“Omställning Sverige” – Omställning till ett hållbart samhälle

  1
  303

  Anna Hägg-DrouggeIbland kan vi känna oss ensamma i våra tankar på hur vi skulle vilja att våra liv, omgivning och miljö såg ut. Då kan det vara viktigt att hitta andra människor som har samma tankar och idéer som också är intresserade av en förändring till ett hållbart samhälle.

  “Omställning Sverige” är den svenska delen av det internationella Transition Towns-nätverket. I våra hemkommuner och stadsdelar kan vi samlas för att möta de utmaningar som följer av kombinationen oljetopp och klimatförändringar.

  Uppgiften är att inspirera, uppmuntra, stödja, lära upp och bygga nätverk för lokala utvecklingsgrupper som överväger, initierar och genomför omställningsinitiativ”.

  Transitionsweden.ning.com

  Text: Anna Hägg-Drougge


    Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Se reglerna.
  • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd.
  0 0 rösta
  Artikelbetyg
  Prenumerera
  Notify of
  guest
  1 Kommentar
  Äldst
  Nyast Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Inez
  Gäst
  7 år sedan

  Ni kan också läsa mer på Hela Sverige ska levas hemsida. Där kan man ladda ner filer med bra exempel och beställa en jättefin bok. http://www.helasverige.se/kansli/projekt/omstaellning-sverige/tips-och-inspiration/