Skottland islamiseras av Humza Yousaf muslimsk Justitieminister

publicerad 12 augusti 2020
- av Jan Norberg
Justitieminister Humza-Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering
Justitieminister Humza-Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering
Bild: Justitieminister Humza Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering (ej Rebel News)

DEBATT. I Sverige har vi en lag som förbjuder vissa kritiska åsikter. Lagen kallas i vardagligt tal Hets Mot Folkgrupp (HMF) och den förbjuder i praktiken människor att kritisera Islam. I Skottland har islamiseringen gått längre. Arbetet leds av Humza Yousaf som är muslimsk Justitieminister. Han vill förbjuda starkt kritiska åsikter om Islam.

Text: Jan Norberg

I takt med att människor från Mellanöstern och Afrika, vilka tar med sig sin religion till Sverige, har dessa successivt flyttat fram sina positioner genom att aktivt ingå olika överenskommelser med dagens politiker inom 7-klövern och då främst Sozzarna.

Sozzarnas kopplingar till Muslimska Brödraskapet är väl dokumenterade och Sozzarna gör heller ingen hemlighet av att de avser ge muslimer fördelar i olika former, framför de rättigheter som tillfaller ursprungsbefolkningen. Deras enda krav på motprestation är att dessa positivt särbehandlade, med Islam som religion, ska rösta på Sozzarna.

Läs mer: Islamiseringen av Sverige handlar inte om etnicitet utan om värderingar

Näthatsgranskaren

Vi alla är vid det här laget väl medvetna om att politiker, polis, åklagare och domstolar prioriterar jakten på ursprungssvenskar vilka på minsta sätt uttrycker kritik mot islam. Det pågår en skoningslös jakt på individer vilka ger uttryck för sitt missnöje.

Näthatsgranskaren Thomas Åberg uppträder, finansierad av skattemedel och i symbios med alla inblandade då han med ljus och lykta söker upp individer vilka han menar har brutit mot HMF-lagstiftningen. Han alternerar ibland med att anmäla för förtalsbrott.

Läs mer: Ska vi ge upp vår yttrandefrihet för att tillfredsställa Islam?

I min personliga enfald så trodde jag faktiskt att Sverige i detta avseende var extrema i sin jakt på oliktänkande, men se där hade jag fel, visade det sig.

"Parlamentarisk näthatsgranskning" i Skottland leds av Humza Yousaf

Jag tar aktiv del av en rad olika informationskanaler och den här visar tydligt att Sverige på inget sätt är ensam om denna hetsjakt. Skottland har precis som i många andra länder inom EU en ganska massiv invandring av människor med Islam som religion. Även i Skottland har den islamtroende delen av befolkningen flyttat fram sina positioner, och nu så långt att de sitter i den lagstiftande församlingen och kan därmed lägga fram olika lagförslag.

Läs mer: Alexander Werne (L): När ska vi börja prata om Islam?

 

Muslimen Humza Yousaf har lyckats med bedriften att bli Justitieminister i Skottland och kan därmed agera i Islams namn då han kräver extrema lagskärpningar för åsiktsbrott. Han måste i sin roll som justitieminister tas på fullaste allvar och kan inte avfärdas som en ond dröm.

Vi svenskar måste nog inse att detta är nästa steg i utvecklingen mot total dominans från Islam även i Sverige. Personligen har jag synnerligen svårt att förstå varför vi svenskar tillåter att detta sker. Är vi totalt PK-skadade eller vad beror det på?

Text: Jan Norberg

Relaterat