Bästa vårdmetoderna för Covid-19 är fria från feta ekonomiska intressen

Publicerad

Författare

Ämne

HÄLSA & DEBATT.  Covid-19 kan förebyggas och akut botas till i princip 100 procent, men det enda vi får höra ifrån etablissemanget är att inga medicinska metoder finns som hjälper mot viruset, bara ett vaccin kan rädda oss. Det är helt fel. Det finns beprövade metoder som fungerar även mot denna influensa.

Text: Per Melin, text uppdaterad kl 18:37 | Bild på fotomodell. Licens: Shutterstock.com

Man berättar till exempel inte att en bra D-vitaminhalt i kroppen reducerar dödsfrekvensen från corona och influensavirus med över 90 procent. Mer än 90 procent av Sveriges befolkning lider av D-vitaminbrist.

Det billiga läkemedlet hydroxyklorokin förebygger Covid-19 till minst 80 procent, sannolikt mer, genom att släppa in zink i cellerna. Zink bromsar virusets replikering. Naturliga motsvarigheter till hydroxyklorokin innehållandes den aktiva substansen thymoquinone är flavonoiden quercetin, svart kumminolja samt grönt te. Detta undanhåller man allmänheten.

Här exempel på förebyggande metoder som stärker immunförsvaret och förbereder kroppen på att hantera smittor som corona och andra virus samt exempel botande medicinska behandlingar vid akut Covid-19:

 • Naturlig ekologisk mat, eftersom denna innehåller mer stärkande näringsämnen och mycket effektivare än den vanliga förgiftade maten hjälper kroppens att skydda sig mot smitta. Det är viktigt med en individanpassad kost som man tål och mår bra av. Undvik raffinerade produkter som försämrar kroppens immunförsvar och förbrukar mycket näringsämen, till exempel vitt socker och vitt mjöl.
 • Ekologisk svart kumminolja eller quercetin eller hydroxyklorokin eller grönt te som var och en är jonoforer med förmågan att släppa in zink i cellerna. Väl inne i cellen så förhindrar zink virusets replikering och bromsar på det sättet sjukdomsförloppet.
 • Ett bra intag av zink. Tänk på att vid höga doser zink balansera med lämplig dos koppar, så att kopparbrist inte uppstår. Vid intag över längre tid bör förhållande mellan zink och koppar vara 10-30 gånger mot 1.
 • Bra nivåer i kroppen av D-vitamin har visat sig minska risken för covid med över 90 procent. Sola hela kroppen utan att bränna dig. Komplettera med viltfångad fet fisk ifrån havet, helt naturligt ekologiskt kött och vid behov högkvalitativt tillskott med vitamin D3.
 • Bra intag av vitamin K2, vitamin A och magnesium för att optimera kroppens ämnesomsättning av vitamin D3.
 • Bra nivåer i kroppen av C-vitamin ifrån mat och kosttillskott.

Bortsett ifrån C-vitamin i ekologisk mat, så är C-vitamin i helföda-kosttillskott/whole food-kosttillskott bäst. Andra bra men raffinerade varianter av C-vitaminkosttillskott är askorbinsyra, natriumaskorbat och magnesiumaskorbat, vilka helst skall innehålla bioflavonoider för bättre effekt. Liposomalt C-vitamin är dyrare men tas upp lättare av kroppen. Välj naturligt, ekologiskt, GMO-fritt.

 • Intag av ett högkvalitativt multivitamin-mineralkosttillskott, helst
  tillverkat av naturlig ekologisk mat.
 • Intag av animaliskt omega-3 ifrån fisk och ifrån helt naturligt ekologiskt kött. Komplettera eventuelt med högkvalitativt omega-3-kosttillskott. Animaliskt omega-3 motverkar inflammation och negativa effekter ifrån smitta.
 • Antioxidanter i form av glutation, liponsyra, astaxantin, melatonin, N-Acetylcystein med mera.
 • Naturlig ekologisk mat och kosttillskott som ger selen.
 • Jod som motverkar smitta och finns främst i fisk och i olika typer av havsalger samt i kosttillskott.
 • Örter, kryddor och essentiella oljor, som cistus, maskros, fläder, lakritsrot/lakritste, gurkmeja, ingefära, kanel, oreganoolja, timjanolja och pepparmyntaolja, motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Kallpressad naturlig ekologisk kokosolja av högsta kvalitet innehåller ämnen som motverkar smitta och stärker immunförsvaret.
 • Fermenterad mat, som kefir och syrade grönsaker, innehåller organismer som stärker immunförsvaret i tarmen och motverkar smitta.
 • Probiotika i kosttillskott motverkar smitta och hjälper immunförsvaret i tarmen att hålla sig i balans under inverkan av smitta.
 • Kolloidalt silver att hålla i munnen i minst tio minuter. Fungerar som ett antibiotikum mot virus, bakterier och svamp, men utan att ge biverkningar. Silvret går in i kroppen via munnens slemhinnor.
 • Väteperoxid 3% i örongångarna tills det slutar brusa motverkar effektivt smitta, särskilt på ett tidigt stadium när symptomen sitter i övre luftvägarna och svalg.

Om man drabbas av problem i lungorna, så är följande terapier effektiva
och skyddande:

 • N-Acetylcystein, slemlösande och avgiftande.
 • Inhalering av 0,1-procentig väteperoxid med nebulisator vid infektion i lungorna.
 • Inhalering av kolloidalt silver vid infektion i lungorna.
 • Inandning av essentiella oljor.

Effektiva akuta terapier som inte tillåts av läkemedelsindustrin/skolmedicinen:

 • Intravenöst C-vitamin + tiamin/B1 + hydrokortison som mycket effektivt
  motverkar sepsis. Detta protokoll erkänns inte av skolmedicinen, varför
  skade- och dödsfrekvensen i sepsis på världens sjukhus helt i onödan
  generellt är mycket hög.
 • Intravenöst C-vitamin i höga doser.
 • Initial akut högdosering med D-vitamin i form av den färdigomvandlade och för kroppen direkt användbara formen kalcitriol.
 • Intravenöst magnesium
 • Intravenöst väteperoxid
 • Ozonbehandling
 • Hyperbar syrgasterapi

En vetenskaplig studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 gjordes tidigare i år i USA och enligt läkare Mikael Nordfors även helt nyligen i Afrika. Båda visade mycket goda resultat. I USA överlevde alla av de drygt 100 personer som behandlades. Detta styrker resultaten ifrån tidigare studier som visar att klordioxid biter oerhört bra på virus överlag.

Jag är generellt skeptisk till läkemedel. När det gäller corona/Covid-19 så fungerar dock astmamedicinen och glukokortikoiden Budesonid mycket snabbt, genom att bromsa en överreaktion ifrån kroppens immunförsvar och på så sätt motverka sepsis.

Allt som jag nämner ovan tystas ner av etablissemanget inklusive mainstream media. Det är locket på. Istället försöker man sälja patenterade mediciner och vacciner som inbringar enorma summor. Ett exempel är det omotiverade berömmet av Remdesivir mot corona. Fler dör av dem som får det läkemedlet än som inte får det. Samtidigt smutskastar man det effektiva, ovan nämnda hydroxyklorokin. Detta eftersom den senare medicinen är 65 år gammal och billig då patentet gick ut för länge sedan, medan Remdesivir är helt nypatenterad och svindyr.

Att genomgå smittor som corona, mässling, influensa och annat är ingenting negativt, utan förbättrar immunförsvaret och minskar risken betydligt för andra hälsoproblem, som cancer, hjärt-kärlsjukdom, psykisk sjukdom, diabetes, allergier och så vidare.

Grejen är bara att man skall ha en god näringsstatus. Som exempel kan nämnas att en bra nivå i kroppen av i synnerhet vitamin A/retinol men även C-vitamin är viktigt vid mässling. Detta berättar inte myndigheter och media.

Istället skrämmer man med att mässling är en fruktansvärt farlig och hemsk smitta, vilket inte alls stämmer. Lögnen säljer dock vacciner som i sin tur ger biverkningar och kostar skattebetalarna en massa pengar. Parallellerna till desinformationen om corona är tydlig.

Text: Per MelinMer läsning

Börje Peratts intryck av Tusenmannamarschen – Föreningen Humanism & Kunskap

0
SVERIGE. Filmaren Börje Peratt och ordförande i föreningen Humanism & Kunskap redovisar sina intryck från manifestationen. Han skriver att massmedierna rapporterade helt felaktigt om...

Per Shapiro rapporterar från Tusenmannamarschen 2021

0
Tusenmannamarschen i Stockholm den 6: e mars blev den första riktiga massprotesten i Sverige mot covidrestriktionerna. Liknande manifestationer har hållits i många städer runtom...
Tusenmannamarschenden 6 mars 2021. Polisen bland folk. Foto: Torbjörn Sassersson, NewsVoice.se

Hur många personer kom till Tusenmannamarschen 2021?

5
SVERIGE. Uppfattningen går isär om hur många som egentligen deltog under Tusenmannamarschen den 6 mars 2021. Det beror på hur stor area som man...
Konspirationsteoretikern på Tusenmannamarschen 2021. Foto: NewsVoice.se

Intervjun med konspirationsteoretikern som SR inte sände – Tusenmannamarschen 2021

6
https://www.youtube.com/watch?v=CJnwAQrc09Y SVERIGE. Sveriges Radio, SR Ekot, ETC, SVT, Expo och Aftonbladet samlade sig som magneter runt speciellt en person på Medborgarplatsen, en man med en...

Tusenmannamarschen blev en stor framgång för mänskliga rättigheter mot coronarepression

7
SVERIGE. NewsVoice besökte och filmade direkt från Tusenmannamarschen i Stockholm som enligt deltagarna blev en stor framgång för budskapet att coronarestriktioner inte måste utformas...
Terrorattacken i Vetlanda, mars 2021. Bilder tillhandahållna av Samhällsnytt.

Afghansk man skrek ”Allahu akbar” innan han försökte döda 7 personer i Vetlanda

5
NOTERAT. Ett seriemordsförsök som tidigare klassats som terrorattack utförd av en afghansk ung man ledde till att sju personer våldsamt angreps med kniv i...
Hetaste smyckestrender 2021. Foto: Pixel Bee. Licens: Unsplash.com https://unsplash.com/@pixelbee

Hetaste smyckestrender 2021 – glitter, pärlor, diadem

0
Vi kollar in de hetaste smyckestrenderna. Därför har vi tagit en närmare titt på vilka accessoarer som kommer att fixa stilen 2021.
Demonstrationer i Köpenhamn mot coronarestriktioner i Danmark, 6 feb 2021. Foto: Ruptly.com

Polisen har svaga resurser att störa Tusenmannamarschen – Kan komma 2000 personer

15
NOTERAT. Imorgon ska två händelser utspela sig på Medborgarplatsen i Stockholm. Dels ska demonstrationen Tusenmannamarschen genomföras och dels kommer eventet dra en stor publik...
Extern Skribent
NewsVoice publicerar externa skribenters texter och externa källdokument i formen av tex debattartiklar eller rapporter. Åsikter, information och påståenden är skribentens egna och representerar varken tidningen NewsVoice, redaktionen eller redaktörens uppfattningar.

50 KOMMENTARER

 1. Bra Aftonbladet: Sätt in D-vitamin för att mildra pandemin

  “Flera länder rekommenderar nu befolkningen att ta D-vitamin för att skydda sig mot covid-19. Ett femtontal forskningsrapporter visar att låga D-vitaminnivåer ökar risken för allvarlig sjukdom och död.
  I Sverige tar ingen myndighet ansvar, skriver forskarna Mats Humble och Susanne Bejerot.”

  https://www.expressen.se/debatt/satt-in-d-vitamin-for-att-mildra-pandemin/

 2. Den vetenskapliga studie på intravenöst klordioxid vid corona/Covid-19 som jag syftar på i texten ovan gjordes i själva verket i Ecuador.

 3. Ett bra exempel på desinformation i corona/COVID-19-debatten:

  Sätt ett munskydd på ditt förbannade ansikte CORONAVIRUSET Publicerad 9 aug 2020 kl 07.15 https://www.expressen.se/debatt/satt-ett-munskydd-pa-ditt-forbannade-ansikte/

  Håll också ögonen på Fredrik Elgh, globalisternas nya corona/COVID-19-torped i Sverige. För några dagar sedan råkade han försäga sig i ett av SVT:s nyhetsprogram genom att förorda ”lockdown” i Sverige:

  Varnar: Samma nivå som april om två veckor SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET Publicerad 15 nov 2020 kl 21.43 https://www.expressen.se/nyheter/coronaviruset/professorn-om-tva-veckor-har-vi-samma-niva-som-april/

 4. Tack Per Melin för alla dessa enormt viktiga råd!

  En uppmaning till er alla som läser denna artikel:
  SE TILL ATT ALLA ERA GAMLA NÄRA OCH KÄRA FÅR KUNSKAP OM DETTA!

  Gamla och svaga människor med andningsproblem måste få hjälp! De ska inte tillåtas avlivas mot sin vilja genom så kallad palliativ “vård”.

  Högdosering av vitamin C kan man lätt göra själv. Jag brukar röra ner några matskedar askorbinsyra (som är ren vitamin C) i en tillbringare med vatten och pressa i en citron så att det blir ph-neutralt. Man ska inte dricka mycket på en gång – för då kissar man ut C-vitaminet utan att det hunnit göra verkan – istället ska man ta några klunkar då och då under hela dagen. Det är väldigt läskande och gott!

  Intravenös behandling av C-vitamin är enormt effektivt vid svåra akuta sjukdomstillstånd.

  Här berättar läkaren Sture Blomberg hur denna metod botade hans dödssjuka syster i USA:
  http://stureblomberg.blogspot.com/2020/04/fallbeskrivning-om-covid-19-och.html

  Här är två artiklar om vitamin C i Läkartidningen:
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/04/goda-anledningar-att-prova-hoga-doser-c-vitamin-vid-covid-19/
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/03/bor-inte-dod-vara-ett-primart-utfallsmatt-i-sepsisstudier/

  Och här är ännu en synnerligen intressant artikel om intravenös behandling med vitamin C:
  https://4health.se/intravenos-c-vitamin-igen

 5. Mycket bra skrivet av Per Melin. Det är så bra att jag tycker du ska gå ut med mer om vad du är. Titel , profession och hemort. Kontakta gärna mig för samarbete. Fick för övrigt in en känga i dagens ring P1. Missbrukade helt etiketten , men eftersom nu Sveriges radio lyst mig i bann sedan millenieskiftet så måste man kuppa. Dessutom har jag tipsat krogarna i Stockholm att de kan erbjuda drinkar spetsade med D och C-vitamin. Nu när våra myndigheter helst vill se oss som enbart kunder till läkemedelsindustrin.

  • Utan att kuppa sig in i Ring P1 så går det inte att komma med, för den som har andra åsikter än etablissemanget beträffande corona/COVID. Programmets olika producenter har direktiv om vad de får släppa igenom. Alla inblandade inklusive Sveriges Radios högsta programledning har sagt att de ser censur i den här fråga som helt i sin ordning. Ingen får gå emot myndigheterna. Du gjorde alltså helt rätt, Ingemar:

   Telefonväkteri om coronaviruset i Sveriges Radios Ring P1. Ingemar är med som förste telefonör https://sverigesradio.se/avsnitt/1603752

   • Aldrig förekommer debatter i TV, radio och tidningar-med-feta-statsbidrag mellan etablissemangets grindvaktande “experter” och den alltmer växande skara av vetenskapsmän med en helt annan mening. ALDRIG!

    Dessa årligen tiotals-miljarder kronor-gödda-PRAVDA-organ slickar etablissemanget i röven och sedan spottar de ur sig sina brunfärgade invektiv på alla som inte slickar med.

   • Tack ytterligare en gång till dig, du så kunnige och välvillige Per Melin, för att du la ut länken till Ring P1!

    – Vad jag skrattade! Sannings- och hälso-kämpen Ingemar Ljungqvist visar sig vara våra tiders Odysseus, den så enormt smarte krigaren i Odysséen och Illiaden.

    Profressorn Magnus Gisslén gnisslade som ett kärvat vagnshjul och programledaren Emmy Rasper skorrade, strävt och raspande innan hon lyckades få slut på samtalet.

    Här är en strof ur en dikt av Gustav Fröding med adress till E. Rasper:

    “Jag köpte min kärlek för pengar, för mig var ej annan att få, sjung vackert, I skorrande strängar, sjung vackert om kärlek ändå.”

    En liten strof-modifiering, kanske… :

    “Jag bytte min kärlek mot pengar…”

    • -MAMMON- journalister som ljuger och mördar!

     MAMMON-leksaks-“profressorer”, som fått publikationer och avhandlingar i betalning för sitt förräderi! – Tvi!

     Här berättar en mycket högt uppsatt chef inom läkemedels-jätten Pfizer, läkaren Peter Rost, hur de värvade lättköpta läkare som hjälptes ända upp till professors-titlar, utan att behöva göra mer än att i sitt namn låta publicera artiklar och utlåtanden, som skrivits av läkemedelsindustrins konsultbyråer!

     Avhandlingar och publikationer åt dessa falska människor skötte utbildningsbyråer om:
     https://www.artimus.se/whocaresinsweden/sv/film-three.php

     Bara sitta där och smila, medan konsulter fixade publikationer, auktoritet, titlar och berömdhet.

     Bara sitta där och låta det falska egot växa – och bara se på hur människor dör!

     [Text raderad, försök undvika personangrepp, även om det handlar om makthavare.]

 6. Väldigt bra artikel. Följer även debatten på media ”en annan vinkel”. C vitamin som nämns ovanundrar jag om det inte är ljus och syrekänsligt och därför bör intas direkt?

  • Precis, Mark Friis, C-vitamin oxiderar under inverkan ifrån syre och ljus, så förvara det mörkt och i burk med lock. Tag gärna aktuell dos torrt i samband med måltid. Kroppen tillgodogör sig askorbinsyran bättre om den intas tillsammans med mat. För att optimera upptaget vid intag på fastande mage, så skall produkten helst innehålla flavonoider och även lämpligen tas tillsammans med lite helföda/whole food-C-vitamin, till exempel camu camu-pulver, pulver ifrån barbadoskörsbär/acerola, amlapulver, citruspulver, finmalet nyponpulver eller liknande.

 7. Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att Remdesivir är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att läkemedlet har använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

  WHO avråder från användning av remdesivir Publicerad 20 nov 2020 https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7604055

  Smittskyddsläkare i Sverige har liksom många andra inom etablissemanget med utrymme i reguljär media ända sedan i våras påstått att vitamin D3 inte är bra mot COVID-19. Detta en av orsakerna till att detta näringsämne inte vare sig har rekommenderats av myndigheterna eller använts inom skolmedicinen. Nu kommer dock sanningen ikapp vederbörande:

  Sätt in D-vitamin för att mildra pandemin ÖREBRO UNIVERSITET Publicerad 20 nov 2020 kl 05.45 https://www.expressen.se/debatt/satt-in-d-vitamin-for-att-mildra-pandemin/

  Gemensamt för Remdesivir och vitamin D3 är att det under hela den här tiden har funnits vetenskapliga och erfarenhetsmässiga bevis på att de aktuella smittskyddsläkarna och etablissemanget har haft fel. De har dock konsekvent vägrat att ta in information som går emot läkemedelsindustrins och maktelitmaffians intressen.

 8. I cocos finns fettsyran laurin, som har en neutraliserande effekt på virus generellt. Finns även i koncentrerad form i kapslar på marknaden. Billigt, effektivt och helt naturligt värt att pröva.

 9. Tack för bra info!!! Läste också att England ger 2 miljoner medborgare D-vitamin, då de sett att låga nivåer ger svårare Covid-19. De har också sett att det finns brister hos befolkningen på D-vitamin.

 10. Inte bara fet fisk och naturligt ekologiskt kött, utan även naturliga ekologiska ägg är en bra källa till högkvalitativt D-vitamin:

  Exempel på animalier som innehåller D3-vitamin och hur mycket de ger per 100 gram:

  Ägg 1,4 yg = 56 IE D3-vitamin

  Grädde 0,4 yg = 16 IE

  Griskött 0,8 yg = 32 IE
  Nötkött 0,5 yg = 20 IE
  Kyckling 0,4 yg = 16 IE
  Lamm 0,4 yg = 16 IE

  Sardiner 15 yg = 600 IE
  Makrill 13 yg = 520 IE
  Sill 12 yg = 480 IE
  Hälleflundra 9 yg = 360 IE

 11. NewsVoice-läsare är generellt väl medvetna om hälsoriskerna med vacciner, till exempel de som påstås motverka influensa. Idag skriver Rob Verkerk på Alliance for Natural Health bland annat följande om COVID-vacciner:

  – The risk of death from a covid vaccine is 9-fold greater than with a flu vaccine during the 2020 season
  – Emergency room treatment was 16.6 times more common following a covid vaccine dose
  – The risk of a life threatening adverse reaction was over 12 times greater for covid rather than flu vaccines

  ANH Feature: Searching for answers in the brave new world of covid vaccines 20 January 2021 https://www.anhinternational.org/news/anh-feature-searching-for-answers-in-the-brave-new-world-of-covid-vaccines/

  Information om hälsa censureras – hitta direkt till de bästa hälsohemsidorna 29 september 2020 https://newsvoice.se/2020/09/information-om-halsa-censureras-hitta-direkt-till-de-basta-halsohemsidorna/

 12. Informed Consent Action Network (ICAN) har med hjälp av sina juristers lyckats tvinga Centers for Disease Control and prevention (CDC), USA:s motsvarighet till Sveriges Folkhälsomyndigheten, att ta bort påståendet “Vacciner orsakar inte autism” ifrån sin hemsida. Detta är en milstolpe i kampen mot Big Pharmas korrumperande inflytande över myndigheter i länder världen över:

  The CDC Finally Capitulated To ICAN’s Legal Demands and Removed the Claim that “Vaccines Do Not Cause Autism” From Its Website! https://www.icandecide.org/ican_press/the-cdc-finally-capitulated-to-icans-legal-demands-and-removed-the-claim-that-vaccines-do-not-cause-autism-from-its-website/

 13. Bra artikel av Dr Mercola om behandling med zink och hydroxyklorokin, akut behandling med inhalerad väteperoxid, samt ÄNTLIGEN en problematisering i icke-etablissemangsmedia av den ofta rekommenderade antibiotikan för förebyggande av sekundära infektioner:

  2020-02-01:Journal of Medicine Says HCQ + Zinc Reduces COVID Deaths Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 01, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/01/hydroxychloroquine-and-zinc-for-coronavirus.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210201&mid=DM784156&rid=1072812706

 14. “NY Doctor Claims Near-100% Success Rate Treating COVID-19”. Detta åstadkom doktor Vladimir Zelenko med hjälp av endast hydroxyklorokin, zink och azitromycin. Hela etablissemanget har ända ifrån början motarbetad användningen av hydroxyklorokin.

  Zelenko säger att undertryckandet av hydroxyklorokin har varit koordinerat på global nivå, mäktiga krafter vill helt klart åsamka mänskligheten skada:

  NY Doctor Proved Everyone Wrong About Hydroxychloroquine Analysis by Dr. Joseph MercolaFact Checked February 07, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/07/hydroxychloroquine-for-covid.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210207&mid=DM790950&rid=1077727961

 15. Statiner hämmar det livsviktiga kolesterolet som är grundsubstansen för syntesen av en lång rad viktiga ämnen, däribland kan nämnas D3-vitaminets förstadium.

  Saxat ur den klassiska boken, biologisk regeneration

  Syndaren i detta spel är, ytligt sett, kolesterolet, eftersom blodets kolesterolhalt väsentligt ökar vid hjärt- och cirkulationssjukdomar och vid de flesta andra störningar av fettämnesomsättningen. Läkare har försökt få bukt med tillståndet genom fettfattiga dieter, men i stort sett utan framgång. Detta beror på att kolesterolet i själva verket är ett livsviktigt näringsämne, som kan bildas i levern utav de ämnen som uppstår vid nedbrytningen av fettsyror och kolhydrater. Ett underskott i kosten kompenseras genom ökad syntes i levern. Kolesterol är grundsubstansen för syntesen av en lång rad viktiga ämnen, däribland kan nämnas D3-vitaminets förstadium, binjurebarkens hormoner, gallsyra och könshormoner. ”

  http://www.alternativmedicin.se/Vitaminer/Vitamin_F%7CLecitin.html

  • Viktig kommentar om D-vitamin och statiner.

   Statiner/Kolesterolläkemedel förstör även cellväggarna och minskar på så sätt den medicinerades förmåga att hantera smitta, till exempel corona.

 16. Tack själv Per för att du delar med dig av värdefull kunskap om hur vi höjer immunförsvaret, utan att hamna i klorna på tvivelaktiga feta ekonomiska intressen.

  Immunförsvaret försvagas också av selenbrist https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/06/kan-laga-halter-av-selen-ha-bidragit-till-sveriges-coronasituation/

  För den som har försvagat immunförsvar pga selenbrist och samtidigt är statinmedicinerad riskerar både statin-framkallad D vitamin brist, samt även Q10 brist.

  Nyttjar man dessutom ACE-hämmare eller A-II-blockerare finns ytterligare en “teoretisk risk” att drabbas av det “nya coronaviruset” eller förvärra symtomen.

  https://kurera.se/selen-och-q10-varldens-basta-hjartmedicin/

  https://svenskfarmaci.se/lakemedel/vanliga-blodtryckssankare-utreds-som-covid-19-risk/

 17. Så här skriver Dr Mercola i dag

  Genom att hänvisa till COVID-19-vacciner som “vacciner” snarare än genterapier bryter den amerikanska regeringen sin 15 amerikanska kodavsnitt 41, som reglerar vilseledande metoder i medicinska påståenden
  MRNA-injektionerna är genterapier som inte uppfyller ett enda kriterium eller definition av ett vaccin
  COVID-19 ”vacciner” ger inte immunitet eller hämmar överförbarheten av sjukdomen. De är endast utformade för att minska dina infektionssymtom om eller när du blir smittad. Som sådan uppfyller dessa produkter inte den juridiska eller medicinska definitionen av ett vaccin
  Eftersom en stor majoritet av människor som testar positivt för SARS-CoV-2 inte har några symtom alls, har man inte ens kunnat fastställa en orsakssamband mellan viruset och den kliniska sjukdomen.
  Genom att kalla den här experimentella genterapitekniken ett ”vaccin” kringgår de ansvar för skador som annars skulle gälla

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/09/coronavirus-mrna-vaccine.aspx?ui=4b992c41fb4cec5c4ab28e9e10d70703a8d7dbf25494cad8b6557106fca02a7d&sd=20090815&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210209&mid=DM790974&rid=1079399111

 18. Google- och YouTube-censurerade Dr Mercola-intervjuer, bland annat om ozonterapi, inhalerad väteperoxid och C-vitamin mot corona/COVID-19. Dessa mycket effektiva och biverkningsfria medicinska metoder nämns i artikeln ovan:

  Top Dr. Mercola Videos Banned by GoogleAnalysis by Dr. Joseph Mercola
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/12/google-banned-mercola-videos.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210212&mid=DM790993&rid=1081815909

 19. Dr Mercola skriver att det mycket giftiga GMO-bekämpningsmedlet glyfosat verkar göra prognosen avsevärt sämre när det gäller corona/COVID-19. Glyfosatexperten Stephanie Seneff säger:

  “I think [COVID-19] is mostly about glyphosate. If you’ve accumulated a lot of glyphosate in your tissues, you’re not going to do well with COVID-19, and that’s because [your body] is trying to repair the mitochondria in the immune cells so that the immune cells can actually clear the virus. If they can’t make ATP, they can’t do their job, and the virus flourishes. ~ Stephanie Seneff, Ph.D.”

  Bill Gates och andra illvilliga makthavare i världen tänker ju tvinga mänskligheten till att äta GMO, GMO och inget annat än GMO. I och med vad Stephanie Seneff berättat beträffande hur glyfosat sätter ner kroppens förmåga att hantera smitta, så förstår man nu ännu bättre än tidigare dessa illvilliga makthavares motiv för att ta ifrån mänskligheten all naturlig, icke förgiftad mat:

  The Troubling Role of Glyphosate in COVID-19 Analysis by Dr. Joseph Mercola Fact Checked February 14, 2021 https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/02/14/stephanie-seneff-glyphosate.aspx?ui=ff8b046f23f6e457302d651e0574a6626cc7091add525200743b5f35be7d7a35&sd=20181016&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20210214&mid=DM797993&rid=1083432782

 20. Tack för en fantastiskt bra artikel och för de många bra kommentarerna. Vi blir fler och fler som vill leva på ett naturligt och giftfritt sätt. Ekologiskt ‘allt’ (i den mån det är möjligt) är min livsparoll sedan ett antal år. Både människa och djur mår bäst av det som naturen har att erbjuda. Och när vi behöver balansera vår hälsa är det förstås också naturliga metoder som gäller. 🙂

 21. Jag har god erfarenhet av homeopati både för människa och djur och lägger därför med några länkar om denna billiga och effektiva men i Sverige motarbetade metod.

  Handfasta homeopati tips passande för bla “coronasymptom”
  https://www.facebook.com/whildehomeopat/posts/595236097996683/

  Prince Charles botad från Corona
  http://almanova.eu/prince-charles-botat-fran-corona/

  Den klassiska filmen där “skeptikern” Fuglesang bevisar homeopatins fantastiska effekt.
  https://newsvoice.se/2011/07/christer-fuglesang-sluddrar-efter-homeopatisk-overdos/

  Läkemedelsindustrin subventionerar oseriösa skeptiker gruppers löjeväckande utfall mot en av världens största alternativa läkemetod
  https://www.mynewsdesk.com/se/resonans-healing/pressreleases/laekemedelsindustrin-subventionerar-oserioesa-skeptiker-gruppers-loejevaeckande-utfall-mot-en-av-vaerldens-stoersta-alternativa-laekemetod-659696

  Inte straffbart för svenska läkare att utöva homeopati.
  https://sverigesradio.se/artikel/4712681

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här