De vaccinerade förmodligen i majoritet i protesterna mot totalitarism

publicerad 13 februari 2022
- Torbjörn Sassersson red.
Demonstrationerna mot regeringen i Australien nådde rekordnivåer den 12 februari 2022.

OPINION. De vaccinerade är nu med största sannolikhet i majoritet i protesterna mot totalitarism över hela värden. De dubbel- och trippelvaccinerade har fått nog och vill inte ha fler doser. Allt fler ser kopplingen mellan de experimentella mRNA-injektionerna och skador, men demonstrationerna handlar numera mindre om injektioner.

Text: Torbjörn Sassersson, uppdaterad kl 11:13 | Video: Platform2Melbourne

Det finns bara ett effektivt sätt att hålla sig uppdaterad om motståndsutvecklingen runt om i världen, en folk- och arbetarrörelse som drar allt fler miljoner människor till motståndssidan och det är att följa olika Telegram-kanaler. Massmedierna styrs av samma krafter som injektionsregeringarna, men policyskribenterna hoppar allt mer av och Telegram gör jobbet.

I Telegram-klippet nedan talar en avhoppad journalist från Calgary om sin tankar om protesterna. Hon har arbetat i 20 år som radiojournalist innan hon fick nog.

NewsVoice Telegram-kanal fångar varje dag upp spridda händelser och vi fokuserar nu på demonstrationerna. Videon överst i artikeln visar rekorddemonstrationen i går från Canberra i Australien. 100 000-tals medborgare tågar mot parlamentet för att kräva ett stopp på regeringens coronarepression, evig lockdown och injektionskrav för att kunna få arbeta.

Läs mer: Justin Trudeau utskälld i representanthuset om Kanadas eviga restriktioner

Medborgarna är särskilt irriterade över sina egna regeringars beslutsoförmögenhet att låta samhällena i Amerika och Europa få gå tillbaka till det normala eftersom flera länder nu häver restriktioner, mandat och munskyddskrav. Nästa stora uppresning är att vänta i kommande vecka i New York State där guvernören den 15:e februari vill klubba igenom några av de mest extrema injektionskraven som världen skådat.

Läs mer: Vad handlar motståndet mot Trudeau-regeringen om? – Svensk i Kanada berättar

I Kanada har protesterna fortsatt med oförminskad styrka. Lastbilsförarna får stöd av bönder och cowboys. I USA och flera länder i Europa har konvojerna startat. Den 19:e februari ska en konvoj i Göteborg nå Stockholm.

De regeringar som ligger mest i fas med globalisternas The Great Reset kallar sina medborgare som gör motstånd för nazister. Look who is talking. Jag skulle tro att injektionsfascister som Justin Trudeau (Kanada) och Scott Morrison (Australien) är de första som får miljonbelopp i avgångsvederlag för att ha frontat åt globalistmaffian (megaföretagen) som försöker ta kontrollen i världen.

Om globalisterna förlorar det extremt lönsamma injektionskriget mot världens folk kommer de starta ett krig mot Ryssland eftersom krig och kaos är lika lönsamt som sprutor.

Text: Torbjörn Sassersson

Relaterat

Prenumerera på NewsVoice - Få mail när vi publicerat nya artiklar
Loading

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Synd bara att ”kärnvapen” är lika fantasifulla som ”virus”. Båda saknar substantiell grund och är enbart fairytales för att skrämma den egna befolkningen att utföra saker som de aldrig skulle göra om de inte var rädda.

 • David Martin ger i sin news hour från 26 januari en intressant överblick över droghandeln sen 1604 och han säger att [drog]beroende och andra beroenden som man kan dra in människor i utgör en teknologi med vars hjälp man kan ta över världen.
  Och han säger att droghandel och försäkringar är de två största lobbyisterna och att båda går tillbaka till brittiska ostindiska kompaniet.
  Han avslutar med att man bör verka för att fylla livet med innehåll istf beroenden.

 • Synd bara att “kärnvapen” är lika fantasifulla som “virus”. Båda saknar substantiell grund och är enbart fairytales för att skrämma den egna befolkningen att utföra saker som de aldrig skulle göra om de inte var rädda.

 • David Martin ger i sin news hour från 26 januari en intressant överblick över droghandeln sen 1604 och han säger att [drog]beroende och andra beroenden som man kan dra in människor i utgör en teknologi med vars hjälp man kan ta över världen.
  Och han säger att droghandel och försäkringar är de två största lobbyisterna och att båda går tillbaka till brittiska ostindiska kompaniet.
  Han avslutar med att man bör verka för att fylla livet med innehåll istf beroenden.

 • Vi måste också se upp med alla försök att ingjuta tvivel för att sänka en opposition mot totalitära regeringar. Vi vet med säkerhet att vissa personer där ute som uppger sig förstå vad som “egentligen” händer försöker få många att tveka, avvakta, ge upp.

 • Vi måste också se upp med alla försök att ingjuta tvivel för att sänka en opposition mot totalitära regeringar. Vi vet med säkerhet att vissa personer där ute som uppger sig förstå vad som “egentligen” händer försöker få många att tveka, avvakta, ge upp.

 • Relaterat

  Ryska svaret: USA behöver ett krig Ryssland
  Publicerad 12 feb 2022 kl 15.50

  “Ryssland skyller det upptrappade läget i Ukraina på amerikansk desinformation och menar att hotet i stället kommer från ”en provokation från Kiev”.  ”Den amerikanska krigs-politiska ångvälten är åter redo att köra över människoliv”, skriver Maria Zacharova, talesperson för ryska utrikesministeriet.”

  https://t.me/s/MariaVladimirovnaZakharova

  • Så har det varit sedan 1895 när round table, finansierat av ruttschld/ruckefellrna, hade sitt första möte. 20 år senare inleddes ww1 och sedan fortsatte det med provokationer tills vi nu är här idag. Det är samma grupp som finansierade då, som gör det nu. De har dessutom helt övertagit washington som legalt är ett eget land med egen lagstiftning, likt vatikanen el the square där megaskurkarna är placerade. De har 5000trljrd till sitt havocförfogande, tillgångar som ska återtas

  • Man behöver inte vara Putin-vän för att hålla med. Den förvirrade Biden är inte med i det här spelet med krigskåta generaler uppbackade av en maktgalen elit.

 • Bakgrunden och syftet med C-härvan är komplex. Alla som ifrågasätter plandemin är säkert medvetna om det är ett försök att införa ett globalt, totalitärt styre. Ett av fundamenten i människans andliga utveckling, dvs. att förstå vilka vi är och syftet med vår tillvaro, bygger på vår fria vilja. De mörka krafterna är mycket medvetna om detta och det vi upplever är ett desperat försök att förhindra en existentiell utveckling eftersom den minskar inte bara mörkrets inflytande utan kan eliminera den på sikt.

  Globalisering, pass, the Great Reset och transhumanism mm. är en organisering som världsligt och andligt sett avser att kontrollera människan och i förlängningen ett försök att ställa sig över livet, eller utanför livet. Dödfödd (!) fåfänga eftersom det inte bara faller på sin egen orimlighet utan övriga “universum” tillåter det inte eftersom vi är en del av samma enhet.

 • det finns ett scenario, glömt eller mörkat, som inte synts i kampen ännu. Det är emotionella rörelser. Nu har en stor del av befolkningar skrämts och sprutats och när tillräckligt med sanning kommer ut, kommer denna massa endast att ha två alt. vägar att gå mot. Apati eller hat! Apatimängden går ned i mörker och försvinner, medan den andra delen nu inmålad i ett hörn, där alternativen blir två av annat slag, erkänna sig besegrad eller dra sina belackare med i fallet.
  Och den mängd som då landar uppåt på hat-nivån blir absolut o-hanterbar.

  • Är du inte upplyst kristen? Jordens salt i Kanada är kristna familjer som är “meek” och inte köper det hat som deras “crime minister” säljer.

 • Det hela ser ju mycket lovande ut på många sätt.

  Men, oavsett om de blockerande och protesterade är injicerade eller oinjicerade, kärleks- eller hatfulla, så riskerar de, enligt min mening, alla att gå i en fälla och frammana planerade våldsamma motåtgärder från makteliten och, eller, lika planerad och allvarlig varubrist.

  Jag hoppas verkligen att detta inte händer.

  • Hej. Normala kristna vet att “The meek shall inherit the Earth”. När man är “meek” så faller man inte för bs från change agents. Place your bets. Själv spelar jag inte.

 • Min ekvation är följande skiss…
   
  80/20 – det visade sig efter Covid-scammen att hela 80% är kollektiva gruppmänniskor som prioriterar att tillhöra gruppen högre än eget tänkande
  20% är individer som värderar eget tänkande och analys högre än att tillhöra en grupp.
  Det ger följande ungefärliga överslag:
   
  30/40/30
   
  30% är passiva följare som bara följer strömmen och gör som de blir tillsagda
  40% är de som funderade lite själv men sedan bestämde sig för att följa strömmen
  30% är de som analyserade situationen och rätt snabbt kom fram till att Covid var en scam men också en attack på mänskligheten
   
  Nu är vi inne i en löpande process där de 40% i mitten håller på att vakna upp vilket kommer sluta i följande siffra:
   
  70/30
   
  70% en klar majoritet som förstod scammen från början eller vaknade upp
  30% kommer aldrig vakna utan är bara passiva följare
   
  Slutligen – den uppskattade siffran på hur många som egentligen kan acceptera full totalitär fascistisk teknokratisk ordning i verkligheten.
   
  90/10
   
  Jag uppskattar att när det är skarpt läge så tror jag trots allt att 90% i Sverige inte önskar totalitär ordning.
   
  Så… The Fringe är i verkligheten en stor majoritet när det gäller vaxx och vaxxpass och en ännu större majoritet när det gäller totalitär ordning.
  Det enda denna stora majoritet har att göra för att sätta ned foten är att gå ut på gator och torg och supporta de initiativ som tas – de har ytterst avgörande i sin hand. De måste bara samlas och visa sig så är saken klar och återta tolkningsföreträdet!
   
  När folket fruktar politikerna = Tyranneri
  När politikerna fruktar folket = Demokrati/Republik

  • Javisst. Hela grejen med att moder jord dignar under vår närvaro handlar egentligen om att vi blivit för många för eliten att kontrollera. Javisst.

   • Exakt, det är detta och endast detta som babblet om överbefolkning handlar, i ‘deras’ egen lögnmedia som 8/10 och som därför ger svammlet spridning, ‘de’ religiösa’ monstren hade tagit kontroll över finans o ‘media’ redan i början på 1900t så i drygt 100år har de hållt på o mucka

 • Bra där Torbjörn, att belysa vad de materialistiska ateisterna pysslar med. Tyvärr kan jag inte lägga alla mina ägg i telegram-korgen då jag rekar ALL media 24/7 och min specialitet är betting-industrin där satanisterna har kul på vanliga människors bekostnad. Jag har hållit ett öga på online betting sedan1990-talet när NWO slåppte Illuminati-kortleken AKA “Order Out Of Chaos” och spelarna i British Columbia på Picman Farm avslöjades. Justin Turdeau var med sin pedofil-roommate djupt involverade i betting-lekar där människor ur ursprungsbefolkningen sköts på scenen och publinen slog vad om när personen skulle dö. Liken matades till grisarna på farmen. Eliten bettar på hur vi beter oss. Kontrollera dina impulser, ge dem inget material att utnyttja.

  • Har jag inte hört om, misstror dig inte då sbsolut inget förvånar mig runt monstren och vad ‘de’ har på gång i världen samt vaad ‘de’ har gjort

 • När allt fler av de injicerade inser att de blivit lurade kommer de bli mer förbannade än vi. Har de då dessutom kanske fått begrava ett barn kommer de med vrede uträtta mer än någon av oss. Där vi på sin höjd hamnar i baksätet med möjlighet till lite stödjande vägförslag eftersom vi kan kartan bättre.

  Nu befinner vi väl oss i ett sånt där psykotiskt bunkertillstånd som i filmen Undergången där besten börjat inse att loppet är kört och tänker försöka ta med sig så många som möjligt ned i avgrunden. Putin är också en NWO-player så WW3 med Ukraina som startskott är definitivt ingen omöjlighet. Vi fick ju först en chans att lite diskret glida ut bakvägen utan att paja infrastrukturen.

 • Relaterat

  Ryska svaret: USA behöver ett krig Ryssland
  Publicerad 12 feb 2022 kl 15.50

  “Ryssland skyller det upptrappade läget i Ukraina på amerikansk desinformation och menar att hotet i stället kommer från “en provokation från Kiev”.  ”Den amerikanska krigs-politiska ångvälten är åter redo att köra över människoliv”, skriver Maria Zacharova, talesperson för ryska utrikesministeriet.”

  https://t.me/s/MariaVladimirovnaZakharova

  • Så har det varit sedan 1895 när round table, finansierat av ruttschld/ruckefellrna, hade sitt första möte. 20 år senare inleddes ww1 och sedan fortsatte det med provokationer tills vi nu är här idag. Det är samma grupp som finansierade då, som gör det nu. De har dessutom helt övertagit washington som legalt är ett eget land med egen lagstiftning, likt vatikanen el the square där megaskurkarna är placerade. De har 5000trljrd till sitt havocförfogande, tillgångar som ska återtas

  • Man behöver inte vara Putin-vän för att hålla med. Den förvirrade Biden är inte med i det här spelet med krigskåta generaler uppbackade av en maktgalen elit.

 • Fast starta krig med Ryssland är väl inte hälsosamt för någon, inte ens skurkaktiga oligarker inom Big Pharma eller MIC? Har de tänkt åka ut i rymden med skojaren Elon Musk vid spakarna?

  • Tyvärr. I den upplysta världen finns ifrågasättande människor som lärt från historien och som avkodat metoderna som den uråldriga eliten repeterar. Ett kirurgiskt krig kan ta kål på oss. Men även utanför kroppen kan vi hjälpa de som är kvar ~ en metafysisk hemlighet ingen talar om. Avdöda kan hjälpa de levande. Som döda kan vi även kämpa mot psykopaterna men det är mer städning i efterhand, det är bättre att sprida upplysning medan vi vandrar i fysisk form.

  • Vem vet men ser inte att Putin har något att vinna ,har redan Krim, på ett krig,är ”kompis”med Kina som vill ha Taiwan.Förloraren är EU som spricker vilket vi kan tacka Putin för med sin gas till Tysken mfl..Nu åker vi CONVOY till friheten…

   • Men läs på, har du inte begripit vem det är som muckar gräl. Putin försöker ju värja sig och inget annat. Gå nu o lyd ch ta 4e dosen som fhm precis sagt är hälsosamt. Du verkar ju tro på vilka stollighter som helst ändå

   • Sorry tror jag tolkat din replik för snabbt, ch trodde ironin var omvänd. Är lite taggad i den här situationen och kommer så vara tills samtliga är åtalade. Så, gå inte o ta ngn 4e dos och det kan du nog inte eftersom du troligen inte tagit en enda..

 • Bakgrunden och syftet med C-härvan är komplex. Alla som ifrågasätter plandemin är säkert medvetna om det är ett försök att införa ett globalt, totalitärt styre. Ett av fundamenten i människans andliga utveckling, dvs. att förstå vilka vi är och syftet med vår tillvaro, bygger på vår fria vilja. De mörka krafterna är mycket medvetna om detta och det vi upplever är ett desperat försök att förhindra en existentiell utveckling eftersom den minskar inte bara mörkrets inflytande utan kan eliminera den på sikt.

  Globalisering, pass, the Great Reset och transhumanism mm. är en organisering som världsligt och andligt sett avser att kontrollera människan och i förlängningen ett försök att ställa sig över livet, eller utanför livet. Dödfödd (!) fåfänga eftersom det inte bara faller på sin egen orimlighet utan övriga “universum” tillåter det inte eftersom vi är en del av samma enhet.

 • det finns ett scenario, glömt eller mörkat, som inte synts i kampen ännu. Det är emotionella rörelser. Nu har en stor del av befolkningar skrämts och sprutats och när tillräckligt med sanning kommer ut, kommer denna massa endast att ha två alt. vägar att gå mot. Apati eller hat! Apatimängden går ned i mörker och försvinner, medan den andra delen nu inmålad i ett hörn, där alternativen blir två av annat slag, erkänna sig besegrad eller dra sina belackare med i fallet.
  Och den mängd som då landar uppåt på hat-nivån blir absolut o-hanterbar.

  • Är du inte upplyst kristen? Jordens salt i Kanada är kristna familjer som är “meek” och inte köper det hat som deras “crime minister” säljer.

 • Hej. Normala kristna vet att “The meek shall inherit the Earth”. När man är “meek” så faller man inte för bs från change agents. Place your bets. Själv spelar jag inte.

 • Min ekvation är följande skiss…
   
  80/20 - det visade sig efter Covid-scammen att hela 80% är kollektiva gruppmänniskor som prioriterar att tillhöra gruppen högre än eget tänkande
  20% är individer som värderar eget tänkande och analys högre än att tillhöra en grupp.
  Det ger följande ungefärliga överslag:
   
  30/40/30
   
  30% är passiva följare som bara följer strömmen och gör som de blir tillsagda
  40% är de som funderade lite själv men sedan bestämde sig för att följa strömmen
  30% är de som analyserade situationen och rätt snabbt kom fram till att Covid var en scam men också en attack på mänskligheten
   
  Nu är vi inne i en löpande process där de 40% i mitten håller på att vakna upp vilket kommer sluta i följande siffra:
   
  70/30
   
  70% en klar majoritet som förstod scammen från början eller vaknade upp
  30% kommer aldrig vakna utan är bara passiva följare
   
  Slutligen – den uppskattade siffran på hur många som egentligen kan acceptera full totalitär fascistisk teknokratisk ordning i verkligheten.
   
  90/10
   
  Jag uppskattar att när det är skarpt läge så tror jag trots allt att 90% i Sverige inte önskar totalitär ordning.
   
  Så… The Fringe är i verkligheten en stor majoritet när det gäller vaxx och vaxxpass och en ännu större majoritet när det gäller totalitär ordning.
  Det enda denna stora majoritet har att göra för att sätta ned foten är att gå ut på gator och torg och supporta de initiativ som tas – de har ytterst avgörande i sin hand. De måste bara samlas och visa sig så är saken klar och återta tolkningsföreträdet!
   
  När folket fruktar politikerna = Tyranneri
  När politikerna fruktar folket = Demokrati/Republik

  • Javisst. Hela grejen med att moder jord dignar under vår närvaro handlar egentligen om att vi blivit för många för eliten att kontrollera. Javisst.

   • Exakt, det är detta och endast detta som babblet om överbefolkning handlar, i ‘deras’ egen lögnmedia som 8/10 och som därför ger svammlet spridning, ‘de’ religiösa’ monstren hade tagit kontroll över finans o ‘media’ redan i början på 1900t så i drygt 100år har de hållt på o mucka

 • Bra där Torbjörn, att belysa vad de materialistiska ateisterna pysslar med. Tyvärr kan jag inte lägga alla mina ägg i telegram-korgen då jag rekar ALL media 24/7 och min specialitet är betting-industrin där satanisterna har kul på vanliga människors bekostnad. Jag har hållit ett öga på online betting sedan1990-talet när NWO slåppte Illuminati-kortleken AKA “Order Out Of Chaos” och spelarna i British Columbia på Picman Farm avslöjades. Justin Turdeau var med sin pedofil-roommate djupt involverade i betting-lekar där människor ur ursprungsbefolkningen sköts på scenen och publinen slog vad om när personen skulle dö. Liken matades till grisarna på farmen. Eliten bettar på hur vi beter oss. Kontrollera dina impulser, ge dem inget material att utnyttja.

  • Har jag inte hört om, misstror dig inte då sbsolut inget förvånar mig runt monstren och vad ‘de’ har på gång i världen samt vaad ‘de’ har gjort

 • När allt fler av de injicerade inser att de blivit lurade kommer de bli mer förbannade än vi. Har de då dessutom kanske fått begrava ett barn kommer de med vrede uträtta mer än någon av oss. Där vi på sin höjd hamnar i baksätet med möjlighet till lite stödjande vägförslag eftersom vi kan kartan bättre.

  Nu befinner vi väl oss i ett sånt där psykotiskt bunkertillstånd som i filmen Undergången där besten börjat inse att loppet är kört och tänker försöka ta med sig så många som möjligt ned i avgrunden. Putin är också en NWO-player så WW3 med Ukraina som startskott är definitivt ingen omöjlighet. Vi fick ju först en chans att lite diskret glida ut bakvägen utan att paja infrastrukturen.

 • Fast starta krig med Ryssland är väl inte hälsosamt för någon, inte ens skurkaktiga oligarker inom Big Pharma eller MIC? Har de tänkt åka ut i rymden med skojaren Elon Musk vid spakarna?

  • Tyvärr. I den upplysta världen finns ifrågasättande människor som lärt från historien och som avkodat metoderna som den uråldriga eliten repeterar. Ett kirurgiskt krig kan ta kål på oss. Men även utanför kroppen kan vi hjälpa de som är kvar ~ en metafysisk hemlighet ingen talar om. Avdöda kan hjälpa de levande. Som döda kan vi även kämpa mot psykopaterna men det är mer städning i efterhand, det är bättre att sprida upplysning medan vi vandrar i fysisk form.

  • Vem vet men ser inte att Putin har något att vinna ,har redan Krim, på ett krig,är “kompis”med Kina som vill ha Taiwan.Förloraren är EU som spricker vilket vi kan tacka Putin för med sin gas till Tysken mfl..Nu åker vi CONVOY till friheten…

   • Men läs på, har du inte begripit vem det är som muckar gräl. Putin försöker ju värja sig och inget annat. Gå nu o lyd ch ta 4e dosen som fhm precis sagt är hälsosamt. Du verkar ju tro på vilka stollighter som helst ändå

   • Sorry tror jag tolkat din replik för snabbt, ch trodde ironin var omvänd. Är lite taggad i den här situationen och kommer så vara tills samtliga är åtalade. Så, gå inte o ta ngn 4e dos och det kan du nog inte eftersom du troligen inte tagit en enda..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *