Sarah Ransome säger att hon har en inspelning av en Jeffrey Epstein-klient som våldtar en flicka

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 6 januari 2024
- NewsVoice redaktion
Sarah Ransome
Sarah Ransome.

Sarah Ransome utnyttjades som sexslav på Jeffrey Epsteins karibiska ö Little Saint James. Hon säger att hon våldtogs upp till tre gånger om dagen av välkända politiker, affärsmän och kändisar. Allt spelades in på video och Ransome hävdar att hon har åtminstone en av dessa inspelningar.

Fox News, Sky News och Law & Crime Network har intervjuat Ransome. NewsVoice publicerar några klipp från Fox och Sky.

En internationell ring för sexhandel

Sarah Ransome säger att hon träffade Epstein när hon var en 22-årig blivande modell som försökte slå igenom i New York, men som många andra flickor som hade att göra med Jeffrey Epstein slutade det med att hon blev våldtagen på Epstein Island.

Epstein beskrevs som en sadistisk man som njöt av att skada flickorna.

“Ju mer han såg dig bli skadad, desto mer njöt han av det” – Ransome

Ransome trädde fram 2016, och 2022 fick hon tillfredsställelsen att konfrontera Ghislaine Maxwell, Epsteins handläggare eller assistent, i domstol. Maxwell dömdes till 20 års fängelse för anstiftan till sexhandel.

“Jag är besviken över att hon inte har tagit något ansvar för vad hon har gjort mot mig och hundratals eller tusentals andra”

Sarah Ransome säger att detta var en internationell sexhandelsring som sträckte sig över hela världen. Hon beskrev ön som en bordell med massor av tonårsflickor; förmodligen våldtogs mer än tusen flickor där, tror hon.

“Jag har tillbringat de senaste 17 åren i mitt eget fängelse för vad hon, Jeffrey och alla medkonspiratörerna gjorde mot mig. Jag våldtogs upprepade gånger. Ibland våldtogs jag tre gånger om dagen. Och jag var inte den enda flickan på den där ön” – Ransome

NewsVoice (2019): Jeffrey Epstein kan ha ofredat över 1000 kvinnor – Vissa 12 år gamla

Sarah Ransome: “Gillian måste dö i fängelset”

Ghislaine Maxwell fick i uppgift att ha tillräckligt med flickor för att hålla jämna steg, inte bara med Epsteins klienter utan också med Epsteins egen sexuella aptit på minderåriga flickor så unga som 14 år.

“Det var en ständig ström av flickor som våldtogs om och om och om igen. Och, ja, Gillian måste dö i fängelset”

“Jag var tio år gammal när Liz Stein utsattes för människohandel. Jag var 10 år. Det är så länge sexhandelsringen har pågått” – Ransome

Ransom bekräftade att Epstein sparade videoband med högprofilerade män som våldtog minderåriga flickor medan de själva blev våldtagna.

Ransom säger att hon fick tag på en av dessa videor, säkerhetskopierade den på USB-minnen och skickade dem till olika platser i Europa eftersom hon var rädd att någon från Epsteins inre krets fortfarande kunde få tag på henne.

Ransome reflekterar över fruktansvärda övergrepp och Ghislaine Maxwells dom i en intervju för Law & Crime Network:

Källor och relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq