Jeffrey Epsteins misstänkta handläggare Ghislaine Maxwell gripen av FBI

NewsVoice är en nättidning som startade 2011. Syftet är att publicera oberoende nyheter, debattartiklar och kommentarer samt analyser.
publicerad 5 juli 2020
- NewsVoice redaktion
Ghislaine Maxwell. Foto: Ghislaine Maxwell - I. Maxwell. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

https://www.youtube.com/watch?v=JpVn984l2l0

NOTERAT. FBI har gripit Jeffrey Epsteins närmaste medarbetare Ghislaine Maxwell, som misstänks vara Epsteins “handler” dvs handläggare i trafficking-härvan som ledde fram till gripandet och [själv]mordet på Jeffrey Epstein. NBC New York rapporterade först om gripandet.

FBI har gripit Ghislaine Maxwell baserat på anklagelser att Maxwell konspirerat i en pedofilhärva där Jeffrey Epstein var frontfigur. Kvinnan har sedan en längre tid varit jagad i flera länder.

Enligt åklagarmyndigheten i New York finns sex åtalspunkter riktade mot Ghislaine Maxwell när hon ställs inför rätta. Fyra av dessa handlar om koppleri och trafficking åren 1994-97 av minderåriga, vissa så unga som 14 år. Enligt åtalet medverkade Ghislaine Maxwell i övergreppen på flickorna. Maxwell själv hävdar att hon var ett offer för Epstein.

Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons
Robert Maxwell, Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell. Foto: David Fowler (Licens: Mostphotos), New York State Sex Offender Registry, Wikimedia Commons

Ghislaine Maxwell misstänkt handläggare

NewsVoice skrev tidigare om en israelisk insider Ari Ben-Menashe, en fd israelisk agent, som hävdar att han varit handläggare (handler) för Mossad-tillgången Robert Maxwell (tidigare mediamogul i Storbritanninen), att Ghislaine Maxwell och Jeffrey Epstein egentligen arbetade för Mossad, Israels underrättelsetjänst. Deras trafficking-uppdrag bestod i att binda amerikanska politiker och andra höga beslutsfattare i främst USA (Washington) till sexuella övergrepp som pedofili för att skapa hållhakar på dessa personer.

Läs mer: Israelisk insider: Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell arbetade för Mossad

Läs mer: Insider: Jeffrey Epstein var en Mossad-agent som arrangerade honeytraps

Om dessa anklagelser stämmer kan rensningarna av pedofilnätverken, utredningar som leds av bla FBI, handla om att befria Washington från Mossads nätverk och inflytande som byggts upp över en längre period med hjälp av venusfällor och sexpartyn bla på Epsteins ö Little Saint James som även kallats The Orgy Island eller liknande smeknamn.

“During Epstein’s ownership, the island acquired local nicknames such as “Island of Sin” and “Pedophile Island,” as it was alleged to be a location where sexual abuse of underage girls occurred”. – Wikipedia

Draining the swamp

Rensningarna inititerades, enligt uppgifter från bla läckan Qanon, av president Trump och det är dessa nätverk som Trump syftar på när han uppger att träsket ska rensas (draining the swamp). Enligt the Guardian handlar rensandet av träsket om att ta kontrollen från Goldman Sachs (länk nedan). The Goldman Sachs Group är en amerikansk multinationell investmentbank som är en av de ledande på den internationella finansmarknaden.

Text: Torbjörn Sassersson | Introbild: Ghislaine Maxwell. Licens: CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Ny input. Luke Rudkowski (We Are Change):

  “Do you know who the FedEx assassin is, at least according to the official story.

  Lawyer Roy Den Hollender. He dressed up as the delivery driver and shot Judge Esther Salas’s family. And he was an anti-feminist and misogynist and was angry at the judge over a court case from two years ago, at least according to the mainstream media narrative.

  But this doesn’t really make sense.

  What we have found out about this Hollender guy is that in the early 2000s he worked for Kroll.

  What is Kroll? It’s basically a private spy agency. And it has close connections to the US and Israeli intelligence. And has also worked with Deutsche Bank.

  The same Deutsche Bank that had Jeffrey Epstein as a client and may have answers about where he got his unaccounted hundreds of millions.

  And who was the new judge in the Epstein-Deutsche Bank case? Judge Salas, who just had her only son killed and husband shot apparently by Hollender.

  And then Hollender allegedly offed himself. He committed suicide, at least according to the official story. And now no one can ask him questions and a message has been sent to judges across the country.

  Also you know what? This comes after Jeffrey Epstein’s “private banker” who was a Deutsche Bank exec also committed suicide… allegedly.

  So could have Hollender been a lone crazy man who committed this horrendous act on his own?

  I answer that question in the video above.”

 • Händelseförloppet tar nya vändningar. Det som sker verkar ha att göra med att känslig information om Epsteins nätverk inte ska få ljus på sig. Länkarna nedan handlar alltså om Deutsche Banks koppling till Epstein.

  RT (20 juli 2020): Disguised gunman shoots husband and son of federal judge investigating Deutsche Bank-Jeffrey Epstein case
  https://www.rt.com/usa/495254-federal-judge-home-invasion/

  RT (20 juli 2020): Suspect who shot family of judge on DB-Jeffrey Epstein case found dead after apparent suicide – reports
  https://www.rt.com/usa/495320-suspect-epstein-judge-shooting-suicide/

  (Självklart rapporterades detta inte enbart av RT)

 • Feedback?

  Publicerades för 10 minuter sedan i The Telegraph: “Exclusive: Ghislaine Maxwell ‘won’t sell Prince Andrew out'”

  “Socialite will never offer information on the Duke of York as part of a plea deal, insists one of her closest friends.”
  “Exclusive: A new photograph emerged on Friday night of Ghislaine Maxwell and Kevin Spacey sitting on thrones belonging to the Queen and the Duke of Edinburgh at Buckingham Palace in 2002.”

  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/07/03/exclusive-ghislaine-maxwell-wont-sell-prince-andrew/

 • Ser en dröm borde uppfyllas om justitieministeriet kunde få John (SCOTUS) Roberts att utnämnas som domare i åtalet mot Maxvell.

 • Ghislaine Maxwell sägs ha blivit häktad av FBI i ett lyxhus i New Hampshire, vilket torde betyda att det således skedde inom USA:s gränser. Det har dock antytts tidigare, att hon stack iväg till Israel och att hon där sammanstrålade med Jeffrey Epstein, som förmodades ha blivit utsmugglad från häktet i NY. Han var ju trots allt en hög och erfaren Mossad agent, vilket ju även Ghislaine är (vilket ju även gällde för hennes, av Mossad mördade farsa, som blev dumpad i Medelhavet på 90-talet.).
  Eller så mördades Epstein av någon Mossadagent. Det bör ju ha varit betydligt enklare än att föra ut honom ur landet. Epstein har vetat allt för mycket, så han måste bort. Ghislaine Maxwell vet säkerligen också allt för mycket, så den Djupa Staten måste nu känna sig smått panisk! Det pågår en arresteringsvåg i USA riktad mot folk med anknytning till inte minst det Demokratiska Partiets alla rufflare.
  Deras inflytande över folk härstädes, särskilt inom SR och SVT, skall absolut inte underskattas. Mången marschorder för svensk vänsterkriminalitet emanerar därifrån. Mycket startade ju 1998 när Aftonbladet och Svenska Dagbladet, “Arbetet och Kapitalets” stora megafoner, såldes till tre stora banker på Wall Street, däribland Goldman Sachs, förutom J P Morgan och Mellon Bank of NY.
  Att Ghislaine Maxwell vågade uppehålla sig i USA kan ju förvåna en vän av ordning. Hon måste ha missbedömt “Kabalens” maktposition i USA och trott att den fortfarande var så, som den har varit i 50 år, om nu inte sedan 1913, när Federal Reserve Bank manipulerades fram av bl a Goldman Sachs, Chase Manhattan, Kuhn Loeb och Lehmans Bros, samtliga i New York, förutom ytterligare sex stora europeiska bankhus.
  Kanske Qanons mystiska besked via Nätet med början strax efter Trump’s installation som POTUS, nu visar vara sig sanna. Låt oss hoppas på det! Vår enda chans om vi värnar våra barn och barnbarn.
  Regimen i Rosenbad synes dock inte märka att det händer stora saker, förutom Corona förstås. Svetsloppan allra minst, som än en gång låter tokmupparna forma den framtida politiken, trots att stollarna inte ens har en tjugofemte-del av rösterna med sig!! Det är nästan som man skulle tro, att regimbossen m fl har avlagt besök på Epsteins syndfulla karibiska ö och där har fallit ned i honungsfällan!

  • Mycket intressanta reflektioner Clareus.

   Många undrar nu varför Gislane Maxwell greps i sitt eget lyxhus i New Hampshire. Hon var jagad av FBI. Rätt fråga kanske borde vara: Varför uppehöll hon sig där överhuvudtaget? Hon hade ju tidigare flyttat runt mellan olika safe houses i Europa och Mellanöstern/Israel, på betydligt säkrare ställen.

   Svaret kan vara hon köpt en deal om amnesti och att det inte var ett äkta gripande. Hon kan ha gått med på att lämna ut mycket information för att kunna göra en för henne hyfsat bra sorti.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *