Freedom Airway ger dig frihet att flyga utan vaccinkrav

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 22 januari 2021
- NewsVoice redaktion

Flygarrangören Freedom Airway och Freedom Travel Alliance (FAFTA) vill bygga upp turistindustrin där privatpersoner ska kunna resa igen under normala former, utan krav på karantän, att vara PCR- eller  immunitetstestade alternativt vaccinerade. Vi ska få tillbaka vår frihet att resa och semestra med flyget.

Text: NewsVoice | Video: Corbett Report | Bild: Frihet att resa. Foto: Syda Productions. Licens: Shutterstock.com

En ledande person bakom initiativet är professor Dolores Cahill från Irland som intervjuas av James Corbett. Cahill sammanfattar rese-, turist- och restaurangbranschens extremt svåra situation, vilken snabbt kan lösas med Freedom Airway som kan arrangera 100-tals flygningar till exempelvis Dublin för att fylla hotellen, säger Cahil.

Dolores Cahill, pressfoto
Dolores Cahill, pressfoto

Dolores Cahill säger att organisationen har dialoger med regeringar i flera länder i Afrika och Sydamerika för att öppna upp resandet igen – vår frihet att resa – oavsett globalisternas agenda som istället handlar om lockdown.

Tanken är att erbjuda medlemskap för privatpersoner som förhandsbetalar avgifter och då kan Freedom Airway förhandla med flygbolag för att boka upp flygningar.

Cahill säger att 40% av alla linjeflygplan står parkerade och det kostar pengar där de står. Dessa kan tas i bruk igen i ett samarbete med Freedom Airway eller andra liknande initiativ. Hon menar att privata aktörer borde försöka köpa flygplatser och upprätta leasing-kontrakt med flygbolag.

Dolores Cahill anser att hela arrangemanget kring lockdown, Covid-19 och PCR-tester är ett samordnat globalistiskt bedrägeri, med enormt negativa konsekvenser för världssamhället, som måste angripas genom juridiska domstolsprocesser mot ansvariga personer och institutioner.

Freedom Airway utvecklar nu juridiska modeller för hur friska passagerare ska kunna resa till länder utan att kunna avvisas vid ankomst till länder som har restriktioner för inkommande besökare.

Cahill säger att initiativet kan bidra till att återställa ekonomier för hela branscher, men främst gällande resebolag och hotellverksamheter med anslutna restauranger.

Freedom Airway är en möjlighet för flera för företag och privatpersoner att knäcka covidbubblan, anser Cahill, som slår fast att fri rörlighet för människor har ett starkt stöd i lagar och att regeringar i världen har skyldighet att upprätthålla denna frihet utan ultimatum som inbegriper vaccination.

NewsVoice rekommenderar dig att även delta i en diskussion om initiativet på Corbett Report.

Text: NewsVoice

Källa och relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq