“Omställning Sverige” – Omställning till ett hållbart samhälle

  1

  Anna Hägg-DrouggeIbland kan vi känna oss ensamma i våra tankar på hur vi skulle vilja att våra liv, omgivning och miljö såg ut. Då kan det vara viktigt att hitta andra människor som har samma tankar och idéer som också är intresserade av en förändring till ett hållbart samhälle.

  “Omställning Sverige” är den svenska delen av det internationella Transition Towns-nätverket. I våra hemkommuner och stadsdelar kan vi samlas för att möta de utmaningar som följer av kombinationen oljetopp och klimatförändringar.

  Uppgiften är att inspirera, uppmuntra, stödja, lära upp och bygga nätverk för lokala utvecklingsgrupper som överväger, initierar och genomför omställningsinitiativ”.

  Transitionsweden.ning.com

  Text: Anna Hägg-Drougge


  Lämna Twitter - Byt till Twitter och friheten
  Prenumerera
  Notify of
  guest

  1 Kommentar
  Nyast
  Äldst Mest röstad
  Inline Feedbacks
  Se alla kommentarer
  Inez
  Gäst
  14 juni 2013 kl 08:48

  Ni kan också läsa mer på Hela Sverige ska levas hemsida. Där kan man ladda ner filer med bra exempel och beställa en jättefin bok. http://www.helasverige.se/kansli/projekt/omstaellning-sverige/tips-och-inspiration/