5 KOMMENTARER

 1. Fan ta den som mot förmodan bestämmer något dylikt. Jag kan knappt tro det är sant. Det liknar lite Frankensteins monster, menar samma galenskap men ett sjumilakliv värre. Ingen gör några försök av den arten utan att ha en backup, en plan att backa och göra det ogjort. Hur skall det gå till?

 2. På 70-talet var man så övertygad om en kommande istid.
  Bland de radikalare sakerna man ville göra då var att täcka Arktis med sot för att smälta istäcket..
  http://georgewashington2.blogspot.com/2009/12/scientists-considered-pouring-soot-over.html

  Varför ska människorna hela tiden försöka leka gud och försöka manipulera väder och vind (bland mycket annat)?
  Jorden har klarat sig genom en hel del under dess existens på nästan 4,5 miljarder år. Och det utan männsklig inblandning..
  Som George Carlin sa, så kommer jorden överleva även oss människor och vi kommer på sin höjd tillskrivas som att ha varit en ”surface nuisance”
  http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw&list=FLfzqgytx4KPeUviWRtkM8FQ&index=40&feature=plpp_video

 3. Till Peter Petterssson

  Hej,
  Ditt inlägg är tandlöst eftersom du inte ens berör det allra viktigaste – nämligen att dessa vettvillingar till ”forskare” har för avsikt att spruta ut upp till 20 miljoner ton aluminium i atmosfären. Plus barium! Båda ämnena är livsfarliga för oss människor och dessutom farliga miljögifter.

  I USA håller är allt flera forskare övertygade om att uppvärmningen av jorden är försumbar. Al Gore´s bluff om klimatkatastrof har blivit avslöjad. Likaså hans sagoberättelser att koldioxiden skulle vara det stora problemet. Så Al Gore´s trovärdighet har rasat ner till nära noll. Det här är BIG NEWS! Ändå nämner du inget om det – inte med ett enda ord.
  Vg. läs på innan du lägger upp nästa inlägg!

  Hälsningar
  Lars

 4. Har ringt & mejlat dn, svd, expressen, aftonbladet, göteborgsposten, sydsvenskan, norrbottenskuriren, ö-viks allehand, östersundskuritren, tv4, svts rapport & aktuellt … INGEN ”visste nåt” om chemtrails!

  Tystnaden ekar! Aldrig har Tystnaden talat så tydligt om dödligt hot – under pålagt lock!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here