EU-parlamentariker Cristian Terhes: Ursula von der Leyen måste omedelbart avgå för covidsvindel

publicerad 21 oktober 2022
- av NewsVoice
Cristian Terhes, 17 oktober 2022. Foto: EU-parlamentet

EUROPA. Cristian Terhes är en EU-parlamentariker som tidigare besökt Stockholm för att protestera den EU-totalitära kontroll som hotar dina friheter. I detta anförande från den 17:e oktober kräver han att Ursula von der Leyen omedelbart avgår. Leyen är ordförande i Europeiska kommissionen och Terhes anser att hon begått ett ekonomiskt brott mot EU:s medborgare.

Cristian Terhes (European Conservatives and Reformists Group) säger:

“Herr president, kära kollegor, Ursula von der Leyen måste omedelbart och villkorslöst avgå från sin post som ordförande för EU-kommissionen på grund av att hennes handlingar för närvarande utreds för brott av den europeiska åklagarmyndigheten.

EPPO meddelade precis för några dagar sedan att de undersöker hur kontrakten undertecknades mellan Europeiska kommissionen och producenter av vaccin. Och det här är vad revisionsrätten precis sa i en rapport som släpptes för några dagar sedan, och jag citerar:

“Kommissionen har, fram till november 2021, undertecknat kontrakt för 71 miljarder euro på uppdrag av medlemsstaterna för att köpa upp till 4,6 miljarder covid-19-vaccindoser.”

Det betyder att hon köpte tio doser vaccin för varje EU-medborgare baserat på kontrakt som aldrig släpptes till allmänheten.”

“Hur är detta möjligt i en europeisk union som är kallad att vara öppen med hur man använder människors pengar? Så jag frågar igen och kräver återigen [hennes] omedelbara och ovillkorliga avgång.”

Sammanställning och översättning: NewsVoice | Källa: Terhes på Youtube

Relaterat

Cristian Terhes: Demonstrera för att rädda ditt land mot totalitär kontroll


Så här kan du stötta Newsvoice

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *