Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard vill stoppa barnsexhandeln och drogen adrenokrom

Torbjörn Sassersson är grundare av och redaktör på NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 juli 2023
- Torbjörn Sassersson red.
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice. Foton från "Sound of Freedom" och "Operation Underground Railroad"
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice.

Steve Bannon intervjuade Jim Caviezel inför filmen Sound of Freedom som hade premiär den 4:e juli. Spelfilmen handlar om barnsexhandel och en organmarknad som omsätter miljardbelopp. Bannon ställde frågan om vad det är som driver efterfrågan på barnhandel och Caviezel ger ett chockerande svar.

Jim Caviezel svarar:

“Hela adrenokrom-imperiet. Det här är en stor affär. Det är en kemisk förening som är listad under NIH. Det är en molekylär struktur, C9H9NO3. Det är en elitdrog som de använt i många år. Den är tio gånger mer potent än heroin”.

Adrenokrom

Ämnet adrenokrom är enligt Wikipedia ett biologiskt pigment som uppstår vid oxidering av adrenalin (epinefrin). Drogen kallas även för Ambrosia. Adrenokrom nämns i den brutala våldsfilmen A Clockwork Orange från 1971 regisserad av Stanley Kubrick, men kallas i filmen för drencrom. Kubrick regisserade äve filmen Eyes Wide Shut om en perverterad maktelit.

Framställningen av den renaste formen av adrenokrom är extremt kontroversiell eftersom källor gör gällande att det enda sättet att framställa den rena drogen är från levande människor som försätts i chocktillstånd.

Visselblåsare har sedan flera år varnat för att adrenokromproduktion är en del av barnsexhandeln och den olagliga organhandeln. Enligt källor används särskilt barn för produktionen genom att dessa försätts i chocktillstånd varpå adrenokrom kan utvinnas ur blodet på barnen. Proceduren är dödlig.

När den kemiska drogen har samlats in kan den säljas på den svarta marknaden till orimligt höga priser. Eftersom priset är så högt är det endast mycket rika personer som har råd att köpa den därav tillhör drogen eliten.

Bilder från filmen: "Sound of Freedom"
Bilder från filmen: “Sound of Freedom”. Montage: NewsVoice

Jim Caviezel skildrar i filmen Sound of Freedom Tim Ballards sanna historia om en räddningsaktion för barn som utsatts för människohandel. Ballard arbetade 12 år som agent för Department of Homeland Security.

Läs mer: Filmen “Sound of Freedom” kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking

Tim Ballard säger att agenter som på nära håll har bevittnat grymheterna mot oskyldiga barn är livrädda för att träda fram eftersom de tror att de kommer att dödas. Syftet med filmen är att medvetandegöra allmänheten om denna handel samt försöka förmå fler insiders att träda fram och berätta vad de vet.

Det finns många barnsexöar förutom Epstein Island och det är en av anledningarna till att aktörer på barnmarknaden inte vill att allmänheten ska se Sound of Freedom tror Tim Ballard och Jim Caviezel.

Jim Caviezel säger att alla myndigheter med tre bokstäver är inblandade i barnhandel, vilket inkluderar DHS, FBI, CIA, ICE, DOJ, DOD, HHS. Inte alla personer i dessa myndigheter är inblandade, men de mäktigaste i toppen är det.

Caviezel säger att regeringsagenter avslöjat för honom att organ och adrenokrom skickas till laboratorier i Ukraina och andra länder i världen för handel och raffinering.

Detta är den värsta ondska jag någonsin har sett, säger Caviezel som sett dokumentation som cirkulerar på dark web. Många regeringsagenter som blir ögonvittnen till dessa övergrepp blir emotionellt och psykiskt skadade eftersom grymheterna är alltför chockerande och traumatiserande.

Jim Caviezel fick i samarbete med agenter se dessa videor och han kunde efter det inte sova på två år.

Tim Ballard driver organisationen Operation Underground Railroad för att stoppa barnsexhandeln.

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson

Relaterat


Så här kan du stötta Newsvoice

 • Innerligt varmt tack Torbjörn för att du publicerat om detta ohyggliga fenomen. Det är så fruktansvärt att vänner som jag försökt berätta om det för inte tror mig utan påstår att det är mina fantasier. Det behöver förmedlas om och om igen på olika sätt. Frågan är hur det ser ut i Sverige….?

 • Jag hörde att Bannon själv hade en metaamfetamin-porr-villa… inte helt ackurat kanske? Dessinfo?

 • Big warning nu Andreas, många är dom här på spåren, den här skiten går otroligt djupt. Det är så läskigt så att det blir en kräk i disken när man väl börjar gräva. Its fucking not okay!

 • Kul att ni som läser börjar vakna upp till det som pågår. Processen startades på allvar 1995, slutfördes 2002 och rullar nu på av sig självt. Slutresultat? En ny Glädje till denna planet som aldrig för har funnits här! För att hjälpa planetsjälen framåt. Den människa som vill hänga på gör klokt i att rensa upp i sitt bagage.
  I höstas vaknad jag av en märklig upplevelse som i sig var kristallklar. Stod på en äng och gräset grönt, blommor i färger och former jag aldrig sett förut, fjärilar som flög tätt intill mig. Efter en stunds förvåning undrade jag inom mig vilken plats detta var och fick snabbt svaret av en kraftig mansröst – detta är den nya Jorden.
  Så se bort från allt elände man vill fånga er med och se framåt.

 • Alla myndigheter är inblandande i barnsexhandel, organmarknad, tortyr av oskyldiga barn och mindcontrol av hela befolkningen. Regeringen, polisen, rättsväsendet, politiker, den rika eliten och ansvariga myndigheter. En del medverkar direkt eller indirekt, en del vill inte veta någonting för det är för hemskt. Medan alla som medverkar i propagandamedia får betalt för att ljuga eller är hjärndöda. Enligt de är allting konspirationsteorier.

 • Filmens budskap är signifikativt för en av mörkrets dysfunktionella avarter i världen. Det är inte alls märkligt att det sker nu i denna tid när ljus och mörker separeras, eller kanske bättre – mörker transformeras – okunskap belyses och därmed återstår till sist enbart ljus – otrevligheter har inte längre en grund att stå på. Det är det som i liknelser kallas Guds kamp med Djävulen. Finns dock bara en källa som roas av utveckling och tillåter sina delar samverka för detta. Ont och gott är samma sak med olika nyanser – allt är en del av en utveckling.

  I centrum har vi här barnen , något som de flesta kan anknyta till och känna direkt empati för, således väcker det reaktion långt ut i leden. Ondskan använder barn för sina egensinniga syfte – hur illa kan det bli och det kan det.
  Se det som en del i ett allmänt uppvaknande där det förmodligen påbörjades på allvar med injektionerna med tillhörande masspåverkan när konsekvenserna kommer till allmän kännedom. Kan ett uppvaknande ges bättre förutsättningar för reaktion när man försattes i läget med den största massmanipulationen någonsin?

  Högst sannolikt kommer det ena avslöjandet efter det andra presenteras i väl tillämpade proportioner för att folk ska kunna successivt ta till sig hur jäkla lurade, manipulerade och förda bakom ljuset i sådan omfattning att det enbart går att ta till sig i små steg. Hela mänsklighetens självbild och får nu sig den där efterlängtade käftsmällen för att äntligen komma på rätt väg. Tro inte annat än att det krävs det tyngsta artilleriet och i smärtan sker den största förvandlingen. Sitt lugnt i båten när det blåser och kom ihåg att stormen enbart finns inom dig. Resten får du själv klura ut.

 • Det började med UFO’s och nu Barnsexhandel som visserligen har funnits länge men varför just nu ??
  Tror man försöker vrida fokus från den rätta riktningen.

 • Efter en kartläggning av de som är mest inflytelserika och drivande i den här handeln är det lättare att ta itu med problemen? När det finns klara bevis går man från ord till handling. För det behövs moraliskt högstående inflytelserika personer, eller för att vara tydlig – omutbara. Hur man går till väga? När bevisen är glasklara “raderas” de inblandades “sociala status”. Vi kan likna det med Karl XI reduktion av adelns tillgångar? Skillnaden den här gången är en fullständig utplåning av – “rikedom och makt”? Stötestenen är att hitta folk som har ryggrad att utmana “adeln” som genom generationer ökat sitt ekonomiska inflytande i samhället och därmed kontrollen över lättköpta politiker. Antagligen behöver vi gå utanför det parlamentariska systemet för att nå målet? Lyckas vi är huvudena avhuggna på Hydran.

 • Hedrande att Sassersson uppmärksammar denna grymma handel.

  Borde ropas ut från taken.
  Men som vanligt är msm tysta.

  Tilläggas kan att Adrenochrome verkar som en föryngringskur.

  Lär vara väldigt populärt bland skådespelare i ’Hellywood’.

  Finns flera berömda skådisar som berättat om detta. Googla.

 • Ja de gammla goda satanistiska ritualerna, offrandet och bloddrickandet har sin naturliga förklaring.

  Men särskilt trevligt är det inte! Som regel är det för otäckt för att människor ska tro att det är sant. Men med tanke på hur många människor, framförallt barn, som bara försvinner spårlöst varje år så. De gammla ritualern med “offer” till Baal osv har aldrig slutat. De är bara mer välorganiserade och dolda idag.

  Sverige är tyvärr inget undantag.
  https://www.expressen.se/kvallsposten/rekordstor-okning-av-forsvunna-personer/

  “Sedan flera år arbetar polisen i södra Sverige metodiskt med försvunna personer.”
  Visst är det så. Högsta polisledningen skyddar systematiskt pedofilerna och satanisterna.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *