Putin Responds With Humor to Joe Biden’s Statement that Putin needs to be Put Down

publicerad 19 oktober 2023
Putin i Peking, Okt 2023
Putin in Beijing, Okt 2023.

During his visit to Beijing for the Belt and Road” Forum, Russian President Vladimir Putin answered questions from Russian journalist Pavel Zarubin about the statement of US President Joe Biden, who stressed that Putin needed to be “put down”, where he “cannot cause the kind of trouble he’s causing”.

Subtitles by Michael Rossi

NewsVoice.se is an Independent News and Debate Channel
Follow NewsVoice on Youtube

Watch the clip with Putin and Biden on Youtube

Sources


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Bidenski pratar sanning, Putin är ett problem för världserövrarna. Putin har självrespekt och kurage, som fattas till 99 % hos väst politiker.

  • I väst jämförs Putin med Hitler, men likheterna mellan dem är inte korrekt jämförda i nåt avseende!

    Här är några verkliga exempel på likheter mellan Putin och Hitler, enligt mig:

    1. Både Putin och Hitler har omfattat en nationalsocialistisk ideologi.

    2. Putin har likt Hitler gjort uppror mot det monetära systemet.

    3. På samma sätt som Rothschilds bankirerna förklarade krig mot Hitler och Tyskland, har deras avkomna gjort detsamma gentemot Putin och “likasinnade” länder.

    I väst har nationalsocialismen blivit så starkt förknippad med nazismen att de flesta ungdomar knappt vet vad dess verkliga innebörd är.

    Om Hitlers ekonomiska system lyckades stimulera ekonomin och kraftigt minska arbetslösheten från 7 miljoner till 1 miljon på bara två år, då borde andra länder ha förmågan att uppnå liknande framsteg.

    Och det är vad de flesta länder i Asien, Mellanöstern, Afrika och Sydamerika valt att göra, nämligen:

    “En modernare version av nationalsocialismen och internationellt utvecklingssamarbete” som av Imperialismen och dess bankirer måste nu bekämpas till varje pris och sista bloddroppen!

    Och ifall ni missat!
    https://newsvoice.se/2023/10/alexander-dugin/#comment-525282

    • Hatet mot Putin tog sin början på allvar när han såg till att avregistrera en skum bank i Ryssland som, likt Swedbank i Sverige, sysslade med en massa pengatvätt och tveksamma transaktioner blandat med ren kriminalitet som dessutom blåste bankkunderna. Detta steg av Putin kunde absolut inte tolereras av den internationella bankmaffian som efter det skapade drevet i MSM-media. Och givetvis är det farligt för bankmaffian med politiker som agerar mot deras skurkverksamhet. Märk väl att t o m det strikt neutrala Schweiz (där BIS sitter) har lämnat sin neutralitet och stödjer sanktioner mot Ryssland. Finns alltså en orsak bakom till Schweiz agerande…

      • Just det! Då är de positiva likheterna ännu fler! 🙂

        Uppgifter från ChatGPT:

        Banken heter “Menatep” och stängdes 1998.
        År 2003 konfiskerades bankägarens(Mikhail Khodorkovsky) somliga tillgångar, vilket också blev början på Putins stora kampanj för att minska oligarkernas och västerländska institutioners makt i Ryssland.

        • Reza.

          Hur var det med Yukos, där fd. ägaren fängslades för “skattebrott/vanligt påhitt” för länge sedan, och att han(rikaste då) var putinkritiker därav bolaget blev konfiskerat?
          Har inte hört ett knyst på många år om detta?
          Men minnet kan svikta lite, vem vet hur det gått till?

          https://www.svd.se/a/85db284e-7647-38d1-a31a-9f10d36c61fb/michail-chodorkovskij-har-accepterat-sitt-ode-inte-smartsamt-for-mig-att-skiljas-fran-min-egendom

          https://www.affarsvarlden.se/artikel/yukos-tidigare-agare-far-miljardskadestand-6772370

          https://svenska.yle.fi/a/7-102267

          • Roger,
            Jag har personligen inte följt men här är svaret från ChatGPT:

            Mikhail Khodorkovsky har genomgått betydande förändringar sedan hans gripande år 2003 och fängslandet som följde. Efter att han fängslades och hans företag, Yukos, konfiskerades, spenderade Khodorkovsky över tio år i fängelse i Ryssland. Under sin tid i fängelse blev han känd som en politisk fånge och en symbol för förföljelsen av politiska motståndare till Kreml.

            Hans fängslande var föremål för internationell kritik, och flera människorättsorganisationer och regeringar, inklusive västländerna, krävde hans frigivning. Han släpptes från fängelse i december 2013 som en del av en amnesti och begav sig till Tyskland.

            Efter sin frigivning bosatte sig Khodorkovsky i Schweiz och har fortsatt att vara en kritiker av Vladimir Putin och Rysslands politik.

            Han är engagerad i politisk aktivism och stödjer oppositionen i Ryssland samt försöker öka medvetenheten om de politiska frågorna i landet internationellt. Khodorkovsky har grundat och är involverad i flera organisationer som arbetar för demokrati och mänskliga rättigheter i Ryssland.

            Han är en inflytelserik röst inom den ryska oppositionen och fortsätter att vara en viktig figur i den politiska debatten om Ryssland.

            “PS: ChatGPT är nu mer politiskt korrekt och censurerad, så svaren om politik, covid, genusideologi, Israel och liknande ämnen bör tas med en nypa salt! Det är fortfarande möjligt att kringgå ChatGPT:s censurfilter, har jag inte gjort det i det här fallet!”

  • Ärligt talat, det är mer än skamligt hur BIDEN administrationen utnyttjar hans svaga mentala tillstånd.
    Nästan helt klass med hur miljöterroristerna utnyttja stackars ”KlimatGreta”

  • Jämför man Putins lite eftertänksamma svar med Bidéns klart förprogrammerade talepunkter så framstår ju Putin som en intellektuell gigant jämfört med denna dementa marionettdocka.

    Jag är absolut ingen Putinkramare men vid en jämförelse som denna blir det en walkover seger för Putin. Han förnedrar Bidén på ett ganska sofistikerat sätt.

      • Såg ett inslag av Putin där han i närmare två timmar svarade på frågor från journalister om allt möjligt, rabblade siffror och statistik utantill, kommenterade utrikespolitik där han kom ihåg namnen på alla personer och platser i olika länder, svarade på tyska och engelska där det behövdes m m. Biden kan ju inte ens läsa några meningar från en TV-prompter utan att misslyckas. Biden behöver inte ens förnedras det fixar han själv med sina korkade utspel och den stora frågan är varför han inte skickas till hemmet för senila? Sanningen är väl att regimen i USA är livrädda för att släppa fram Kamala Harris som måste betraktas som en total galning som borde spärras in. Så folket kring Biden visste vad de gjorde när de såg till att en figur sam Harris blev vicepresident vilket gjort ett byte på presidentposten otänkbar.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *