“Omställning Sverige” – Omställning till ett hållbart samhälle

publicerad 14 juni 2013
- Anna Hägg-Drougge
Anna Hägg-Drougge

Anna Hägg-DrouggeIbland kan vi känna oss ensamma i våra tankar på hur vi skulle vilja att våra liv, omgivning och miljö såg ut. Då kan det vara viktigt att hitta andra människor som har samma tankar och idéer som också är intresserade av en förändring till ett hållbart samhälle.

“Omställning Sverige” är den svenska delen av det internationella Transition Towns-nätverket. I våra hemkommuner och stadsdelar kan vi samlas för att möta de utmaningar som följer av kombinationen oljetopp och klimatförändringar.

Uppgiften är att inspirera, uppmuntra, stödja, lära upp och bygga nätverk för lokala utvecklingsgrupper som överväger, initierar och genomför omställningsinitiativ”.

Transitionsweden.ning.com

Text: Anna Hägg-DrouggeSå här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *