Skottland islamiseras av Humza Yousaf muslimsk Justitieminister

5
Justitieminister Humza-Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering
Bild: Justitieminister Humza Yousaf, 2020. Pressfoto: Skottlands Regering (ej Rebel News)

DEBATT. I Sverige har vi en lag som förbjuder vissa kritiska åsikter. Lagen kallas i vardagligt tal Hets Mot Folkgrupp (HMF) och den förbjuder i praktiken människor att kritisera Islam. I Skottland har islamiseringen gått längre. Arbetet leds av Humza Yousaf som är muslimsk Justitieminister. Han vill förbjuda starkt kritiska åsikter om Islam.

Text: Jan Norberg

I takt med att människor från Mellanöstern och Afrika, vilka tar med sig sin religion till Sverige, har dessa successivt flyttat fram sina positioner genom att aktivt ingå olika överenskommelser med dagens politiker inom 7-klövern och då främst Sozzarna.

Sozzarnas kopplingar till Muslimska Brödraskapet är väl dokumenterade och Sozzarna gör heller ingen hemlighet av att de avser ge muslimer fördelar i olika former, framför de rättigheter som tillfaller ursprungsbefolkningen. Deras enda krav på motprestation är att dessa positivt särbehandlade, med Islam som religion, ska rösta på Sozzarna.

Läs mer: Islamiseringen av Sverige handlar inte om etnicitet utan om värderingar

Näthatsgranskaren

Vi alla är vid det här laget väl medvetna om att politiker, polis, åklagare och domstolar prioriterar jakten på ursprungssvenskar vilka på minsta sätt uttrycker kritik mot islam. Det pågår en skoningslös jakt på individer vilka ger uttryck för sitt missnöje.

Näthatsgranskaren Thomas Åberg uppträder, finansierad av skattemedel och i symbios med alla inblandade då han med ljus och lykta söker upp individer vilka han menar har brutit mot HMF-lagstiftningen. Han alternerar ibland med att anmäla för förtalsbrott.

Läs mer: Ska vi ge upp vår yttrandefrihet för att tillfredsställa Islam?

I min personliga enfald så trodde jag faktiskt att Sverige i detta avseende var extrema i sin jakt på oliktänkande, men se där hade jag fel, visade det sig.

“Parlamentarisk näthatsgranskning” i Skottland leds av Humza Yousaf

Jag tar aktiv del av en rad olika informationskanaler och den här visar tydligt att Sverige på inget sätt är ensam om denna hetsjakt. Skottland har precis som i många andra länder inom EU en ganska massiv invandring av människor med Islam som religion. Även i Skottland har den islamtroende delen av befolkningen flyttat fram sina positioner, och nu så långt att de sitter i den lagstiftande församlingen och kan därmed lägga fram olika lagförslag.

Läs mer: Alexander Werne (L): När ska vi börja prata om Islam?

 

Muslimen Humza Yousaf har lyckats med bedriften att bli Justitieminister i Skottland och kan därmed agera i Islams namn då han kräver extrema lagskärpningar för åsiktsbrott. Han måste i sin roll som justitieminister tas på fullaste allvar och kan inte avfärdas som en ond dröm.

Vi svenskar måste nog inse att detta är nästa steg i utvecklingen mot total dominans från Islam även i Sverige. Personligen har jag synnerligen svårt att förstå varför vi svenskar tillåter att detta sker. Är vi totalt PK-skadade eller vad beror det på?

Text: Jan Norberg

Relaterat

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

5 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
13 augusti 2020 kl 10:46

Här ser vi avundsjukan brista ut i ren antagonism. Resultatet av en icke verklighetsförankrad utbildning.
Man får hoppas att skottarna låter honom skrika ut sitt hat i ensamhet på en avlägsen ljunghed.

Martin Gustavsson - Vetenskapliga partiet
Gäst
13 augusti 2020 kl 00:53

Ett mycket bra sätt att angripa olika former av sekterism, utan att bli anklagad för HMF, är att angripa sekterism i allmänhet, eftersom all sekterism har liknande ingredienser. Det får en annan effekt också, nämligen att människor inte får sin egen sekt attackerad rakt på, vilket kan göra att människor ställer sig i en osund försvarsposition.

Det kan även leda till att människor slår upp ordet sekterism och därigenom kan mäta ordet mot verkligheten i sin egen sekt, eller kan jämföra med andra sekter. Jag tror att detta ökar antalet uppvaknanden och enheten människor emellan.

Peter Grafström
Peter Grafström
Gäst
12 augusti 2020 kl 17:13

Rouhani i Iran och Netanyahu i Israel är gamla kolleger sen Iran Contrasaffären även om dom väl var rätt unga då.
Enligt Thierry Meyssan samarbetar Israel och Iran om en pipeline i Israel och Meyssan skriver att det är upp till 15 års fängelse för medierna i Israel för att berätta om det
. . .
Att Skottland som en del av brittiska imperiet agerar så har säkert ekonomiska skäl på kortare sikt måste man anta och kan inte enbart vara av geopoltiska skäl.
Men det sistnämnda misstänker jag är den mer långsiktiga orsaken.
US/UK/Israel och muslimska brödraskapet mot imperiets rivaler + Macron som kallas algoritmen av en skribent.
(Jag associerade det epitetet till filmen The Stepford Wifes för dom som sett den)
Med Sverige på väg att bli en försörjare och framavlare av jihadister om allt fortsätter som nu.
Eller får Sverige i hemlighet eller på, för mig, okänt sätt betalt?