Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard vill stoppa barnsexhandeln och drogen adrenokrom

Torbjörn Sassersson är grundare av NewsVoice som startade 2011. Torbjörn har arbetat inom media sedan 1995. Han har en fil kand (1992) inom miljövård från Stockholms Universitet. Stöd hans arbete genom en direktdonation via Paypal.
publicerad 7 juli 2023
- Torbjörn Sassersson
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice. Foton från "Sound of Freedom" och "Operation Underground Railroad"
Jim Caviezel och fd specialagent Tim Ballard. Montage: NewsVoice.

Steve Bannon intervjuade Jim Caviezel inför filmen Sound of Freedom som hade premiär den 4:e juli. Spelfilmen handlar om barnsexhandel och en organmarknad som omsätter miljardbelopp. Bannon ställde frågan om vad det är som driver efterfrågan på barnhandel och Caviezel ger ett chockerande svar.

Jim Caviezel svarar:

“Hela adrenokrom-imperiet. Det här är en stor affär. Det är en kemisk förening som är listad under NIH. Det är en molekylär struktur, C9H9NO3. Det är en elitdrog som de använt i många år. Den är tio gånger mer potent än heroin”.

Adrenokrom

Ämnet adrenokrom är enligt Wikipedia ett biologiskt pigment som uppstår vid oxidering av adrenalin (epinefrin). Drogen kallas även för Ambrosia. Adrenokrom nämns i den brutala våldsfilmen A Clockwork Orange från 1971 regisserad av Stanley Kubrick, men kallas i filmen för drencrom. Kubrick regisserade äve filmen Eyes Wide Shut om en perverterad maktelit.

Framställningen av den renaste formen av adrenokrom är extremt kontroversiell eftersom källor gör gällande att det enda sättet att framställa den rena drogen är från levande människor som försätts i chocktillstånd.

Visselblåsare har sedan flera år varnat för att adrenokromproduktion är en del av barnsexhandeln och den olagliga organhandeln. Enligt källor används särskilt barn för produktionen genom att dessa försätts i chocktillstånd varpå adrenokrom kan utvinnas ur blodet på barnen. Proceduren är dödlig.

När den kemiska drogen har samlats in kan den säljas på den svarta marknaden till orimligt höga priser. Eftersom priset är så högt är det endast mycket rika personer som har råd att köpa den därav tillhör drogen eliten.

Bilder från filmen: "Sound of Freedom"
Bilder från filmen: “Sound of Freedom”. Montage: NewsVoice

Jim Caviezel skildrar i filmen Sound of Freedom Tim Ballards sanna historia om en räddningsaktion för barn som utsatts för människohandel. Ballard arbetade 12 år som agent för Department of Homeland Security.

Läs mer: Filmen “Sound of Freedom” kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking

Tim Ballard säger att agenter som på nära håll har bevittnat grymheterna mot oskyldiga barn är livrädda för att träda fram eftersom de tror att de kommer att dödas. Syftet med filmen är att medvetandegöra allmänheten om denna handel samt försöka förmå fler insiders att träda fram och berätta vad de vet.

Det finns många barnsexöar förutom Epstein Island och det är en av anledningarna till att aktörer på barnmarknaden inte vill att allmänheten ska se Sound of Freedom tror Tim Ballard och Jim Caviezel.

Jim Caviezel säger att alla myndigheter med tre bokstäver är inblandade i barnhandel, vilket inkluderar DHS, FBI, CIA, ICE, DOJ, DOD, HHS. Inte alla personer i dessa myndigheter är inblandade, men de mäktigaste i toppen är det.

Caviezel säger att regeringsagenter avslöjat för honom att organ och adrenokrom skickas till laboratorier i Ukraina och andra länder i världen för handel och raffinering.

Detta är den värsta ondska jag någonsin har sett, säger Caviezel som sett dokumentation som cirkulerar på dark web. Många regeringsagenter som blir ögonvittnen till dessa övergrepp blir emotionellt och psykiskt skadade eftersom grymheterna är alltför chockerande och traumatiserande.

Jim Caviezel fick i samarbete med agenter se dessa videor och han kunde efter det inte sova på två år.

Tim Ballard driver organisationen Operation Underground Railroad för att stoppa barnsexhandeln.

Text och sammanställning: Torbjörn Sassersson

Relaterat

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq