med min son igår som är gymnasielärare ville vi ladda boken “Snippor & snoppar” som skulle användas för sexundervisning för barn 3-6 år och upptäckte att den är nu borttaget från RSFU:s hemsida!
  Det kan hända att man nu valt att distribuera skiten på annat sätt men förhoppningsvis är det bortkastat för alltid långt ner i historiens soptunna.

 • Malthusianismen har funnits sen 1700-talet och har hela tiden varit den härskande oligarkins agenda: att minska födslotal.
  Kvinnor som ändras till män får inte automatiskt testiklar och män som ändras till kvinnor får inte automatiskt äggstockar i den processen.
  Båda kategorierna blir infertila.
  Jag antar att det i huvudsak blir fallet även om det kanske kommer att åstadkommas undantag från den regeln hur det nu går till.
  Det kan vara ett av skälen till att makten nu driver detta så intensivt.
  Att man vill kunna peka på att det finns lediga platser nu för en kategori som inte fanns tidigare: Nämligen de som kan tänkas få tillgång till nya mediciner som gör det möjligt att förlänga livet. När jag skrev om det nyss förändrades min rankning nedåt dvs storebror ansåg att detta var farligt att ta upp. Men ämnet har belysts i systemTV där man berättat om livsförlängande mediciner och tom föryngringsmedicin som experimentellt bevisats fungera i råttexperiment.
  Den misstanken att det handlar om att skapa plats i befolkningskön utan att behöva döda och samtidigt kunna hävda att man hjälpt någon anser jag vara logisk.

  • Apropå infertilitet, så har barnafödandet minskat redan 10-20% sedan 2020 i alla länder giftinjektionerna tvingats i befolkningen. Jag tror bestämd att 80% av ungdomar och unga vuxna som fått injektionerna är infertila redan utan att veta om det självklart! Inte fan vaccinerade man alla ungdomarna för att skydda de eller äldre när vi nu vet att vaccinen vare sig skyddar eller stoppar spridningen! Nåt som de som tvingade detta på alla visste från början.

 • Förvånad? Det här har pågått sedan slutet av 60 talet till att formligen explodera de senaste 20 åren. Hur många “rörelser” har sett dagens ljus under den tiden? Det bör vara ett 20 tal där alla har ett enda syfte som är att nollställa det normala? Det har blivit “onormalt” att vara normal? Vi ska numer vara på “babianens” nivå och agera likt den, som om det vore helt normalt? “Jo, men människan är ett djur” hör man titt och tätt, som stämmer fysiologiskt – och stannar där. Agenda 2030 bygger på att vi ska befinna oss på en nivå som är anpassad till “djurriket” och är oförmögna att forma vår framtid? Genom att ställa sig frågan om vem/vilka som driver fram dessa “frågor” – så får vi svaret?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *