Stefan – Du är nu Sveriges maffiaboss

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 6 december 2019
- Torbjörn Sassersson
Maffiabossen Stefan. Foto: Pawel Janiak (Unsplash.com). Montage: NewsVoice

Stefan, du är en del av svensk gangstervärld genom din försummelse som högsta chef för Sverige. Du har gjort Sverige till en fristad för IS-terrorister, parallella rättssystem och organiserad klankriminalitet. Ett par miljoner av de boende i vårt land är sannolikt eniga om det, både bland vanliga svenskar och invandrare.

Text: Torbjörn Sassersson | Bild: maffiabossen Stefan. Foto: Pawel Janiak. Licens: Unsplash.com. Montage: NewsVoice. Du kan ladda ner och använda bilden fritt (public domain)

Din försummelse gentemot Sverige har tvingat mig att bära knivsäkra kläder. Jag trodde den dagen aldrig skulle komma, men jag tog beslutet i somras att inköpa knivsäkra handskar och en knivsäker college-jacka för att öka skyddet när jag sena kvällar går fram och tillbaka till gymmet i Vällingby. Det handlar om att jag ska kunna skydda mig och min familj mot kriminella ungdomsgäng. Den här verkligheten slipper du för du har livvakter. Det har inte vanliga invånare.

Våldet kryper närmare

Inom en radie på 500 meter runt vår bostad har det skett två mycket kraftiga sprängningar, ett grovt bankrån, två rån mot vår närbutik (det ena under pistol- och knivhot), den lokala Pressbyrån rånades samt en rad andra brott har skett bara de senaste 18 månaderna. Familjemedlemmar berättar om den ökande otryggheten i Hökarängen och Älvsjö där det sker rån, mord, trafficking i lägenheterna eller öppen knarkförsäljning på gatan.

En kontakt berättar om hur några män trängde sig in i en familjs bostad i Spånga (mellan Rinkeby och Vällingby) och band mannen i sängen. Han avkrävdes kreditkort och pengar under knivhot. Ingen tidning skrev om händelsen. De berörda vill inte ha publicitet. Hur stora är mörkertalen om det nya våldet?

ArcanumSkolan 2024

En av mina nära som var ute med sin lilla hund för en vecka sedan blev omringad av fyra unga män. Situationen var hotfull. De ville veta priset på hennes hund och de verkade bedöma om de skulle stjäla den eller inte. Hon lyckades komma undan.

En annan inom min familj, en äldre dam, berättade i veckan om hur främmande män i höstas dök upp och rekognoserade i bostadshuset i Hägersten där kvinnan bor. De gled runt och observerade. Kort därpå skedde en serie källarinbrott. Innan skedde inga källarinbrott. Bostadsrättsföreningens styrelse svarade med att uppmana de boende att aldrig öppna dörrar för främmande personer.

En aldrig sinande kognitiv dissonans

Du sa i en intervju för SVT Agenda att Socialdemokraterna inte kunde se detta komma och nu lovar du, när det nästan är för sent, att ta krafttag, men som vanligt kommer mest varmluft och ljud ur när du öppnar munnen. Du upprepar vad en PR-firma sagt att du ska säga för att det ska låta rejält och tryggt, men ingen tänkande människa tror på dig längre.

Thomas Boström säger att strängare straff mot de grovt kriminella kommer att skapa mer problem. Det motsägs av ett bättre vetande. Michael Franzese som var maffiaboss i New York under 1980 och 1990-talet säger i en intervju med Patrick Bet-David att dagens maffiavärld har mycket svårare att arbeta och ett skäl han uppger är de mycket hårdare straffen i USA. Han säger att maffian idag är mer rädd för rättsväsendet än maffian. I Sverige är det tvärtom.

Maffiakultur med passivt stöd från Regeringen

Du är en del av en växande maffiakultur som liknar den i New York för 30 år sedan och de som gillar dig mest är de grovt kriminella vars röster ditt parti naturligtvis får vid nästa val, men det kan också gå annorlunda. Sverige har idag 10 miljoner invånare och flera miljoner av dessa ser med fasa på hur vårt land bryts ned.

Alla politiskt upplysta vet att du bara vill ha migranternas röster, deras skatt och deras konsumtion vilken du stödjer genom rikliga bidrag utan krav på motprestation annat än att de ska konsumera så att Sverige får en skenbar tillväxt. Alla politiskt upplysta vet att du följer Wallenbergs, bankernas och storindustriernas direktiv. Du bryr dig inte om folket och du har ingen genuin medkänsla för migranterna som av er behandlas som husdjur.

Du är Sveriges maffiaboss och landets hederliga invånare är rädda för er politiker, Regeringens beslutsoförmögenhet, era repressalier om man uttrycker sina fria tankar, ert importerade klanvåld och IS-krigarna som får era bidrag baserade på våra skattepengar.

Valet 2022

Stefan, ditt eget parti diskuterar nu vem som ska ta över din post, kanske redan innan valet 2022, eftersom du blivit ett problem även för dina egna. Namn har nämnts, men inget av dessa namn kommer att göra någon skillnad. Er nya partiledare kommer att blåsa samma varmluft som du och de vet alla politiskt upplysta svenskar, nyinkomna migranter, integrerade invandrare, ja alla fantastiska tänkande människor som lever i detta land.

Det betyder att många av de personer som Socialdemokraterna håvade in vid förra valet i nästa val kommer att ge sina röster till andra partier till exempel ett nytt islamistiskt parti och framför allt ett visst högerparti.

Text: Torbjörn Sassersson | Signalementen på samtliga brottslingar som nämns i denna artikel är av samma typ

Relaterat

“Staten har inte monopol på att bygga samhällsstrukturer och rättssystem. I ett stort antal så kallade “särskilt utsatta områden” har grovt kriminella nätverk och mäktiga familjer tagit över. Så vad krävs för att rättsstaten ska återta makten i dessa parallellsamhällen?” – Veckans Juridik

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Mord/dråp, försök i Vällingby igår kväll igen. Boende i området uppger att de ska ha hört automateld och att omkring 15 skott avlossades.

  Tidsangivelsen är felaktig i polisens rapport. Det står där: “08 september 23:08”, men det klockslaget har inte inträffat idag. De skrev helt enkelt nyheten idag den 8 sep om en händelse den natten (7 sep) till den 8 sep.

  https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/september/8/08-september-2308-morddrap-forsok-stockholms-lan/

 • Att kontakta en psykiatriker är som att köpa en trisslott. De flesta är nitlotter. För närvarande går det visst
  1.500 000 på psykiatriska “mediciner” bara i vårt land. Botade 0, beroende av “mediciner” förmodligen de flesta. Men så finns det ju super-duper “hjälpmedlet” ECT Electro Chock Treatment, vilket är den gamla benämningen. Den var “för” direkt numera heter det visst Electro Consul-vie Treatment (nånting) Det finns bra psykiatriker som inte är så giriga, som många av dem är. Det är ett riktigt träsk och jag önskar inte ens att Stefan Löfven blir en psykpatient även om diagnosen ger ett berättigande i att handla så.

  • Det mörkas på detta område som så många andra. “Psykiska problem” har som grundregel endast två aspekter – sant kontra osant, likasom verklighet vs. föreställning, vetande vs. icke-vetande. Två poler helt enkelt.
   Helandet är så enkelt och kostnadsfritt att det måste mörkas, annars störtdyker vinster hos BigPharma.
   Ju mer komplicerat ett fenomen tycks vara desto större lögn innehåller det. Universum är grundat på enkelhet.

 • Enligt flera dagstidningars avslöjande så har Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer “Nazidna” i sina ådror än just Stefan Löfven? Något att tänka på när vi ständigt hör Stefan Löfven anklaga andra partiledare för att ha gått med Naziarmbindlar under 80-talet. Något som ingen kunnat bekräfta eller bevisa.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dR9Ra/stefan-lofvens-mamma-intvingad-i-nazirorelsen

  Nu måste sägas direkt att barn aldrig har ansvar för sina föräldrars handlingar eller för sina föräldrars politiska ideologi, men visst påverkar ens föräldrars livsval barnen, eller hur?

  Nu växte ju Stefan upp på barnhem, och inte vilket barnhem helst, utan ett av det allra västs i landets historia vad gäller socialdemokratiska bott mot mänskligheten, när denna rörelse omhändertog inte mindre än 300,000 barn som lämnas åt sitt öde under den så kallade ”barnhemsperioden” (1945-1980). Där kränktes, misshandlade, utnyttjades, våldtogs och vansköttes barn på välfärdsstatens barnhem socialistiska altare – allt i socialismens namn. De utsattes för fysiska, psykiska, verbala och sexuella övergrepp. Ingen kontroll gjordes, ingen kontaktade dem, ingen såg eller skyddade dem, ingen tillsyn eller uppföljning utfördes. Stefan växte upp på de ack så ökända Nybodahemmet.

  Min erfarenhet med traumatiska patienter är att dem iscensätter oftast sina egna trauman så fort dem får makt över andra, om dem inte bearbetat sin psykiska smärta; se nu vad som händer och sker i Sverige? Hot, rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, mord osv. Min poäng är inte att Stefan är en ond person, utan snarare ett offer för sin egen barndom, när landets befolkning symboliskt genomlider samma trauma som han själv genomled. Just därför är han oförmögen att känna empati, då han inte känner empati med sig själv.

  Alla människor med dylika smärtsamma barndomsupplevelser kommer tvångsmässigt att gestalta sina egna obearbetade övergrepp och smärta på andra, om dem inte aktivt själva arbetat med att söka, bearbeta och dessa trauman hos någon professionell behandlare under många, många år. En mycket svårt och smärtsam progress.

  Vad vi behöver är ledare som är psykiskt friska eller har gått i behandling för sina smärtsamma barndomsupplevelser, eller i vart fall som har försökt bearbeta dem; vilket så långt som mina efterforskningar stärker sig, så har Stefan aldrig har gjort det, eller så har han misslyckats. Det också orsaken till att han alltid kommer att förneka att han gjort något fel.

  Finns det inte någon psykiatriker i landet med like pondus i sig, som kan erbjuda hjälp? Avböjer han hjälpen, bekräftar det bara min tes!

  Vi kan därför ALDRIG, ALDRIG vänta oss någon förståelse från Stefan håll angående det svenska folkets lidande som väntar runt hörnet om han får hållas.

 • Enligt flera dagstidningars avslöjande så har Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer “Nazidna” i sina ådror än just Stefan Löfven? Något att tänka på när vi ständigt hör Stefan Löfven anklaga andra partiledare för att ha gått med Naziarmbindlar under 80-talet. Något som ingen kunnat bekräfta eller bevisa.

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dR9Ra/stefan-lofvens-mamma-intvingad-i-nazirorelsen

  Nu måste sägas direkt att barn aldrig har ansvar för sina föräldrars handlingar eller för sina föräldrars politiska ideologi, men visst påverkar ens föräldrars livsval barnen, eller hur?

  Nu växte ju Stefan upp på barnhem, och inte vilket barnhem helst, utan ett av det allra västs i landets historia vad gäller socialdemokratiska bott mot mänskligheten, när denna rörelse omhändertog inte mindre än 300,000 barn som lämnas åt sitt öde under den så kallade “barnhemsperioden” (1945-1980). Där kränktes, misshandlade, utnyttjades, våldtogs och vansköttes barn på välfärdsstatens barnhem socialistiska altare – allt i socialismens namn. De utsattes för fysiska, psykiska, verbala och sexuella övergrepp. Ingen kontroll gjordes, ingen kontaktade dem, ingen såg eller skyddade dem, ingen tillsyn eller uppföljning utfördes. Stefan växte upp på de ack så ökända Nybodahemmet.

  Min erfarenhet med traumatiska patienter är att dem iscensätter oftast sina egna trauman så fort dem får makt över andra, om dem inte bearbetat sin psykiska smärta; se nu vad som händer och sker i Sverige? Hot, rån, våldtäkter, misshandel, sprängningar, mord osv. Min poäng är inte att Stefan är en ond person, utan snarare ett offer för sin egen barndom, när landets befolkning symboliskt genomlider samma trauma som han själv genomled. Just därför är han oförmögen att känna empati, då han inte känner empati med sig själv.

  Alla människor med dylika smärtsamma barndomsupplevelser kommer tvångsmässigt att gestalta sina egna obearbetade övergrepp och smärta på andra, om dem inte aktivt själva arbetat med att söka, bearbeta och dessa trauman hos någon professionell behandlare under många, många år. En mycket svårt och smärtsam progress.

  Vad vi behöver är ledare som är psykiskt friska eller har gått i behandling för sina smärtsamma barndomsupplevelser, eller i vart fall som har försökt bearbeta dem; vilket så långt som mina efterforskningar stärker sig, så har Stefan aldrig har gjort det, eller så har han misslyckats. Det också orsaken till att han alltid kommer att förneka att han gjort något fel.

  Finns det inte någon psykiatriker i landet med like pondus i sig, som kan erbjuda hjälp? Avböjer han hjälpen, bekräftar det bara min tes!

  Vi kan därför ALDRIG, ALDRIG vänta oss någon förståelse från Stefan håll angående det svenska folkets lidande som väntar runt hörnet om han får hållas.

 • Nu skulle ju visserligen sosse-maffians organisation kunna välja en riktig vänstersosse som ledare, som inleder en folkomröstning om det Svexit som Ingvar Carlsson och Carl Bildt lurade in svenska folket i, men vilken vänstersosse med självrespekt är kvar i detta korrupta parti, eller ens i V, efter uteslutningen av Kakabaveh som är på invandrarflickornas och invandrarkvinnornas sida?

  Det är nog problemet. Hela vänstern sitter i en sjunkande båt som har fått brist på trovärdiga galjonsfigurer för en vettigare demokratisk socialistisk politik, som kan pumpa ur bajset som har läckt in, samt kan skydda medborgarna mot det bajs vi inte längre kan bli av med.

  Därför röstar folket för mer högerpolitik genom SD, även om det sannolikt kommer leda till ännu mer våld och mord. Vetenskapliga metastudier tyder på det. Mordfrekvens och ojämlikhet har ett samband och SD är ytterligare ett EU-vurmande skattesänkarparti, precis som S som vill juffsa med krigsförbrytare-högern (8-partiet).

  • Varför skriver du här för Martin, egentligen? Ingen läser dina patetiska inlägg i vart fall; där du endast marknadsföra ditt löjliga lilla parti.

   • Syftet är att göra det bästa för framtidens generationer med Vetenskapliga evidens och sann argumentation (motsatsen till argumentationsfel) som grund.

    I Sverige marknadsförs mestadels EU-vurmande stora bombliberala partier över 4% och enstaka partier som FI eller Piratpartiet, samt NMR och AfS, som alla ständigt tycks vilja envisas med att hamna under 4% på olika ytterst makabra vis.

    Det är så makabert att jag faktiskt misstänker en konspiration ihop med de regerande partierna, för jag tänker att så korkade kan inte människor vara. Om dessa partier är patetiska, löjliga eller ej får du själv avgöra!

    Varför ska inte nya initiativ som valsamverkar få göra sin röst hörd någonstans alls?

    Så tycks det mig som om du använder argumentationsfelet “ad populum” mot “små” partier. Tusen flugor kan inte ha fel. Skit smakar gott … och ta-da så fick folket tre stora block och en JÖK. -Kuckeliku! …eller ska vi säga Ko-ko?

    I övrigt kör in Newsvoice INTE WordPress fria öppna sociala media så jag har ingen aning om när du besvarar mina inlägg.

    • Ingen läser dina patetiska inlägg, jag gör det i vart fall inte, då du endast skriver i marknadsföringssyfte för ditt löjliga lilla parti. Du har aldrig något att tillför, förutom att göra valpropaganda för ditt parti!

 • Nu skulle ju visserligen sosse-maffians organisation kunna välja en riktig vänstersosse som ledare, som inleder en folkomröstning om det Svexit som Ingvar Carlsson och Carl Bildt lurade in svenska folket i, men vilken vänstersosse med självrespekt är kvar i detta korrupta parti, eller ens i V, efter uteslutningen av Kakabaveh som är på invandrarflickornas och invandrarkvinnornas sida?

  Det är nog problemet. Hela vänstern sitter i en sjunkande båt som har fått brist på trovärdiga galjonsfigurer för en vettigare demokratisk socialistisk politik, som kan pumpa ur bajset som har läckt in, samt kan skydda medborgarna mot det bajs vi inte längre kan bli av med.

  Därför röstar folket för mer högerpolitik genom SD, även om det sannolikt kommer leda till ännu mer våld och mord. Vetenskapliga metastudier tyder på det. Mordfrekvens och ojämlikhet har ett samband och SD är ytterligare ett EU-vurmande skattesänkarparti, precis som S som vill juffsa med krigsförbrytare-högern (8-partiet).

 • Vauuu Torbjörn.Det är ett mycket rakt på sak artikel som många av oss tycker att det var på tiden men tyvärr det stora massan i Sverige är fortfarande död och hyllar svetsaren och Greta T som driver nuförtiden nya ideer inte bara klimatet. Det blir inget räddning för Sverige eftersom alla politiker är landsförrädare och det spelar inget roll om det blir vänster eller höger regering för alla driver globalisternas agenda och Sverige kommer köras i botten och pengarna kommer fasas ut som svetsaren har sagt det och då är det inte mycket kvar varför man ska stanna i landet och betala skatt för ingenting.

  • Jag tror också att det kommer att bli mycket värre under en period, sedan en fas av olösliga problem och efter den någon form av begynnande ny ordning.

   Jag tror Martin Armstrongs ekonomiska modell stämmer, den som visar prognosen att den privata sektorn tar total kontroll och kommer att pika runt år 2035, dvs då når Väst sitt djupaste mest kapitalistiska nivå med komplett egoism som central styrande faktor. Alla får klara sig själva efter bästa förmåga under en era då EU-staterna fulländar sina totalitära egenskaper. Låter som en roman av Karin Boye eller nåt.

   • Hemskt att tänka sig att allt skulle kunna bli värre, och ännu värre fram till år 2035? Undra hur det ser ut då?

    • Håll ut, Erik – precis som Torbjörn föreslår så kommer en begynnande ordning efter 2035! 2007 hade jag tre profetiska drömmar rörande ekonomi, och jag vet att de är profetiska när de utspelar sig i 60-talsmiljö.

     Den första var av privat natur slog in på öret redan dagen efter och jag föreställer mig att dessa första drömmar i en trilogi är en form av bekräftedrömmar som gör att jag vågar tro på de två kommande i serien. Den andra var också av privat natur och senare tids avslöjanden i ett juridiskt ärende indikerar att gåtan kan få sin upplösning framåt 2021. Jag behöver dock läsa in mig på en viktig faktor. På engelska :-/

     Den tredje knyter mycket nära an till Martin Armstrongs ekonomiska modell eftersom den utspelade sig när min äldste son är 45, och det blir han 2036. I drömmen kom han med en bekant som jag tror inte får det lätt att downsiza från silversked till trädito, och jag var glad över att han klarat sig. Vi såg en cirkel (en cykel) sluta sig med finanseliten sittande i ring runt kanterna och stirra på små tjockTV-monitorer som satt på väggarna. Plötsligt slocknade alla apparater, och alla gubbar kring borden skrev ner sina förlorade belopp på små papperslappar (den som är gammal nog kommer ihåg föregångarna till post-it där avlånga lappar satt på ett block i buntar?), vilka de vände åt mitt håll där jag gick runt på utsidan av cirkeln och läste av de enorma summorna. Ett paradims sista andetag kan man kanske säga för att dramatisera det hela.

     Det är då vi kan andas ut och fortsätta bygga på ett autentiskt världssystem där ingen längre bryr sig om pengar.

     Intressant är ju att Armstrongs plottande och min intuition (själsliga besök i källan till allt medvetande) kan sammanfalla så exakt. Minns att jag drömde detta 2007. Mycket övrigt, t ex Fibonaccifrekvensens grundläggande förekomst i naturen, indikerar att Gud/Naturen/Universum stryrs av ett programmerat operativsystem, vilket vi förvisso under vissa omständigheter kan förändra, men som ändå är utrustat med ett defaultläge.

   • Torbjörn !
    Den 21:a december 2012 gick jorden omärkligt över från att vara en övervägande negativ värld till en övervägande positiv värld. Detta innebär att den underliggande 3D-stelheten och trögheten som finns i den fysiska världen, som påverkade alla fysiska varelser, inte längre är lika stark på jorden. Denna kosmiska förändring gjorde att det inte längre går att se in i framtidens olika tidslinjer, de potentiella vägarna, de möjliga framtidsvärldarna, lika lätt som tidigare.

    Denna 3D-förändring påverkade maktelitens strategiska och ondskefulla agenda negativt, eftersom de tidigare har använt sig av möjligheten att se in i framtidens potentiella scenarion och därmed har de kunnat manipulera framtiden till sin fördel. Det hela kan liknas vid att järnvägsrälsen på bangården, de många olika alternativa spåren framför loket, inte längre syns, det finns helt enkelt inte längre några säkra spår/framtidsscenarier som kan räknas ut i förväg.

    Så, ingen vet exakt när eller exakt vad som kommer att ske i framtiden, för det finns inget fast och förutbestämt öde som vi måste möta, för framtiden är inte huggen i sten – den är i ständig förändring. En förutsägelse baseras på de förutsättningar som fanns vid tiden som den gjordes och när oväntade händelser sker då blir den gamla förutsägelsen felaktig.

    Så, några säkra förutsägelser om framtiden finns inte, vare sig det handlar om ens egen framtid eller för samhället i stort. Och det har visat sig att många av de dramatiska globala händelser, som förutsågs skulle ske på jorden inte har skett. Delvis därför att jordens kollektiva medvetande (mänsklighetens psyke) inte längre innehåller stora globala katastrofer eller jordens undergång och därmed kan inte dessa manifesteras.

    Det enda vi kan göra är att tro på att världen blir bättre i framtiden än vad den är idag och att helt fokusera på det positiva så att dagens ondska inte får grepp i oss.

 • 1.) “Why Do Western Governments Favor Immigrant-Invaders Over Law-Abiding Citizens?”
  By Paul Craig Roberts on December 6, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=198905;
  Vansinnet hos svenska och diverse europiska regeringar uppmärksammas numera stort i bl a USA. Paul Craig Roberts är ekonomie dr, journalist och f d medlem i president Reagans administration. Skriver ofta för RT, Russian Today.

  2.)”Soros högra hand får skattefinansierad topptjänst av Löfven”. Publicerad 5/12 2019 kl 21.03 i Fria Tider.
  https://www.friatider.se/soros-h-gra-hand-f-r-skattefinansierad-topptj-nst-av-l-fven;

  “Daniel Sachs, global styrelseledamot i George Soros stiftelse Open Society, har av statsminister Stefan Löfven (S) utnämnts till ny ledamot av Nationella innovationsrådet. Finansmannen Daniel Sachs är känd som vd för den kontro­versielle finansmannen Robert Weils investment­bolag Proventus, som också äger bland annat Judiska teatern.”

  Jaha, kan det sägas i klarspråk bättre än så här. Arbetet och Kapitalet skönt omslingrade i sina gemensamma intressen, d v s den monopolära världsordning som Eliten eftertraktar och där det svenska folkets uppfattning totalt negligeras. Längtan dithän är så stor att ett nytt världskrig via Iran, inte får störa denna utsikt, som ju fick sin alldeles pregnanta ondskefulla prägel, genom sin inledande och falskeligen iscensatta terrorhandling 2001-09-11. En start på mycket vidriga händelser!

 • Tack Torbjörn, för en bra och som alltid rakt på sak artikel – även om man blir gråtfärdig av att läsa om hur många har det i dagens Sverige ..suck 🙁

 • Tack för din beskrivning av nuvarande Svenska elände. Andra nationer har betydligt klarare riktlinjer för alla inkommande: Häromdagen fann man på Irland 8 potentiella immigranter undangömda i en lastbåt från Cherbourg, Frankrike.
  Istället för “Svenskt dalt” som man kan skratta åt om man inte inser allavaret, skickades dom tillbaks dan därpå med poliseskort på nästa passagerarfärja eftersom dom inte hade papper, “slängt sina pass”, som ju tydligen är inträdesbiljetten till Sverige.
  Löfven och hans gelikar har gjort tillräckligt stor skada och lär aldrig begripa detta.
  Men om dom snabbt avgår/ utlyser nyval bör det fortfarande vara möjligt att undvika ett inbördeskrig. Men om det tar för lång tid hinner de lokala maffiaklanerna mobilisera och lär inte ge upp sina nuvarande “trygga positioner” utan blodbad.

 • Jag har börjat se affärssammanhang som levande organismer. Alltså skenbart abstrakta mönster som något levande som är underkastat en kamp för överlevnad.
  Där kan man lägga in även fenomen som politiker av Löfvens typ och hans intellektuella manipulatörer, samtliga satta i arbete av en mäktig utländsk oligarki.
  En oligarki är i detta synsätt ett manifest organiskt fenomen. En amöbalik livsform som överlever bortom individernas livstid och som hämtar sin livsvilja ur imperiebyggandets fortplantningsdrift.
  Skillnaden jämfört med Usa är att där har ett sånt system växt fram under längre tid mer av sig själv vad kriminaliteten beträffar medan här har det introducerats ganska medvetet av utländska ideologer som njuter av att manipulera det tidigare irriterande exemplet Sverige mot undergången. Så länge det fungerade någotsånär var det en hotande förebild.
  I en organisms beteende ingår även förställning. Tex att plugga in Trump och co så att vi ska tro att vi sitter i samma båt, när det i själva verket är samma oligarki bakom båda fenomenen. Sverige tjänar fortfarande en del på att samsas med dom men vi bör inse att dom aldrig varit på vår sida och att deras rivaler är dom enda någotsånär anständiga. Hittills är alla svenska partier i imperiets garn och låter sig duperas av något av den månghövdade drakens huvuden. Den draken unnar ingenting att få leva och frodas så länge inte alla dess huvuden är avhuggna hur det nu ska gå till.
  Denna mörka beskrivning hindrar ju inte att jag troligen har samsyn med alltfler om var man bör lägga sin röst i valet.

  • Håller med dig Peter. Fokuserar man bara på ledaren, missar man rörelsen bakom. Löfven blev uppmanad att ta posten, mot sin vilja av en orsak. Man behövde en dumskalle som inte fattar något, för att sedan kunna skylla på när man nått sitt politiska mål. Då plockas ha bara bort. Förbrukad. En slug politiker hade sagt nej till ett sådant erbjudande.

  • Skulle snarast kalla det som Hydra( finns redan i mytologin) Hollywood har som vanligt gjort film av detta för att testa om mänskligheten har begripit eller om de fortfarande är ignorant för då kan man känna sig säkert.
   Exemplet från Hollywood är hur det går till i Captain America. Synd att vi inte har Avengers som rädda oss så vi får göra det själv.

 • Vauuu Torbjörn.Det är ett mycket rakt på sak artikel som många av oss tycker att det var på tiden men tyvärr det stora massan i Sverige är fortfarande död och hyllar svetsaren och Greta T som driver nuförtiden nya ideer inte bara klimatet. Det blir inget räddning för Sverige eftersom alla politiker är landsförrädare och det spelar inget roll om det blir vänster eller höger regering för alla driver globalisternas agenda och Sverige kommer köras i botten och pengarna kommer fasas ut som svetsaren har sagt det och då är det inte mycket kvar varför man ska stanna i landet och betala skatt för ingenting.

 • – Lösningen är helt uppenbar: 1.) Repatriera majoriteten av icke-européer, särskilt muslimer.
  – Enda frågan vi har att besvara är: Är det vi eller dom som skall få överleva?

 • Att bete sig som Sosseriet et cohortes gör måste ha sin bas i utpressning. Finns det barn och kameror på Bilderbergmötena? SL kanske har en väntande styrelseplats i någon bank, men resten av gänget? Alla dessa gör sig ju skyldiga till en skadlig handling av typen avsiktlig negligens. Förräderi rakt av.
  Och demokratins “tillskyndare” MSM har krigsrubriker varje dag om, vem tjänar mest, dyraste villan, hur maxas pensionen, avdrag på skatten, princessan X träffar XX i smyg, Ryssland, bla bla…
  Kan våra grannländer acceptera (det oacceptabla) ett maffia-origo i Skandinavia? Det kommer att spilla över på dem. Och, en nation kännetecknas av en –En ledning för folket, Konstitution, Högsta domstol, militär av folket, egen valuta, tydliga gränser. Och, vad av detta finns i Sverige idag?

  • Det är faktisk så att utlandet ser vad som sker här i Sverige. Till skillnad från svenskarna har de flesta européer lärt sig i skolan, att man har ett ansvar för det som sker med en. Därför har utlandet bara med medlidande flin åt svenskar, för de har ju vald denna soppan själv.

 • Tack Torbjörn Sassersson För en utmärkt artikel och tack för youtube-länken.
  Dessa personer (i länken) verkar besitta avsevärd erfarenhet av vad vi vanliga svenskar har drabbats av.
  Och de verkar allihop vara förtvivlade och inte riktigt veta vad man kan göra. De har erfarenhet av denna klan-kultur och hur deras s.k. hederskultur kan ta sig uttryck i.
  Jag tror att det saknas s.k. verktyg för hur hela vårt rättsväsende kan komma tillrätta med detta skapade problem.
  Dessa utifrån kommande människor verkar inte ha någonting till övers för att finna sig tillrätta med vårt svenska sätt att leva tillsammans överhuvudtaget. Så därför är det enklaste att bara skicka dem dit varifrån de kom från första början.
  De har uppenbarligen visat, genom sina otaliga, dåliga gärningar att de ser inget som helst ansvar för vad de åstadkommer och bara och uteslutande endast ser till sin egna överlevnad och struntar i andra människors överlevnadsmöjligheter på ett utstuderat grymt sätt som en vanlig svensk inta kan förstå. Det är ju så idiotiskt kortsiktigt.
  Våra fängelser är överfulla, vad jag hört, och en lösning vore kanske att överväga möjligheten att hyra fängelseplatser i något annat och betydligt billigare land för det första, eller att skicka hela familjen dit de kom från.
  Låt alla dessa personer som har erfarenhet av detta fenomen göra någon form av önskelista på hur de själva skulle vilja lösa detta enorma, skapade problem för att äntligen få avsluta denna vansinnighet till sin upplösning. Det kan vara ett 10-punkt-steg eller 30-punkt-steg.
  Det går att också skapa en utredning, men det tar för lång tid och när skulle alla dessa personer kunna träffas tillsammans ?
  Det huvudsakliga problemet är vår “regering”, som har skapat detta kaos.

 • 1.) “Why Do Western Governments Favor Immigrant-Invaders Over Law-Abiding Citizens?”
  By Paul Craig Roberts on December 6, 2019
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=198905;
  Vansinnet hos svenska och diverse europiska regeringar uppmärksammas numera stort i bl a USA. Paul Craig Roberts är ekonomie dr, journalist och f d medlem i president Reagans administration. Skriver ofta för RT, Russian Today.

  2.)”Soros högra hand får skattefinansierad topptjänst av Löfven”. Publicerad 5/12 2019 kl 21.03 i Fria Tider.
  https://www.friatider.se/soros-h-gra-hand-f-r-skattefinansierad-topptj-nst-av-l-fven;

  “Daniel Sachs, global styrelseledamot i George Soros stiftelse Open Society, har av statsminister Stefan Löfven (S) utnämnts till ny ledamot av Nationella innovationsrådet. Finansmannen Daniel Sachs är känd som vd för den kontro­versielle finansmannen Robert Weils investment­bolag Proventus, som också äger bland annat Judiska teatern.”

  Jaha, kan det sägas i klarspråk bättre än så här. Arbetet och Kapitalet skönt omslingrade i sina gemensamma intressen, d v s den monopolära världsordning som Eliten eftertraktar och där det svenska folkets uppfattning totalt negligeras. Längtan dithän är så stor att ett nytt världskrig via Iran, inte får störa denna utsikt, som ju fick sin alldeles pregnanta ondskefulla prägel, genom sin inledande och falskeligen iscensatta terrorhandling 2001-09-11. En start på mycket vidriga händelser!

 • Tack Torbjörn, för en bra och som alltid rakt på sak artikel – även om man blir gråtfärdig av att läsa om hur många har det i dagens Sverige ..suck 🙁

 • Bra Torbjörn ! – Ja, så här omfattande är Löfvens meritlista – men den är ju inte särskilt smickrande, men dessa hans färdigheter kan ju alltid dra till sig röstande likasinnade, hjärntvättade och muslimer – ja, det är väl på dessa grupper som han hopp ligger.
  I och med att han skapade Januaripakten så visade han oss vem han egentligen är – en maktfullkomlig elitist – han sålde helt enkelt sin själ till mörkrets krafter – bara för att han själv skulle behålla makten !!! Tänk vilken stor dragkraft som fenomenet Makt-Över-Andra-Syndromet har på folk, speciellt på honom ! Det kommer inte att bli lätt för honom att återvända till verkligheten, själlös som han är !

 • Tack för din beskrivning av nuvarande Svenska elände. Andra nationer har betydligt klarare riktlinjer för alla inkommande: Häromdagen fann man på Irland 8 potentiella immigranter undangömda i en lastbåt från Cherbourg, Frankrike.
  Istället för “Svenskt dalt” som man kan skratta åt om man inte inser allavaret, skickades dom tillbaks dan därpå med poliseskort på nästa passagerarfärja eftersom dom inte hade papper, “slängt sina pass”, som ju tydligen är inträdesbiljetten till Sverige.
  Löfven och hans gelikar har gjort tillräckligt stor skada och lär aldrig begripa detta.
  Men om dom snabbt avgår/ utlyser nyval bör det fortfarande vara möjligt att undvika ett inbördeskrig. Men om det tar för lång tid hinner de lokala maffiaklanerna mobilisera och lär inte ge upp sina nuvarande “trygga positioner” utan blodbad.

 • Härlig bild på SL! 😀
  En träffsäker analys som serverar problematik syntetiserad i en artikel är oslagbar eftersom den genererar många sorgliga nickningar utan ett enda leende. Den innehåller alltför många empiriska exempel för att en enda människa ska ha kunnat undvika kännedom om åtminstone en handfull av dem.

  Det kan inte vara annat än uppenbart att polariseringens moder – den representativa demokratin – har tjänat ut sin roll. Alla är kollektivister som strider om makten och det fungerade ju hjälpligt innan Bilderberggruppen tog över rodret i alla centralbanksnationer. Obildade politiker utan moral och ett rättssystem som tolkar lagar som fan läser bibeln, alltså i enlighet med nihilisten Axel Hägerstöms sk Uppsalaskola där makt premieras före lagrumshänvisningar, kan inte leda till annat än just det vi ser i verkligheten nu. ALLA etablerade partier inklusive SD är en del av etablissemanget eftersom inget av dem kommunicerar problemet med pengaskapandet utanför folkets kontroll och folkets nytta av! Varför fortsätter vi att trycka ner värdet av vårt arbete i halsen på Rothchilds & Co?

  Slutsatsen måste därför bli en uppmaning till folket att reflektera över alternativ till den representativa demokratin och en framkomlig metod att förändra. Politikerna kommer aldrig att själva diskutera direkt demokrati t ex genom Schweitzisk modell eftersom det skulle såga av grenen de själva sitter på, så enda möjligheten är att helt enkelt sluta rösta. Kanske SD måste fira sina triumfer några rundor innan det blir uppenbart för tillräckligt många även om risken finns att möjligheten att rösta försvinner längs vägen. I ett sådant läge finns ju inte ens längre det passiva verktyget. Är det just en sådan lösning som diskuteras, tro?

  • Jag har testat olika sätt att nå folk och det budskap som landar hos pensionären helt utan motkommentarer är ämnet “Hur skapar bankerna pengar”. Där har man en ingång och de flesta ser det skojet omedelbart. Det är en mjukstart som inte skapar opposition eller tvivel på riktighet.
   En riktig mjukstart är att fråga vad sedlar är tryckta på för material – bomull! Sedan rullar det på.
   Får man opposition har man gått in för hårt. De små stegens taktik gäller – använt av Oligarkian.
   Enkelt sagt är det att finna ett sätt, att sätta ord på det folk redan observerat.

 • Jag har börjat se affärssammanhang som levande organismer. Alltså skenbart abstrakta mönster som något levande som är underkastat en kamp för överlevnad.
  Där kan man lägga in även fenomen som politiker av Löfvens typ och hans intellektuella manipulatörer, samtliga satta i arbete av en mäktig utländsk oligarki.
  En oligarki är i detta synsätt ett manifest organiskt fenomen. En amöbalik livsform som överlever bortom individernas livstid och som hämtar sin livsvilja ur imperiebyggandets fortplantningsdrift.
  Skillnaden jämfört med Usa är att där har ett sånt system växt fram under längre tid mer av sig själv vad kriminaliteten beträffar medan här har det introducerats ganska medvetet av utländska ideologer som njuter av att manipulera det tidigare irriterande exemplet Sverige mot undergången. Så länge det fungerade någotsånär var det en hotande förebild.
  I en organisms beteende ingår även förställning. Tex att plugga in Trump och co så att vi ska tro att vi sitter i samma båt, när det i själva verket är samma oligarki bakom båda fenomenen. Sverige tjänar fortfarande en del på att samsas med dom men vi bör inse att dom aldrig varit på vår sida och att deras rivaler är dom enda någotsånär anständiga. Hittills är alla svenska partier i imperiets garn och låter sig duperas av något av den månghövdade drakens huvuden. Den draken unnar ingenting att få leva och frodas så länge inte alla dess huvuden är avhuggna hur det nu ska gå till.
  Denna mörka beskrivning hindrar ju inte att jag troligen har samsyn med alltfler om var man bör lägga sin röst i valet.

 • – Lösningen är helt uppenbar: 1.) Repatriera majoriteten av icke-européer, särskilt muslimer.
  – Enda frågan vi har att besvara är: Är det vi eller dom som skall få överleva?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *