Jeffrey Epsteins misstänkta handläggare Ghislaine Maxwell gripen av FBI

publicerad 5 juli 2020
- av NewsVoice
Ghislaine Maxwell. Foto: Ghislaine Maxwell - I. Maxwell. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

https://www.youtube.com/watch?v=JpVn984l2l0

NOTERAT. FBI har gripit Jeffrey Epsteins närmaste medarbetare Ghislaine Maxwell, som misstänks vara Epsteins "handler" dvs handläggare i trafficking-härvan som ledde fram till gripandet och [själv]mordet på Jeffrey Epstein. NBC New York rapporterade först om gripandet.

FBI har gripit Ghislaine Maxwell baserat på anklagelser att Maxwell konspirerat i en pedofilhärva där Jeffrey Epstein var frontfigur. Kvinnan har sedan en längre tid varit jagad i flera länder.

Enligt åklagarmyndigheten i New York finns sex åtalspunkter riktade mot Ghislaine Maxwell när hon ställs inför rätta. Fyra av dessa handlar om koppleri och trafficking åren 1994-97 av minderåriga, vissa så unga som 14 år. Enligt åtalet medverkade Ghislaine Maxwell i övergreppen på flickorna. Maxwell själv hävdar att hon var ett offer för Epstein.

Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons

Ghislaine Maxwell misstänkt handläggare

NewsVoice skrev tidigare om en israelisk insider Ari Ben-Menashe, en fd israelisk agent, som hävdar att han varit handläggare (handler) för Mossad-tillgången Robert Maxwell (tidigare mediamogul i Storbritanninen), att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein egentligen arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst. Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare i främst USA (Washington) till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer.

Läs mer: Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

Läs mer: Insider: Jeffrey Epstein var en Mossad-agent som arrangerade honeytraps

Om dessa anklagelser stämmer kan rensningarna av pedofilnätverken, utredningar som leds av bla FBI, handla om att befria Washington från Mossads nätverk och inflytande som byggts upp över en längre period med hjälp av venusfällor och sexpartyn bla på Epsteins ö Little Saint James som även kallats The Orgy Island eller liknande smeknamn.

"During Epstein's ownership, the island acquired local nicknames such as "Island of Sin" and "Pedophile Island," as it was alleged to be a location where sexual abuse of underage girls occurred". - Wikipedia

Draining the swamp

Rensningarna inititerades, enligt uppgifter från bla läckan Qanon, av president Trump och det är dessa nätverk som Trump syftar på när han uppger att träsket ska rensas (draining the swamp). Enligt the Guardian handlar rensandet av träsket om att ta kontrollen från Goldman Sachs (länk nedan). The Goldman Sachs Group är en amerikansk multinationell investmentbank som är en av de ledande på den internationella finansmarknaden.

Text: Torbjörn Sassersson | Introbild: Ghislaine Maxwell. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

Relaterat