EU-parlamentariker Cristian Terhes: Ursula von der Leyen måste omedelbart avgå för covidsvindel

"Hon köpte tio doser vaccin för varje EU-medborgare baserat på kontrakt som aldrig släpptes till allmänheten."

3

EUROPA. Cristian Terhes är en EU-parlamentariker som tidigare besökt Stockholm för att protestera den EU-totalitära kontroll som hotar dina friheter. I detta anförande från den 17:e oktober kräver han att Ursula von der Leyen omedelbart avgår. Leyen är ordförande i Europeiska kommissionen och Terhes anser att hon begått ett ekonomiskt brott mot EU:s medborgare.

Cristian Terhes (European Conservatives and Reformists Group) säger:

“Herr president, kära kollegor, Ursula von der Leyen måste omedelbart och villkorslöst avgå från sin post som ordförande för EU-kommissionen på grund av att hennes handlingar för närvarande utreds för brott av den europeiska åklagarmyndigheten.

EPPO meddelade precis för några dagar sedan att de undersöker hur kontrakten undertecknades mellan Europeiska kommissionen och producenter av vaccin. Och det här är vad revisionsrätten precis sa i en rapport som släpptes för några dagar sedan, och jag citerar:

“Kommissionen har, fram till november 2021, undertecknat kontrakt för 71 miljarder euro på uppdrag av medlemsstaterna för att köpa upp till 4,6 miljarder covid-19-vaccindoser.”

Det betyder att hon köpte tio doser vaccin för varje EU-medborgare baserat på kontrakt som aldrig släpptes till allmänheten.”

“Hur är detta möjligt i en europeisk union som är kallad att vara öppen med hur man använder människors pengar? Så jag frågar igen och kräver återigen [hennes] omedelbara och ovillkorliga avgång.”

Sammanställning och översättning: NewsVoice | Källa: Terhes på Youtube

Relaterat

Cristian Terhes: Demonstrera för att rädda ditt land mot totalitär kontroll

Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Josef Persson
Josef Persson
Gäst
21 oktober 2022 kl 13:40

Ljudkvaliten är inte helt hundra, men texten är OK!

https://swebbtube.se/w/jMmHTdtApxUeWAsdyYKtry

Josef Persson
Josef Persson
Gäst
Reply to  Josef Persson
21 oktober 2022 kl 14:04
Mats Jangdal
Mats Jangdal
Gäst
21 oktober 2022 kl 11:13

Von der Leyen är helt klart en fara för européerna! Hennes maktfullkomliga syn på sin egen roll sätter förstoringsglas på det demokratiska underskottet i EU.