Tommy Robinsons sista ord? Snart är det kanske din tur…

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 juli 2019
- Torbjörn Sassersson
Foto: TR.news

DEBATT. Medborgarjournalisten Tommy Robinson riskerar att mördas av ”politiskt korrekta interner” i det fängelse där han placerats av brittiska myndigheter. Samtidigt riskerar de som nämner hans namn eller länkar till hans nätplatser i sociala medier att bannas upp till 30 dagar. Robinson ska elimineras och glömmas, enligt kulturetablissemanget och brittiskt rättsväsende.

NewsVoice och många andra oberoende medier och debattörer följer fallet Robinson eftersom hans öde kommer att ha en prejudiserande konsekvens för alla som uttrycker ”felaktiga” åsikter. Det som händer Robinson kan hända dig i framtiden. Du måste passa in i samtidens narrativ.

Fallet Tommy Robinson bär många likheter med fallen Chelsea Manning och Julian Assange, alla fängslade av utvecklade länder som skryter om att de har yttrande- och  pressfrihet. Den gemensamma nämnaren är att dessa tre individer står upp för åsikts- och pressfrihet. Manning och Assange avslöjade krigsbrott och politisk korruption. Robinson är kritisk till migrationspolitiken och islamifieringen av Storbritannien.

Trots att Robinson har vänner som är muslimer och trots att han intervjuat en frispråkig imam, som själv är kritisk till extremismen inom Islam (eftersom extremismen förstör ryktet för fredliga muslimer), har Robinson hängts ut som Englands svarta får, ett får vars rykte slaktats av de stora konformativa medierna i flera länder.

Nu befarar Robinson och andra bedömare att han även riskerar att ”slaktas” på det fängelse han placerats eftersom anstaltens inre miljö styrs av en majoritet av islamska extremister.

Videon ovan kan vara det sista vi ser av Robinson. De personer som hånar eller sprider falska rykten om Robinson förstår inte betydelsen av det som är i görningen, men det är vanligt i vår tid, människor har förlorat förmågan att uppfatta antågande faror. Istället väljer alltför många att ansluta sig till mobben och vissa av dem till och med njuter av att se straffen utdelas, precis som på medeltiden när dömda avrättades på offentliga platser, som om det vore underhållning.

Du som njuter av att se Robinson falla som människa och fri röst bör ta dig en funderare på vad du medverkar till.

TR.news skriver idag:

”As always, the fight will continue, and for those of you who have supported and contributed to this fight, we are all forever grateful as this can only continue with your help and support.”.

”We can tell you that the support shown to Tommy’s family at this extremely difficult time has been extremely heartsome, so from Tommy and all of us here at TR.News we say a huge thank you for this.” – TR.news

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq