Riks: Kampen mot EU:s migrationspakt

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 27 april 2023
- NewsVoice redaktion
Bild: Richard Sörman. Foto: Riks.se
Bild: Richard Sörman, Riks.se

Richard Sörman och Jacob Hagnell går igenom de senaste turerna i Sverigedemokraternas motstånd mot EU:s migrationspakt. Jacob besökte Bryssel igår och fick intervjuer med Charlie Weimers och hans allierade i parlamentet. Varför sägs ingenting i den aktuella versionen av förslaget om EU:s yttre gränsskydd eller om begränsningar av antalet migranter?

Text och video: Riks.se (Youtube)

Relaterat

Donera till NewsVoice

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Lägg märke till att det ställs inga krav att, Portugal, Spanien, eller något annat Medelhavsland ska öka sin invandring? Under 60 talet öppnade vi för en stor arbetskraftsinvandring och villkoret var att de hade ett arbete, eller fick en utbildning som ledde till jobb. Familjen fick även komma, förutsatt att den kunde försörjas. Det primära var att skattebetalarna inte belastades.
    I början av 70 lades politiken om 180 grader och vi importerade folk från kulturer som har stora problem med att acceptera våra värderingar. Bidragssamhället fick grogrund och idag består det av en “vildvuxen” skog av influenser och integrering är inte aktuellt. Beräkningar har gjorts som visar att den totala kostnaden för samhället årligen är över 600 miljarder. I Malmö är numer 57% av befolkningen utlandsfödd och vi har under årens lopp hört att, “den kommer att löna sig”? Trots det så kostar Malmö stad skattebetalarna över 7 miljd. varje år? Det viktigaste för våra politiker tycks vara att undvika de som har det sämst i landet, våra fattigpensionärer, hemlösa, eller svenska familjer som lider nöd. Den nya regeringen har inte med ett ord nämnt denna grupp? Det viktigaste är att “ansiktet utåt” kan visa omvärlden vad den, “humanitära stormakten” är kapabel till som, t.ex hjälpa dem som “flytt” ifrån sitt land till att bli evigt försörjd. “Invandringen måste få kosta” sa en sosseminister för några år sedan och den vägen, är även utstakad av vår nya regering.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *