Tucker Carlson: Etablissemanget skapar tabun för att få konformitet

publicerad 9 juni 2023
- av NewsVoice
Tucker Carlson, 9:e juni 2023, eget verk
Tucker Carlson, 9:e juni 2023, eget verk

Tucker Carlsons första sändning på Twitter fick över 100 miljoner visningar, mer än de sammantagna visningarna från de största amerikanska etablerade medierna under samma tidsrymd. I detta avsnitt är ämnet tabun som stryper det fria samhället.

I sitt andra inslag som släpptes på natten den 9:e juni svensk tid tar Tucker upp hur etablerade medier och politiker i deras allmänna nyhetsrapportering respektive politiska uttalanden ofta fokuserar på vad som uppenbart inte är väsentligt

Det är ingen nyhet, men Carlson hissar varningsflaggan inför hur etablissemanget skapar tabun för att rendera konformitet i samhället. Människor finner det allt mer svårt att uttrycka sig fritt på grund av risken att bli negativt bedömda och felaktigt bestraffade.


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Det är ju en fantastisk framgång för Tucker och yttrandefriheten, över 100 miljoner visningar. Oligarkerna och deras politiker och journalister borde vara rädda för att folk förlorar förtroendet för det officiella narrativet i mängder av frågor. Hoppas att det blir revolution och att dagens etablissemang får livstidsfängelse.

  • Oligarkin skulle inte tillåta det om det var ett hot mot dem.
   Vad uppnår oligarkin genom att tolerera den sortens sanningssägande? Jo de behåller vår uppmärksamhet.
   Vi fortsätter lyssna på någon ur deras etablissemang.

 • Man kan ju använda “The Yawn Guy” protokollet för att ta udden av moraliserandet från en grupp/person t.ex.
  Ett rum har minst 6 väggar medräknat golv och tak. Tänk dig att från varje position får du riktat mot dig ett invektiv. Ju värre ju bättre. Ta ett invektiv åt gången och kör det runt i 6 positioner tills du blir uttråkad av det. Gör detta ett antal rundor och du blir oberörd av vad andra personer tycker om dig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *