Nicole Schwab bekräftar att covid var ett första steg mot klimat-lockdowns

publicerad 3 augusti 2023
Nicole Schwab, World Economic Forum
Nicole Schwab, World Economic Forum.

Nicole Schwab, dotter till World Economic Forums mastermind Klaus Schwab, medgav i en video att covid var en föregångare för kommande klimat-lockdowns.

I en video från en paneldiskussion i juni 2020 i Schweiz kommenterar Nicole att covid bevisade att världen kraftfullt kan förändras när människor känner ett extremt hot mot deras försörjning. Hon konstaterar att beslutsfattare nu har mer makt efter covid, och förändringar behöver inte vara stegvisa.

I videon säger hon:

“Så jag ser det som en enorm möjlighet att verkligen ha denna stora återställning [great reset] och att använda dessa enorma penningflöden – att använda de ökade hävstänger som beslutsfattare har idag – på ett sätt som inte var möjligt tidigare för att skapa en förändring som inte är stegvis utan att vi kan se tillbaka och vi kan säga att detta är det ögonblick då vi verkligen började placera naturen i kärnan av ekonomin.”

Nicole Schwab fokuserar på ungdomarna

Nicole Schwab uppger att ungdomen är den enklaste vägen att hjärntvätta för att acceptera denna nya verklighet:

“Och en av de viktigaste reflektionspunkterna här handlar också om att engagera ungdomar, och för mig är det återigen detta skifte i tankesättet hos restaureringsgenerationen…”.

Därför förvirrar de barn i skolorna om deras identitet och man stör deras självkänsla i grunden. De lär ungdomarna “fakta” när de inte har någon annan referenspunkt.

Schwabs dotter vet att lockdowns och maktövertaganden kan ske ögonblickligen. De studerade massorna under den utdragna “plandemin” [planerad pandemi] för att se hur väl alla skulle lyda.

Massorna gav efter för skrämselpropagandan, lät sina egna barn injiceras med ett experimentellt läkemedel, täckte sina ansikten i åratal och satte sig själva i husarrest.

Den “marginella minoriteten”, som Justin Trudeau uttryckte det, var tillräckligt liten för att kunna kontrolleras och straffas.

Utvecklingen mot 15-minutersstäder kommer att göra det möjligt för globalisterna att hålla oss på plats efter behag.

Text: Martin Armstrong, “Schwab’s Daughter Confirms covid was a Precursor to Climate Lockdowns”, ArmstrongEconomics.com. Nedkortning och översättning: NewsVoiceSå här kan du stötta Newsvoice

Ämne: Nicole Schwab
 • Vårt hopp står till Ryssland och Afrika. Ett nedtryckt
  Afrika som nu reser sej i snabb takt. Inget land i Afrika kommer att säga ja till WHO.
  USA har satt sin sista potatis där efter att Kamala Harris åkte dit och försökte få alla ledare i Afrika att acceptera bögeri och lesbiskhet och ge dessa rättigheter. Hon blev utkastad med buller å bong för inget sånt kan accepteras på en kontinent där familjen är det grundläggande fundamentet och där land efter land kastar ut sina neokoloniala översittare (exempelvis Frankrike som sugit ur flera länder men nu tvingas lämna Niger eftersom en militärkupp genomfördes för några dagar sedan).
  Även här gäller Youtube som informationskälla eftersom MSM ljuger som vanligt.
  Ryssland har ALDRIG koloniserat nåt annat land och hjälper Afrika att befria sej. Där älskar man Ryssland…..

 • Vi som är vuxna och tänkande, relativt fria, äkta människor nu, har ett gigantiskt ansvar för kommande generationer och för det fortsatta livet på den här planeten. De falska profeterna sprider sin stinkande sörja fritt. Ingen censur här inte! Pedofili och kannibalism avkriminaliseras och blir standard i deras planer.

  Vi kan vänta oss att det blir:

  1. Skamligt att äta kött, sedan farligt och därefter förbjudet.
  Det blir lika skamligt, farligt, förbjudet med djur överhuvudtaget och att alla djur ska bort även husdjur och djurparker. Man kommer säga att djur sprider sjukdomar eller att de är “carbon criminals” som överhuvudtaget lever.
  2. Samma sak med jord och natur. Förbjudet för människor att vara utomhus. Farligt med sol, jord, hemlagad mat, ekologisk odling, självhushåll, badstränder, natur etc. Vi blir instängda eller avlivade. Max 500 miljoner människor på planeten är målet.
  3. Därefter blir det farligt för barn att vara med sina föräldrar och förbjudet med familj som koncept. Förbjudet att alstra och ha egna barn. “Vi ska ta era barn tidigt så det inte blir indoktrinerade av er” säger K.S. i en WEF-video.
  4. Farligt att vara med kvinnor och kvinna ska bort, destrueras. AI istället och kontrollerad barnalstring i laboratorier. Ordet kvinna förbjuds och alla distinktioner kring två kön.
  5. Fler plandemier och WHO bestämmer allt om lockdowns, injektioner, vax-pass etc fr om 2024.
  6. Förbjudet att ta ansvar för sin egen hälsa. Förbjudet att kommunicera och tänka fritt. Sannolikt redan under 2024. Chippning med QR-kod = djävulens märke? Utan chip inget bankkonto, jobb, resande, handel, boende. Det står om detta i bibelns sista bok.
  7. Förbjudet att ha böcker, eget hem, ägande, inte vara uppkopplad mot AI. Förenkling och förvrängning av ord och språk.
  8. Implantat av prylar som läser tankar och drömmar och som kan sända störande signaler eller skapa smärta, död mm. Via 5G eller satelliter. Klaus säger att han vill läsa alla våra tankar och drömmar för att kolla att vi inte är farliga (!) på Youtube och WEF:s hemsida.
  9. Förbjudet att vara biologisk naturlig människa. Vi ska känna skuld och kallas carbon criminals, unnessesary eaters, waste of space, mm nedsättande begrepp.
  10. Free will is gone, som farbror K.S.säger, och att vi ska äta insekter, fake mat och t o m varandra. Sötebrödsdagarna är förbi, enligt Schwab.
  11. Införande av koncentrationsläger för oliktänkande och för de som inte vill delta i medicinska experiment med bevisat dödliga risker.
  12. Pedofili fullt ut. Bebisar ska läras att vara sexiga och sexuella individer med start nu enligt WHO:s utbildningsplan som redan är ute och implementerad!
  13. “Ingen ska äga något och alla ska vara lyckliga” – genom elektronisk eller kemisk lobotomi? Eller bara avlivning? Jämför människors verkliga roll i filmen Matrix.

  Man bör kräva att alla som har gått deras ledarskapsprogram ska betraktas som agenter för främmande makt. Det inkluderar prinsessan Viktoria och Bono, Macron, Trudeau, Maggan Andersson m fl och inte minst kungen av UK, som är en tongivande ledare i detta dystra sammanhang.

  Alla länder ska vara lika och allt ska övervakas, all tid. Vaxning flera gånger om året och implantat i hjärnan som påminner om nästa dos. Enligt Moderna är ju de första doserna att betraktas som ett operativsystem. Läs mer om planerna själv! https://intelligence.weforum.org/

  Det mesta talar de om öppet på WEF:s hemsidor och i inläggen på Youtube. Lyssna på Klaus Schwab. Man kan inte tro sina öron… Jag trodde att SÄPO m fl var till för att hantera galningar som dessa, men de verkar jobba åt andra hållet.

 • Så, jag har det från källor “där uppe” att den globalistiska utopin skapad av Kagan, Nuland, Sullivan, Kristof, Blin ken är död. Ryssen har vunnit genom diplomati och humanitära åtgärder. Titta på yt The Duran för info.

 • “Give me four years to teach the children and the seed I have sown will never be uprooted.” —Vladimir Ilyich Lenin
  “Destroy the family, you destroy the country. The way to crush the bourgeoisie is to grind them between the millstones of taxation and inflation”. —Vladimir Ilyich Lenin

  det är inte fråga hjärntvätt, utan inplantering av falska data.
  Barn har knappt något att tvätta i sammanhanget.

 • När skall folket vakna, den djupa staten berövar våra barn och barnbarn och förstör deras liv
  Är det inte dags och sätta stopp, tycker vi är skyldiga våra barn detta.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *