Välkommen till ett speciellt hälsoevent i Göteborg den 26 februari 2016 arrangerat av Petra Ollstig.
Frågor som tre föreläsare ska försöka besvara är:
- Är ekologisk mat verkligen bättre?
- Vad ska jag tänka på när jag handlar mat?
- Hur påverkas min kropp av min kost?
- Vad ska jag göra för att hålla mig frisk?
- Vad händer i våra kroppar när vi får i oss kemikalier och tillsatser?
Föredragshållare
- David Appelgren, bloggande ekobonde som har Facebook-sidan Matfusket.
- Sara Boo, ordförande i National Health Federation Sweden. Sara har arbetat med hälsovård, örtterapi, homeopati och blodanalyser i 25 år.
- Torbjörn Sassersson, naturvetare och redaktör för nättidningen NewsVoice som ofta publicerar artiklar om hälsa, läkemedelsindustrin och forskningsfusk.
Plats: Restaurang Einstein, Chalmers Teknikpark, Sven Hultinsgatan 9
Biljettpris: 195 kr, köp ut via Ticnet eller Regnbågens Böcker och Smycken, Haga Nygata 11, Göteborg.
Mer info: Kontakta Petra Ollstig
Inte behöver man bevis på att ekologiskt mat är bättre än mat med gifter – det säger sig ju själv!
Men OK, ska de’ bevisas så ska de’ :
http://www.soilassociation.org/whatisorganic/organicfood/organicnutrition
Inte behöver man bevis på att ekologiskt mat är bättre än mat med gifter – det säger sig ju själv!
Men OK, ska de’ bevisas så ska de’ :
http://www.soilassociation.org/whatisorganic/organicfood/organicnutrition
Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen Ethel Forsberg (en visselblåsare), beskriver här i sin bok de farliga kemikalierna i vardagen samt varför man ska äta etologisk mat.
http://urplay.se/Produkter/181875-En-bok-en-forfattare-Makt-plast-gift-och-vara-barn
Fd generaldirektör för Kemikalieinspektionen Ethel Forsberg (en visselblåsare), beskriver här i sin bok de farliga kemikalierna i vardagen samt varför man ska äta etologisk mat.
http://urplay.se/Produkter/181875-En-bok-en-forfattare-Makt-plast-gift-och-vara-barn