Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

34%

34.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Intervju med Matthew Miller Skow bakom dokumentären “Died Suddenly”

publicerad 2 maj 2023
- Kristoffer Hell
Dokumentären: "Died Suddenly". Foto: RT 360 View
Dokumentären: "Died Suddenly"

Matthew Miller Skow, en av regissörerna av dokumentären “Died Suddenly”, djupintervjuades av Russia Todays360 View” varnar för de experimentella mRNA-injektionerna mot Covid-19.

I intervjun berättar Matthew att bakom den globala kampanjen för Covid-19 injektioner ligger en ansiktslös elits önskan om att avbefolka planeten och påtvinga de som överlever FN:s Agenda 2030 och en global diktatur.

RT:s förannonsering av intervjun:

“Läkemedelsgiganten Pfizer har släppt en rapport om nio sidor om biverkningar och skador orsakat av dess vaccin mot covid-19.

Rapporten gjordes inte tillgänglig för allmänheten när majoriteten av de 4,3 miljarder doserna som skickades till 181 länder administrerades.

I det här inslaget av 360 View talar Scottie Nell Hughes med Matthew Skow, vars film “Died Suddenly” har sett av miljoner runt om i världen. Dokumentären återger historierna om dem som säger sig ha drabbats av omfattande biverkningar efter att ha tagit vaccinet mot Covid-19.”

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq