Julian Assange och T*mmy R*bins*n sitter i samma fängelse

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 juli 2019
- NewsVoice redaktion
Avi Yemini. Foto: TRnews

Avi Yemini som är kollega med T*mmy R*bins*n rapporterar att Julian Assange och R*bins*n har kontakt med varandra på Belmarsh Jail i England där de båda placerats. Båda är fängslade bla på grund av domstolstrots.

Läs mer: Varning: Nämn inte namnet T*mmy R*bins*n på Facebook – Du kan bli avstängd

T*mmy R*bins*n som är mycket kritisk till en islamfiering av Storbritannien, precis som miljontals brittiska Brexit-medborgare, utsattes för övergrepp och mordhot under sin föregående fängelsevistelse.

“I fängelset placerades han i isoleringscell med fönstren i marknivå nära fängelsets moské. Han tappade 18 kilo i vikt på grund av en svältkost och han kunde inte vädra under de heta sommardagarna eftersom fångar kastade in avföring och spottade på honom genom fönstren.” –  NewsVoice

Därför befarar många att han inte överlever en förnyad period i ett fängelse dominerat av extremistiska muslimer, men Avi Yemini säger att förhållandena för R*bins*n verkar vara betydligt säkrare. Under den tidigare fängelsevistelsen vågade R*bins*n inte äta av maten som beretts av interner. Hans tallrik bar till och med hans namn. R*bins*n befarade att någon skulle försöka förgifta hans mat. Istället levde han på konservburksmat.

På Belmarsh Jail har vakterna koll på att han inte utsätts för övergrepp från andra interner, enligt Yemini. Det finns även andra omständigheter som underlättar för R*bins*n.

På samma fängelse sitter Julian Assange, som riskerar utlämning till USA efter att USA begärt att få honom utlämnad. Assange och R*bins*n har möjlighet att prata med varandra på Belmarsh Jail och de verkar ha ett meningsfullt utbyte av sin gemensamma kontakt, menar Yemini.

Text: NewsVoice | Videokälla: AVi Yemeni för TR News

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Martin Gustavsson! Löfven har på minst fyra bilder poserat med muslimska våldtäktsmän. Ska vi dra en parallell där med Tommy Robinson när han poserar med en stridsvagn? Du vill ju göra det. Eftersom du månar om Palestina så kanske du vet att dom får mellan 800 miljoner och 1 miljard av Sverige varje år. Och dom pengarna använder Palestina till att betala mördare med. Varje palestinier som dödar en israel får en försörjning livet ut. Betald av svenska staten. Det här är utanför ämnesrubriken men du tog upp Palestina.

  • Deras intresse tycks skilja sig åt på en viktig punkt. TR tycks gilla sionismen. Poserar ex. med Israeliska stridsvagnar, som rensar etniskt i Palestina och stjäl land, enl. FN, medan JA exponerat den maffia som ligger bakom krigsförbrytelserna. Det är en mordisk maffia, så JA kanske inte ska lita för mycket på TR.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *