Stöd NewsVoice så att vi säkrar verksamheten tom juni!

23%

23.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera.

Bill Gates koppling till Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell orsak till skilsmässan?

Debatt

Jan Norberg, selfie 2021-08-25 Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör. Se lista på alla Norbergs artiklar.
publicerad 22 maj 2021
- Jan Norberg
Bill Gates (foto: Ken Shipp, licens: public domain) och Melinda Gates (foto: Remy Steinegger, licens: CC BY-SA 2.0)

Vid en global utblick och då främst i USA är spekulationerna nu i full gång om varför Bill och Melinda Gates skiljer sig. Teorierna är många, men om man triangulerar lite så landar åtminstone jag själv i slutsatsen att det högst sannolikt finns ännu icke offentliggjorda skäl till deras skilsmässa.

Text: Jan Norberg | Artikeln har tidigare publicerats i Nya Riks (fd Fri Kurir) | Bilder: Bill Gates (foto: Ken Shipp, licens: public domain) och Melinda Gates (foto: Remy Steinegger, licens: CC BY-SA 2.0)

Jag har ibland alla de olika spekulationerna funnit en person (Dr Mercola) som jag tycker på ett analyserande och hyggligt måttfullt sätt lyfter fram en del logiska argument och samtidigt tonar ned alltför vidlyftiga teorier.

Bill Gates en av de värsta globalisterna

Låt mig först och främst deklarera min egen grundinställning till denne så kallade filantrop, han personifierar en syn på mänskligheten som skrämmer alla de vilka ser bortom hans inhumana och fanatiska egoism. Bill Gates försöker likt George Soros och många andra inom det globalistiska nätverket att framstå som mänsklighetens räddare, när det i själva verket förhåller sig tvärtom. Bill Gates är ett av världens absolut största hot mot en normal syn på mänsklighetens framåtskridande.

Den utilitaristiska grundsyn som Bill Gates står för är ett veritabelt hot mot oss alla över hela världen, inte ens Kina och dess kommunistiska diktatur kan överträffa denne Gates i total hänsynslöshet. Det som dock förvånar allra mest är att hela mänskligheten, inklusive alla länders ledande politiker, låtit sig förledas av denna superglobalist. Vi låter oss villigt ledas fram till slaktplatsen av denna illvillige fåraherde i ulvlik förklädnad.

Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons

Skilsmässa – damage control för att klara åtalet mot Ghislaine Maxwell?

Det har nu kommit fram att Melinda Gates redan 2019 tagit kontakt med skilsmässoadvokater då det kom fram att Bill Gates hade haft nära kontakter med den numera döde Jeffrey Epstein. Epsteins vapendragerska Ghislaine Maxwell [uttal: gilain] står nu snart inför åtal för sin medverkan i de pedofilanklagelser som skett i regi av Epstein. Bill Gates riskerar då att dras in i denna härva och det skulle givetvis allvarligt skada Bill and Melinda Gates Foundation. I USA kallar man därför paret Gates skilsmässa för en planerad ”damage control”, det vill säga om Bill Gates dras in i rättsprocesser och eventuellt blir åtalad och fälld drabbar det honom personligen men inte Melinda Gates och i mindre utsträckning The Gates Foundation.

NewsVoice: 60 Minutes Australia rapporterar om Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell
NewsVoice: Jeffrey Epsteins misstänkta handläggare Ghislaine Maxwell gripen av FBI
NewsVoice: Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

Bill Gates den störste hycklaren i vår tid

Historiskt har den här typen av skandaler visat sig få oanade konsekvenser då misstron även spiller över på Bill Gates övriga engagemang. Som den självutnämnde vaccin tsar han är med gigantiska intressen i Big Pharma så har han redan nu, långt innan den förestående rättsprocessen mot Ghislane Maxwell, attackerats hårt för sin stenhårda hållning kring patenträttigheter för vaccintillverkarna. Gates accepterar inte, i sin roll som storägare i många av dessa vaccintillverkare, att dessa släpper på sina intellektuella rättigheter så att andra vaccintillverkare kan få möjligheter att tillverka dessa vacciner utan höga krav på licenspengar för denna tredjepartstillverkning.

Hans egoistiska syn på att inte släppa på dessa patenträttigheter gör att han nu kommit under lupp från en rad kritiska granskare, hans benhårda hållning i licensfrågan rimmar mycket illa med den bild han vill förmedla att världens alla folk måste vaccinera sig. De fattigare länderna har helt enkelt inte råd att vaccinera sina respektive folk. Med rättigheterna i sin ägo kan vaccintillverkarna tillsammans med Bill Gates utöva utpressning på olika regeringar för att de skall få tillgång till vacciner.

Är detta den väckarklocka världen behöver?

Bilden av Bill Gates och den samlade vaccinindustrin inom Big Pharma får nu en allvarlig törn och detta kan vara något av en väckarklocka gentemot det globala nätverk där Bill Gates, George Soros och andra högprofilerade så kallade filantroper har varit ledande i konsten att tjäna stora pengar på en pandemi där många suspekta figurer har sina fingrar långt ned i syltburkarna.

Text: Jan Norberg

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq