Tveksamt om coronavacciner hindrar spridning av Covid-19

publicerad 9 december 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Benn Swann (foto: eget verk) och Robert F Kennedy (foto: eget verk), 8 december 2020.

COVID-19 DEBATT. Ben Swann intervjuar Robert F Kennedy Jr från organisationen Children’s Health Defense om de kommande vaccinerna mot Covid-19. De diskuterar bland annat frågan om det finns en risk att vaccinerna kan göra symptomfria personer till aktiva smittbärare.

Misstanken baseras
på bland annat ett uttalande från dr Anthony Fauci (amerikansk smittskyddsexpert) som sagt att det inte är säkert att vaccinerna förhindrar spridningen av asymptomatisk smitta. Ben Swann från ISE Media ställer därför den retoriska frågan: vad är då poängen med vaccinerna om de inte förhindrar smittspridning?

Robert F Kennedy Jr tar upp en färsk större studie från Kina som visar att det inte sker någon asymptomatisk smittspridning av Covid-19, vilket pekar på det meningslösa med att tvinga miljontals friska människor över hela världen att bära munskydd. Även andra coronarestriktioner blir meningslösa, enligt resonemanget.

Istället för att massmedierna ställer frågor kring ny kunskap och dessa avgörande frågeställningar fokuserar istället medierna på att publicera huvudrubriker som baseras på pressmeddelanden från de läkemedelsföretag som producerar vaccinerna. Dessa rubriker påstår att Modernas Covid-19-vaccin har en effektivitet på 94%, Pfizer hävdar 95%, det ryska vaccinet Sputnik V påstås ha en effektivitet på 92% och AstraZenecas vaccin påstås ligga på 72%.

Frågan är: vad de är effektiva emot? Enligt kritik är flera av vaccinerna designade för att minska symptomen, inte primärt för att förhindra att personer insjuknar i Covid-19.

NewsVoice har tidigare skrivit om att de nya Covid-19-vaccinerade primärt är designade för att minska symptom (som hosta och huvudvärk) och inte för att skydda vaccinerade personer från att bli smittade.

Vaccinernas förmåga att förhindra ett insjuknande i Covid-19 är snarare en sekundär målsättning, men det bygger på att de experimentella vaccinerna verkligen fungerar. Fler av dessa vacciner som tex AstraZenecas vaccin, vilket den svenska Regeringen lagt en order på, är ett experimentellt genvaccin.

Flockimmunitet

Sedan återstår ytterligare en väsentlig omständighet att ta ställning till: efter att den svenska populationen under snart ett års tid gått igenom covidinfluensan har en naturlig flockimmunitet byggts upp i populationen (helt eller delvis) tack vare människans immunförsvar. Vilken poäng är det då med massvaccineringar för alla annat än att de kan ge vissa ängsliga personer en upplevelse av falsk trygghet?

En studie visar att en genomgången Covid-19 ger långvarig immunitet.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Vare sig virus existerar eller inte,
  eller vad de nu egentligen gör och hur de fungerar.

  Så var de sjukdomar man vaccinerar mot i det allmänna vaccinations programmet i princip borta redan innan man börja vaccinera. Det och statistiken som stödjer det kunde man läsa redan 1997 i Gregg Betties bok “Vaccination en förälders dilemma”.

  https://klokast.se/wp-content/uploads/2020/05/Beattie1.pdf

  Skulle Tegnells teori om flockimmunitet gälla skulle ju inte mässlingen existera eftersom
  vaccinationsfrekvens länge låg runt 99% någonting. Vid något “utbrott” i Kanada var 50% av de som fick mässlingen vaccinerade.

  Många frågor återstår att bli besvarade, av någon anledning tror jag inte vi kommer få svaren från Folkhälsomyndigheten. Men Lanka är intressant. Vi får väl se om FHM svarar.

  https://ekoappen.se/blogg/oppet-brev-till-stefan-lofven-och-johan-carlson/

 • Torbjörn, om man ska använda vacciner så måste man ju veta vad de ska skydda emot.

  Som du redan rimligen känner till har aldrig virus isolerats. Ingen vet hur det sk Covid19 ser ut, DNA eller andra uppgifter om det. Allt bygger på antaganden som visats sig vara falska av flera forskare. Så, hur skapar man ett vaccin när man inget vet om viruset, eller om det ens existerar?

  Utan en viruskult faller hela korthuset samman, det blir ingen global totalitär kommunistregim, ala Kina som kontrollerar varje enskild individ från födsel till programmerad död. Det är väl denna utvecklingen alla vi vill stoppa, åtminstone de som värdesätter vår mänskliga frihet?

  Jag har inte följt Newsvoice på ett tag så jag vet inte om du exempelvis har tagit upp forskningen som Dr Stefan Lanka presenterat?

  Om man förstår att virus är en missuppfattning i vetenskapen, så slipper vi de här meningslösa diskussionerna om vacciners effektivitet och/eller hur giftiga de är. De fyller helt enkelt inget behov, utan är bara skadliga för människan.

  Vi kunde istället koncentrera oss på att göra oss av med de satanistiska parasiterna som just nu dominerar världen.

  För den som inte vet vad jag syftar på är nedanstående artikel en utmärkt start på det nya fria livet.

  https://www.globalresearch.ca/dr-stefan-lanka-2020-article-busts-virus-misconception/5719146

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *