Austin Fitts sista varning: Kriget mot den fria människan närmar sig slutet

Margareta Skantze är frilansande dramatiker, regissör och föreläsare med ett tjugoårigt förflutet vid Sveriges Radio som producent av kulturprogram. Sedan år 1979 är hon bosatt i Karlskrona i Blekinge.
publicerad 10 juni 2021
- Margareta Skantze
Catherine Austin Fitts
Catherine Austin Fitts.

”Som en skock får har vi låtit oss fösas in i fållan, men grinden har ännu inte slagit igen. Det finns fortfarande tid för oss att ta oss ut igen och undslippa det stundande slaveriet.” Den som gör denna drastiska beskrivning är den amerikanska finansanalytikern Catherine Austin Fitts. Margareta Skantze har sammanställt den dystopiska framtid som väntar oss alla. Coronakrisen är bara början på finalen.

Text: Margareta Skantze (Margaretaskantze.se), kulturskribent med ett förflutet på Sveriges Radio | Bild: Catherine Austin Fitts. Pressfoto: Solariadvisors.com, Catherine Austin Fitts resumé

Austin Fitts har en gedigen bakgrund inom finanssektorn som tidigare chef för investeringsbanken Dillon, Read & Co och som vice bostadsminister under George H. W. Bushs tid. Under denna tid upptäckte hon att en stor del av det amerikanska folkets skattepengar gick till hemliga konton med ospeciferade verksamheter, många av dem med militär anknytning. Hon tog framgångsrikt itu med denna korruption, men hennes kritik hotade stora intressen och ledde till sådana trakasserier att hon lämnade sitt arbete inom finansvärlden.

Fitts startade Solari Advisors, en rådgivningsbyrå för investerare med kontor i alla amerikanska delstater. Parallellt driver hon Solari Report, som publicerar hennes månadsbrev med politiska och finansiella analyser.

År 2019 utkom hennes bok ”The State of Our Currencies”. Här beskriver Catherine Austin Fitts det som hon anser vara centralbankernas mål, nämligen att avskaffa alla valutor och ersätta dem med en digital valuta gemensam för hela världen. Hon kallar det för en global statskupp som förberetts under tjugo års tid.

Den globala statskuppens 5 grundpelare – Du är förloraren

Hon varnar för att om dessa planer genomförs så kommer det att innebära slutet för människors frihet.

  • Alla självförsörjande verksamheter ska enligt detta koncept utraderas.
  • Människor ska förses med en basinkomst som gör dem helt beroende av bankernas välvilja.
  • Om du är olydig och inte sköter dig kan penningkranen helt enkelt stängas av. Vi kommer att förvandlas till slavar under centralbankernas godtyckliga styre, säger hon.

Catherine Austin Fitts har under sina år som insider inom politik och finans skaffat sig en helhetsbild som gör att hon med en unik skärpa kan se och namnge de krafter som nu är i rörelse för att genomdriva det kommande slavsamhället. Hon menar att bygget bärs upp av fem grundpelare:

  • Centralbankerna
  • Media
  • Pentagon
  • Big Pharma
  • Big Tech

Massövervakningstekniken gör den globala statskuppen möjlig

Att skaffa sig total kontroll över alla medborgare har genom historiens gång varit alla stora härskares dröm och nu går denna dröm att förverkliga genom den nya tekniken. Det blir en värld helt utan privatliv, en värld där du övervakas under 24 timmar av dygnet, en värld där du lever ständigt uppkopplad mot Molnet.

Och nu, säger Catherine Austin Fitts, sker finalen på denna statskupp mitt framför ögonen på oss med den pågående så kallade pandemin som tillhygge.

Coronakrisen, Netflix, Amazon

”Det magiska viruset” används för att ingjuta fruktan i människor och få dem att acceptera allt mer långtgående inskränkningar av deras frihet. Människor hänvisas till digitala möten där allt som sägs övervakas och registreras. Catherine Austin Fitts noterar att de påbjudna restriktionerna särskilt avsett kyrkor, teatrar och bibliotek, platser där människor samlas för tankeutbyte och själslig stimulans. De försvunna marknadsandelarna har tillfallit Netflix som ökat sin omsättning avsevärt under pandemin.

Destruktionen av människors möjligheter att driva egna småföretag

De åtgärder som genomförts i pandemins namn har avsiktligt riktats mot små privatägda företag med förödande effekt.

Catherine Austin Fitts noterar också att den förstörelse som skedde under BLM-demonstrationerna fokuserade på gator med små butiker som ofta drevs av afro-amerikaner. Beräkningar visar att 60% av dem har gått i konkurs. De köps nu upp till vrakpriser av Amazon som därigenom får en monopolställning. Även privata rörelser av typen läkarmottagningar och advokatfirmor har drabbats särskilt hårt under pandemin. Och, säger hon, det är just dessa fria entreprenörer som givit ekonomiskt och moraliskt stöd åt de politiker som likt Donald Trump velat rensa upp i det djupa amerikanska korruptionsträsket.

Mr Global kommer i slutänden även göra sig av med politikerna

Hela denna utveckling mot det stundande slavsamhället genomförs metodiskt och med tvingande kraft, säger hon, men hon specificerar inte vem eller vilka det är som håller i taktpinnen. Själv kallar hon denne anonyme Allhärskare för Mr Global. Regeringarna i världen är helt i händerna på Mr Global.

De folkvalda politikerna kan inte avslöja sanningen för sina medborgare eftersom de då kommer att ställas till ansvar för de enorma skador som de vållat genom att följa Mr Globals diktat. Men, säger hon, politikerna kommer snart att försvinna från arenan eftersom Mr Global inte länge behöver dem. Och då kommer dessa ja-sägande politiker att upptäcka att också de befinner sig i fårfållan.

Den enda räddningen finns i fårskockens uppvaknande, säger Catherine Austin Fitts. Ytterst är vi alla ansvariga för det fängelse som vi nu befinner oss i. Mr Global hade inte kunnat bygga det på egen hand. Vi har byggt det själva!

Hjärntvätt med hjälp av TV, datorer och smartphones

Hon menar att det främsta hindret för detta uppvaknande är den hjärntvätt som vi dagligen och stundligen utsätts för via TV, datorer och smartphones.

Under de tjugo år som statskuppen förberetts har Big Tech och Big Pharma satsat enorma belopp på uppköp av mediekoncerner i hela världen och därigenom skaffat sig kontroll över utbudet.

Massmedierna har haft i uppgift att driva på motsättningarna mellan olika grupper, mellan män och kvinnor, stad och land, svarta och vita. De har piskat upp rädslan för ”det magiska viruset” och skapat den panik som krävts för att människor villkorslöst ska acceptera att bli injicerade med okänt material, det som i propagandan kallas för vacciner.

Ett krig mot själva mänskligheten

Catherine Austin Fitts är en av många modiga och frispråkiga amerikaner som står i frontlinjen för upproret mot Mr Global. Det som vi nu ser är ett krig, säger hon, en attack mot människor som andliga varelser.

I grunden ligger två olika synsätt på vad en människa är. Mr Global ser människor som boskap, en naturresurs bland andra, i vissa fall mindre nyttig och effektiv än en robot. Mot detta står det synsätt som finns definierat i den amerikanska konstitutionen där människan beskrivs som en självständig individ med en frihet given genom gudomlig auktoritet.

Text: Margareta Skantze (Margaretaskantze.se), kulturskribent med ett förflutet på Sveriges Radio

Källor

Relaterat

Donera till NewsVoice

Så här kan du stötta Newsvoice

  • Mycket intressant information om den digitala revolutionen som Schwab kallar den. Min tanke är att den kan bara genomföras med hjälp av oss.
    Blir beklämd då jag ser alla aningslösa människor som använder ansiktet eller tummen för att via mobilen betala för ett köp. Om vi inte själva hänger kedjan på oss kan de inte genomföra CBDC.
    Mitt förslag är som alltid att se över det digitala avtryck du lämnar, handla med kontanter, använd din smarta telefon så lite som möjligt, helst inte alls. Den är ett sätt att övervaka oss.
    Det är dessutom en farlig teknologi som skadar hela skapelsen.
    Båda dessa anledningar borde för de “vakna” göra det lätt att lägga smartphonen i malpåse.
    Det viktigaste är att prata med folk om detta. Speciellt nu i valtider är det ett utmärkt tillfälle att prata med politiker.

  • Mycket intressant information om den digitala revolutionen som Schwab kallar den. Min tanke är att den kan bara genomföras med hjälp av oss.
    Blir beklämd då jag ser alla aningslösa människor som använder ansiktet eller tummen för att via mobilen betala för ett köp. Om vi inte själva hänger kedjan på oss kan de inte genomföra CBDC.
    Mitt förslag är som alltid att se över det digitala avtryck du lämnar, handla med kontanter, använd din smarta telefon så lite som möjligt, helst inte alls. Den är ett sätt att övervaka oss.
    Det är dessutom en farlig teknologi som skadar hela skapelsen.
    Båda dessa anledningar borde för de “vakna” göra det lätt att lägga smartphonen i malpåse.
    Det viktigaste är att prata med folk om detta. Speciellt nu i valtider är det ett utmärkt tillfälle att prata med politiker.

  • Trump har födelsedag på måndag. Nu är det nog bråttom att få igång en “false flag” eftersom genomlysningen av presidentvalet i Arizona skall presenteras.

  • Trump har födelsedag på måndag. Nu är det nog bråttom att få igång en “false flag” eftersom genomlysningen av presidentvalet i Arizona skall presenteras.

  • Ahh! Mr Global. Herr Global. Där sket sig jämställdheten, big time. Det ÄR en man som skall bestämma, i a f.

  • Vi ska eliminera Mr Global genom att medvetet välja lokal produktion. Lösningen är LOKALISM.
    Lokal produktion för lokal konsumtion.
    Hur ska vi folket att förstå.
    Det första är att sluta titta på TV.

    • Albert Einstein: “Två saker är oändliga, universumet och den mänskliga dumheten, men när det gäller universumet är jag ännu inte helt säker.”

  • Jag tror, att Catherine har läst sin Bibel. För enligt Uppenbarelseboken kommer efter kaoset en världsledare och han vill spela Gud och han tvingar alla att låta sej implantera ett chip, som tecken på att han accepteras som den nya guden. M.a.o. kan man säga, att människorna har rebellerat från allra första början emot att lyda Gud och inse att Han bara har velat det väl med varje person. Men nu låter Gud människorna få djävulen själv till sin diktator.Och det kommer att urarta. Men glöm inte, vi har fortfarande nådatid. Den lilla skaran frälsta har nuförtiden bara aha-upplevelser och gläder sej att deras plats i himlen är redan bokad. Tydligt har den bibliska nedräkningen börjat.

    • Nonsens. Det finns inget operativt (=tekniskt användbart) självassemblerande elektroniskt mirakel som du låtit dig luras att tro eftersom du inte ser vad som är fakta och spekulation utan du ser det som skribenter vill väcka intresse kring som journalister och även forskare gör ibland.
      Och därför inte redogör för idens begränsningar i det tekniska sammanhanget.
      Även om det hade funnits nåt som verkligen fungerade på det viset skulle det, när det assemblerat sig, inte haft några mer användbara egenskaper än vanlig RF-id.
      Det är bara ett förbaskat krångligt sätt att tillverka en RF-id krets som likväl har samma krav på storlek och placering torrt nära huden.

  • Vi ska eliminera Mr Global genom att medvetet välja lokal produktion. Lösningen är LOKALISM.
    Lokal produktion för lokal konsumtion.
    Hur ska vi folket att förstå.
    Det första är att sluta titta på TV.

    • Albert Einstein: “Två saker är oändliga, universumet och den mänskliga dumheten, men när det gäller universumet är jag ännu inte helt säker.”

  • Jag tror, att Catherine har läst sin Bibel. För enligt Uppenbarelseboken kommer efter kaoset en världsledare och han vill spela Gud och han tvingar alla att låta sej implantera ett chip, som tecken på att han accepteras som den nya guden. M.a.o. kan man säga, att människorna har rebellerat från allra första början emot att lyda Gud och inse att Han bara har velat det väl med varje person. Men nu låter Gud människorna få djävulen själv till sin diktator.Och det kommer att urarta. Men glöm inte, vi har fortfarande nådatid. Den lilla skaran frälsta har nuförtiden bara aha-upplevelser och gläder sej att deras plats i himlen är redan bokad. Tydligt har den bibliska nedräkningen börjat.

    • Nonsens. Det finns inget operativt (=tekniskt användbart) självassemblerande elektroniskt mirakel som du låtit dig luras att tro eftersom du inte ser vad som är fakta och spekulation utan du ser det som skribenter vill väcka intresse kring som journalister och även forskare gör ibland.
      Och därför inte redogör för idens begränsningar i det tekniska sammanhanget.
      Även om det hade funnits nåt som verkligen fungerade på det viset skulle det, när det assemblerat sig, inte haft några mer användbara egenskaper än vanlig RF-id.
      Det är bara ett förbaskat krångligt sätt att tillverka en RF-id krets som likväl har samma krav på storlek och placering torrt nära huden.

  • Kaan Sayandin (turkisk läkare) dina ögon kommer att förstöras.
    Art. Engelsk transcript på Mavi Gazetem, “Ever Given” plan A sprack, nu Plan B.

  • Det här är en bra sammanfattning som Catherine Austin Fitts gör om hur eliten vill utplåna mänskligheten och skapa ett totalitärt övervakningssamhälle där folket inte kommer att ha något att säga till om.

    Hon skriver att det finns fortfarande tid för mänskligheten att ta sig ur detta hemska framtidsscenario som eliten sakta men säkert lotsar oss fram till. Och det är bra, för jag tror att eliten inte kommer att lyckas med denna sin ondskefulla plan. För det här är annars ett elitistiskt vattentätt maktkoncept på hur man steg för steg utrotar allt folkligt inflytande.

    Det fina med Catherine,s berättelse är att hon tar saken ett steg längre än vad de flesta gör som försöker beskriva elitens mörka agenda – nämligen; hon säger att vi människor är andliga varelser som har gudomlig auktoritet. Och det här är väldigt viktigt att förstå, för nu kommer vi till den egentliga kärnan i elitens avsikter. Och det är att förhindra att mänskligheten utvecklas till suveräna gudomliga individer, suveräna gudomliga individer som alltså förstår att de inte behöver ha någon elit över sig som bestämmer vad de ska göra eller inte göra. Och det är just detta som eliten nu försöker göra allt de kan för att stoppa – att människor blir medvetna om sin egen gudomliga status – för då kommer det att vara kört för eliten – detta vet eliten om – så visst pågår ett krig nu.

    Men tack och lov så börjar folk vakna upp nu – ja, jag är övertygad om att folket hinner vakna upp innan det är för sent.
    Jag tror också att – om det finns en god gud som är konstruktiv och välmenande då kommer han inte att tillåta att en ond elit gör slut på tusentals år av konstant och lärande utveckling för jordens folk.

  • Kaan Sayandin (turkisk läkare) dina ögon kommer att förstöras.
    Art. Engelsk transcript på Mavi Gazetem, “Ever Given” plan A sprack, nu Plan B.

  • Det här är en bra sammanfattning som Catherine Austin Fitts gör om hur eliten vill utplåna mänskligheten och skapa ett totalitärt övervakningssamhälle där folket inte kommer att ha något att säga till om.

    Hon skriver att det finns fortfarande tid för mänskligheten att ta sig ur detta hemska framtidsscenario som eliten sakta men säkert lotsar oss fram till. Och det är bra, för jag tror att eliten inte kommer att lyckas med denna sin ondskefulla plan. För det här är annars ett elitistiskt vattentätt maktkoncept på hur man steg för steg utrotar allt folkligt inflytande.

    Det fina med Catherine,s berättelse är att hon tar saken ett steg längre än vad de flesta gör som försöker beskriva elitens mörka agenda – nämligen; hon säger att vi människor är andliga varelser som har gudomlig auktoritet. Och det här är väldigt viktigt att förstå, för nu kommer vi till den egentliga kärnan i elitens avsikter. Och det är att förhindra att mänskligheten utvecklas till suveräna gudomliga individer, suveräna gudomliga individer som alltså förstår att de inte behöver ha någon elit över sig som bestämmer vad de ska göra eller inte göra. Och det är just detta som eliten nu försöker göra allt de kan för att stoppa – att människor blir medvetna om sin egen gudomliga status – för då kommer det att vara kört för eliten – detta vet eliten om – så visst pågår ett krig nu.

    Men tack och lov så börjar folk vakna upp nu – ja, jag är övertygad om att folket hinner vakna upp innan det är för sent.
    Jag tror också att – om det finns en god gud som är konstruktiv och välmenande då kommer han inte att tillåta att en ond elit gör slut på tusentals år av konstant och lärande utveckling för jordens folk.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *