Hur ska mainstream media förkasta sexslavarnas vittnesmål? Är de också konspirationsteoretiker?

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 16 juli 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice. Foton från "Sound of Freedom" och "Operation Underground Railroad"
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice.

Jesse Watters på Fox intervjuar Tim Ballard, en tidigare agent på myndigheten Homeland Security och specialiserad på att frita barn från barnsexslaveri. Båda konstaterar att mainstream journalister försöker koppla filmen om hans arbete till konspirationsteorier.

Filmen Sound of Freedom med skådespelaren Jim Caviezel som karaktär illustrerar Tim Ballards faktiska arbete för Department of Homeland Security under 12 år.

Trots verklighetsbakgrunden rubricerar Miles KleeRolling Stone Magazine sin recension med orden: “‘Sound of Freedom’ Is a Superhero Movie for Dads With Brainworms” och han skriver:

“The QAnon-tinged thriller about child trafficking is designed to appeal to the conscience of a conspiracy-addled boomer”.

Journalisten Charles Bramesco skrev på samma sätt en nedlåtande artikel om Sound of Freedom i The Guardian. Bramesco kallade filmen för en “paranoid ny film” och en “QAnon-anknuten thriller”. Listan kan göras längre.

Undertecknad replikerade Bramesco med rubriken: “Charles Bramesco or Tim Ballard? Who is the most accomplished concerning child trafficking?” Bramesco skriver artiklar om film, popkultur, internetpornografi och serietidningar.

Är sexslavarnas vittnesmål också konspirationsteorier?

Tim Ballard undrar nu hur denna typ av journalister ska hantera de barn han fritagit som idag blivit vuxna när de snart offentligt ska berätta om sina erfarenheter som sexslavar.

Filmen hade premiär den 4 juli 2023 och förhoppningen är att filmen ska kickstarta en världsomfattande folkrörelse som ska bromsa och på sikt stoppa människohandeln.

Jim Caviezel:

Om miljontals av oss kommer samman idag för att se denna film kan vi driva rörelsen som räddar miljontals barn i världen.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • En annan viktig fråga vi måste ställa är vilka det är som ligger bakom allt detta onda som händer i världen. Den “vanliga” människan är till sin natur inte ond och dyrkar inte djävulen så vilka är dessa “människor” som hela tiden springer djävulens ärende??

  • Det stämmer att människan ”av naturen” inte är ond utan istället kan (något förenklat) jämföras med en biologisk dator och är därför programmerbar. Anledningen till att den extrema ondskan lever vidare är att den projiceras av den tidigare generationen på den nya. Majoriteten av föräldrarna inom de luciferianska och satanistiska kretsarna har själv varit utsatta för övergrepp och projicerar detta vidare på sina barn. Sök på Jay Parker på t.ex. Rumble. Han utsattes för övergrepp från mycket tidigt i livet och hans berättelser kan få den mest härdade att må illa.

   Ondska hos ”gemene man”, som inte har varit utsatt för övergrepp, kan bl.a. uppnås via auktoritära krafter som mellanhand. T.ex speglar ”The Milgram experiment” detta väl (vilket kan hittas på YT).

  • Vanliga människan är inte ond och dyrkar inte djävulen men på energiplan ger energi till de negativa krafterna då de agerar på sina negativa känslor och tankar.

   Om vi vanliga läker mörkret i oss så minskar dessa onda krafters makt…

 • Problemet är inte att msm ljuger, problemet är alla dessa idioter som vägrar inse sanningen. Problemet är alla dessa naiva människor ca 80% som blint fortsätter tro på det msm och det folkvalda politiker vill få oss att tro på. Problemet är “fåraskocken” som villigt låter sig ledas till sin egen undergång. Dessa idioter kommer aldrig att tro på sanningen och vi är omgivna av dem, vi har dem i våra familjer, umgängeskrets och på våra arbeten. Dessa lismande idioter som säger en sak och gör en annan sak. Det har väl alltid varit så, mer eller mindre men sedan msm slutade att granska makten och nu istället springer maktens ärenden som små knähundar så har det snabbt blivit värre.

  • Det finns en (stor) grupp som vägrar inse sanningen p.g.a. allmänt ointresse eller rädsla. Anledningen till detta beror främst på bristande självrespekt. Sen finns det en grupp som inser sanningen men ändå följer auktoritära krafter. Vidare finns det en grupp som inser sanningen och till viss del säger ”Nej”, som t.ex. mot påtryckningarna kring Covid-vaccinen. Min personliga åsikt är att majoriteten i denna grupp inte gör tillräckligt och jag måste själv (tyvärr) bekänna mig till en av dessa. T.ex. ställer vi, via skattsedeln, upp på att fler människor dör i Ukraina p.g.a. regeringens vurm för stödpaket i form av vapenleveranser.

 • Redacted hade ett mycket upprörande avsnitt för ett par månader sedan om, Tara Lee Rodas, en visselblåsare från statliga Health and Human Services, som vittnade inför representanthusets justitieutskott om att den amerikanska regeringen, “har blivit mellanhand i en storskalig barnsexhandel för flera miljarder dollar som drivs av aktörer som vill tjäna pengar på barns liv.”
  Hon vittnar om att det har gått så långt att pedofilerna hämtar sina nya offer, direkt från polisen och polisstationerna vid gränsen.
  https://www.youtube.com/watch?v=txmwCohJXXU

 • Illustrerar väl MSM:s moraliska etiska förfall. Borde vara en ögonöppnare för alla som ännu inte insett det. MSM försvarar de värsta brottslingarna – de som förgriper sig på barn.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *