Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

17%

17.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Nicole Schwab bekräftar att covid var ett första steg mot klimat-lockdowns

publicerad 3 augusti 2023
Nicole Schwab, World Economic Forum
Nicole Schwab, World Economic Forum.

Nicole Schwab, dotter till World Economic Forums mastermind Klaus Schwab, medgav i en video att covid var en föregångare för kommande klimat-lockdowns.

I en video från en paneldiskussion i juni 2020 i Schweiz kommenterar Nicole att covid bevisade att världen kraftfullt kan förändras när människor känner ett extremt hot mot deras försörjning. Hon konstaterar att beslutsfattare nu har mer makt efter covid, och förändringar behöver inte vara stegvisa.

I videon säger hon:

“Så jag ser det som en enorm möjlighet att verkligen ha denna stora återställning [great reset] och att använda dessa enorma penningflöden – att använda de ökade hävstänger som beslutsfattare har idag – på ett sätt som inte var möjligt tidigare för att skapa en förändring som inte är stegvis utan att vi kan se tillbaka och vi kan säga att detta är det ögonblick då vi verkligen började placera naturen i kärnan av ekonomin.”

Nicole Schwab fokuserar på ungdomarna

Nicole Schwab uppger att ungdomen är den enklaste vägen att hjärntvätta för att acceptera denna nya verklighet:

“Och en av de viktigaste reflektionspunkterna här handlar också om att engagera ungdomar, och för mig är det återigen detta skifte i tankesättet hos restaureringsgenerationen…”.

Därför förvirrar de barn i skolorna om deras identitet och man stör deras självkänsla i grunden. De lär ungdomarna “fakta” när de inte har någon annan referenspunkt.

Schwabs dotter vet att lockdowns och maktövertaganden kan ske ögonblickligen. De studerade massorna under den utdragna “plandemin” [planerad pandemi] för att se hur väl alla skulle lyda.

Massorna gav efter för skrämselpropagandan, lät sina egna barn injiceras med ett experimentellt läkemedel, täckte sina ansikten i åratal och satte sig själva i husarrest.

Den “marginella minoriteten”, som Justin Trudeau uttryckte det, var tillräckligt liten för att kunna kontrolleras och straffas.

Utvecklingen mot 15-minutersstäder kommer att göra det möjligt för globalisterna att hålla oss på plats efter behag.

Text: Martin Armstrong, “Schwab’s Daughter Confirms covid was a Precursor to Climate Lockdowns”, ArmstrongEconomics.com. Nedkortning och översättning: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq