Julian Assange och T*mmy R*bins*n sitter i samma fängelse

5

Avi Yemini som är kollega med T*mmy R*bins*n rapporterar att Julian Assange och R*bins*n har kontakt med varandra på Belmarsh Jail i England där de båda placerats. Båda är fängslade bla på grund av domstolstrots.

Läs mer: Varning: Nämn inte namnet T*mmy R*bins*n på Facebook – Du kan bli avstängd

T*mmy R*bins*n som är mycket kritisk till en islamfiering av Storbritannien, precis som miljontals brittiska Brexit-medborgare, utsattes för övergrepp och mordhot under sin föregående fängelsevistelse.

“I fängelset placerades han i isoleringscell med fönstren i marknivå nära fängelsets moské. Han tappade 18 kilo i vikt på grund av en svältkost och han kunde inte vädra under de heta sommardagarna eftersom fångar kastade in avföring och spottade på honom genom fönstren.” –  NewsVoice

Därför befarar många att han inte överlever en förnyad period i ett fängelse dominerat av extremistiska muslimer, men Avi Yemini säger att förhållandena för R*bins*n verkar vara betydligt säkrare. Under den tidigare fängelsevistelsen vågade R*bins*n inte äta av maten som beretts av interner. Hans tallrik bar till och med hans namn. R*bins*n befarade att någon skulle försöka förgifta hans mat. Istället levde han på konservburksmat.

På Belmarsh Jail har vakterna koll på att han inte utsätts för övergrepp från andra interner, enligt Yemini. Det finns även andra omständigheter som underlättar för R*bins*n.

På samma fängelse sitter Julian Assange, som riskerar utlämning till USA efter att USA begärt att få honom utlämnad. Assange och R*bins*n har möjlighet att prata med varandra på Belmarsh Jail och de verkar ha ett meningsfullt utbyte av sin gemensamma kontakt, menar Yemini.

Text: NewsVoice | Videokälla: AVi Yemeni för TR News

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
28 juli 2019 kl 13:16

Argumentationsfel Persson. Du pucklar på en halmgubbe som du själv har byggt upp. Man behöver inte finansiera några religiösa idioter alls, varken palestinska religiöst lallande terrorister, eller israeliska religiöst lallande krigsförbrytare.

Bo Persson
Bo Persson
Gäst
28 juli 2019 kl 00:36

Martin Gustavsson! Löfven har på minst fyra bilder poserat med muslimska våldtäktsmän. Ska vi dra en parallell där med Tommy Robinson när han poserar med en stridsvagn? Du vill ju göra det. Eftersom du månar om Palestina så kanske du vet att dom får mellan 800 miljoner och 1 miljard av Sverige varje år. Och dom pengarna använder Palestina till att betala mördare med. Varje palestinier som dödar en israel får en försörjning livet ut. Betald av svenska staten. Det här är utanför ämnesrubriken men du tog upp Palestina.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
27 juli 2019 kl 14:21

Deras intresse tycks skilja sig åt på en viktig punkt. TR tycks gilla sionismen. Poserar ex. med Israeliska stridsvagnar, som rensar etniskt i Palestina och stjäl land, enl. FN, medan JA exponerat den maffia som ligger bakom krigsförbrytelserna. Det är en mordisk maffia, så JA kanske inte ska lita för mycket på TR.

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
27 juli 2019 kl 15:33

Jag har också poserat på foton med militärgrejer och jag kan säga att det är en grabbig grej och betyder inte att man kan tolka fotona politiskt. Du minns väl den kvinnliga KD-politikern som nyligen satt på ett militärfordon i Israel? Det blev ett jäkla hallabaloo i medierna för ingenting. En del trodde tom att hon råkade “outa” att hon skulle vara sionist. Det är så här som rykten sprids i massmedierna och i de sociala medierna, allt baserat på ett foto taget i något privat sammanhang.

Expressen: Busch Thor kritiseras för semesterbilderna
https://www.expressen.se/nyheter/busch-thor-kritiseras-for-semesterbilderna/

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
28 juli 2019 kl 13:11

Tja. han skulle ju kunna göra som ex. Noam Chomsky då, d.v.s. fördömma Israels landstöld och etniska rensning, men istället gör han så här:
http://www.renegadetribune.com/tommy-robinson-proud-zionist-shill/