Katolska kyrkan granskas – Del 2 – Coronakrisen leder till slavsamhället ”Agenda 2030”

11
1658
World Economic Forum: "You'll own nothing and you'll will be happy".
World Economic Forum: ”You’ll own nothing and you’ll will be happy”.

FRAMTIDSSPEKULATIONER. “Du kommer inte att äga någonting och du kommer att vara lycklig” är en av 8 förutsägelser för världen år 2030 i en PR-video som ligger online på World Economic Forums hemsida (WEF), som är en av flera väldigt mäktiga organisationer som verkar för att implementera FN:s Agenda 2030. Det dråpliga är att det i PR-videon framställs som något positivt att vara egendomslös.

Text: Hans Dahl | Detta är en granskning och fri opinionstext | Läs även: Katolska kyrkan granskas – Del 1 – Makt och rikedom 

En granskning av corona-agendan och Agenda 2030

Hur många människor är medvetna om att utbrottet av det som kallas corona-pandemin i Wuhan i Kina föregicks av en omfattande pandemiövning i New York under hösten 2019 som nästan exakt spelar upp det scenario som kom att rullas ut över hela världen under 2020? Den enda större skillnaden var att epicentrum för utbrottet av pandemin var Latinamerika i övningen, men Kina i den verkliga realiseringen av denna ”pandemi”.

Event 201

Övningen i New York hade benämningen Event 201 och ägde rum vid Johns Hopkins Center for Health Security (2). Det är nästan lite komiskt att det är Johns Hopkins Coronavirus Resource Center som nu – under den verkliga corona-pandemin – är den inrättning som tillhandahåller statistik för WHO, för alla nationers myndigheter och alla nyhetsmedier om denna påstådda pandemis utbredning. (3)

Här nedan en mycket avslöjande video som dokumenterar och kommenterar denna pandemi-övning: ”Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You”.

 

Corona-övningen Event 201 genomfördes av The Johns Hopkins Center for Health Security i samarbete med World Economic Forum och Bill and Melinda Gates Foundation.

Läs mer i Global Politics: Event 201. Bill och Melinda Gates förberedde sig i höstas på pandemi

Bill Gates är mångmiljardären som gjort sig känd för sitt stora intresse för klimat och vacciner. Här är en videoupptagning på knappt tre minuter från ett offentligt tal av Bill Gates som bör få den uppmärksamme lyssnaren att tänka till.

 

Bill Gates säger:

“Now, the world today has 6.8 billion people that’s heading up to about 9 billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps ten to fifteen percent.”

Så här förklarar Gates detta påstående:

”Gates resonerar att om barnadödligheten minskas genom massvaccinationer, kommer föräldrar i tredje världen välja att skaffa färre barn. Snopes medger att argumentationen är föremål för debatt likväl som oenigheter inom forskarkretsar.” – ”Bill Gates kommenterar coronakrisen och spekulationer om honom”, NewsVoice

Ekvationen som han ställer upp innehåller fyra faktorer. En av dessa faktorer kommer att gå mot noll, säger Bill Gates. Gissa vilken av dessa faktorer han sannolikt avser. För att möjligen bättre förstå Bill Gates förtjusning över möjligheten att använda vaccinationer och hälsovård för att skära ner på befolkningen kan vi kanske förmoda att han tagit stark lärdom av sin pappa, Bill Gates senior, som var en mycket ivrig förespråkare för eugenik under täckmanteln Planned Parenthood.

The Wall Street Journal hade 2009 en artikel med rubriken ”Billionaires Try to Shrink World’s Population, Report Says”, som berättar om ett möte som hade ägt rum veckan innan mellan miljardärerna Bill Gates, Warren Buffett, David Rockefeller, Eli Broad, George Soros, Operah, Michael Bloomberg med flera. Syftet med mötet anges ha varit att radikalt minska ner på jordens människor. (4)

Det skulle förresten vara väldigt intressant att få veta om Bill Gates namne, den väl rätt samvetslöse baptistpastorn Frederick Taylor Gates, som var rådgivare och förmögenhetsförvaltare åt John D. Rockefeller Sr., var en annan släkting…

Den svenske läkaren Mikael Nordfors, som är en av 1000-tals läkare som gått samman för att avslöja corona-agendan, framhåller i en enormt viktig och engagerande intervju (5) att vaccination mot Covid-19 är fullständigt onödigt, eftersom det för det första inte rör sig om någon pandemi – utan endast en influensaliknande åkomma, som blåsts upp till gigantiska proportioner i syfte att kontrollera människorna och ta ifrån dem deras frihet  – och för det andra att det finns mycket effektiva, enkla och billiga behandlingar, men att dessa aktivt och intensivt motarbetats av etablissemanget.

Mikael Nordfors framhäver (efter 25 minuter i videon, som finns tillgänglig nedan under Referenser, punkt 5) även att en eventuell framtida vaccinering mot Covid-19 skulle kunna vara mycket farligt. Han säger att djurförsök med coronavaccin har visat att antikroppar har bildats hos djuren och att de har mått bra, men när de sedan exponerats för en ny variant av corona så har hälften av djuren dött.

Mikael Nordfors, som nu genom samarbetet med andra läkare i hela världen som reagerar mot corona-agendan, har fått mängder med kontakter, som inkluderar bland annat Judy Mikovits och andra internationellt ledande experter inom vaccinationsforskningen, drar i intervjun slutsatsen att det är mycket sannolikt att om mänskligheten skulle tvångsvaccineras och sedan utsättas för en ny variant av corona skulle halva mänskligheten dö inom kort.

Här är en oerhört intressant artikel ”Spanish Flu of 1918 Was Really a Bioterror Attack on Humanity” om Spanska sjukan med anledning av Mikael Nordfors varning för tvångsvaccineringar. I artikeln sägs det:

”Newly analyzed documents reveal that the “Spanish Flu” may have been a military vaccine experiment gone awry.”

I de värst drabbade delarna av Italien massvaccinerades 40,000 människor gratis kort tid före utbrottet av Covid-19. Så här skrev Anna Böhlmark, chefredaktör för AlmaNova, på Lars Berns blogg i mars i år:

”Är det bara en tillfällighet att strax innan coronasmittan bröt ut i Bergamoprovinsen (den mest drabbade med 781 döda) genomförde sjukvården en gratis massvaccinering på 40,000 invånare? Eller finns det ett samband mellan vacciner och ett sämre immunförsvar? Hur kommer det sig att Lombardiet som har Italiens i särklass bästa sjukvård har i särklass flest smittade fall?”

Läs hela artikeln: Vad du bör veta om Coronaviruset

Hur kommer det sig att så många människor vilseförts och vilseförs när det gäller corona och genom det korrupta sjukvårdssystemet? Vilka är de som tagit täten i dessa onda strävanden?

Lars Bern skrev i en krönika på sin blogg i våras:

”De inom skolmedicinen som lånat sig till denna skamliga och genomfalska propaganda är bla professorerna Björn Olsen och Agnes Wold.” (6)

Läkaren och medicinprofessorn David Healy har skrivit boken Pharmageddon, som handlar om den korrupta sjukvårdsapparaten. Han redogör bland annat för hur en korrupt medicinprofessor fabriceras. Läkemedelsföretagen erbjuder mycket förmåner för läkare som agerar som ”försäljare” av deras produkter. De läkare som utmärker sig i detta avseende understödjs på alla sätt. De kan göra karriär – även om de är mediokra eller obegåvade. Utbildningsbyråer sköter om avhandlingar och publikationer åt dem. Sedan, när de fått fina titlar och anseende i den akademiska världen, blir de mycket användbara i lögnens tjänst.

Medicinprofessorn Peter C Gøtzsche ger i stort sett samma beskrivning i sin bok ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet: hur läkemedelsindustrin har korrumperat sjuk- och hälsovården” och han skriver på bloggen

”The Coronavirus mass panic is not justified.”

Peter C Gøtzsche har även skrivit boken ”Vacciner: sanning, lögner och kontroverser”, som jag i högsta grad vill rekommendera alla att läsa.

Och här berättar den tidigare chefen för marknadsavdelningen på läkemedelsjätten Pfizer, läkaren Peter Rost, i del tre om hur läkare och medicinprofessorer värvas i lögnens tjänst.

Agenda 2030

FN:s Agenda 2030 undertecknades av Sverige och flertalet övriga medlemsländer hösten 2015. För den som inte har förmågan att ”läsa mellan raderna” tycks det kanske vara en omtänksam och fridsam plan för framtiden, men då är det bra att få lite hjälp på traven.

I del 2 i denna artikelserie granskade vi migrationsagendan och klimatagendan, som båda ingår som viktiga delar i Agenda 2030. Vi kunde konstatera att dessa agendor är omsorgsfullt gjorda planer som var färdiga långt innan problemen med flyktingströmmar och fisande kor blev akuta och för den som vill få riktigt bra hjälp på traven att ingående granska detta styrdokument från FN rekommenderar jag att läsa Pia Hellertz utmärkta analytiska genomgång (i 2 delar) av Agenda 2030 (”17 mål för att totalt förändra vår värld – Agenda 2030”).

Efter ett sådant ingående skärskådande av detta ytligt sett godsinta FN-dokument förstår vi bättre förutsägelsen inför 2030 av World Economic Forum – som jag refererade till i inledningen till denna artikel: “du ska äga ingenting”.

Agenda 2030 är en plan uttänkt och gjord av mycket ondsinta krafter för att med hjälp av FN, World Economic Forum och många andra organisationer, exempelvis Concord (7), som är en odemokratiskt tillsatt paraplyorganisation med mycket stor makt i Sverige och andra länder, införa ett strängt hierarkiskt samhälle – med all makt i toppen – och där alla andra människor är fullständigt kontrollerade och utan frihet – ett slavsamhälle.

Nedstängningen av världen, som en följd av coronahysterin som piskats upp, var med största sannolikhet mycket väl förberedd i nationernas ledningar över hela världen. Det avslöjar ett tyskt riksdagsdokument som kommit till allmänhetens kännedom. Jag återger här en enormt viktig kommentar av Ulf Claréus från en artikel här på NewsVoice i våras: ”Coronavirus, Noahide Laws, End Time – What’s Up” med Walter Veith och Martin Smith, från den 22 mars 2020.

En timme lång diskussion om en tysk 80-sidig rapport från 2012, som på ett fascinerande sätt föregriper det som klotet nu står inför. In i minsta detalj förutskickas vad som väntar oss. Det blir utdraget i tid, tre år, närmare bestämt. För Tysklands vidkommande blir det 7,5 miljoner ”Tote und Vermisste”, där den sista gruppen, de som alltså betecknas försvunna, kommer ligga kring 40 procent dvs tre miljoner tros komma att bara försvinna.

I slutet av diskussionen blir det extra intressant när religiösa aspekter tas upp. De avgörande och länge planerade s k Noahide lagarna som finns inom kabala tankegodset och i Talmud, är det vi har att tackla.

Veith och Smith är båda kristna, protestanter förmodar jag, men det förringar inte deras budskap det allra minsta. Och det säger en gammal hedning, som jag själv. Lyssna!”

Läs mer: Torsten Sandström : Ett samhälle som smittats av riskhysteri

 

En världsideologi om att vi inte ska få äga något

”Franciskus, född Jorge Mario Bergoglio den 17 december 1936 i Buenos Aires, Argentina, är katolska kyrkans 266:e påve, biskop av Rom och Vatikanstatens statschef. Han valdes till påve Benedictus XVI:s efterträdare 2013 och var dessförinnan ärkebiskop av Buenos Aires. Franciskus är den förste påven från Latinamerika, och den förste som tillhör Jesuitorden.” – Wikipedia

Jesuiten Franciskus har under sin tid som påve låtit utfärda tre encyklikor, som är rundskrivelser till hela Katolska kyrkan (förr kallades de bullor). Vi ska betrakta de båda senaste encyklikorna något närmare – Laudato si’ (8), som utkom samma år som Sverige skrev under Agenda 2030, 2015, och Fratelli tutti (9), som utkom i år. Båda dessa encyklikor har tillägnats helgonet Franciskus av Assisi, som grundade Franciskanorden.

Franciskanorden är en katolsk mendikantorden som grundades omkring 1210 av Assisi. Franciskanordens munkar kallas minoriter, ”de små bröderna”, barfotabröder eller gråbröder, gråmunkar, av deras grå klädnad symboliserande ordenslöftena Fattigdom, Kyskhet och Lydnad.

Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia
Bild: Franciskus av Assissi och hans vision av serafen och stigmatiseringen. Målning av Ludovico Cigoli. Licens: Public Domain, Wikimedia

Påven är en stor beundrare av detta katolska helgon och har även tagit påvenamnet Franciskus till hans ära. Vad är det då som påven tycker är så fint med denna historiska person, som predikade kyskhet, fattigdom och lydnad?

En sak som han framhäver genom att benämna sin tredje encyklika Fratelli tutti är att alla – eller kanske nästan alla – människor ska vara bröder, vilket detta italienska uttryck betyder.

Det berättas om den helgonförklarade Assisi att han – i sin iver att verka för att vi människor ska dela med oss av det vi äger – vid ett tillfälle sålde sin faders ägodelar och gav pengarna till någon som han tyckte behövde dem bättre. 

Denna handling ledde till att han var tvungen att gömma sig i en grotta i över en månad för att försöka undgå sin faders vrede, och när han slutligen släpades hem av den ursinnige fadern blev han slagen, bunden och inlåst i ett förråd (10), men tydligen tog han det med jämnmod för han fortsatte på denna väg att verka för att de som äger något ska förmås att överlåta sina ägodelar till någon annan samt att verka för att åstadkomma lidande och försakelse – för andra och sig själv som en rening – genom att själv leva i fattigdom och försakelse och därtill späka sin kropp och genom att han predikade fattigdom, försakelse och späkning för sina medmänniskor.

Francisiskus av Assisi fick väldigt många lärjungar och efterföljare, som alla strävade efter att leva i lydnad, kyskhet, späkelse och fattigdom och Katolska kyrkan fanns alltid där som ett stort stöd och räddande ängel i dessa strävanden mot fattigdom – som dessa proselyter till helgonet Franciskus så innerligt eftertraktade – genom att omtänksamt ta hand om allt det ägande som de behövde avhända sig.

I Fratelli tutti §119 står det:

”This led them to realize that if one person lacks what is necessary to live with dignity, it is because another person is detaining it. Saint John Chrysostom summarizes it in this way: “Not to share our wealth with the poor is to rob them and take away their livelihood. The riches we possess are not our own, but theirs as well”.[92] In the words of Saint Gregory the Great, “When we provide the needy with their basic needs, we are giving them what belongs to them, not to us”.”

Så att inte dela med oss av det vi äger till andra gör oss till rövare, enligt påven.

Hela denna encyklika är fullspäckad med anvisningar att allt ska delas med andra, att det inte ska finnas några gränser, att allt ska vara för allmänhetens bästa, att alla främlingar ska välkomnas och få allt de behöver, att ingen ska eftersträva det individuella.

Det är en massa vackra ord om kärlek och systrar och bröder, men den uppmärksamme läsaren bör ställa sig frågan om det i själva verket inte är en programskrift som propagerar för obegränsad invandring, för att gemene man ska vara egendomslös och att gemene man uppmanas att vara särskilt kärleksfullt lydig, systerligt och broderligt självuppoffrande när det gäller att följa anvisningar om corona. Encyklikan Laudato si’ är i mina ögon en lika skönmålande propagandaskrift för Klimat-agendan.

Text: Hans Dahl

Referenser

 1. https://sv.technocracy.news/mercola-den-globala
 2. https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/
 3. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
 4. https://www.wsj.com/articles/BL-WHB-1322
 5. https://www.youtube.com/watch?v=y1YJ4PRBYc4
 6. https://anthropocene.live/2020/03/22/den-korrumperade…
 7. https://concord.se/vara-fragor/agenda-2030-och-samstammighet
 8. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 9. http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/…
 10. https://en.wikipedia.org/wiki/Francis_of_Assisi

 • NewsVoice kräver äkta för- och efternamn för den som vill kommentera efter artiklar. Varför?
 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

11 KOMMENTARER

 1. Tack för genomlysning, analys och syntes! Ja, visst är det signifikativt för slavsystemet att olika regler gäller för olika människor – i total konflikt med Kants kategoriska imperativ! Insåg medan jag läste din artikel att föreställningen om att det den ena vinner, förlorar en annan, också fick sin kommersiella motsvarighet genom merkantilismen.

  Det finns ju dock en sanning i detta resonemang genom att en viss fast mängd av något inte kan få ett högre värde med mindre att det förädlas, t ex genom individuella investeringar eller entreprenöriella tilltag gällande tillgängliga råvaror. Det är alltså snarare bristen på förmågan att föreställa sig en förändring av en fast mängd som är problemet. Katolska kyrkan har knappast uppmuntrat kreativitet och initiativtagande, istället har församlingen tryckts ned och fått lära sig att skomakaren ska förbli vid sin läst.

  Man måste dessutom kunna och vilja avvara en del av ens disponibla tillgångar för denna förädling, och etablissemanget har ju löst detta problem genom att se till att ökade inkomster istället ”behövs” för konsumtion. Folket har också dragits in i aktiehandeln och många känner sig nu som miljonärer och lika sina idoler. Problemet är ju bara att katolska kyrkan i en eller annan mening kontrollerar denna handel, precis som allt annat av värde.

  Lösningen är alltså att agera utanför systetmets räckvidd med framställning av egen mat, egen service, skola, vård & omsorg, egna valutor på en bas av kreativitet och samarbete, uppgradering av familjen och humanism i generell mening.

  • Ja, Carina, vi behöver verkligen agera utanför systemet, eftersom det är uppbyggt i en sträng hierarki, där allt dikteras av en liten skara hänsynslösa människor. Vi behöver bygga underifrån. Vi måste knyta band med människor i vår omgivning.
   VI SKA BYGGA DÄR VI STÅR, sjunger Björn Afzelius i den så kloka och vackra sången ”Landet bortom bergen”.

 2. ”Nyligen bekräftade CDC att 94 procent av de dödsfall som tillskrivs viruset var från människor som hade så många som två till tre andra allvarliga sjukdomar. Majoriteten av dessa dödsfall är individer 75 och äldre. Sex procent av dödsfallen är direkt från COVID-19, enligt CDC, medan samtidigt överskjutande dödsfall har fortsatt att öka på grund av dödsfall som orsakas av den olagliga svar på vad vi nu vet är en mindre sjukdom.”

  X. Anthony Fauci: Gör det möjligt för pandemin att inträffa och sedan manipulera den:
  A. Fauci stöder samarbete med Kina för att bygga mer destruktiva virus
  B. Fauci fonder och främjar en dyr, ineffektiv, och beprövade farliga läkemedel.

  Källa: https://breggin.com/dr-breggins-covid-19-totalitarianism-legal-report/

 3. Bra sammanställning tack Hans Dahl!! Jag ville bara peka på att Agenda 201 kanske ska utläsas Agenda 21 då loggan är en 2 och 1 med en glob emellan. Det var ngn som gjorde mig uppmärksam på det minns inte vem. Men då hänger det mer ihop – Agenda 21 hänger väl samman med Agenda 2030?

 4. Helt suverän artikel som knyter ihop dagens Coronahysteri med kittet i de mörkaste garderoberna man kan tänka sig. De ondskans värderingar som Dahl visar upp är ju just de som manifesteras i de propåer som idag utgår från de flesta världens Folkhälsomyndigheter.
  Den artikeln manar till motstånd och handling!! Stå upp för sanning, frihet och verklig demokrati

  • Tack så jättemycket, Ingemar!

   I artikeln hänvisar jag till läkaren och medicinprofessorn Peter C. Gøtzsche och hans bok ”Vacciner – sanning, lögn och kontroverser”.

   Här är en väldigt informativ recension av denna så viktiga bok:
   https://vaccin.me/2020/04/14/ny-bok-peter-c-gotzsche-vacciner-sanning-logn-och-kontroverser/

   Alla föräldrar till små barn bör läsa boken.

   Och här är några klipp ur recensionen:

   År 2015 nominerades Peter C. Gøtzsche av Berlingske Tidende till utmärkelsen ”Årets dansk” med följande motivering:

   ”Professor Peter C. Gøtzsche har särskilt i boken Dödlig psykiatri och organiserad förnekelse uppmärksammat psykiatrins skadliga behandlingsmetoder. Han har därmed gett ett mycket väsentligt och välbehövligt bidrag till folkupplysning och debatt. Han för en outtröttlig kamp för att mediciner skall användas korrekt. Han har betytt mer än någon annan för att in­leda en livsviktig debatt om övermedicinering.”

   Peter C. Gøtzsche är specialistläkare i internmedicin och professor i klinisk ­försöksdesign och analys vid Köpenhamns ­universitet. Han har publicerat över 75 artiklar i de fem stora veten­skapliga tidskrifterna Annals of Internal Medi­cine, BMJ, JAMA, Lan­cet, och New England Journal of ­Medi­cine. Hans vetenskap­liga arbeten har citerats cirka 50000 gånger.

 5. Detta är DEL 3 i serien ”Katolska kyrkan granskas” – inte Del 2, som rubriken felaktigt anger.

  – Skulle vara jättebra om redaktören kunde ändra rubriken på denna artikel så att den blir korrekt! / Hans Dahl

 6. Hej Hans och alla andra:)

  Är tacksam för allt det du delat gällande de olika agendorna som den Globala eliten ligger bakom. Agenda 21 och 2030 kommer i grund och botten från Vatikanen, som har andra organ och organisationer som dem verkar igenom. Den stora konspirationen är verklig och ledarna för det finner vi i Katolska kyrkan.

  Sedan reformationen så detta system gjort allt för att återfå kontrollen, som man hade under medeltiden.
  Dem har länge jobbat i bakgrunden, styrt alla möjliga ockulta grupper med hjälp av sin huvud armé, Jesuiterna.

  Denna armé och detta system som de jobbar för, är den hemskaste och mest ondskefulla organisation som någonsin existerat. Dem vill kontrollera alla människors religiösa och samvets frihet.

  Dem förlorade den politiska makten under den franska revolutionen, men Bibeln är tydlig med att dem återigen kommer att återta makten. Världens alla nationer och dess ledare har räckt ut sin hand till denna andlige ledare, som dem kallar Helig Fader.

  Såsom du sa Hans, så sa Jesus att vi ej skulle kalla någon fader.

  Tiden är snart här då Kyrkan och staten återigen kommer att regera tillsammans. Den Amerikanska Nationen kommer att göra sig en avbild av det Romerska systemet, som existerade under medeltiden.

  JFK som ni alla känner till, som blev av med sitt liv pga att han ej ville förena kyrkan och staten, trots att han var katolik, var ett misslyckat försök av Kyrkan. Men denna gång skall dem ej misslyckas. Trump gjorde grund arbetet för kommande President, som är den andra katolska Presidenten genom tiderna. Trump gjorde om intet ”The Johnson amendment” som säger att kyrkan och staten måste vara separerade.

  Om Joe Biden, blir den som skall leda USA vidare, så är Hans tro och trohet till Katolska kyrkan, grunden för hur han kommer att regera. Han säger själv att han tror att Katolicismen är det världen behöver.

  Det finns mycket att säga, mycket att veta om den tiden som kommer. Vill bara vädja till alla som läser detta, att Jesus älskar er alla och att Han i Bibeln förklarat att denna tiden kommer snart. Vill även varna er för att den tiden som ligger framför oss är en tid som aldrig någonsin skådats.

  Vad ni än gör, följ inte det Påvliga systemet, när dem tar full kontroll i världen.

  Ni som vill veta mer, se 2 serier av Walter Veith.
  – Total Onslaught
  – Whats up prof

  Jag älskar er alla och önskar er allt gott. Jesus kommer snart:)
  Kärlek

  • Hej Samir! Tack för din önskan om välgång och tack för dina viktiga synpunkter. Jag delar helt din inställning att den stora konspirationen är verklig och att ledarna för den finner vi i Katolska kyrkan. Det är därför jag skriver denna serie om Katolska kyrkan. Jag bygger mycket av min insikt om detta genom de föredrag jag lyssnat på av Walter Veith och de båda föredrags-serierna som du nämner, Total Onslaught och Whats up prof är enormt viktiga.

   Walter Veith uppfostrades i ett hem där fadern var strängt troende katolik och när hans moder, som inte var katolik, låg på dödsbädden hotade en nunna på besök henne med att hon skulle brinna i helvetet i all evighet om hon inte omvände sig. Walter Veith var då ett litet barn och han kom därigenom att hata denna religion och blev en övertygad ateist. Så småningom blev han professor i zoologi och mikrobiologi och han undervisade i evolutionsläran på universitetet där han var anställd.

   Hans svärfar var en MYCKET högt uppsatt person inom New Age-rörelsen och han var rådgivare åt ledande människor jorden över inom politik, kultur och andra områden i ockulta frågor. När svärfadern gick bort behöll Walter Veith en del av de ockulta skrifter som varit i svärfaderns ägo, trots uppmaningen att lämna in dem till dessa kretsar. Han drabbades sedan av hemsökelser och sökte upp en exorcist inom Katolska kyrkan. Han blev övertygad om att det finns krafter som vi inte kan se och han började granska och ifrågasätta evolutionsläran och han fann att det var ett lappverk. Och han blev en starkt troende katolik, precis som sin far.

   Men ju mer kunskap han fick om Bibeln desto mer kom han att inse att Katolska kyrkan under fasaden i själva verket inte är en kristen religion och han begärde sitt utträde och började offentliggöra sina rön om Katolska kyrkan, som han anser vara den kraft i världen som styr genom sina hemliga ordnar och genom att verka i det fördolda bakom alla de ”halmgubbar” de skapat.

   De hemliga ordnarna, där jesuiterna ingår, arbetar med infiltration och desinformation. De kontrollerar frimurarorganisationerna och de andra mäktiga ordnarna och genom dessa kan de kontrollera alla viktiga maktpositioner.

   De allra flesta jesuiter och andra medlemmar av Katolska kyrkans hemliga ordnar är det i hemlighet. De får en ny identitet och skickas till något annat land, där de exempelvis så småningom placeras på viktiga positioner inom politik, religiösa organisationer, media, kultur, vetenskap, myndigheter…

   När det gäller presidentvalet i USA, så är båda presidentkandidaterna Katolska kyrkans män. Joe Biden har mycket starka band till jesuiterna och hans son Hunter Biden är utbildad vid Georgetown University, som är jesuiternas främsta elituniversitet i USA, och det är ett känt faktum att han har varit jesuitvolontär.
   Joe Biden framhåller gång på gång att han är god vän med jesuit-påven.

   Även Donald Trump är utbildad vid ett av jesuiternas 28 universitet i USA, nämligen Fordham University, så det spelar nog inte särskild stor roll vem som vinner valet. Det är ett spel för gallerierna, helt enligt den hegelianska dialektiken.

   Officiellt är Joe Biden jesuiternas kandidat:
   https://www.catholicnewsagency.com/news/jesuit-magazine-la-civilt-cattolica-praises-biden-presidential-victory-84246

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här