Quebecs "coronapolis" stormar privatbostad. Privata foton.
Quebecs ”coronapolis” stormar privatbostad. Privata foton.

DEBATT. Teknokraten och Kanadas premiärminister Justin Trudeau leder landet in i en polisstat med coronakrisen som anledning. I ett filmklipp som blivit viralt sliter poliser i Quebec ut en person från en privatbostad för att det befann sig 6 personer i lägenheten. Polisen anser att coronarestriktionerna inte efterlevs. En granne till den drabbade familjen hade angivit familjen. Samhällsutvecklingen stinker av något unket, men välbekant från 1940-talet.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice | Bild överst från den spanskspråkiga och dystopiska TV-serien ”På andra sidan muren”. Foto: Netflix.com


Kanada är i den dystopiska TV-serien Hand’s Made Tale räddningen för förtryckta människor som flyr från Gilead en auktoritär stat som tidigare hette USA. I verkligheten utvecklas Kanada till att bli en kontrollstat med en coronapolis som bryter sig in i hem för att markera mot olydnad. De griper fullt friska människor i sina egna hem, människor som inte utgör en samhällsfara. Polisens beteende kan härledas till en hastigt beslutad regel att maximalt 6 personer får vistas i en lokal.

Allmänheten och medier i världen rapporterar om serieövergrepp i coronans namn. Länder som ingen trodde skulle ta steg mot coronafascism försöker snarare skyndsamt leda utvecklingen. Alla vill vara duktiga.

Här har vi några typiska ingredienser som krävs för att definiera en polisstat:

 • politiker som hittar på regler som ska ”öka tryggheten”,
 • polisstyrkor som okritiskt skyndar till för att gripa civilpersoner,
 • angiveri,
 • poliser som bryter sig in i hem och sedan
 • med övervåld för bort människor som inte begått brott och som inte utgör en samhällsfara.

Incidenten ska ha skett på nyårsafton den sista december 2020 i Gatineau, nära Ottawa River i Quebec. Bötern per person uppges vara 1,546 dollar.

Quebecs stadsledning har tidigare sagt att människor skulle få samlas i grupper på upp till tio personer perioden 24-27:e december om de frivilligt gick i självkarantän i en vecka före och efter mötena. Den 3:e december förbjöds sammankomster helt och hållet med undantaget att människor som bor ensamma tillåts få ha en besökare, så länge som munskydd bärs och individerna håller avstånd från varandra.

Rebel News founder Ezra Levant was among those outraged by the video, saying police went in ”Gestapo-style, assaulting citizens.”
Journalist Cassandra Fairbanks, who has been an outspoken critic of sweeping lockdowns due to the pandemic, urged residents “to fight” for their rights, calling the fact that people might endorse such police raids “scary.” – RT

Vaccinerade och ovaccinerade. Originalfoto av Evgenii-Khaldeii (1940-talet)
Vaccinerad eller ovaccinerad, alla är misstänkta. Originalfoto av Evgenii-Khaldeii (1940-talet, Tyskland). Montage: NewsVoice

Redaktörens kommentar

Filmens värld och verkligheten blir allt mer lika. Filmer och TV-serier, vissa med manus från 1940-talets litteratur, hämtar inspiration från verkligheten samtidigt som världssamhället blir allt mer likt de dystopiska samhälle som fiktionen beskriver. Få fiktiva berättelser handlar om en värld i harmoni. Det mesta är istället baserat på våld, förtryck, intriger, konflikter och maktsträvan, de fattiga mot de rika. Utopier kritas samtidigt upp av självutnämnda filantroper i den verkliga världen, elitmänniskor som med våld mot kollektivet försöker upprätta paradiset på jorden.

Text: Torbjörn Sassersson, NewsVoice

Relaterat


 • I kommentarsfältet har varje person ansvar för sin egen kommentar. Kommentarer som bryter mot kommentarsreglerna eller svensk lag kan tas bort eller ändras.
 • Donera gärna till NewsVoice, en gratistidning som är beroende av läsarnas stöd. Pengarna går till undersökande och oberoende journalistik.

13 KOMMENTARER

 1. Till Torbjörn Sassersson redaktör News Voice.
  Jag har ett förslag till en undersökning här på sidan.
  Det gäller virus och vaccinfrågan!

  En omröstning om hur många som tror/icke tror enligt ja/nej frågor!
  PÅ:
  Tror du på –
  1. Virusvetenskapen – ja _ / Nej _
  2. SARS-COV2 viruset – ja _ / Nej _
  3. RNA-Vaccinvetenskapen – ja _ / Nej _

  Alla svar måste vara anonyma!
  Tacksam om du vill göra denna undersökning här på din sida!

  mvh
  Kjell Holmsten

 2. Tydligen är det händelsen ”Ådalen – 31” som förhindrar svenska marionettpolitiker att stänga ner Svea rike p g a att det inte är tillåtet att aktivera undantagslagar i fredstid. Jag undrar vad som krävs för att definiera ett krigstillstånd? Vore det inte åtråvärt för maktspelarna att kunna formulera en sådan deklaration? Ungefär som SVT:s reportrar som definierade Linda Karlström som en makthavare för att få trakassera henne med sin Wallraffmetod? Min personliga erfarenhet av kommunalt förtryck har lärt mig att om makten bara vill så finns det vägar att finna, men om de inte vill så är det tvärstopp – vad lagarna än säger och representanter ur folket uttalar sina välunderbyggda förslag.

 3. Denna statsterrorism mot det egna folket är bara till för att mjuka upp massan att ”frivilligt” gå med på att vaccinera sig. Om alla går med på det ”frivilligt” så slipper de göra vaccinationen obligatoriskt. För tvingande massvaccination av det experimentella slaget är lite av ett vågspel då det blir en öppen krigsförklaring ingen kan blunda för. Det är en sak att sno till sig allt av värde samtidigt som man skapar ett direkt människofientligt samhälle och en helt annan sak att försöka påtvinga ens barn som en själv medicinska Mengele-experiment.

  Så nu får vi se om de kommer nöja sig med det procentuella vaccinationsdeltagandet eller om de i den allmänna folkhälsans namn försöker göra det tvingande. Själv tillhör jag troligtvis den nya målgruppen, nu efter våra avdödade åldringar, som kommer bli aktuell för palliativ vård för att framtvinga livets slutskede. Oavsett detta så kommer jag ALDRIG ”vaccinera” mig.

 4. Vad gör Ulf Kristersson?
  Kan han inte avpolletera ”löfvensocialisterna” skall han inte bli ”försteminister”!!!
  Förresten, vilken hållhake har Dan Eliasson på sina kompisar socialisterna, Palmes försvinnande?

 5. En polisstat förordar dock en polisiär programmeringsmetodik.
  De är diaboliskt duktiga i sin uppriktighet dock.

  Vilket få svenskar är medvetna om. Förutom dem som tillverkar vaccinet.

  Att programmera människor via Aftonbladet och Expressen går ännu så länge alldeles för långsamt, de tycks ha hittat en snabbare subliminal metod att styra massorna med,
  nämligen med Covid-vaccinet.Metoden kommer vara programmerad inuti vaccinet!

  Moderna (kopplat till Investor vilka andra), så lämpligt!
  Har nämligen hittat på en egen programmeringsteknik, som de kan
  ”transmissionväxla” med annan programmering inuti mRNA-vaccinets innersta beståndsdelar.

  Kompatibelt med polisiär verksamhet?
  Är det programmerbart är det realiserbart, brukar jag säga!
  Vi har ju inte bara stora problem med invandring, nu kan vi även vänta oss besök.
  Objudna gäster på besök, fast nu i nano-meter-skala.
  Som givetvis kan och kommer manipulera på avstånd.
  Välj 2 eller 1,5 meter..

  Moderna erkänner det själva, stolta som tuppar i solnedgången efter fulländat fördärv!
  https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

  De säger så här!
  Med tanke på mRNA-vetenskapens breda potential planerade vi att skapa en mRNA-teknikplattform som fungerar väldigt mycket som ett operativsystem på en dator. Den är utformad så att den vara kompatibel med olika program. I vårt fall är ”programmet” eller ”appen” vårt mRNA-läkemedel – den unika mRNA-sekvensen som kodar för ett protein. Vi har ett dedikerat team med flera hundra forskare och ingenjörer som enbart fokuserar på att utveckla Modernas plattformsteknik. De är organiserade kring viktiga discipliner och arbetar på ett integrerat sätt för att främja kunskap kring mRNA-vetenskap och lösa utmaningar som är unika för mRNA-läkemedelsutveckling. Några av dessa discipliner inkluderar mRNA-biologi, kemi, formulering och leverans, bioinformatik och proteinteknik

  De erkänner det själva!

  Kompatibel med som jag skrev Bank-ID?
  Kompatibel med Mastercard?,
  Fungerar den med Swish?

  Kan jag köpa och sälja om jag inte tar polis-vaccinet?,
  eller ska jag säga vilddjursvaccinet?

  Detta vaccin kommer vara väldigt,väldigt lurigt!
  Nu är det ju nya stammar hela tiden!
  Så kanske de måste synka programmeringstekniken med swish.
  Tar vaccinet Amazons App.

  Som lämpligt nog också kommer att ingå (misstänker jag)…

  Allt går att programmera även människors sinnen!

  Stay cool stay frosty…

 6. Dr Tom Cowan om de nys mRNA-vaccinerna:

  Hur skiljer sig COVID-vaccinerna från andra vacciner på marknaden?

  COVID-vaccinerna är mRNA-vacciner (messenger RNA), som är helt nya. Inget mRNA-vaccin har tidigare licensierats för mänsklig användning. Det finns inga andra terapier eller profylaktiska medel på marknaden som använder samma tillvägagångssätt, trots en handfull ansträngningar.

  Traditionella vacciner introducerar bitar av ett virus (”levande” eller inert), liksom adjuvanser som aluminium och kvicksilver, för att stimulera en immunreaktion. Det nya mRNA-vaccinet är helt annorlunda. Det injicerar faktiskt (transfekterar) molekyler av syntetiskt genetiskt material från icke-mänskliga källor i våra celler. En gång i cellerna samverkar det genetiska materialet med vårt överförings-RNA (tRNA) för att skapa ett främmande protein som förmodligen lär kroppen att förstöra viruset som kodas för. Så vaccinet kapar proteinsminkningsmaskineriet.

  Observera att dessa nyskapade proteiner inte regleras av vårt eget DNA och är därför helt främmande för våra celler. Vad de kan göra är okänt…..
  https://drtomcowan.com/covid-vaccines-are-medical-experiments-on-humanity/

 7. Mina gamlingar, födda alla på 1800-talet, gick in i evigheten med ett leende, när de visste att släkten kunde leva vidare. Tar man den observationen som intäkt, ser man agendan, som verkat långsamt under hela 1900-talet. Nedmonteringen av religiositeten, splittringen av familjen, utvandringen av industrin, förslappningen av utbildningen, ja, många fler detaljer…? Och nu sist ensamhetens karantän och den ”nya” religiositeten – BigFarma/staten är din herre!
  Eftersom liv är kommunikation, är vägen för ickekommunikationens NWO utstakat mot en stillsam tyst planet med virus som enda inbyggare. Men NWO är enbart en blipp i evigheten och de som vet annat har enbart förlorat lite tid.

 8. För er som inte har läst kommer vaccinen innehålla

  Spårbara nanopartiklar (lipida) samt transmissionsbara (spårbart) programmeringsspråk.

  Detta ”språk” eller kod kan även användas reversibelt dvs vända sig emot vaccinationstagaren,dvs programmeras i nefariskt syfte, där uppsåtet verkar gott Agenda 2030 och deras vaccinationsagenda, men slutresultatet är oerhört ondskefullt.

  De säger själva att viruset muterar.
  Det i sin tur betyder att nya vaccinationer och metodiskt programspråk behöver användas.

  Språket och metodiken kallas enligt Bibeln vildjurets märke, ett digitaliserande plåster, men som även ligger latent i nuvarande vaccin.

 9. Latent betyder i väntan på och kan närmast förklaras med,att vaccinet väntar på 5G för att aktiveras ,eller testköra som en prototyp för att hitta rätt band,frekvensfall och interferens.

  Dvs partiklarna och plåstret kommer att behöva en strömspik eller aktivator för att starta det som Moderna själva säger sig vara programspråket i sig.
  En Remote Neural Monitoring människa,som Aftonbladet indirekt säger eller anger.

  Dvs transhumanisterna och Christer Sturmarks våta dröm,att äntligen bli av med Gud och själv bli som gudar.

  Trots att tekniken och tillvägagångssättet aldrig tidigare har testats på bred basis.

  Precis på samma sätt för Säpo att sälja sitt frekvensintervall fritt,blir det alltså möjligt att använda 5G och skylla de skadliga effekterna på vaccinen.
  Det är alltså ett slags casus-belli att använda ännu mera vacciner i takt med att flera frekvens och vågband auktioneras ut till högstbjudande.

  Inte bara för att dölja skuldmättnaden

 10. Bäste Torbjörn Sassersson!

  Mycket bra websida! – Bilden tyckte jag dock vara osmaklig. – Det var inte utan anledning, som Adolf Hitler och Tyskland agerade som de gjorde med judarna… -Vad judarna historien igenom har gjort sig skyldiga till går knappast att jämföra med något annat… möjligen med vad islam har. Det är viktigt att bådadera blir rätt belysta…

  • Hej Peter. Jag håller med dig om att bilden är osmaklig, till och med stötande och jag hade svårt att placera den där, men jag resonerade så här i mitt bildval: utrotningen av judar började i små steg och ett av dessa var att påtvinga dem Davids stjärna. Idag har vi en liknande utveckling på det viset att de ovaccinerade riskerar att stigmatiseras i samhället. Förföljelsen kan snart betraktas som ett förtryck av en folkgrupp om den får fortsätta.

   I övrigt är jag lite oklar vad du menar med din kommentar. Min uppfattning är att judarna utsattes för ett folkmord som kan jämföras med etniska rensningar av amerikanska indianer under flera 100 år, intellektuella i Kambodja, massmord i Ryssland etc.

KOMMENTERA [Se kommentarsregler]

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här