Katolska kyrkan granskas – Del 3 – Coronakrisen leder till slavsamhället “Agenda 2030”

publicerad 15 november 2020
- Hans Dahl
Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
World Economic Forum: "You'll own nothing and you'll will be happy".
World Economic Forum: “You’ll own nothing and you’ll will be happy”.

FRAMTIDSSPEKULATIONER. “Du kommer inte att äga någonting och du kommer att vara lycklig” är en av 8 förutsägelser för världen år 2030 i en PR-video som ligger online på World Economic Forums hemsida (WEF), som är en av flera väldigt mäktiga organisationer som verkar för att implementera FN:s Agenda 2030. Det dråpliga är att det i PR-videon framställs som något positivt att vara egendomslös.

Text: Hans Dahl | Detta är en granskning och fri opinionstext | Läs även: Katolska kyrkan granskas – Del 1 och Del 2

En granskning av corona-agendan och Agenda 2030

Hur många människor är medvetna om att utbrottet av det som kallas corona-pandemin i Wuhan i Kina föregicks av en omfattande pandemiövning i New York under hösten 2019 som nästan exakt spelar upp det scenario som kom att rullas ut över hela världen under 2020? Den enda större skillnaden var att epicentrum för utbrottet av pandemin var Latinamerika i övningen, men Kina i den verkliga realiseringen av denna “pandemi”.

Event 201

Övningen i New York hade benämningen Event 201 och ägde rum vid Johns Hopkins Center for Health Security (2). Det är nästan lite komiskt att det är Johns Hopkins Coronavirus Resource Center som nu – under den verkliga corona-pandemin – är den inrättning som tillhandahåller statistik för WHO, för alla nationers myndigheter och alla nyhetsmedier om denna påstådda pandemis utbredning. (3)

Här nedan en mycket avslöjande video som dokumenterar och kommenterar denna pandemi-övning: “Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You”.

https://www.youtube.com/watch?v=mx8xKcQMTRs&t=4s

 

Corona-övningen Event 201 genomfördes av The Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med World Economic Forum och Bill and Melinda Gates Foundation.

Läs mer i Global Politics: Event 201. Bill och Melinda Gates förberedde sig i höstas på pandemi

Bill Gates är mångmiljardären som gjort sig känd för sitt stora intresse för klimat och vacciner. Här är en videoupptagning på knappt tre minuter från ett offentligt tal av Bill Gates som bör få den uppmärksamme lyssnaren att tänka till.

https://www.youtube.com/watch?v=wfstBe1buaA

 

Bill Gates säger:

“Now, the world today has 6.8 billion people that’s heading up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps ten to fifteen percent.”

Så här förklarar Gates detta påstående:

“Gates resonerar att om barnadödligheten minskas genom massvaccinationer, kommer föräldrar i tredje världen välja att skaffa färre barn. Snopes medger att argumentationen är föremål för debatt likväl som oenigheter inom forskarkretsar.” – “Bill Gates kommenterar coronakrisen och spekulationer om honom”, NewsVoice

Ekvationen som han ställer upp innehåller fyra faktorer. En av dessa faktorer kommer att gå mot noll, säger Bill Gates. Gissa vilken av dessa faktorer han sannolikt avser. För att möjligen bättre förstå Bill Gates förtjusning över möjligheten att använda vaccinationer och hälsovård för att skära ner på befolkningen kan vi kanske förmoda att han tagit stark lärdom av sin pappa, Bill Gates senior, som var en mycket ivrig förespråkare för eugenik under täckmanteln Planned Parenthood.

The Wall Street Journal hade 2009 en artikel med rubriken “Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, som berättar om ett möte som hade ägt rum veckan innan mellan miljardärerna Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Operah, Michael Bloomberg med flera. Syftet med mötet anges ha varit att radikalt minska ner på jordens människor. (4)

Det skulle förresten vara väldigt intressant att få veta om Bill Gates namne, den väl rätt samvetslöse baptistpastorn Frederick Taylor Gates, som var rådgivare och förmögenhetsförvaltare åt John D. Rockefeller Sr., var en annan släkting…

Den svenske läkaren Mikael Nordfors, som är en av 1000-tals läkare som gått samman för att avslöja corona-agendan, framhåller i en enormt viktig och engagerande intervju (5) att vaccination mot Covid-19 är fullständigt onödigt, eftersom det för det första inte rör sig om någon pandemi – utan endast en influensaliknande åkomma, som blåsts upp till gigantiska proportioner i syfte att kontrollera människorna och ta ifrån dem deras frihet  – och för det andra att det finns mycket effektiva, enkla och billiga behandlingar, men att dessa aktivt och intensivt motarbetats av etablissemanget.

Mikael Nordfors framhäver (efter 25 minuter i videon, som finns tillgänglig nedan under Referenser, punkt 5) även att en eventuell framtida vaccinering mot Covid-19 skulle kunna vara mycket farligt. Han säger att djurförsök med coronavaccin har visat att antikroppar har bildats hos djuren och att de har mått bra, men när de sedan exponerats för en ny variant av corona så har hälften av djuren dött.

Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.

Här är en oerhört intressant artikel “Spanish Flu of 1918 Was Really a Bioterror Attack on Humanity” om Spanska sjukan med anledning av Mikael Nordfors varning för tvångsvaccineringar. I artikeln sägs det:

”Newly analyzed documents reveal that the “Spanish Flu” may have been a military vaccine experiment gone awry.”

I de värst drabbade delarna av Italien massvaccinerades 40,000 människor gratis kort tid före utbrottet av Covid-19. Så här skrev Anna Böhlmark, chefredaktör för AlmaNova, på Lars Berns blogg i mars i år:

”Är det bara en tillfällighet att strax innan coronasmittan bröt ut i Bergamoprovinsen (den mest drabbade med 781 döda) genomförde sjukvården en gratis massvaccinering på 40,000 invånare? Eller finns det ett samband mellan vacciner och ett sämre immunförsvar? Hur kommer det sig att Lombardiet som har Italiens i särklass bästa sjukvård har i särklass flest smittade fall?”

Läs hela artikeln: Vad du bör veta om Coronaviruset

Hur kommer det sig att så många människor vilseförts och vilseförs när det gäller corona och genom det korrupta sjukvårdssystemet? Vilka är de som tagit täten i dessa onda strävanden?

Lars Bern skrev i en krönika på sin blogg i våras:

”De inom skolmedicinen som lånat sig till denna skamliga och genomfalska propaganda är bla professorerna Björn Olsen och Agnes Wold.” (6)

Läkaren och medicinprofessorn David Healy har skrivit boken Pharmageddon, som handlar om den korrupta sjukvårdsapparaten. Han redogör bland annat för hur en korrupt medicinprofessor fabriceras. Läkemedelsföretagen erbjuder mycket förmåner för läkare som agerar som ”försäljare” av deras produkter. De läkare som utmärker sig i detta avseende understödjs på alla sätt. De kan göra karriär – även om de är mediokra eller obegåvade. Utbildningsbyråer sköter om avhandlingar och publikationer åt dem. Sedan, när de fått fina titlar och anseende i den akademiska världen, blir de mycket användbara i lögnens tjänst.

Medicinprofessorn Peter C Gøtzsche ger i stort sett samma beskrivning i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet: hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården” och han skriver på bloggen

”The Coronavirus mass panic is not justified.”

Peter C Gøtzsche har även skrivit boken ”Vacciner: sanning, lögner och kontroverser”, som jag i högsta grad vill rekommendera alla att läsa.

Och här berättar den tidigare chefen för marknadsavdelningen på läkemedelsjätten Pfizer, läkaren Peter Rost, i del tre om hur läkare och medicinprofessorer värvas i lögnens tjänst.

Agenda 2030

FN:s Agenda 2030 undertecknades av Sverige och flertalet övriga medlemsländer hösten 2015. För den som inte har förmågan att “läsa mellan raderna” tycks det kanske vara en omtänksam och fridsam plan för framtiden, men då är det bra att få lite hjälp på traven.

I del 2 i denna artikelserie granskade vi migrationsagendan och klimatagendan, som båda ingår som viktiga delar i Agenda 2030. Vi kunde konstatera att dessa agendor är omsorgsfullt gjorda planer som var färdiga långt innan problemen med flyktingströmmar och fisande kor blev akuta och för den som vill få riktigt bra hjälp på traven att ingående granska detta styrdokument från FN rekommenderar jag att läsa Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av Agenda 2030 (“17 mål för att totalt förändra vår värld – Agenda 2030”).

Efter ett sådant ingående skärskådande av detta ytligt sett godsinta FN-dokument förstår vi bättre förutsägelsen inför 2030 av World Economic Forum – som jag refererade till i inledningen till denna artikel: “du ska äga ingenting”.

Agenda 2030 är en plan uttänkt och gjord av mycket ondsinta krafter för att med hjälp av FN, World Economic Forum och många andra organisationer, exempelvis Concord (7), som är en odemokratiskt tillsatt paraplyorganisation med mycket stor makt i Sverige och andra länder, införa ett strängt hierarkiskt samhälle – med all makt i toppen – och där alla andra människor är fullständigt kontrollerade och utan frihet – ett slavsamhälle.

Nedstängningen av världen, som en följd av coronahysterin som piskats upp, var med största sannolikhet mycket väl förberedd i nationernas ledningar över hela världen. Det avslöjar ett tyskt riksdagsdokument som kommit till allmänhetens kännedom. Jag återger här en enormt viktig kommentar av Ulf Claréus från en artikel här på NewsVoice i våras: “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, från den 22 mars 2020.

En timme lång diskussion om en tysk 80-sidig rapport från 2012, som på ett fascinerande sätt föregriper det som klotet nu står inför. In i minsta detalj förutskickas vad som väntar oss. Det blir utdraget i tid, tre år, närmare bestämt. För Tysklands vidkommande blir det 7,5 miljoner ”Tote und Vermisste”, där den sista gruppen, de som alltså betecknas försvunna, kommer ligga kring 40 procent dvs tre miljoner tros komma att bara försvinna.

I slutet av diskussionen blir det extra intressant när religiösa aspekter tas upp. De avgörande och länge planerade s k Noahide lagarna som finns inom kabala tankegodset och i Talmud, är det vi har att tackla.

Veith och Smith är båda kristna, protestanter förmodar jag, men det förringar inte deras budskap det allra minsta. Och det säger en gammal hedning, som jag själv. Lyssna!”

Läs mer: Torsten Sandström : Ett samhälle som smittats av riskhysteri

En världsideologi om att vi inte ska få äga något

“Franciskus, född Jorge Mario Bergoglio den 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef. Han valdes till påve Benedictus XVI:s efterträdare 2013 och var dessförinnan ärkebiskop av Buenos Aires. Franciskus är den förste påven från Latinamerika, och den förste som tillhör Jesuitorden.” – Wikipedia

Jesuiten Franciskus har under sin tid som påve låtit utfärda tre encyklikor, som är rundskrivelser till hela Katolska kyrkan (förr kallades de bullor). Vi ska betrakta de båda senaste encyklikorna något närmare – Laudato si’ (8), som utkom samma år som Sverige skrev under Agenda 2030, 2015, och Fratelli tutti (9), som utkom i år. Båda dessa encyklikor har tillägnats helgonet Franciskus av Assisi, som grundade Franciskanorden.

Franciskanorden är en katolsk mendikantorden som grundades omkring 1210 av Assisi. Franciskanordens munkar kallas minoriter, “de små bröderna”, barfotabröder eller gråbröder, gråmunkar, av deras grå klädnad symboliserande ordenslöftena Fattigdom, Kyskhet och Lydnad.

Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
Bild: Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia

Påven är en stor beundrare av detta katolska helgon och har även tagit påvenamnet Franciskus till hans ära. Vad är det då som påven tycker är så fint med denna historiska person, som predikade kyskhet, fattigdom och lydnad?

En sak som han framhäver genom att benämna sin tredje encyklika Fratelli tutti är att alla – eller kanske nästan alla – människor ska vara bröder, vilket detta italienska uttryck betyder.

Det berättas om den helgonförklarade Assisi att han – i sin iver att verka för att vi människor ska dela med oss av det vi äger – vid ett tillfälle sålde sin faders ägodelar och gav pengarna till någon som han tyckte behövde dem bättre. 

Denna handling ledde till att han var tvungen att gömma sig i en grotta i över en månad för att försöka undgå sin faders vrede, och när han slutligen släpades hem av den ursinnige fadern blev han slagen, bunden och inlåst i ett förråd (10), men tydligen tog han det med jämnmod för han fortsatte på denna väg att verka för att de som äger något ska förmås att överlåta sina ägodelar till någon annan samt att verka för att åstadkomma lidande och försakelse – för andra och sig själv som en rening – genom att själv leva i fattigdom och försakelse och därtill späka sin kropp och genom att han predikade fattigdom, försakelse och späkning för sina medmänniskor.

Francisiskus av Assisi fick väldigt många lärjungar och efterföljare, som alla strävade efter att leva i lydnad, kyskhet, späkelse och fattigdom och Katolska kyrkan fanns alltid där som ett stort stöd och räddande ängel i dessa strävanden mot fattigdom – som dessa proselyter till helgonet Franciskus så innerligt eftertraktade – genom att omtänksamt ta hand om allt det ägande som de behövde avhända sig.

I Fratelli tutti §119 står det:

“This led them to realize that if one person lacks what is necessary to live with dignity, it is because another person is detaining it. Saint John Chrysostom summarizes it in this way: “Not to share our wealth with the poor is to rob them and take away their livelihood. The riches we possess are not our own, but theirs as well”.[92] In the words of Saint Gregory the Great, “When we provide the needy with their basic needs, we are giving them what belongs to them, not to us”.”

Så att inte dela med oss av det vi äger till andra gör oss till rövare, enligt påven.

Hela denna encyklika är fullspäckad med anvisningar att allt ska delas med andra, att det inte ska finnas några gränser, att allt ska vara för allmänhetens bästa, att alla främlingar ska välkomnas och få allt de behöver, att ingen ska eftersträva det individuella.

Det är en massa vackra ord om kärlek och systrar och bröder, men den uppmärksamme läsaren bör ställa sig frågan om det i själva verket inte är en programskrift som propagerar för obegränsad invandring, för att gemene man ska vara egendomslös och att gemene man uppmanas att vara särskilt kärleksfullt lydig, systerligt och broderligt självuppoffrande när det gäller att följa anvisningar om corona. Encyklikan Laudato si’ är i mina ögon en lika skönmålande propagandaskrift för Klimat-agendan.

Text: Hans Dahl

Referenser

 1. https://sv.technocracy.news/mercola-den-globala
 2. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
 3. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
 4. https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322
 5. https://www.youtube.com/watch?v=y1YJ4PRBYc4
 6. https://anthropocene.live/2020/03/22/den-korrumperade…
 7. https://concord.se/vara-fragor/agenda-2030-och-samstammighet
 8. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 9. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_of_Assisi


Så här kan du stötta Newsvoice

Stöd NewsVoice 2024
 • Den jesuit-utbildade Klaus Schwab, ordföranden för World Economic Forum, vill att människor i allmänhet inte ska få äga någonting i framtiden. 

  Finns det någon bakomliggande filosofi, som han grundar sin inställning på?

  Det är intressant att Thomas av Aquino, Katolska kyrkans främste kyrkolärare, hävdar: 

  “I fall av nöd är alla saker gemensam egendom, så det finns därför inte någon synd i att ta andras egendom, för behovet har gjort den gemensam.”
  – Summa Theologica, Secunda Secundae, Artikel 7

  Wikipedia:
  “Thomas av Aquino kanoniserades 1323 och vördas som helgon inom den katolska kyrkan. Hans minnesdag firas den 28 januari. Thomas betraktas allmänt som den främste av de romersk-katolska teologerna, vilket bland annat har givit honom tillnamnen Doctor Angelicus och Doctor Communis, den änglalike och allmänne kyrkoläraren.”

  Detta uttalande av Thomas av Aquino strider mot budet: “Du skall inte stjäla.”

  Och de rikaste av de rika ser sig tydligen nödsakade att ta ifrån alla andra deras ägande.

 • Den jesuit-utbildade Klaus Schwab, ordföranden för World Economic Forum, vill att människor i allmänhet inte ska få äga någonting i framtiden. 

  Finns det någon bakomliggande filosofi, som han grundar sin inställning på?

  Det är intressant att Thomas av Aquino, Katolska kyrkans främste kyrkolärare, hävdar: 

  “I fall av nöd är alla saker gemensam egendom, så det finns därför inte någon synd i att ta andras egendom, för behovet har gjort den gemensam.”
  – Summa Theologica, Secunda Secundae, Artikel 7

  Wikipedia:
  “Thomas av Aquino kanoniserades 1323 och vördas som helgon inom den katolska kyrkan. Hans minnesdag firas den 28 januari. Thomas betraktas allmänt som den främste av de romersk-katolska teologerna, vilket bland annat har givit honom tillnamnen Doctor Angelicus och Doctor Communis, den änglalike och allmänne kyrkoläraren.”

  Detta uttalande av Thomas av Aquino strider mot budet: “Du skall inte stjäla.”

  Och de rikaste av de rika ser sig tydligen nödsakade att ta ifrån alla andra deras ägande.

 • Tittade just på “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, och insåg när de angav tidsspannet 3½ år att vi är mitt uppe i “the Pre-Tribulation era”.

  Fantastisk upprullning av framtiden, och jag undrar om inte Uppenbarelseboken är ett script, en vägledning för makten!

  För den som är intresserad finns en kanal på youtube vid namn “newearth” som har publicerat en hel serie med “end times prophecies”. Särskilt intressant är fem filmer om pojken Otroks förutsägelser som är mycket trovärdiga. Han förutsåg sin egen död som elvaåring då han blev förgiftad.
  Här den första filmen i serien: https://www.youtube.com/watch?v=aYSwlWHtHnQ

  • Ja, man kan se Uppenbarelseboken som ett script, en vägledning för makten, men man kan även se den som en profetia, vilket jag gör.

   Många profetior förutsade när och var Jesus skulle födas som människa. Det var därför Herodes lät mörda så många små barn. Han var rädd för att Jesus skulle ta ifrån honom makten. Herodes förstod inte att Jesus kom till jorden för att friköpa mänskligheten genom att offra sitt liv.

   • De maktgalna och enfaldiga kollektivisterna har aldrig lärt sig särskilt mycket annat än att söndra och härska, förtrycka alla som kan förtryckas, samt räkna pengar…

   • Rent generellt så har ju dessa maktstrukturer funnits i en evighet. De har såväl skrivit vår historia som skrivit om den och bränt de delar som inte passat deras egen sagobeskrivning. Säger ingenting specifikt om Uppenbarelseboken men det är ju oerhört svårt att veta vilka delar i denna påhittade saga som verkligen är sanna. Har man inte en religiös tro blir man lite mer skeptisk till allt eftersom man i princip inte tror på någonting alls.

    • Ja, absolut! Dessa krafter har kontrollerat människors verklighetsuppfattning tiderna igenom och har varit upphov till
     -ismerna och filosofierna.

     Men eftersom jag ser en helhet i Uppenbarelseboken och de övriga skrifterna i det Nya testamentet – och med tiden har jag även förstått det starka sambandet med Gamla testamentet, som länge var obegripligt för mig – en helhet som talar ett helt annat språk än allt det andra, som vi matas med, så tror jag att det är Guds ord.

     Jesus sade: “Se till att ni inte blir förvillade.”

     Skillnaden mellan Jesu ord och hans gärningar och allt annat är också himmelsvid.

     • Känner människor som är troende och jag vet att det ger en själslig styrka som många ateister saknar. Men tro är ju också något högst personligt som inte kan överföras på någon annan. Fick uthärda påtvingade bibelstudier som barn och det var mer indoktrinering än någonting annat. Verklig tro är någonting man uppnår efter eget sökande.

      Men man kan ju samarbeta med andra även om man inte tror eller tycker precis samma saker om allting. För dessa meningsskiljaktigheter kan ge perspektiv man själv saknar. Om alla trodde och tyckte samma saker skulle det ju vara som att genomlida en ändlös diskussion med sig själv.

      • Jag instämmer helt.

       Ingen av oss vet med säkerhet vad som är sant.

       Vi som försöker att finna det sanna har ofta helt olika bakgrund, livsåskådning och erfarenheter, men vi har det gemensamt att vi tar avstånd från lögn, mörker och förvillelse.

       Vi samarbetar för att avslöja det som är falskt – och det är ett oerhört viktigt arbete.

       Det är sanningen som kommer att göra oss fria.

       • Ja, oavsett vad man själv tycker, tänker och tror så ser det ut som vi alla delar precis samma problem vilket kan vara en förenande faktor.

        Själv har jag inga egna preferenser på sanningen mer än att den ska vara sann.

        • Så här avslutar Tupper Saussy sin bok Rulers of Evil (min översättning):

         Om St. Francis Xavier kan säga ”Jag skulle inte ens tro på Evangelierna, om den Heliga kyrkan skulle förbjuda det”, med inte mindre engagemang kan jag säga att jag inte ens skulle tro på Bibeln, om sanningen skulle förbjuda det.”

         Den inställningen delar jag.

        • Tupper Saussy avslutar sin bok
         Rulers of Evil med följande ord:

         “If St. Francis Xavier can say “I would not even believe in the Gospels were the Holy Church to forbid it,” with no less commitment I can say that I would not believe even the Bible were Truth to forbid it. 

         Det är även min inställning.

      • Min tro är medfödd och fungerar som ett betongfundament, mot vilket jag alltid hypotesprövar. Intuition är ett annat ord, och jag har fått många insikter därigenom, liksom spontan vägledning. Jag handlar ofta enligt denna intuition, och förstår först senare varför.

       Indoktrinering är förödande för själen. Jag undkom all hjärntvätt,och ifrågasatte och kritiserade därför alla auktoriteter och deras påhitt. Långt senare förstod jag att jag var beundrad av mina räddhågsna klasskamrater för mitt mod, vilket jag såg som en självklarhet.

       Jag har senare i livet fått lida mycket för denna rättframhet, men jag ångrar inget. Det är ju inte jag som har fel, utan kollektivisterna som försöker uppbringa lite makt och kontroll över sina medmänniskor. Deras tid är ute!

       • Känner igen mig i det du skriver. Alla barn har något medfött som skolan är satt till att kuva. Ger man inte med sig blir man klassificerad som felaktig enligt samma princip som Sovjetstaten klassade dissidenter som sinnessjuka.

        Är man sanningsfixerad så måste man vara sann emot sig själv och den resan börjar i tidig ålder.

  • Carina, tack för tipset om “newearth”. Kollade 1:a filmen om Otrok och det kan ju eventuellt bli fler. Plöjde däremot igenom några stycken angående vår falsifierade historia. Nu vet jag varför jag tyckte historia var tråkigt i skolan eftersom jag intuitivt kände att jag blev matad med BS-historier. Inte ens barn tycker om att bli matade med BS. När man får ta del av en lite mer sannolik historia så blir den ju intressant eftersom den säger något om vilka vi verkligen är.

   • Ja, visst är Otrok fascinerande!
    Förstår vad du menar med de meningslösa historielektionerna. Jag tror också på din tes gällande dem.

  • Tyvärr är forumet så censurerat att min ganska långa kommentar inte accepteras. Hela idén med kommentarer är därför meningslös.

   • Carina, jag hoppas att din långa kommentar kommer fram!

    Jag tror att redaktören ser sig tvungen att särskilt granska kommentarer som innehåller vissa “kontroversiella” nyckelord och att det därför finns automatiskt inbyggda spärrar som kan fördröja publiceringen av en kommentar.

    • Jag försökte skicka två kommentarer genom att upprepade gånger trycka på knappen. Ja, de ligger i så fall i Sasserssons låda…

   • Handlar inte enbart om vaksin, utan drar det längre, framåt. Knyter ihop det som ligger i pipelinen nu på typiskt Walter Veith-vis

   • Tack, Tintin, för denna så avslöjande logiska framställning av hur människor nuförtiden brännmärks med ordet “konspirationsteoretiker” – människor som inte följer de offentliga anvisningarna i ALLA avseenden.

    Förr i tiden var brännmärkningsordet för samma kategori av människor “kättare” och de avrättades på löpande band.

    Vi får se hur den hatstämning som nu är på väg att piskas upp mot oss “konsiprationsteoretiker” kommer att bli.

    • Ja. Det lär inte bli mildare än sätten som kättare behandlades förr i världen. Samma makter som sitter kvar bakom det hela, och det är “nu eller aldrig” för deras del. De avser inte att förlora den globala makten en gång till (som skedde under reformationen).
     Nu har de hela jorden i sitt grepp, den kommer de inte släppa ifrån sig.

     Videon gav mig en tankeställare om att också lyfta fokuset förbi allt detta med vacc (som ju är illa nog!) . Ha flera tankar i huvudet samtidigt numera, större perspektiv. För klimatfrågan är inte över, det är nog klart…

     • De använder klimatfrågan och vaccinfrågan som hävstänger för varandra och för att förbrylla genom att blanda bort korten. Logiken är helt död i deras resonemang eftersom det är väsentligt att vi tappar den tråden. Det såg vi helt klart i Valter och Martins samtal där de visade artiklar som motsade varandra. Vi ska alltså inte tänka, utan bara lyda!

       • Den katolske ärkebiskopen Carlo Maria Viganò säger rent ut att vaccinerna innehåller genetiskt material som kommer från aborterade foster. Detta är något som tystats ner fullständigt i den offentliga debatten om vaccinerna som nu krängs.

        Foster aborteras numera nästan ända fram till de är färdigutvecklade i moderlivet. Detta är vidrigt! 

        Var är kyrkorna med varningar i moraliskt hänseende för sina medlemmar???

        Efter 5 minuter i den här intervjun:
        https://rumble.com/vn4rlv-the-vigano-tapes-the-complete-interview.html 

        • Det där med att injicera genetiskt material från aborterade foster är en skändning av kroppen i någon form av perverterad satanistisk ritual.

         Den skändningen är ju allrådande men ändå snäppet värre för de religiösa eftersom det även skändar deras tro. Det ligger nog en hel del tanke bakom dessa “ingredienser”.

        • Ja, detta är mycket ont och det finns tydliga paralleller till de hemliga sällskapens bloddrickar-ceremonier, blind lydnad och belöning efter genomgången initiations-ceremoni.

        • Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli!

         Den 7 oktober, 1984 publicerades en helsidesannons i The New York Times av Katoliker för ett fritt val (Catholics for a Free Choice, CFFC).

         Engelskspråkiga Wikipedia skriver om denna helsidesannons i The New York Times:

         CFFC: s uttalande sa att den Katolska kyrkans doktrin som fördömer abort som “moraliskt fel i alla fall” inte “var den enda legitima katolska positionen.”
         https://en.wikipedia.org/wiki/A_Catholic_Statement_on_Pluralism_and_Abortion

         Och nu tar påven Franciskus fram piskan och vill forcera fram vaccination hos ALLA, trots att vaccinerna innehåller substanser tagna från aborterade barn.

        • Il papa gick ut och sa att “vaccinera” sig var en kärlekshandling. Beroende på föremålet för hans kärlek så kan ju det uttalandet vara sant i sak.

         Aborterade foster och en eventuell förmåga att ändra på DNA, så att man blir en patenterbar organism, kan i förlängningen göra att man mister de mänskliga rättigheter man i alla fall antas ha kvar på papperet.

        • Fullständigt horribelt! Ytterst är ju detta ett krig mot Gud och skapelsen, och vi visste ju att det skulle komma – oavsett om det är ett script eller inte.

       • Tack Tintin! Ja, han har ju många poänger gällande det magnifika urartandet. Undrar dock om han känner till Cestui Que V-lagarna som gör folken själ-, land-, och egendomslösa. Det är bara i USA som medborgarna faktiskt äger sina arealer, och frågan är om det inte är detta faktum – och inte vapenlagarna såsom det påstås – är det som ligger till grund för attackerna särskilt på USA. Sen kanske Australien, England och Nya Zealand attackeras också för att förbrylla bort folk från den verkliga orsaken.

      • Carina, du tar det verkligen en nivå till här. Så sant, det är ett självändamål, ett viktigt verktyg, att göra folk yra av all ologik som i rasande fart spottas ut från “auktoriteter”.
       Så att folk förr eller senare tappar fokus i karusellen. En variant på Zersetzung…

       På något sätt tycker jag synd om dem som inte ser, förstår, kan tänka själva, behålla kompassen… Men…alla har ju ett val…
       Det är en sorglig utveckling på alla vis.

   • Tack Tintin! Ja, herrarna bjuder på fantastisk folkbildning! Det gäller att lyssna på sin intuition, för att undvika alla fällor. Intellektet är inte mycket att förlita sig på bland ormarna…

    • Ja de två har så mycket bra. Jag lyssnar varje vecka. Nu får man verkligen vässa sig, både i integritet och intuition!
     Och ja, jag inser också mitt totala beroende av Guds Ande numera, vilket jag tyvärr aldrig gjort tidigare. Ingen människa kommer klara sig på egen hand genom den här myllrande ormgropen …

 • Tittade just på “Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, och insåg när de angav tidsspannet 3½ år att vi är mitt uppe i “the Pre-Tribulation era”.

  Fantastisk upprullning av framtiden, och jag undrar om inte Uppenbarelseboken är ett script, en vägledning för makten!

  För den som är intresserad finns en kanal på youtube vid namn “newearth” som har publicerat en hel serie med “end times prophecies”. Särskilt intressant är fem filmer om pojken Otroks förutsägelser som är mycket trovärdiga. Han förutsåg sin egen död som elvaåring då han blev förgiftad.
  Här den första filmen i serien: https://www.youtube.com/watch?v=aYSwlWHtHnQ

 • Tack igen för dina uppskattande ord, Tintin, och tack för länkarna! Jag ska ta del av dem. Jag är helt enig med dig att Walter Veith är en fantastisk källa till kunskap, men jag ställer mig kritisk till den församling han tillhör. Tyvärr har inte heller jag hittat någon församling som är som den ursprungliga kyrkan som beskriva av Paulus och jag tror att den sanna församlingen är utspridd över hela jorden, utan att vara organiserad. Det är människor som strävar efter att följa de gyllene buden, tror jag.

  Den ursprungliga betydelsen av ordet “protestant” tycks vara bortglömt i församlingar idag, som benämner sig så.

  Protestant var den som protesterade mot Katolska kyrkans övergrepp tog avstånd från den.

  • Ajaj… Slant på raderafunktionen, ber om ursäkt, blev inte klok på den – men postar länk igen!
   https://youtu.be/d3WUv5SV5Hg

   Ja, jag tror som du; den sanna församlingen är spridd och osynlig! Organiserad endast av Gud själv.
   Lutar mig endast på Bibeln, inte på några mänskliga grupperingar, folk pratar så lätt sönder saker.
   Och utan tvekan är alla kyrkor dessutom kapade av jesuiterna numera.

   Ja jag önskar samma stabilitet som de ursprungliga protestanterna hade, det lär nog behövas i den här världen om man inte ska sälja sin själ!

   • Hej Tintin!

    Du skrev igår fem väldigt tänkvärda kommentarer till mina tre första artiklar.

    Jag upptäckte idag att fyra av dem har försvunnit, men nu ser jag ju att detta svar här är skrivet en andra gång. Kan det vara så att du har raderat dem av misstag i efterhand?

    Mina svar till dig står kvar,men ter sig rätt underliga, då de saknar kontext.

    • Ja jag försökte lägga in ännu en länk i EN av dem, i efterhand, men då raderades ist alltihop på ett bräde.
     Mitt fel, jag kan bara beklaga!

     Jag har idag försökt rekonstruera det jag kunde minnas att jag hade skrivit, fast samlade det här istället.
     Måste säga även idag krånglade allt, sidan bryter mitt i en mening, tar ej emot text mm.
     Vet inte vad som händer, märkligt, men säkerligen ligger problemet hos mig. Har aldrig kommenterat tidigare, får se till att lära…! 😉

     • Inga problem, Tintin! Det är sånt som händer oss alla ibland.
      Jag är glad över att du har börjat att kommentera.

      • Tack för ditt tålamod Hans! Ja jag hänger här varje dag nu. Känns som jag hittat en guldgruva på svenska, som kompletterar det jag hittills lärt via Walter Veiths serier, om hur världen hänger ihop…

       Jag upplever att det generellt är väldigt mycket som klarnar och faller på plats nu i sistone, det är som om det plötsligt finns en ny växel i det gemensamma grävandet. Folk delar överallt, det är så mycket som kommer fram i ljuset.
       I många år har mycket varit som lösa trådar…. Alla hemliga sällskap har som jobbat på i det tysta, var och en på sin front (politik, medicin, media osv) Ingen har riktigt förstått vad de egentligen gör (utöver att de är hemliga och har saker på gång), men inte hur HELA bilden ser ut.
       Och nu iom corona kommer med ens så mycket till ytan! Man ser hur alla dessa lösa trådar snabbt flätas samman till ett väldigt obehagligt genomtänkt mönster!
       Det är därför jag tänker mig att satan är pyramidens *öga*, som länge planerat sina drag noggrant och i lönndom…
       Listig som en ORM, bokstavligen. Det stämmer nog väldigt väl med bibelns beteckning. Smyger sig på offret tyst tyst…. Sedan hugger till.

       Det som är svårt att förstå, är varför inte kyrkorna går på högvarv nu och ropar ut att folk ska plocka upp bibeln!?
       Det är ju verkligen inte svårt att se att det är NU det händer, allt som såå länge har förutsagts och varnats för; ‘Det kommer bli riktigt hårt på jorden en tid, men… (luk21:28) lyft då upp era huvuden och gläd er, för då närmar sig befrielsen!’

  • Den andra länken som försvann var denna
   https://youtu.be/X731Q8wj1Nw

   Jag förstår visserligen att vi är ganska många som lyssnar på “what’s up prof?” så du har säkert sett den.
   Varför jag fastnade för just den (och även faktiskt läst “the great controversy” av samma skäl), är för att jag tycker det är extremt fascinerande att försöka förstå den riktigt stora bilden…
   Såsom; vem/vad sitter egentligen i toppen av pyramiden?

   För egen del begrep jag inte mycket av bibelns narrativ innan jag började gräva i detta med pyramiden. Alla hemliga sällskap och maktstrukturer bakom kulisserna. Som pågått i årtusenden! Det är ju oerhört fascinerande att vissa mönster faktiskt har gått igen som en röd tråd genom historien, i kultur efter kultur.
   Soldyrkan, symbolspråk, ockulta riter, enögd gudom i alla kulturer. Osv osv.

   Och där nånstans väcktes insikten om satanismens roll. Dvs, med tanke på hur den idag kända “toppen” i världen alla drar åt antingen ren satanism, eller dyrkar Lucifer (frimurare 33grad enl Pike) (och även Vatikanen i det klippet du la ut här!) – ja eftersom man aktivt dyrkar honom (satan/lucifer) så borde det betyda att han är själva ögat som svävar FRITT över pyramiden.

   Och då blir det tänkvärt… För om han då är ett eget väsen, som står utanför de begränsade ramar av tid och rum, som mänskligheten är bunden i, då har han ju en helt annan överblick, då kan han driva en långsiktig plan som sträcker sig över lång tid, engagera människor i skilda generationer för att

  • (…jaha, jag får fortsätta här… Har verkligen problem med funktionerna i kommentarsfältet, vet inte varför!)

   Men om alltså satan/lucifer är själva ÖGAT, dvs svävar utanför tid och rum, så betyder det isf att han ostört kunnat driva en övergripande linje, planera långsiktigt, enligt sina syften.
   Symbolspråk och satanism, över hela världen, i alla tider….

   Det förklarar även varför hatet mot Kristus är så aggressivt och uppenbart.
   Kristus är ju hans anatgonist, enl bibeln, och hela striden om mänskligheten står mellan dem, vem som i slutändan ska råda över denna värld.

   Innan jag förstod pyramiden kunde jag inte förstå bibeln.
   Nu däremot begriper jag ju varför just bibeln (som beskriver Kristus!) alltid har varit så utsatt för att brännas (eller i nutid; att kyrkor ska infiltreras)
   Satan och Kristus är sannerligen ärkefiender, och intensiteten i nutid visar troligen att den långa striden närmar sig slut.

   Lägger väl länken här igen, ifall den andra försvinner igen 😉
   https://youtu.be/X731Q8wj1Nw

   Tack för dina artiklar, nu ska jag läsa vidare i serien! Extremt intressant

   • Tack, Tintin!

    Mycket viktiga ord av dig!

    Länken är också viktig! De ger en väldigt klar förklaring till varför Gud tillåter lidande, död och ondska en tid.

  • Även jag är kritisk till den församlingen. (Liksom iofs med alla andra församlingar.) Vad gäller deras fokus kring E White så bryr jag mig dock inte särskilt. Varken om hon verkligen är profet eller “unik” för dem eller ngt annat. Jag kanske har missat något, men jag ser henne bara som en intressant författare, vars alster isf tillhör ALLA protestanter. Därför har jag inte några större problem när Veith refererar till hennes böcker, och läste nyligen “the great controversy” med stor behållning … tyckte den speglade hela protestantismen otroligt starkt, och blev ffa berörd av allt det mod och mentala styrka som troende måste ha haft i alla tider!!
   Jag jämför det med hur folk kämpat i alla motståndsrörelser. Den inre kraften, lugnet, övertygelsen som somliga besitter i en vansinnig ondskefull yttre tillvaro. Hur gjorde de. Vart finns den?

   För mig är det en tankeställare (och inspiration) i all galenskap som sköljer in nu från alla håll. På något sätt behöver man (jag) vässa sin inre styrka, det är uppenbart. För det yttre går nog kanske inte att påverka så värst längre i den större omvärlden.

   • Jag hade inte tidigare lyssnat på samtalet i länken som du bifogade. Jag tycker att det är enormt bra. Valter Veith har varit en av världens främsta zoologer – som bland annat tilldelats forskningsstipendier av det ansedda Royal Society – och det märks i hans sätt att föra diskussionen. Den är mycket lätt att följa och strikt logisk.

    Jag har inte läst någon bok av Ellen White, men jag har förstått att hon skriver fantastiskt bra och Walter Veith säger att han först förstod bibeln efter att ha tagit del av hennes skrifter. Något som talar till hennes fördel, så som jag ser det, är att Katolska kyrkan betecknar henne som kättare. Tack, Tintin, för tipset! Jag ska börja med att läsa hennes bok “The Great Controversy”.

    “Förakta inte profetior, 21 men pröva allt, behåll det goda, 22 och håll er borta från allt slags ont.”
    – Första Tessalonikerbrevet 5:21

    Du har rätt i att vi behöver vässa vår inre styrka, Tintin.

     • Här är artikeln i Catholic Herald:
      https://catholicherald.co.uk/heretic-of-the-week-ellen-g-white/
      (Heretic of the week: Ellen G White)
      “Veckans kättare”…

      Och så här tycker den helgonförklarade Thomas av Aquino att de ska göra med kättare:

      “”Det som skapar mest kollektiv nytta för samhället är större och viktigare än någon enskild individ. Livet hos vissa fördärvliga skadegörare är ett hinder för det allmänna bästa, för att harmoni ska råda inom det mänskliga samhället. Därför måste vissa människor avlägsnas genom döden från människosamhället.”
      – Summa Contra Gentiles, Bok 3, kapitel 146

      Utdrag från Wikipedia om helgonet Thomas av Aquino:

      “Thomas betraktas allmänt som den främste av de romersk-katolska teologerna, vilket bland annat har givit honom tillnamnen Doctor Angelicus och Doctor Communis, den änglalike och allmänne kyrkoläraren.”

      “Änglalik”…

      Lucifer är en fallen ängel.

      • Intressant! Och så färsk kättarbeteckning som 2020, det är också ett tecken på att de inte kan släppa henne ur sikte… Hmm. En kvinna som dött för så länge sen, 1915, borde ju “tillåtas” försvinna in i glömskans dimmor?
       Hon har något som hotar dem på riktigt. Och jo, med tanke på hur hon formulerar sig kring påven och jesuiterna genom hela boken “the great controversy” så förstår man faktiskt att de vill radera henne

       Jag har för mig att Walter Veith sagt att det uppstod två skrivande damer på 1800-talet, den ena var Ellen White och den andra var Helena Blavatsky. Och att båda skulle komma att få många läsare. Så om Blavatsky (följd av Alice Bailey) blev tongivande för FN och liknande, så kan man ju mycket väl tänka sig att E. White var/är ett hot, om hon företräder den andra sidan, som avslöjar dem.

       Jag har även funderat över beskrivning av vilodag som kommer fram i bokens slut, och nu i artikeln så nämns det igen, så det är nog också en känslig punkt.

       Ja allting kokar ner till det kriget som Lucifer bedriver mot den Högste.
       Någon kallade honom en “nästan-gud”, eftersom han som högste ängeln var topp tre i hela universum? Efter Kristus?
       Då svindlar det, om man betänker att det är en sådant högt/starkt väsen som är ute efter total global makt…
       Vi är ju bara myror i jämförelse!

       Å andra sidan, igen, så är Kristus på sina människors sida. Lika ofattbart det, att försöka ta in.
       Så lite en människa förstår, av allt det stora….

        • Likgiltighet (ondska) kan bara omfatta förslagenhet. Intelligens är något helt annat, större och mer komplext – framför allt har intelligens en känslomässig aspekt, vilket förslagenhet saknar! Satan kan för all del spela, precis som psykopater och narcissister har förmågan.

 • Tack igen för dina uppskattande ord, Tintin, och tack för länkarna! Jag ska ta del av dem. Jag är helt enig med dig att Walter Veith är en fantastisk källa till kunskap, men jag ställer mig kritisk till den församling han tillhör. Tyvärr har inte heller jag hittat någon församling som är som den ursprungliga kyrkan som beskriva av Paulus och jag tror att den sanna församlingen är utspridd över hela jorden, utan att vara organiserad. Det är människor som strävar efter att följa de gyllene buden, tror jag.

  Den ursprungliga betydelsen av ordet “protestant” tycks vara bortglömt i församlingar idag, som benämner sig så.

  Protestant var den som protesterade mot Katolska kyrkans övergrepp tog avstånd från den.

  • Även jag är kritisk till den församlingen. (Liksom iofs med alla andra församlingar.) Vad gäller deras fokus kring E White så bryr jag mig dock inte särskilt. Varken om hon verkligen är profet eller “unik” för dem eller ngt annat. Jag kanske har missat något, men jag ser henne bara som en intressant författare, vars alster isf tillhör ALLA protestanter. Därför har jag inte några större problem när Veith refererar till hennes böcker, och läste nyligen “the great controversy” med stor behållning … tyckte den speglade hela protestantismen otroligt starkt, och blev ffa berörd av allt det mod och mentala styrka som troende måste ha haft i alla tider!!
   Jag jämför det med hur folk kämpat i alla motståndsrörelser. Den inre kraften, lugnet, övertygelsen som somliga besitter i en vansinnig ondskefull yttre tillvaro. Hur gjorde de. Vart finns den?

   För mig är det en tankeställare (och inspiration) i all galenskap som sköljer in nu från alla håll. På något sätt behöver man (jag) vässa sin inre styrka, det är uppenbart. För det yttre går nog kanske inte att påverka så värst längre i den större omvärlden.

 • Den gamle nattklubbsvakten har skrivit öppet brev till sina globalistvänner.

  Tor 8 apr 2021 – 09:46 EST

  “Påven Franciskus efterlyser ”global styrning” och ”universella vacciner” i brev till det globalistiska finansiella toppmötet
  ‘Det finns fortfarande ett brådskande behov av en global plan som kan skapa nya eller regenerera befintliga institutioner, särskilt de för global styrning, och bidra till att bygga ett nytt nätverk av internationella relationer för att främja den integrerade mänskliga utvecklingen hos alla folk.'”

  https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-calls-for-global-governance-and-universal-vaccines-in-letter-to-globalist-financial-summit

  • Stort tack för den upplysande artikeln, Magnus!

   Och här är ytterligare en klargörande artikel om CORONA-AGENDAN:
   https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/04/10/kampen-om-vara-hjarnor/

   Transhumanism är ett begrepp inför framtiden då människa och teknik blandas, vilket resulterar i själlösa intelligenta maskiner.”, sägs det i artikeln som är skriven av en läkare och översatt till svenska av läkaren Sture Blomberg, som är en av de hittills relativt få läkare som vågar att stå upp och räta på ryggen:

 • Den gamle nattklubbsvakten har skrivit öppet brev till sina globalistvänner.

  Tor 8 apr 2021 – 09:46 EST

  “Påven Franciskus efterlyser “global styrning” och “universella vacciner” i brev till det globalistiska finansiella toppmötet
  ‘Det finns fortfarande ett brådskande behov av en global plan som kan skapa nya eller regenerera befintliga institutioner, särskilt de för global styrning, och bidra till att bygga ett nytt nätverk av internationella relationer för att främja den integrerade mänskliga utvecklingen hos alla folk.'”

  https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-calls-for-global-governance-and-universal-vaccines-in-letter-to-globalist-financial-summit

  • Stort tack för den upplysande artikeln, Magnus!

   Och här är ytterligare en klargörande artikel om CORONA-AGENDAN:
   https://peterkrabbe.wordpress.com/2021/04/10/kampen-om-vara-hjarnor/

   Transhumanism är ett begrepp inför framtiden då människa och teknik blandas, vilket resulterar i själlösa intelligenta maskiner.”, sägs det i artikeln som är skriven av en läkare och översatt till svenska av läkaren Sture Blomberg, som är en av de hittills relativt få läkare som vågar att stå upp och räta på ryggen:

 • Mycket upprörande att ett fåtal rika och maktgalna personer tror de ska leka “moder natur” och utrota en större del av mänskligheten. Självklart är planeten överbefolkad och mer människor blir det hela tiden men att rent kallblodigt avrätta människor är mord och ingenting annat och de som planerar för detta ska ställas inför rätta och dömas därefter. Att minska jordens population av homo sapiens är nödvändigt men det måste göras med upplysning och i samråd med människorna själva. Nu för tiden är ju inte detta ett problem i västvärlden för här minskar ju den inhemska befolkningen hela tiden. Problemet är i Afrika och Asien eller rättare sagt mellan östern där kvinnan endast är till för avel och här måste vi upplysa, utbilda och verka för att de föder mindre barn.

 • Mycket upprörande att ett fåtal rika och maktgalna personer tror de ska leka “moder natur” och utrota en större del av mänskligheten. Självklart är planeten överbefolkad och mer människor blir det hela tiden men att rent kallblodigt avrätta människor är mord och ingenting annat och de som planerar för detta ska ställas inför rätta och dömas därefter. Att minska jordens population av homo sapiens är nödvändigt men det måste göras med upplysning och i samråd med människorna själva. Nu för tiden är ju inte detta ett problem i västvärlden för här minskar ju den inhemska befolkningen hela tiden. Problemet är i Afrika och Asien eller rättare sagt mellan östern där kvinnan endast är till för avel och här måste vi upplysa, utbilda och verka för att de föder mindre barn.

  • Många många miljoner kristna människor har torterats till döds i inkvisitionens tortyrkammare, århundrade efter århundrade.

   Det pågår fortfarande, särskilt i krigsområden. I Syrien har massmord utförts på kristna under lång tid nu.

   Under Andra världskriget genomfördes ett enormt omfattande utrotningsprojekt av kristna.

   Här är en relativ nyutkommen dokumentation i bokform av massmordet på kristna i Jugoslavien under Andra världskriget av historieprofessorn Vladimir Dedijer.

   Här är en översättning av ett utdrag av bokpresentationen av professor Vladimir Dedijer bok hos Adlibris:

   ”I den här boken, hans sista stora arbete, presenterar han för första gången omfattande dokumentationsmaterial för Europa om det hittills minst kända massbrottet under andra världskriget: förintelsen av 800 000 ortodoxa serber av hantlangare från den katolska kyrkan. Otroligt, men bevisat. Ett tabubelagt ämne som bara Karlheinz Deschner vågade skriva om fram till nu. Vad har kunnat förhindra terror för exilkroater och förfalskning av efterkrigstidens historia: här är det äntligen tillgängligt igen.

   Alla de som inte tillhörde den katolska tron ​​- majoriteten ortodoxa serber – tvingades att konvertera till katolicismen. De som vägrade – men även många omvända – mördades, mestadels efter lång tortyr, med avskärning av näsa, öra eller andra kroppsdelar, som att sticka ut ögonen. Barn klipptes från den gravida kvinnans livmoder och halshöggs sedan.

   Denna slaktning fick sådana proportioner att även tyska nazister, som inte var särskilt känsliga i detta avseende, protesterade.”

   https://www.adlibris.com/se/bok/jasenovac-das-jugoslawische-auschwitz-und-der-vatikan-9783922774068

   Det är viktigt att vi alla, som vill leva omtänksamt med våra medmänniskor, med djuren och naturen, får insikt om det onda som styr, så att vi på alla sätt kan ta avstånd från det.

  • Den som i denna ytterst viktiga dokumentation berättar om djävulsdyrkan i Vatikanen var en mycket högt uppsatt katolsk präst, jesuit och professor vid Vatican’s Pontifical Biblical Institute.

   Hans namn var Malachai Martin.

   Han kom mot slutet av sin levnad att kritisera Katolska kyrkan mycket skarpt och skrev böcker under pseudonymen Michael Serafian.

   I det här föredraget (efter drygt 17 minuter) framhåller Walter Veith att Malachai Martin dog “plötsligt och mystiskt” efter publiceringen av sin sista bok, där han tog upp diskrepanser inom jesuiternas läror:
   https://www.youtube.com/watch?v=JHJVoxesIww
   (The Coming Kingdom | Walter Veith Sermon)

  • Många många miljoner kristna människor har torterats till döds i inkvisitionens tortyrkammare, århundrade efter århundrade.

   Det pågår fortfarande, särskilt i krigsområden. I Syrien har massmord utförts på kristna under lång tid nu.

   Under Andra världskriget genomfördes ett enormt omfattande utrotningsprojekt av kristna.

   Här är en relativ nyutkommen dokumentation i bokform av massmordet på kristna i Jugoslavien under Andra världskriget av historieprofessorn Vladimir Dedijer.

   Här är en översättning av ett utdrag av bokpresentationen av professor Vladimir Dedijer bok hos Adlibris:

   “I den här boken, hans sista stora arbete, presenterar han för första gången omfattande dokumentationsmaterial för Europa om det hittills minst kända massbrottet under andra världskriget: förintelsen av 800 000 ortodoxa serber av hantlangare från den katolska kyrkan. Otroligt, men bevisat. Ett tabubelagt ämne som bara Karlheinz Deschner vågade skriva om fram till nu. Vad har kunnat förhindra terror för exilkroater och förfalskning av efterkrigstidens historia: här är det äntligen tillgängligt igen.

   Alla de som inte tillhörde den katolska tron ​​- majoriteten ortodoxa serber – tvingades att konvertera till katolicismen. De som vägrade – men även många omvända – mördades, mestadels efter lång tortyr, med avskärning av näsa, öra eller andra kroppsdelar, som att sticka ut ögonen. Barn klipptes från den gravida kvinnans livmoder och halshöggs sedan.

   Denna slaktning fick sådana proportioner att även tyska nazister, som inte var särskilt känsliga i detta avseende, protesterade.”

   https://www.adlibris.com/se/bok/jasenovac-das-jugoslawische-auschwitz-und-der-vatikan-9783922774068

   Det är viktigt att vi alla, som vill leva omtänksamt med våra medmänniskor, med djuren och naturen, får insikt om det onda som styr, så att vi på alla sätt kan ta avstånd från det.

  • Den som i denna ytterst viktiga dokumentation berättar om djävulsdyrkan i Vatikanen var en mycket högt uppsatt katolsk präst, jesuit och professor vid Vatican’s Pontifical Biblical Institute.

   Hans namn var Malachai Martin.

   Han kom mot slutet av sin levnad att kritisera Katolska kyrkan mycket skarpt och skrev böcker under pseudonymen Michael Serafian.

   I det här föredraget (efter drygt 17 minuter) framhåller Walter Veith att Malachai Martin dog “plötsligt och mystiskt” efter publiceringen av sin sista bok, där han tog upp diskrepanser inom jesuiternas läror:
   https://www.youtube.com/watch?v=JHJVoxesIww
   (The Coming Kingdom | Walter Veith Sermon)

 • Det är ju märkligt att katolska kyrkan har publicerat en sådan utopisk encyklika med tanke på att Augustinus grundligt vederlade alla former av utopism. Syndens verkan förhindrar alla försök att skapa ett himmelrike på jorden. Arvsynden omöjliggör den perfekta jordiska tillvaron. Även Blaise Pascal understryker detta. Den här encyklikan går helt på tvärs med kristen teologi.

  • Ja, visst går den helt på tvärs med kristen teologi. Den fråntar ju den enskilde individen både rätten att ha egen åsikt och rätten att ha eget ägande.

   I påvens nyligen lanserade “Global Compact on Education” framställs individualitet som något skadligt som det inte bör finnas plats för:
   https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2020-10/pope-francis-global-compact-education-video-message-relaunch.html

   Och i sitt jultal gick påven så långt att han jämförde individualitet med ett fördärvligt virus.
   https://www.thetablet.co.uk/news/13698/pope-warns-against-virus-of-radical-individualism-

   Påven talar vitt och brett om “common good”, vilket helt enkelt innebär att ALLA ska följa det som Katolska kyrkan proklamerar som “allmänhetens bästa”, dvs dess doktriner.

   I denna kyrka gäller sträng hierarki, underordning och lydnad.

   Allt detta är helt i strid mot Bibeln, där individualitet och individuellt ägande är grundläggande friheter.

   Personligt ägande skall respekteras. Det framgår av de tio budorden, där det sägs att vi inte ska ta något som tillhör någon annan människa och inte ens åtrå det.

   Enligt Bibeln det är den enskilde individen som är ansvarig för sina handlingar. Då ska var och en ha rätt att ha en egen åsikt.
   Och det vi anser är oriktigt ska vi ta avstånd ifrån.
   “Dra bort från dem och skilj er från dem”, uppmanar Bibeln.
   På engelska sägs det “Come out from them and be
   separate” – motsatsen till Katolska kyrkans kollektivism!
   https://biblehub.com/2_corinthians/6-17.htm

   Här är en mycket intressant genomgång av påvens senaste encyklika, Fratelli Tutti:
   https://www.youtube.com/watch?v=xIWJ2za8XKw&list=PLdbXyyVfVp-7hBkVKQ3teqZDpkN3MQ4yz&index=35&t=35s
   (Walter Veith & Martin Smith – Fratelli Tutti, Pope Francis Encyclical 2020 – What’s Up Prof? 35)

 • Det är ju märkligt att katolska kyrkan har publicerat en sådan utopisk encyklika med tanke på att Augustinus grundligt vederlade alla former av utopism. Syndens verkan förhindrar alla försök att skapa ett himmelrike på jorden. Arvsynden omöjliggör den perfekta jordiska tillvaron. Även Blaise Pascal understryker detta. Den här encyklikan går helt på tvärs med kristen teologi.

 • Hej Hans och alla andra älskade människor av Jesus:)

  Jag förstår Hans och respekterar ditt beslut. Kanske att våra vägar möts ändå på något annat sätt.
  Vill bara varna alla, i kärlekens namn, att inte följa USA när dem inför En söndagslag som kommer att bli påtvingade alla människor i världen, oavsett vem man är eller vart man bor.

  Jesuiterna har strävat efter detta i århundraden och snart så har dem allt i sk hand.

  När dagen och stunden kommer för det totalitär samhälle dem utformat, så vänd er till Jesus som älskar er. Han vill att ni alla skall vara fria och få uppleva fullkomlig kärlek och glädje.

  Kärlek och frid med er alla
  Kram kram

  • Hej, Samir Bel Mekki!

   Vi möts ju här på detta forum – och skulle vi mötas på annat sätt hoppas jag att du inte är en jesuit, särskilt inte om du lyder under den extrema eden och introduktionen!

   En av de väldigt få jesuiter som haft modet att lämna jesuitordern och bryta mot denna oerhört grymma ed var jesuitprästen Dr. Alberto Rivera, som skrivit en av introduktionerna till boken Edmond Paris “The Secret History Of The Jesuits”, som jag refererar till ovan. Han blev mördad.

   Alberto Rivera skriver i introduktionen: “The most dangerous of men are those who appear very religious, especially when they are organized and in a position of authority. They have the deep respect of the people who are ignorant of their ungodly push for power behind the scenes.
   These religious men, who pretend to love God, will resort to murder, incite revolution and wars if necessary to help their cause.”

   Jag vill ännu en gång uppmana er läsare att ta del av innehållet i denna så viktiga bok, som visar vilka det är som ligger bakom den organiserade ondska vi nu upplever öka och öka och som har terroriserat människor, djur och natur under så lång tid!

   Men den intressantaste boken om världens i särklass mäktigaste och största underrättelsetjänst och orderutförare i enligthet med Sun Tzu Krigets konst, den elitära jesuitordern, som är som ett isberg, iskall, okänslig för andras lidande och till allra största delen osynlig, den boken har titeln
   “RULERS OF EVIL” och är skriven av F. Tupper Saussy och är ett veritabelt mästerverk.

   Här finns den som PDF-bok:
   https://ia801008.us.archive.org/35/items/F.TupperSaussyRulersOfEvilUsefulKnowledgeAboutGoverningBodies/F.%20Tupper%20Saussy%20-%20Rulers%20of%20Evil%2C%20Useful%20Knowledge%20About%20Governing%20Bodies.pdf

   Läs den!

 • Hej Hans och alla andra älskade människor av Jesus:)

  Jag förstår Hans och respekterar ditt beslut. Kanske att våra vägar möts ändå på något annat sätt.
  Vill bara varna alla, i kärlekens namn, att inte följa USA när dem inför En söndagslag som kommer att bli påtvingade alla människor i världen, oavsett vem man är eller vart man bor.

  Jesuiterna har strävat efter detta i århundraden och snart så har dem allt i sk hand.

  När dagen och stunden kommer för det totalitär samhälle dem utformat, så vänd er till Jesus som älskar er. Han vill att ni alla skall vara fria och få uppleva fullkomlig kärlek och glädje.

  Kärlek och frid med er alla
  Kram kram

  • Hej, Samir Bel Mekki!

   Vi möts ju här på detta forum – och skulle vi mötas på annat sätt hoppas jag att du inte är en jesuit, särskilt inte om du lyder under den extrema eden och introduktionen!

   En av de väldigt få jesuiter som haft modet att lämna jesuitordern och bryta mot denna oerhört grymma ed var jesuitprästen Dr. Alberto Rivera, som skrivit en av introduktionerna till boken Edmond Paris “The Secret History Of The Jesuits”, som jag refererar till ovan. Han blev mördad.

   Alberto Rivera skriver i introduktionen: “The most dangerous of men are those who appear very religious, especially when they are organized and in a position of authority. They have the deep respect of the people who are ignorant of their ungodly push for power behind the scenes.
   These religious men, who pretend to love God, will resort to murder, incite revolution and wars if necessary to help their cause.”

   Jag vill ännu en gång uppmana er läsare att ta del av innehållet i denna så viktiga bok, som visar vilka det är som ligger bakom den organiserade ondska vi nu upplever öka och öka och som har terroriserat människor, djur och natur under så lång tid!

   Men den intressantaste boken om världens i särklass mäktigaste och största underrättelsetjänst och orderutförare i enligthet med Sun Tzu Krigets konst, den elitära jesuitordern, som är som ett isberg, iskall, okänslig för andras lidande och till allra största delen osynlig, den boken har titeln
   “RULERS OF EVIL” och är skriven av F. Tupper Saussy och är ett veritabelt mästerverk.

   Här finns den som PDF-bok:
   https://ia801008.us.archive.org/35/items/F.TupperSaussyRulersOfEvilUsefulKnowledgeAboutGoverningBodies/F.%20Tupper%20Saussy%20-%20Rulers%20of%20Evil%2C%20Useful%20Knowledge%20About%20Governing%20Bodies.pdf

   Läs den!

 • Hej Hans och alla andra:)

  Tack för ditt svar och allt som du nämnde. Håller med dig till 100% och det är skrämmande hur vilseledda vi kan bli om vi inte väljer att forska i dessa saker som gäller vår frihet, livet i allmänhet och framtiden.

  Hans, kanske att du har lust och tid att kontakta mig privat? kanske att vi samtala vidare om dessa viktiga ämnen?
  Anser att det är viktigt att ha människor att kunna dela dessa saker med, och det vore en välsignelse att få höra mer av dig och den kunskap du besitter.

  Samir.belmekki@live.se
  Min Mail adress, är inte så rädd över att den blir offentlig, då jag vet att dem som styr det mesta redan vet allt om mig:)

  Önskar er alla en fortsatt fin dag, ett slut på året och all kärlek som ni är värda. Kom ihåg att ni alla är värdefulla och att Jesus älskar er.
  Frid

  • Tack, Samir för dina vänliga ord!

   Allt jag vet om de intriger som styr i världen skriver jag om här, så jag har inte mycket mer att tillägga och eftersom jag lägger väldigt mycket tid på att göra efterforskningar så måste jag göra prioriteringar, men tack i alla fall för ditt erbjudande!

   Jag är helt övertygad om att Katolska kyrkan genom framför allt jesuiterna styr skeendena i världen. Var och en som vill skaffa sig gedigna kunskaper om detta bör läsa boken The Secret History Of The Jesuits av Edmond Paris, som finns tillgänglig för alla som PDF:
   https://archive.org/details/EdmondParisTheSecretHistoryOfTheJesuits/page/n3/mode/2up

   Så här skriver Wikipedia om Edmond Paris:

   “He was born in Paris to a Roman Catholic family of scholars. Having come from a religious background, he was very much interested in philosophical, religious, and social matters right from his childhood.
   After he left Sorbonne where he was a student, he completed his studies in various parts of the world, such as Rome, Geneva, Salamanca, and Montreal. Having travelled widely and being a devout believer to be in close contact with truth and reality, he was thus able to compare what he learned with what he saw physically.
   His work and life brought him into troubles. In the “Edmond Paris’ The Secret History of the Jesuits” Introduction, A. Rivera wrote, The Edmond Paris works on Roman Catholicism brought about the pledge on the part of the Jesuits to 1) destroy him 2) destroy his reputation, including his family and 3) destroy his work. And even now these great works of Edmond Paris are being tampered with…”

   Historikern Edmond Paris skrev den här boken på franska på sextiotalet och den kom ut på engelska 1975. Boken är mycket väldokumenterad och ger en djup inblick i hur Katolska kyrkans ambition att behärska världen, som var på god väg att gå i uppfyllelse på 1500-talet men som stoppades av reformationen, ledde fram till grundandet av jesuitorden, vars uppgift det skulle bli att med hjälp av infiltration, subversion, assymetrisk krigföring fortsätta detta verk i det dolda.

 • Hej Hans och alla andra:)

  Tack för ditt svar och allt som du nämnde. Håller med dig till 100% och det är skrämmande hur vilseledda vi kan bli om vi inte väljer att forska i dessa saker som gäller vår frihet, livet i allmänhet och framtiden.

  Hans, kanske att du har lust och tid att kontakta mig privat? kanske att vi samtala vidare om dessa viktiga ämnen?
  Anser att det är viktigt att ha människor att kunna dela dessa saker med, och det vore en välsignelse att få höra mer av dig och den kunskap du besitter.

  Samir.belmekki@live.se
  Min Mail adress, är inte så rädd över att den blir offentlig, då jag vet att dem som styr det mesta redan vet allt om mig:)

  Önskar er alla en fortsatt fin dag, ett slut på året och all kärlek som ni är värda. Kom ihåg att ni alla är värdefulla och att Jesus älskar er.
  Frid

  • Tack, Samir för dina vänliga ord!

   Allt jag vet om de intriger som styr i världen skriver jag om här, så jag har inte mycket mer att tillägga och eftersom jag lägger väldigt mycket tid på att göra efterforskningar så måste jag göra prioriteringar, men tack i alla fall för ditt erbjudande!

   Jag är helt övertygad om att Katolska kyrkan genom framför allt jesuiterna styr skeendena i världen. Var och en som vill skaffa sig gedigna kunskaper om detta bör läsa boken The Secret History Of The Jesuits av Edmond Paris, som finns tillgänglig för alla som PDF:
   https://archive.org/details/EdmondParisTheSecretHistoryOfTheJesuits/page/n3/mode/2up

   Så här skriver Wikipedia om Edmond Paris:

   “He was born in Paris to a Roman Catholic family of scholars. Having come from a religious background, he was very much interested in philosophical, religious, and social matters right from his childhood.
   After he left Sorbonne where he was a student, he completed his studies in various parts of the world, such as Rome, Geneva, Salamanca, and Montreal. Having travelled widely and being a devout believer to be in close contact with truth and reality, he was thus able to compare what he learned with what he saw physically.
   His work and life brought him into troubles. In the “Edmond Paris’ The Secret History of the Jesuits” Introduction, A. Rivera wrote, The Edmond Paris works on Roman Catholicism brought about the pledge on the part of the Jesuits to 1) destroy him 2) destroy his reputation, including his family and 3) destroy his work. And even now these great works of Edmond Paris are being tampered with…”

   Historikern Edmond Paris skrev den här boken på franska på sextiotalet och den kom ut på engelska 1975. Boken är mycket väldokumenterad och ger en djup inblick i hur Katolska kyrkans ambition att behärska världen, som var på god väg att gå i uppfyllelse på 1500-talet men som stoppades av reformationen, ledde fram till grundandet av jesuitorden, vars uppgift det skulle bli att med hjälp av infiltration, subversion, assymetrisk krigföring fortsätta detta verk i det dolda.

 • Påven Franciskus tar hjälp av Lynn Forester de Rothschild för att skapa en “hållbar” och “inklusiv” världsekonomi.

  Här är en kort intervju med Lynn Forester de Rothschild:
  https://www.youtube.com/watch?v=USWLnN-jkJo

  Lynn Forester de Rothschild är gift med Evelyn de Rothschild.
  De träffades på ett Bilderbergmöte:
  “Her third husband is Sir Evelyn de Rothschild (born August 29, 1931), whom she was introduced to by Henry Kissinger at the 1998 Bilderberg Group conference in Scotland.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lynn_Forester_de_Rothschild

  Och i samma artikel i Wikipedia får vi denna information:
  “Rothschild founded the day-long Conference of Inclusive Capitalism in London on May 27, 2014, with the aim of adjusting of the capitalist system to work for more people and included an opening address by Prince Charles and guest speaker Bill Clinton.”

  Så de kan kanske tillsammans fixa så att Fratelli tutti kan realiseras.

  Och så har de ju hjälp av World Economic Forum.
  Här är ett påvligt brev till Klaus Schwab, grundaren av WEF, där han tackar för inbjudan och skickar bönfyllda välgångshälsningar och en kardinal:

  “As the World Economic Forum celebrates its fiftieth anniversary, I send greetings and prayerful good wishes to all taking part in this year’s gathering. I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”
  http://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

  • NOTA BENE!

   Integral Human Development”

   Påven Franciskus svar till Klaus Schwab, (jesuit-utbildade) grundaren och ordföranden för World Economic Forum (WEF) :

   “I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”

   “Integral Human Development”!

   Jämför Kapitel 9 i “Den Globala Statskuppen” av Jacob Nordangård!

   Kapitel 9 Rubrik och underrubriker:

   PASSET

   ID 2020

   Hälsopass

   Implantat

   Internet of bodies

   Nya restriktioner

   Ny pandemilag i Sverige

 • Påven Franciskus tar hjälp av Lynn Forester de Rothschild för att skapa en “hållbar” och “inklusiv” världsekonomi.

  Här är en kort intervju med Lynn Forester de Rothschild:
  https://www.youtube.com/watch?v=USWLnN-jkJo

  Lynn Forester de Rothschild är gift med Evelyn de Rothschild.
  De träffades på ett Bilderbergmöte:
  “Her third husband is Sir Evelyn de Rothschild (born August 29, 1931), whom she was introduced to by Henry Kissinger at the 1998 Bilderberg Group conference in Scotland.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lynn_Forester_de_Rothschild

  Och i samma artikel i Wikipedia får vi denna information:
  “Rothschild founded the day-long Conference of Inclusive Capitalism in London on May 27, 2014, with the aim of adjusting of the capitalist system to work for more people and included an opening address by Prince Charles and guest speaker Bill Clinton.”

  Så de kan kanske tillsammans fixa så att Fratelli tutti kan realiseras.

  Och så har de ju hjälp av World Economic Forum.
  Här är ett påvligt brev till Klaus Schwab, grundaren av WEF, där han tackar för inbjudan och skickar bönfyllda välgångshälsningar och en kardinal:

  “As the World Economic Forum celebrates its fiftieth anniversary, I send greetings and prayerful good wishes to all taking part in this year’s gathering. I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”
  http://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

  • NOTA BENE!

   Integral Human Development”

   Påven Franciskus svar till Klaus Schwab, (jesuit-utbildade) grundaren och ordföranden för World Economic Forum (WEF) :

   “I thank you for your invitation to participate and have asked Cardinal Peter Turkson, Prefect of the Dicastery for Promoting Integral Human Development, to attend as the Holy See’s representative.”

   “Integral Human Development”!

   Jämför Kapitel 9 i “Den Globala Statskuppen” av Jacob Nordangård!

   Kapitel 9 Rubrik och underrubriker:

   PASSET

   ID 2020

   Hälsopass

   Implantat

   Internet of bodies

   Nya restriktioner

   Ny pandemilag i Sverige

 • Hej Hans och alla andra:)

  Är tacksam för allt det du delat gällande de olika agendorna som den Globala eliten ligger bakom. Agenda 21 och 2030 kommer i grund och botten från Vatikanen, som har andra organ och organisationer som dem verkar igenom. Den stora konspirationen är verklig och ledarna för det finner vi i Katolska kyrkan.

  Sedan reformationen så detta system gjort allt för att återfå kontrollen, som man hade under medeltiden.
  Dem har länge jobbat i bakgrunden, styrt alla möjliga ockulta grupper med hjälp av sin huvud armé, Jesuiterna.

  Denna armé och detta system som de jobbar för, är den hemskaste och mest ondskefulla organisation som någonsin existerat. Dem vill kontrollera alla människors religiösa och samvets frihet.

  Dem förlorade den politiska makten under den franska revolutionen, men Bibeln är tydlig med att dem återigen kommer att återta makten. Världens alla nationer och dess ledare har räckt ut sin hand till denna andlige ledare, som dem kallar Helig Fader.

  Såsom du sa Hans, så sa Jesus att vi ej skulle kalla någon fader.

  Tiden är snart här då Kyrkan och staten återigen kommer att regera tillsammans. Den Amerikanska Nationen kommer att göra sig en avbild av det Romerska systemet, som existerade under medeltiden.

  JFK som ni alla känner till, som blev av med sitt liv pga att han ej ville förena kyrkan och staten, trots att han var katolik, var ett misslyckat försök av Kyrkan. Men denna gång skall dem ej misslyckas. Trump gjorde grund arbetet för kommande President, som är den andra katolska Presidenten genom tiderna. Trump gjorde om intet ”The Johnson amendment” som säger att kyrkan och staten måste vara separerade.

  Om Joe Biden, blir den som skall leda USA vidare, så är Hans tro och trohet till Katolska kyrkan, grunden för hur han kommer att regera. Han säger själv att han tror att Katolicismen är det världen behöver.

  Det finns mycket att säga, mycket att veta om den tiden som kommer. Vill bara vädja till alla som läser detta, att Jesus älskar er alla och att Han i Bibeln förklarat att denna tiden kommer snart. Vill även varna er för att den tiden som ligger framför oss är en tid som aldrig någonsin skådats.

  Vad ni än gör, följ inte det Påvliga systemet, när dem tar full kontroll i världen.

  Ni som vill veta mer, se 2 serier av Walter Veith.
  – Total Onslaught
  – Whats up prof

  Jag älskar er alla och önskar er allt gott. Jesus kommer snart:)
  Kärlek

  • Hej Samir! Tack för din önskan om välgång och tack för dina viktiga synpunkter. Jag delar helt din inställning att den stora konspirationen är verklig och att ledarna för den finner vi i Katolska kyrkan. Det är därför jag skriver denna serie om Katolska kyrkan. Jag bygger mycket av min insikt om detta genom de föredrag jag lyssnat på av Walter Veith och de båda föredrags-serierna som du nämner, Total Onslaught och Whats up prof är enormt viktiga.

   Walter Veith uppfostrades i ett hem där fadern var strängt troende katolik och när hans moder, som inte var katolik, låg på dödsbädden hotade en nunna på besök henne med att hon skulle brinna i helvetet i all evighet om hon inte omvände sig. Walter Veith var då ett litet barn och han kom därigenom att hata denna religion och blev en övertygad ateist. Så småningom blev han professor i zoologi och mikrobiologi och han undervisade i evolutionsläran på universitetet där han var anställd.

   Hans svärfar var en MYCKET högt uppsatt person inom New Age-rörelsen och han var rådgivare åt ledande människor jorden över inom politik, kultur och andra områden i ockulta frågor. När svärfadern gick bort behöll Walter Veith en del av de ockulta skrifter som varit i svärfaderns ägo, trots uppmaningen att lämna in dem till dessa kretsar. Han drabbades sedan av hemsökelser och sökte upp en exorcist inom Katolska kyrkan. Han blev övertygad om att det finns krafter som vi inte kan se och han började granska och ifrågasätta evolutionsläran och han fann att det var ett lappverk. Och han blev en starkt troende katolik, precis som sin far.

   Men ju mer kunskap han fick om Bibeln desto mer kom han att inse att Katolska kyrkan under fasaden i själva verket inte är en kristen religion och han begärde sitt utträde och började offentliggöra sina rön om Katolska kyrkan, som han anser vara den kraft i världen som styr genom sina hemliga ordnar och genom att verka i det fördolda bakom alla de “halmgubbar” de skapat.

   De hemliga ordnarna, där jesuiterna ingår, arbetar med infiltration och desinformation. De kontrollerar frimurarorganisationerna och de andra mäktiga ordnarna och genom dessa kan de kontrollera alla viktiga maktpositioner.

   De allra flesta jesuiter och andra medlemmar av Katolska kyrkans hemliga ordnar är det i hemlighet. De får en ny identitet och skickas till något annat land, där de exempelvis så småningom placeras på viktiga positioner inom politik, religiösa organisationer, media, kultur, vetenskap, myndigheter…

   När det gäller presidentvalet i USA, så är båda presidentkandidaterna Katolska kyrkans män. Joe Biden har mycket starka band till jesuiterna och hans son Hunter Biden är utbildad vid Georgetown University, som är jesuiternas främsta elituniversitet i USA, och det är ett känt faktum att han har varit jesuitvolontär.
   Joe Biden framhåller gång på gång att han är god vän med jesuit-påven.

   Även Donald Trump är utbildad vid ett av jesuiternas 28 universitet i USA, nämligen Fordham University, så det spelar nog inte särskild stor roll vem som vinner valet. Det är ett spel för gallerierna, helt enligt den hegelianska dialektiken.

   Officiellt är Joe Biden jesuiternas kandidat:
   https://www.catholicnewsagency.com/news/jesuit-magazine-la-civilt-cattolica-praises-biden-presidential-victory-84246

 • Hej Hans och alla andra:)

  Är tacksam för allt det du delat gällande de olika agendorna som den Globala eliten ligger bakom. Agenda 21 och 2030 kommer i grund och botten från Vatikanen, som har andra organ och organisationer som dem verkar igenom. Den stora konspirationen är verklig och ledarna för det finner vi i Katolska kyrkan.

  Sedan reformationen så detta system gjort allt för att återfå kontrollen, som man hade under medeltiden.
  Dem har länge jobbat i bakgrunden, styrt alla möjliga ockulta grupper med hjälp av sin huvud armé, Jesuiterna.

  Denna armé och detta system som de jobbar för, är den hemskaste och mest ondskefulla organisation som någonsin existerat. Dem vill kontrollera alla människors religiösa och samvets frihet.

  Dem förlorade den politiska makten under den franska revolutionen, men Bibeln är tydlig med att dem återigen kommer att återta makten. Världens alla nationer och dess ledare har räckt ut sin hand till denna andlige ledare, som dem kallar Helig Fader.

  Såsom du sa Hans, så sa Jesus att vi ej skulle kalla någon fader.

  Tiden är snart här då Kyrkan och staten återigen kommer att regera tillsammans. Den Amerikanska Nationen kommer att göra sig en avbild av det Romerska systemet, som existerade under medeltiden.

  JFK som ni alla känner till, som blev av med sitt liv pga att han ej ville förena kyrkan och staten, trots att han var katolik, var ett misslyckat försök av Kyrkan. Men denna gång skall dem ej misslyckas. Trump gjorde grund arbetet för kommande President, som är den andra katolska Presidenten genom tiderna. Trump gjorde om intet “The Johnson amendment” som säger att kyrkan och staten måste vara separerade.

  Om Joe Biden, blir den som skall leda USA vidare, så är Hans tro och trohet till Katolska kyrkan, grunden för hur han kommer att regera. Han säger själv att han tror att Katolicismen är det världen behöver.

  Det finns mycket att säga, mycket att veta om den tiden som kommer. Vill bara vädja till alla som läser detta, att Jesus älskar er alla och att Han i Bibeln förklarat att denna tiden kommer snart. Vill även varna er för att den tiden som ligger framför oss är en tid som aldrig någonsin skådats.

  Vad ni än gör, följ inte det Påvliga systemet, när dem tar full kontroll i världen.

  Ni som vill veta mer, se 2 serier av Walter Veith.
  – Total Onslaught
  – Whats up prof

  Jag älskar er alla och önskar er allt gott. Jesus kommer snart:)
  Kärlek

  • Hej Samir! Tack för din önskan om välgång och tack för dina viktiga synpunkter. Jag delar helt din inställning att den stora konspirationen är verklig och att ledarna för den finner vi i Katolska kyrkan. Det är därför jag skriver denna serie om Katolska kyrkan. Jag bygger mycket av min insikt om detta genom de föredrag jag lyssnat på av Walter Veith och de båda föredrags-serierna som du nämner, Total Onslaught och Whats up prof är enormt viktiga.

   Walter Veith uppfostrades i ett hem där fadern var strängt troende katolik och när hans moder, som inte var katolik, låg på dödsbädden hotade en nunna på besök henne med att hon skulle brinna i helvetet i all evighet om hon inte omvände sig. Walter Veith var då ett litet barn och han kom därigenom att hata denna religion och blev en övertygad ateist. Så småningom blev han professor i zoologi och mikrobiologi och han undervisade i evolutionsläran på universitetet där han var anställd.

   Hans svärfar var en MYCKET högt uppsatt person inom New Age-rörelsen och han var rådgivare åt ledande människor jorden över inom politik, kultur och andra områden i ockulta frågor. När svärfadern gick bort behöll Walter Veith en del av de ockulta skrifter som varit i svärfaderns ägo, trots uppmaningen att lämna in dem till dessa kretsar. Han drabbades sedan av hemsökelser och sökte upp en exorcist inom Katolska kyrkan. Han blev övertygad om att det finns krafter som vi inte kan se och han började granska och ifrågasätta evolutionsläran och han fann att det var ett lappverk. Och han blev en starkt troende katolik, precis som sin far.

   Men ju mer kunskap han fick om Bibeln desto mer kom han att inse att Katolska kyrkan under fasaden i själva verket inte är en kristen religion och han begärde sitt utträde och började offentliggöra sina rön om Katolska kyrkan, som han anser vara den kraft i världen som styr genom sina hemliga ordnar och genom att verka i det fördolda bakom alla de “halmgubbar” de skapat.

   De hemliga ordnarna, där jesuiterna ingår, arbetar med infiltration och desinformation. De kontrollerar frimurarorganisationerna och de andra mäktiga ordnarna och genom dessa kan de kontrollera alla viktiga maktpositioner.

   De allra flesta jesuiter och andra medlemmar av Katolska kyrkans hemliga ordnar är det i hemlighet. De får en ny identitet och skickas till något annat land, där de exempelvis så småningom placeras på viktiga positioner inom politik, religiösa organisationer, media, kultur, vetenskap, myndigheter…

   När det gäller presidentvalet i USA, så är båda presidentkandidaterna Katolska kyrkans män. Joe Biden har mycket starka band till jesuiterna och hans son Hunter Biden är utbildad vid Georgetown University, som är jesuiternas främsta elituniversitet i USA, och det är ett känt faktum att han har varit jesuitvolontär.
   Joe Biden framhåller gång på gång att han är god vän med jesuit-påven.

   Även Donald Trump är utbildad vid ett av jesuiternas 28 universitet i USA, nämligen Fordham University, så det spelar nog inte särskild stor roll vem som vinner valet. Det är ett spel för gallerierna, helt enligt den hegelianska dialektiken.

   Officiellt är Joe Biden jesuiternas kandidat:
   https://www.catholicnewsagency.com/news/jesuit-magazine-la-civilt-cattolica-praises-biden-presidential-victory-84246

 • Detta är DEL 3 i serien “Katolska kyrkan granskas” – inte Del 2, som rubriken felaktigt anger.

  – Skulle vara jättebra om redaktören kunde ändra rubriken på denna artikel så att den blir korrekt! / Hans Dahl

 • Detta är DEL 3 i serien “Katolska kyrkan granskas” – inte Del 2, som rubriken felaktigt anger.

  – Skulle vara jättebra om redaktören kunde ändra rubriken på denna artikel så att den blir korrekt! / Hans Dahl

 • Helt suverän artikel som knyter ihop dagens Coronahysteri med kittet i de mörkaste garderoberna man kan tänka sig. De ondskans värderingar som Dahl visar upp är ju just de som manifesteras i de propåer som idag utgår från de flesta världens Folkhälsomyndigheter.
  Den artikeln manar till motstånd och handling!! Stå upp för sanning, frihet och verklig demokrati

  • Tack så jättemycket, Ingemar!

   I artikeln hänvisar jag till läkaren och medicinprofessorn Peter C. Gøtzsche och hans bok “Vacciner – sanning, lögn och kontroverser”.

   Här är en väldigt informativ recension av denna så viktiga bok:
   https://vaccin.me/2020/04/14/ny-bok-peter-c-gotzsche-vacciner-sanning-logn-och-kontroverser/

   Alla föräldrar till små barn bör läsa boken.

   Och här är några klipp ur recensionen:

   År 2015 nominerades Peter C. Gøtzsche av Berlingske Tidende till utmärkelsen ”Årets dansk” med följande motivering:

   ”Professor Peter C. Gøtzsche har särskilt i boken Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse uppmärksammat psykiatrins skadliga behandlingsmetoder. Han har därmed gett ett mycket väsentligt och välbehövligt bidrag till folkupplysning och debatt. Han för en outtröttlig kamp för att mediciner skall användas korrekt. Han har betytt mer än någon annan för att in­leda en livsviktig debatt om övermedicinering.”

   Peter C. Gøtzsche är specialistläkare i internmedicin och professor i klinisk ­försöksdesign och analys vid Köpenhamns ­universitet. Han har publicerat över 75 artiklar i de fem stora veten­skapliga tidskrifterna Annals of Internal Medi­cine, BMJ, JAMA, Lan­cet, och New England Journal of ­Medi­cine. Hans vetenskap­liga arbeten har citerats cirka 50000 gånger.

 • Helt suverän artikel som knyter ihop dagens Coronahysteri med kittet i de mörkaste garderoberna man kan tänka sig. De ondskans värderingar som Dahl visar upp är ju just de som manifesteras i de propåer som idag utgår från de flesta världens Folkhälsomyndigheter.
  Den artikeln manar till motstånd och handling!! Stå upp för sanning, frihet och verklig demokrati

 • Bra sammanställning tack Hans Dahl!! Jag ville bara peka på att Agenda 201 kanske ska utläsas Agenda 21 då loggan är en 2 och 1 med en glob emellan. Det var ngn som gjorde mig uppmärksam på det minns inte vem. Men då hänger det mer ihop – Agenda 21 hänger väl samman med Agenda 2030?

 • “Nyligen bekräftade CDC att 94 procent av de dödsfall som tillskrivs viruset var från människor som hade så många som två till tre andra allvarliga sjukdomar. Majoriteten av dessa dödsfall är individer 75 och äldre. Sex procent av dödsfallen är direkt från COVID-19, enligt CDC, medan samtidigt överskjutande dödsfall har fortsatt att öka på grund av dödsfall som orsakas av den olagliga svar på vad vi nu vet är en mindre sjukdom.”

  X. Anthony Fauci: Gör det möjligt för pandemin att inträffa och sedan manipulera den:
  A. Fauci stöder samarbete med Kina för att bygga mer destruktiva virus
  B. Fauci fonder och främjar en dyr, ineffektiv, och beprövade farliga läkemedel.

  Källa: https://breggin.com/dr-breggins-covid-19-totalitarianism-legal-report/

 • Tack för genomlysning, analys och syntes! Ja, visst är det signifikativt för slavsystemet att olika regler gäller för olika människor – i total konflikt med Kants kategoriska imperativ! Insåg medan jag läste din artikel att föreställningen om att det den ena vinner, förlorar en annan, också fick sin kommersiella motsvarighet genom merkantilismen.

  Det finns ju dock en sanning i detta resonemang genom att en viss fast mängd av något inte kan få ett högre värde med mindre att det förädlas, t ex genom individuella investeringar eller entreprenöriella tilltag gällande tillgängliga råvaror. Det är alltså snarare bristen på förmågan att föreställa sig en förändring av en fast mängd som är problemet. Katolska kyrkan har knappast uppmuntrat kreativitet och initiativtagande, istället har församlingen tryckts ned och fått lära sig att skomakaren ska förbli vid sin läst.

  Man måste dessutom kunna och vilja avvara en del av ens disponibla tillgångar för denna förädling, och etablissemanget har ju löst detta problem genom att se till att ökade inkomster istället “behövs” för konsumtion. Folket har också dragits in i aktiehandeln och många känner sig nu som miljonärer och lika sina idoler. Problemet är ju bara att katolska kyrkan i en eller annan mening kontrollerar denna handel, precis som allt annat av värde.

  Lösningen är alltså att agera utanför systetmets räckvidd med framställning av egen mat, egen service, skola, vård & omsorg, egna valutor på en bas av kreativitet och samarbete, uppgradering av familjen och humanism i generell mening.

  • Ja, Carina, vi behöver verkligen agera utanför systemet, eftersom det är uppbyggt i en sträng hierarki, där allt dikteras av en liten skara hänsynslösa människor. Vi behöver bygga underifrån. Vi måste knyta band med människor i vår omgivning.
   VI SKA BYGGA DÄR VI STÅR, sjunger Björn Afzelius i den så kloka och vackra sången “Landet bortom bergen”.

 • Bra sammanställning tack Hans Dahl!! Jag ville bara peka på att Agenda 201 kanske ska utläsas Agenda 21 då loggan är en 2 och 1 med en glob emellan. Det var ngn som gjorde mig uppmärksam på det minns inte vem. Men då hänger det mer ihop – Agenda 21 hänger väl samman med Agenda 2030?

 • “Nyligen bekräftade CDC att 94 procent av de dödsfall som tillskrivs viruset var från människor som hade så många som två till tre andra allvarliga sjukdomar. Majoriteten av dessa dödsfall är individer 75 och äldre. Sex procent av dödsfallen är direkt från COVID-19, enligt CDC, medan samtidigt överskjutande dödsfall har fortsatt att öka på grund av dödsfall som orsakas av den olagliga svar på vad vi nu vet är en mindre sjukdom.”

  X. Anthony Fauci: Gör det möjligt för pandemin att inträffa och sedan manipulera den:
  A. Fauci stöder samarbete med Kina för att bygga mer destruktiva virus
  B. Fauci fonder och främjar en dyr, ineffektiv, och beprövade farliga läkemedel.

  Källa: https://breggin.com/dr-breggins-covid-19-totalitarianism-legal-report/

 • Tack för genomlysning, analys och syntes! Ja, visst är det signifikativt för slavsystemet att olika regler gäller för olika människor – i total konflikt med Kants kategoriska imperativ! Insåg medan jag läste din artikel att föreställningen om att det den ena vinner, förlorar en annan, också fick sin kommersiella motsvarighet genom merkantilismen.

  Det finns ju dock en sanning i detta resonemang genom att en viss fast mängd av något inte kan få ett högre värde med mindre att det förädlas, t ex genom individuella investeringar eller entreprenöriella tilltag gällande tillgängliga råvaror. Det är alltså snarare bristen på förmågan att föreställa sig en förändring av en fast mängd som är problemet. Katolska kyrkan har knappast uppmuntrat kreativitet och initiativtagande, istället har församlingen tryckts ned och fått lära sig att skomakaren ska förbli vid sin läst.

  Man måste dessutom kunna och vilja avvara en del av ens disponibla tillgångar för denna förädling, och etablissemanget har ju löst detta problem genom att se till att ökade inkomster istället “behövs” för konsumtion. Folket har också dragits in i aktiehandeln och många känner sig nu som miljonärer och lika sina idoler. Problemet är ju bara att katolska kyrkan i en eller annan mening kontrollerar denna handel, precis som allt annat av värde.

  Lösningen är alltså att agera utanför systetmets räckvidd med framställning av egen mat, egen service, skola, vård & omsorg, egna valutor på en bas av kreativitet och samarbete, uppgradering av familjen och humanism i generell mening.

  • Ja, Carina, vi behöver verkligen agera utanför systemet, eftersom det är uppbyggt i en sträng hierarki, där allt dikteras av en liten skara hänsynslösa människor. Vi behöver bygga underifrån. Vi måste knyta band med människor i vår omgivning.
   VI SKA BYGGA DÄR VI STÅR, sjunger Björn Afzelius i den så kloka och vackra sången “Landet bortom bergen”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *