Intervju med Matthew Miller Skow bakom dokumentären “Died Suddenly”

publicerad 2 maj 2023
- Kristoffer Hell
Dokumentären: "Died Suddenly". Foto: RT 360 View
Dokumentären: "Died Suddenly"

Matthew Miller Skow, en av regissörerna av dokumentären “Died Suddenly”, djupintervjuades av Russia Todays360 View” varnar för de experimentella mRNA-injektionerna mot Covid-19.

I intervjun berättar Matthew att bakom den globala kampanjen för Covid-19 injektioner ligger en ansiktslös elits önskan om att avbefolka planeten och påtvinga de som överlever FN:s Agenda 2030 och en global diktatur.

RT:s förannonsering av intervjun:

“Läkemedelsgiganten Pfizer har släppt en rapport om nio sidor om biverkningar och skador orsakat av dess vaccin mot covid-19.

Rapporten gjordes inte tillgänglig för allmänheten när majoriteten av de 4,3 miljarder doserna som skickades till 181 länder administrerades.

I det här inslaget av 360 View talar Scottie Nell Hughes med Matthew Skow, vars film “Died Suddenly” har sett av miljoner runt om i världen. Dokumentären återger historierna om dem som säger sig ha drabbats av omfattande biverkningar efter att ha tagit vaccinet mot Covid-19.”

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • “Konspirationsteorier inget annat än, konspirationsteorier”! Ja, så lät det från vår media (SVT, TV4, Bonnier, Schibsted) då många varnade för “vaccinet” som en del i “befolkningsminskningen”? Är det fortfarande någon som tror att Bill Gates (Jeff besoz, Mark Zuckerberg, Richard Branson) värnar om de “fattigaste länderna” då han tillsammans med de övriga i “gänget” bedriver välgörenhet då de grundat fabriker som tillverkar, “bröstmjölk”? Bill Gates var en av de första som pläderade om, “vikten att ta vaccinet” och trots de skrämmande rapporterna om biverkningar och dödsfall, har han inte tagit avstånd från att folk ska vaccinera sig?

    Fast i ärlighetens namn, har någon av våra egna politiker erkänt att “vaccinet” gjorde mer skada, än nytta? Björn Söder kallade mig – idiot! och då menar han alla som vägrade ta giftinjektionen. Jimmie Åkesson klappade sig på överarmen i Riks och sa att skulle iväg och ta sprutan (gjorde det två ggr). Det sitter 349 ledamöter i riksdagen och alla har ett gemensamt som är, att de saknar – ryggrad!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *