Tommy Robinsons sista ord? Snart är det kanske din tur…

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 juli 2019
- Torbjörn Sassersson red.
Foto: TR.news

DEBATT. Medborgarjournalisten Tommy Robinson riskerar att mördas av “politiskt korrekta interner” i det fängelse där han placerats av brittiska myndigheter. Samtidigt riskerar de som nämner hans namn eller länkar till hans nätplatser i sociala medier att bannas upp till 30 dagar. Robinson ska elimineras och glömmas, enligt kulturetablissemanget och brittiskt rättsväsende.

NewsVoice och många andra oberoende medier och debattörer följer fallet Robinson eftersom hans öde kommer att ha en prejudiserande konsekvens för alla som uttrycker “felaktiga” åsikter. Det som händer Robinson kan hända dig i framtiden. Du måste passa in i samtidens narrativ.

Fallet Tommy Robinson bär många likheter med fallen Chelsea Manning och Julian Assange, alla fängslade av utvecklade länder som skryter om att de har yttrande- och  pressfrihet. Den gemensamma nämnaren är att dessa tre individer står upp för åsikts- och pressfrihet. Manning och Assange avslöjade krigsbrott och politisk korruption. Robinson är kritisk till migrationspolitiken och islamifieringen av Storbritannien.

Trots att Robinson har vänner som är muslimer och trots att han intervjuat en frispråkig imam, som själv är kritisk till extremismen inom Islam (eftersom extremismen förstör ryktet för fredliga muslimer), har Robinson hängts ut som Englands svarta får, ett får vars rykte slaktats av de stora konformativa medierna i flera länder.

Nu befarar Robinson och andra bedömare att han även riskerar att “slaktas” på det fängelse han placerats eftersom anstaltens inre miljö styrs av en majoritet av islamska extremister.

Videon ovan kan vara det sista vi ser av Robinson. De personer som hånar eller sprider falska rykten om Robinson förstår inte betydelsen av det som är i görningen, men det är vanligt i vår tid, människor har förlorat förmågan att uppfatta antågande faror. Istället väljer alltför många att ansluta sig till mobben och vissa av dem till och med njuter av att se straffen utdelas, precis som på medeltiden när dömda avrättades på offentliga platser, som om det vore underhållning.

Du som njuter av att se Robinson falla som människa och fri röst bör ta dig en funderare på vad du medverkar till.

TR.news skriver idag:

“As always, the fight will continue, and for those of you who have supported and contributed to this fight, we are all forever grateful as this can only continue with your help and support.”.

“We can tell you that the support shown to Tommy’s family at this extremely difficult time has been extremely heartsome, so from Tommy and all of us here at TR.News we say a huge thank you for this.” – TR.news

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Fenomenet Tommy Robinson klarade fängelsevistelsen, men det är otillåtet att skriva namnet Tommy Robinson på Facebook. Bannandet sker inte varje gång för alla, men det sker utifrån Facebooks algoritmer.

  Kulturkriget kommenterar:

 • Per, du brukar ju normalt inte hysa NMR uppfattningar. Har du varit på morotskaka nu igen?
  Jag bara skojade Per.

  • Morötter har bra effekter mot mycket, bla så förbättras mörkerseendet.

   Kan ju vara bra för dig att komma ut ur mörkret i garderoben och se verkligheten för vad den är så att du slipper sitta i anonymitetens ständiga mörker och mässa om vad andra tycker.

 • Jaha, vart är Sverige på väg? Ett makthavande parti som vet att dom förlorar sin nya valboskap, bl.a ett flertal invandrare, om en spärrarna på deras PK-direktiv släpps så att dagspressen blir frispråkigare om vad som pågår, så att politiska krafttag kan tas.
  Läste just Tysk statistik om invandrare och brott, medeltal alltså.
  Refugees and immigrants – who represent only two percent of Germany’s population – commit 8.5 percent of the country’s crime.
  (Crime frequency per person compared to all: (CFC): 4 x )
  They also commit 14.3 percent of all fatal crimes (CFC: 7 x )
  12.2 percent of all sexual offences (CFC: 6 x )
  and 9.7 percent of non-fatal assaults. (CFC: 5 x )

  Vad är motsvarande Svenska siffror?
  Har sådana siffror publicerats?

 • Vet inte hur Elvis la sej i politiken men vet att John Lennon, Bob Marley och några andra artister gjorde det….

  • Förvisso men det vore ju synd och skam om killen skulle bli mördad under sin fängelsevistelse.

   Vad säger ni då alla stollar som hävdar att han är “kontrollerad opposition”??

 • Tyvärr, Harriet, ingendera är ngt annat än kontrollerad opposition. TR är den brittiska underrättelsetjänsten eller polisens agent med starka Israelsympatier. Och hans agerande som han straffades för handlade INTE ALLS om free speech som de flesta har blivit itutade utan om brott mot den temporära tystnadsplikt som råder i jurysammanhang för att dom ska slippa förnya juryn för flera delmål. TR hade redan fått en varning för det brottet tidigare och var fullt medveten om att det var straffbart men gjorde det igen. Han ville bli fälld av en idiotisk och onödig anledning vilket inte gagnar den kamp som han falskeligen påstår sig utkämpa. Och detta utnyttjade han för att dra in pengar åt sig själv men inte till dom offer som han låtsas företräda. Han har erkänt och är straffad för bedrägerier gällande huslån. Bland andra som var inblandade har även bla Deborah Rothschild erkänt skyldig i samma brottshärva. Vem Deborah nu är. TR hävdar att alla riktiga britter bör vara zionister. Men det är inte hans åsikter som är det avgörande utan att han är en fake opposition som vill sabba för de äkta nationalisterna. Detta anser de mer observanta bland de senare.

  • Peter G., dina repliker är ibland som tonen av en synthesizer…

   Refrängen: kontrollerad opposition / kontrollerad av CIA.

   “Sjung, I skorrande strängar…”

  • Du har fel Peter Grafström ! TR har säkert haft och har åsikter om ditt och datt som vilka människor som helst. Men anledningen till hans engagemang som är orsaken till att han fängslas är annat. Blanda inte in zionism och annat som inte har med saken att göra .Du håller på med ren konspiration. TR är frispråkig
   och har säkert kort stubin och när han började rota i dessa massvåldtäkter som medborgarjournalist som Pakistanska muslimer gjort i Rotherham, Rochdale ,Bristol m.m som innan dess tystats ned av media kan jag förstå att en engagerad medborgarjournalist med moral och litet humankapital blir förbannad. Här var det många tusen barn och flickor mellan 9-18 år som hölls fångna av dessa män och våldtogs. Det var flera hundra våldtäktsmän sammanlagt. Och dessa skyddades av media och även höga domare i rättsväsendet. Jag har läst fruktansvärda historier om dessa övergrepp mellan 2005 – 2015. Några barn var fångna under alla dessa år och våldtogs ständigt.

   • Frispråkig? Han har låtit sig fotograferas beväpnad poserande på en Israelisk stridsvagn på de ockuperade Golanhöjderna. Detta var för mig inget självklart bevis mot honom. Det kunde ist ha varit ett smart taktiskt drag för att inte få de judiska krersarna i Storbritannien emot sig. Men hans övriga uppträdande visar att han agerar mot sitt eget intresse om det vore en riktig opposition.
    Dom länkar jag gav högre upp bör du läsa för att veta hur nationalister som först stödde honom kom att ändra uppfattning när dom tog del av fakta.
    Konspirationsteori är en förlegad invändning. Britterna har konspirerat oavbrutet sen 1500-talet. Även Sverige under KarlXII drabbades av deras förrädiska dubbelspel.
    Och lägg märke till att Trump inte kritiserar britterna trots att det var dom som i högsta grad låg bakom kampanjen mot honom. Varför Trumps tystnad? Jo därför att britterna också låg bakom den kampanj som förde honom till makten med en annan gren av deras etablissemang! Kanhända var det Usas djupa stat som i sin tur låg bakom anlitandet av britterna. Men i vilket fall så konspirerades det av bara den!

    • Jag tycker det blir tendentiöst att ta som exempel på att en person låtit sig fotograferas i något särskilt sammanhang. Ibland är ett foto bara ett foto utan politisk eller taktisk innebörd.

     Jag har tex valt att lägga ut många artiklar från Gatestoneinstitutet, men det betyder inte att jag är sionist. Jag har valt dessa artiklar för att de i mina ögon innehåller korrekta underrättelser om olika situationer.

     Gatestoneinstitutet har självklart ett intresse att att lyfta fram just dessa problem, men det är ju själva poängen med institutet. Sedan är det naturligtvis bra för NewsVoice att visa ett judiskt perspektiv. På samma sätt är jag öppen för att publicera fler islamska perspektiv så att de som läser NewsVoice inte mestadels får islamkritiska artiklar att läsa.

 • Det är dags att reagera!

  Tommy Robinson är en av dem…

  Vi behöver aven förenas i ett engagemang för att förhindra att det justitiemord är förestående på David Noakes och det som redan ägt rum när det gäller våra svenskar Susanne Johansson och Erik Enby – och deras metoder att bota svåra sjukdomar måste bli tillgängliga för alla!

  Dikten av Martin Niemöller:

  First they came for the socialists, and I did not speak out—
  Because I was not a socialist.

  Then they came for the trade unionists, and I did not speak out—
  Because I was not a trade unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out—
  Because I was not a Jew.

  Then they came for me—and there was no one left to speak for me.

 • http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=191603
  Flashback: Interviews with Whistle Blower Ronald Bernard Provides Insight into Epstein Affair
  Winter Watch – July 10, 2019

  Snart är det kanske din tur…. Ja, då kan det vara bra att vara förberedd. Så lyssna på Ronald Bernard, den nederländske bankmannen och frimuraren/illuminati mannen, som har gått viral med 20 miljoner tillslag. Här framgår hur bankmaffian går tillväga, med BIS i toppen. Består av fem delar, rätt lång alltså. Epstein är en liten del, men detta är nog så djupt ned i skiten man kan få komma.

 • Peter Grafström har i många avseenden hyggligt underbyggda synpunkter men i frågan om TR har han definitivt fel, det absolut inget som styrker att TR “kontrollerad opposition” och står på Israels sida.

  Det är bara NMR-smörja och påstå nåt sånt!!

  Till Ann-Mari Hjorth kan jag bara säga att USA och UK på inget sätt är värre än Sverige, här existerar absolut ingen rättssäkerhet då hela den rättsvårdande apparaten är en socialistiskt styrd poteminkuliss.

  Vad man i UK inte fattar är att motståndet bara växer snabbare ju mer man förföljer TR och andra dissidenter.

  • Sätt dig in i vad bättre informerade britter skriver
   https://www.justicewatch.co.uk/p-margin-bottom-0-21cm-tommy-robinson-controlled-opposition-stages-fake-protests By david holmes•30 Sep, 2018
   Nedan förklarar en nationalist att TRs zionism är inte skälet att man ska låta bli att stödja honom utan att han avsiktligt beter sig självdestruktivt och därför bara drar ner rörelsen för dom seriösa. Han beter sig helt i onödan så att det inte går att vinna säger denne nationalist och redogör klart för varför.
   https://web.archive.org/web/20180601202322/https://www.counter-currents.com/2018/05/the-truth-about-tommy-robinson/
   By Huntley Haverstock (antagligen pseudonym efter en gammal Hitchcock-film) 20180601
   Tänk på att Newsvoice tvingas att anpassa sig neråt till er om dom ska kunna tjäna sitt goda syfte. Så det är upp till Newsvoice användare att hjälpa den förträfflige Sasserson att höja kvaliteten ist för att bara hugga på allt som imperiet agnar.

   • Jag tror du är helt ute och cyklar Grafström. Det är enkelt att författa en artikel med rubriken “The truth about Tommy Robinson”, lika enkelt som det var för VoF att skriva artikeln “Sanningen om NewsVoice” och sedan toklänka till den år efter år.

    Med logiken i ditt resonemang kan man hävda att du undergräver den folkliga rörelse som går emot globalism och maktutövning, vilket skulle göra dig till globalist.

    NewsVoice tvingas inte att anpassa något “neråt” och vi hugger inte på enkla beten.

    • Jag förstår att du inte har tid att kolla alla länkar som vi kommer med. Det är därför jag skriver att du är beroende av oss. Om du skulle göra som jag skulle du få dina följare emot dig även om du hade bättre på fötter. Men ‘Haverstock’ förklarar sin position mkt tydligt. Tidigare resonerade han som ni: ‘varför bekämpar dom en som iaf gör något?’ men med sin kloka analys insåg han att TR helt i onödan bröt mot ett juridiskt regelverk om att hålla tyst utåt tills juryn inte behövs mer. Det är därför TR straffas inte pga yttrandefrihet som TR vill att vi ska tro. TR sabbar för seriösa nationalister därför att han är elitkontrollerad oppsition. Att han är zionist kunde ha varit ett smart taktiskt drag eller en ärligt känt hållning och det är inte det Haverstock kritiserar.

   • “Tänk på att Newsvoice tvingas att anpassa sig neråt till er om dom ska kunna tjäna sitt goda syfte.”

    Du förnekar dig inte, Peter…

    När jag var yngre – och fortfarande när tillfälle ges – älskade jag att spela kort.

    Det fanns ett kommando: bekänn färg!

    Intressant…

   • Tack Peter! Det var intressant läsning. Om denna text stämmer så arbetar TR i själva verket för de muslimska pedofilerna som kan bli friade p.g.a. TR:s beteende och Storbritanniens lagar. Man kan fråga sig vad han får för betalning för detta och av vem? Kanske blir han firad av pdofilerna i fängelset, inte alls mördad. Det tål att fundera på med eftertanke!

   • …men så erkänner TR sitt inledande lagbrott, men menar sedan att han följer lagen, men att myndigheterna är så rädda för den sanning han förmedlar att de stänger ner honom p.g.a. detta. likväl laddade jag ner videon via Youtube, således är han alls inte så censurerad som han vill påskina att han är. Motsägelsefullt.

  • “Vad man i UK inte fattar är att motståndet bara växer snabbare ju mer man förföljer…”
   — Åjo, man fattar, och bygger medvetet upp spänningar i samhället. Myndigheterna anstränger sig för att begå rättsövergrepp, för att förmå allmänheten att spåra ur i protester. Nästa projekt blir att ta kontroll över protesterna och leda folket in i en polisstat. Det är häpnadsväckande hur hårt etablissemanget måste arbeta för att ‘väcka’ folket mot sig. När allmänheten väl har ‘vaknat’, blir de nog lättare för makten att styra in i en polisstat. Man har skapat ett system av bedrägerier, där folk skall ‘vakna’ från ett lager till nästa, men vara kontrollerade hela tiden.

 • Vart är USA och Storbritannien på väg. Knappast frihetens eller demokratins högborg längre.

 • Människosläktet har verkligen degenererats ordentligt. Många tycker nog att denna historia är fruktansvärd, men alltför många bryr sig inte. Att tiga är att samtycka. Vart är vi på väg?

  • Ja Öistein ! Vart är vi på väg? Där är problemet. Fler skulle ägna sig åt att analysera denna fråga, men dom flesta bryr sig inte eftersom det ännu inte hänt dom något. Igår såg jag ett nyhetsinslag från Holland(börjar bli som Sverige)där det var ett upplopp i en stadsdel för invandrare. Dom kastade tegelstenar och ägg på folk.
   Då säger en äldre herre(70- års åldern)till polisen,ska ni inte ingripa? Dom skadar ju folk. Då griper dom och arresterar denne herre och för bort honom. Samma historia med Tommy Robinson för att han upplyser allmänheten om dessa tusentals våldtäkter på barn och unga flickor i UK. Samma historia med den amerikanske rapparen i Sverige. Dom som startade bråket ska skyddas. Förra året i Tyskland blev en dömd till 6 mån. i fängelse för att ha publicerat en bild på Hitler när han är i samtal med den muslimske stormuftin på 40 -talet. Han kunde visa på samarbetet mellan nazismen och islam. Härom dan blev en kvinna dömd i Sverige för att ha missaktat talibanerna? Hur går det då för Gudrun Schyman som jämförde svenska män med talibaner? Vem missaktar hon då? Får man missakta IS terrorister? När kommer första åtalet för detta? Den vanlige svensken går i sin enfald och har aldrig ställt sig frågan,när kommer dom och fängslar mig? Ganska snart kan jag upplysa honom med. Om inte vi upplysta kloka människor lyckas vända detta fartyg som inte längre någon styr. Domstolarna är numera anarkistiska, korrupta och vänsteraktivistiska institutioner där parallella lagsystem råder. De är nog det enskilt allvarligaste förfallet just nu i myndighetsSverige.

   • Kan bara hålla med. Det har gått så långt i Sverige att folk håller tyst om sin egentliga uppfattning. De är skrämda till tystnad, och i den förlängningen tappar de sin ursprungliga uppfattning = effektiv hjärntvätt utförd av våra korrupta politiker!

    Jfr med Hitlertyskland!

    Oj, där kanske jag blev utrsluten från Facebook. Ingen risk, jag har inget Facebook!

    • Intelligent av dig, Öystein, att du valt att strunta i FB. Även om du är högervriden, trots vetenskapen om jämlikhetens förmåga att sänka mordfrekvens i samhället, så har du i alla fall gjort en insats för allas vår demokrati och yttrandefrihet, anser jag.

     [Diskussion om Facebook-scripts har raderats eftersom det är off topic]

 • I en grym och galen värld där uppenbarligen den politiska eliten har påbörjat ett krig mot frisinnande individer har vi snart nått vägs ände.
  Hur uppenbart kan det bli att vårt politiska system har blivit kidnappat av krafter som inte vill oss väl?!!!

 • Fallet med Robinson i sällskap med Manning och Assange ger mig kalla kårar om hur långt globala makthavare är beredda att gå för att tysta sanningsröster. Vem, vilka står näst på tur?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *