NewsVoice-artikeln som sänktes av botnet handlar om UK:s övergrepp i Irak

publicerad 14 februari 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Skakade och chockade civila under Irakkriget. Fotograf okänd

WARZONE. NewsVoice skrev idag om den överbelastningsattack som genomfördes natten till torsdagen. Botnet-attacken riktades mot en enda punkt, en artikel rubricerad “Brittiska soldater fick grön signal att mörda misstänkta civila”. 

Brittiska soldater fick grön signal att mörda misstänkta civila – NewsVoice.se
Brittiska soldater fick grön signal att mörda misstänkta civila – NewsVoice.se

Natten mellan onsdag och torsdag gick hela NewsVoice ner under en knapp timme. Vår tekniker meddelar att arbetsminnet togs slut beroende på en: “överbelastningsattack som förbrukade vår servers fullständiga kapacitet under en tid”. Attacken riktades mot en enskild artikels ID-nummer, vilken fick 10,000-tals artificiella förfrågningar. Resultatet blev att hela sajten gick ner.


Nu vet vi vilken artikel det var och frågan är fri om det var en tillfällighet att artikeln handlar om brittiska truppers våldsamma övergrepp mot civilbefolkningen i Irak och Afghanistan.


Graverande uppgifter om Storbritanniens övergrepp

Artikeln handlar om en utredning utförd av Middle East Eye. Brittiska soldater uppger i intervjuer att dessa fick order om att skjuta skarpt mot civilpersoner i Irak och Afghanistan om de ansåg att dessa uppvisade ett misstänkt beteende. Det kunde räcka med att en civilperson bar på en spade eller pratade i en mobiltelefon. Man valde att tolka dessa beteenden som misstänka förberedelser av en potentiell terroraktion.

En person som talar i en mobiltelefon kan vara en informatör. En person som bär på en spade vid vägen kan vara i färd med att gräva ner en “road side bomb“.

Text: Torbjörn Sassersson

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Todavía no habéis comenzado a apreciar la profundidad real de nuestra culpa. [Nosotros los JUDÍOS] Somos intrusos. Somos perturbadores. Estamos para subvertir. Hemos tomado vuestro mundo natural, vuestras ideas, vuestro destino, y hemos jugado con él para crear el caos. HEMOS ESTADO EN EL ORIGEN NO SÓLO DE LA ÚLTIMA GRAN GUERRA SINO DETRÁS DE PRÁCTICAMENTE TODAS ELLAS, no sólo de la RUSA, sino DE CADA GRAN REVOLUCIÓN DE VUESTRA HISTORIA. Hemos creado discordia y confusión y frustración en vuestra vida personal y pública. Aun lo estamos haciendo. Nadie puede decir por cuanto tiempo aun seguiremos haciéndolo.” (THE CENTURY MAGAZINE, JANUARY 1928, Vol. 115, No. 3, pp. 346-350.)

 • Brittiska Etablissemanget är patetiska hycklare som 1891 bestämde sig, via sina Secret Societies och med hjälp av Rothschild’s sionister, att ta över Världsherraväldet. Att solen inte gick ned över brittiskt ägt territorium någonstans på klotet vid denna tid, det brittiska Imperiets zenit, var inte tillräckligt. Mycket vill ha mer och på kontinenten växer det nybildade Tyska Rikets ekonomiska ambitioner så det knakar, inte minst mot Levanten, där tysk industri vinner framgångar med att få bygga järnvägen från Konstantinopel till Bagdad och även mot Mecka (kom dock bara till Medina).
  Britterna fick då spader och med Frankrike och Ryssland inringade den nybildade Entente Cordiale, Tyska Kejsardömet och Dubbelmonarkin, fixade fram ett europeiskt storkrig och lät då Lawrence of Arabia spränga Bagdadbanan, samt tog efter VKI hand om Irak (som även gas-bombades när dom gjorde motvärn). 2003 var det dags igen för Tony B’liar, att tillsammans med The Coalition of The Willing, att ånyo kasta sig över Irak på ett sätt, som enligt högste kronjuristen skulle kunna rendera lille Tony, att bli upphängd i kort snara, p s s tyskar blev det i Nürnberg 1946.
  Det var säkert ingen tillfällighet att britterna kom att basera sig i Basra, slutpunkt för fortsättningen av järnvägen från Bagdad, som aldrig nådde havet men som britterna själva byggt färdigt under mellankrigstiden. Brittiska övergrepp i Irak, har således en lång historia!

  • Ett tungt vägande motiv för Britternas Israelism och zionism var att förhindra att judar kunde samarbeta med nationerna på kontinenten och att finanscentrum flyttade dit. Det hade varit oundvikligt om inte Britterna lyckats spela ut dessa parter mot varandra.

   Rothschilds har kunnat växa sig starka därför att dom ses som en tillgång för oligarkin.

   Eftersom Britterna ägnade sig åt den nämnda splittringstaktiken under lång tid föreföll det som om det fanns en spontan antijudisk stämning inom Britternas rivaler. Vad hade hänt om kontinenten inkl Tyskland lämnats i fred under 1800-talet istf att hemsökas av uppror organiserat från London? Troligen hade ekonomin blomstrat och finansvärlden skulle inte haft ngt val om dom ville ha del av framgångarna. Kontinenten hade blivit dominant precis som Britterna fruktade. Britternas roll som splittrare är känd, men att även judarna var ett av föremålen för den taktiken har gått majoriteten förbi.

 • En redaktör med storhetsvansinne… snacka om att överdriva sin nätblaskas betydelse.

  Inte mycket har ändrats i huvudet sedan den där ”handgranaten” (som visade sig vara en vanlig granat) uppe i Vasastan vilken redaktören inbillade sig vara riktad mot honom.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *