Amerikaner över hela USA kräver slut på lockdown

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 26 april 2020
- NewsVoice redaktion
Protesterar mot "lockdown", april 2020. Foto: RT.com

Protester har brutit ut i delstaterna Arizona, Kalifornien, Colorado, Idaho, Maryland, Minnesota, Missouri, Nevada, North Carolina, Pennsylvania, Texas och Wisconsin. Människor som förlorat jobbet eller står inför en konkurs har inget att förlora på att demonstrera mot Vita Husets krav på fortsatt lockdown

” ’Jag är trött på politikernas tyranni’. Texasbon Doug Green är en av många konservativa som protesterar mot nedstängningen i sydstaterna i USA. Nu hyllar han den svenska modellen med öppna butiker som den rätta vägen mot viruset”, skriver SvD.

Text: NewsVoice

Relaterat


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq