Vaccinpass kommer sommaren 2021 – Ygeman vill ha hårdare krav

publicerad 18 mars 2021
- av NewsVoice
Digitaliseringsminister Anders Ygeman och EU-ordförande Ursula van der Leyen. Foto: SVT resp EU Kommissionen. Montage: NewsVoice
Digitaliseringsminister Anders Ygeman vill ha ett vaccinpass till skillnad från EU-ordförande Ursula van der Leyen.

EU arbetar hårt för att till sommaren 2021 ha byggt upp ett resesystem som centreras runt ett digitalt covidresecertifikat, i Sverige kallat vaccinpass, så att EU-medborgare kan börja resa utomlands igen på ett normalt sätt. Certifikatet ska inte vara diskriminerande, dvs att vaccinationer inte bör vara ett villkor. Anders Ygeman är allvarligt oroad.

Text: NewsVoice | #vaccinpass #semester2021 #resa2021 #utlandsresa

Målet är att göra det möjligt för alla som är vaccinerade mot Covid-19, som har testats negativt med PCR-test eller kan påvisa antikroppar att få resa inom EU. De 27 medlemsstaterna kommer att besluta hur de ska använda det nya digitala gröna certifikatet.

Så kallade vaccinpass har mött motstånd från vissa EU-länder över farhågor om att de kan vara diskriminerande. Vissa hävdar att de skulle göra det möjligt för vissa minoriteter att njuta av utlandsresor utan restriktioner medan andra, som inte ses som en prioritet för vaccination, fortsätter att tvingas in i karantän. Europeiska kommissionens tjänstemän har gjort klart att de vill undvika en sådan diskriminering.

Ursula von der Leyen som är Europeiska kommissionens ordförande kallar inte certifikatet för ett vaccinpass som politiker och massmedier i Sverige gör. Hon kallade det igår på ett EU-möte för ett digitalt grönt certifikat. Leyen säger att ett sådant pass ska kunna återinrätta fri rörlighet på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Svenska Regeringen vill ha ett vaccinpass inte ett digitalt grönt certifikat

Enligt SVT:s programledare är det dock upp till medlemsländerna att bestämma hur intygen ska användas. Digitaliseringsminister Anders Ygeman säger att Regeringen troligtvis kommer att lämna kravet på negativa PCR-test för att istället gå över till krav på vaccinering.

SVT:s programledare ställer därefter en ledande fråga som lyder: “Vilka risker ser du med att det föreslås bli ett lite mer omfattande intyg nu än vad man tidigare sett framför sig?”. SVT syftar på att det digitala gröna certifikatet kan ge grön signal för utlandsresa för de personer som har testats negativt med PCR-test eller kan påvisa antikroppar.

Anders Ygeman svarar på frågan med att det kan finnas stora risker med den möjligheten. Han menar att vissa EU-länder inte har tillräckliga data och att det förekommer mycket falska PCR-intyg i omlopp.

“The vaccines should be approved by the European Medicines Agency (EMA). These currently include drugs developed by Pfizer-BioNTech, Moderna, Oxford-AstraZeneca and Johnson & Johnson, but not Russia’s Sputnik V or China’s Sinovac and Sinopharm vaccines.” – BBC News

De läkemedel som hittills godkänts och räknas som vaccin enligt EU är bla “vacciner” från AstraZeneka, Moderna, Pfizer och Johnson & Johnson, men inte ryska Sputnik V och kinesiska Sinopaharm eller Sinovac.

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Ämne: vaccinpass
 • Internet var tänkt som en mötesplats för tankar och idéer. Ingen tänkte på att en handfull företag skulle ta kontrollen och styra befolkningen som en fårskock. Zuckerberg m.fl. är tungt investerade i läkemedelsindustrin. Big Tech censurerar inte bara egna plattformar utan gör allt för att släcka ner alternativ. Jag tror inte massvaccinering av detta slag, som är ett experiment på miljontals människor, hade varit möjligt innan sociala medier. Vi var mer isolerade vilket ledde till diversitet bland åsikter. Nu är det lätt att hjärntvätta hela befolkningar och få dem att göra saker de kanske inte skulle göra om de förmådde tänka självständigt.

  • Ja , det där kan tåla att diskuteras. Om vi kan enas om millennieskiftet som startskottet , ta eller ge några år , då folk började meddela sig med varann via nätet så överensstämmer denna tidpunkt också rätt så bra med den fullödiga degenereringen av main stream media. Den började egentligen tidigare än så rent generellt i och med det ökande utrymmet för skvallerreportage , sexifiering och inte minst alla dessa bilder som tvunget skulle ta upp helsidor på bekostnad av textutrymme , inte minst de seriösa bidragen.

   Det var även ungefär då som den alltmer ensidiga rapporteringen började ta fart på allvar och journalismen alltmer transformerades till propagandism och att TV , radio och tidningar förstås har en väldig påverkan på människors ställningstaganden är ju ingen överdrift.

   Att politiken gått samma väg där i stort sett varenda etablerat parti snart sagt kopierar varandras partiprogram , eller åtminstone genomförandet av detsamma , är ytterligare en orsak till att folk också tänker mer likriktat.

   Ja det finns nog en del att tillföra till den här debatten som jag inte tänkt på , men viktigare är nog att fundera ut vad som ska göras åt eländet.

   Vad som kan sägas är att det blir ännu viktigare att vi som lyckas se verkligheten för vad den är, om jag får låta lite pretentiös , också använder vår kunskap och tid till att försöka samlas och göra nånting åt vansinnet som psykopaterna håller på att driva igenom. Innan det är för sent.

  • Jag kan bara inte låta bli att tillföra 9/11-bluffen som ännu en starkt bidragande orsak till likriktningen av människors tankeverksamhet. Denna händelse kan inte nog betonas när det gäller påverkan på världsutvecklingen , men det är förstås ingen nyhet här inne.

  • Nu är det dags att lägga ner EU, FN och WHO samt sparka korrupta Ygerman mfl!

   EU:s plan på att införa vaccinpass i vinter – från 2018 | Fria Tider

   ROADMAP ON VACCINATION Last update: Q3 2019 ROADMAP FOR THE IMPLEMENTATION OF ACTIONS BY THE EUROPEAN COMMISSION BASED ON THE COMMISSION COMMUNICATION AND THE COUNCIL RECOMMENDATION ON STRENGTHENING COOPERATION AGAINST VACCINE PREVENTABLE DISEASES

   missa inte avslöjande EU dokumentet 2019-2022_roadmap_en.pdf (europa.eu)

   arkiverad kopia Wayback Machine (archive.org)

   utdrag ur sid 1 “Last update: Q3 2019”

 • Internet var tänkt som en mötesplats för tankar och idéer. Ingen tänkte på att en handfull företag skulle ta kontrollen och styra befolkningen som en fårskock. Zuckerberg m.fl. är tungt investerade i läkemedelsindustrin. Big Tech censurerar inte bara egna plattformar utan gör allt för att släcka ner alternativ. Jag tror inte massvaccinering av detta slag, som är ett experiment på miljontals människor, hade varit möjligt innan sociala medier. Vi var mer isolerade vilket ledde till diversitet bland åsikter. Nu är det lätt att hjärntvätta hela befolkningar och få dem att göra saker de kanske inte skulle göra om de förmådde tänka självständigt.

  • Ja , det där kan tåla att diskuteras. Om vi kan enas om millennieskiftet som startskottet , ta eller ge några år , då folk började meddela sig med varann via nätet så överensstämmer denna tidpunkt också rätt så bra med den fullödiga degenereringen av main stream media. Den började egentligen tidigare än så rent generellt i och med det ökande utrymmet för skvallerreportage , sexifiering och inte minst alla dessa bilder som tvunget skulle ta upp helsidor på bekostnad av textutrymme , inte minst de seriösa bidragen.

   Det var även ungefär då som den alltmer ensidiga rapporteringen började ta fart på allvar och journalismen alltmer transformerades till propagandism och att TV , radio och tidningar förstås har en väldig påverkan på människors ställningstaganden är ju ingen överdrift.

   Att politiken gått samma väg där i stort sett varenda etablerat parti snart sagt kopierar varandras partiprogram , eller åtminstone genomförandet av detsamma , är ytterligare en orsak till att folk också tänker mer likriktat.

   Ja det finns nog en del att tillföra till den här debatten som jag inte tänkt på , men viktigare är nog att fundera ut vad som ska göras åt eländet.

   Vad som kan sägas är att det blir ännu viktigare att vi som lyckas se verkligheten för vad den är, om jag får låta lite pretentiös , också använder vår kunskap och tid till att försöka samlas och göra nånting åt vansinnet som psykopaterna håller på att driva igenom. Innan det är för sent.

  • Jag kan bara inte låta bli att tillföra 9/11-bluffen som ännu en starkt bidragande orsak till likriktningen av människors tankeverksamhet. Denna händelse kan inte nog betonas när det gäller påverkan på världsutvecklingen , men det är förstås ingen nyhet här inne.

  • Nu är det dags att lägga ner EU, FN och WHO samt sparka korrupta Ygerman mfl!

   EU:s plan på att införa vaccinpass i vinter – från 2018 | Fria Tider

   ROADMAP ON VACCINATION Last update: Q3 2019 ROADMAP FOR THE IMPLEMENTATION OF ACTIONS BY THE EUROPEAN COMMISSION BASED ON THE COMMISSION COMMUNICATION AND THE COUNCIL RECOMMENDATION ON STRENGTHENING COOPERATION AGAINST VACCINE PREVENTABLE DISEASES

   missa inte avslöjande EU dokumentet 2019-2022_roadmap_en.pdf (europa.eu)

   arkiverad kopia Wayback Machine (archive.org)

   utdrag ur sid 1 “Last update: Q3 2019”

 • Nu ska Regionerna sluta med antikroppstester så “vaccin” kommer bli det enda alternativet för respass. Men “vaccinationen” är helt “frivillig” utan några som helst påtryckningar eller fulspel.

 • Nu ska Regionerna sluta med antikroppstester så “vaccin” kommer bli det enda alternativet för respass. Men “vaccinationen” är helt “frivillig” utan några som helst påtryckningar eller fulspel.

 • Ja Anders dessutom är hela nedstängningen också enligt ny publicerad vetenskaplig studie helt meningslös, så varför vaccinpass?

  “Utgående från en av de mest omfattande analyserna av rörelsedata och dödsfall i coronaviruset som nu publiceras i den vetenskapliga tidskriften Nature gör forskare nu slutsatsen att nedstängningar av länder och samhällen inte har haft någon konstaterbar effekt på antalet dödsfall.”
  https://nyadagbladet.se/vetenskap/forskare-nedstangningspolitiken-har-varit-meningslos/

  • Meningslösa saker som nedstängning och vaccinpass är ju bara motivatörer för att driva en mot nålen. Sen pushar de för ett experimentellt “vaccin” med en lika experimentell teknik som helt uppenbarligen ger allvarliga biverkningar på kort sikt som t.ex. döden och en högst osäker framtid i det långa loppet. Samtidigt som den alternativa median skriver om allt det här. Hade de varit smarta skulle de den här gången injicerat något harmlöst och så kunde nästa omgång ha innehållit precis vad som helst. Hela upplägget är såväl ologiskt som smått korkat.

   Eftersom de högst uppsatta sociopaterna som sätter agendan troligtvis inte är särskilt korkade, till skillnad från deras hantlangare, så måste det här vara en medveten strategi av lydnadsprov. Om du trots hot om eventuell omedelbar död eller okända livslånga komplikationer är en duktig idiot och kavlar upp ärmen, så är du en lydig kandidat för den halvmiljards slavgruppresa in i framtiden. Är du inte en duktig idiot kommer du som ovaccinerad troligtvis bli sjuk och dö av nästa förkylningsmutation.

   Tror jag redan i barndomen sumpade mitt namn på listan och känner inte tillräcklig dödsångest för att försöka ändra på det. Vi får se vad som händer när zombieapokalypsen sätter igång, så lite spännande är det allt.

 • Ja Anders dessutom är hela nedstängningen också enligt ny publicerad vetenskaplig studie helt meningslös, så varför vaccinpass?

  “Utgående från en av de mest omfattande analyserna av rörelsedata och dödsfall i coronaviruset som nu publiceras i den vetenskapliga tidskriften Nature gör forskare nu slutsatsen att nedstängningar av länder och samhällen inte har haft någon konstaterbar effekt på antalet dödsfall.”
  https://nyadagbladet.se/vetenskap/forskare-nedstangningspolitiken-har-varit-meningslos/

  • Meningslösa saker som nedstängning och vaccinpass är ju bara motivatörer för att driva en mot nålen. Sen pushar de för ett experimentellt “vaccin” med en lika experimentell teknik som helt uppenbarligen ger allvarliga biverkningar på kort sikt som t.ex. döden och en högst osäker framtid i det långa loppet. Samtidigt som den alternativa median skriver om allt det här. Hade de varit smarta skulle de den här gången injicerat något harmlöst och så kunde nästa omgång ha innehållit precis vad som helst. Hela upplägget är såväl ologiskt som smått korkat.

   Eftersom de högst uppsatta sociopaterna som sätter agendan troligtvis inte är särskilt korkade, till skillnad från deras hantlangare, så måste det här vara en medveten strategi av lydnadsprov. Om du trots hot om eventuell omedelbar död eller okända livslånga komplikationer är en duktig idiot och kavlar upp ärmen, så är du en lydig kandidat för den halvmiljards slavgruppresa in i framtiden. Är du inte en duktig idiot kommer du som ovaccinerad troligtvis bli sjuk och dö av nästa förkylningsmutation.

   Tror jag redan i barndomen sumpade mitt namn på listan och känner inte tillräcklig dödsångest för att försöka ändra på det. Vi får se vad som händer när zombieapokalypsen sätter igång, så lite spännande är det allt.

 • Läste att hälften av Storbritanniens befolkning påstås vara “vaccinerade”. Men eftersom dom ljuger om allting annat så hur vet man dom siffrorna stämmer? De kan ju lika väl blåsa upp det antalet med för att via gruppsykologi försöka få andra att sälla sig till den påstått växande skaran.

 • Läste att hälften av Storbritanniens befolkning påstås vara “vaccinerade”. Men eftersom dom ljuger om allting annat så hur vet man dom siffrorna stämmer? De kan ju lika väl blåsa upp det antalet med för att via gruppsykologi försöka få andra att sälla sig till den påstått växande skaran.

 • Medicinprofessor Peter A. McCullough talar här inför Senaten i USA. Han är väldigt upprörd och säger att det finns mycket effektiva sätt att behandla dem som insjuknat i Covid 19 men att de amerikanska myndigheterna inte på något sätt uppmärksammar det, utan bara rekommenderar vaccinering, vilket han menar är verkningslöst:

  https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM&t=936s
  (Peter McCullough, MD testifies to Texas Senate HHS Committee)

  Är situationen bättre i Sverige?

  Ni läkare som läser här bör lyssna på detta och därefter agera i enlighet med ert samvete.
  Det gäller att rädda liv och då skall ni stå upp som en man!
  Just därför att det finns så många som låter sig hunsas kan vanstyret fortsätta.

 • Äldre tiders gårdsfarihandlare använde samma metod då man prånglade varor till allmogen.
  Då hävdade man besök vid prästgården där prästfrun blivit överförtjust och köpt produkten.

  Annan klasisk säljmetod är “prins Wilhelm” där den tveksamma kunden uppmanas skriva upp för och nackdelar på varsitt pappersblad för att fatta lika genomtänkta beslut “som prinsen”.

  Säljaren hjälper kunden med att fylla i alla fördelar men tystnar då det blir dags för nackdelar.
  I bästa fall blir kunden övertygad över alla de övervägande fördelarna och smickras till beslut.

  Om inte ens detta hjälper följer “förloraren” när försäljaren “ger upp” och i förbigående frågar kunden vad som skulle kunna gjorts annorlunda presentationen, för att lära till nästa kund.

  När den tilltänkta “kunden” då avslöjar vad som saknades får säljaren tillfälle att ställa frågan,
  – om jag nu löser detta, köper du då produkten?

  Nog om försäljning, om läckta dokumet stämmer håller inte ens “vaccin” batcherna av Phizer samma standard och vissa tidiga kommersiella satser av Pfizer-BioNTechs covid-19-vaccin hade lägre nivåer än väntat av intakt mRNA.

  https://worlddoctorsalliance.com/blog/the-ema-covid-19-data-leak/

 • Medicinprofessor Peter A. McCullough talar här inför Senaten i USA. Han är väldigt upprörd och säger att det finns mycket effektiva sätt att behandla dem som insjuknat i Covid 19 men att de amerikanska myndigheterna inte på något sätt uppmärksammar det, utan bara rekommenderar vaccinering, vilket han menar är verkningslöst:

  https://www.youtube.com/watch?v=QAHi3lX3oGM&t=936s
  (Peter McCullough, MD testifies to Texas Senate HHS Committee)

  Är situationen bättre i Sverige?

  Ni läkare som läser här bör lyssna på detta och därefter agera i enlighet med ert samvete.
  Det gäller att rädda liv och då skall ni stå upp som en man!
  Just därför att det finns så många som låter sig hunsas kan vanstyret fortsätta.

 • Äldre tiders gårdsfarihandlare använde samma metod då man prånglade varor till allmogen.
  Då hävdade man besök vid prästgården där prästfrun blivit överförtjust och köpt produkten.

  Annan klasisk säljmetod är “prins Wilhelm” där den tveksamma kunden uppmanas skriva upp för och nackdelar på varsitt pappersblad för att fatta lika genomtänkta beslut “som prinsen”.

  Säljaren hjälper kunden med att fylla i alla fördelar men tystnar då det blir dags för nackdelar.
  I bästa fall blir kunden övertygad över alla de övervägande fördelarna och smickras till beslut.

  Om inte ens detta hjälper följer “förloraren” när försäljaren “ger upp” och i förbigående frågar kunden vad som skulle kunna gjorts annorlunda presentationen, för att lära till nästa kund.

  När den tilltänkta “kunden” då avslöjar vad som saknades får säljaren tillfälle att ställa frågan,
  – om jag nu löser detta, köper du då produkten?

  Nog om försäljning, om läckta dokumet stämmer håller inte ens “vaccin” batcherna av Phizer samma standard och vissa tidiga kommersiella satser av Pfizer-BioNTechs covid-19-vaccin hade lägre nivåer än väntat av intakt mRNA.

  https://worlddoctorsalliance.com/blog/the-ema-covid-19-data-leak/

 • Nu har både Englands Boris Johnson och Frankrikes Jean Castex i filmad teveteater emottagit koksaltinjektioner för att bevisa att AZ:s “vaccin” är säkert. Även Italiens Mario Draghi säger “Yes, I will do the AstraZeneca vaccine”.

  Men så vadå? På vilket annat sätt är dessa politiker ett föredöme för att inspirera andra människor till någon som helst annan handling?

  Låt säga att SVT gjorde den sedvanliga pro-vaccin-propagandan där t.ex. Stefan Löfven, Lena Hallengren och Anders Ygeman fick ett spruthugg i armen på bästa sändningstid. Vem fan skulle bry sig? Hade själv inte köpt koksaltteatern och om det vore verklig vara skulle jag hoppas på en massiv propp i knoppen på alla tre.

  • det skulle vara intressant att se reaktionen på dessa skådisar om en t.ex. en 8-åring fick gå in i lagret och slumpvis ta ut en flaska för injektion i en politikerskådis.
   Detta följa-Johnspektakel upprepar sig lite vars stans i politikershowen numera. Pelosis knäböjande, Bidens saltvattenintag, “tyckasyndombrottslingar”, “fredliga” frizoner, lita-på-mig-snack, annonser med dolt budskap och kanske mer.
   Och titta lite på hologramtekniken, som kommit långt. På video kan man ju låna en arm för injektion.

   • Redan 1976 så tog president Gerald Ford en spruta med “vaccin” i teve så det är ett gammalt PR-trick. Det “vaccinet” var från början avsett för grisar men när uppfödarna inte ville ha det blev industrin tvungna att hitta en ny målgrupp. Det här säger ju lite om deras människosyn som det är en indikation på vilket förtroende de förtjänar.

 • Nu har både Englands Boris Johnson och Frankrikes Jean Castex i filmad teveteater emottagit koksaltinjektioner för att bevisa att AZ:s “vaccin” är säkert. Även Italiens Mario Draghi säger “Yes, I will do the AstraZeneca vaccine”.

  Men så vadå? På vilket annat sätt är dessa politiker ett föredöme för att inspirera andra människor till någon som helst annan handling?

  Låt säga att SVT gjorde den sedvanliga pro-vaccin-propagandan där t.ex. Stefan Löfven, Lena Hallengren och Anders Ygeman fick ett spruthugg i armen på bästa sändningstid. Vem fan skulle bry sig? Hade själv inte köpt koksaltteatern och om det vore verklig vara skulle jag hoppas på en massiv propp i knoppen på alla tre.

  • det skulle vara intressant att se reaktionen på dessa skådisar om en t.ex. en 8-åring fick gå in i lagret och slumpvis ta ut en flaska för injektion i en politikerskådis.
   Detta följa-Johnspektakel upprepar sig lite vars stans i politikershowen numera. Pelosis knäböjande, Bidens saltvattenintag, “tyckasyndombrottslingar”, “fredliga” frizoner, lita-på-mig-snack, annonser med dolt budskap och kanske mer.
   Och titta lite på hologramtekniken, som kommit långt. På video kan man ju låna en arm för injektion.

   • Redan 1976 så tog president Gerald Ford en spruta med “vaccin” i teve så det är ett gammalt PR-trick. Det “vaccinet” var från början avsett för grisar men när uppfödarna inte ville ha det blev industrin tvungna att hitta en ny målgrupp. Det här säger ju lite om deras människosyn som det är en indikation på vilket förtroende de förtjänar.

 • Jag vill inte kasta in i Politiken, men Ygesman borde läsa Uppenbarelseboken. Om majoriteten tar vaccinet, så borde, ju de inte vara rädda för dem som inte vaccinerar sig tycker jag, eftersom de har ett skydd då?. “Verkar sägas att den muterar?” De kunde lika gärna sagt så här, de som inte vaccinerar sig får skylla sig själv, och något pass hade inte behövts, medan andra som inte vaccinerar sig, tänker att vaccin är mer skadligt, och till Kontrollsamhälle. Något Pass blir ju och stigmatisera Folk, kanske till något angiveri System?. och sedan Vakt hundar mot det här, som skall lukta till sig, avikande Människa.

 • Jag vill inte kasta in i Politiken, men Ygesman borde läsa Uppenbarelseboken. Om majoriteten tar vaccinet, så borde, ju de inte vara rädda för dem som inte vaccinerar sig tycker jag, eftersom de har ett skydd då?. “Verkar sägas att den muterar?” De kunde lika gärna sagt så här, de som inte vaccinerar sig får skylla sig själv, och något pass hade inte behövts, medan andra som inte vaccinerar sig, tänker att vaccin är mer skadligt, och till Kontrollsamhälle. Något Pass blir ju och stigmatisera Folk, kanske till något angiveri System?. och sedan Vakt hundar mot det här, som skall lukta till sig, avikande Människa.

 • Ygeman kan föregå med gott exempel och lägga ut sin patient journal till allas beskådande. Uppenbarligen önskar han att allas medicinska information skall spridas utanför Sveriges gränser.
  Grönt kort för politiker i framtiden samt flygande drog och antikroppstester är vad vi behöver för att trygga vårt lands nya ledarskap. Alla borde även kunna visa upp utdrag ur belastningsregister samt intyg att de klarat en psykiskt utvärdering. Fallskärmarna skall inte fällas ut vid påvisad korruption.
  Faller detta väl ut så kan vi ju alltid folkomrösta huruvida vi vill att grundlagen skall ändras eller ej.

 • Ygeman kan föregå med gott exempel och lägga ut sin patient journal till allas beskådande. Uppenbarligen önskar han att allas medicinska information skall spridas utanför Sveriges gränser.
  Grönt kort för politiker i framtiden samt flygande drog och antikroppstester är vad vi behöver för att trygga vårt lands nya ledarskap. Alla borde även kunna visa upp utdrag ur belastningsregister samt intyg att de klarat en psykiskt utvärdering. Fallskärmarna skall inte fällas ut vid påvisad korruption.
  Faller detta väl ut så kan vi ju alltid folkomrösta huruvida vi vill att grundlagen skall ändras eller ej.

 • Enda sättet att stoppa detta är att Svensken reser sig. Delta i demonstrationen nu den 20/3.
  Att sitta bakom tangentbortdet räcker inte.

 • Tipsar om läkaren Sture Blomgrens fantastiska sammanställning av smittkoppsvaccinets historia Del 1 och 2. Den borde ALLA läsa. Där kan vi lära något av historien. Och se att tron på vacciner som räddare från det onda är just bara en tro. Historiska fakta talar ett annat språk. Obehaglig läsning angående tvingande vaccinationer också, väldigt aktuellt nu.
  https://stureblomberg.blogspot.com/2021/02/
  https://stureblomberg.blogspot.com/

  • Intressant läsning. Att vetenskapen inte tagit till sig det här på bred front är ett tråkigt betyg på dess objektiva sanningssökande.

 • Kultur är en andlig dimension och syns i att vilja hålla gillande samman med likasinnade. Eftersom (S)+ är helt inriktade på att slå sönder en sammanhållning, kan det endast vara ett särintresse, som inte kan vara en andlig dimension, enär den särbehandlar den kulturella helheten.
  Således är A. en andlig säkerhetsrisk och bör behandlas därefter.

 • Själv har jag tatuerat in “OVACCINERAD” i pannan!

  Ser det som en sund och helt normal utveckling i rätt riktning…

  https://www.youtube.com/watch?v=vfdg9nLh6us

  Naturligtvis måste alla vaccinerade se att jag är ovaccinerad, så att de kan hålla avstånd. Ja annars kan de ju bli smittade. Det är väl därför man tar vaccinet, för att bli mottagligare för sjukdom???

  Vill minnas att EU sagt att antikropps test inte var tillräckligt, att man har antikroppar räcker alltså inte. Man måste vaccineras! Själv trodde jag att funktionen, den uppgivna i alla fall, med vaccin var att skapa just antikroppar?

  Hur mycket mer uppenbart behöver det bli för folk?

  Genocinerna skyddar inte från sjukdomen, promillen som dör sägs bli någon promille mindre.
  De vaccinerade måste skyddas från de ovaccinerade, och är alltså jätteimmuna…..
  Någon som inte är immun sprider alltså sjukdomen lika mycket själv, och nu alltså mer eftersom de får fri lejd och kan röra sig fritt eftersom de är följsamma och låter sig genmodifieras och märkas upp som boskap frivilligt.

  The Green reich is here! Med sina gröna digitala certifikat för fullvärdiga medborgare.
  https://www.amazon.com/Green-Reich-Drieu-Godefridi/dp/2930650249

  Trevligt trevligt!

 • Alla väger leder till Rom! crrow777 radio ep 300 har en del nyttiga synpunkter på vem som “äger” dig!
  Här är inlägg om ordens exakta betydelse i lagtext etc., såsom du föddes fri, men blev en tillgång i ett system du aldrig gått i överenskommelse med – syns i att ditt namn skrives med versaler.

 • Enda sättet att stoppa detta är att Svensken reser sig. Delta i demonstrationen nu den 20/3.
  Att sitta bakom tangentbortdet räcker inte.

 • Skiter i vad de än hittar på för jag kommer ändå inte delta i deras groteska medicinska experiment. Blir detta s.k. “vaccin” kravet för resa så har jag rest färdigt.

  Sen kommer jag inte på något vis låta mig begränsas i mitt eget land. Gör precis vad jag vill. Nu som i framtiden. Helt ovaccinerad. Nu som då.

  • Bra talat. Nu sållas de riktiga människorna från resten. Integritet och ryggrad är helt avgörande för själva mänsklighetens framtid. Psykopaterna kommer inte att backa ur det här såvida de inte blir tvingade till det.

 • Vaccinpasset kommer att kosta pengar och blir således ännu ett sätt för stater att få in mer pengar till de tomma ladorna! Varför tror ni Ynkeman är så i gasen och propagerar för vaccinpass? Givetvis kommer dessa vaccinpass att bli dyra och måste uppdateras hela tiden för att man ska få resa…En ny beskattning alltså! Det har talats om ca 2000kr för att pass som gäller 72 timmar vilket inte låter rimligt men kanske ligger det någon sanning bakom ryktet!

 • Tipsar om läkaren Sture Blomgrens fantastiska sammanställning av smittkoppsvaccinets historia Del 1 och 2. Den borde ALLA läsa. Där kan vi lära något av historien. Och se att tron på vacciner som räddare från det onda är just bara en tro. Historiska fakta talar ett annat språk. Obehaglig läsning angående tvingande vaccinationer också, väldigt aktuellt nu.
  https://stureblomberg.blogspot.com/2021/02/
  https://stureblomberg.blogspot.com/

  • Intressant läsning. Att vetenskapen inte tagit till sig det här på bred front är ett tråkigt betyg på dess objektiva sanningssökande.

 • Kultur är en andlig dimension och syns i att vilja hålla gillande samman med likasinnade. Eftersom (S)+ är helt inriktade på att slå sönder en sammanhållning, kan det endast vara ett särintresse, som inte kan vara en andlig dimension, enär den särbehandlar den kulturella helheten.
  Således är A. en andlig säkerhetsrisk och bör behandlas därefter.

 • Själv har jag tatuerat in “OVACCINERAD” i pannan!

  Ser det som en sund och helt normal utveckling i rätt riktning…

  https://www.youtube.com/watch?v=vfdg9nLh6us

  Naturligtvis måste alla vaccinerade se att jag är ovaccinerad, så att de kan hålla avstånd. Ja annars kan de ju bli smittade. Det är väl därför man tar vaccinet, för att bli mottagligare för sjukdom???

  Vill minnas att EU sagt att antikropps test inte var tillräckligt, att man har antikroppar räcker alltså inte. Man måste vaccineras! Själv trodde jag att funktionen, den uppgivna i alla fall, med vaccin var att skapa just antikroppar?

  Hur mycket mer uppenbart behöver det bli för folk?

  Genocinerna skyddar inte från sjukdomen, promillen som dör sägs bli någon promille mindre.
  De vaccinerade måste skyddas från de ovaccinerade, och är alltså jätteimmuna…..
  Någon som inte är immun sprider alltså sjukdomen lika mycket själv, och nu alltså mer eftersom de får fri lejd och kan röra sig fritt eftersom de är följsamma och låter sig genmodifieras och märkas upp som boskap frivilligt.

  The Green reich is here! Med sina gröna digitala certifikat för fullvärdiga medborgare.
  https://www.amazon.com/Green-Reich-Drieu-Godefridi/dp/2930650249

  Trevligt trevligt!

 • Alla väger leder till Rom! crrow777 radio ep 300 har en del nyttiga synpunkter på vem som “äger” dig!
  Här är inlägg om ordens exakta betydelse i lagtext etc., såsom du föddes fri, men blev en tillgång i ett system du aldrig gått i överenskommelse med – syns i att ditt namn skrives med versaler.

 • Skiter i vad de än hittar på för jag kommer ändå inte delta i deras groteska medicinska experiment. Blir detta s.k. “vaccin” kravet för resa så har jag rest färdigt.

  Sen kommer jag inte på något vis låta mig begränsas i mitt eget land. Gör precis vad jag vill. Nu som i framtiden. Helt ovaccinerad. Nu som då.

  • Bra talat. Nu sållas de riktiga människorna från resten. Integritet och ryggrad är helt avgörande för själva mänsklighetens framtid. Psykopaterna kommer inte att backa ur det här såvida de inte blir tvingade till det.

 • Vaccinpasset kommer att kosta pengar och blir således ännu ett sätt för stater att få in mer pengar till de tomma ladorna! Varför tror ni Ynkeman är så i gasen och propagerar för vaccinpass? Givetvis kommer dessa vaccinpass att bli dyra och måste uppdateras hela tiden för att man ska få resa…En ny beskattning alltså! Det har talats om ca 2000kr för att pass som gäller 72 timmar vilket inte låter rimligt men kanske ligger det någon sanning bakom ryktet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *