Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

75%

75.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 25/4 kl 09:20.

Naomi Wolf: Covidvaccinernas syfte var befolkningskontroll

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 augusti 2023
- Torbjörn Sassersson
Dr Naomi Wolf. Foto: Epoch Times
Dr Naomi Wolf, 2022.

Naomi Wolf och hennes team har granskat dokument från läkemedelsindustrin och amerikanska hälsomyndigheter. De chockerande fynden visar att avsikten var att kontrollera befolkningstillväxten med covidvacciner. Naomi menar att särskilt kvinnors reproduktionsförmåga var en måltavla.

 Wolf är en amerikansk författare och politisk rådgivare.

Leverantörerna av vaccinerna visste innan krisen började att vaccinerna skulle göra bröstmjölken fylld med spikproteiner vilket gjorde mjölken till ett veritabelt gift för nyfödda. Vaccinerna skadar även kvinnors reproduktionssystem och menstruationscykler.

Pfizer-dokumentet visar att i de kliniska prövningarna inträffade “biverkningar” i över 54 procent av fallen på grund av mRNA-vaccinerna. Biverkningar uppstår även av samlag, inandning och hudkontakt med vaccinerade personer. 21 procent av fallen i studien drabbades av spontana aborter efter Pfizer mRNA- vaccinationer. Flera fall av för tidig födsel resulterade i dödsfall bland nyfödda.

Hon noterar också att kineserna har byggt 14 fabriker i Europa och ytterligare två i USA för att tillverka vaccinet.

Befolkningskontroll

Sammanfattningsvis säger Wolf att de dokument som hennes team granskat och publicerat är sådana att man “inte kan undgå slutsatsen”. Hon går så långt att påstå att den påtvingade globala massvaccinationen är det största planerade folkmordet i världshistorien.

Den var tänkt att eliminera så många individer runt om i världen som möjligt och att placera globalister i en position så att de kan styra en reducerad befolkning med en fascistisk regim, säger Wolf.

Lyssna på en intervju med Wolf. Spola fram till 3 min och 30 sekunder för att slippa reklamen.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice. Podcast-intervju och textkälla: Two Mikes, avsnitt 395, Freedomfirstnetwork.com

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq