Filmen “Sound of Freedom” kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 5 juli 2023
- NewsVoice redaktion

https://www.youtube.com/watch?v=hyyyKcfJRGQ

Sound of Freedom är en film som avslöjar och kastar ljus på internationell barnhandel och sextrafficking. I centrum finns en federal agent som räddar en pojke från människohandlare, men pojkens syster är fortfarande i fångenskap. Agenten ger sig ut på ett farligt uppdrag och riskerar sitt liv för att befria henne från ett öde värre än döden.

Filmen hade premiär den 4 juli 2023 och förhoppningen är att filmen ska kickstarta en världsomfattande folkrörelse som ska bromsa och på sikt stoppa människohandeln.

Jim Caviezel:

Om miljontals av oss kommer samman idag för att se denna film kan vi driva rörelsen som räddar miljontals barn i världen.

Epoch Times intervjuade skådespelaren Jim Caviezel och Tim Ballard, en före detta specialagent vid Department of Homeland Security. Ballard är grundare av Operation Underground Railroad vars namn syftar på en befrielserörelse som under 1800-talet hjälpte slavar att bli fria. Den drevs av afrikanskan Harriet Tubman (1820-1913) som var slav i delstaten Maryland.

Jim Caviezel spelar Ballard i Sound of Freedom.

Ballard säger till Epoch Times:

“Det här landet måste vara lösningen. Istället är det vi som är problemet”.
“Vi är källan till den korruption som just nu förslavar barn.”

“USA är nummer tre bland destinationsländerna för människohandel, nummer ett när det gäller konsumtion av barnvåldtäktsvideor och vi närmar oss nu nummer ett när det gäller produktion av material som utnyttjar barn”, säger Ballard.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

  • Detta är det största trauma i mänsklighetens historia, så perverst och groteskt och bortom allt förnuft. Det är bara de som dyrkar satan som är kapabla att våldta, tortera och sedan äta barns blod utan det minsta samvetskval. Det finns inget mänskligt i dessa odjur längre, de har offrat sin själ till satan och demoner. Och de jagar resten av mänskligheten nu.

    • Moses Hess, mentor till Marx och Engels, hade också 33 gradens frimurare order, liksom Karl Marx.
      Detta kan förklara ett och annat!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *