Börje Peratt: Svenska folket förd bakom ljuset

publicerad 16 februari 2013
- Börje Peratt
Börje Peratt - Foto: Peratt.com, 2015

OPINION. Med TV-journalisten Erik Forsgrens eminenta reportage Lönesänkarna (Dokument Inifrån, 14 feb 2013) får vi en avslöjande men förskräcklig bild av en diabolisk omfördelning av välstånd från fattiga till rika.

Jag tar upp det under rubriken Svenska folket förd bakom ljuset på min debattblogg. I centrum för denna gigantiska tillbakagång för social rättvisa står en lurad arbetarrörelse. De som orkestrerade detta må själva ha blivit förda bakom ljuset men det kommer mera.

Socialdemokraterna var initiativtagare till bildande av föreningen Vetenskap och Folkbildning (VoF) som tillsammans med förbundet Humanisterna förvandlat humanism till oigenkännlighet [1] och i stort sett tagit död på humanioran.

Det ligger inga missförstånd bakom denna antihumanistiska politik enbart ytterligare en diabolisk strategi.

Vof och Humanisterna organiserar idag en sekt av näthuliganer [2] med stöd från vad som närmast kan beskrivas som en ohelig mix av extremliberaler och vänsterextremister. Dessa återfinns på centrala poster i samhället. Och även om de är få så är de hyfsat effektiva. Nätverket går igång som på en given order och näthatet riktas mot utsedda offer.

Det som är trist i sammanhanget är just att särskilt Humanisterna lyckats föra svenska folket bakom ljuset och förvandlat den toleranta humanismen till att stå för intoleransens uttryck. Vof och Humanisterna uppmuntrar regelbundet till brott mot mänskliga rättigheterna.[3]

Bakom detta kan Moderaternas tankesmedjor och reklambyråer skratta åt att arbetarrörelsen gräver sig egen grav.

Smittskyddsinstitutet har också varit duktiga på att föra svenska folket bakom ljuset. Även detta får en olustig koppling. Det visar sig nämligen att man interagerar med och har stort stöd av Vetenskap och Folkbildning. Smittskyddsinstitutets Annika Linde är en mästare på att få ut sin egen påhittad fantasistatistik i främst SVT.

När Smittskyddsinstitutets egna experter räknar ut att massvaccineringen kanske räddat 6 människor lägger Linde till en nolla. Och från den egna dagen till den andra ändrar SVT text TV till att Lindes helt egna påhittade siffror gäller.

När det samtidigt står klart att denna hysteriska vaccineringsinsats bevisligen dödat 21 fullt friska människor i Sverige och förorsakat obotliga skador på väldigt många fler kan man förstå att Linde vill göra allt för att mörka effekterna och frasera resultaten.

Ändå faller historiens dom hård och går inte att ljuga bort trots att Vetenskap och Folkbildning tar till rätt vedervärdiga metoder för att hjälpa till att föra svenska folket bakom ljuset. De stora vinnarna blev läkemedelsbolagen som hade kontrakt på vaccinleveranserna och det är dessa bolag som sponsrar Vetenskap och Folkbildning. Visst är det infernaliskt.

Det är glädjande att SVT har återtagit rollen som folkbildare och tycks ha reducerat  inflytandet från antihumanisterna.

Text: Börje Peratt

Referenser

[1] Humanisterna och antihumaniströrelsens historik – En ulv i fårakläder
[2] Näthuliganismen missbrukar yttrandefriheten
[3] Nyateisterna trampar ner medmänskligheten

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq