Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

78%

78.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 29/4 kl 11:00.

Filmen “Sound of Freedom” kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juli 2023
- NewsVoice redaktion

https://www.youtube.com/watch?v=hyyyKcfJRGQ

Sound of Freedom är en film som avslöjar och kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking. I centrum finns en federal agent som räddar en pojke från människohandlare, men pojkens syster är fortfarande i fångenskap. Agenten ger sig ut på ett farligt uppdrag och riskerar sitt liv för att befria henne från ett öde värre än döden.

Filmen hade premiär den 4 juli 2023 och förhoppningen är att filmen ska kickstarta en världsomfattande folkrörelse som ska bromsa och på sikt stoppa människohandeln.

Jim Caviezel:

Om miljontals av oss kommer samman idag för att se denna film kan vi driva rörelsen som räddar miljontals barn i världen.

Epoch Times intervjuade skådespelaren Jim Caviezel och Tim Ballard, en före detta specialagent vid Department of Homeland Security. Ballard är grundare av Operation Underground Railroad vars namn syftar på en befrielserörelse som under 1800-talet hjälpte slavar att bli fria. Den drevs av afrikanskan Harriet Tubman (1820-1913) som var slav i delstaten Maryland.

Jim Caviezel spelar Ballard i Sound of Freedom.

Ballard säger till Epoch Times:

“Det här landet måste vara lösningen. Istället är det vi som är problemet”.
“Vi är källan till den korruption som just nu förslavar barn.”

“USA är nummer tre bland destinationsländerna för människohandel, nummer ett när det gäller konsumtion av barnvåldtäktsvideor och vi närmar oss nu nummer ett när det gäller produktion av material som utnyttjar barn”, säger Ballard.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq