Stefan – Du är nu Sveriges maffiaboss

publicerad 6 december 2019
- av Torbjörn Sassersson red.
Maffiabossen Stefan Löfven. Foto: Pawel Janiak (Unsplash.com). Montage: NewsVoice

Stefan, du är en del av svensk gangstervärld genom din försummelse som högsta chef för Sverige. Du har gjort Sverige till en fristad för IS-terrorister, parallella rättssystem och organiserad klankriminalitet. Ett par miljoner av de boende i vårt land är sannolikt eniga om det, både bland vanliga svenskar och invandrare.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: maffiabossen Stefan. Foto: Pawel Janiak. Licens: Unsplash.com. Montage: NewsVoice. Du kan ladda ner och använda bilden fritt (public domain)

Din försummelse gentemot Sverige har tvingat mig att bära knivsäkra kläder. Jag trodde den dagen aldrig skulle komma, men jag tog beslutet i somras att inköpa knivsäkra handskar och en knivsäker college-jacka för att öka skyddet när jag sena kvällar går fram och tillbaka till gymmet i Vällingby. Det handlar om att jag ska kunna skydda mig och min familj mot kriminella ungdomsgäng. Den här verkligheten slipper du för du har livvakter. Det har inte vanliga invånare.

Våldet kryper närmare

Inom en radie på 500 meter runt vår bostad har det skett två mycket kraftiga sprängningar, ett grovt bankrån, två rån mot vår närbutik (det ena under pistol- och knivhot), den lokala Pressbyrån rånades samt en rad andra brott har skett bara de senaste 18 månaderna. Familjemedlemmar berättar om den ökande otryggheten i Hökarängen och Älvsjö där det sker rån, mord, trafficking i lägenheterna eller öppen knarkförsäljning på gatan.

En kontakt berättar om hur några män trängde sig in i en familjs bostad i Spånga (mellan Rinkeby och Vällingby) och band mannen i sängen. Han avkrävdes kreditkort och pengar under knivhot. Ingen tidning skrev om händelsen. De berörda vill inte ha publicitet. Hur stora är mörkertalen om det nya våldet?

En av mina nära som var ute med sin lilla hund för en vecka sedan blev omringad av fyra unga män. Situationen var hotfull. De ville veta priset på hennes hund och de verkade bedöma om de skulle stjäla den eller inte. Hon lyckades komma undan.

En annan inom min familj, en äldre dam, berättade i veckan om hur främmande män i höstas dök upp och rekognoserade i bostadshuset i Hägersten där kvinnan bor. De gled runt och observerade. Kort därpå skedde en serie källarinbrott. Innan skedde inga källarinbrott. Bostadsrättsföreningens styrelse svarade med att uppmana de boende att aldrig öppna dörrar för främmande personer.

En aldrig sinande kognitiv dissonans

Du sa i en intervju för SVT Agenda att Socialdemokraterna inte kunde se detta komma och nu lovar du, när det nästan är för sent, att ta krafttag, men som vanligt kommer mest varmluft och ljud ur när du öppnar munnen. Du upprepar vad en PR-firma sagt att du ska säga för att det ska låta rejält och tryggt, men ingen tänkande människa tror på dig längre.

Thomas Boström säger att strängare straff mot de grovt kriminella kommer att skapa mer problem. Det motsägs av ett bättre vetande. Michael Franzese som var maffiaboss i New York under 1980 och 1990-talet säger i en intervju med Patrick Bet-David att dagens maffiavärld har mycket svårare att arbeta och ett skäl han uppger är de mycket hårdare straffen i USA. Han säger att maffian idag är mer rädd för rättsväsendet än maffian. I Sverige är det tvärtom.

Maffiakultur med passivt stöd från Regeringen

Du är en del av en växande maffiakultur som liknar den i New York för 30 år sedan och de som gillar dig mest är de grovt kriminella vars röster ditt parti naturligtvis får vid nästa val, men det kan också gå annorlunda. Sverige har idag 10 miljoner invånare och flera miljoner av dessa ser med fasa på hur vårt land bryts ned.

Alla politiskt upplysta vet att du bara vill ha migranternas röster, deras skatt och deras konsumtion vilken du stödjer genom rikliga bidrag utan krav på motprestation annat än att de ska konsumera så att Sverige får en skenbar tillväxt. Alla politiskt upplysta vet att du följer Wallenbergs, bankernas och storindustriernas direktiv. Du bryr dig inte om folket och du har ingen genuin medkänsla för migranterna som av er behandlas som husdjur.

Du är Sveriges maffiaboss och landets hederliga invånare är rädda för er politiker, Regeringens beslutsoförmögenhet, era repressalier om man uttrycker sina fria tankar, ert importerade klanvåld och IS-krigarna som får era bidrag baserade på våra skattepengar.

Valet 2022

Stefan, ditt eget parti diskuterar nu vem som ska ta över din post, kanske redan innan valet 2022, eftersom du blivit ett problem även för dina egna. Namn har nämnts, men inget av dessa namn kommer att göra någon skillnad. Er nya partiledare kommer att blåsa samma varmluft som du och de vet alla politiskt upplysta svenskar, nyinkomna migranter, integrerade invandrare, ja alla fantastiska tänkande människor som lever i detta land.

Det betyder att många av de personer som Socialdemokraterna håvade in vid förra valet i nästa val kommer att ge sina röster till andra partier till exempel ett nytt islamistiskt parti och framför allt ett visst högerparti.

Text: Torbjörn Sassersson | Signalementen på samtliga brottslingar som nämns i denna artikel är av samma typ

Relaterat

"Staten har inte monopol på att bygga samhällsstrukturer och rättssystem. I ett stort antal så kallade "särskilt utsatta områden" har grovt kriminella nätverk och mäktiga familjer tagit över. Så vad krävs för att rättsstaten ska återta makten i dessa parallellsamhällen?" - Veckans Juridik