Bill Gates koppling till Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell orsak till skilsmässan?

-

OPINION & GLOBALISM. Vid en global utblick och då främst i USA är spekulationerna nu i full gång om varför Bill och Melinda Gates skiljer sig. Teorierna är många, men om man triangulerar lite så landar åtminstone jag själv i slutsatsen att det högst sannolikt finns ännu icke offentliggjorda skäl till deras skilsmässa.

Text: Jan Norberg | Artikeln har tidigare publicerats i Nya Riks (fd Fri Kurir) | Bilder: Bill Gates (foto: Ken Shipp, licens: public domain) och Melinda Gates (foto: Remy Steinegger, licens: CC BY-SA 2.0)

Jag har ibland alla de olika spekulationerna funnit en person (Dr Mercola) som jag tycker på ett analyserande och hyggligt måttfullt sätt lyfter fram en del logiska argument och samtidigt tonar ned alltför vidlyftiga teorier.

Bill Gates en av de värsta globalisterna

Låt mig först och främst deklarera min egen grundinställning till denne så kallade filantrop, han personifierar en syn på mänskligheten som skrämmer alla de vilka ser bortom hans inhumana och fanatiska egoism. Bill Gates försöker likt George Soros och många andra inom det globalistiska nätverket att framstå som mänsklighetens räddare, när det i själva verket förhåller sig tvärtom. Bill Gates är ett av världens absolut största hot mot en normal syn på mänsklighetens framåtskridande.

Den utilitaristiska grundsyn som Bill Gates står för är ett veritabelt hot mot oss alla över hela världen, inte ens Kina och dess kommunistiska diktatur kan överträffa denne Gates i total hänsynslöshet. Det som dock förvånar allra mest är att hela mänskligheten, inklusive alla länders ledande politiker, låtit sig förledas av denna superglobalist. Vi låter oss villigt ledas fram till slaktplatsen av denna illvillige fåraherde i ulvlik förklädnad.

Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons

Skilsmässa – damage control för att klara åtalet mot Ghislaine Maxwell?

Det har nu kommit fram att Melinda Gates redan 2019 tagit kontakt med skilsmässoadvokater då det kom fram att Bill Gates hade haft nära kontakter med den numera döde Jeffrey Epstein. Epsteins vapendragerska Ghislaine Maxwell [uttal: gilain] står nu snart inför åtal för sin medverkan i de pedofilanklagelser som skett i regi av Epstein. Bill Gates riskerar då att dras in i denna härva och det skulle givetvis allvarligt skada Bill and Melinda Gates Foundation. I USA kallar man därför paret Gates skilsmässa för en planerad ”damage control”, det vill säga om Bill Gates dras in i rättsprocesser och eventuellt blir åtalad och fälld drabbar det honom personligen men inte Melinda Gates och i mindre utsträckning The Gates Foundation.

NewsVoice: 60 Minutes Australia rapporterar om Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell
NewsVoice: Jeffrey Epsteins misstänkta handläggare Ghislaine Maxwell gripen av FBI
NewsVoice: Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

Bill Gates den störste hycklaren i vår tid

Historiskt har den här typen av skandaler visat sig få oanade konsekvenser då misstron även spiller över på Bill Gates övriga engagemang. Som den självutnämnde vaccin tsar han är med gigantiska intressen i Big Pharma så har han redan nu, långt innan den förestående rättsprocessen mot Ghislane Maxwell, attackerats hårt för sin stenhårda hållning kring patenträttigheter för vaccintillverkarna. Gates accepterar inte, i sin roll som storägare i många av dessa vaccintillverkare, att dessa släpper på sina intellektuella rättigheter så att andra vaccintillverkare kan få möjligheter att tillverka dessa vacciner utan höga krav på licenspengar för denna tredjepartstillverkning.

Hans egoistiska syn på att inte släppa på dessa patenträttigheter gör att han nu kommit under lupp från en rad kritiska granskare, hans benhårda hållning i licensfrågan rimmar mycket illa med den bild han vill förmedla att världens alla folk måste vaccinera sig. De fattigare länderna har helt enkelt inte råd att vaccinera sina respektive folk. Med rättigheterna i sin ägo kan vaccintillverkarna tillsammans med Bill Gates utöva utpressning på olika regeringar för att de skall få tillgång till vacciner.

Är detta den väckarklocka världen behöver?

Bilden av Bill Gates och den samlade vaccinindustrin inom Big Pharma får nu en allvarlig törn och detta kan vara något av en väckarklocka gentemot det globala nätverk där Bill Gates, George Soros och andra högprofilerade så kallade filantroper har varit ledande i konsten att tjäna stora pengar på en pandemi där många suspekta figurer har sina fingrar långt ned i syltburkarna.

Text: Jan Norberg

Relaterat

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

25 KOMMENTARER

Prenumerera
Notify of
guest

25 Kommentarer
Nyast
Äldst Mest röstad
Inline Feedbacks
Se alla kommentarer
Jan Norberg
Jan Norberg
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
17 mars 2022 kl 16:30

Vad var det jag sade!!!

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Jan Norberg
17 mars 2022 kl 17:01

Fortsätt att kommentera här på Newsvoice, Jan, men ta det lite lugnt med personangrepp på ärliga personer med annan tyngtpunkt (i din imaginära höger-vänster-skala) så är du snäll!

Normalt sett, när du inte drabbas av något kortvarigt rabies-anfall, så är du en oerhört klarsynt, omtänksam och klok människa.

Och så glömmer vi groll och andra troll!

Din vän Hans

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Hans Dahl
17 mars 2022 kl 18:49

Det är dock skottpengar på sossar i NewsVoice. [humor]

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Torbjörn Sassersson red.
17 mars 2022 kl 19:41

Oj! Då får Janne huka sig!

🙂 🙂 🙂

Torbjörn Sassersson red.
Reply to  Jan Norberg
17 mars 2022 kl 18:47

Exakt. Bra jobbat Jan Banan. Ibland har du rätt.

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
26 maj 2021 kl 19:55

Kan Epstein, namne med Epstein – Barr-virusets upptäckare ha en annan koppling till Bill och Melinda Gates?

Epstein – Barr-virus
(Översatt citat från engelskpråkiga wikipedia)

“Historia 
Epstein – Barr-viruset namngavs efter Michael Anthony Epstein och Yvonne Barr , som upptäckte viruset tillsammans med Bert Achong . [54] [55] 1961 deltog Epstein, en patolog och expertmikroskop , i en föreläsning om “Den vanligaste barncancer i tropiskt Afrika – ett hittills okänt syndrom” av Denis Parsons Burkitt , en kirurg som praktiserar i Uganda , där Burkitt beskrev den “endemiska varianten” (pediatrisk form) av sjukdomen som bär hans namn .

1963 skickades ett exemplar från Uganda till Middlesex Hospitalatt odlas. Viruspartiklar identifierades i de odlade cellerna och resultaten publicerades i The Lancet 1964 av Epstein, Achong och Barr. Celllinjer skickades till Werner och Gertrude Henle på Children’s Hospital of Philadelphia som utvecklade serologiska markörer. 1967 utvecklade en tekniker i deras laboratorium mononukleos och de kunde jämföra ett lagrat serumprov, vilket visade att antikroppar mot viruset utvecklades. [56] [57] [58] 1968 upptäckte de att EBV direkt kan odödliggöra B-celler efter infektion och härma efter vissa former av EBV-relaterade infektioner, [59]och bekräftade kopplingen mellan viruset och infektiös mononukleos. [60]”.”

https://en.wikipedia.org/wiki/Epstein%E2%80%93Barr_virus

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
26 maj 2021 kl 22:40

Min tanke är att Jeffrey Epstein kan ha anspelat på sina “goda kontakter” men inte alls kunnat leverera virus “pandemin” som Bill Gates “förutspådde” i sina Ted talks.
Om Jeffrey Epstein anspelat på kontakter med Epstein – Barr-virusets upptäckare
den numer 100 årige Sir Michael Anthony Epstein kanske denna tes låter för enkel.
Hursomhelst saknas den “nya” virussjukdomen COVID-19 enl Dr. Andrew Kaufman.

“Dr. Andrew Kaufman | Läkare & rättspsykiater från USA: Jag heter Andrew Kaufman. Jag är läkare och kriminalteknisk rättspsykiater. Denna pandemi är inte en riktig medicinsk pandemi. -vaccinet är inte bevisat säkert eller effektivt eftersom det inte har varit tillräckligt med tid. Dessutom finns det ingen tydlig definition av någon ny sjukdom som den kan testas mot. Det har inte förekommit ett virus som har renats eller visats orsaka en sjukdom. Således finns det inget mål för ett vaccin. Slutsatsen är dock att eftersom inga ytterligare dödsfall har inträffat i samband med en ny sjukdom, finns det helt enkelt inget behov av ett nytt vaccin.”

https://worlddoctorsalliance.com/blog/ask-the-experts-covid19-vaccines/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
28 maj 2021 kl 18:16

På tal om Jeffrey Epstein berättar han i sin sista intervju om intresset för smarthet forskning och att han själv finansierade smarta forskare.

Vilken typ av forskare ville sexförbrytaren Jeffrey Epstein finansiera? Han berättade för Science innan han dog

Av Jeffrey Mervis 19 september 2019, 16:15

https://translate.google.com/translate?hl=sv&sl=en&u=https://www.sciencemag.org/news/2019/09/what-kind-researcher-did-sex-offender-jeffrey-epstein-fund-he-told-science-he-died&prev=search&pto=aue

Jeffrey Epstein död ter sig ännu märkligare när det inte räcker med att vakterna köpte möbler motorcyklar och somnade, sedan rycker Barr in.

NEW YORK – Attorney General William Barr ifrågasatte personligen den sista fången som delade en cell med Jeffrey Epstein innan den multimillionära sexuella gärningsmannen dog av självmord, berättade en källa till New York Daily News.

“New York Times rapporterade veckor efter Epsteins död att Barr personligen övervakade fyra utredningar om Epsteins självmord. Barr har sagt att han var “livlig” efter döden.”

https://www.spokesman.com/stories/2021/jan/04/attorney-general-william-barr-personally-questione/

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
25 maj 2021 kl 13:04

DeSantis nya lag mot BigTech:https://www.flgov.com/2021/05/24/governor-ron-desantis-signs-bill-to-stop-the-censorship-of-floridians-by-big-tech/
Gates skillsmässa och Bills totala tystnad och ingen armada av advokater.
Sitter han redan och spelar harpa?.

Erik Forsman
25 maj 2021 kl 08:51

Det jag förstår om Epsteinnätverket var väl att skapa hållhakar på högprofilpersoner för att få dom att gå fot? Dra ut detta och det gäller samtliga politiker, tjänstemän och politiker – en förutsättning för framgångar är andras hållhakar. På så sätt spelar det ingen roll vilka som röstas in eller på annat sätt promotas i maktens korridorer. Gör personen inte det som förväntas hängs vederbörande ut. Det är ena biten. Den andra är att offra frontpersoner för att dölja eller omdirigera agendan när den blir för uppenbar. I det perspektivet kanske Gate är ett offer?

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
25 maj 2021 kl 03:21

Bill Gates hoppades Epstein skulle fixa Nobelpris åt honom
https://www.friatider.se/bill-gates-hoppades-epstein-skulle-fixa-nobelpris-honom

Naturligtvis en svårsmält besvikelse för Gates att inte Epstein fixade Nobelpriset. Obama fick ju!

wikipedia

Jag undertecknad Alfred Bernhard Nobel förklarar härmed efter moget övervägande min yttersta vilja i afseende å den egendom jag vid min död kan efterlemna vara följande: (…)
Öfver hela min återstående realiserbara förmögenhet förfares på följande sätt: Kapitalet av utredningsmännen realiseradt till säkra värdepapper skall utgöra en fond, hvars ränta årligen utdelas som prisbelöning åt dem som under det förlupna året hafva gjort menskligheten den största nytta. Räntan delas i fem lika delar som tillfalla: en del till den som inom fysikens område har gjort den vigtigaste upptäckt eller uppfinning; en del den som har gjort den vigtigaste kemiska upptäckt eller förbättring; en del den som har gjort den vigtigaste upptäckt inom fysiologiens eller medicinens domän; en del som inom litteraturen har produceradt det utmärktaste i idealisk rigtning; och en del åt den som har verkat mest eller best för folkens förbrödrande och avskaffande eller minskning av stående arméer samt bildande och spridande av fredskongresser. Prisen för fysik och kemi utdelas av Svenska Vetenskapsakademien; för fysiologien eller medicinska arbeten av Carolinska Institutet i Stockholm; för litteratur av Akademien i Stockholm samt för fredsförfäktare af ett utskott af fem personer som väljas af Norska Stortinget. Det är min uttryckliga vilja att vid prisutdelningarna intet afseende fästes vid någon slags nationstillhörighet sålunda att den värdigaste erhåller priset antingen han är skandinav eller ej.[…]

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Stefan Sjöblom
Stefan Sjöblom
Gäst
24 maj 2021 kl 11:13

Gates är inte en antroposof som han påstår sig vara. Nej, han har visat, genom sina handlingar, att han är misantropisk!

Hoppas att Melinda har fått kalla fötter och inser att Bill sitter ganska risigt till på många fronter, inte bara genom sitt samband till Epstein.

“Gate gate” var bra

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
23 maj 2021 kl 15:14

Coronavirus och Gates Foundation:

“Det kan antas att ingen har varit mer aktiv när det gäller att främja och finansiera forskning om vacciner som syftar till att hantera coronavirus än Bill Gates och Bill och Melinda Gates Foundation. Från att sponsra en simulering av en global pandemi med coronavirus, bara veckor innan Wuhan-utbrottet tillkännagavs, till finansiering av ett flertal företagsinsatser för att komma med ett nytt vaccin mot det uppenbarligen nya viruset, är Gates närvaro där. Vad innebär det faktiskt?”

Peter Krabbe inleder sin krönika med ovanstående ord i översättning av samhällsanalytikern William Engdahls analys:

https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/03/21/corona-del-1-vacciner-mal-eller-medel/

Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Hans Dahl
23 maj 2021 kl 16:19

Ännu ett citat från ovanstående oerhört tänkvärda krönika – som skrevs för MER ÄN ETT ÅR SEDAN!

“Vi måste erkänna att Bill Gates åtminstone är profetisk. Han har hävdat i flera år att en global mördare-pandemi kommer att komma och att vi inte är beredda på det.”

Och här är ett citat från en annan “profet” i sammanhanget!

Prince Philip quote about reincarnating as a deadly virus to solve ‘overpopulation’ resurfaces:https://www.insider.com/prince-philip-quote-reincarnating-deady-virus-resurfaces-twitter-2021-4

– Klädd i frack med ros på slaget, likt en inHEMSK, svensk, “wanna-be-prins”-korv!

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
22 maj 2021 kl 20:37

Jag tycker “osämjan” låter som normalt betende i gängkriminellt försvar.
När brott mot mänskligheten och andra oundvikliga åtalspunkter rycker närmare är sista hoppet om strafflindring som står till buds att ge sken av “osämja”.

Förhoppningen är nog att försöka bolla bort skuldfrågor och helst skylla på någon som nyligen har “avliditit” dvs Jeffrey Epstein. Efter halvsanningarna kring Bill och Melinda Gates skulle det inte förvåna mig om Jeffrey Epstein egentligen lever i högsta välmåga på någon skyddad plats på vår “glob”.

Jag hoppas att hela härvan av rika ondskefulla läkemedelsbolag och globalister nu döms att ersätta ideell och ekonomisk skada som man vållat nationer företag och privatpersoner. Pengarna som denna kriminella lilla klick superegoister roffat åt sig bör nog räcka till att nu hålla världen ekonomiskt skadeslös i “the great reset”

Relaterat

Coronapandemin: Ett brott mot mänskligheten

Videon med advokat Reiner Fuellmich om det bedrägliga med pandemin och testerna – NU MED SVENSK TEXT!

Vi har tidigare publicerat denna video men då enbart på engelska. Eftersom ärendet som Reiner Fuellmich och hans advokatkollegor arbetar med och budskapet de framför är så pass viktigt för Dig, och oss alla som samhällsmedborgare, ansåg vi att en svensk översättning behövdes. Sagt och gjort: här är den!

https://mailchi.mp/8b8a70b696a1/coronapandemin-ett-brott-mot-mnskligheten?fbclid=IwAR3a_pBVd9hS37BC4Hv0VzZkUwyCNkoAU2MV2fadMmEFAElvU8lMbfUQexo

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Magnus Lindgren
23 maj 2021 kl 06:10

Undrar varför Jeffrey Epsteins vakter fick så brått att köpa möbler och motorcyklar?

Vakter bevakade Epstein – slipper fängelse efter uppgörelse med åklagare

Två vakter som bevakade sexbrottslingen Jeffrey Epstein – den natt när han tog sitt liv i sin häktescell – har erkänt att de förfalskade journaler. Trots det slipper de fängelse, rapporterar nyhetsbyrån AP.
Åklagaren hävdar att de två fängelsevakterna sov två timmar och köpte möbler och motorcyklar på internet istället för att bevaka Epstein den natt när han dog i sin cell. 

https://www.epochtimes.se/Vakter-bevakade-Epstein—slipper-fangelse-efter-uppgorelse-med-aklagare

Erik Forsman
Reply to  Magnus Lindgren
23 maj 2021 kl 11:11

Vakterna sov det var därför de inte kunde övervaka fången eller köpte möbler och motorcyklar på internet istället för att bevaka Epstein den natt när han dog i sin cell – men inte samtidigt, utan antingen/eller. 

Magnus Lindgren
Magnus Lindgren
Gäst
Reply to  Erik Forsman
23 maj 2021 kl 17:21

De kanske bytte kort med Epstein och blev trötta av all shopping.
Sömnen var nog förmildrande då den som sover inte syndar…

På tal om “Gatespandemin”

Tidigare Pfizers vicepresident talar ut

Borttagen från YouTube men funnen i ett arkiv
 
Regeringar, läkemedelsindustrin, media…alla bluffar om covid-19 och om vacciner……

https://web.archive.org/web/20210407133101if_/https://www.lifesitenews.com/news/exclusive-former-pfizer-vp-your-government-is-lying-to-you-in-a-way-that-could-lead-to-your-death

Omfattande dokument, högerklicka och klicka på ”Översätt till svenska” vid behov

Last edited 1 år sedan by Magnus Lindgren
Åke Södergren
Åke Södergren
Gäst
22 maj 2021 kl 10:34

Executive Order 13818
Section 1. (a) All property and interests in property that are in the United States, that hereafter come within the United States, or that are or hereafter come within the possession or control of any United States person of the following persons are blocked and may not be transferred, paid, exported, withdrawn, or otherwise dealt in:
forts.

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
Reply to  Åke Södergren
22 maj 2021 kl 12:50

LÖFVENSOCIALISTERNAS dröm

Samuel af UgglasD
Samuel af Ugglas
22 maj 2021 kl 10:06

Bill Gates är ”småfisk” jämfört med skadan Obama & H Clinton åsamkat USA!
Sanningen kommer alltid fram, var så säkra.

Erik Forsman
22 maj 2021 kl 09:36

Ingen slump att Bill troligen kommer att gå under. Kabalen vet vad information de ska släppa till medierna.

coronavirus-plannedemic.jpg
Hans Dahl
Hans Dahl
Gäst
Reply to  Erik Forsman
22 maj 2021 kl 10:27

Javisst är han en frontman. Det finns ett helt nät av så kallade oligarker som pekas ut som världens härskande elit, men äger de pengarna i sina stiftelser?

Bill Gates har ju redan förkunnat att “hans” förmögenhet inte kommar att ärvas av hans barn.

Erik Forsman
22 maj 2021 kl 09:09

Kanske skulle vi kunde kalla detta för Gatges gate?

Jan Norberg
Jan Norberg
Jan Norberg är pensionerad konsult med en bakgrund inom svensk industri. Han är sedan några år bosatt i Portugal. Jan är en engagerad samhällsdebattör.

SENASTE KOMMENTARER

ARKIV