Naomi Wolf: Covidvaccinernas syfte var befolkningskontroll

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 23 augusti 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Dr Naomi Wolf. Foto: Epoch Times
Dr Naomi Wolf, 2022.

Naomi Wolf och hennes team har granskat dokument från läkemedelsindustrin och amerikanska hälsomyndigheter. De chockerande fynden visar att avsikten var att kontrollera befolkningstillväxten med covidvacciner. Naomi menar att särskilt kvinnors reproduktionsförmåga var en måltavla.

 Wolf är en amerikansk författare och politisk rådgivare.

Leverantörerna av vaccinerna visste innan krisen började att vaccinerna skulle göra bröstmjölken fylld med spikproteiner vilket gjorde mjölken till ett veritabelt gift för nyfödda. Vaccinerna skadar även kvinnors reproduktionssystem och menstruationscykler.

Pfizer-dokumentet visar att i de kliniska prövningarna inträffade “biverkningar” i över 54 procent av fallen på grund av mRNA-vaccinerna. Biverkningar uppstår även av samlag, inandning och hudkontakt med vaccinerade personer. 21 procent av fallen i studien drabbades av spontana aborter efter Pfizer mRNA- vaccinationer. Flera fall av för tidig födsel resulterade i dödsfall bland nyfödda.

Hon noterar också att kineserna har byggt 14 fabriker i Europa och ytterligare två i USA för att tillverka vaccinet.

Befolkningskontroll

Sammanfattningsvis säger Wolf att de dokument som hennes team granskat och publicerat är sådana att man “inte kan undgå slutsatsen”. Hon går så långt att påstå att den påtvingade globala massvaccinationen är det största planerade folkmordet i världshistorien.

Den var tänkt att eliminera så många individer runt om i världen som möjligt och att placera globalister i en position så att de kan styra en reducerad befolkning med en fascistisk regim, säger Wolf.

Lyssna på en intervju med Wolf. Spola fram till 3 min och 30 sekunder för att slippa reklamen.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice. Podcast-intervju och textkälla: Two Mikes, avsnitt 395, Freedomfirstnetwork.com

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Så VARFÖR undvek Bill Gates familj själva v-19? De VISSTE mkt väl. (Själv undvek jag det, sa hellre dog jag av C-19 istället, min yngsta gjorde precis likadant.) min äldsta avråddes att ta det. Men HON tror på det. Det gjorde aldrig vi.

 • har man tänk på att doktoribranschen inte tar endast betalt botande, utan mest för (lögn-)prognoser och/eller tester.
  Alltså en förskottsbetalning, för vadå?

 • Newtons lag om action och reaction är gällande även dessa onda krafter.
  En aktion mot överlevandet blir till en motreaktion mot överlevandet av den första aktionspartnern. Bye bye globalistas ty detta är naturlag.

 • Hittade enbart en tidigare video om detta: Länk och sammanfattning:
  https://www.youtube.com/watch?v=T9Y_W_30hsM

  Avslöjande av chockerande sanningar: Innehållet i Pfizer-dokumenten
  Som forskare med en doktorsexamen i viktoriansk poesi snarare än engelsk litteratur, hamnade jag oförberedd mitt i avkodningen av Pfizer-dokumenten.
  Denna oväntade resa inleddes när advokaten Aaron Siri stämde FDA för att få ut interna Pfizer-dokument som rörde deras mRNA-injektion.

  Trots att FDA planerade att hemlighålla dessa dokument i decennier, beslöt en domare att de skulle avslöjas. Denna vändpunkt ledde till en kedjereaktion av händelser som omformade riktningen för intellektuell undersökning.

  En Utmanande Väg till Förståelse
  Utmaningen låg dock i komplexiteten i det tekniska språket i dessa dokument.
  Traditionella journalister saknade expertisen att navigera genom denna komplexitet, särskilt med tanke på att Pfizer släppte 55 000 sidor dokument varje månad.
  Med medvetenhet om behovet av specialiserade läsare vände jag mig till plattformen “krigsråd”, en ironisk samverkan med Steve Bannon. Här diskuterade jag vikten av experter som kunde förstå och tolka dokumentens innehåll.

  Upprättandet av en Armé av Experter
  Mirakulöst nog träffade mitt upprop om hjälp en nerv hos 2500 experter världen över som var angelägna om att bidra. Dessa experter täckte en mängd medicinska områden, inklusive läkare, biostatistiker, kardiologer och mer.
  Trots den omfattande gruppen var det en utmaning att hantera, vilket krävde någon kunnig inom projektledning. Amy Kelly, en till synes diskret men otroligt kapabel individ, tog kontroll.
  Hon organiserade experterna i sex arbetsgrupper, som var och en producerade rapporter baserade på de primära källornas dokument.

  Avslöjandet av den Skrämmande Verkligheten

  Tro den underbara samverkan avslöjade Pfizer-dokumenten en mörk sanning. Denna sanning representerar det största brottet mot mänskligheten i vår arts historia.
  Så plågsamt som det är, är konfrontationen med denna verklighet avgörande. Pfizer-dokumenten avslöjade många alarmerande uppenbarelser som kräver vår uppmärksamhet.

  En sådan uppenbarelse var att Pfizer inom en månad efter att vaccinet började användas, omkring november 2020, insåg att deras vaccin inte effektivt stoppade COVID-19.

  Förvånansvärt nog visade interna dokument att COVID-19 fortfarande var den tredje vanligaste biverkningen av Pfizer-vaccinet.

  Dessutom mötte Pfizer en snabb ström av rapporter om negativa händelser efter vaccination.
  För att hantera detta anställde företaget otroliga 2400 heltidsanställda för att enbart hantera de strömmande rapporterna om negativa händelser.

  Avslöjandet av Dolda Risker
  Dokumentationen avslöjade fler oroande fakta. I maj 2021 förstod Pfizer att deras vaccin ledde till hjärtskador hos 35 minderåriga inom en vecka efter vaccinationen.

  Förvånansvärt nog hölls denna information hemlig för föräldrarna fram till augusti 2021, vilket satte unga vuxna i fara.

  Materialen som användes i vaccin, inklusive lipidnanopartiklar belagda med polyetenglykol, förblev inte begränsade till injektionsstället, som ursprungligen hävdades.

  Istället spreds de sig genom kroppen inom 48 timmar och samlades i organ som hjärnan, levern och mjälten.

  Särskilt oroande var ansamlingen av dessa material i kvinnors äggstockar.

  Fortsatt Strävan efter Sanningen
  Dessa chockerande avslöjanden utgör bara en del av de omfattande Pfizer-dokumenten.

  Trots den obehagliga informationens natur är det nödvändigt att konfrontera sanningen öppet. Med sanningens styrka kan vi gå igenom detta kapitel med en klarare förståelse för de komplexiteter som omger oss.

 • Bara se bakåt, vilken kontroll fick globalisterna på oss med covoidplandemin. Det räcker inte med nationell kontroll, man villa vara världens härskare.

 • Bill Gates sa ju att det handlade att minska barnfödsel
  medelst vaccinering. När jag såg det först trodde jag att han menade att genom vaccinering skulle överlevnad öka och folk skulle få det bättre och inte försäkra sig om att bli omhändertagna av barnen genom att föda många.

  Men senare har ju möjligheten att förlänga människors liv med artificiella medel- teleomerase-medicin och annat kommit på tapeten.
  De som är initierade kan nu få ett längre liv och då uppkommer det svåra avvägningar.
  Människors smakande av den förbjudna frukten från kunskapens träd problematiserades redan i Bibeln som bekant.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *