Regeringen: Coronakrisen ska plåga dig till 2022 – Vaccinskeptiker omhändertas

publicerad 30 november 2020
- Torbjörn Sassersson red.
Elisabeth Backteman (foto: Estlands regering) och statsminister Stefan Löfven (foto: Kristian Pohl, Regeringskanlsiet)
Elisabeth Backteman (foto: Estlands regering) och statsminister Stefan Löfven (foto: Kristian Pohl, Regeringskanlsiet)
Elisabeth Backteman (foto: Estlands regering) och statsminister Stefan Löfven (pressfoto: Kristian Pohl)

DEBATT. Regeringens krischef, Elisabeth Backteman, uppger att svenska folket ska ha mental beredskap för att leva med coronakrisen hela 2021, men även 2022. Regeringen är dessutom orolig för att ryssarna ska passa på att utnyttja krisen. Allmänheten och vaccinskeptiker är redan föremål för påverkan.

Dagens Nyheter målar upp ett dystopiskt coronascenario, åtminstone för Sveriges små och medelstora företag samt för miljontals människor i Sverige som drabbas av coronarestriktioner utan slut. DN skriver i artikeln “Regeringens krissamordnare: Vi får leva med viruset under hela nästa år”:

“Förhoppningen är att de nya vaccin som nu tas fram i rekordfart ska kunna återställa livet till det normala efter nyår, men inne på regeringskansliet förbereder sig landets styre på ytterligare ett år med nya utbrott och fortsatta restriktioner.

– Pandemin kommer inte att försvinna bara för att vi får ett vaccin. Vi tar höjd för att fortsätta jobba med olika typer av olika åtgärder, säger regeringskansliet krissamordnare Elisabeth Backteman som också är statssekreterare hos inrikesminister Mikael Damberg (S).”

Coronakrisen kommer alltså inte att försvinna bara för att svenskarna får sitt DNA-vaccin med rekordfart, enligt DN och Elisabeth Backteman, chefen för regeringskansliets krisarbete. Kanske krisen blir ännu längre. Regeringskansliets tjänstemän planerar för 24 månader framåt, uppger DN. Därmed är vi inne i 2022.

Läs mer: Regeringen måste besvara frågor om DNA-vacciner mot Covid

Regeringen planerar för långtgående restriktioner som tex: ”karantäninriktade åtgärder”, men regeringen har redan bedömt att det krävs mer. Det behövs en hårdare pandemilag som ska vara klar innan sommaren 2021, anser kansliet. Nya restriktioner nämns som möjligheten att snabbstänga restauranger och köpcentrum. I andra sammanhang nämns obligatoriskt munskydd, besöksförbud på äldreboende, restaurangförbud i fyra veckor över jul/nyår, stängda butiker, distansundervisning och inrikes reserestriktioner.

Läs mer: World Economic Forum: En global covid cyberpandemi kommer – Värre än Covid-19

Tjänstemännen på Regeringskansliet varnar för att coronakrisen utan broms kommer att leda till fler konkurser, högre arbetslöshet, ökad segregation, en växande vårdskuld och en än mer krisande kulturbransch. Tydligen ska landet krossas och allt stinker av “The Great Reset”, en omstart av världen ledd av superskurken Klaus Schwab alias “Blofeld”. Sveriges försvarsförmåga är också utsatt, skriver DN, och det handlar underförstått om ryssarna som aldrig lämnas i fred:

”Även på det icke-militära området kan en kraftig andra våg eller omfattande klusterutbrott skapa sårbarheter som utnyttjas av främmande makt”, säger Elisabeth Backteman. I planeringsunderlaget nämns cyberattacker och desinformation.

Desinformation räknas i sammanhanget som nyheter och information som inte följer Regeringens coronastrategi, den strategi som nu sänker landets ekonomi, företagen, människorna, kulturen och vården trots att statistik från Socialstyrelsen och SCB fram till och med oktober 2020 indikerar att dödligheten i Sverige inte är högre än andra år. Inte ens Folkhälsomyndighetens tidigare mest framträdande person Anders Tegnell stödjer Regeringens coronastrategi. Är nu även Tegnell föremål för Regeringens misstankar?

SvD: Sprickan växer – så blev Tegnell av med sitt veto

Informationskrig och informationskrigare

Eftersom Försvarsmakten som styrs av Regeringen är involverad i krisen kan vi fråga oss vad det kan innebära. En indikation finns i Storbritannien.

Den brittiska tidningen Sunday Times skriver den 29 november 2020 att en särskild informationskrigsavdelning inom armén mobiliserats för att ta sig an vaccinskeptiker. Avdelningen heter: “The Defence Cultural Specialist Unit, DCSU”, en specialtrupp för kulturellt försvar, som är en del av den 77:e armébrigaden.

“The Defence Cultural Specialist Unit (DCSU) provides intelligence support to information activities. It assists the Brigade and wider Defence by building an understanding of the physical, virtual and cognitive behaviours of audiences, actors and adversaries”. – DCSU

Sunday Times skriver att DCSU med erfarenheter av att bekämpa terrorister i Mellanöstern nu arbetar med motinsatser för att kontra påstådd online-propaganda mot vacciner.

Läs mer: Lars Bern: ”The Great Reset” flyttar folkets makt till megaföretagen

Arbetet verkar redan ha startat i Sverige för drygt 18 månader sedan av SVT som då inledde projektet “Vaccinkrigarna”, ett TV-reportage i tre delar som som ska sändas på SVT den 2:a, 9:e och 16:e december, 2020. NewsVoice har skrivit om hur SVT med dolda kameror och mikrofoner wallraffat intet ont anande vaccinkritiker i Sverige och Finland, personer som i skydd av yttrandefriheten skrivit och talat kritiskt om vacciner. Det gillade inte SVT som kallar dessa personer för “makthavare”.

Sunday Times avslöjar i artikeln “Army spies to take on antivax militants” att läckta dokument från den kulturella försvarsenheten, som arbetat för att bekämpa al Qaida, sedan en tid bevakar internet för att analysera hur brittiska medborgare påverkas av åsikter och fakta om Covid-19. Enheten samlar även bevis på påstådd vaccindesinformation från fientliga stater.

Den ryska dagstidningen RT har förstått att det handlar om att Ryssland är föremål för misstankar. RT kontrar med att nämna en artikel i den amerikanska tidningen Newsweek: “Twitter Executive Revealed to Be ‘Psyops’ Soldier Linked to Spreading Disinformation Across Social Media: ‘A Threat to Our Democracy'”, som avslöjar att Twitter har en chef som spelar ett dubbelspel, då denne pekats ut som cyberkrigare i egenskap av reservofficer för en “British Army’s psychological warfare and propaganda unit”.

Det handlar om samma 77:e armébrigad som bevakar vaccinskeptiker.

Newsweek skriver:

“Gordon MacMillan, who joined Twitter in 2013 and is listed as the company’s Head of Editorial for EMEA, also serves with the 77th Brigade—an outfit formed in 2015 to conduct “information warfare” and develop “non-lethal” ways of conducting war.”

Ingen lämnas oberörd av det pågående informationskriget om vacciner, coronakris och dina kunskaper och åsikter.

Regeringen deltar i ett riskabelt spel som omfattar många länder och många populationer. Småfolket och mindre företag är bara collateral damage. Viktigast för Regeringen är nu att återta positionen som duktigast i klassen i Europa efter att Anders Tegnell och Johan Gisecke försökt dämpa coronahysterin. Löfven-regeringen är garanterat utsatt för Blofeld-påtryckningar, vilket borde vara transparent. Var god redovisa.

Text: Torbjörn Sassersson, uppdaterad kl 10:55

Relaterat

Bildannons för Dieseltrim.se

Så här kan du stötta Newsvoice

 • Tyvärr verkar det så att regeringen dvs ingen parti i regeringen är fri från husse som bestämmer. Alla är ryggradslösa och mer mån om sina välbetalda jobb och pension med mera.
  Denna skrämselpropaganda kan också vara ett försök att resa svenska folket mot sina förtryckare, eller åter igen ett test hur långt kan man gå.Ett typisk knep som psykopater använder sig av.
  Det känns bra att många här har förstådd verkligheten det är bara att kämpa vidare. Ja Estoniaboken är en bra början.

 • Löfven socialisterna är en direkt fara för svenska folket, och vad gör Ulf Kristersson?
  Jag rekommenderar läsning av Stefan Torssells ”Estonia”.
  Praktexempel på den svenska statsförvaltningens haveri.

 • Tyvärr verkar det så att regeringen dvs ingen parti i regeringen är fri från husse som bestämmer. Alla är ryggradslösa och mer mån om sina välbetalda jobb och pension med mera.
  Denna skrämselpropaganda kan också vara ett försök att resa svenska folket mot sina förtryckare, eller åter igen ett test hur långt kan man gå.Ett typisk knep som psykopater använder sig av.
  Det känns bra att många här har förstådd verkligheten det är bara att kämpa vidare. Ja Estoniaboken är en bra början.

 • Löfven socialisterna är en direkt fara för svenska folket, och vad gör Ulf Kristersson?
  Jag rekommenderar läsning av Stefan Torssells “Estonia”.
  Praktexempel på den svenska statsförvaltningens haveri.

 • Vaccinering är onödig. Påminner om ett bedrägeri. Vi har ju bara gjort oss onödigt sårbara.
  Jag är 75 år och inte det minsta rädd för Covid-19. Jag ska förklara varför:
  Då pandemin startade gick jag ut på webben och sökte kunskap. Att unga människor inte tar någon skada visade mig att vi sedan födelsen har ett bra immunförsvar. Vad gör vi för att förstöra detta? Svaren finns: Fetma, fruktos, rökning, stillasittande, felaktig kost, droger och att bli onödigt gammal.
  Det är nog flera än jag som inte vill invänta döden, passivt inmundiga läkemedel och sötsaker. För många kommer Coronan som en befriare, den dödshjälp många önskar. Detta är välkänt men nämns inte…
  Vill man leva länge och må bra måste man anstränga sig. Livet kostar. Man väljer själv.
  Jag motionerar lite mer än innan Coronan. Och äter D-vitaminer och stora doser C-vitamin. Jag samlade nässlor som vi gjort te av, liksom vi gör av kamomill, rölleka, rallarros, ölgräs (Älgört alltså) samt daggkåpa. Naturen är full av läkedom och stärkande medel. Med kimchi, kombucha och surkål mår tarmens boskap bra. För att slippa magsårsbakterien helicobacter pylori köpte jag nigellafrön. I går fick jag veta att dessa frön innehåller bl.a. hydroklorokin, ett medel som visat sig påskynda tillfrisknandet från infektionen. En halv tesked om dagen. Gärna med en tesked oprocessad honung. Helt ofarligt.
  Jag har haft en del konstiga symtom som kan tolkas som Sars-CoV2. Men PCR gav inget utslag. Så jag är beredd att ta emot viruset och tror att jag förberett mig på ett sätt som stärkt mitt immunförsvar, mitt hemvärn. Intensivvård kommer förhoppningsvis att vara onödig eller kortvarig.
  Det kommer fler pandemier. Den nu aktuella är visserligen mycket smittsam, men ganska beskedlig. Dödligheten beräknas av WHO ligga runt 0,15 %. Att förmå befolkningen att stärka sin motståndskraft är därför den bästa vägen på lång sikt.

  Men då förlorar ju medicinbranschen miljardtals skattekronor…

  • Frågan är om det överhuvudtaget finns något som är en pandemi. Detta ord som finns i all massmedia idag har skapats inom WHO och implementerades med en ny betydelse av WEF. Den teori som pandemin hänvisar till kommer från Luis Pasteur om smittspridning som på sin tid var en avancerad teori. En teori som aldrig kunnat bevisats, sedan 1860. Dagens akademiska scientism är rädda om sina välbetalda jobb och hänger sej givetvis till i sin egen illusion. Så visst är det ett massivt bedrägeri. Allt beror på den föda vi tar in, de gifter vi kan undvika och kunskapen om vad den fysiska kroppen behöver för att fungera optimalt.

 • Precis hemkommen från en manifestation vid Årstaberg i Stockholm. Vi var 90 st inklusive 6 poliser på vår sida. I efterföljande möte fanns också militär med oss. Jag skulle tro att dessa yrkeskategorier är de bästa att försvara svenskarna mot elitens vaccinpropaganda. De är sanna patrioter och många av dem har genomskådat att vad regeringen håller på med i Coronans kölvatten är rena landsförräderiet. Man tar inte död på tusen gamlingar med morfin ostraffat.
  Samma tongångar börjar höras från England och Irland där veteraner inte vill stänga ner sina samhällen.

 • Undrade just vaar Tegnell och Giesecke tog vägen. Löven med Sanchez (Spanien)och andra har nu köpts upp….

 • Vaccinering är onödig. Påminner om ett bedrägeri. Vi har ju bara gjort oss onödigt sårbara.
  Jag är 75 år och inte det minsta rädd för Covid-19. Jag ska förklara varför:
  Då pandemin startade gick jag ut på webben och sökte kunskap. Att unga människor inte tar någon skada visade mig att vi sedan födelsen har ett bra immunförsvar. Vad gör vi för att förstöra detta? Svaren finns: Fetma, fruktos, rökning, stillasittande, felaktig kost, droger och att bli onödigt gammal.
  Det är nog flera än jag som inte vill invänta döden, passivt inmundiga läkemedel och sötsaker. För många kommer Coronan som en befriare, den dödshjälp många önskar. Detta är välkänt men nämns inte…
  Vill man leva länge och må bra måste man anstränga sig. Livet kostar. Man väljer själv.
  Jag motionerar lite mer än innan Coronan. Och äter D-vitaminer och stora doser C-vitamin. Jag samlade nässlor som vi gjort te av, liksom vi gör av kamomill, rölleka, rallarros, ölgräs (Älgört alltså) samt daggkåpa. Naturen är full av läkedom och stärkande medel. Med kimchi, kombucha och surkål mår tarmens boskap bra. För att slippa magsårsbakterien helicobacter pylori köpte jag nigellafrön. I går fick jag veta att dessa frön innehåller bl.a. hydroklorokin, ett medel som visat sig påskynda tillfrisknandet från infektionen. En halv tesked om dagen. Gärna med en tesked oprocessad honung. Helt ofarligt.
  Jag har haft en del konstiga symtom som kan tolkas som Sars-CoV2. Men PCR gav inget utslag. Så jag är beredd att ta emot viruset och tror att jag förberett mig på ett sätt som stärkt mitt immunförsvar, mitt hemvärn. Intensivvård kommer förhoppningsvis att vara onödig eller kortvarig.
  Det kommer fler pandemier. Den nu aktuella är visserligen mycket smittsam, men ganska beskedlig. Dödligheten beräknas av WHO ligga runt 0,15 %. Att förmå befolkningen att stärka sin motståndskraft är därför den bästa vägen på lång sikt.

  Men då förlorar ju medicinbranschen miljardtals skattekronor…

  • Frågan är om det överhuvudtaget finns något som är en pandemi. Detta ord som finns i all massmedia idag har skapats inom WHO och implementerades med en ny betydelse av WEF. Den teori som pandemin hänvisar till kommer från Luis Pasteur om smittspridning som på sin tid var en avancerad teori. En teori som aldrig kunnat bevisats, sedan 1860. Dagens akademiska scientism är rädda om sina välbetalda jobb och hänger sej givetvis till i sin egen illusion. Så visst är det ett massivt bedrägeri. Allt beror på den föda vi tar in, de gifter vi kan undvika och kunskapen om vad den fysiska kroppen behöver för att fungera optimalt.

 • Precis hemkommen från en manifestation vid Årstaberg i Stockholm. Vi var 90 st inklusive 6 poliser på vår sida. I efterföljande möte fanns också militär med oss. Jag skulle tro att dessa yrkeskategorier är de bästa att försvara svenskarna mot elitens vaccinpropaganda. De är sanna patrioter och många av dem har genomskådat att vad regeringen håller på med i Coronans kölvatten är rena landsförräderiet. Man tar inte död på tusen gamlingar med morfin ostraffat.
  Samma tongångar börjar höras från England och Irland där veteraner inte vill stänga ner sina samhällen.

 • Undrade just vaar Tegnell och Giesecke tog vägen. Löven med Sanchez (Spanien)och andra har nu köpts upp….

 • Nytt lagförslag:

  “I ett nytt lagförslag föreslår regeringen att anhörigas vetorätt kommer att tas bort och att organ ska kunna skördas från en avliden även om familjemedlemmar säger nej. Man vill också kunna ta organ från människor som ännu inte är hjärndöda.
  Regeringen vill enligt förslaget att behandlingar i syfte att bevara organen ska kunna ges även om donatorn fortfarande är vid liv, men där denne snart förmodas dö.”
  https://nyadagbladet.se/inrikes/lagforslag-anhoriga-far-inte-saga-nej-till-organdonationer/

  • Det kallas ORGANSTÖLD!!!
   Var det inte en schweizisk kvinna för några år sedan som skrev en avslöjande bok om hur det gick till?

  • Ett omvänt MOMENT 22?

   “Regeringen vill enligt förslaget att behandlingar i syfte att bevara organen ska kunna ges även om donatorn fortfarande är vid liv, men där denne snart förmodas dö.”

   Den levande “donatorn” kan kanske förmodas dö efter det att organen avlägsnats…

   • Och i den påvliga encyklikan Fratelli tutti, §119, står det:

    “This led them to realize that if one person lacks what is necessary to live with dignity, it is because another person is detaining it.”

    “Not to share our wealth with the poor is to rob them and take away their livelihood.”

    “The riches we possess are not our own, but theirs as well.”

    “When we provide the needy with their basic needs, we are giving them what belongs to them, not to us.”

    • Denna katolska filosofi – att ALLT vad vi har när som helst kan tas ifrån oss och godtyckligt ges till någon annan och att vi som individer är fullständigt värdelösa och rättslösa – denna filosofi, som styr FN och World Economic Forum och deras underorganisationer, förklaras på ett briljant sätt i följande föredrag av Edward Griffin:

     https://www.youtube.com/watch?v=vIBnqA5cuQc
     (G Edward Griffin The Federal Reserve, The I R S, Debt, & Solutions)

 • Jajamensan, världsläget just nu är det mest spända på 75 år, som en följd av det nyligen timade amerikanska presidentvalet då den djupa staten anförd av det Demokratiska (?) Partiet har valfuskat enormt mycket. Avslöjanden och hearings avlöser varandra. Att Trump har vunnit en jordskreds seger är nu fastställt och den nya “segern i Gettysburg2.0” bekräftar det, liksom det som den nu återinsatte generalen Mike Flynn berättade om i en intervju härom dan’. Media här tiger totalt, givetvis. Att “Kapitalet och Arbetet” i Sverige helt har försvurit det svenska folket till den internationella djupa staten diktatoriskt, utan minsta lilla förfrågan om folkets villighet till detta, d v s en kommunistisk framtid och med Covidiotin som en av flera förvändningar utöver Klimatdravlet, är rent fördjävligt. Ja, sannerligen Sossarna har gått långt!
  Läget i USA lär spetsa till sig; den Djupa Staten, d v s media, banker etc kommer inte ge sig, utan blodiga och dramatiska gatustrider måste man räkna med. Uppenbarligen är anförarna av Rosenbad-regimen inne på samma linje. Nedstängning och mötesförbud, t o m in på år 2022 säger man nu.

 • Mycket bra artikel! Det är tydligt att våra korrupta politiker nu tagit över och kört över Folkhälsomyndigheten och Anders Tegnell. De har väl fått order av makteliten att även Sverige måste införa lockdown och krossa ekonomin och det som återstår av sk demokrati. Detta trots att inga fler dör nu än ett vanligt år.

  • Regeringens krissanordnare ökar trycket för massvaccinering:

   “Trots pandemiöverdrifterna menar regeringens krissamordnare Elisabeth Backteman att svenska folket nu ska förbereda sig både mentalt och praktiskt för att vaccinera sig. Backteman menar att det är av yttersta vikt att en stor del av befolkningen tar det mycket kontroversiella vaccinet.”
   https://nyadagbladet.se/inrikes/regeringens-samordnare-svenskarna-ska-forbereda-sig-for-massvaccinationer/

   Och detta trots att inga fler dör nu än ett vanligt år!
   https://newsvoice.se/2020/11/statistikexpert-coronakrisen/

   En gödd julkris är vad det är!

   Men denna så gödda julkris ska vi med fakta slakta!

   • Mattikainen sticker inte under stol med att han inte tänker vara något vaccinations-hjon och negligerar genomskinlig propaganda av både svettiga SVT-svikare och oregerliga krisanordnare:

    (En visselblåsare larmar om säkerhetsläget!)

 • Allt konvergerar!

  – Den senaste megaproduktionen från Hollywood SONGBIRD:
  “By 2024, COVID-23 has mutated and the world is in its fourth pandemic year. In the United States, people infected with the virus are taken from their homes against their will and forced into quarantine camps, also known as “Q-Zones” or Concentration Camps…”
  https://newsvoice.se/2020/11/film-songbird-covid-23/

  – SVT:s propagandafilmvisningar i december för att få folket att acceptera DNA-förändrande vacciner innehållande ingredienser från aborterade foster.
  https://newsvoice.se/2020/11/svts-maffiametoder/

  – Förberedda “GRÅZONS-INGRIPANDEN mot vaccin-kritiker.

 • “RISKANALYS. Anders Thornberg har skrivit till regeringen med en begäran om ökat stöd av Försvarsmakten vid ett gråzonsläge. I klartext innebär det att polis och militär ska kunna sättas in mot Sveriges egen befolkning i det fall Sverige bedöms befinna sig i ett krigsliknande tillstånd, det vill säga när landet inte formellt befinner sig i krig men där angrepp av olika karaktär ändå utförs.”
  https://newsvoice.se/2020/01/typfall-5-alternativa-medier-sekretess/

  Rikspolischefen Anders Thornberg har varit chef för Migrationsverket och Säpo och är utbildad av FBI:
  “2004 blev han Säpos första kommunikationsdirektör och ansvarig för internationell samverkan. I samband med det gick han även en chefsutbildning vid FBI i USA.” – SVT

  Elisabeth Backteman är inrikesminister Mikael Dambergs statssekreterare och ansvarar för “Allmän ordning och säkerhet, dammsäkerhet, internationellt rättsligt samarbete, polisen, Regeringskansliets krishantering, samhällets krisberedskap och skydd mot olyckor samt åklagarväsendet”. Tillika med Rikspolischefen Anders Thornberg ar hon varit chef på Migrationsverket.
  https://chef.se/hon-ar-doldisen-som-leder-regeringens-krisgrupp/

  FN-trupper kan även sättas in mot den svenska befolkningen.
  “Den 28-29 maj 2015 hölls ett möte inom WEF (World Economic Forum) i Kigali, Rwanda med det kryptiska namnet THE KIGALI PRINCIPLES ON THE PROTECTION OF CIVILIANS . Detta handlingsprogram undertecknades av den svenska regeringen genom framtidsminister Kristina Persson 2016, ett par månader innan Sverige tog plats i FN:s säkerhetsråd. Artikel 7 i detta dokument är en fullmakt för FN att använda militärt våld i ett land utan särskilt tillstånd från den aktuella regeringen, allt i syfte att skydda civilbefolkningen i en utsatt situation. FN skulle alltså kunna sätta in FN-trupp i bl.a. Sverige om man anser att situationen kräver det. Detta är helt i linje med den nya världsordningens önskade etablering av FN-styrkor som en världsarmé.”
  https://peterkrabbe.wordpress.com/2020/08/28/ost-ar-ost-och-vast-ar-vast-och-aldrig-motas-de-tva-eller/

  Och sedan finns även europeiska paramilitära insatsstyrkor som kan sättas in mot befolkningen:
  “The European Gendarmerie Force (EUROGENDFOR or EGF) is an operational, pre-organised, robust, and rapidly deployable intervention force, exclusively comprising elements of several European police forces with military status of the Parties in order to perform all police tasks within the scope of crisis management operations, as established by Art.1 of the Treaty establishing the European Gendarmerie Force.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force

   • Tack, Erik! Vi ska fortsätta med att söka efter sanningen och delge våra medmänniskor den.

    Det onda som riktas mot hela mänskligheten
    skulle inte kunna ske om inte mängder med människor vore kuggar i det onda maskineriet.

    De som riktar detta mot oss är få och fullständigt beroende av alla medlöpare. Vi behöver nå människors hjärtan så att de inser att de inte ska vara ondskans verktyg.

    Paulus riktade för nästan två tusen år sedan följande ord till sina bröder och systrar i den kristna församlingen i Korinth:
    “Ty Gud, som sade: »Ljus skall lysa ur mörkret«, har lyst upp mitt hjärta, för att kunskapen om Guds härlighet som strålar från Kristi ansikte skall sprida sitt ljus.”

    Jag tror att vi här som kämpar för att sanningen ska nå fram till våra medmänniskor har en liknande uppgift.

  • Tack Hans, jag värdesätter informationen som du delar med dig här på Newsvoice.

   Hur skall man ta sig till väga för att nå fram till mer människor? Jag snackar om detta med alla jag känner och som är i min omgivning men den överväldigande majoriteten är helt omöjliga att nå fram till, detta gäller framförallt de i min åldersgrupp(20-25år) som agerar naivt och apatiskt till situationen vi befinner oss i, samt de lite äldre som är helt förskräckta av allt och alla tack vare massmedian. Jag har dessutom ingen social media att använda men med tanke på hur mycket de censurerar så tror jag det hade varit meningslöst oavsett.

   Har du några förslag?

   • Tack, Rico!

    Vi ska fortsätta att sprida ljus till våra medmänniskor.

    Precis som när vi sår frön i jorden tar det tid innan vi ser resultatet av det.

    Vårt arbete med att upplysa om det som varit fördolt år svårt för många att direkt ta till sig, och när de väl har gjort det behöver de tid innan de bestämmer sig för hur de kommer att agera.

    Människor i din åldersgrupp (20-25år), som agerar naivt och apatiskt till situationen, gör det för att de indoktrinerats mycket starkare än tidigare generationer, men jag är övertygad om att även de går att nå!

   • @Rico. Jag befinner mig i samma situation som du, bara mina närmaste vänner , noggrann utvalda, är inte helt avvisande , då de vet att jag inte säga något utan att ha på fötter. Det som beskrivs ovan är väl sista försök att rädda eliten åtminstone i Sverige, det först experimentlandet. Ibland undrar jag om svenskarna kommer även fortsättningsvis acceptera nedrustningen av landet för något annat är det hela ju inte. Vid första Covid larmet våren 2020 stänger Sverige inte ned till motsatts från andra länder. Det var väl ett test hur lydig man är här. Och tydligen är man detta och då kan andra fasen inledas. Kanske blir det hunger games i framtiden? Trots min vetskap fortsätter jag att ifrågasätta, det är den enda möjligheten, ge inte upp!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *