5 förslag för att stoppa förnedringsbrottsligheten – istället för att ge den bidrag

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 16 februari 2020
- NewsVoice redaktion
Stefan Löfven (Pawel Janiak, Unsplash.com) och Hanif Bali (pressfoto, M, Regeringen)
Stefan Löfven (Pawel Janiak, Unsplash.com) och Hanif Bali (pressfoto, M, Regeringen)
Stefan Löfven (Pawel Janiak, Unsplash.com) och Hanif Bali (pressfoto, M, Regeringen). Montage: NewsVoice.

DEBATT. Hanif Bali presenterar fem förslag för att stoppa förnedringsbrottsligheten i Sverige. Dessa skiljer sig markant från Stefan Löfvens förslag som handlar om mer bidrag till utsatta gängkriminella områden. Löfven menar att förnedringsbrottsligheten beror på alliansens tidigare skattesänkningar. Plågorna beror alltså inte alls på Socialdemokraternas politik.

Text: NewsVoice | #stoppaförnedringsbrotten #stoppaförnedringsbrottsligheten

Stefan Löfvens argumentation:

“Under lång tid pågick en politik, under åtta år med den förra borgerliga regeringen, som innebar skattesänkningar och neddragningar i välfärden. Det håller inte. Nu har vi lagt om den politiken, vi ska satsa mer på välfärden”, sa Stefan Löfven. “Nu har vi lagt om den politiken”, sa Löfven till Expressen.

Hanif Bali förkastar Löfvens resonemang och gör liknelser med hur den förre statsministern Fredrik Reinfeldt (M) som på samma sätt ansåg att sociala insatser, mer personal och mer bidrag till skolorna var lösningen.

Risken med Löfvens förslag, istället för att stoppa förnedringsbrottsligheten, uppmuntrar eller till och med ger den indirekt stöd (red anm).

Hanif Bali vill stoppa förnedringsbrottsligheten. Pressfoto: M, Regeringen).
Hanif Bali (pressfoto, M, Regeringen).

“Löfven säger att förnedringsrånen är pga brist på moral (orsakat av skattesänkningar) och lösningen är att man ska man satsa på sociala insatser och skolan. Exakt samma recept Reinfeldt förordade efter husbykravallerna. Dessa skolor får redan gigantiska bonussummor. Funkar ej.”

“Min åsikt är att det handlar om etnifierad ghettofiering med starkt offerskapsnarrativ och majoritetsaversion driven av massiv invandring. Det är inget något skolsystem kan lyckas eller kommer lyckats åtgärda, någonsin. Nyckeln ligger i annan policy.” – Hanif Bali

Läs mer: Stefan – Du är nu Sveriges maffiaboss

Fem förslag för att stoppa förnedringsbrottsligheten

Hanif Balis förslag [arkiverat]:

 1. Frigör polisens resurser genom att långtidsinkapacitera hyperkriminella. Det är en väldigt liten men välkänd grupp som tar upp det mesta av polisens resurser men som glider in och ut ur kåken med pga mesiga straff. Långa straff frigör polisens kapacitet för andra brott.
 2. Straffa familjerna. Vräkning av familjer pga stenkastande ungdomar i Malmö har gett väldigt gott resultat. Detsamma bör användas mot unga gängkriminella, skapar extremt starka incitament för föräldrar att engangera sig och incitament för ungdomarna att inte engagera sig.
 3. Minska nativiteten bland stora fattiga familjer. Minska bidragsincitament och öka preventivmedelanvändning bland barnrika familjer. Bidragstagande sjubarnsfamiljer kan ej vara effektiva föräldrar i väst. Kvinnlig makt över reproduktion är effektiv fattigdomsbekämpning.
 4. Minska invandringen. Alla åtgärder är förgäves om man fyller på med nya klienter gör åtgärder.
 5. Bryt upp endogamin. Det upprätthåller xenofobi, klientelism, nepotism, skapar oförmåga att underställa sig rättstaten, lojaliserar kriminella nätverk.

Text: NewsVoice


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Bäste Roger, tack för att du i alla fall verkar ta till orda med ditt riktiga namn, för det skall du ha cred.

  Du besitter i alla fall förmågan att koppla dina synpunkter till artikelns konkreta innehåll, bra gjort Roger.

  Du skriver: Ser man strikt till Balis debattartikel, kan man givetvis för all del tycka att det saknar bäring att framför denna info. Däremot om man vill på djupet se och forska i orsak och verkan, vill jag personligen hävda, att denna info tillför något och är väl så relevant. Skadar aldrig att förstå hela vidden av ett skapat och noga orkestrerat problem.

  Jan N: Jag utgår i från att du med detta menar de utsvävningar från ämnet som gjorts av bla Savalle. Vad vinner debatten konkret på att spekulera om symboler och spekulationer om islams ursprung osv??

  För mig räcker det med att se konsekvenserna av islams framfart relaterat till den nu pågående förnedringsbrottsligheten för att instämma i de av Balis framförda åtgärdsförslagen, även om de till viss del är en aning tillspetsade.

  Om du kunde sälla dig till den del av skaran vilka härovan vill bemöta islams berättigande i Sverige så håller vi oss dels till ämnet och samtidigt undviker vi djuplodande teoretiska och hypotetiska resonemang om orsak och verkan istället för att ta oss an de problem som artikeln handlar om. Därav min något sarkastiska fråga till Savalle om Riksdagens utredningstjänst, osv.

  Hur många ockulta stollar finns det egentligen i NV:s läsekrets?? Ni verkar krypa fram one by one i takt med att jag försöker hålla er stången.

  • P.S.
   @ Jania Rabies, du far fram som en skenande lastbil på Drottninggatan och försöker att köra över och meja ner allt som du inte begriper!
   D.S.

  • @Jan “Stolthet & Prestige” Norberg

   Precis som vanligt så haltar din logik. Du brukar allt som oftast slå dig för bröstet och hänvisa till din erfarenhet. Där din erfarenhet faktiskt är det samlade resultatet av alla händelser i hela ditt livs sorgliga historia. Från den källa av sorgliga händelser återkallar du erfarenhetsmässigt hur du gör allt ifrån att köra bil till kring proceduren där du efter att du har skitit torkar dig själv arslet. Skulle du inte ha denna källa av erfarenheter som då är ditt miserabla livs samlade historia så skulle du behöva lära dig allt på nytt för varje ny grej du ska göra, typ måndag hela vecken under resten av hela ditt sura liv.

   Mänskligheten historia, den lilla friserade versionen du känner till som den astronomiska del du inte har en susning om, är precis som din egna erfarenhet en förutsättning för att vi ska veta varför världen ser ut som den gör. Precis som det ger en fingervisning om vart vi är på väg för precis som du är en djävla återupprepning av “Trump och Muslimska klaner” så har även den mänskliga historien en förmåga att återupprepa sig.

   Om du anser att mänskligheten historia, känd som okänd, inte är viktig så kom då aldrig mer och slå dig för bröstet medan du hänvisar till din personlig erfarenhet. För spelar mänskligenhetens historia ingen roll så är din egen s.k. “erfarenhet” helt djävla ointressant. Ett sista litet tips. Tänk innan du skriver. Eller försök i alla fall och även om du inte lyckas, så har du ju i alla fall försökt. Lycka till…

   • “Lisa”, lycka till själv !!!

    You are where you belong, i.e. at Flashback!!!

    Känns rätt bra att kunna gnugga in budskapet lite extra.

 • Jan N. Nog ska man väl inte behöva vara symbol och arketypintresserad Jungiansk studerande. För att anse, eller förstå att det vare sig är en slump eller bagatell. Att samma/motsvarande symbol finns eller används i tre så på ytan diametralt skilda sammanhang och “intressen”. Ser man strikt till Balis debattartikel, kan man givetvis för all del tycka att det saknar bäring att framför denna info. Däremot om man vill på djupet se och forska i orsak och verkan, vill jag personligen hävda, att denna info tillför något och är väl så relevant. Skadar aldrig att förstå hela vidden av ett skapat och noga orkestrerat problem. Kan faktiskt hur abstrakt det än kan synas. Underlätta förståelsen för hur ett problemet ska kunna lösas. Efter att ha tagit del av alla kommentarer, framgår tydligt att en enighet råder om att något bör göras. Vad och hur där saknas däremot det berömda ordet konsensus. Av vem, vilka, när,var och varför. Som i detta fall Islam grundades. Skadar inte att veta och förstå. Aldrig fel att gå tillbaka till ursprunget. Fråga sig Cui Bono? PS. Tyvärr konstrar min dator, så jag kan inte se vad skrivet. Ber därför om ursäkt för ev. Stavfel eller annat otyg, enär jag in kan redigera texten. Tack för ordet. DS.

 • Om vi nu ändå i någon mån har drivit i från ämnet ännu en gång så kan jag ju bidra med följande.

  Ännu en gång bidrar Mohamad Omar med ett klargörande inlägg betr islam dess utövare.

  I Sosselandets drömkommun Malmö använder kommunstyrelsens ordf (sosse givetvis) skattebetalarnas pengar till att ek bidra till firandet av klankultens Eid festival.

  Hur detta kan få pågå övergår mitt förstånd, men som man bäddar får man ligga, dvs fortsätt rösta på något av de etablerade partierna och vi får snart se hur islam helt tar över.

  https://detgodasamhallet.com/2020/02/18/mohamed-omar-kommer-mer-islam-att-gora-sverige-till-ett-mer-oppet-land/#more-23055

 • @ T Sassersson red. 17 februari, 2020 at 10:57
  “Jag tror vi måste acceptera att islamism, jihadism inte är kompatibelt med svensk kultur och ett sekulärt samhälle. Däremot ser jag inga problem med muslimer som privat praktiserar sin religion. Det finns alltså en tydlig skiljelinje.”

  Alla tycks hänvisa till religionsfrihet då man accepterar Islam som religion, det intressanta i sammanhanget är varför vi inte ställer upp krav på entydiga definitioner om vad som egentligen skall kunna betraktas som en religion.

  Det kan näppeligen vara fritt fram att med hänvisning till religion ha i sina urkunder skrivningar som innehåller uppmaningar om att med våld tvinga oliktänkande till total underkastelse. Jag ifrågasätter fundamenta för Islam som religion, och jag gör det m h t min åsikts och yttrandefrihet.

  Vi närmar oss därför snabbt vilka det är som driver frågan att islam är en religion som vilken annan religiös förkunnelse som helst.

  FN är återigen den stora boven i detta sammanhang, därifrån har man ju hur länge som helst envist vägrat sätta upp krav på kriterier för att kunna kvalificera som religion.

  När islam under täckmantel av religion också anser sig förmögna att påverka alla samhälleliga institutioner genom att tillämpa sina religiösa urkunder (Koranen) istället för det sekulariserade samhällets lagstiftning och regelverk så är allas vår framtid ute på ett sluttande plan.

  Vi ser ju redan att sharia påverkar våra svenska domstolars sätt att döma i svenska rättsfall, som fd nämndeman tingsrätten så såg jag redan detta förfall för många år sedan.

  För att spetsa till resonemanget så skulle man med ditt resonemang Torbjörn kunna hävda att tex pedofili är ok om man bara tar skydd under den religiösa flaggan och håller det bakom låsta dörrar. För övrigt något som också tyvärr är tillåtet inom Islam.

  Dvs först när tokigheterna inom en religion tar sig uttryck som alla anser som totalt förkastligt så börjar protesterna höras ur folkdjupet.

  Jag undrar hur många incestiösa förgripelser mot småbarn som kryper in under islams frirum??

  • Men Islam utövas på flera olika sätt. De flesta muslimer är vad jag vet ganska harmlösa och vanliga människor som inte vantolkar Koranen, som inte vill erövra och som inte begår brott [tex pedofili].

   Därför behövs inga särskilda regler eller tillstånd för utöva islam. Problemen stavas salafism, wahhabism och jihadism.

   Wahhabism är en fundamentalistisk eller exoterisk riktning inom sunniislam som grundades av Muhammad ibn Abd al Wahhab på Arabiska halvön under 1700-talet. Den utvecklades ur den hanbalitiska rättsskolan.
   Förutom en wahhabism som den i Saudiarabien regimvänliga wahhabismen finns en terrorwahhabism eller ”qaidism”, som är anarkistisk.

   Salafismen (arabiska سلفية) är en riktning inom islam som vill gå tillbaka till religionen så som de själva uppfattar att den lärdes och praktiserades av de tre första generationerna av muslimer efter profeten Muhammed. Salafisterna är bokstavstroende och anser att man inte behöver omtolka de olika religiösa texterna. De menar sig förstå Koranen och sunna som profeten och hans följeslagare gjorde.

   Jihadism är en term som avser att syfta på 2000-talets väpnade jihad inom islamisk fundamentalism. Termen myntades på 1900-talet, och hänsyftar på underjordisk militantism och terrorism, men kan också syfta på mujaheddinsk gerillakrigföring samt islamisk internationell terrorism som uppkom på 1980-talet men som sedan ungefär 1990-talet framför allt förknippas med Al-Qaida.

   Källa: Wikipedia

   • Lägger man sen till en dold tredje hand som via falsk-flagg-operationer piskar upp stämningen så får man ett recept på ett kommande kaos.

    Sen finns det som du skriver Muslimer med en mild framtoning som inte gör något väsen ifrån sig och inte heller försöker påtvinga andra sin tro.

    • Lisa, jag utgår från att du med din tredje hand åsyftar Israel, deras politiker, i inte minst Likud-leden, samt injektioner från USraels neocons. Förvisso har ingen blivit dömd i någon amerikansk domstol för den falsk flaggade terror-operationen på nedre Manhattan, även om en rättegång har aviserats sedan ett bra tag och som skall genomföras i NY. En ytterst diger dokumentation har inlämnats. Det mesta har dock under snart 19 år funnits att läsa om på nätet. Annars kan Christopher Bollyn’s böcker och nätartiklar rekommenderas. Där finns namn angivna, namn som du förstås aldrig har hört nämnas i svensk MSM eller bland politiker.
     Åtminstone har N Y Fire Department vid det här laget tvingats beklaga att omkring 340 brandmän förlorade livet då, som varande “first responders”, vilket fram till idag dessutom dödat c a 250 brandmän ytterligare, som följd av svåra cancerbesvär, erhållna av giftiga residuer i andningsluften mm, etc.
     Å andra sidan, som Anders Borg plägade säga på sina US-konferenser: Ni vräkte bomber över M Ö, men vi (här i Svedala) fick ta’ emot (era utbombade) flyktingar.

  • Nej Jan!
   Islam är ingen religion, det är en våldsbenägen terroriserande sekt uppfunnen av en pedofil och mördare.
   Hucklena du ser på gatorna och annorstädes är en krigsuniform som symboliserar och signalerar kommande maktövertagande. Vänta inte någon “mercy”, betala böter, konvertera eller dö.
   Det kommer bli trångt i Finspång när och om uppgörelse kommer till stånd.

  • Något är inte religion bara för att det har många som är indragna i det, har funnits länge, eller ges skydd bakom ordet religion. Att låta oskyldiga barn dras in i det genom hjärntvättade föräldrars försorg (övergrepp) är storskalig kriminellt agerande från perverterad rättsstat. Islam ska inte ges skydd bakom ordet religion. Förbjud utöcningen, gör om moskeerna till Folkets Park… efterlys muhammed via Interpool och sy in eländet på rättspsyk.

   Islam är en skapelse av Vatikanen.

    • Visst är det intressant att MSB har valt en logotyp som är central för det hemliga sällskapet TEMPELRIDDARNA och även för ISLAM!

     • @ Savalle 18 februari, 2020 at 07:24
      Visst är det intressant att MSB har valt en logotyp som är central för det hemliga sällskapet TEMPELRIDDARNA och även för ISLAM!
      —————————-
      Absolut jätteintressant kanske vi skall uppdra åt Riksdagens utredningstjänst och ge oss en bakgrund, en förklaring och ett förslag vad vi skall göra åt detta synnerligen viktiga och intressanta faktum.

 • Stefan Löfven är dum som ett spån, men också det feministiska verställande utskottet i det socialdemokratiska partiet. Man undrar om deras agenda är att fördärva landet och lägga välfärden i spillror ? Ja det verkar ju inte vara så att man ägnar sig åt att bygga upp landet. De flesta politiker är mest sysselsatta med att lägga ner allt vi byggt upp. Mitt råd till väljarna…byt parti till det enda parti som vill byta politik, det finns bara ett sådant parti.

  • RMG49
   Tror du det blir något val 2022. Det finns inget politiskt parti som kommer att bryta globalistagendan.
   Sverige är rökt och alla grodorna kokta.
   Som sagt läs om “Landsförräderiet”. Inte bara Reinfeldt, inte bara socialdemokraterna, inte bara MP inte bara liberalerna, inte bara kommunisterna, inte bara centern………. osv. osv. Globalism är ett finare ord för kommunism, plakatpolitik och planekonomi och alla deltar förtjust i förstörelsen. Politiker, MSM, svenskarna.

 • Fempunktsförslaget är en utopi som aldrig kommer till handling.
  Allt sedan Reinfelds högförräderi 2011 är Sverige som nation dödsdömd.
  Läs gärna P Krabbes krönika “Landsförräderiet” av den 13 oktober 2018 så kanske myntet trillar ned.

 • Det tycks som att ingen av kommentatorerna läst – och framför allt, begrundat – vad jag skrev. Visserligen blir konklusionen att vi bygger ett annat, mer direktdemokratiskt och öppet samhälle, men är det inte detta vi önskar? Läs och begrunda! Låt oss lära av det fördemokratiska bondesamhälle som gjorde våra förfäder, och oss själva, så benägna att bli demokrater och kräva jämställdhet.
  Mats BV Ericsson

  • Mats, vad tänker du på när du skriver.

   “Låt oss lära av det fördemokratiska bondesamhälle som gjorde våra förfäder, och oss själva, så benägna att bli demokrater och kräva jämställdhet.”

 • Inget av förslagen kommer att lösa problemen. Ingen förstår dess fundamentala grunder.
  Allt blir ett socioreligiöst pladder.
  Det mest roande är att inte de mest hårdföra ekonomister tycks fatta det elementära
  – utan behov, ingen marknad.

 • Jag tror vi måste acceptera att islamism, jihadism inte är kompatibelt med svensk kultur och ett sekulärt samhälle. Däremot ser jag inga problem med muslimer som privat praktiserar sin religion. Det finns alltså en tydlig skiljelinje.

  Sedan gäller det att svenska folket och muslimer i Sverige accepterar och står upp för den distinktionen. Det kan inte vara speciellt komplicerat. Se på New York, där har de inga problem med detta. Varför ska vi ha det och varför ska vi acceptera den hatretorik som regeringen och MSM hela tiden piskar upp i samhället, en hatretorik som angriper både svenskar och muslimer [eftersom effekten slår mot muslimerna som collateral damage].

  • Sedan kan man inte dra alla från Mellanöstern över samma kam. Länderna, åtminstånde innan USA/NATO plattat till dem till oigenkännlighet, är fundamentalt olika varandra så även folken och kulturerna. Gemför en perser med en arab. Skillnaderna är avgrundsdjupa.

   Om du förolämpar en perser och en arab för du två helt olika reaktioner. En perser skulle aldrig, aldrig avslöja med en min förolämpningen, men du skulle få fan senare. Aldrig att en perser skulle tappa ansiktet (åtminstone i lite finare kretsar). Med en arab kommer reaktionen omedelbart. Iranier är också en av de mest integrerade invandrargrupper, ofta välutbildade.

   • @ Erik Forsman 17 februari, 2020 at 11:38

    Erik, nu är vi där igen. Du vill så gärna relativisera och försöka ställa dig i mitten utan att ta ställning.

    Du är inget under av tydlighet om jag uttrycker mig lite försiktigt.

 • Jag skulle älska att få besök av Näthatsgranskaren, men det är väl en from förhoppning för han är ju så feg att han endast ger sig på äldre pensionerade damer som av rädsla för en rättsprocess istället skräms till ett straff föreläggande.

  Grundtemat för dennes verksamhet är ju att han med statligt ek stöd och ett genomkorrupt rättssamhälle agerar åsiktspolis och då vi, åtminstone på papperet, har åsikts och yttrandefrihet så ska det bli mycket intressant och se när internationell media i en rättsprocess mot mig blir uppmärksammade på hur illa ställt det är med den saken i drömsamhället Sverige.

  I synnerhet i år då det är val i USA, där Sverige och Danmark av det demokratiska partiet hålls fram som ett drömsamhälle. Fox News är redan vidtalade, så låt oss verkligen hoppas att Näthatsgranskaren går till angrepp.

 • Jag har, som du sannolikt insett, stor respekt för ditt rättvisepatos och din av religion påverkade grundsyn att man alltid skall vända andra kinden till.

  Tyvärr räcker inte det när det är Sveriges framtid som står på spel, låt mig ta en metafor från människans relation till råttor som invaderat ditt hus.

  Lever du efter samma fromma princip då också??

  Du avstår från Kobra Raxet m h t att råttor trots allt är levande varelser med rätt att leva enligt samma devis??

  När du sedan ser huset förfalla, jämnas med marken och till slut invaderas av myror så låter du förfallet pågå med samma hänvisning om att myror också är levande varelser.

  Seriöst så tror jag att vi inte har riktigt samma syn på om islam skall kunna definieras som en religion. I min värld är det just den skillnaden som gör att vi nu ser förfallet gå allt fortare.

  Islam kan i min värld inte anses uppfylla ens grundkriterierna för att betraktas som en religion, det är en klanbaserad mördarkult med tydliga mål om världsherravälde medelst våld mot oliktänkande.

  Inte alls så långt i från Hitlers fanatiska nazism, kanske det också därför förklarar att många muslimska ledare anslöt sig frivilligt till nazismen under Hitlertiden.

 • @ Savalle 16 februari, 2020 at 21:23
  Jag bemöter här kort Hanif Balis förslag, ett efter ett:

  1. Sveriges ekonomi ska inte belastas med dessa individer. De ska utvisas och straffas i den rättskultur de härstammar från.

  Jan N: Här har du nog inte tänkt klart Savalle, utvisning utan rättegång och dom öppnar slussarna för en veritabel rättsosäkerhet. Nästa gång kan det vara du och jag på tur i den diktatur vi nu lever i. Däremot en snabb rättegång följt av ett utvisningsförfarande som också verkställs snabbt. Det sätter press på de kriminella och deras resp klan, inkl familjen. Alla skall kunna utvisas och samtidigt återkallas PUT och rätten att vistas i Sverige permanent för all framtid.

  2.Enbart den som begår ett brott ska bestraffas. Ingen annan!

  Jan N: Nja, när jag under uppväxten gjort nåt ofog så var fruktan vad föräldrar skulle säga det som avhöll en från att hitta på nåt jävelskap. I dessa invandrargrupper så verkar ju föräldrarna helt skita i vad deras små telningar håller på med. Principiellt är inte heller jag nån vän av kollektiv bestraffning, men den fungerar, tänk bara på när man i lumpen blev bestraffad för nåt som någon annan gjort.

  3.Staten ska inte bedriva eugenitik.

  Jan N: Islamföreträdare har ju fler än en gång tydligt torgfört att en del av deras strategi att överta tex Europa är att helt enkelt föda fler barn för att på sätt kunna nå en befolkningsmässig majoritet snabbare. Dessutom är ett svenskt bidragssystem med flerbarnstillägg, osv rena uppmaningen att föda många barn, något som därmed blir en försörjningsgaranti.

  4.Ja!

  Jan N: Tyvärr räcker inte stängda gränser och noll invandring, det krävs oxå ett omfattande återvandringsprogram. One way ticket for good.

  5.Detta ska sannerligen inte staten lägga sig i.

  Jan N: För mig var det första gången jag stötte på begreppet endogami, och om jag förstår betydelsen någotsånär så berör detta den inavel som är så utspridd inom det klanstyrda islamska samhället. En av orsakerna till att islam producerar såna genetiskt skadade individer som vi nu ser begå en oproportionerlig hög andel av grov brottslighet måste ju ses som ett utslag av just endogami. Om sedan staten skall lägga sig i eller ej beror ju på om vi vill ha inavlade grovt kriminella islamister på våra gator.

  Mitt facit till Hanif Balis förslag: Ett rätt. Fyra kardinalfel.

  Jan N: I stort sett 5 rätt.

  • Det är lätt att, som du nu, frestas att dansa lynchar-danser och att bryta mot rättfärdiga principer – när laglösheten släppts loss och galopperar vilt på våra gator.

   Punkt 1 är jag villig att modifiera och detaljerat fixera, men i övrigt har jag inget att tillägga till min kritik av Hanif Balis förslag.

 • Den värsta formen av racism i hela världen är den i vilken ett antal män ser ned på kvinnan – dvs halva jordens befolkning – och tvingar henne till förnedring/hederskultur.
  Allt kring detta måste göras olagligt!

 • Jag bemöter här kort Hanif Balis förslag, ett efter ett:

  1. Sveriges ekonomi ska inte belastas med dessa individer. De ska utvisas och straffas i den rättskultur de härstammar från.

  2.Enbart den som begår ett brott ska bestraffas. Ingen annan!

  3.Staten ska inte bedriva eugenitik.

  4.Ja!

  5.Detta ska sannerligen inte staten lägga sig i.

  Mitt facit till Hanif Balis förslag: Ett rätt. Fyra kardinalfel.

 • Jag har en bättre idé Hanif.Så fort det bildas ungdomsgäng och börjar sätta billar i brand ta dit en massa militär,omringa de och ta alla oavsett vilken ålder de är och sätt på lastbilar och kör till Kiruna i en samlingsläger och sedan därifrån köra de till inhyrda ryska fängelser ( mycket billigare) och utred deras brott i ett par år och om de är oskyldiga då kan de släppas och kompenseras och de andra får stanna kvar tills de har suttit av deras brott. Jag lovar dig att efter ett halvt år ingenstans i Sverige skulle några bilar brännas eller kriminella ungdomsgäng ströva på våra gator. Ryska fängelser i Sibirien är inget man vill hamna igen. Jag är helt övertygad om detta.

 • Gällande ”endogami”- det står i artikeln om att underställa sig rättstaten (rättsstaten). Stavning med rätt-stat är bra.

  Ords sammanhang, härledning och ”rot” ger oss mycket insikt, så vi inte går vilse i det orwellianska nyspråket:

  “Rätt” är från (en-s) ätt, ens sammanhang, den k-ret-s-en = k-rätt-s-EN.

  Att ha sin endogami är att ha r-ätt-en till överlevnad in i framtiden för sin krets/krätts och ätt.

  Endogami är enligt naturens lag, naturlagen…

  Annars kan man välja globalismens agenda att genom socialismens och världskommunismens upplösning trasa sönder allt för att få till den önskvärda undergången genom att attackera allts integritet, från man o kvinna, familjen och resten… i sin naturligt från Lagen givna krets sammanhang.

  Endogami är inte ett problem, utan lösning. Problemet är världsglobalisternas folkförflyttningar, all medias hjärntvätt av oss, värdergrundseländet, mm. Endogami är inom sin krets naturliga sammanhang som är knutet till den kretsens plats på vårt plan. Man kan inte komma in i en annan krets och tro sig kunna leva som ”både och”. Vill man vara emot vår krets omständigheter och förutsättningar, vilket muhammedföljare är, så är det inte konstigt – men det visar ju att de är på fel plats.

  Att vara emot endogami är lika dumt som att ordinera mer västerländsk sjukvård ju sjukare folk är.

  De fyra första punkterna i artikeln är bra, den femte är en så kallad ”red herring”.

 • För det första: Kalla de flyende unga männen för vad de är: Desertörer. I stället för att försvara sina familjer, vänner, grannar och släktingar har de övergivit dem.

  För det andra: Föräldrar och närstående vuxna har (som övriga producenter i EU 😉 produktansvar och ska ställas till svars för vad avkomman gör. Detta ansvar är extra tydligt då de växt upp i en isolerad släktkrets. I hederskulturer är skammen för de sina den viktigaste vägvisaren. Förstå detta! – och använd den.

  För det tredje: Det är inte konstigt att nordbor är kända för att gilla sanning och hederlighet.
  Vid våra forntida ting samlades “alla”. Målet var att med lagens hjälp få brottslingen och dess närstående att erbjuda brottsoffret skälig ersättning och lova bot och bättring. De otäcka påföljder som lagmannen hade att presentera skulle undvikas. De avsåg bara att ge brottsoffer och allmänhet ett bra förhandlingsläge. Målet var att det åter skulle bli sämja i byn. Och alla fick veta vilka man skulle ha extra koll på. Tingsförhandlingar och domslut är fortfarande offentliga. Men våra media låtsas som om de är hemliga och publicerar inte porträtt och namn på förövare. Varför? Är inte det obstruktion mot grundlagens avsikt?

  För det fjärde: De “domstolar” vi har i dag har blivit alltmer romanska, gestaltade av den blinda fru Justitia med sin balansvåg. Den rättstraditionen är feodal och bygger på en slags marknadstänk, där förövaren ska betala fursten en avgift, ett pris, för det lydnadsbrott som skett.
  Vilken rättstradition lyckades bäst, den nordiska (böndernas) eller sydeuropeiska (furstarnas)?

  • helt klart! straff är ingen förlåtelse utan en markering, som är förhandlingsbar. Förlåtelsen kommer från den skadade sidan, kanske.

 • Sök på “ninos tocanda” (barn spelar) och se att familjen betyder oerhört mycket för barns utveckling.
  När småknoddar på tre år är proffs på att spela instrumenter, förstår man snart var själen finns.
  I familjen!!

 • Människan är ett rasistiskt flockdjur, som underordnar sig hierarkier och starka ledare. Detta vågar inte vänsterblivna utopister erkänna. Det sitter i ryggmärgen; eller är det i generna? Inse det och sluta hyckla!
  “Förnedringsbrottslighet”, det nya modeordet. Ja, vad är det, om inte ren och skär rasism, vah?
  För några år sedan hette det från PK-systemhåll, att alla brott som bara antydningsvis uppvisade en rasistisk ådra, skulle automatiskt straffas hårdare, ja rejält mycket hårdare. Fast då var det förstås enbart folksvenskar som befann sig i rampljuset. “Nysvenskarna” var ju på den tiden helgonförklarade av MSM och politikerskrået.
  Alltså: det är från utomeuropeiska länder hitkomna unga män, som förnedrar yngre svenska grabbar och män, till övervägande del. Detta behöver vi inte diskutera. Lika lite som Löfvens förklaringsmodell (som det brukar heta). Han måste ha ett stort hål i knoppen. Det tyder i a f hans olika, på senare tid uttalade orsakssammanhang i diverse frågor. Så totalt korkade, att många andra S-märkta personer vrider sig av olust inför Lord Welder af Rosenbad.
  Bali har uppfattningen, att Stefan Löfven tycks mena att en skattesänkning, särskilt om dem emanerar från den gamla alliansenens sida, försämrar moralen och då mest tydligt hos förortens klanstyrda unga män, så att dessa då ger sig på svenska ungdomar och klår upp dom, snor deras mobiler och märkeskläder, etc. Logiken skulle vara, vadå? Kanske att förortsbusarnas arbetslösa föräldrar inte får någon skattelättnad, då dom oftast ej arbetar, utan eljest lever på bidrag. De unga männen blir sura, ger sig ut och spöar upp de rika svennarnas ungar, alla de i fina kläder, mm?

  Balis punkt 5, “endogami” = gifte endast inom den egna gruppen (stammen, den etniska eller religiösa gruppen) är väl i grund och botten förbjudet härstädes, i svenska lag. Så sparka ut alla dessa, då! Det är ju andemeningen i vår kultur (något vi inte har, enligt många vänsterblivna!).
  Hans övriga punkter 1-4 är bara början på fullständig återvandring av alldeles särskilt muslimer. Tiden för ett upprepande av det sena 1600-talets kamp och stoppande av denna religion, är nu kommen.
  Är det vi européer som skall överleva här på vår plats på jorden, eller skall allt få tas ifrån oss, utan kamp?

  • Ulf, jag har ett önskemål. Kan du inte skriva en artikel om detta som på ett klargörande sätt ger din syn på tokigheterna i dagens Sverige??

   Du har sannolikt en hel kunskaper som vi andra kan få del av,glöm för tillfället judar och 9/11.

   • Jan, om jag på ett klargörande sätt skall ge min syn på tokigheterna i dagens Sverige, måste jag ägna mest tid åt just det som jag ombeds att glömma bort.
    Jag har försökt att medelst randanmärkningar komma med förklaringar till det som de flesta är grovt hjärntvättade att tro, men alltid stryks det bort av bloggägaren. Jag är portad på livstid från en del sajter, med argument, som att jag “mot bättre vetande” är en förintelseförnekare, t ex. Det ÄR inte förbjudet här i landet, även om det frihetsälskande, liberala Fp under slutet av 90-talet motionerade om att utsträcka hets-mot-folkgrupp paragrafen till att även inkludera “holocaust denial”.
    Jag har i sextio år uppmärksamt följt inhemsk och utländsk politik, på armslängds avstånd, dock. Aldrig engagerat mig organisatoriskt, i varken det ena eller det andra.
    När vänstervågen i mitten av 60-talet dränkte Sverige, förvandlades de flesta av mina kompisar till oigenkännlighet; började sniffa, hascha, blev långhåriga, ovårdade. Man kunde inte ta’ ett enda steg på gator och torg, utan att få en Vietnam-Bulletin uppkörd i nyllet! Så jag bestämde mig för att tiga, men lyssna.
    Men jag kan helt sanningsenligt säga, att några år in på 70-talet såg jag tydligt att det kommer gå åt pipsvängen med oss här i Sverige, när jag kommit högre upp i medelåldern.
    Mest olust har raspolitiken/flyktingpolitiken orsakat genom alla år. Den måste vara “generös” hette det, annars går det som i Auschwitz, igen! Nåväl, samtidigt som Kalla Kriget upphörde, bestämde jag mig för att på djupet granska förintelsen. Det visade sig svårt, men 1996 började jag söka på internet. Sen rullade det på i bra fart, så att vid årtusendeskiftet visste jag besked: Storyn är saftigt överdriven och så i september 2001 fortsatte den. Samma aktörer, etc.

 • Hanif Bali talar både bildligt som bokstavligt ur skägget Mulla Krekar looken till trots. Sluta fyll på med fler invandrare och detta har ju varken med rasism eller etnicitet att göra utan med det enkla faktum att det är en kombination av de två orden “in” och “vandring”. För om det inte slutar vandras in så blir det fullt p.g.a. fysikalisk platsbrist. Men detta räcker ändå inte då vandring även behöver tillföras prefixet “åter”.

  Så länge politiker inte använder detta prefix kan man utgå från att de bara kör skademinimering för andra partimedlemmars tidigare misslyckanden. För att få det egna partiet att återigen se ut som en möjlig lösning på något de själva har varit med om att skapa. Så lackmustestet för en sann lösning är ordet “åter” och om ni inte ser eller hör detta, så kan ni ge er fan på att de ljuger.

 • Förslagen riktar udden mot klankulturen. Hur agerar klankulturen om någon i klanen bryter mot klanens kultur, t ex när en dotter knyter band med etnisk svensk, istället för den av klanfamiljen föreslagna kusinen? Svaret hittar man i fallet Fatima.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Fadime_Şahindal

  Klanen skulle kunna agera på samma sätt mot någon enstaka klanmedlem som begår brott, bara man ändra spelreglerna lite från samhällets sida.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *