Lars Bern: “The Great Reset” flyttar folkets makt till megaföretagen

NewsVoice är en oberoende nättidning med utgivningsbevis som startade 2011. Syftet är att publicera nyheter, debattartiklar, kommentarer och analyser. Stöd vårt arbete genom att donera, sponsra (tex granskningar, utlandsreportage) eller annonsera.
publicerad 24 november 2020
- NewsVoice redaktion
Lars Bern (dec 2019). Foto: Torbjörn Sassersson
Lars Bern (dec 2019). Foto: Torbjörn Sassersson
Lars Bern. Foto: Torbjörn Sassersson

VÄRLDEN. Kampen idag gäller motsättningen mellan globalisternas intressen och de nationella intressena. Stora maktfullkomliga aktörer har satt i system att skapa en rädsla hos befolkningarna i olika sakfrågor. Det handlar idag mest om att skrämmas med klimatet och pandemier. “Lars Bern konstaterar att “The Great Reset” som lanseras av World Economic Forum i samarbete med FN är ett angrepp på vår frihet och våra möjligheter att starta och driva affärsverksamhet”, skriver SwebbTV.

Text: NewsVoice | Videokälla: SwebbTV [raderad av YouTube]

Politiker och medier styrs av internationella finansintressen. FN är skapat av dessa finanskretsar. Det finns flera exempel på politiker som blivit mångmiljonärer efter att de lämnat politiken och blivit anställda av internationella storbanker.

World Economic Forum (WEF) hade tillsammans med Bill Gates under 2019 en generalrepetition kallad Event 201 inför en kommande pandemi och 2020 kom Covid-19 som nu används för att skrämma folk till underkastelse. WEF med Klaus Schwab i ledningen har med coronakrisen som drivkraft lanserat vad man kallar “The Great Reset” som ska stöpa om ekonomin så att internationella megaföretag får ännu större inflytande.

The Great Reset

The Great Reset förevisar att vanligt folk inte ska äga något. Vi ska istället hyra våra bilar, bostäder och kapitalvaror. Tillgångarna ska istället ägas av företag och företagsbanker vilket gör att människor blir beroende av företagen. Produkterna som vi ska leasa eller hyra ska levereras direkt från nätverksföretag vilket innebär att mellanhänder i form av småföretag och entreprenörer går i konkurs. Megaföretag som Amazon blir ännu rikare.

Läs mer: World Economic Forum: En global cyberpandemi kommer – Värre än Covid-19

Vi leds in i ett kontantlöst samhälle som gör oss helt beroende av banker vid minsta transaktion. Varje avvikande ekonomiskt beteende kan leda till att konton stängs av och du kan inte längre handla matvaror till din familj.

World Economic Forums Great Reset-visioner för år 2030

 1. Du kommer inte att äga någonting och du kommer att vara lycklig. Du kan hyra allt vad du vill ha och det kommer att levereras med drönare.
 2. USA kommer inte att vara världens ledande supermakt. En handfull av länder kommer att dominera.
 3. Du kommer inte dö i väntan på en organdonator. Vi kommer inte att transplantera organ. Vi printar dem med 3D-skrivare istället.
 4. Du kommer att äta mindre kött, som kommer att vara en tillfällig delikatess snarare än en stapelföda, för hälsans och miljöns bästa.
 5. En miljard människor kommer att förflyttas på grund av klimatförändringar. Vi kommer att bli tvungna att göra ett bättre jobb för att välkomna och integrera flyktingar.
 6. De som förorenar kommer att betala för att de sprider koldioxid. De kommer att bli ett globalt pris på kol och det kommer att hjälpa till att göra fossila bränslen till historia.
 7. Du kanske förbereder dig för att åka till Mars. Forskare kommer att säkra din möjlighet att förbli frisk i rymden. En start på resan för att finna främmande liv?
 8. Västerländska värderingar kommer att ha testats till bristningsgränsen. Vi får inte glömma de faktorer som är grundpelarna för våra demokratier.

Se World Economic Forums video

“En ytterligare fråga som drivs från globalisterna är påståenden om att det ska uppstå en miljardtal klimatflyktingar och att vi måste öppna våra samhällen för att ta emot dessa. Orsaken till dessa flyktingströmmar skulle vara klimatförändringar enligt globalisterna vilket är helt osant. Sett i stort finns inga klimatflyktingar”.

“…de globala livsmedelsbolagens storjordbruk har gjort många människor arbetslösa i dessa länder. Detta är den viktigaste orsaken till migrantströmmar, enligt Bern.”

SwebbTV avslutar sin sammanfattning med orden:

“Det handlar om att all ekonomisk aktivitet i vårt samhälle ska flytta från små företag till stora internationella bolag.” … “Globalisterna understödjer denna utveckling genom den påverkan som ges i de medier som de också kontrollerar”.

Text: NewsVoice | Videokälla: SwebbTV

ArcanumSkolan 2024

Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq

 • Tack till er på Newsvoice som rapporterar om detta oerhört viktiga ämne.

  Det är nästan obegripligt hur majoriteten av folket fortsatt inte kan se vad det är som pågår. Vi är snart 9 månader in i denna hysterin om det mytomspunna viruset vid namn ‘Sars-Cov-2’ och trots den ständigt växande databasen av information och bevis som finns ute på nätet för att helt och hållet tillintetgöra den officiella förklaringen så är stora mängder av befolkningen fortsatt i sin medieinducerade koma. De kan varken se eller förstå skalan av bedrägeri som är i verk just nu eller hur något av detta är en del av en större agenda.

  Det är klart och tydligt att Sveriges regering och marionettdockorna som målas upp som våra ledare och beslutstagare, läser ett skript skrivet av högre makter som agerar genom FN, WEF och de så kallade välgörenhetsorganisationerna så som Bill & Melinda Gates Foundation. Som det även rapporterades om för ett par veckor sedan här på Newsvoice så är det nu också känt att FN och WEF undertecknade ett partnerskap redan förra sommaren med mål att accelerera implementationen av FN’s Agenda 2030 samt andra ‘NWO’ mål. Detta innebär att en organisation som WEF vars huvudsyfte är att föra samman politik och business(fascism med andra ord) nu är en del av FN och som resultat har fria tyglar att diktera deras vilja på medlemsländerna. Det var ingen form av demokratisk process som genomfördes, inga länder var involverade i beslutet och folket hölls I skuggan som vanligt.

  Trots detta så lever många under illusionen att vi som befolkning har ett ansvar att lyda vår regering. Det är vansinne! Är det Stockholm-syndrom som vi ser på en nationell och global skala?

  • Jo, men visst! En hake är att folket inte har Svenska media att förlita sig till och amerikanska media förstår inte många.
   I min lilla ort är vi 0,2% som läser utrikes media. (Personlig uppfattning gällande pensionärer).
   Sjömansgenerationen håller på att vindla bort så riktiga utblickar saknas. Svenska “journalister” utomlands rapar enbart agenda scrips. Som en gammeljournalist sa om Sverige efter WWll, de har redan såld sin själ till ….!

   • Jag är helt enig. Massmedian är det största problemet och främsta hindret mellan oss i den alternativa median och majoriteten av befolkningen. Sättet som de så kallade ”journalister” har sålt ut sitt eget folk, land och i slutänden sina själar är föraktligt. De kan väl omöjligt kolla sig själva i spegeln eller se sina familjemedlemmar i ögonen med vetskapen av de möjliggjort med sina lögner.

 • Tack, Lars Bern! Du har tidigt varit ute som en ärlig sanningssökare och din rättfärdighet och sanningskärlek är vägvisande och sporrande för oss alla.

 • Tack till er på Newsvoice som rapporterar om detta oerhört viktiga ämne.

  Det är nästan obegripligt hur majoriteten av folket fortsatt inte kan se vad det är som pågår. Vi är snart 9 månader in i denna hysterin om det mytomspunna viruset vid namn ‘Sars-Cov-2’ och trots den ständigt växande databasen av information och bevis som finns ute på nätet för att helt och hållet tillintetgöra den officiella förklaringen så är stora mängder av befolkningen fortsatt i sin medieinducerade koma. De kan varken se eller förstå skalan av bedrägeri som är i verk just nu eller hur något av detta är en del av en större agenda.

  Det är klart och tydligt att Sveriges regering och marionettdockorna som målas upp som våra ledare och beslutstagare, läser ett skript skrivet av högre makter som agerar genom FN, WEF och de så kallade välgörenhetsorganisationerna så som Bill & Melinda Gates Foundation. Som det även rapporterades om för ett par veckor sedan här på Newsvoice så är det nu också känt att FN och WEF undertecknade ett partnerskap redan förra sommaren med mål att accelerera implementationen av FN’s Agenda 2030 samt andra ‘NWO’ mål. Detta innebär att en organisation som WEF vars huvudsyfte är att föra samman politik och business(fascism med andra ord) nu är en del av FN och som resultat har fria tyglar att diktera deras vilja på medlemsländerna. Det var ingen form av demokratisk process som genomfördes, inga länder var involverade i beslutet och folket hölls I skuggan som vanligt.

  Trots detta så lever många under illusionen att vi som befolkning har ett ansvar att lyda vår regering. Det är vansinne! Är det Stockholm-syndrom som vi ser på en nationell och global skala?

  • Jo, men visst! En hake är att folket inte har Svenska media att förlita sig till och amerikanska media förstår inte många.
   I min lilla ort är vi 0,2% som läser utrikes media. (Personlig uppfattning gällande pensionärer).
   Sjömansgenerationen håller på att vindla bort så riktiga utblickar saknas. Svenska “journalister” utomlands rapar enbart agenda scrips. Som en gammeljournalist sa om Sverige efter WWll, de har redan såld sin själ till ….!

   • Jag är helt enig. Massmedian är det största problemet och främsta hindret mellan oss i den alternativa median och majoriteten av befolkningen. Sättet som de så kallade ”journalister” har sålt ut sitt eget folk, land och i slutänden sina själar är föraktligt. De kan väl omöjligt kolla sig själva i spegeln eller se sina familjemedlemmar i ögonen med vetskapen av de möjliggjort med sina lögner.

 • Tack, Lars Bern! Du har tidigt varit ute som en ärlig sanningssökare och din rättfärdighet och sanningskärlek är vägvisande och sporrande för oss alla.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *